Universidad Europea de Monterrey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ritmul nostru este

Nu va frana procesul de învățare, aici vă decideți sarcină dvs. curs în funcție de investiție și timpul pe care îl aveți.

PREDARE fără limite

Învață de la dispozitivul ai și unde întâmpinați.

Instrumente cheie

Acesta crește cu cele mai recente tehnologii pe care le va găsi întotdeauna.

MOTIVAȚIE ȘI COMPANIE

În Geneza întotdeauna aveți mâinile facilitatori noastre, profesori și experți, gata pentru a vă ajuta să crească și de a îmbunătăți performanța.

Instituția noastră:

Cunoaștere creează LIBERTATE

Suntem o instituție de superior secundar Educație, vom crea un nou mod de a învăța și de predare, astfel încât împreună construi viitorul societății noastre și a lumii. Luăm progresul tehnologic și a devenit instrumentul nostru principal pentru a îmbunătăți calitatea de cunoștințe și de care are disponibile oricine aceleași oportunități de a studia și de a îndeplini visele.

MISIUNE

În Geneza suntem capabili de a educa pentru viață și de muncă, ne pasă de descoperirea abilitățile și atitudinile studenților noștri pentru a le permite și fiecare dintre ele va deveni un mare profesionist cu gândirea la nivel global și o persoană complet integrat cu mare caracter și o personalitate copleșitoare să funcționeze ca un cetățean, inventator, un membru al familiei, antreprenor sau orice altceva devin.

VISION

Vrem sa creasca educație la nivel mondial și să fie instituția care promovează o nouă cultură a învățării, în care doar cerințele pentru o persoană pentru a studia daca dorinta lor de a învăța și de entuziasmul cu care veți vedea viitorul tău, speranța în câțiva ani datorită Genesis, toată lumea are aceleași oportunități de a învăța și de a face tehnologia cel mai important ingredient.

Baza noastra

În Geneza credem în procesul de transformare a societății prin educație Dacă vom schimba modelul de educație pe care o avem astăzi, în viitor, vom avea o lume în mișcare și în care toți oamenii au aplice aceleași capacități și îndeplini sarcinile foarte dificil.

Locații

Monterrey

Address
Boulevard Díaz Ordaz #140 piso 20
Colonia Santa María
N.L.,

CP. 64650 Monterrey, Nuevo Leon, Mexic

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: