EGADE Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mintea aprinde schimbarea

EGADE Business School la Tecnológico de Monterrey și-a construit o reputație recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai importantă instituție de învățământ de afaceri din America Latină, angajată să împuternicească lideri omniprenieri care creează valoare comună și transformă societatea.

EGADE Business School este EGADE Business School postuniversitară de afaceri a Tecnológico de Monterrey, o universitate remarcabilă renumită pentru profesioniștii de conducere cu leadership relevant în Mexic și America Latină. Școala de afaceri în sine oferă un portofoliu larg de educație postuniversitară în mai multe locații din America Latină. Cu locații din Mexico City (Santa Fe), Monterrey și Guadalajara , precum și un fly-in programe de MBA executiv în Queretaro . În America de Sud, EGADE Business School este prezentă în Lima (Peru).

Modelul academic promovat de inovație și cultura de învățare, programe recunoscute la nivel mondial, facultate de clasă mondială deosebită, comunitate de studenți de excepție la nivel mondial și concentrare riguroasă pe aplicarea cunoștințelor pentru impact, au contribuit la poziția sa ca cel mai bine clasat latino-american școală de afaceri de mai multe organizații de clasament internațional, inclusiv QS, Eduniversal, Financial Times și The Economist. Programele universitare de licență din EGADE includ MBA cu normă întreagă, un an în inovație și antreprenoriat, MBA pentru profesioniști, MBA în afaceri și strategie globală, Global OneMBA, Executive MBA, EGADE MBA Online, precum și un master în finanțe și Programe de doctorat în științe financiare și managementul afacerilor.

EGADE Business School oferă un portofoliu inovativ de înscriere deschisă pe tot parcursul vieții și programe personalizate pentru afaceri și conducere organizațională. EGADE Business School este membru al unui grup de elită de doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume pentru a deține aclamata „ tripla coroanăa acreditării globale care recunoaște excelența în educația de afaceri : Asociația Americană a Colegiilor și Școlilor (AACSB), Asociația MBA-urilor (AMBA) și Sistemul european de îmbunătățire a calității (EQUIS). Școala este membră a rețelei globale pentru managementul avansat , o rețea de conducere formată din 30 de școli de afaceri de top din diverse regiuni, țări, culturi și economii în diferite faze de dezvoltare, angajate să contribuie, prin educația de afaceri, la soluțiile pentru majoritatea provocări care sunt de obicei complexe și globale.

Ce vedem în liderii noștri

La EGADE Business School , credem că viitorul afacerii se bazează pe lideri vizionari care îndrăznesc să- și provoace și să- și transforme industriile prin idei puternice. Astfel, prin această filozofie proiectăm și executăm programele noastre postuniversitare de renume global.

Suntem o comunitate de inovatori realizați, formată dintr-o facultate talentată, studenți talentați, absolvenți de succes, lideri de afaceri distinși și parteneri academici internaționali, care sunt dedicați unei idei puternice: MINDS IGNITE CHANGE.

Recunoaștere de clasă mondială în clasamente de prestigiu

121935_qs-logo.png

# 1 Școală de afaceri în cercetare în America Latină

QS Global 250 Business Schools 2017

# 1 EGADE MBA în America Latină

  • Clasament QS Global 200 MBA: America Latină 2012-2015
  • QS Global MBA Ranking America Latină 2018-2020

# 1 MBA cu normă întreagă în Mexic și America Latină

QS Global MBA Rankings 2020

  • # 1 în Mexic și America Latină pentru al treilea an consecutiv
  • # 55 la nivel global în 240 de programe clasate
  • 23 de locuri față de 2019 la nivel global
  • # 26 la nivel global pentru Antreprenoriat și Rezultate Alumni
  • # 39 la nivel global pentru angajabilitate

# 1 Master în finanțe în Mexic și America Latină

QS Business Masters Rankings: Finance Latin America 2018-2020

  • # 1 în Mexic și America Latină pentru al treilea an consecutiv
  • # 41 la nivel global în 156 de programe clasate
  • # 15 la nivel global pentru angajabilitate
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Școală de afaceri în America Latină

5 palme de excelență, Eduniversal Business School Ranking 2008-2018

# 1 EGADE MBA în America Latină

Eduniversal Cel mai bun clasament principal de management general 2016-2019

# 1 Master în Finanțe în America Latină

Eduniversal Cel mai bun rang de master financiar corporativ 2011-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA în America Latină și # 43 la nivel mondial

Clasament Financial Times Executive MBA 2007-2019

Tripla coroană de acreditare globală

EGADE Business School a primit tripla coroană de acreditare internațională în numele celor mai influente trei organizații în educația de afaceri la nivel mondial: AACSB, AMBA și EQUIS. Doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume, precum EGADE, au primit tripla coroană de acreditare internațională de către AACSB, EQUIS și AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

O acoperire globală de excepție

Școlile de afaceri EGADE deține mai mult de 50 de parteneriate academice internaționale cu universități de conducere și școli de afaceri pentru programe de studii duble și comune , reprezentând diverse oportunități de achiziție a certificărilor internaționale, precum și posibilitatea de a studia pe diferite continente. Aceste parteneriate sunt, de asemenea, esențiale pentru programele noastre de dezvoltare a facultăților și ajută la promovarea proiectelor și cercetărilor academice internaționale.

Ce diferențiază EGADE?

O mentalitate antreprenorială activă

Una dintre valorile de bază ale EGADE este încurajarea liderilor inovatori într-o cultură a antreprenoriatului, care a devenit o trăsătură distinctă a studenților și absolvenților de seamă.

Viziunea și experiența noastră globală

Un diferențiator cheie la EGADE este renumitul său obiectiv și abordarea globală. Datorită parteneriatelor cu cele mai prestigioase universități și școli de afaceri din întreaga lume, EGADE oferă liderilor, studenților și conducătorilor săi o abordare și experiență unică în ceea ce privește viitorul afacerilor globale.

O remarcabilă facultate internațională

O caracteristică majoră a experienței academice EGADE este prezența membrilor facultăților de renume la nivel mondial, care sunt actori și foști directori, consultanți, autori publicați și cercetători. Această facultate aduce experiența sa largă în clasă, care ne transformă predarea, cercetarea și mentalitatea într-o educație semnificativă și influentă.

Un model academic inovator

Experiența profesorilor de seamă alături de liderii de afaceri superiori din programele noastre academice determină un echilibru ideal între cunoștințele teoretice și cele practice. Ne pregătim elevii pentru o carieră de succes, prin asocierea a ceea ce învață în clasă cu experiențe reale de afaceri, unde teoria este pusă imediat în practică.

Un format echilibrat și flexibil

Programele noastre executive și master-urile part-time, care au fost concepute pentru studenții care lucrează cu normă întreagă, asigură echilibrul adecvat între studiu, muncă și angajamente personale. Scopul nostru este ca elevii noștri să obțină succesul personal și profesional.

O conducere academică de remarcat

Când vine vorba de educația de afaceri lider, EGADE este școala de afaceri nr. 1 din America Latină din mai multe motive. Relevanța și inovația programelor noastre academice sunt susținute nu numai de clasamente de renume la nivel mondial, dar și de cele mai importante asociații de acreditare din lume.

Aflați mai multe despre programele EGADE aici și conectați-vă cu școala pe LinkedIn , Twitter , YouTube și Facebook.

Locații

Mexico City

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexic

Monterrey

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexic

Guadalajara

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexic

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexic