University of Greenwich - Business school

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce ne alegeti pe noi? Universitatea din Greenwich ofera cele mai bune din ambele lumi, orașul și țara. Ca un student sunteți pe usa de la Londra, dar cu crema de Kent - dealuri,-pub-a pub plimbari, statiunile de pe litoral și situri istorice - nu departe. Educația este despre lățimea cât și profunzime. Este vorba despre locuri și oameni, obiective turistice și de patrimoniu, precum și cărți și tastaturi. Așa că haideți să ne să vă spun un pic despre modul în care ne-am născut și cum am crescut. Mai mult de un secol de serviciu Universitatea urme rădăcinile sale la 1890, atunci când a doua politehnic din Marea Britanie a fost deschis lângă Tamisa la Woolwich de a preda abilități practice și comerciale lucrătorilor Londra. Un inovator de la început, Politehnica pionier prima zi de eliberare și de tip sandwich cursuri part-time țării. De-a lungul anilor, o serie de organizații specializate s-au alăturat instituției, oferindu-i diverse forte în subiecte cum ar fi formarea cadrelor didactice, arhitectura, inginerie si istorie. Numele Tamisa Politehnic a fost adoptată în 1970. Am devenit la Universitatea din Greenwich atunci când am fost primit statutul de universitate in 1992.

Unde suntem? Universitatea are trei campusuri: Avery Hill, în zona de la Londra din Eltham de sud-est; Greenwich, în istoric London Borough; și Medway, care este în Chatham Maritime, Kent. Diversitatea și distincție Universitatea este mândru de corpul său de student diversă. Oameni din peste 100 de țări aleg să studieze la Greenwich, parte dintr-o comunitate student international de 4.000. Servicii pentru elevii cu dizabilități sau care au dislexie acorde sprijin pentru mai mult de 1.000. Mulți dintre studenții noștri etnice minoritare negru si-alte participa la un sistem care perechi le cu highfliers în oraș și în altă parte de mentorat. Studenții beneficiază de un mediu de cercetare în cazul în care personalul comun infrastructura lor de expertiză și de specialitate. La Greenwich am stabilit standarde înalte de calitate și să ofere oportunități de predare de formare profesională pentru toți lectorii. De asemenea, măsura opinii elevilor cu privire la serviciile noastre prin intermediul sondajului nostru anual satisfacția studentului, iar în cazul în care se constată deficiențe le aborda. Artă și cultură În fiecare an, Universitatea oferă clădirile sale cei mai distinși, ca parte a festivalului arhitectural Londra Open House, un eveniment care să permită publicului să aprecieze unele dintre pietre arhitecturale ale capitalei. Universitatea ia, de asemenea, parte la Greenwich anuale și Docklands Festivalul Internațional, o celebrare a muzicii, teatru, dans și alte arte spectacolului în și în jurul cartierul. Sprijinul nostru continuu Black History Month a adus o serie de evenimente speciale la Campus Greenwich, inclusiv discuții, prezentări și expoziții. De asemenea, pe Campus Greenwich, Lawrence Galeria Stephen vitrine activitatea de artiști din toate mediile. Expoziții recente includ Trace, o lucrare examinarea procesele de memorie, și Candy Pop și Juicy Lucy, pus în scenă în cadrul unui crema de van de gheață, și inspirat de amintirile din copilărie artistului de locuri de muncă de vânzare înghețată tatălui ei. Elevii și personalul au posibilitatea de a se angaja cu artele prin efectuarea cu trupa universitar, care redă muzică de la epoca Swing, și cu corul universitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Programe
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: