Citește Descrierea Oficială

Trăim într-o perioadă în care guvernanța corporativă nu poate fi restrânsă până la un management simplu, unde liderii solicită o viziune globală și globală cu un set de competențe specializate.

În prezent, guvernanța corporativă transcende orizontul organizației și liderii acesteia cer o viziune globală și globală, care la rândul ei este specializată și experimentată. Acesta este motivul pentru EGADE Business School este cea mai prestigioasă școală de afaceri din America Latină, nu numai pentru standardele academice ridicate, ci și pentru dezvoltarea de lideri cu o mentalitate globală și un comportament responsabil care le inspiră pe alții cu conducerea lor exemplară.

Cu locații în Mexico City (Santa Fe), Monterrey și Guadalajara, precum și programe executive MBA în Querétaro; EGADE Business School este EGADE Business School de studii superioare a Tecnológico de Monterrey, o universitate renumită în întreaga Mexic și America Latină pentru avansarea conducerii executive a Mexicului într-un context global.

Viziune

La EGADE Business School , credem că contextul nostru global se bazează pe liderii vizionari care pot schimba viitorul afacerilor prin idei puternice. Astfel, prin această filosofie, proiectăm MBA-urile noastre, care sunt recunoscute la nivel global ca fiind unele dintre cele mai importante programe postuniversitare din cele mai prestigioase clasamente internaționale; cum ar fi cele mai bune diplome de masterat full-time și part-time și cele mai bune MBA-uri din Mexic și America Latină.

Noi susținem schimbarea - de vreme ce suntem conștienți de faptul că schimbarea, alături de provocările și oportunitățile pe care le aduce, este singura cale pentru toate progresele. Suntem o comunitate de inovatori realizați - cu o facultate talentată, studenți talentați, absolvenți de succes, lideri de afaceri distinși și parteneri universitari internaționali - dedicați unei idei puternice: MIND IGNITE CHANGE.

Recunoaștere de clasă mondială în clasamente de prestigiu

Clasat printre cele 45 de școli de afaceri "Global Elite" din întreaga lume în domeniul excelenței în cercetare în America Latină

QS Global 250 Școli de Afaceri Clasament 2017

# 1 Școala de Afaceri din Mexic și America LatinăEduniversal Business School Ranking 2008-2016

# 1 Executive MBA în Mexic și America Latină

# 56 Executive MBA la nivel mondialThe Economist Clasamentul EMBA 2013-2015

# 1 program de MBA în Mexic și America LatinăAmérica Economía Clasament MBA 2015

# 1 Master în finanțe în Mexic și America LatinăBest Masters Ranking 2015-2016

# 1 Executive MBA (OneMBA) în Mexic și America Latină

# 29 Executive MBA (OneMBA) la nivel mondialFinancial Times Global EMBA Ranking 2007-2016

Triple coroane de acreditare globală

EGADE Business School a primit prestigioasa triplă coroană de acreditare internațională, din cele trei organizații globale cu cea mai mare influență în domeniul educației globale: AACSB, AMBA, EQUIS. EGADE aparține grupului exclusiv de 1% din școlile de afaceri globale care au obținut aceste trei acreditări.

O școală de afaceri cu o acoperire globală remarcabilă

Avem peste 50 de parteneriate academice internaționale cu universități de conducere și școli de afaceri pentru programele cu diplomă dublă și comună, precum și cu oportunități de certificare internațională și posibilitatea studierii pe diferite continente. Aceste parteneriate sunt, de asemenea, esențiale pentru programele noastre de dezvoltare a facultăților și pentru a ajuta la promovarea proiectelor universitare internaționale și a cercetării.

Abordarea unică a EGADE

O mentalitate antreprenorială

Una dintre valorile de bază ale EGADE este de a încuraja liderii inovatoare în cadrul unei culturi a antreprenoriatului, care a devenit un comerț caracteristic studenților și absolvenților săi remarcabili.

Un accent global

Un diferențiator cheie la EGADE este renumitul său focalizare globală și acoperire. Școala noastră are cea mai largă gamă de programe internaționale și dual-grade în America Latină. Datorită parteneriatelor sale cu cele mai prestigioase universități și școli de afaceri din întreaga lume, EGADE oferă liderilor, studenților și directorilor săi o abordare și o experiență unică privind viitorul afacerilor globale.

O facultate renumită

O trăsătură cheie a experienței academice EGADE este participarea membrilor facultății de renume mondial, care sunt actuali și foști directori, consultanți, autori publicați și cercetători. Împreună, această facultate aduce expertiza largă în clasă, care transformă predarea, cercetarea și mentalitatea noastră într-o educație semnificativă și influentă.

Echipa de predare-

Activitatea profesorilor remarcabili alături de liderii de afaceri de vârf în programele noastre universitare stabilește un echilibru ideal între cunoștințele teoretice și cele practice. Ne pregătim studenții pentru o carieră reușită prin împerecherea a ceea ce învață în clasă cu experiențe reale de afaceri în care teoria este pusă imediat în practică.

Un format flexibil

Programele executive și diplomele de masterat part-time, care au fost concepute pentru studenții care lucrează cu normă întreagă, oferă echilibrul adecvat între studiu, muncă și angajamente personale, pentru a obține succesul personal și profesional.

Conducerea academică

EGADE este cea mai importantă școală din domeniul educației pentru afaceri din America Latină. Pertinența și inovația programelor noastre academice sunt susținute de clasamentele renumite la nivel mondial și de cea mai importantă asociație de acreditare din lume. Doar 1% dintre școlile de afaceri din întreaga lume, cum ar fi EGADE, au primit triplele coroane de acreditare internațională de către AACSB, EQUIS și AMBA.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

EGADE Business School

Maestrul EGADE în Managementul Afacerilor este un program intensiv conceput pentru profesioniștii din stadiu incipient care încep o carieră de carieră în creștere. Indife ... [+]

Îmbunătățirea carierei dvs. în actualul context global competitiv necesită nu doar cunoștințe și experiență practică, ci și perspective largi și o rețea globală care vă conectează cu talente inovatoare din întreaga lume.

În epoca noastră digitală în continuă schimbare, tinerii profesioniști trebuie să prospere în cele mai complexe și nesigure condiții. Această transformare are o acoperire globală, la fel și provocările pe care profesioniștii trebuie să le abordeze zilnic.

Maestrul EGADE în Managementul Afacerilor este un program intensiv conceput pentru profesioniștii din stadiu incipient care încep o carieră de carieră în creștere. Indiferent de fondul dvs. academic, puteți să vă lărgiți potențialul de carieră cu un set de abilități de afaceri solide care vă vor ajuta să stabiliți noi reguli în scenariile de afaceri globale.... [-]

EGADE Business School

Master în Finanțe a fost conceput pentru a oferi liderilor de afaceri cu cunoștințe solide despre piețele financiare și o abordare avangardă a afacerilor la nivel mondial ... [+]

Master în Finanțe a fost conceput pentru a oferi liderilor de afaceri cu cunoștințe solide despre piețele financiare și o abordare avangardă a afacerilor la nivel mondial. Curriculum-ul acestui program îi determină pe studenți să dobândească cunoștințe de specialitate cu privire la industria financiară și să consolideze abilitățile analitice și manageriale care le vor oferi avantaje în carieră.

Acest lucru se realizează prin utilizarea celor mai recente instrumente tehnologice de analiză financiară, precum și prin dezvoltarea unui sentiment larg de conducere responsabilă și etică. Dorim ca absolvenții noștri să transmită încrederea atunci când lucrează cu instituțiile financiare și pentru instituțiile financiare, menținând în același timp o perspectivă globală și durabilă a organizațiilor lor.... [-]

Engleză,Spaniolă
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Minds Igniting Change

Address
Carlos Lazo 100, Santa Fe, Álvaro Obregón
01389 Mexico City, Mexico City, Mexic
Address
Eugenio Garza Lagüera & Rufino Tamayo, Valle Oriente, San Pedro Garza García
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexic
Address
General Ramón Corona 2514, Nuevo México
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexic