York St John University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Strategia noastră

Începând cu anul 1841, am studiat și inspirat studenții în campusul nostru din York. Succesul și realizările noastre de-a lungul anilor se datorează parțial capacității noastre instituționale de a planifica în mod eficient, de a stabili obiective clare și de a ne concentra eforturile asupra realizării acestora.

2012-15 a reprezentat o perioadă de creștere, succes și o recunoaștere externă sporită a Universității. Acum avem mai mulți studenți decât oricând, iar rata continuării, a obținerii și a gradului de ocupare a absolvenților rar au fost mai rar. Profilul nostru în sectorul învățământului superior este în creștere prin succesele noastre și reputația noastră crescândă pentru conducerea și conducerea efectivă a Universității. Am muncit din greu pentru îmbunătățirea cursurilor, facilităților, standardelor academice, guvernării și managementului.

Colaborând îndeaproape cu guvernatorii și personalul nostru din cadrul Universității, am dezvoltat un plan strategic ambițios și interesant pentru perioada 2015-20. Este un cadru care ne permite să colectăm, să înțelegem, să prioritizăm și să monitorizăm progresul către obiectivele cheie. Prin implementarea sa vom poziționa Universitatea pentru a face față turbulențelor în sectorul învățământului superior și pentru a continua să ofere oportunități excelente de învățare pentru toți studenții și personalul nostru.

Misiune, valori și viziune

Dimensiunea noastră, etosul comunității noastre puternice și abordarea personală a învățării ne-au făcut un loc special de studiu pentru toți acești ani.

Studenții și personalul nostru au o contribuție semnificativă la structura universității și sperăm că experiențele lor aici le inspiră să-și modeleze comunitățile pe tot parcursul vieții.

Oferim studenților și personalului oportunități personale de a învăța și de a crește - atât din punct de vedere academic, cât și individual - și acest lucru este facilitat de nivelul ridicat al interacțiunii studenților cu personalul din cadrul comunității noastre. Ne mândrim cu identificarea și dezvoltarea potențialului în toți studenții și personalul nostru.Misiunea noastră

Pentru a inspira studenții și personalul nostru pentru a-și atinge întregul potențial, a avansa cunoștințele și a aduce o contribuție pozitivă la lume.Valorile noastre

Suntem o comunitate incluzivă, inovatoare, transformatoare și ambițioasă, cu un puternic simț al apartenenței.Viziunea noastra

Vom fi cei mai buni dintre micile universități din Anglia.

Prin strategia noastră vom:

  • Îmbunătățiți calitatea experienței studenților, acordând o atenție deosebită învățării, predării și cercetării, astfel încât absolvenții noștri să-și dezvolte aptitudinile pentru viață și muncă.
  • Îngrijirea unei comunități bogate și bogate din punct de vedere cultural, păstrând simțul comunității construite în urmă cu peste 175 de ani.
  • Furnizați o creștere a numărului de studenți - Acasă / UE, internațională și postuniversitară.
  • Asigurați-vă rezistența financiară și organizațională.

Puteți vedea misiunea, valorile și viziunea noastră pentru voi .

Toți cei care lucrează aici la York St John joacă un rol egal în succesul nostru. Așadar, depinde de noi toți să ne respectăm misiunea, valorile și viziunea, să împărtășim responsabilitatea și să ne mândrim cu comunitatea universității, să îmbunătățim modul de lucru, să creăm un mediu de studiu mai bun și să ne bazăm pe succesul nostru.

Campus și Facilități

York St John University este o universitate remarcabilă, cunoscută pentru excelența academică și natura receptivă, punând întotdeauna elevul în centrul a tot ceea ce face. Campusul nostru magnific este situat în centrul istoric al orașului York.

Situl nostru de unsprezece acri pe Walk of Lord Mayor se află într-un cadru uimitor cu care se confruntă faimosul York Minster de-a lungul zidurilor orașului. Campusul nostru premiat a suferit o transformare de 100 milioane de lire sterline în ultimii 10 ani pentru a asigura studenților să beneficieze de mediul potrivit în care să studieze și să trăiască. Inițial construit în jurul unui cvadrangle, clădiri mai noi, printre care De Gray Court și Centrul de învățare a fântânilor, care găzduiește biblioteca, facilitățile IT și un teatru modern de lectură. Clădirea Foss găzduiește sala noastră sportivă, un laborator de fiziologie, un laborator de biomecanică, un laborator de psihologie, o sală de fitness, laboratoare de fizioterapie și săli de învățământ general.

Alte facilități includ un studio de dans, studio de teatru, săli de muzică (atât practice și tehnice), facilități de producție de televiziune și film, suite de editare și studiouri de artă și design dedicate. Există o serie de puncte de catering, iar Uniunea Studenților are un bar, o cafenea, un magazin și birouri în campus.

Locații

York

Address
Lord Mayor's Walk, York
York, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră