Citește Descrierea Oficială

Despre Al Akhawayn

Inaugurat în 1995 de Majestatea Sa, regele Hassan al II-lea și prințul Abdallah bin Abdel-Aziz din Arabia Saudită, Universitatea Al Akhawayn redefinește experiența educațională clasică a artelor liberale americane într-un campus modern, uimitor, arhitectural, în mijlocul frumuseții Munților Atlasului Orientului Maroc.

Se mândrește:

  • Un program unic internațional comun pentru toți studenții, care oferă baza pentru o educație globală bine rotunjită.
  • Bogați cadre universitare, în limba engleză, încurajând alegerea și experimentarea în toate școlile și programele de studiu.
  • O viață confortabilă, sigură și interesantă a studenților rezidenți în campus, cu sute de activități desfășurate de studenți universitari, cu peste 96% dintre studenții care trăiesc în campus cu colegii de cameră din jurul Marocului și din cele patru colțuri ale lumii.
  • Păcii și plăcerile din Ifrane, un centru de explorare în aer liber a munților, a cursurilor de apă, a lacurilor și multe altele, cu multe opțiuni de divertisment și acces ușor în orasele mari precum Rabat, Casablanca, Fez, Meknes și multe altele.
Priscilla Du Preez / Unsplash

De ce AUI?

Universitatea Al Akhawayn din Ifrane (AUI) educă viitorii lideri-cetățeni ai Marocului și ai lumii printr-un curriculum de arte liberale orientat la nivel global, bazat pe sistemul nord-american. Comunitatea academică formată din studenți, cadre didactice și personal lucrează împreună pentru a promova excelența și identitatea prin predare și învățare favorabile dezvoltării echității și responsabilității sociale. Acasă la 2135 de studenți din întreaga lume, campusul de 75 de hectare cuprinde facilități pentru studenți, inclusiv 7 clădiri academice, o bibliotecă, 21 de reședințe de studenți, 4 săli de mese, magazine, centre sportive și laboratoare de cercetare.

Prima universitate non-americană acreditată în Africa

În 2017, AUI a fost acreditată de către Comisia de Angajare în Învățământul Superior (NECHE, fostă NEASC), una dintre cele mai prestigioase instituții de acreditare din întreaga lume. Acreditarea servește ca mijloc de recunoaștere globală a valorii unei instituții. În cazul NECHE, ștampila lor greu de câștigat de aprobare semnifică standarde ridicate la toate nivelurile de învățământ, acordând diplomele Universității echivalența celor emise în Statele Unite. Acreditarea AUI marchează încheierea unui proces de nouă ani în care am încercat să creștem calitatea întregii noastre instituții, de la clasă până la dormitoare. De asemenea, marchează angajamentul nostru de a se auto-actualiza, de a îmbunătăți și de a ne asigura că beneficiați de cea mai bună educație posibilă pe care o poate oferi instituția noastră.

John Schnobrich / Unsplash

Profitați de o educație de calitate

Modelul american de arte liberale există pentru a oferi studenților atât lățimea, cât și adâncimea: vă permite să vă specializați după ce vă înscrieți pentru a vă dezvolta pasiunile, urmărind în același timp și alte căi ale mediului academic. De aceea, am introdus "cerințele esențiale" în curriculum: să încurajăm studenții noștri să urmeze o pluralitate de educație. În timp ce îi împingem pe studenții noștri să-și lărgească orizonturile, punem accentul pe a le lăsa să aleagă cum se definește pluralitatea. Ascultarea noastră asupra artelor liberale abordează mediul academic într-o manieră practică: noi credem că toate subiectele sunt interdependente și că se informează reciproc. Sălile noastre de clasă sunt găzduite de o diversitate de minți, permițând o singură clasă să fie populată de studenți, ingineri și filosofi de afaceri. În modelarea elevilor, sperăm că vor învăța atât de la profesori cât și de la ceilalți, creând în campusul nostru o rețea integrată de intelectualism.

suportabilitate

Taxele, taxele și spațiul / bordul AUI sunt evaluate pentru a fi competitive atât pe piața marocană, cât și pe cea internațională, în special pentru o educație de înaltă calitate acreditată de SUA.

Persoanele care solicită cetățenie marocană sau care au un părinte marocan se califică pentru rata de școlarizare națională deoarece AUI este o universitate publică marocană.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Master of Arts în Studii de Nord și Orientul Mijlociu (NAMES) oferă un studiu intensiv de cursuri de științe sociale și umaniste cu accent pe Africa de Nord și Orientul M ... [+]

Despre

Master of Arts în Studii de Nord și Orientul Mijlociu (NAMES) oferă un studiu intensiv de cursuri de științe sociale și umaniste cu accent pe Africa de Nord și Orientul Mijlociu, combinate cu un studiu la fel de intensiv de Modern Arabă Standard. Cursul include, de asemenea, oportunitatea de a contacta direct cu realitățile din domeniu și cu actorii sociali și părțile interesate. Programul profită de expertiza facultății din regiune, precum și de experiența lor în predarea diverselor organisme studențești. Programul este destinat să răspundă nevoilor studenților care doresc să devină specialiști în această regiune, învățând despre cultura, istoria, economia și politica sa. Elevii provin din diferite medii academice, printre care studiile internaționale, relațiile internaționale, științele politice, antropologia, economia, sociologia, studiile mediteraneene și studiile din Orientul Mijlociu.... [-]

Maroc Ifran
August 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 semestre
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Al Akhawayn University (in Ifrane)

Master of Arts în Studii Internaționale și Diplomație (MAISD) oferă studenților calificați posibilitatea de a deveni specialiști în domeniul diplomației și afacerilor int ... [+]

Despre

Master of Arts în Studii Internaționale și Diplomație (MAISD) oferă studenților calificați posibilitatea de a deveni specialiști în domeniul diplomației și afacerilor internaționale. Sponsorizat de Ministerul Maroc al Afacerilor Externe și Cooperării, programul oferă studenților cu un background teoretic puternic și abilități analitice esențiale pentru a obține o înțelegere a problemelor și evenimentelor internaționale. Programul se bazează pe experiența facultății Universității Al Akhawayn din diferite discipline și a specialiștilor din domeniu.

Pentru cine este programul?

Programul MAISD este destinat:

Absolvenți calificați din punct de vedere academic de la AUI și alte instituții marocane care caută educație avansată și formare în Studii și Diplomație internațională.Profesioniști interesați de perfecționarea lor.Studenții internaționali care doresc să obțină expertiză în special în Studiile din Africa de NordDescrierea programului... [-]
Maroc Ifran
August 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 semestre
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Master of Science în programul de management al energiei durabile (MSSEM) se concentrează pe producerea, transformarea, distribuția și gestionarea energiei regenerabile. ... [+]

Despre

Master of Science în programul de management al energiei durabile (MSSEM) se concentrează pe producerea, transformarea, distribuția și gestionarea energiei regenerabile. Este conceput pentru a oferi studenților o educație echilibrată în domeniul științei, ingineriei și managementului energiei regenerabile.

Cursurile de bază ale acestui program oferă abilitățile și expertiza necesare pentru o înțelegere globală a celor mai recente aspecte tehnologice, instituționale și economice legate de planificarea și dezvoltarea durabilă a energiei regenerabile.

Acest program de masterat profesional abordează, de asemenea, lipsa de leadership în domeniul energiei regenerabile și al companiilor afiliate. Oferă studenților competențe manageriale care le vor permite să monitorizeze sistemele complexe social-tehnice legate de energie și mediu.... [-]

Maroc Ifran
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Al Akhawayn University (in Ifrane)

Programul Master of Science în Software Engineering (MSSE) este conceput pentru a oferi studenților, prin cursuri de concentrare, cu abilități solide, specializate necesa ... [+]

Despre

Programul Master of Science în Software Engineering (MSSE) este conceput pentru a oferi studenților, prin cursuri de concentrare, cu abilități solide, specializate necesare pentru a produce software de înaltă calitate. În plus, oferă cursanților o lățime suficientă, prin cursuri de cursuri elective avansate, pentru a învăța rapid noile evoluții tehnologice. Cerințele programului 30 SCH MSSE constau în cursuri și fie un proiect MS (3 SCH), fie o teză MS (6 SCH). Cursurile sunt împărțite în patru cursuri de concentrare, iar echilibrul este cursuri elective.

Condițiile necesare pentru MSSE sunt echivalente cu CSC 3324 și CSC 3325 (Software Engineering I și II) SAU CSC 5302 (Software Engineering graduate).... [-]

Maroc Ifran
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Al Akhawayn University (in Ifrane)
Website
Număr de telefon
+212 (0)-535-862-000