Citește Descrierea Oficială

Despre

Suntem un Centru universitar internațional axat pe formarea liderilor, directorilor și tehnicienilor specializați în sectoarele Ospitalitate și Turism, cu o pasiune pentru un serviciu bun și o viziune multiculturală. Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea socială, economică și culturală durabilă a industriei prin directori de formare, profesioniști și tehnicieni din domeniu. Ne-am angajat să inovăm și să promovăm dezvoltarea legăturilor dintre Ostelea și companiile din sector pentru a aduce noi soluții pe piață.

Participanții noștri sunt centrul activității noastre și îi permitem să dobândească cunoștințe practice și practice. Campusurile noastre sunt situate în Rabat, capitala administrativă a Marocului, și în Casablanca, cel mai mare oraș al țării.

Ostelea vă oferă posibilitatea de a studia în țara care se mândrește cu cel mai competitiv sector turistic din lume. O țară plină de resurse și infrastructuri culturale și care este foarte adaptată obiceiurilor digitale de consum.

Clasament: Masterat în Managementul Turismului Internațional. Predate de Ostelea și EAE, printre cei 100 de cei mai buni maeștri din lume. Clasamentul Eduniversal 2015

Metodologie

Cum invata elevii la Ostelea

Obiectivul nostru este de a permite studenților să dobândească experiența și competențele de bază de care au nevoie pentru a-și desfășura profesia și, prin urmare, să le ofere posibilitatea de a oferi soluții pentru nevoile societății în raport cu industria ospitalității și turismului.

La Ostelea, educația este un proces continuu și dinamic care se întinde de la clasă în societate, echipând studenților cu competențe care le permit să interacționeze mai bine cu mediul lor și să atingă obiectivele pe care le-au stabilit.

  1. Evaluarea competențelor dobândite. Evaluarea competențelor permite monitorizarea permanentă a progresului studenților, permițându-le să-și cunoască stadiul actual și nivelul de îmbunătățire în raport cu indicatorii de performanță educaționali stabiliți.
  2. Studiu de caz. Analiza cazurilor le permite studenților să se ocupe de cazuri reale și să dobândească abilități de gândire critică, precum și experiențele care le permit să prezică diferite scenarii și să anticipeze schimbările de mediu.
  3. Învățarea bazată pe probleme. Prezentarea unei probleme specifice îi permite elevilor să-și dezvolte capacitatea de analiză și diagnosticare, judecata și inovația critică pentru a găsi soluții. Pe măsură ce studenții dezvoltă o înțelegere mai aprofundată a problemei în toată complexitatea ei, ei obțin o perspectivă asupra situațiilor cu care se vor confrunta în viața profesională.
  4. Dezvoltarea proiectului. Proiectele dezvoltate pe parcursul cursului sporesc abilitățile lor interdisciplinare și munca în echipă.
  5. Oameni și valori. Deoarece cunoștințele provin de la oameni și se mișcă între ele, valorile precum responsabilitatea, angajamentul, încrederea și integritatea stau la baza modelului nostru educațional.

RESURSE

Gama de resurse pe care Osteria le oferă studenților le permite să transforme datele în informații și cunoștințe pentru a lua decizii mai eficiente. Resursele cheie includ următoarele:

  • Prezentări tematice de către lectori și experți.
  • Studii de caz despre povești de succes în afaceri.
  • Analizele macroeconomice.

SERIILE CONFERINȚELOR

Pe tot parcursul programului de studiu, sunt organizate o serie de conferințe cu directori, experți în afaceri și lideri. Conferințele permit participanților să dobândească o perspectivă mai aprofundată asupra problemelor actuale de interes. Vizitele companiei și discuțiile cu profesioniști din diferite sectoare în afara campusului sunt, de asemenea, organizate.

Obiectivul este acela de a permite participanților să obțină o înțelegere directă cu privire la situațiile din viața reală și poveștile de succes într-un mediu de afaceri, pentru a cunoaște mai bine mediul profesional și pentru a îmbrățișa puterea de rețea a programului între participanții, profesorii și profesioniștii sectorului .

CAMPUL VIRTUAL

Campusul virtual Ostelea este platforma tehnologică pe care se desfășoară o parte din munca zilnică a studenților. Acesta este conceput pentru a oferi studenților acces la resursele academice și la toate informațiile despre curs, notele de curs, evaluările, materialele academice și biblioteca digitală, precum și pentru a le permite să primească invitații la activități, evenimente și conferințe organizate de instituție.

Campusul online Ostelea este proiectat folosind tehnologia BlackBoard, care permite studenților să acceseze toate caracteristicile sale de oriunde, utilizând smartphone-urile, tabletele și alte dispozitive. BlackBoard este în prezent platforma utilizată de universități de prestigiu internaționale, cum ar fi Princeton, Stanford și Duke.

Rețeaua universitară internațională

Ostelea are încheiate acorduri de parteneriat cu aproape o sută de universități și școli de afaceri din întreaga lume, dintre care 29 care dețin Turism

Programe predate în:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Masterat

Ostelea Morocco

Programul de Executive Master în Eveniment, Protocolul ... [+]

prezentare

Executive Master în Eveniment, Protocolul

Formarea, de asemenea, se concentrează pe stapanind strategii de protocol, concepte de comunicare și relații publice. Prin acest program specializat, studenții falsifica capacitatea lor de a sprijini dezvoltarea turismului prin „turism de afaceri“ industrie.

specializare și dezvoltare lozincile

Programul de Executive Master în Eveniment, Protocolul

obiective

Executive Master în Eveniment, Protocolul

La sfârșitul călătoriei, veți manageri cu abilitățile, abilitățile și valorile urmează:

MICE industria de cunoștințe (reuniuni, stimulente, Conferințe

viziune globală: prin domeniul său internațional și antreprenoriale dublarea, Master executiv are drept scop de a instrui manageri capabili să gestioneze în mod eficient proiecte legate de tema acesteia din urmă... [-]

Maroc Rabat
Octombrie 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ostelea Morocco

Programul de Master Executive în Managementul Hotel and Restaurant Management a fost dezvoltat în cooperare cu actorii operaționale și instituționale din acest sector, în ... [+]

prezentare

Într - un context globalizat și în continuă evoluție, Master executiv în Hospitality Management

Această formare are ca scop de a construi gestionarea eficientă a întreprinderilor în domeniul ospitalității și Hospitality Management, și anume unitățile hoteliere și de restaurare. Acesta include un accent pe gestionarea și controlul caracteristicilor structurale ale unităților de producție ale unei societăți, precum și capacitatea de a se confrunta noi concepte și instrumente, fie un punct de vedere național sau International.

Lozincile: eficientă luarea deciziilor și utilizarea activă a noilor tehnologii.

Această specializare și în mare parte a apelat la programul de realitatea de pe piață cultivă aprofundarea angajamentul și expertiza beneficiarilor săi.... [-]

Maroc Rabat
Octombrie 2019
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ostelea Morocco

Programul de Master Executive în Managementul Hotel and Restaurant Management a fost dezvoltat în cooperare cu actorii operaționale și instituționale din acest sector, în ... [+]

prezentare

Într - un context globalizat și în continuă evoluție, Master executiv în Hospitality Management

Această formare se concentrează pe gestionarea și controlul caracteristicilor structurale ale unităților de producție ale unei companii, fie că este vorba o perspectivă națională sau internațională.

Lozincile: eficientă luarea deciziilor și utilizarea activă a noilor tehnologii.

Programul de masterat Executive în Managementul Ospitalitatii

obiective

Executive Master în Hospitality Management

La sfârșitul călătoriei, veți manageri cu abilitățile, abilitățile și valorile urmează:

Cunoașterea industriei ospitalității și de alimentație: printr-o perspectivă internațională și de abordare a „business“ modul de afaceri, puteți câștiga o bază de cunoștințe solide a industriei hoteliere și de alimentație publică, precum și în ceea ce privește politicile, proceduri, practici și experiențe în domeniul turismului, ospitalitate și petrecere a timpului liber.... [-]

Maroc Rabat
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ostelea Morocco

Executive Master în Marketing și venituri de turism obiective de management full-time pentru a instrui profesioniști și directori, cu abilități personale și profesionale, ... [+]

prezentare

Într-un mediu internațional extrem de competitiv, profesioniștii din sectorul turismului, în general, și în special a industriei sale de hotel, se confruntă cu o transformare accelerată a afacerii, cum ar fi marketing, vânzări și distribuție. Astfel, stăpânirea de noi concepte și instrumente online și offline, devine un factor competitiv decisiv.

Executive Master în Marketing și venituri de turism obiective de management full - time pentru a instrui profesioniști și directori, cu abilități personale și profesionale, pentru a reuși să fie atât procese optime și eficiente de marketing, de marketing și distribuția produselor turistice.

Lozincile: competitivitate, instrumente digitizarea și luarea de decizii eficiente... [-]

Maroc Rabat
Octombrie 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ostelea Morocco

Executive Master în Marketing, Marketing și managementul turismului de venituri, de formare unic de acest gen din Maroc, are drept scop de a instrui profesioniști și dire ... [+]

Executive Master în Marketing și Managementul veniturilor de turism part time

an universitar

Prețurile în euro

Condiții de acces

Profil

octombrie 2018

9900

fișier de studiu

interviu motivaţie

Bac +3/5 sau 3 ani de experiență profesională în sectorul

Prezentare

Într-un mediu internațional extrem de competitiv, profesioniștii din sectorul turismului, în general, și în special a industriei sale de hotel, se confruntă cu o transformare accelerată a afacerii, cum ar fi marketing, vânzări și distribuție. Astfel, stăpânirea de noi concepte și instrumente online și offline, devine un factor competitiv decisiv.... [-]

Maroc Rabat
Octombrie 2019
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Maroc