Citește Descrierea Oficială

SIST EXPERIENȚĂ

SIST este primul Institut britanic de educație cu sediul în Maroc, care livrează programe de la Universitatea din Cardiff Metropolitan University, care au condus la diplome britanice recunoscute pe plan internațional. SIST este, de asemenea, singura școală din Maroc, care oferă o diplomă britanică completă, acreditată la nivel internațional, cu o diplomă marocană acreditată de Ministerul Învățământului Superior.

SIST oferă un curriculum universitar britanic (Anul Fundației, BAC 3 și BAC 5) livrat exact așa cum este în partenerul Universității cu aceleași module de bază și o calitate garantată care este controlată de partenerul Universității. Aceasta este inclusă în Agenția de Asigurare a Calității din Regatul Unit. SIST Experiența în Maroc a început în 2001 în Casablanca, 2011 în Rabat și în 2013 în Tangier. Scopul este de a fi pozitionat ca o scoala de afaceri de top din Maroc.

SIST a realizat o evoluție extraordinară în ceea ce privește calitatea programelor noastre de predare și programare de la deschiderea din 2001. SIST desfășoară în prezent proiecte care să se situeze până în 2020 ca cea mai mare școală britanică calificată din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

CE PUTEȚI DE LA SIST?

Studenții noștri au multe motive diferite pentru a alege să studieze aici. Indiferent de motivele pentru alegerea SIST, studenții noștri spun că atunci când ne părăsesc la sfârșitul cursului, ei iau cu ei amintiri de prietenie, căldură și ospitalitate. SIST beneficiază de numeroase avantaje competitive, după cum urmează:

Educația britanică!

Educația britanică se concentrează pe procese și rezultate, spre deosebire de accentuarea dobândirii de cunoștințe specifice, luând o abordare progresivă; fiecare etapă se bazează pe ceea ce a apărut înainte. Anumite principii cheie, care se desfășoară în întregul sistem educațional: noțiunea că fiecare student este unic și că acest lucru este important; un accent pe dezvoltarea relațiilor pozitive (cu profesori, părinți, colegi); o concentrare asupra mediului înconjurător (învățarea nu se realizează exclusiv în sala de clasă); și, în final, învățarea și dezvoltarea - privirea la rezultate și rezultate, dar numai ca o singură fațetă a educației. Dacă alegeți să studiați pentru o diplomă în Marea Britanie în Maroc, veți beneficia de aceleași standarde înalte de predare, resurse și sprijin pe care le-ați obține de la studierea în Marea Britanie.

Angajabilitate!

În zilele noastre este greu să scapi de cuvântul "capacitatea de angajare", dar ce înseamnă cu adevărat pentru tine ca student? La SIST credem că înseamnă dezvoltarea încrederii și capacității de a vă gestiona propria carieră și de a aduce o contribuție pozitivă la economie și la societate. Este vorba despre dezvoltarea de competențe și aptitudini care vă vor servi bine pe tot parcursul vieții. Pentru a realiza acest lucru, oferim:

  • Cursuri de înaltă calitate care au legături puternice cu lumea profesională
  • Oportunități extinse de dezvoltare personală și de carieră
  • Sprijiniți de o serie de personal pentru a vă ajuta să vă planificați în viitor, să reflectați asupra a ceea ce ați realizat și să comunicați acest lucru profesionist potențialilor angajatori.
  • Stagii pe tot parcursul educației la SIST
  • Stagiile sunt acoperite pentru studenții noștri de vârf

Cei mai de succes studenți într-o piață a muncii absolvenți din ce în ce mai competitivi vor fi cei care profită din plin de aceste oportunități din momentul în care ajung, depărtându-se de mulțime.

Programe predate în:
  • Engleză
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)
Website
Număr de telefon
+(212)- 5222-11680
Address
11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Maroc
Address
21 Rue Nador, Quartier Boubana
Tangier, Tangier-Tétouan-Al Hoceima, Maroc