Citește Descrierea Oficială

fachada

ne

Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă și independentă de partidele politice și religioase. A fost fondată în 1943 datorită viziunii omului de afaceri mexican Eugenio Garza Sada .

Opera sa este susținută de asociațiile civile formate din lideri proeminenți din întreaga țară, angajat la calitate în învățământul superior și dezvoltarea Mexicului.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus și are 31 de birouri și 21 de birouri internaționale de legătură. Acesta are ca scop de a instrui lideri cu un spirit antreprenorial, simțul uman și un nivel ridicat de competitivitate.

Instituția în topul celor mai bune universități particulare din lume , conform a Universității Mondiale QS Ranking; în timp ce Business School EGADE este considerată cea mai bună școală de afaceri din Mexic și America Latină.

Potrivit Quacquerelli Symonds University Rankings, este cea mai bună universitate privată din Mexic și în opinia angajatorilor, Mexic e numărul unu universitare, stând în picioare la același nivel Universitatea din Michigan, Universitatea din Boston si Universitatea Duke.

Diferența noastrădiferencia

Programele postuniversitare și Executive Education ITESM oferă o propunere de valoare care încorporează diverse produse și servicii pentru a contribui la dezvoltarea antreprenorilor, competitive pe plan internațional, axat pe rezultate de afaceri și un nivel ridicat directori de sens uman.

Programele sunt caracterizate prin:

  • programe de calitate de dezvoltare de conținut predate de profesori cu înaltă calificare în cunoștințe și experiență ..
  • Metodologia de predare și de învățare care se concentrează pe rezolvarea problemelor reale la locul de muncă utilizând instrumente pentru punerea în aplicare imediată.
  • Generarea și integrarea echipelor de performante ridicate angajat la dezvoltarea de proiecte care contribuie la îmbunătățirea rezultatelor organizațiilor lor.
  • Transformarea persoanelor care participă la cursuri și programe a căror formare le permite să ajungă la niveluri mai ridicate de performanță și le oferă instrumente pentru a realiza un lider rol în atingerea obiectivelor companiei dumneavoastră înainte.
  • Un sistem Multicampus care oferă acoperire națională și internațională, pe lângă faptul că are alianțe cu diferite universități și instituții.

Pentru aceasta și mai mult de Monterrey este Tecnologico cea mai bună alegere în Absolvire și Executive Education în Mexic.

modelul educaționalmodeloProgramele de studii universitare și postuniversitare ale Tecnológico de Monterrey se bazează pe un model educațional actual, inovator și avangardist, care folosește metodologia de caz, dezvoltarea de proiecte și / sau activități experimentale care permit creșterea productivității datorită aplicării cunoștințele imediate dobândite și oportunitatea de a genera crearea de rețele.

  • Accentul indică spre elev, care este responsabil pentru generarea de propria lor cunoaștere, însoțită în permanență de către profesorul său, care își asumă rolul de ghid.
  • Programele susținute de profesori cu studii de doctorat și directori potențial ridicat , cu un profil excelent de locuri de muncă.
  • prioritate ridicată utilizarea tehnologiei ca un facilitator în procesul de predare și de învățare și, în cazul de masterat și doctorat, pun accentul pe pregătirea prin acorduri și schimburi cu universități renumite din întreaga lume internaționale.
  • programe online care asigură accesul la rețelele de comunicare, colaborare și de învățare în rândul studenților, cadrelor didactice și specialiști din întreaga lume; precum și asociații ale absolvenților, în scopul de a consolida procesul de învățare al studentului.

Cu aceasta, de Monterrey contribuie Tecnologico de a instrui profesioniști pentru a face față provocărilor generate de globalizare și schimbarea constantă a științei și tehnologiei, în timp ce deschiderea de noi oportunități pentru directori, antreprenori și oameni de afaceri.

Programe predate în:
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Obiectivul general al acestui program este de a instrui profesioniști, agenți de schimbare pentru sectoarele industriale și academice, care sunt capabile de a face cercet ... [+]

Obiectivul cursului

Obiectivul general al acestui program este de a instrui profesioniști, agenți de schimbare pentru sectoarele industriale și academice, care sunt capabile de a face cercetarea aplicată, dezvoltarea tehnologică și transferul de tehnologie în domeniul științelor inginerești.

Adresat

Profesioniștii din domeniile de inginerie și științe exacte interesate în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate de Științe inginerești. Elevii care intră acest program ar trebui să aibă fundal academice excelente, vocație în generarea de cunoștințe, comunicare fluent, de lucru profesional în conformitate cu standarde etice stricte, care sunt deschise noi modalități de asimilare a cunoștințelor și a practicii profesionale și acestea sunt intelectual curios.... [-]

Mexic Monterrey Mexico City
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science se adresează profesioniștilor din domeniile informatică, inginerie și științe exacte, în principal interesați în efectuarea de cercetare de mar ... [+]

descriere

Tendințe tehnologice în punctul mondial modern necesitatea sistemelor informatice mai flexibile, capabile să se adapteze la condiții neprevăzute și nesigure, și abilități de interacțiune. masina de învățare, analiză și știința datelor precum și diverse tehnici inspirate de natura sunt generatoare de tehnologie pentru a oferi sisteme de computere cu capacitățile menționate mai sus, care vor transforma societatea, economia și mediul în acest secol. Acest absolvent în informatică pregătește pe elevi să fie lideri în acest nou val tehnologic.

burse

Testul Master Of Computer Science Acesta se adresează profesioniștilor din domeniile informatică, inginerie și științe exacte, în principal interesați în efectuarea de cercetare de mare impact pentru a contribui la cunoașterea oricare dintre domeniile de specialitate ale informaticii.... [-]

Mexic Monterrey
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Absolvent al Master of Computer Science poate transfera anumite soluții la conceptele sau probleme generale metodologii și să aplice conceptele de calcul generale la solu ... [+]

descriere

Tehnologii legate de stiinta calculatoarelor, schimba foarte repede: există o proliferare a produselor, atât software și hardware rezultat a unor noi teorii, metode și tehnici. Aceste evoluții aduc rezultate într-o rată de uzură morală, în zona de mare care duce la o cerere semnificativă de resurse umane din trei domenii principale:

Specialiștii din sectorul productiv Cadre universitare cu cunoștințe actualizate Cercetare și dezvoltare tehnologică

Programul de absolvent este un profesionist care nu poate urma doar progresul tehnologic rapid, dar, de asemenea, contribuie cu propuneri inovatoare în domeniul informaticii și, astfel, pentru a răspunde la marile provocări ale lumii de azi.... [-]

Mexic Zapopan
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Încă de la întotdeauna, educația a aflat în diverse domenii de oportunitate, care oferă ocazii dificile pentru a deschide centrele educative existente. În actualitate, și ... [+]

Importanța întreprinderii în educație

Încă de la întotdeauna, educația a aflat în diverse domenii de oportunitate, care oferă ocazii dificile pentru a deschide centrele educative existente. În actualitate, și înmatriculate în economie și în societatea cunoașterii, aceste centre au prioritate pentru a forma persoane cu cunoștințe și abilități de diferite discipline, care nu permit doar să se aplice în diferite contexte, dar și generații noi de soluții care să se mențină în contrarrestarea problemelor los que se enfrentan ziua pe zi. Anticiparea acestui tip de situații, un grup de întreprinzători vizionari a creat Tehnologia de Monterrey, care a început de la finanțarea sa și a păstrat și consolidat cultura întreprinderii ca unul dintre valorile clave ale Institutului. În egală măsură, încă de la început, inovația educativă este poziționată ca un factor cheie al instituției, care în diverse oportunități este deosebită ca lider de acest domeniu, atât în Mexic, cât și la nivel internațional.... [-]

Mexic Monterrey
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Mexic Monterrey
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

În prezent, informația este unul dintre cele mai valoroase active, atât pentru organizații, cât și pentru persoane fizice, astfel încât confidențialitatea, confidențialit ... [+]

Master în cybersecuritate

În prezent, informația este unul dintre cele mai valoroase active, atât pentru organizații, cât și pentru persoane fizice, astfel încât confidențialitatea, confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor au devenit imperative în această societate.

Capacitatea din ce în ce mai mare de stocare electronică a tuturor tipurilor de informații, precum și a tehnologiei, împreună cu creșterea amenințărilor cibernetice, au făcut ca figura specialistului în securitate cibernetică să fie un profesionist indispensabil pentru a asigura funcționarea corectă în toate tipurile de companii din acest lume hiperconectată.

În Mexic, deficitul de experți în acest subiect este alarmant. De aceea, Tecnologicico de Monterrey creează Master in Cybersecurity, un program care urmărește să dezvolte într-un inginer abilitățile de leadership transformațional, precum și abilități profesionale și analitice pentru a performa cu succes în domeniul cibersecurității.... [-]

Mexic Zapopan
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Obiectivul Master in Management Management este de a dezvolta lideri și manageri de proiect, specialiști în domeniul lor de cunoștințe. ... [+]

Obiectiv general

Obiectivul Master in Management Management este de a dezvolta lideri și manageri de proiect, specialiști în domeniul lor de cunoștințe.

Nevoie, dorință sau problemă care satisface sau rezolvă acest program

Există un interes din ce în ce mai mare în industrie pentru inginerii care direcționează, identifică și execută eficient proiecte, luând în considerare principiile legale, etice, de conducere, inovație și dezvoltare durabilă. Acest lucru este observat și mai mult, în companiile mari și / sau transnaționale care necesită, de asemenea, ingineri să fie instruiți pentru a fi lideri de proiect, cu un amestec de cunoștințe tehnice profunde și abilități soft.... [-]

Mexic Mexico City Zapopan
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Cererea mare de a dezvolta și de a optimiza procesele din industrie, produse alimentare, agricole, de sănătate și de diagnosticare moleculare, printre altele, a încurajat ... [+]

Cererea mare de a dezvolta și de a optimiza procesele din industrie, produse alimentare, agricole, de sănătate și de diagnosticare moleculare, printre altele, a încurajat încorporarea tehnicilor biotehnologice pentru generarea de noi produse și servicii.

Astfel, dezvoltarea proceselor biotehnologice nu beneficiază un segment mare de populație având în vedere gama largă de aplicare.

Profesioniștii absolvenți ai Master of Science în Biotehnologie ITESM, sunt capabile să funcționeze în medii academice, științifice și industriale, atât de aplicații și cunoștințe generație.

Adresat

Profesionistas absolvenți domenii legate de biotehnologie, biologie, chimie, biochimie, inginerie chimica, inginerie biochimice, produse alimentare, medicamente, nutriție, printre altele.... [-]

Mexic Monterrey
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tecnológico de Monterrey - ITESM

În ultimele decenii, Mexicul a fost caracterizat ca o țară cu o importantă dimensiune economică, localizarea geografică privilegiată, populația tânără și deschiderea spre ... [+]

descriere

În ultimele decenii, Mexicul a fost caracterizat ca o țară cu o importantă dimensiune economică, localizarea geografică privilegiată, populația tânără și deschiderea spre globalizare, poziționându-se ca o țară atractivă pentru investiții și sectorul de producție industrială realizare relevanță la nivel mondial. Continuu, companiile din acest sector necesită capacități tehnologice care sprijină strategiile lor pentru a îmbunătăți ofertele de produse, de consolidare și de competitivitate, fără a neglija responsabilitatea socială față de mediul înconjurător.

Obiectivul cursului

Master of Science în sisteme de producție are drept scop: ... [-]

Mexic Monterrey
Ianuarie 2020
Spaniolă
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Statul Mexic, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexico City, Mexico City, MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Statul Mexic, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, Departamentul La Paz, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Regiunea Metropolitană Santiago, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Regiunea Murcia, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San José, Provincia San José, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, Departamentul San Salvador, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Departamentul Sacatepéquez, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Departamentul Francisco Morazán, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Departamentul Managua, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Judetul Dalarna, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Departamentul Montevideo, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Sectorul Capitalei, VE
Location address
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, MX
Location address
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, MX
Location address
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, MX
Location address
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
Chihuahua, Chihuahua, MX
Location address
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, Chihuahua, MX
Location address
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, MX
Location address
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, MX
Location address
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, MX
Location address
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, MX
Location address
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, MX
Location address
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, MX
Location address
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, MX
Location address
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, MX
Location address
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, MX
Location address
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, MX
Location address
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, Hidalgo, MX
Location address
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, MX
Location address
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, CO
Location address
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, CO