Ostelea Morocco

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

Suntem un Centru universitar internațional axat pe formarea liderilor, directorilor și tehnicienilor specializați în sectoarele Ospitalitate și Turism, cu o pasiune pentru un serviciu bun și o viziune multiculturală. Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea socială, economică și culturală durabilă a industriei prin directori de formare, profesioniști și tehnicieni din domeniu. Ne-am angajat să inovăm și să promovăm dezvoltarea legăturilor dintre Ostelea și companiile din sector pentru a aduce noi soluții pe piață.

Participanții noștri sunt centrul activității noastre și îi permitem să dobândească cunoștințe practice și practice. Campusurile noastre sunt situate în Rabat, capitala administrativă a Marocului, și în Casablanca, cel mai mare oraș al țării.

Ostelea vă oferă posibilitatea de a studia în țara care se mândrește cu cel mai competitiv sector turistic din lume. O țară plină de resurse și infrastructuri culturale și care este foarte adaptată obiceiurilor digitale de consum.

Clasament: Masterat în Managementul Turismului Internațional. Predate de Ostelea și EAE, printre cei 100 de cei mai buni maeștri din lume. Clasamentul Eduniversal 2015

Metodologie

Cum invata elevii la Ostelea

Obiectivul nostru este de a permite studenților să dobândească experiența și competențele de bază de care au nevoie pentru a-și desfășura profesia și, prin urmare, să le ofere posibilitatea de a oferi soluții pentru nevoile societății în raport cu industria ospitalității și turismului.

La Ostelea, educația este un proces continuu și dinamic care se întinde de la clasă în societate, echipând studenților cu competențe care le permit să interacționeze mai bine cu mediul lor și să atingă obiectivele pe care le-au stabilit.

  1. Evaluarea competențelor dobândite. Evaluarea competențelor permite monitorizarea permanentă a progresului studenților, permițându-le să-și cunoască stadiul actual și nivelul de îmbunătățire în raport cu indicatorii de performanță educaționali stabiliți.
  2. Studiu de caz. Analiza cazurilor le permite studenților să se ocupe de cazuri reale și să dobândească abilități de gândire critică, precum și experiențele care le permit să prezică diferite scenarii și să anticipeze schimbările de mediu.
  3. Învățarea bazată pe probleme. Prezentarea unei probleme specifice îi permite elevilor să-și dezvolte capacitatea de analiză și diagnosticare, judecata și inovația critică pentru a găsi soluții. Pe măsură ce studenții dezvoltă o înțelegere mai aprofundată a problemei în toată complexitatea ei, ei obțin o perspectivă asupra situațiilor cu care se vor confrunta în viața profesională.
  4. Dezvoltarea proiectului. Proiectele dezvoltate pe parcursul cursului sporesc abilitățile lor interdisciplinare și munca în echipă.
  5. Oameni și valori. Deoarece cunoștințele provin de la oameni și se mișcă între ele, valorile precum responsabilitatea, angajamentul, încrederea și integritatea stau la baza modelului nostru educațional.

RESURSE

Gama de resurse pe care Osteria le oferă studenților le permite să transforme datele în informații și cunoștințe pentru a lua decizii mai eficiente. Resursele cheie includ următoarele:

  • Prezentări tematice de către lectori și experți.
  • Studii de caz despre povești de succes în afaceri.
  • Analizele macroeconomice.

SERIILE CONFERINȚELOR

Pe tot parcursul programului de studiu, sunt organizate o serie de conferințe cu directori, experți în afaceri și lideri. Conferințele permit participanților să dobândească o perspectivă mai aprofundată asupra problemelor actuale de interes. Vizitele companiei și discuțiile cu profesioniști din diferite sectoare în afara campusului sunt, de asemenea, organizate.

Obiectivul este acela de a permite participanților să obțină o înțelegere directă cu privire la situațiile din viața reală și poveștile de succes într-un mediu de afaceri, pentru a cunoaște mai bine mediul profesional și pentru a îmbrățișa puterea de rețea a programului între participanții, profesorii și profesioniștii sectorului .

CAMPUL VIRTUAL

Campusul virtual Ostelea este platforma tehnologică pe care se desfășoară o parte din munca zilnică a studenților. Acesta este conceput pentru a oferi studenților acces la resursele academice și la toate informațiile despre curs, notele de curs, evaluările, materialele academice și biblioteca digitală, precum și pentru a le permite să primească invitații la activități, evenimente și conferințe organizate de instituție.

Campusul online Ostelea este proiectat folosind tehnologia BlackBoard, care permite studenților să acceseze toate caracteristicile sale de oriunde, utilizând smartphone-urile, tabletele și alte dispozitive. BlackBoard este în prezent platforma utilizată de universități de prestigiu internaționale, cum ar fi Princeton, Stanford și Duke.

Rețeaua universitară internațională

Ostelea are încheiate acorduri de parteneriat cu aproape o sută de universități și școli de afaceri din întreaga lume, dintre care 29 care dețin Turism

Locații

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Maroc