Tecnológico de Monterrey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

fațadă

ne

Tecnologico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independent și fără legătură cu partidele politice și religioase. A fost fondat în 1943, datorită viziunii lui Eugenio Garza Sada mexican om de afaceri. Opera sa este susținută de asociațiile civile formate din lideri proeminenți din întreaga țară, angajat la calitate în învățământul superior și dezvoltarea Mexicului.

caracteristici 31 și 21 de locații campus și birouri de legătură internaționale. Acesta are ca scop de a instrui lideri cu un spirit antreprenorial, simțul uman și un nivel ridicat de competitivitate. Instituția în partea de sus din cele mai bune universități private din lumePotrivit clasamentului QS World University; în timp ce Business School EGADE este considerată cea mai bună școală de afaceri din Mexic și America Latină. potrivit Quacquerelli Symonds University Rankings este cea mai bună universitate privată din Mexic și, în opinia angajatorilor, Mexic numărul unu universitate, care se află la același nivel Universitatea din Michigan, Universitatea din Boston si Universitatea Duke.

Diferența noastră

diferență

Programele postuniversitare și Executive Education ITESM oferă o propunere de valoare care încorporează diverse produse și servicii pentru a contribui la dezvoltarea antreprenorilor, competitive pe plan internațional, axat pe rezultate de afaceri și un nivel ridicat directori de sens uman. Programele sunt caracterizate prin:

  • programe de calitate de dezvoltare de conținut predate de profesori cu înaltă calificare în cunoștințe și experiență ..
  • Metodologia de predare și de învățare care se concentrează pe rezolvarea problemelor reale la locul de muncă utilizând instrumente pentru punerea în aplicare imediată.
  • Generarea și integrarea echipelor de performante ridicate angajat la dezvoltarea de proiecte care contribuie la îmbunătățirea rezultatelor organizațiilor lor.
  • Transformarea persoanelor care participă la cursuri și programe a căror formare le permite să ajungă la niveluri mai ridicate de performanță și le oferă instrumente pentru a realiza un lider rol în atingerea obiectivelor companiei dumneavoastră înainte.
  • Un multi -campus sistem care oferă o acoperire națională și internațională, în plus față de parteneriate cu diverse universități și instituții.

Pentru aceasta și mai mult Tecnologico de Monterrey este cea mai bună alegere pentru studii postuniversitare și Educație Executive în Mexic.

Modelul educațional

model

Programele postuniversitare și Executive Education ITESM Acestea se bazează pe un model modern, inovativ și de ultimă oră educaționale care utilizează metodologia caz, dezvoltarea de proiecte și / sau activități experimentale care cresc productivitatea, datorită aplicării imediate a cunoștințelor dobândite, precum și posibilitatea de a genera în rețea.

  • Accentul indică spre elev, care este responsabil pentru generarea de propria lor cunoaștere, însoțită în permanență de către profesorul său, care își asumă rolul de ghid.
  • Programele susținute de profesori cu studii de doctorat și directori potențial ridicat , cu un profil excelent de locuri de muncă.
  • prioritate ridicată utilizarea tehnologiei ca un facilitator în procesul de predare și de învățare și, în cazul de masterat și doctorat, pun accentul pe pregătirea prin acorduri și schimburi cu universități renumite din întreaga lume internaționale.
  • programe online care asigură accesul la rețelele de comunicare, colaborare și de învățare în rândul studenților, cadrelor didactice și specialiști din întreaga lume; precum și asociații ale absolvenților, în scopul de a consolida procesul de învățare al studentului.

Cu aceasta, de Monterrey contribuie Tecnologico de a instrui profesioniști pentru a face față provocărilor generate de globalizare și schimbarea constantă a științei și tehnologiei, în timp ce deschiderea de noi oportunități pentru directori, antreprenori și oameni de afaceri.

Această școală oferă programe în:
  • Spaniolă

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplomas » Vedea Cursuri » Vedea Masterat » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Of Science în Inginerie Electronică (Sisteme Electronice) (MSE-e)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Zapopan + 1 mai mult

La nivel global, Tehnologiilor Informației și Comunicațiilor și Inginerie Electronică, în special, sunt efectul de pârghie ideal pentru creșterea economică, dezvoltarea durabilă a națiunilor și pentru democratizarea societăților. Cererea de servicii de comunicații de specialitate, control automat de proces, împreună cu nevoia de dispozitive electronice programabile miniaturizate, dobândește niveluri exponențiale din întreaga lume. [+]

descriere La nivel global, Tehnologiilor Informației și Comunicațiilor și Inginerie Electronică, în special, sunt efectul de pârghie ideal pentru creșterea economică, dezvoltarea durabilă a națiunilor și pentru democratizarea societăților. Cererea de servicii de comunicații de specialitate, control automat de proces, împreună cu nevoia de dispozitive electronice programabile miniaturizate, dobândește niveluri exponențiale din întreaga lume. În acest context multidisciplinar, programul Master Of Science în Inginerie Electrică satisface nevoia de a instrui persoanele de înaltă calificare cu cunoștințe avansate în aceste domenii, precum și atitudinea inovatoare și antreprenoriale pentru a contribui conducere și angajamentul de a bunăstării sociale. Domenii de accent Sisteme de comunicare personală Analiza și modelarea rețelelor de comunicații Microelectronică și microsisteme inginerie optică sisteme integrate. Obiectivul cursului Master of Science în Inginerie Electronică (Electronic Systems) are ca scop forma: Furnizarea de cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a desfășura activități de cercetare de frontieră în domeniile electronică, telecomunicații sau procese automatizate. Adresat Master of Science în Inginerie Electronică are ca scop: Profesioniștii din domeniile: Inginerie electronică control sisteme electronice inginerie biomedicala fizica industriala domenii conexe. motivați să contribuie la dezvoltarea electronicii și a tehnologiei de calculator precum și dobândirea de cunoștințe profunde a tehnologiei curente și tendințe care vă vor permite să creați soluții inovatoare, care sunt benefice pentru societate și profesioniștii industriei naționale. Avantaj profesori Programul predate de profesori cu studii de doctorat și experiența profesională a Școlii de Inginerie si Stiinte ITESM. Acreditari Acest program a acreditărilor și recunoașteri din partea instituțiilor naționale și internaționale, cum ar fi:... [-]

Master Of Science în Sisteme De Fabricație (CSM)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey

În ultimele decenii, Mexicul a fost caracterizat ca o țară cu o importantă dimensiune economică, localizarea geografică privilegiată, populația tânără și deschiderea spre globalizare, poziționându-se ca o țară atractivă pentru investiții și sectorul de producție industrială realizare relevanță la nivel mondial. [+]

descriere În ultimele decenii, Mexicul a fost caracterizat ca o țară cu o importantă dimensiune economică, localizarea geografică privilegiată, populația tânără și deschiderea spre globalizare, poziționându-se ca o țară atractivă pentru investiții și sectorul de producție industrială realizare relevanță la nivel mondial. Continuu, companiile din acest sector necesită capacități tehnologice care sprijină strategiile lor pentru a îmbunătăți ofertele de produse, de consolidare și de competitivitate, fără a neglija responsabilitatea socială față de mediul înconjurător. Obiectivul cursului Master of Science în sisteme de producție are drept scop: Tren profesioniști pentru industrie și mediul academic, care în calitate de agenți ai schimbării, să fie capabil să facă cercetare aplicativă, dezvoltare tehnologică, inovare și transfer de tehnologie în domeniile de design de produs nou, materiale avansate și procese de producție. Adresat Master of Science în sistemele de producție are ca scop: Ingineri din toate disciplinele. Pentru natura interdisciplinar, dezvoltarea și îmbunătățirea tehnologică a sistemelor de fabricație, aceasta necesită interacțiunea mai multor domenii ale cunoașterii. Avantaj profesori Programul predate de profesori cu studii de doctorat și experiența profesională a Școlii de Inginerie si Stiinte ITESM. Acreditari Acest program a acreditărilor și recunoașteri din partea instituțiilor naționale și internaționale, cum ar fi: acreditat de Registrul Național al Calității Absolvent (PNPC) programului COCyT Comisia privind Colegii Asociației de școli și universități America de Sud (SACS). Tecnologico de Monterrey este acreditat de către Comisie cu privire la Colegiile de Asociația de școli și universități America de Sud pentru a acorda grade profesionale și grade de masterat și... [-]

Master Of Science în Sistemele Inteligente (MIT)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Puebla + 1 mai mult

Master în sisteme inteligente de specialiști instruiți în tehnologii AI, capabile să genereze, să se adapteze și să aplice tehnologii inovatoare în oricare dintre următoarele domenii de aplicare: [+]

descriere Diferite tendințe tehnologice în punctul mondial modern necesitatea sistemelor informatice mai flexibile, capabile să se adapteze la condiții neprevăzute și nesigure, și abilități de interacțiune. Una dintre principalele domenii care sunt generatoare de tehnologie pentru a oferi sisteme informatice cu capacitatea de stocare este Inteligenta Artificiala (AI). AI-ul este una dintre cele mai importante tendințe tehnologice care vor transforma societatea, economia și mediul în acest secol, cu avansuri cum ar fi roboți, sisteme capabile de a conversa cu oameni, clădiri inteligente, și multe altele. în Maestru De Sisteme inteligente specialiștii sunt instruiți în tehnologii AI, capabil să genereze, să se adapteze și să aplice tehnologii inovatoare în oricare dintre următoarele domenii de aplicare: În sectorul productiv, o companie lider de nivel național sau global. Formarea propria sa companie specializata in sisteme inteligente pentru a rezolva probleme în logistică, robotică, jocuri video, etc. În mediul academic, de cercetare și dezvoltare tehnologică. Master sistemelor inteligente pregătește profesioniști stăpânirea acestor tehnologii și aplicarea lor de a oferi companiilor și a universităților cu resurse umane la nivel înalt. zona de specialitate Tehnologia de cunoștințe și de mediu Intelligence autonomi Computation evoluționistă și sisteme inspirate din natura Robotică, viziune și vehicule autonome bioinformatica Obiectivul cursului Master of Science în sisteme inteligente urmărește: Contribuie la formarea de oameni care creează valoare în organizațiile implicate, prin implementarea și dezvoltarea unor tehnici de Inteligenta Artificiala, interacționând în echipe multidisciplinare cu specialiști din alte domenii, precum și asigurarea pozitiei de lider tehnologic precum și valorile sale și atitudini.... [-]

Masterat

Diplomă De Master în Domeniul științelor Inginerești (MCI)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Ciudad de Mexico + 1 mai mult

Obiectivul general al acestui program este de a instrui profesioniști, agenți de schimbare pentru sectoarele industriale și academice, care sunt capabile de a face cercetarea aplicată, dezvoltarea tehnologică și transferul de tehnologie în domeniul științelor inginerești. [+]

Obiectivul cursului Obiectivul general al acestui program este de a instrui profesioniști, agenți de schimbare pentru sectoarele industriale și academice, care sunt capabile de a face cercetarea aplicată, dezvoltarea tehnologică și transferul de tehnologie în domeniul științelor inginerești. Adresat Profesioniștii din domeniile de inginerie și științe exacte interesate în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate de Științe inginerești. Elevii care intră acest program ar trebui să aibă fundal academice excelente, vocație în generarea de cunoștințe, comunicare fluent, de lucru profesional în conformitate cu standarde etice stricte, care sunt deschise noi modalități de asimilare a cunoștințelor și a practicii profesionale și acestea sunt intelectual curios. Planul de studiu primul semestru Aplicații CS4015 Computer Modelarea matematica fizica F4005 Metode GI5000 Cercetare și inovare Curs OP4000 timbru Semestrul al doilea GI5025 teza I date Știința IN4027 și inferență statistică OP5042 Electivă I Semestrul al treilea GI5026 teza a II- OP5043 Electivă II OP5044 Electivă III Semestrul al patrulea GI5027 Teza III OP5045 Electivă IV OP5046 Electivă V absolvenți Pe parcursul duratei programului elevii vor avea posibilitatea nu numai de a interacționa cu profesori distins în programul de cercetare și având pregătire vastă în cercetare, dar, de asemenea, pentru a interacționa cu studenții de la diferite linii și studenți de la alte programe ITESM absolvent. Această bogăție de interacțiuni este unul dintre punctele forte ale acestui program de master. Acest program este conceput pentru a oferi studenților pregătirea necesară și pentru un cercetător de... [-]

Diplomă De Master în Informatică (i-MCC)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Mexic de stat + 1 mai mult

Master of Computer Science se adresează profesioniștilor din domeniile informatică, inginerie și științe exacte, în principal interesați în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate ale informaticii. [+]

descriere Tendințe tehnologice în punctul mondial modern necesitatea sistemelor informatice mai flexibile, capabile să se adapteze la condiții neprevăzute și nesigure, și abilități de interacțiune. masina de învățare, analiză și știința datelor precum și diverse tehnici inspirate de natura sunt generatoare de tehnologie pentru a oferi sisteme de computere cu capacitățile menționate mai sus, care vor transforma societatea, economia și mediul în acest secol. Acest absolvent în informatică pregătește pe elevi să fie lideri în acest nou val tehnologic. burse Testul Master Of Computer Science Acesta se adresează profesioniștilor din domeniile informatică, inginerie și științe exacte, în principal interesați în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate ale informaticii. Programul de absolvent este oferit acoperire națională în prezent în Monterrey și Mexic stat campus. Linii de producere și aplicare a cunoștințelor Liniile de generare și de aplicare a cunoștințelor (LGAC), care lucrează în grupuri de cercetare ale programului sunt descrise mai jos: Bioinspired (Bioinspired Algoritmi) sisteme. Această linie de cercetare se concentrează pe dezvoltarea, extinderea și modificarea algoritmi și metode pentru a rezolva probleme complexe sistematizrii soluții euristice informale și modele matematice. modele de învățare (Machine Learning). Această linie se concentrează pe cercetarea modelelor de învățare de calcul, în scopul de a anticipa sau identifica comportamente pe un set de date de intrare sau de exemple care duce la o mai bună luare a deciziilor. Știința datelor și Matematică Aplicată (date Computational Science). Cercetarea în domeniul științei datelor și matematică aplicată... [-]

Diplomă De Master în Informatică (MCC)

Campus Cu normă întreagă 3 semestre July 2018 Mexic Zapopan

Absolvent al Master of Computer Science poate transfera anumite soluții la conceptele sau probleme generale metodologii și să aplice conceptele de calcul generale la soluția specifică a problemelor întâlnite în mediul de afaceri și de cercetare, și pot efectua mai târziu, dacă se dorește , studii de doctorat în informatică. [+]

descriere Tehnologii legate de stiinta calculatoarelor, schimba foarte repede: există o proliferare a produselor, atât software și hardware rezultat a unor noi teorii, metode și tehnici. Aceste evoluții aduc rezultate într-o rată de uzură morală, în zona de mare care duce la o cerere semnificativă de resurse umane din trei domenii principale: Specialiștii din sectorul productiv Cadre universitare cu cunoștințe actualizate Cercetare și dezvoltare tehnologică Programul de absolvent este un profesionist care nu poate urma doar progresul tehnologic rapid, dar, de asemenea, contribuie cu propuneri inovatoare în domeniul informaticii și, astfel, pentru a răspunde la marile provocări ale lumii de azi. Absolventul Master Of Computer Science puteți transfera anumite soluții la concepte sau probleme generale de metodologii și să aplice conceptele de calcul generale la soluția specifică a problemelor întâlnite în mediul de afaceri și de cercetare, poate fi apoi efectuată, dacă se dorește, studii de doctorat în informatică. zona de specialitate ingineria software Grafică și animație sisteme inteligente grafica pe calculator și de animație Rețele și securitatea calculatorului Obiectivul cursului Master of Computer Science are ca scop: Fi de succes specialiști în informatică capabile să contribuie la problemele mediului de producție și / sau a soluției de cercetare. Dezvoltarea de profesioniști capabili de a lucra în mod eficient și în colaborare în grupuri multidisciplinare de lucru. Liderii de tren funcționează ca agenți ai schimbării în domeniul lor de activitate. Forma inovatoare de profesioniști și antreprenori capabili să genereze brevete, produse și companii bazate pe tehnologie. Dezvolte talentul capabil de... [-]

Maestría En Nanotecnología (mnt)

Campus Cu normă întreagă 4 semestre July 2018 Mexic Monterrey Mexic de stat + 1 mai mult

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala. [+]

Descripción En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala. Objetivo Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología. Dirigido a El programa de Maestría en Nanotecnología está dirigido a profesionistas de áreas de ingeniería y ciencias naturales y exactas principalmente, interesados en realizar investigación de alto impacto, para contribuir al conocimiento de alguna de las áreas de especialidad de Nanotecnología. Los alumnos que ingresen a este programa deberán contar con excelentes antecedentes académicos, vocación en la generación de conocimiento, fluidez de comunicación, que trabajen profesionalmente bajo estrictos estándares éticos, que sean abiertos a las nuevas maneras de asimilación del conocimiento y la práctica profesional y que sean curiosos intelectualmente. Plan de Estudio Primer Semestre F4002 Simulaciones computacionales GI5000 Métodos de investigación e innovación MA4007 Ecuaciones diferenciales parciales OP4000 Curso sello Segundo Semestre MA4009 Métodos estadísticos NT5011 Tesis I Q4001 Termodinámica de materiales Tercer Semestre NT5012 Tesis II OP5042 Optativo I OP5043 Optativo II Cuarto Semestre NT5013 Tesis III OP5044 Optativo III OP5045... [-]

MA în Perspectivă Strategică (MPE)

Campus Cu normă întreagă July 2018 Mexic Monterrey Santa Fe

Master în Strategic Foresight ajută în generarea de cunoștințe pentru a determina viitorul societății publice, private și publice pentru a avansa studii privind dezvoltarea urbană și teritorială, de a investiga perspectivele industriei și serviciilor, analiza piețelor, anticipăm situații critice în fenomenele sociale și de mediu și să propună soluții dorite și probabile printr-o abordare de politică publică. [+]

descriere Scenariul de incertitudine organizații, întreprinderi și instituții de a face față provocărilor mediului și de viziune globală, cerându-le să aibă specialiști care sunt spre viitor și poate influența, generând noi capacități de a rămâne în local, naționale și internaționale. Testul Maestru de Foresight strategic contribuie la generarea de cunoștințe pentru a determina viitorul societății publice, private și publice pentru a avansa studii privind dezvoltarea urbană și teritorială, de a investiga perspectivele industriei și serviciilor, analiza piețelor, să anticipeze situații critice în fenomene sociale și de mediu, și să propună soluții dorite și probabile printr-o abordare de politică publică. Obiectivul cursului Master în Strategic Foresight are ca scop: Pentru a instrui absolvenți capabili să folosească analiza dinamică abordări capacitatea de a integra cantitative și calitative pentru a genera opțiuni inovatoare pentru metodologii strategice de luare a deciziilor. Dezvoltarea lideri capabili de a explora multitudinea de capacități de analiză posibile, probabile și dezirabile la termen pentru a identifica tendințele ținând cont de capacitatea acestei agenții de a propune planuri strategice solide pentru instituțiile publice și private. Fie o referință în America Latină în studiul și punerea în aplicare a studiilor prospective și viitoare și să contribuie la consolidarea capacităților prospective în regiune, având în vedere creșterea semnificativă a interesului pentru astfel de studii pentru guverne, companii, organizații societatea civilă și organizațiile internaționale. Pentru a instrui absolvenți capabili să participe la modelarea viitorului prin analize riguroase, concentrându-se asupra acțiunii sociale în prezent în conformitate cu principiile etice și democratice. Adresat Aspiră să... [-]

Videoclipuri

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Contactează
Adresa locaţie
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, 64849 MX
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Mexico City, 14380 MX
Adresa locaţie
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico State, 52926 MX
Adresa locaţie
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, 45138 MX
Adresa locaţie
Mexico Online, MX
Adresa locaţie
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla, 72453 MX
Adresa locaţie
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, 01389 MX
Adresa locaţie
Epigmenio González 500, San Pablo
Queretaro, 76130 MX
Adresa locaţie
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Mexico State, 50110 MX