University Of Guanajuato

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Legea constituțională a University Of Guanajuato , în articolele 3 și 4, exprimă natura și misiunea Institutului, marcându-l ca un organism public autonom, astfel că are facultatea și responsabilitatea de a se autoguverna. Scopurile sunt educarea, cercetarea și răspândirea culturii; stabiliți planurile și programele, precum și stabiliți termenii de admitere, promovarea și permanența personalului și gestionați activele acestora.

Misiunea afirmă că:

În universitate , într-un mediu liber de schimb de idei, se va căuta căutarea adevărului și formarea integrală a oamenilor pentru a construi o societate liberă, corectă, democratică, echitabilă, cu o conștiință umană și socială. Acestea vor guverna principiile libertății academice, cercetării libere și angajamentului social, iar spiritul critic, plural și participativ va prevala.

La fel ca în societate, este scufundată, Universitatea este într-o metamorfoză constantă. În care formarea integrală a persoanei și căutarea permanentă a adevărului constituie idealurile prin care se străduiește și către cei care își vor organiza și orienta resursele.

Valorile stabilite derivate din misiunea noastră:

  • Adevăr
  • Libertate
  • Respect
  • Responsabilitate
  • Justiţie

Locații

Guanajuato

Address
Calle Pedro Lascurain de Retana,#5
36000 Guanajuato, Guanajuato, Mexic

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: