Citește Descrierea Oficială

Testul Universitatea Autonomă din Chihuahua (UACH) este o instituție de învățământ superior cu sediul în Chihuahua, Mexic. Este cel mai înalt scaun de învățare în stat și instituția de învățământ superior, cu mai mulți studenți și programe academice din statul Chihuahua, este de asemenea mostenitor al Institutului științific și literar fondat în 1835 Chihuahua.

UACH este o instituție publică autonomă de învățământ; misiune este de a genera, pune în aplicare, să difuzeze și să integreze transferul de cunoștințe; folosind programe universitare de înaltă calitate, a căror aplicare este utilă pentru societate și ea. Ea își menține angajamentul inițial de a contribui la dezvoltarea socială și conservarea, conservarea și ameliorarea diferitelor manifestări ale culturii în favoarea unei mai bune calități a vieții pentru quiting, în special, și mexicani, în general.

Misiune, obiective și valori

misiune

Suntem o instituție publică de învățământ superior și responsabil social se angajează să contribuie la dezvoltarea economică și socială durabilă a entității și de a conserva, conservarea și ameliorarea diferitelor manifestări ale culturii, în favoarea unei mai bune calități a vieții mexicani și în special Chihuahuenses.

Susținem sarcina de a forma oameni întregi, cu tehnologii universale și capabile să dea răspunsuri relevante și creative la o schimbare valori mondiale și pentru a genera, a pune în aplicare, să difuzeze, transferul de cunoștințe și de a dezvolta prin intermediul plantelor academic ridicat și programe universitare de calitate recunoscute, cererea este utilă pentru societate și pentru ea.

Scopuri

Ajuta în construirea unei societăți cu o mai bună calitate a vieții, să genereze, să aplice și să difuzeze cunoștințe, promovarea culturii, sportului și a altor activități care promovează formarea unui nou om capabil de a conduce transformările pe care le cerințele societății de Chihuahua.

Valorile

EFICACITATE: Noi aspiră la excelență academică în procesul de predare, cercetare și extindere; asumarea responsabilității pentru a răspunde nevoilor societății Chihuahua cu o atitudine permanentă auto-critică și dorința de a căuta calitatea și productivitatea tuturor activităților instituționale.

pluralism: Noi acceptăm și să recunoaștem diversitatea științifică, artistică, profesională, ideologică și religioasă.

MATCHING: Noi respectăm ideile și opiniile altora, chiar dacă acestea sunt diferite de ale noastre. Noi respectăm diversitatea de oameni care alcătuiesc comunitatea noastră.

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

MSc

Universidad Autonoma de Chihuahua

Programul are ca scop formarea integrală a resurselor umane la nivel de absolvent, de a se angaja în generarea, validarea și / sau transferul de cunoștințe și formarea de ... [+]

Programul are ca scop formarea integrală a resurselor umane la nivel de absolvent, de a se angaja în generarea, validarea și / sau transferul de cunoștințe și formarea de profesioniști, sunt receptivi la propunerile inovatoare și susținute de cunoștințe pentru a cere o soluție la problema sistemelor de producție animală, utilizarea și exploatarea durabilă a resurselor naturale în Chihuahua, Mexic si chiar dincolo. Pentru a face acest lucru, programul se dezvoltă în diferite abilități generice de student și de specialitate în patru domenii de expertiza: nutriția animalelor, Zootehnie și Genetică, Managementul Resurselor Naturale si Tehnologia produselor de origine animală.... [-]

Mexic Chihuahua
Iulie 2019
La zi
4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

DÍA DEL ESTUDIANTE 2016

Location address
Universidad Autónoma de Chihuahua
C. Escorza 900, Col. Centro

Chihuahua, Chihuahua, 31000 MX
Social Media