Citește Descrierea Oficială

UR constă dintr-un nou model de educație, noi metode de învățare; o nouă viziune care proiectează și crește capacitățile comunității U-ERRE; noi de stimulare si spatii atractive. În 2013 un plan de restructurare a fost elaborat în Universitatea RegiomontanaCare cuprinde o serie de modificări pentru a evolua și să ofere mai mare la o educație de clasă mondială.

Aproape doi ani de la începerea transformarea universității, și datorită noi toți în Comunitate U-ERRE, Continua acțiune și colaborarea cu societatea, cu gândirea critică și luând ca bază de formare, crearea de învățare-evoluție R. Avem fundații stabilite:

Modelul educațional Procese și servicii Spații Cultură

Am început 2015 Summer Tetramestre anunțând un proiect de transformare cotitură Campus nostru Urban Campus Center și adăugarea 4.500 m2 de spatii noi, printre care evidenția:

Învățare Labs Instanțele multifuncționale Cantină și Deli nutrițional Coexistența și recreere Zone

Am absolvit Predarea și relația de lucru.

Absolvent U-ERRE este concepută pentru a asigura relevanța pieței forței de muncă și de intervenție în mediul de a dezvolta gândirea critică, domeniul de aplicare viziunea și comportamentul proactiv; dimensionarea decizii competitive.

Programe predate în:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Masterat

Universidad Regiomontana

Expertiza Logistica, cunoscut sub numele de Supply Chain vizează inovația și îmbunătățirea activităților logistice prin cercetare, diseminarea și generarea de noi cunoști ... [+]

Maestru de Logistica

Expertiza Logistica, cunoscut sub numele de Supply Chain vizează inovația și îmbunătățirea activităților logistice prin cercetare, diseminarea și generarea de noi cunoștințe și tehnologii zona societății corespunzătoare în legătură cu toate activitățile asociate cu flux și de transformare a bunurilor, de la materii prime până la utilizatorul final.

Descriere și competență profil

Absolvenții de master vor fi lideri în dezvoltarea de soluții creative care să le permită să efectueze competitive și cu succes pe piața muncii.

Ei pot participa, de asemenea, astfel macro sau în mod specific cu privire la punctele de lanțul de aprovizionare, care este, toate activitățile de prelucrare de bunuri și informații fluxurilor asociate cu acest proces, care acoperă o mare parte din activitățile se dezvolta in orice companie, cum ar fi achiziție, management, operare, depozitare, ambalare, transport maritim, distribuție, etc.... [-]

Mexic Mexico Online Monterrey
July 2019
Part time
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză