Citește Descrierea Oficială

Mintea aprinde schimbarea

EGADE Business School la Tecnológico de Monterrey și-a construit o reputație recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai importantă instituție de învățământ de afaceri din America Latină, angajată să împuternicească lideri omniprenieri care creează valoare comună și transformă societatea.

EGADE Business School este EGADE Business School postuniversitară de afaceri a Tecnológico de Monterrey, o universitate remarcabilă renumită pentru profesioniștii de conducere cu leadership relevant în Mexic și America Latină. Școala de afaceri în sine oferă un portofoliu larg de educație postuniversitară în mai multe locații din America Latină. Cu locații din Mexico City (Santa Fe), Monterrey și Guadalajara , precum și un fly-in programe de MBA executiv în Queretaro . În America de Sud, EGADE Business School este prezentă în Lima (Peru).

Modelul academic condus de inovație și cultura de învățare, programe recunoscute la nivel mondial, facultate de clasă mondială deosebită, comunitate de studenți de excepție la nivel mondial și concentrare riguroasă pe aplicarea cunoștințelor pentru impact, au contribuit la poziția sa ca cel mai bine clasat latino-american școală de afaceri de mai multe organizații de clasament internațional, inclusiv QS, Eduniversal, Financial Times și The Economist. Programele de absolvire EGADE includ timp complet, MBA de un an în inovație

EGADE Business School oferă un portofoliu inovativ de învățare pe tot parcursul vieții și programe personalizate pentru afaceri și conducere organizațională. EGADE Business School este membră a unui grup de elită de doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume pentru a deține aclamata „ tripla coroanăa acreditării globale care recunoaște excelența în educația de afaceri : Asociația Americană a Colegiilor și Școlilor (AACSB), Asociația MBA-urilor (AMBA) și Sistemul european de îmbunătățire a calității (EQUIS). Școala este membră a rețelei globale pentru managementul avansat , o rețea de conducere formată din 30 de școli de afaceri de top din diverse regiuni, țări, culturi și economii în diferite faze de dezvoltare, angajate să contribuie, prin educația de afaceri, la soluțiile majore provocări care sunt de obicei complexe și globale.

Ce vedem în liderii noștri

La EGADE Business School , credem că viitorul afacerii se bazează pe lideri vizionari care îndrăznesc să- și provoace și să- și transforme industriile prin idei puternice. Astfel, prin această filozofie proiectăm și executăm programele noastre postuniversitare de renume global.

Suntem o comunitate de inovatori realizați, formată dintr-o facultate talentată, studenți talentați, absolvenți de succes, lideri de afaceri distinși și parteneri academici internaționali, care sunt dedicați unei idei puternice: MINDS IGNITE CHANGE.

Recunoaștere de clasă mondială în clasamente de prestigiu

121935_qs-logo.png

# 1 Școală de afaceri în cercetarea Americii Latine

QS Global 250 Școli de Afaceri Clasament 2017

# 1 EGADE MBA în America Latină

QS Global MBA Ranking America Latină 2018-2019

# 1 MBA cu normă întreagă în Mexic și America Latină

QS Global MBA Rankings 2020

# 1 Master în finanțe în Mexic și America Latină

QS Global MBA Rankings 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Școală de afaceri în America Latină

Școli de afaceri Eduniversal Clasament 2008-2018, categoria „5 palme de excelență”

# 1 EGADE MBA în America Latină

Eduniversal Clasamentul celor mai buni maeștri în management general 2016-2019

# 1 Master în Finanțe în America Latină

Eduniversal Clasamentul celor mai buni maeștri în clasamentul Finanțelor corporative 2011-2019

# 1 Certificat de absolvire în Managementul energiei în America Latină

Eduniversal Best Masters Ranking Energy and Natural Resources 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA în America Latină și # 36 la nivel mondial

Financial Times Executive MBA Clasament 2017-2018

Tripla coroană de acreditare globală

EGADE Business School a primit tripla coroană de acreditare internațională în numele celor mai influente trei organizații în educația de afaceri la nivel mondial: AACSB, AMBA și EQUIS. Doar 1% din școlile de afaceri din întreaga lume, precum EGADE, au primit tripla coroană de acreditare internațională de către AACSB, EQUIS și AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

O acoperire globală de excepție

Școlile de afaceri EGADE datorează mai mult de 50 de parteneriate academice internaționale cu universități de conducere și școli de afaceri pentru programe de studii duble și comune , reprezentând diverse oportunități de achiziție a certificărilor internaționale, precum și posibilitatea de a studia pe diferite continente. Aceste parteneriate sunt, de asemenea, esențiale pentru programele noastre de dezvoltare a facultăților și ajută la promovarea proiectelor și cercetărilor academice internaționale.

Ce diferențiază EGADE?

  • O mentalitate antreprenorială activă

Una dintre valorile de bază ale EGADE este încurajarea liderilor inovatori într-o cultură a antreprenoriatului, care a devenit un comerț distinct al studenților și absolvenților de seamă.

  • Viziunea și experiența noastră globală

Un diferențiator cheie la EGADE este renumitul său obiectiv și abordarea globală. Datorită parteneriatelor cu cele mai prestigioase universități și școli de afaceri din întreaga lume, EGADE oferă liderilor, studenților și conducătorilor săi o abordare și experiență unică în ceea ce privește viitorul afacerilor globale.

  • O remarcabilă facultate internațională

O caracteristică majoră a experienței academice EGADE este prezența membrilor facultăților de renume la nivel mondial, care sunt actori și foști directori, consultanți, autori publicați și cercetători. Această facultate aduce experiența sa largă în clasă, care ne transformă predarea, cercetarea și mentalitatea într-o educație semnificativă și influentă.

  • Un model academic inovator

Experiența profesorilor de seamă alături de liderii de afaceri superiori din programele noastre academice determină un echilibru ideal între cunoștințele teoretice și cele practice. Ne pregătim elevii pentru o carieră de succes, prin asocierea a ceea ce învață în clasă cu experiențe reale de afaceri, unde teoria este pusă imediat în practică.

  • Un format echilibrat și flexibil

Programele noastre executive și master-urile part-time, care au fost concepute pentru studenții care lucrează cu normă întreagă, asigură echilibrul adecvat între studiu, muncă și angajamente personale. Scopul nostru este ca elevii noștri să obțină succesul personal și profesional.

  • O conducere academică de remarcat

Când vine vorba de educația de afaceri lider, EGADE este școala de afaceri nr. 1 din America Latină din mai multe motive. Relevanța și inovația programelor noastre academice sunt susținute nu numai de clasamente de renume la nivel mondial, dar și de cele mai importante asociații de acreditare din lume.

Aflați mai multe despre programele EGADE aici și conectați-vă cu școala pe LinkedIn , Twitter , YouTube și Facebook.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

EGADE Business School

Maestrul EGADE în Managementul Afacerilor este un program intensiv conceput pentru profesioniștii din stadiu incipient care încep o carieră de carieră în creștere. Indife ... [+]

Abilitează-ți începutul carierei tale profesionale

Un program intensiv de lansare a carierei de un an pentru tineri profesioniști și absolvenți recente cu potențial ridicat. Masterul EGADE în managementul afacerilor este un program intens conceput pentru profesioniștii din stadiu incipient care își propun să-și ia cariera pe o cale de creștere rapidă.

Format Cu normă întreagă Durată 1 an Locație Monterrey și Guadalajara Aportul de program Septembrie Limba Engleză Experienta profesionala Absolvenți recenți sau tineri profesioniști cu 0-2 ani de experiență profesională cu normă întreagă Opțiuni pentru reședințe internaționale Studiu de imersiune globală, schimburi internaționale, stagii globale și opțiuni de grad dublu ... [-]
Mexic Monterrey Guadalajara
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EGADE Business School

Master in Finance a fost conceput pentru a oferi liderilor de afaceri cunoștințe solide ale piețelor financiare și o abordare avangardistă a întreprinderilor globale. Pro ... [+]

Programul # 1 în Mexic

Masterat QS în clasament financiar 2020

Principalul obiectiv al Master în Finanțe este de a oferi liderilor de afaceri cunoștințe solide ale piețelor financiare și o abordare avangardistă a întreprinderilor globale. Acest program a fost conceput având în vedere două profiluri cheie:

Profesioniști cu un fond financiar și economic care doresc să dobândească cunoștințe mult mai specializate în ceea ce privește industria financiară.Profesioniști într-o poziție de conducere relevantă, care trebuie să adauge dexteritate financiară abilităților lor manageriale pentru a determina o afacere profitabilă.Învățare experimentală cu instrumente de ultimă generație... [-]
Mexic Mexico City Monterrey
Aprilie 2020
Engleză,Spaniolă
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Minds Igniting Change

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexic
Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexic
Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexic