ThePowerMBA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Până acum, cunoștințele cheie erau în mâinile câtorva.

Alătură-te școlii de afaceri care conduce schimbarea.

Master of Business complet, unde veți învăța din cifrele de referință, vă veți conecta cu mii de oameni cu preocupările dvs. și vă puteți consolida marca personală fără a face efort în timp sau bani.

Avizat de cele mai bune companii, care își antrenează deja angajații cu ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

Pentru ce?

Când aveți cunoștințele cheie, contactele și un brand personal care vă validează, vă va fi mult mai ușor să vă atingeți toate obiectivele.

  • Actualizați-vă cunoștințele
  • Dă-ți o învârtire în carieră
  • Începeți cu succes
  • Crește-ți afacerea / compania
  • Deveniți expert în afaceri

Peste 12.000 de studenți din Spania, Mexic, Peru, Chile și Columbia au înțeles că este o oportunitate și au avut încredere în ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

metodologie

teorie

Cele mai importante conținuturi teoretice ale celor mai bune MBA din lume (strategie, marketing digital, contabilitate etc.)

practică

Povestile de succes (și eșecurile) startup-urilor, corporațiilor și companiilor locale care consolidează toate cunoștințele dobândite.

Domenii de expertiză

"Am luat cursuri la Yale, Harvard, HEC, Cornell și acest MBA, după părerea mea, obține un scor foarte mare" Carlos Montoro - Student ThePowerMBA

Modele de strategie și afaceri

Dintre cele mai bune instrumente și modele (panza de model de afaceri, diagramă strategică și curbe de valoare, Porter, Ansoff etc.) și analiza numeroase povești de succes, veți dobândi cunoștințe care vă vor permite să înțelegeți și analiza modele de afaceri, concurență, avantaje competitive, strategii de creștere etc.

Inovație și pornire slabă

Un adevărat manual pentru a crea modele de afaceri rentabile și durabile în medii incerte. O filozofie care transformă strategia de afaceri și pe care toți managerii și companiile din lume ar trebui să o încorporeze în ADN-ul lor.

Marketing și marketing digital

Nu există marketing digital, ESTE marketing digital. Învață să proiectezi și să implementezi o strategie de creștere a afacerii pe baza canalelor digitale: stabilirea obiectivelor, stabilirea obiectivelor de conversie pe întreaga pâlnie, utilizarea principalelor instrumente și canale de captare, analitice, tendințe etc. .

Contabilitate și finanțe

Până nu înțelegeți finanțele și contabilitatea, nu înțelegeți compania și compania. Acest curs vă va ajuta să înțelegeți, într-un mod foarte intuitiv, limbajul și principiile contabilității, cum este finanțată o companie, cum este analizată o investiție, care sunt principalii indicatori și raporturi utilizate pentru a evalua rentabilitatea și riscul, principalele metode de evaluare ale unei companii etc.

Dezvoltare personală

Aptitudini moi necesare pentru a crește personal și profesional.

Organizații de conducere

Companiile sunt formate din oameni, iar gestionarea adecvată a oamenilor, provocările lor, cultura de afaceri, grupurile de interese și procesele de schimbare, adică gestionarea comportamentului organizațional este una dintre cheile principale care fac diferența între companii mediocre și excelente.

Cea mai mare perturbare din istoria educației

"Până acum nu părea posibil ca un master la acest nivel să aibă acest preț"

Până acum, cele mai bune cunoștințe erau în mâinile câtorva, care puteau accesa școli prestigioase.

ThePowerMBA este o școală diferită. Credem că aducem aceste cunoștințe unor oameni neliniștiți și dornici să învețe, bazându-ne pe referințe din întreaga lume și printr-o metodă flexibilă, care vă permite să nu vă compromiteți ritmul de viață sau finanțele dvs.

Locații

Mexico City

Address
Av.Insurgentes Sur 1458 ,
pisos 19 y 20 , Col. Actipan

Mexico City, Mexico City, Mexic

Miraflores

Address
Calle del General Recavarren 111
15074 Miraflores, Municipalitatea metropolitană din Lima, Peru

Madrid

Address
Calle Urogallo 9, Ciudalcampo
28707 Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Programe

Această școală oferă și: