Tecnológico de Monterrey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

fațadă

ne

Tecnologico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independent și fără legătură cu partidele politice și religioase. A fost fondat în 1943, datorită viziunii lui Eugenio Garza Sada mexican om de afaceri. Opera sa este susținută de asociațiile civile formate din lideri proeminenți din întreaga țară, angajat la calitate în învățământul superior și dezvoltarea Mexicului.

caracteristici 31 și 21 de locații campus și birouri de legătură internaționale. Acesta are ca scop de a instrui lideri cu un spirit antreprenorial, simțul uman și un nivel ridicat de competitivitate. Instituția în partea de sus din cele mai bune universități private din lumePotrivit clasamentului QS World University; în timp ce Business School EGADE este considerată cea mai bună școală de afaceri din Mexic și America Latină. potrivit Quacquerelli Symonds University Rankings este cea mai bună universitate privată din Mexic și, în opinia angajatorilor, Mexic numărul unu universitate, care se află la același nivel Universitatea din Michigan, Universitatea din Boston si Universitatea Duke.

Diferența noastră

diferență

Programele postuniversitare și Executive Education ITESM oferă o propunere de valoare care încorporează diverse produse și servicii pentru a contribui la dezvoltarea antreprenorilor, competitive pe plan internațional, axat pe rezultate de afaceri și un nivel ridicat directori de sens uman. Programele sunt caracterizate prin:

  • programe de calitate de dezvoltare de conținut predate de profesori cu înaltă calificare în cunoștințe și experiență ..
  • Metodologia de predare și de învățare care se concentrează pe rezolvarea problemelor reale la locul de muncă utilizând instrumente pentru punerea în aplicare imediată.
  • Generarea și integrarea echipelor de performante ridicate angajat la dezvoltarea de proiecte care contribuie la îmbunătățirea rezultatelor organizațiilor lor.
  • Transformarea persoanelor care participă la cursuri și programe a căror formare le permite să ajungă la niveluri mai ridicate de performanță și le oferă instrumente pentru a realiza un lider rol în atingerea obiectivelor companiei dumneavoastră înainte.
  • Un multi -campus sistem care oferă o acoperire națională și internațională, în plus față de parteneriate cu diverse universități și instituții.

Pentru aceasta și mai mult Tecnologico de Monterrey este cea mai bună alegere pentru studii postuniversitare și Educație Executive în Mexic.

Modelul educațional

model

Programele postuniversitare și Executive Education ITESM Acestea se bazează pe un model modern, inovativ și de ultimă oră educaționale care utilizează metodologia caz, dezvoltarea de proiecte și / sau activități experimentale care cresc productivitatea, datorită aplicării imediate a cunoștințelor dobândite, precum și posibilitatea de a genera în rețea.

  • Accentul indică spre elev, care este responsabil pentru generarea de propria lor cunoaștere, însoțită în permanență de către profesorul său, care își asumă rolul de ghid.
  • Programele susținute de profesori cu studii de doctorat și directori potențial ridicat , cu un profil excelent de locuri de muncă.
  • prioritate ridicată utilizarea tehnologiei ca un facilitator în procesul de predare și de învățare și, în cazul de masterat și doctorat, pun accentul pe pregătirea prin acorduri și schimburi cu universități renumite din întreaga lume internaționale.
  • programe online care asigură accesul la rețelele de comunicare, colaborare și de învățare în rândul studenților, cadrelor didactice și specialiști din întreaga lume; precum și asociații ale absolvenților, în scopul de a consolida procesul de învățare al studentului.

Cu aceasta, de Monterrey contribuie Tecnologico de a instrui profesioniști pentru a face față provocărilor generate de globalizare și schimbarea constantă a științei și tehnologiei, în timp ce deschiderea de noi oportunități pentru directori, antreprenori și oameni de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Certificate » Vedea Diplomas » Vedea Cursuri - OnlineStudies » Vedea Masterat » Vedea Cursuri - AcademicCourses » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Of Science în Biotehnologie (MBI)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Monterrey Ciudad de Mexico Mexic de stat + 2 mai mult

Cererea mare de a dezvolta și de a optimiza procesele din industrie, produse alimentare, agricole, de sănătate și de diagnosticare moleculare, printre altele, a încurajat încorporarea tehnicilor biotehnologice pentru generarea de noi produse și servicii. [+]

Cererea mare de a dezvolta și de a optimiza procesele din industrie, produse alimentare, agricole, de sănătate și de diagnosticare moleculare, printre altele, a încurajat încorporarea tehnicilor biotehnologice pentru generarea de noi produse și servicii.

Astfel, dezvoltarea proceselor biotehnologice nu beneficiază un segment mare de populație având în vedere gama largă de aplicare.

Profesioniștii absolvenți ai Master of Science în Biotehnologie ITESM, sunt capabile să funcționeze în medii academice, științifice și industriale, atât de aplicații și cunoștințe generație.

Adresat

Profesionistas absolvenți domenii legate de biotehnologie, biologie, chimie, biochimie, inginerie chimica, inginerie biochimice, produse alimentare, medicamente, nutriție, printre altele.... [-]


Master Of Science în Inginerie Electronică (Sisteme Electronice) (MSE-e)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Zapopan + 1 mai mult

La nivel global, Tehnologiilor Informației și Comunicațiilor și Inginerie Electronică, în special, sunt efectul de pârghie ideal pentru creșterea economică, dezvoltarea durabilă a națiunilor și pentru democratizarea societăților. Cererea de servicii de comunicații de specialitate, control automat de proces, împreună cu nevoia de dispozitive electronice programabile miniaturizate, dobândește niveluri exponențiale din întreaga lume. [+]

descriere

La nivel global, Tehnologiilor Informației și Comunicațiilor și Inginerie Electronică, în special, sunt efectul de pârghie ideal pentru creșterea economică, dezvoltarea durabilă a națiunilor și pentru democratizarea societăților. Cererea de servicii de comunicații de specialitate, control automat de proces, împreună cu nevoia de dispozitive electronice programabile miniaturizate, dobândește niveluri exponențiale din întreaga lume. În acest context multidisciplinar, programul Master Of Science în Inginerie Electrică satisface nevoia de a instrui persoanele de înaltă calificare cu cunoștințe avansate în aceste domenii, precum și atitudinea inovatoare și antreprenoriale pentru a contribui conducere și angajamentul de a bunăstării sociale.... [-]


Master Of Science în Inginerie Mecanică (MIE)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Monterrey

Energia a devenit una dintre cele mai importante pentru a asigura competitivitatea intrărilor de afaceri, și, astfel, crearea de locuri de muncă, într-un context internațional de concurență ridicată. [+]

Energia a devenit una dintre cele mai importante pentru a asigura competitivitatea intrărilor de afaceri, și, astfel, crearea de locuri de muncă, într-un context internațional de concurență ridicată.

Master of Science în Inginerie Energetică permite studenților să devină specialiști în domenii cum ar fi utilizarea eficientă a energiei electrice și termice, calitatea energiei electrice, analiza rețelei electrice aplicate sectorului industrial și a sistemului național de energie electrică, proiectare electronica de putere pentru controlul generatoarelor eoliene mari, ferme solare și de control al motorului. Puteți face tehnice - studii economice privind avantajele și dezavantajele diferitelor sisteme de generare a energiei disponibile instalații cu ciclu combinat, energia eoliană, solară, biomasă, și să înțeleagă oportunitățile de afaceri în aceste zone. Subiecte ca rețelele inteligente, generarea distribuită, fapte, SVC, sunt în continuă creștere în master.... [-]


Master Of Science în Sisteme De Fabricație (CSM)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Monterrey

În ultimele decenii, Mexicul a fost caracterizat ca o țară cu o importantă dimensiune economică, localizarea geografică privilegiată, populația tânără și deschiderea spre globalizare, poziționându-se ca o țară atractivă pentru investiții și sectorul de producție industrială realizare relevanță la nivel mondial. [+]

descriere

În ultimele decenii, Mexicul a fost caracterizat ca o țară cu o importantă dimensiune economică, localizarea geografică privilegiată, populația tânără și deschiderea spre globalizare, poziționându-se ca o țară atractivă pentru investiții și sectorul de producție industrială realizare relevanță la nivel mondial. Continuu, companiile din acest sector necesită capacități tehnologice care sprijină strategiile lor pentru a îmbunătăți ofertele de produse, de consolidare și de competitivitate, fără a neglija responsabilitatea socială față de mediul înconjurător.

Obiectivul cursului

Master of Science în sisteme de producție are drept scop: ... [-]


Master Of Science în Sistemele Inteligente (MIT)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Puebla + 1 mai mult

Master în sisteme inteligente de specialiști instruiți în tehnologii AI, capabile să genereze, să se adapteze și să aplice tehnologii inovatoare în oricare dintre următoarele domenii de aplicare: [+]

descriere

Diferite tendințe tehnologice în punctul mondial modern necesitatea sistemelor informatice mai flexibile, capabile să se adapteze la condiții neprevăzute și nesigure, și abilități de interacțiune.

Una dintre principalele domenii care sunt generatoare de tehnologie pentru a oferi sisteme informatice cu capacitatea de stocare este Inteligenta Artificiala (AI). AI-ul este una dintre cele mai importante tendințe tehnologice care vor transforma societatea, economia și mediul în acest secol, cu avansuri cum ar fi roboți, sisteme capabile de a conversa cu oameni, clădiri inteligente, și multe altele.

în Maestru De Sisteme inteligente specialiștii sunt instruiți în tehnologii AI, capabil să genereze, să se adapteze și să aplice tehnologii inovatoare în oricare dintre următoarele domenii de aplicare:... [-]


Masterat

Diplomă De Master în Domeniul științelor Inginerești (MCI)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Monterrey Mexic de stat + 1 mai mult

Obiectivul general al acestui program este de a instrui profesioniști, agenți de schimbare pentru sectoarele industriale și academice, care sunt capabile de a face cercetarea aplicată, dezvoltarea tehnologică și transferul de tehnologie în domeniul științelor inginerești. [+]

Obiectivul cursului

Obiectivul general al acestui program este de a instrui profesioniști, agenți de schimbare pentru sectoarele industriale și academice, care sunt capabile de a face cercetarea aplicată, dezvoltarea tehnologică și transferul de tehnologie în domeniul științelor inginerești.

Adresat

Profesioniștii din domeniile de inginerie și științe exacte interesate în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate de Științe inginerești. Elevii care intră acest program ar trebui să aibă fundal academice excelente, vocație în generarea de cunoștințe, comunicare fluent, de lucru profesional în conformitate cu standarde etice stricte, care sunt deschise noi modalități de asimilare a cunoștințelor și a practicii profesionale și acestea sunt intelectual curios.... [-]


Diplomă De Master în Informatică (i-MCC)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Monterrey Mexic de stat + 1 mai mult

Master of Computer Science se adresează profesioniștilor din domeniile informatică, inginerie și științe exacte, în principal interesați în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate ale informaticii. [+]

descriere

Tendințe tehnologice în punctul mondial modern necesitatea sistemelor informatice mai flexibile, capabile să se adapteze la condiții neprevăzute și nesigure, și abilități de interacțiune. masina de învățare, analiză și știința datelor precum și diverse tehnici inspirate de natura sunt generatoare de tehnologie pentru a oferi sisteme de computere cu capacitățile menționate mai sus, care vor transforma societatea, economia și mediul în acest secol. Acest absolvent în informatică pregătește pe elevi să fie lideri în acest nou val tehnologic.

burse

Testul Master Of Computer Science Acesta se adresează profesioniștilor din domeniile informatică, inginerie și științe exacte, în principal interesați în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate ale informaticii.... [-]


Diplomă De Master în Informatică (MCC)

Campus Cu normă întreagă 3 semestre July 2018 Mexic Zapopan

Absolvent al Master of Computer Science poate transfera anumite soluții la conceptele sau probleme generale metodologii și să aplice conceptele de calcul generale la soluția specifică a problemelor întâlnite în mediul de afaceri și de cercetare, și pot efectua mai târziu, dacă se dorește , studii de doctorat în informatică. [+]

descriere

Tehnologii legate de stiinta calculatoarelor, schimba foarte repede: există o proliferare a produselor, atât software și hardware rezultat a unor noi teorii, metode și tehnici. Aceste evoluții aduc rezultate într-o rată de uzură morală, în zona de mare care duce la o cerere semnificativă de resurse umane din trei domenii principale:

Specialiștii din sectorul productiv Cadre universitare cu cunoștințe actualizate Cercetare și dezvoltare tehnologică

Programul de absolvent este un profesionist care nu poate urma doar progresul tehnologic rapid, dar, de asemenea, contribuie cu propuneri inovatoare în domeniul informaticii și, astfel, pentru a răspunde la marile provocări ale lumii de azi.... [-]


Maestría En Nanotecnología (mnt)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Monterrey Mexic de stat + 1 mai mult

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala. [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]


MA în Perspectivă Strategică (MPE)

Campus Cu normă întreagă July 2018 Mexic Monterrey Santa Fe

Master în Strategic Foresight ajută în generarea de cunoștințe pentru a determina viitorul societății publice, private și publice pentru a avansa studii privind dezvoltarea urbană și teritorială, de a investiga perspectivele industriei și serviciilor, analiza piețelor, anticipăm situații critice în fenomenele sociale și de mediu și să propună soluții dorite și probabile printr-o abordare de politică publică. [+]

descriere

Scenariul de incertitudine organizații, întreprinderi și instituții de a face față provocărilor mediului și de viziune globală, cerându-le să aibă specialiști care sunt spre viitor și poate influența, generând noi capacități de a rămâne în local, naționale și internaționale.

Testul Maestru de Foresight strategic contribuie la generarea de cunoștințe pentru a determina viitorul societății publice, private și publice pentru a avansa studii privind dezvoltarea urbană și teritorială, de a investiga perspectivele industriei și serviciilor, analiza piețelor, să anticipeze situații critice în fenomene sociale și de mediu, și să propună soluții dorite și probabile printr-o abordare de politică publică.... [-]


în Expertiza Inginerie Auto (MIR)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Mexic Toluca

Astăzi, Mexic rămâne una dintre cele 5 țări lider în producția de vehicule, în plus față de fabricație, inovare și dezvoltare tehnologică furnizează industria auto, care este unul dintre domeniile prioritare pentru dezvoltarea economică. [+]

Astăzi, Mexic rămâne una dintre cele 5 țări lider în producția de vehicule, în plus față de fabricație, inovare și dezvoltare tehnologică furnizează industria auto, care este unul dintre domeniile prioritare pentru dezvoltarea economică.

centre de inginerie ale marilor constructori auto au o prezență în țara noastră, de aceea, acest sector necesită o mulțime de ingineri specializați și pregătite tehnic pentru posturi de conducere.

Monterrey are Tecnologico de legături puternice cu axat în principal pe programele de dezvoltare de tehnologie industria auto.

Adresat

Profesioniști, profesori și cercetători care doresc să ajungă la un nivel de management și leadership legate de industria de automobile, cum ar fi proiectarea, fabricarea, materiale, energie, mediu și zonele de management de inginerie de producție.... [-]


Videoclipuri

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Contactează
Adresa locaţie
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, 64849 MX
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Mexico City, 14380 MX
Adresa locaţie
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico State, 52926 MX
Adresa locaţie
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, 45138 MX
Adresa locaţie
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacan, 58350 MX
Adresa locaţie
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla, 72453 MX
Adresa locaţie
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, 01389 MX
Adresa locaţie
Epigmenio González 500, San Pablo
Queretaro, 76130 MX
Adresa locaţie
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, 50110 MX