University of Westminster, Westminster Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Westminster a fost fondat ca prima politehnic din Marea Britanie în 1838. De atunci sa dezvoltat într-o universitate care combină dimensiunile atât metropolitane și cosmopolit, și care este implicat îndeaproape în afaceri, profesionale și viața academică din cadrul Londra, precum și în străinătate.

Universitatea a fost întotdeauna, și continuă să fie, de imaginație în recunoașterea noilor nevoi și dezvoltarea unor oferte adecvate pentru mai multe piețe țintă. Universitatea are, de asemenea, un angajament puternic și istoric pentru promovarea egalității și a diversității îmbrățișează. Ca un loc de muncă sau pentru a studia, ne străduim să consolideze reputația noastră ca o organizație primitoare și favorabilă incluziunii.

Viziune

Experiența le oferim

Un mediu vibrant de învățare - stimularea inovației și a creativității, informată de practică, inspirat de cercetare, concentrându-se pe domeniile relevante la nivel global, în care excelează.

Diferența facem

Construim următoarea generație de cetățeni la nivel mondial este extrem de utilizabili pentru a modela viitorul.

Reputația noastră internațională

Ca o universitate globală situată într-un oraș mondial, suntem acasa, la peste 5.000 de studenți și 500 de angajați din străinătate.

Westminster are o reputație pentru excelență în predare și învățare relevante profesional și pentru cercetarea de înaltă calitate. Oferind peste 300 de cursuri universitare, vom pune un accent deosebit pe furnizarea de oportunități internaționale pentru studenți din Westminster, pentru a ne asigura că oferim un mediu în care elevii pot dezvolta abilități, competențe și cunoștințe necesare economiei mondiale.

Suntem mândri de istoria noastră lungă de relații globale și au parteneriate în întreaga lume - conexiuni ne străduim continuu pentru a consolida și aprofunda.

Noastre de vârf la nivel mondial, produs în parteneriat cu industria globală și instituțiile de învățământ, are un impact real în lumea din jurul nostru.

Misiune

Vom modela viitorul vieții profesionale prin:

fiind un mediu de învățare divers, vibrant și inspirație de stabilire Universitatea Westminster ca lider de predare informat-practică și universitate de cercetare fiind o universitate receptiv, metropolitane și cosmopolit care deservesc nevoile diferitelor comunități încorporarea de internaționalizare, capacitatea de inserție și verde-gândire în tot ceea ce facem

Valorile

Curajos: Noi știm că fără riscuri nu există nici o inovație. Suntem suficient de îndrăzneț să pună la îndoială idei, provoacă noi moduri de a gândi, benzi departe de prisos și să se concentreze asupra acelor lucruri pe care le putem excela.

Conectat: Suntem o echipă integrată. Suntem despre încredere, colaborare și conectivitatea între diferitele discipline noastre și în întreaga lume.

Generos: Noi respectăm și să sărbătorim diversitatea. Cu o generozitate de spirit, am valoare inteligența emoțională precum și cunoștințe, împuternicirea reciproc și care să permită studenților noștri să realizeze pe deplin potențialul.

Excelent: Noi cerem excelență. Noi înțelegem importanța gândirii critice, disciplină și responsabilitate și ne așteptăm ca cele mai înalte standarde de noi înșine și studenții noștri.

durabilă: Green-gândire este în inima tot ceea ce facem. obiectivul nostru comun este de a respecta planeta și suntem dedicați practicilor durabile, atât pe scena mondială și în propriul nostru de lucru mediul.

Moștenirea noastră

Universitatea din Westminster are o istorie bogată și a oferi studenților excelență academică, implicare culturală și de îmbogățire personală încă de la începuturile sale ca Instituția Politehnică din 1838. Aici puteți afla un pic mai mult despre patrimoniul nostru unic, precum și tradițiile de excelență, care contribuie la modelarea Universității de azi.

Un loc pentru pionieri

Povestea de Westminster a început în 1838, când Sir George Cayley a deschis Institutul Politehnic la 309 Regent Street din Londra. In 1881, filantrop Quintin Hogg, a cumparat cladirea Royal Politehnica Institutia si sa mutat Institutul Creștin lui Young pentru bărbați în 309 Regent Street, care a devenit curând finanțată public Regent Street Politehnica.

De atunci, instituția noastră de învățământ a asigurat o reputație ca un loc pentru premiere. Acestea includ:

prima politehnică din Marea Britanie (1838) deschiderea primului studio publice portret fotografic în Europa (1841) locul de desfășurare pentru primul spectacol imagine în mișcare publică în Marea Britanie, organizata de fratii Lumiere (1896) organizarea primei curse maraton (la Olimpiada de la Londra), la distanța acum tradițională de 26 mile, 385 yards (1908) care oferă primele cursuri universitare în domeniul științei fotografice, Fotografie, Studii Media și (1960 și 1970) prima universitate modernă pentru a câștiga Premiul Reginei pentru Întreprinderi - Comerț internațional Primul Partner University din Marea Britanie pentru ONU Habitat, agenția care se ocupă cu decontarea și dezvoltarea umană.

Instituția Politehnică

Stabilită sub președinția savantul distins Sir George Cayley, Instituția Politehnică la 309 Regent Street a fost creat pentru a demonstra noile tehnologii și invenții pentru public și a jucat un rol important în popularizarea științei.

În 1841, numele a fost schimbat la Royal Politehnica Instituția atunci când prințul Albert, soțul reginei Victoria, a devenit patron.

Regent Street Politehnica

In timpul anilor 1860, Quintin Hogg, un om de afaceri tânăr, a început să ofere educație de bază pentru unele dintre cele mai sărace copii din Londra în mahalalele din Covent Garden. Hogg a dezvoltat viziunea sa de a oferi educaționale, sociale, sportive și oportunități sociale pentru tineri de lucru în Institutul Creștin Tinerilor. El a cumpărat 309 Regent Street în 1882.

Noi cursuri de zi și de seară la disciplinele tehnice și comerciale au fost introduse pentru a sprijini economia în expansiune ca Londra a devenit cel mai mare oras din lume.

Politehnica a devenit finanțată public în 1891 și a fost re-numit Regent Street Politehnica.

În timpul cursurilor prima și a doua razboaie mondiale au fost îndreptate spre efortul de război, preluând conducerea în reconversia profesională numărul mare de soldați cu handicap care se întorc de la război.

Politehnica din centrul Londrei (PCL) 1970-1992

1960 a văzut o schemă majoră de expansiune nouă pentru Regent Street Politehnica, transformând-o într-o instituție multi-site. Un site nou în Marylebone Road a fost de a găzdui un colegiu de tehnologii avansate de arhitectură și de construcții, în timp ce un al doilea sit nou în New Cavendish Street a fost de a găzdui inginerie și știință.

În momentul în care noile clădiri au fost finalizate, Regent Street Politehnica a fuzionat cu Holborn Colegiul de Drept, Limbi și Comerț pentru a forma Politehnica din centrul Londrei (cunoscut sub numele de PCL).

Uniunea Studenților nou format ", a fost gazda mai multor benzi de conducere ale epocii, printre care Jimi Hendrix și Cream. Pink Floyd, de asemenea, format la Politehnica în acest moment.

PCL a fost una dintre cele 30 noi politehnica format în 1970, acordarea de grade de la Consiliul National Academic Awards.

De-a lungul următorii 20 de ani, PCL a continuat angajamentul la fracțiune de normă și educația de seară, și pionier un program amplu de cursuri de scurtă durată pentru profesioniștii din mijlocul carierei, care a atras mai mult de 20.000 de studenți pe an.

Universitatea din Westminster 1992- prezent

PCL a câștigat statutul de universitate în anul 1992, aducând dreptul de a acorda diplome și de a participa la cercetarea finanțată din fonduri publice.

Universitatea de azi, cu 22.000 de elevi, este mult mai mare decât predecesorii săi și este structurat în patru campusuri - Cavendish, Harrow, Marylebone și Regent.

extinderea activitatii noastre de peste mări a condus la Universitatea fiind atribuit Premiul Reginei pentru Întreprinderi în 2000 și din nou în 2005.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma in managementul resurselor umane

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs ofera module interesante și provocatoare și opțiuni. Acesta se va potrivi absolvenți care doresc să lucreze în HR, precum și cei care lucrează deja în domeniu și care doresc să avanseze cariera lor. Bazându-se pe înțelegerea dumneavoastră a teoriei și practicii tehnicilor HRM, acesta oferă un amestec profesional concentrat și de cercetare informat cu privire la informații academice și practice, încurajând reflecția critică asupra abordărilor MRU actuale. [+]

Acest curs ofera module interesante și provocatoare și opțiuni. Acesta se va potrivi absolvenți care doresc să lucreze în HR, precum și cei care lucrează deja în domeniu și care doresc să avanseze cariera lor. Bazându-se pe înțelegerea dumneavoastră a teoriei și practicii tehnicilor HRM, acesta oferă un amestec profesional concentrat și de cercetare informat cu privire la informații academice și practice, încurajând reflecția critică asupra abordărilor MRU actuale. Westminster Business School este un Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD) centru aprobat. Cursul a fost acreditat de către CIPD ca îndeplinind "criteriile de cunoaștere" pentru calitatea de membru profesională. Acest lucru înseamnă că, odată ce ați demonstrat cu succes dovezile relevante CIPD de practica la locul de muncă, veți câștiga nivel profesional de membru Chartered, cu taxa de membru care unește și plătită de către universitate. In plus, ca un student la acest curs vei primi un membru student de la Chartered Institute de Management (CMI), precum și accesul la rețeaua profesională CMI, posibilitatea de a participa la evenimente și de a obține cele mai recente știri din sectorul de conducere și de management.... [-]


Ma in politica economica internationala si analiza

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Cursul își propune să vă ofere o cunoaștere aprofundată și de înțelegere a celor mai recente evoluții în economie, cu accent pe abilități practice și dezvoltarea abilităților necesare unui economist de lucru. Acesta se adresează în mod special a celor cu un interes real în aplicarea economiei la situații reale. [+]

Acest curs inovator oferă atât fluxuri de programe și MA. Acesta a fost conceput pentru a dezvolta capacitatea de a aplica analiza economică a problemelor de politică și probleme de afaceri, care sunt adesea ambigue și mai multe fațete. Deși există un nucleu teoretic puternic, accentul desigur al cursului este foarte mult pe aplicarea practică a tehnicilor economice la probleme, precum și pe dezvoltarea capacității de a comunica intuitii că analiza economică poate oferi. Cursul a fost creat în colaborare cu Serviciul Guvernului Economic (BSE) - un angajator important de absolvenți de economie din Marea Britanie. Universitatea din Westminster este singura universitate engleza a asigurat BSE statutul recomandat pentru un curs postuniversitar în economie. Cursul își propune să vă ofere o cunoaștere aprofundată și de înțelegere a celor mai recente evoluții în economie, cu accent pe abilități practice și dezvoltarea abilităților necesare unui economist de lucru. Acesta se adresează în mod special a celor cu un interes real în aplicarea economiei la situații reale. Mărind în același timp capacitatea de a aplica principiile economice relevante în sprijinul politicii și dezvoltare a strategiei, cursul își propune să dezvolte capacitatea de a comunica probleme complexe pentru publicul larg, conștientizarea surselor semnificative de date economice și financiare, problemele cu care se confruntă atunci când realizarea evaluării politicilor și capacitatea dumneavoastră de auto-conștientizare și de grup de lucru.... [-]


MA în afaceri și management internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Acest curs atrage studenți din fiecare colț al globului și reflectă principalele domenii de afaceri internaționale. Se integrează cunoștințele teoretice cu abilități practice de întreprindere într-un context global, și, de asemenea, vă oferă șansa de a dezvolta abilitățile și cunoștințele de management, astfel încât să puteți urmări o carieră în companiile multinaționale, comerțul de peste mări și organizații internaționale. [+]

comunicarea mai ușoară, transportul internațional mai eficient, relocarea producției și serviciilor, precum și o creștere semnificativă a migrației economice s-au făcut studiul de afaceri și management internațional tot mai relevante. Acest curs atrage studenți din fiecare colț al globului și reflectă principalele domenii de afaceri internaționale. Se integrează cunoștințele teoretice cu abilități practice de întreprindere într-un context global, și, de asemenea, vă oferă șansa de a dezvolta abilitățile și cunoștințele de management, astfel încât să puteți urmări o carieră în companiile multinaționale, comerțul de peste mări și organizații internaționale.... [-]


Ma în domeniul comunicațiilor de marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

comunicare de marketing se referă la selectarea și aplicarea principalelor instrumente de comunicare la dispoziția unei organizații în vederea atingerii obiectivelor sale de marketing. Această lucrare este adesea efectuată de către agențiile specializate și implică atât gândirea strategică și dezvoltarea de soluții creative. Acesta solicită un amestec de cunoștințe bazate pe cercetare, cu practica de nivel înalt, de multe ori extrem de creativ, abilități. [+]

comunicare de marketing se referă la selectarea și aplicarea principalelor instrumente de comunicare la dispoziția unei organizații în vederea atingerii obiectivelor sale de marketing. Această lucrare este adesea efectuată de către agențiile specializate și implică atât gândirea strategică și dezvoltarea de soluții creative. Acesta solicită un amestec de cunoștințe bazate pe cercetare, cu practica de nivel înalt, de multe ori extrem de creativ, abilități. Ca parte a cursului, veți avea posibilitatea de a lua examenele pentru Diploma Profesionala in Marketing Digital și după finalizarea cu succes a examenelor devin membru profesionist al Institutului de Marketing Digital.... [-]


MA în Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a dezvolta abilitățile generale de management care aveți nevoie în mediul economic în schimbare rapidă. Precum și oferindu-vă cunoștințele și înțelegerea care stau la baza necesare pentru a opera eficient într-un rol de conducere, cursul va dezvolta abilitățile de analiză, rezolvarea problemelor și proactivă de gândire. Pe măsură ce cursul progresează, accentul evoluează de la operațional la o abordare strategică. [+]

Acest curs este conceput pentru a dezvolta abilitățile generale de management care aveți nevoie în mediul economic în schimbare rapidă. Precum și oferindu-vă cunoștințele și înțelegerea care stau la baza necesare pentru a opera eficient într-un rol de conducere, cursul va dezvolta abilitățile de analiză, rezolvarea problemelor și proactivă de gândire. Pe măsură ce cursul progresează, accentul evoluează de la operațional la o abordare strategică. Studiind MA de Management vă va oferi oportunități de a dobândi abilități aplicabile imediat și a gradului de conștientizare managerială; de învățare despre procesele și practicile altor organizații de la colegii și analize studiu de caz în același timp.... [-]


Ma în managementul internațional al resurselor umane

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Cursul este conceput pentru a face apel la candidații din afara Regatului Unit, care doresc să urmeze sau să sporească o carieră în MRU, care are, sau poate avea, o dimensiune internațională. Elevii de studiu o gamă interesantă de module axate pe managementul resurselor umane internaționale corporative, managementul internațional de personal și de analiză organizațională și dezvoltare. [+]

Cursul este conceput pentru a face apel la candidații din afara Regatului Unit, care doresc să urmeze sau să sporească o carieră în MRU, care are, sau poate avea, o dimensiune internațională. Elevii de studiu o gamă interesantă de module axate pe managementul resurselor umane internaționale corporative, managementul internațional de personal și de analiză organizațională și dezvoltare. Acest Master vă permite în mod specific pentru a construi un corp de abilități practice și cunoștințe teoretice în jurul managementului organizațiilor în diferite contexte internaționale, permițându-vă să dobândească un corp coerent, specializat de cunoștințe relevante. Westminster Business School este un centru aprobat pentru Chartered Institute of Personal și Dezvoltare (CIPD), iar acest curs a fost acreditat de către CIPD ca îndeplinind criteriile de cunoștințe de membru profesional. Acest lucru înseamnă că, odată ce au trecut de gradul și având în vedere dovezile CIPD de practica la locul de muncă, veți câștiga nivelul profesional de membru Chartered cu taxa de membru care unește și plătită de către universitate.... [-]


MSc

Ma / MSc în managementul de marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Studii Acest Master oferă o perspectivă strategică asupra managementului marketingului, o disciplină, care este tot mai mult văzută ca fiind esențială pentru succesul în atingerea obiectivelor de afaceri, și ca funcție de bază în multe organizații. În funcție de alegerea dvs. de module, premiul final ar putea fi fie Master Of Arts (MA), sau Master Of Science (MSc). [+]

Studii Acest Master oferă o perspectivă strategică asupra managementului marketingului, o disciplină, care este tot mai mult văzută ca fiind esențială pentru succesul în atingerea obiectivelor de afaceri, și ca funcție de bază în multe organizații. În funcție de alegerea dvs. de module, premiul final ar putea fi fie Master Of Arts (MA), sau Master Of Science (MSc). Elevii de pe acest curs sunt eligibile pentru un membru de afiliere profesionist de Chartered Institute of Marketing (CIM), precum și accesul la o serie de evenimente profesionale.

Continutul cursului

Veti dezvolta o perspectivă strategică și să extindă înțelegerea existentă de introducere pe piață și integrarea sa într-o strategie corporativă și structura în ansamblu. Vă va perfecționa capacitatea de a analiza situațiilor de marketing și de afaceri complexe și luarea deciziilor cu privire la cursuri adecvate de acțiune. De asemenea, vă va îmbunătăți perspectivele de carieră în marketing și domenii generale de afaceri. Un punct culminant pentru mulți studenți este week-end rezidențial organizat în cadrul acestui curs - un week-end care combină departe prezentări și workshop-uri cu mari oportunități de rețea și de a cunoaște elevii dumneavoastră colegii. Elevii de pe acest curs beneficiază de acces liber la o parte din materialul de pe lista de curs de citire.... [-]


MSc in Finance, Banking and Insurance

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

[+]

Modulul se concentrează de asemenea reforme relevante pentru industriile bancare și de asigurări. Acest lucru este însoțit de o examinare detaliată a riscurilor pe care băncile sunt expuse, și diferitele moduri de a le gestiona.

stagiu acreditate

Toți studenții full-time cursurile noastre de master de afaceri se pot aplica pentru a realiza programul reflectorizant Practitioner Modulul PG / MBA Internship. Noi am primit un feedback foarte pozitiv din partea atât studenți postuniversitare și angajatori și se așteaptă ca programul de internship va continua să rămână populare în rândul studenților noștri.

Cariere asociate

Majoritatea absolvenților vor intra în cariere de succes în domeniul financiar, al serviciilor financiare, bancare de investiții, retail banking, asigurări, reasigurări și fonduri acoperite împotriva riscurilor în calitate de consilieri client privat și analiza financiară, atât în ​​sectorul public și cel privat.... [-]


MSc în finanțe la nivel mondial

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

[+]

stagiu acreditate

Toți studenții full-time cursurile noastre de master de afaceri se pot aplica pentru a realiza programul reflectorizant Practitioner Modulul PG / MBA Internship. Acesta este un 8 săptămâni înainte de vămuire stagiu acreditat, care pot fi luate în plus față de module opțiune și va ajuta pe elevi să câștige experiență de muncă de neprețuit. Stagii, care sunt cu organizații londoneze, au loc în perioada de vară. Pentru a aplica, studenții trebuie să prezinte un formular de cerere completat și o copie a CV-ul lor actualizat la echipa de experiență în afaceri; echipa apoi listă scurtă din cererile și să desfășoare întâlniri de grup cu solicitanții. În cele din urmă este la latitudinea angajatorilor noștri de internship pentru a decide dacă ar dori să interviu candidatului (e) și să ofere el / ea un stagiu. Noi am primit un feedback foarte pozitiv din partea atât studenți postuniversitare și angajatori și se așteaptă ca programul de internship va continua să rămână populare în rândul studenților noștri.... [-]


MSc în finanțe și contabilitate

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Acest curs a fost conceput pentru a dezvolta cunoștințele, aptitudinile, interesele de cercetare și perspectivele de carieră ale celor care lucrează sau doresc să lucreze, în finanțe, managementul trezoreriei sau contabil. Este deosebit de util dacă sunteți un absolvent cu puțin sau deloc experiență de contabilitate, deoarece oferă posibilitatea de a studia module care vor acoperi acest deficit. [+]

Acest curs a fost conceput pentru a dezvolta cunoștințele, aptitudinile, interesele de cercetare și perspectivele de carieră ale celor care lucrează sau doresc să lucreze, în finanțe, managementul trezoreriei sau contabil. Este deosebit de util dacă sunteți un absolvent cu puțin sau deloc experiență de contabilitate, deoarece oferă posibilitatea de a studia module care vor acoperi acest deficit. În cazul în care sunteți un membru absolvent al unui organism contabil din Marea Britanie, sau un echivalent de peste mări, puteți solicita până la patru excepții de la acest masterat prin aplicarea de acreditare a Prior Learning CERTIFICATE. Acest lucru vă va permite să completeze partea învățat a cursului într-un semestru. Cursul prevede scutiri de la 7 a lucrărilor Asociației Contabililor Autorizați (ACCA) examene. Business School Westminster este un ACCA aprobat de aur partener de învățare și una dintre puținele instituții din Marea Britanie, unde vă puteți califica pentru atât de multe scutiri ACCA cu privire la finalizarea unui curs de un an. Mai mult decât atât, absolvenți ai cursului au șansa de a intra ruta Gateway de Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). La finalizarea cu succes a examenului Gateway, studenții vor obține scutiri de la 12 din cele 17 examene CIMA.... [-]


în investiții și programe de finanțare de risc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs oferă o pregătire teoretică și practică aprofundată în aspectele cheie ale investițiilor și a riscului financiar, livrate într-un mediu de învățare intensivă. Vei invata cum sa aplice cunoștințele și teoria pe care au câștigat în clasă la problemele reale cu care se confruntă industria internațională de servicii financiare și de comunitatea de management financiar corporativ. Această aplicație practică a principiilor de investiții și de risc este unul dintre punctele forte principale ale acestui program. [+]

Acest curs oferă o pregătire teoretică și practică aprofundată în aspectele cheie ale investițiilor și a riscului financiar, livrate într-un mediu de învățare intensivă. Vei invata cum sa aplice cunoștințele și teoria pe care au câștigat în clasă la problemele reale cu care se confruntă industria internațională de servicii financiare și de comunitatea de management financiar corporativ. Această aplicație practică a principiilor de investiții și de risc este unul dintre punctele forte principale ale acestui program. Dezvoltarea abilităților de învățare și este integrat cu resursele disponibile în piețele noastre financiare Suite (FMS), un mediu de cameră de tranzacționare de stat-of-the-art virtuale. FMS este interfațat cu sistemul Bloomberg, o sursa de economie și a piețelor de capital informații disponibile comunității financiare profesionale la nivel mondial. Furnizarea acestei resurse Bloomberg, împreună cu oportunitățile de dezvoltare a carierei academice și profesionale sunt principalele motive pentru care elevii noștri preferă să aleagă acest program. După finalizarea cu succes a cursului, sunteți eligibil pentru a deveni membru student al Chartered Institute pentru valori mobiliare și Investiții (CISI) - un organism profesional al serviciilor financiare. Unele dintre beneficiile includ participarea gratuită la evenimente DPC, accesibilitatea la știri industrie și resurse on-line.... [-]


în managementul lanțului de MSC cumpărare și de aprovizionare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Achiziții și Supply Chain Management Master abordează rolul strategic al managementului lanțului de aprovizionare și de aprovizionare. Se analizează, de asemenea, impactul schimbărilor în mediul politic și de reglementare, precum și efectul noilor tehnologii și tehnici asupra problemelor actuale și viitoare din cadrul lanțului de aprovizionare. [+]

Achiziții și Supply Chain Management Master abordează rolul strategic al managementului lanțului de aprovizionare și de aprovizionare. Se analizează, de asemenea, impactul schimbărilor în mediul politic și de reglementare, precum și efectul noilor tehnologii și tehnici asupra problemelor actuale și viitoare din cadrul lanțului de aprovizionare. În timpul cursului, va dezvolta cunoștințele de gestionare a celor mai bune practici de cumpărare și lanțului de aprovizionare, și de a spori înțelegerea dvs. a importanței procesului de afaceri și integrarea activității prin gama noastră de module. Sectoarele de cumpărare și a lanțului de aprovizionare se extind, lăsând absolvenții de masterat noastre atractive pe piața locurilor de muncă. În funcție de interesele dumneavoastră și calea de carieră dorit, veți avea posibilitatea de a se specializa în dreptul internațional sau de management de proiect, ca parte a acestui curs.... [-]


în politica economică msc internațională și analiză

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Cursul își propune să vă ofere o cunoaștere aprofundată și de înțelegere a celor mai recente evoluții în economie, cu accent pe abilități practice și dezvoltarea abilităților necesare unui economist de lucru. Acesta se adresează în mod special a celor cu un interes real în aplicarea economiei la situații reale. [+]

Acest curs inovator oferă atât fluxuri de programe și MA. Acesta a fost conceput pentru a dezvolta capacitatea de a aplica analiza economică a problemelor de politică și probleme de afaceri, care sunt adesea ambigue și mai multe fațete. Deși există un nucleu teoretic puternic, accentul desigur al cursului este foarte mult pe aplicarea practică a tehnicilor economice la probleme, precum și pe dezvoltarea capacității de a comunica intuitii că analiza economică poate oferi. Cursul a fost creat în colaborare cu Serviciul Guvernului Economic (BSE) - un angajator important de absolvenți de economie din Marea Britanie. Universitatea din Westminster este singura universitate engleza a asigurat BSE statutul recomandat pentru un curs postuniversitar în economie. Cursul își propune să vă ofere o cunoaștere aprofundată și de înțelegere a celor mai recente evoluții în economie, cu accent pe abilități practice și dezvoltarea abilităților necesare unui economist de lucru. Acesta se adresează în mod special a celor cu un interes real în aplicarea economiei la situații reale. Mărind în același timp capacitatea de a aplica principiile economice relevante în sprijinul politicii și dezvoltare a strategiei, cursul își propune să dezvolte capacitatea de a comunica probleme complexe pentru publicul larg, conștientizarea surselor semnificative de date economice și financiare, problemele cu care se confruntă atunci când realizarea evaluării politicilor și capacitatea dumneavoastră de auto-conștientizare și de grup de lucru.... [-]


Videoclipuri

Student Life at the University of Westminster

Westminster Business School MBA

Contactează

University of Westminster, Westminster Business School

Adresă, linia 1 35 Marylebone Road NW1 5LS
London London, England, Regatul Unit
website http://www.westminster.ac.uk/wbs
Telefon +44 20 7911 5000