City and Islington College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit Principal

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în City și Islington College.

Suntem din Londra Colegiul de conducere, și singura Colegiul de la Londra judecat restante pe fiecare măsură de Ofsted.

Suntem prima alegere în continuare educație colegiu pentru mii de tineri din întreaga Londra oameni care atinge rezultate academice excelente. 1,400 de studenții noștri progresat în învățământul superior de anul trecut.

Este misiunea noastra de a livra experiențe de învățare excepționale pentru studenții noștri și pentru a le ajuta să atingă ambițiile lor. Multe dintre realizările făcute de studenții noștri sunt incredibile și ieșit din comun. De la o gamă largă de puncte de plecare, studenții arată că, odată cu atitudinea corectă și abordare, și cu sprijinul din partea personalului de creație și de specialitate, lucrurile excepționale se poate întâmpla. Ambițiile îndrăznețe poate fi atins.

Primim multe premii externe, dar suntem cel mai mandru de recunoaștere de la studenții noștri. 95% ne spun că se simt respectați și în siguranță aici, că învățătura este bun, iar ei ar recomanda Colegiului unui prieten.

La City și Islington noi îți oferim

Locuri moderne și interesante de a învăța Profesori calificați și cu înaltă calificare, cu experiență în industria, care sunt pasionati si genial în ceea ce fac Sprijin individual pentru a vă asigura că sunt de succes Oportunități de îmbogățire, experiență de muncă și mentorat pentru a vă ajuta să câștige viață și angajare competențe-cheie

Studenții învață într-una din cele cinci centrele noastre, fiecare dintre care este o comunitate discret de studenți și a personalului s-au axat pe cursuri și calificări în cadrul unui anumit specializare, care vin împreună pentru a forma un singur colegiu, care este diversă și incitante. Pe fiecare centru lucram cu peste 200 de angajatori pentru a vă oferi cu linii clare de vedere pentru a lucra.

Fie că sunteți luați un traseu academic sau profesional pentru studiu și mai mult, sunt convins că vom avea un curs care să răspundă nevoilor dumneavoastră. Sper foarte mult că veți alege să ni se alăture și să devină parte din următorul capitol din povestea noastră de succes.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Misiunea noastră

Este ceea ce facem bine in fiecare zi - EDUCAȚIE ȘI FORMARE EXCEPȚIONAL pentru fiecare elev.

Viziunea noastra

Este ceea ce viitorul pare - a se LONDRA lider College.

Luate împreună, misiunea și viziunea noastră stimula și se leagă cei care lucrează în cadrul Colegiului - personal, studenți, și partenerii. Ele nu sunt declaratii bland care stau încadrate pe un perete, în mare parte ignorate: ei sunt catalizatori de acțiune.

Ce înseamnă misiunea noastră?

Pentru a oferi educație și formare profesională excepțională pentru fiecare elev este misiunea noastră. Fiind excepțională este în curs de neobișnuit de bun la ceea ce facem, dar fiind excepțională o parte din timp, pentru unii elevi, este insuficient. Coerența este cheia.

La City și Islington Training College excepțională și educație:

Este axat pe crearea riguros cele mai bune rezultate pentru studenți Permite și încurajează toți elevii să pus ochii lor mari și atinge ambițiile Merge dincolo de calificări; oferind studenților abilitățile și calitățile de care au nevoie pentru a avea succes pe termen lung într-o economie globală Are o linie clară de vedere la locul de muncă Este extrem de relevant, inovatoare și-concentrat viitor Este modelată de nevoile de studenți și angajatori

Este livrat de către personalul care sunt pasionati, cunostinte si comise.

Ce am valoare?

Valorile noastre sunt ideile și principiile cheie pe care oamenii din organizația noastră și partenerii noștri cred sunt importante; ele definesc modul în care lucrăm.

EXCELLENCE

Studenții și personalul sunt dedicate mare de învățare; învățare, care este în mod constant de înaltă calitate, relevante și sa concentrat pe rezultate.

AMBITION

Ambition este parte din ADN-ul nostru ca organizație - suntem mereu in cautarea unor modalitati de a creste si de a dezvolta ceea ce facem în beneficiul studenților noștri Toți elevii noștri sunt susținute pentru a dezvolta și realiza ambițiile lor. Personalul nostru au aspiratii inalte pentru fiecare elev și pentru ei înșiși. Ei sunt încurajați să fie îndrăzneț și creativ în munca lor.

COLABORARE

Elevii și munca personalului împreună pentru a ajuta fiecare student atinge succesul Lucrăm îndeaproape cu angajatorii și alți parteneri; desen la expertiză externă pentru a ne ajuta să asigure rezultate mai bune pentru elevi

OPORTUNITATE

Toată lumea este dat cele mai bune oportunități posibile pentru a învăța și a fi de succes Fiecare elev și fiecare membru al personalului este tratată ca un individ și cu respect.

Istoria noastră

Începând cu anul 1993 peste un sfert de milion de tineri și adulți au studiat în educație în continuare la City College și Islington. Ei au venit cu tot felul de experiențe și ambiții și au reprezentat tot felul de Londra fundal. Ei au studiat la mai multe niveluri - de la începători în limba engleză ca a doua limbă de grade Foundation - și luptat cu o gamă largă de subiecte și abilități. Timpul au petrecut la Colegiul variază de la unu la patru ani, iar unele au finalizat mai multe programe de studiu.

Statistica titlu în ceea ce privește progresul elevilor este aceasta: în 1993, cu mult sub 50% din elevi obținut un succes în cursurile lor. Până în 2014 rata de succes a fost de 85%.

Povești puternice de succes, plus statisticile de performanță, rapoarte de inspecție și premii captura cea mai mare imagine a istoriei noastre.

Locații

Londra

Address
City and Islington College,
The Marlborough Building,
383 Holloway Road

N7 0RN Londra, Anglia, Regatul Unit