University of Strathclyde Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Strathclyde Business School (SBS) are o istorie lungă și mândră de a fi o școală de afaceri inovatoare - și o parte a unei universități tehnologice de vârf - cu o "învățare utilă" în inima sa. SBS a fost numit Business School of the Year în Times Higher Education 2016 premii. Premiul a fost făcut ca o recunoaștere a atitudinii inovatoare și antreprenoriale a Business School și a performanței sale "remarcabile".

Strathclyde este o școală de afaceri triplă acreditată: una dintre cele doar 89 din lume și prima școală de afaceri din Scoția, care este acreditată triplă, deținând acreditare de la organismele internaționale AMBA, AACSB și EQUIS. În plus față de acreditarea triplă. Este, de asemenea, prima facultate din Europa, care va primi o licență pentru a opera un program de MBA în Emiratele Arabe Unite.

Departamentele și unitățile de specialitate ale școlii colaborează pentru a oferi un program dinamic, complet rotunjit și variat de cursuri postuniversitare de specialitate și interdisciplinare.

Programul pilot de școală MBA a fost disponibil în afara Regatului Unit din 1988, cu mii de participanți la cursul de MBA acum absolvenți și studenți mult mai în prezent în propria țară. Programul are mai multe rute de studiu, dar accentuăm abordarea noastră "un MBA". MBA-ul executiv pe care îl studiați prin unul dintre centrele noastre internaționale este exact același program pe care îl veți studia în Glasgow, iar cadrele universitare care livrează elementele centrale ale programului în țara dvs. oferă de asemenea MBA în Glasgow.

Formatul programului este special conceput pentru directorii ocupați, care trebuie să combine angajamentele de carieră și familie cu cerințele studiilor MBA. Flexibilitatea abordării cu jumătate de normă permite participanților să se perfecționeze în termen de doi ani. Cu toate acestea, studiul poate fi repartizat pe o perioadă mai lungă, dacă este necesar, până la maximum șase ani.

Strathclyde Executive MBA este oferit cu normă întreagă prin intermediul centrelor noastre internaționale în:

  • Bahrain
  • Dubai i
  • Grecia
  • Malaezia
  • Oman
  • Singapur

Locații

Glasgow

Address
University of Strathclyde Business School
199 Cathedral Street

G4 0QU Glasgow, Scoţia, Regatul Unit

Milano

Address
Politecnico di Milano
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy

Milano, Lombardia, Italia

Munchen

Address
TUM School of Management
Arcisstraße 21, 80333 München, Germany

Munchen, Bavaria, Germania

Beijing

Address
Beijing Jiaotong University School of Economics and Management
Siyuan East Building, Beijing Jiaotong University, Haidian District, Beijing 100044, China

Beijing, Beijing, China

Toulouse

Address
Toulouse Business School
1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810
31068 TOULOUSE Cedex 7, France

Toulouse, Occitanie, Franţa

Acreditări

Programe

MSc