Universidad Regiomontana

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UR constă dintr-un nou model de educație, noi metode de învățare; o nouă viziune care proiectează și crește capacitățile comunității U-ERRE; noi de stimulare si spatii atractive. În 2013 un plan de restructurare a fost elaborat în Universitatea RegiomontanaCare cuprinde o serie de modificări pentru a evolua și să ofere mai mare la o educație de clasă mondială.

Aproape doi ani de la începerea transformarea universității, și datorită noi toți în Comunitate U-ERRE, Continua acțiune și colaborarea cu societatea, cu gândirea critică și luând ca bază de formare, crearea de învățare-evoluție R. Avem fundații stabilite:

Modelul educațional Procese și servicii Spații Cultură

Am început 2015 Summer Tetramestre anunțând un proiect de transformare cotitură Campus nostru Urban Campus Center și adăugarea 4.500 m2 de spatii noi, printre care evidenția:

Învățare Labs Instanțele multifuncționale Cantină și Deli nutrițional Coexistența și recreere Zone

Am absolvit Predarea și relația de lucru.

Absolvent U-ERRE este concepută pentru a asigura relevanța pieței forței de muncă și de intervenție în mediul de a dezvolta gândirea critică, domeniul de aplicare viziunea și comportamentul proactiv; dimensionarea decizii competitive.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vezi programe de masterat » Vedea MBA » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Expertiză în Logistică

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă July 2018 Mexic Mexic Online Monterrey

Expertiza Logistica, cunoscut sub numele de Supply Chain vizează inovația și îmbunătățirea activităților logistice prin cercetare, diseminarea și generarea de noi cunoștințe și tehnologii zona societății corespunzătoare în legătură cu toate activitățile asociate cu flux și de transformare a bunurilor, de la materii prime până la utilizatorul final ... [+]

Maestru de Logistica Expertiza Logistica, cunoscut sub numele de Supply Chain vizează inovația și îmbunătățirea activităților logistice prin cercetare, diseminarea și generarea de noi cunoștințe și tehnologii zona societății corespunzătoare în legătură cu toate activitățile asociate cu flux și de transformare a bunurilor, de la materii prime până la utilizatorul final. Descriere și competență profil Absolvenții de master vor fi lideri în dezvoltarea de soluții creative care să le permită să efectueze competitive și cu succes pe piața muncii. Ei pot participa, de asemenea, astfel macro sau în mod specific cu privire la punctele de lanțul de aprovizionare, care este, toate activitățile de prelucrare de bunuri și informații fluxurilor asociate cu acest proces, care acoperă o mare parte din activitățile se dezvolta in orice companie, cum ar fi achiziție, management, operare, depozitare, ambalare, transport maritim, distribuție, etc. Regizat de Candidații pentru studenții de masterat în Logistică trebuie să fie oameni sa angajat sa studiile, cu o înclinație clară de lectură, analiza, studiu și de cercetare, cu o atitudine curios și creativ. Profilul venituri Studentul să se alăture Master of Logistics are capacitatea și abilitatea de a: Analiza și rezolva problemele. Efectueze studiu și / sau consultări literatura prin intermediul internetului. Lucra în echipe multidisciplinare. Mâner software specializat. Experiență de muncă. Profilul Absolvent Studentul a absolvit Master of Logistics are următoarele atribuții: Abilitatea de a stabili relații și negocieri cu clienții și furnizorii care conduc la îmbunătățirea serviciilor în win-win. Manipularea toate specializat în domeniul terminologiei logisticii. Conduită cercetare aplicată Subiect... [-]