University of Westminster

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea noastră are o istorie lungă și mândră de colaborare internațională și implicare globală din parteneriatele noastre de cercetare, colegi, studenți și absolvenți din întreaga lume, relații cu universități globale și oferind studenților noștri oportunități de călătorie inspirate și practice.

Recunoașterea în clasamentul mondial al universităților Times Higher Education, care se situează pe locul 117 în lume pentru Outlook International, pe lângă faptul că este clasat pe locul 28 în lume pentru Outlook International în Times Higher Education Young University Rankings este o dovadă a angajamentului nostru față de globalizare logodnă.

Suntem acasa, la un mediu de predare-cercetare de varf si o institutie de conducere orientate spre practica. De-a lungul întregii noastre lungi istorii, am salutat studenții din toate domeniile vieții din întreaga lume într-o comunitate universitară dedicată excelenței academice, angajamentului cultural și îmbogățirii personale. Experiența noastră în educație se extinde în afara sălii de clasă și dincolo de granițe. Elevii au acces la unul dintre cele mai mari programe de studii în străinătate, primind anual peste 1.000 de studenți din SUA, Japonia și din întreaga UE și parteneriate cu aproape 80 de universități din 20 de țări pe care studenții noștri le pot studia în cadrul cursului. Ne angajăm să inspirăm următoarea generație de cetățeni globali.

Cercetarea noastră de vârf, realizată în parteneriat cu instituțiile de învățământ și industria din întreaga lume, are un impact real. Din modulele de curs care permit studenților să lucreze cu organizații de caritate și să dezvolte întreprinderi sociale, să studieze metode noi de pionierat pentru combaterea incendiilor forestiere pe scară largă, Westminster continuă să schimbe viața oamenilor la nivel internațional.

Viitorul nostru ca instituție este cu adevărat global, asigurându-ne că întreaga noastră comunitate de colegi, studenți și absolvenți din Westminster sunt "cetățeni globali", care se pot angaja și contribuie la modelarea viitorului lumii.

Locații

Londra

University Of Westminster

Address
University of Westminster
309 Regent Street

W1B 2HW Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7911 5000

Programe

MA