Școli în Monaco

Top Școli & Universități în Monaco 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Monaco. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Monaco. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Monaco și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Monaco și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Monaco direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Monaco

International University of Monaco

MSc Monaco Monaco-Ville Franţa Paris Regatul Unit London September 2018 + 2 mai mult

Situat în Principatul Monaco, Monte-Carlo pe Riviera Franceză, Universitatea Internațională din Monaco (IUM) este o universitate de limbă engleză care oferă studii universitare, postuniversitare și postuniversitare în afaceri specializate în finanțe, afaceri de lux și afaceri internaționale. Inspirând generației globale Școala de Afaceri Monaco de la Universitatea Internațională din Monaco (IUM) dezvoltă lideri și antreprenori de succes și grijuliu. Suntem singura unive… [+] rsitate care oferă o educație de afaceri complet predată în limba engleză pe Cote D'Azur. Cu 60 de naționalități reprezentate în corpul și facultatea studențească, aceasta este instituția premier pentru învățământul superior din Principatul Monaco. Care este diferența la IUM? Ne mândrim cu mărimea claselor noastre mici, unde studenții primesc o atenție individuală în eforturile lor academice. Există un nivel ridicat de interactivitate între profesori și studenți și încurajăm gândirea inovatoare și creativă. Încurajăm studenții să depășească teoriile și datele predate în sala de curs prin folosirea abilităților învățate în situațiile din lumea reală. Acest lucru le permite acestora să dezvolte abilități analitice și cognitive puternice care să le ofere o bază pentru dezvoltarea lor ca oameni de afaceri de succes. Elevii învață într-un mediu multicultural complet, care reunește oameni din întreaga lume pentru a împărtăși idei, a schimba viața și a crea oportunități la scară globală. Studenții noștri iau cu ei un sentiment de cine sunt în lumea comerțului și se mândresc cu ei înșiși ca oameni de afaceri încrezători și antreprenori de mâine. Monaco este unul dintre cele mai importante centre de afaceri din Europa, fiind renumit pentru că este un mediu sigur. Absolvenții noștri absolvesc abilitățile de afaceri, experiența practică și dezvoltarea personală care le vor sluji pe viață. Misiunea noastră este de a inspira generația globală. [-]