Citește Descrierea Oficială

Cine Suntem Noi Le Cordon Bleu este unul dintre cele mai vechi și mai respectate din lume de gastronomie, ospitalitate și de gestionare școli. Numele Le Cordon Bleu a fost inventat în secolul al 16-lea de regele Henry III - când a creat L'ordre du Saint-Esprit, care a fost simbolizat printr-o cruce atârna pe o panglică albastră. Din marea sa prestigiu și tradiție câștigat peste mai mult de o sută de ani de istorie. Le Cordon Bleu este în prezent scoala recunoașterea mai internațională în formarea profesioniștilor din gastronomie, artă culinară și ospitalitate. In ultimii 20 de ani Le Cordon Bleu a dezvoltat cu atenție diferite programe educaționale și de formare care precizează aliante si parteneriate cu firme și instituții de lider în lume. Le Cordon Bleu are în prezent mai mult de 40 de școli din 15 de țări, un elev comunitate de peste 20.000 de elevi din 70 de naționalități, și o echipă distins de mai mult de 100 de bucătari internaționale. Din 1998 Universitatea Anahuac stabilește o alianță importantă, cu Le Cordon Bleu International pentru a oferi programe de licență, cursuri și diplome în turistice-gastronomic, aceleasi zone care, din 2010, se extinde la Universitatea rețelei Anahuac. Le Cordon BLEU INTERNATIONAL Lider mondial în Gastronomie, ospitalitatii si management. Le Cordon Bleu este o rețea de renume mondial instituțiilor de învățământ dedicate oferind cel mai înalt nivel de instruire culinare și ospitalitate prin programe de clasă mondială. Le Cordon Bleu continuă să evolueze prin combinarea inovația și creativitatea cu traditie prin crearea de licență și în administrarea afacerilor de masterat concentrându-se pe cerintele unui sector de creștere ospitalitate internațional. Le Cordon Bleu este considerat de gardian al tehnicii culinare franceză prin intermediul programelor sale culinare care continuă să păstreze și să transmită stăpânirea și aprecierea artei culinare care au fost piatra de temelie a gastronomiei franceză pentru peste 500 de ani . Bucatarii nostri Marile Bucătarii de la Le Cordon Bleu au o experiență profesională vastă, cele mai multe au lucrat în restaurante de renume si premiat de ghidul Michelin și multe dintre ele sunt câștigătorii concursurilor de prestigiu. În fiecare an, bucătari și împărtăși experiențele și cunoștințele lor studenților în mai mult de 70 de țări pentru a preda tehnicile și metodele de gătit, care au fost codificate în Franța în ultimii 500 ani, oferind studenților o educație culinară, care poate fi aplice cunoștințele lor la orice bucătărie și dezvolta o cariera de succes.

Programe predate în:
Spaniolă