University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE FACULTATEA DE ARHITECTURA SI MEDIUL CONSTRUIT

Universitatea din Westminster este una dintre cele mai importante centre din Marea Britanie pentru studiul arhitecturii și mediului construit inspirat mai mult de 2.000 de studenți de la baza sa de predare la Marylebone, în centrul Londrei. Suntem una dintre puținele universități din Marea Britanie pentru a preda majoritatea subiecților care alcătuiesc mediul nostru construit într-un campus. Acest lucru permite studenților să lucreze dincolo de granițele profesionale, care să reflecte lumea profesională integrată astăzi.

Facultatea de Arhitectură și mediul construit oferă o gamă largă de cursuri universitare și postuniversitare în următoarele domenii:

Arhitectură și Interioare Planificare, locuințe și Urban Design Proprietate constructii Turism si Evenimente De transport și logistică

Cursurile noastre sunt informați de către industrie și prin cercetarea excelentă a cadrelor didactice universitare care vă va învăța. Ele vă vor ajuta să dezvolte abilitățile și cunoștințele pe care le va trebui să lucreze într-o piață de locuri de muncă în ce mai competitivă.

Universitatea are un angajament puternic și istoric pentru promovarea egalității și a diversității îmbrățișează. Ne străduim să consolideze reputația noastră ca o organizație primitoare și favorabilă incluziunii.

LEGĂTURI CU Professions Facultatea de Arhitectură și mediul construit are o reputatie puternica si legaturi cu lideri din industrie și profesiile. Londra este principalul centru internațional pentru profesioniștii din domeniul mediului construit și suntem capabili să atragă această expertiză excepțională pentru a atrage vizitarea lectori și ceea ce duce la cursurile noastre vorbitori.

Cursurile noastre sunt direct legate de nevoile industriei actuale și prioritățile emergente și s-au dezvoltat legături puternice cu viitorii angajatori, ceea ce duce la perspective excelente de angajare pentru studenții noștri.

Facultatea continuă să conducă în acest domeniu recent, facand echipa cu RIBA pentru un sistem de mentorat student și au stimulat capacitatea noastra de a colabora în domeniul cercetării, mobilitatea globală și proiecte academice comune cu Universitatea din Beijing de Construcții și Arhitectură.

Cursurile noastre acreditate de către organismele profesionale relevante (inclusiv RIBA, ARB, RICS, ciob și RTPI), astfel încât să puteți fi asigurat cursul tau este respectat de profesia ta viitoare.

STUDENȚII ȘI ACADEMICS premiatul

Studenții noștri de arhitectură câștigă regulat premii în competiții internaționale, inclusiv o serie extraordinara de succes în Medalii președintelui RIBA lui. În 2016 unul dintre studenții noștri de Management de Turism a câștigat ediția inaugurală de Turism Management Institute (TMI), Premiul postuniversitar de disertație ei.

Academicienii noastre sunt, de asemenea, recunoscute pe plan internațional. De exemplu, Dr. Nasser Golzari, a făcut parte din echipa câștigătoare, care s-au acordat Holcim Awards 2014 Premiul Mul umiri pentru Africa Orientul Mijlociu și a câștigat Premiul Khan Aga pentru Arhitectură 2013.

ANGAJABILITATE Absolvenții noștri au plecat să lucreze cu organizații de clasă mondială, inclusiv Zaha Hadid, Wilkinson Eyre, Hopkins Architects, Foster and Partners, FACE arhitecți, și Rogers Stirk Harbour și Parteneri (Arhitectură și Interioare) Kier, Sir Robert McAlpine, Ltd și DTZ (proprietate și constructii) English Heritage, British Airways, Mauritius Turism Consiliul de dezvoltare, juridic și Investment Management General, Eurostar, Societatea de Turism si Intercontinental Hotels (Turism și evenimente), printre multe altele.

CERCETARE Facultatea este implicată într-o varietate largă de activități de cercetare cu privire la toate aspectele legate de arhitectura și mediul construit. Cercetarea noastră este la nivel internațional excelent și lider mondial în domenii aplicate, teoretice și de politică.

Facultatea are trei centre internaționale de cercetare de lider in Urban Infrastructuri, Institutul de Politici Studii și Centrul pentru Studiul de producție a mediului construit, executați cu Business School. grupuri de cercetare în arhitectură, turism și proprietate și de construcții, de asemenea, lucra la proiecte majore de cercetare internaționale în Europa și la nivel global. finanțarea cercetării noastre provine de la consiliile UE, Marea Britanie de cercetare, agenții guvernamentale, industrie și sectorul de caritate. Constatarile sunt publicate cu regularitate în reviste academice și cărți. Facultatea salută studenții de cercetare din mai multe țări diferite, care lucrează îndeaproape cu cadre universitare de conducere la subiecții lor de specialitate.

FACILITĂŢI Facilitățile noastre includ:

Marylebone Library (acces 24 de ore) laboratoare de construcții Ambika P3 Galeria suita mare de laboratoare IT Uniunea studenților cafenea și cafenea Chaplaincy cameră de rugăciune camera linistita Marylebone Books librarie servicii de sănătate de student

Studiourile noastre Arhitectura de la Marylebone Campus au fost supuse unui program de renovare £ 5.2m, oferind facilitati de neegalat pentru studiu și învățare în colaborare. Laboratorul nostru dedicat calculator este suplimentat cu calculatoare din întreaga studio, toate dotate cu grafica si software CAD.

Noul nostru de fabricatie digitala de laborator Westminster este o extensie majoră la atelierele noastre de arhitectura existente și suita de imprimante 3D si taietoare laser. Două spații special construite, dotate cu instrumente flexibile controlate de calculator permit studenților să exploreze domeniu interesant de fabricație digitale, inclusiv ABS și imprimarea 3D ipsos, CNC cuțit de tăiere, pe scară largă CNC de rutare, de frezat de metal CNC și fabricarea robotului. Toți elevii au acces deplin la atelierele noastre pentru lemn si prelucrarea metalelor.

DESPRE UNIVERSITATEA DIN WESTMINSTER O Universitatea din Westminster a fost fondat ca prima politehnic din Marea Britanie în 1838. De atunci sa dezvoltat într-o universitate care combină dimensiunile atât metropolitane și cosmopolit, și care este implicat îndeaproape în afaceri, profesionale și viața academică din cadrul Londra, precum și în străinătate.

Universitatea are un angajament puternic și istoric pentru promovarea egalității și a diversității îmbrățișează. Ne străduim să consolideze reputația noastră ca o organizație primitoare și favorabilă incluziunii.

Reputația noastră internațională Ca o universitate globală situată într-un oraș mondial, suntem acasa, la peste 5.000 de studenți și 500 de angajați din străinătate.

Westminster are o reputație pentru excelență în predare și învățare relevante profesional și pentru cercetarea de înaltă calitate. Punem un accent deosebit pe furnizarea de oportunități internaționale pentru studenți din Westminster, pentru a ne asigura că oferim un mediu în care elevii pot dezvolta abilități, competențe și cunoștințe necesare economiei mondiale.

Suntem mândri de istoria noastră lungă de relații globale și au parteneriate în întreaga lume - conexiuni ne străduim continuu pentru a consolida și aprofunda.

Noastre de vârf la nivel mondial, produs în parteneriat cu industria globală și instituțiile de învățământ, are un impact real în lumea din jurul nostru.

PATRIMONIU universitys Un loc pentru pionieri

Povestea de Westminster a început în 1838, când Sir George Cayley a deschis Institutul Politehnic la 309 Regent Street din Londra. In 1881, filantrop Quintin Hogg, a cumparat cladirea Royal Politehnica Institutia si sa mutat Institutul Creștin lui Young pentru bărbați în 309 Regent Street, care a devenit curând finanțată public Regent Street Politehnica.

De atunci, instituția noastră de învățământ a asigurat o reputație ca un loc pentru premiere. Acestea includ:

prima politehnică din Marea Britanie (1838) deschiderea primului studio publice portret fotografic în Europa (1841) locul de desfășurare pentru primul spectacol imagine în mișcare publică în Marea Britanie, organizata de fratii Lumiere (1896) prima universitate modernă pentru a câștiga Premiul Reginei pentru Întreprinderi - Comerț internațional Primul Partner University din Marea Britanie pentru ONU Habitat, agenția care se ocupă cu decontarea și dezvoltarea umană.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma la evenimente și conferințe de management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs este conceput special pentru persoanele care doresc să intre sau să facă progrese suplimentare în, cariere la nivel de management în domeniul fast-extinderea de evenimente și conferințe. Londra este un loc ideal în care să studieze evenimente și conferințe de management. O gazdă regulată a sportului de clasă mondială și evenimente culturale, cum ar fi Wimbledon, Maratonul din Londra, Carnavalul Notting Hill și Săptămâna Modei la Londra, precum și one-off mega evenimente, cum ar fi Londra 2012 Jocurile Olimpice și Paralimpice și Cupa Mondială de Rugby 2015 , Londra este larg recunoscuta ca un capital de evenimente mondiale. Cu câteva sute de locuri de conferințe și o mare varietate de evenimente de afaceri și de agrement internaționale, Londra este lider mondial în această industrie dinamică. [+]

Evenimente și conferințe joacă un rol esențial în viața de afaceri, culturală și sportivă a tuturor țărilor. In ultimii ani, o profesie nouă și captivantă a apărut cu conferințe / evenimente planificatori și manageri organizarea unei game diverse de evenimente, și de marketing marea varietate de destinații și locuri în care au loc.

Acest curs este conceput special pentru persoanele care doresc să intre sau să facă progrese suplimentare în, cariere la nivel de management în domeniul fast-extinderea de evenimente și conferințe. Londra este un loc ideal în care să studieze evenimente și conferințe de management. O gazdă regulată a sportului de clasă mondială și evenimente culturale, cum ar fi Wimbledon, Maratonul din Londra, Carnavalul Notting Hill și Săptămâna Modei la Londra, precum și one-off mega evenimente, cum ar fi Londra 2012 Jocurile Olimpice și Paralimpice și Cupa Mondială de Rugby 2015 , Londra este larg recunoscuta ca un capital de evenimente mondiale. Cu câteva sute de locuri de conferințe și o mare varietate de evenimente de afaceri și de agrement internaționale, Londra este lider mondial în această industrie dinamică.... [-]


MA în arhitectură

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Arhitectura MA include un număr de opțiuni de studiu diferite, inclusiv o gamă largă de opțiuni de module individuale si cai de specialitate în identitatea culturală și globalizare, istorie și teorie, și Digital Media. [+]

Arhitectura MA include un număr de opțiuni de studiu diferite, inclusiv o gamă largă de opțiuni de module individuale si cai de specialitate în identitatea culturală și globalizare, istorie și teorie, și Digital Media.

Dacă sunteți în căutarea pentru cursul nostru mărșălui (RIBA partea 2), vă rugăm să vizualizați această pagină de curs.

Situat în mediul intelectual progresiv din Londra, programul de arhitectură MA oferă un program flexibil de studiu și o oportunitate unică de a urmări cercetare postuniversitare avansate care combină la nivel înalt de investigare teoretică cu abordări inovatoare de design.

Departamentul de Arhitectura de la Universitatea din Westminster oferă facilități de primă clasă, cum ar fi state-of-the-art de proiectare / echipamente de fabricație digitală și o echipă de lectori și cercetători profund imersate în cele mai recente evoluții în design arhitectural, teoria, cercetarea istorică și tehnologie. Arhitectura MA face parte dintr-o suită de master oferite de Departamentul de Arhitectură adresează absolvenților care doresc să continue educația lor și de a spori capacitatea de inserție profesională a acestora prin dobândirea de noi cunoștințe și competențe. Axat pe cercetare arhitecturală, arhitectura MA oferă, de asemenea, o pregătire solidă pentru cei care doresc să continue cercetarea și / sau o carieră academică.... [-]


MA în Design Interior

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs promovează o abordare dinamică și speculativă a designului mediilor spațiale interioare și valorilor de cercetare care urmărește să conteste metodologiile tradiționale. Vă oferă posibilitatea de a urmări problemele dvs. specifice de interes în designul interior sau în domenii de specialitate de design tridimensional, prin studiul concis și concentrat. [+]

Acest curs promovează o abordare dinamică și speculativă a designului mediilor spațiale interioare și a valorilor de cercetare care încearcă să pună în discuție metodologiile tradiționale. Vă oferă posibilitatea de a urmări problemele dvs. specifice de interes în designul interior sau în domenii de specialitate de design tridimensional, prin studiul concis și concentrat.

Veți acoperi o serie de probleme, atât teoretice, cât și practice. Modelele de proiectare abordează problemele contemporane într-o varietate de tipologii de design interior, inclusiv retail, expoziție, galerii, performanțe și eforturi speculative descrise pe larg drept instalare. Studiile atente se fac în căutarea unei abordări proaspete a soluției lor de proiectare, prin studii analoge și figurative, precum și o comparație folosind exemple contemporane potrivite. Teza poate fi realizată ca un proiect de proiectare, o disertație sau o cercetare - un hibrid, atât un proiect, cât și un rezumat scris sau propoziție teoretică.... [-]


MA în design urban

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Programul nostru Urban Design este una dintre cele mai mari și cea mai lungă stabilit in Marea Britanie. Se bucură de o reputație excelentă și absolvenții noștri sunt foarte respectat în profesie. Studenții noștri sunt dintr-o varietate de profesii și fundaluri, inclusiv arhitectura, arhitectura peisajului și de planificare, de la Marea Britanie, Europa, și în întreaga lume. [+]

Într-o lume din ce în ce urbanizată, nu este în creștere a cererii internaționale pentru absolvenții de studii de design urban. Aceste cursuri vă va dota cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a participa la această profesie se extinde rapid. Design urban presupune modelarea setarea fizic pentru viața în orașe. Ritmul schimbărilor urbane, precum și provocarea de a face orașe eficiente, durabile și semnificative, cere soluții creative pentru a proiecta și de management. Cursurile design urban la Westminster oferă o abordare coerentă a problemelor cu care se confruntă orașele noastre, care combină studiul academic structurat cu proiecte de design live, permițându-vă să dezvolte abilitățile practice, o înțelegere teoretică și o abordare informat de dezvoltarea urbană durabilă.... [-]


MA în Management turism

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Turismul este o parte tot mai importantă a vieții noastre, iar industria turismului este una dintre putinele industrii globale previzionate să crească pe termen lung. Gestionarea acestei industrii în creștere rapidă pentru a satisface cererile vizitatorilor într-un mod durabil este interesant și provocator. Acest curs bine stabilit și actualizat recent, vă va oferi cunoștințe, abilități și abilități analitice care aveți nevoie pentru a face o cariera ca un profesionist de turism. [+]

Turismul este o parte tot mai importantă a vieții noastre, iar industria turismului este una dintre putinele industrii globale previzionate să crească pe termen lung. Gestionarea acestei industrii în creștere rapidă pentru a satisface cererile vizitatorilor într-un mod durabil este interesant și provocator. Acest curs bine stabilit și actualizat recent, vă va oferi cunoștințe, abilități și abilități analitice care aveți nevoie pentru a face o cariera ca un profesionist de turism.

Suntem mândri că cursul atrage invariabil un grup cosmopolit de elevi dintr-o gamă largă de țări și că absolvenții noștri au cariere de succes tot timpul din lume. Cursul a fost evaluat de top în audit academic și este dezvoltat cu avizul industriei turismului. Vei studia în inima Londrei, una dintre lumi lider de destinație turistică. vizite la fața locului, integrate în modulele de curs, vă va permite să explorați o mare varietate de aspecte ale industriei turismului dinamic.... [-]


Ma în planificarea internațională și dezvoltarea durabilă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs se adresează profesioniștilor mediului construit, iar altele cu un fundal relevant care doresc să obțină o înțelegere în profunzime de planificare și dezvoltare durabilă, dacă pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră în țara lor sau pentru a introduce practici internaționale. Prin cursul la care va examina problemele tot mai mare de dezvoltare durabilă cu care se confruntă orașele, regiunile și comunitățile într-o lume urbanizare rapidă, sub rezerva creștere schimbărilor climatice și alte presiuni și riscuri de mediu, economice și sociale. [+]

Acest curs se adresează profesioniștilor mediului construit, iar altele cu un fundal relevant care doresc să obțină o înțelegere în profunzime de planificare și dezvoltare durabilă, dacă pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră în țara lor sau pentru a introduce practici internaționale. Prin cursul la care va examina problemele tot mai mare de dezvoltare durabilă cu care se confruntă orașele, regiunile și comunitățile într-o lume urbanizare rapidă, sub rezerva creștere schimbărilor climatice și alte presiuni și riscuri de mediu, economice și sociale.

Cu sediul la Londra, va avea acces la o experiență recunoscută pe plan internațional de amenajare a teritoriului pentru o dezvoltare durabilă, și de a explora teoriile contemporane, gândirea politică publică și de bune practici în planificarea, în ambele lumi dezvoltate și în curs de dezvoltare. Universitatea din Westminster este prima Habitat Universitatea din Marea Britanie Partner. Noi lucram cu UN-HABITAT și instituțiile, cum ar fi-minded pentru a promova dezvoltarea durabilă social și ecologic a orașelor, orașe și regiuni, în conformitate cu Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului.... [-]


Ma în planificarea urbană și regională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cursul MA vă va oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a practica profesional ca un planificator spațial. Acesta este conceput pentru a satisface angajatorul tot mai mare are nevoie pentru personalul care poate investiga modificări ale mediului natural și construit, să gestioneze provocările schimbărilor climatice prin dezvoltarea durabilă, și de dezbatere și să reflecte în mod critic asupra cunoștințelor și a valorilor care stau la baza abordărilor actuale pentru a terenului de dezvoltare de utilizare. [+]

Cursul MA vă va oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a practica profesional ca un planificator spațial. Acesta este conceput pentru a satisface angajatorul tot mai mare are nevoie pentru personalul care poate investiga modificări ale mediului natural și construit, să gestioneze provocările schimbărilor climatice prin dezvoltarea durabilă, și de dezbatere și să reflecte în mod critic asupra cunoștințelor și a valorilor care stau la baza abordărilor actuale pentru a terenului de dezvoltare de utilizare. Finalizarea cursului MA este primul pas pentru a deveni membru cu drepturi depline al orașului Institutul de Planificare Regal (RTPI).

Cursul va sprijini dezvoltarea personală și profesională. Vei fi capabil să lucreze în mediul interdisciplinare și intersectoriale a dezvoltării urbane și regionale, într-o varietate de contexte private, publice și comunitare, și să aplice cunoștințele dumneavoastră de a practica în domenii specializate de planificare. Cursul se bazează pe experiența Universității de a oferi cursuri postuniversitare în urbanism pentru mai mult de 60 de ani.... [-]


MSc

MSc in Logistics and Supply Chain Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

[+]

Dacă studiu acest Master, va studia primul semestru la Universitatea din Westminster, iar apoi au posibilitatea fie de a continua studiile la Londra (ruta Westminster) sau pentru a petrece al doilea semestru, la instituția noastră parteneră în (ruta Arnhem) Olanda . Nu numai că va beneficia de o gamă mai largă de opțiuni de module, dar, de asemenea de la posibilitatea de a studia în două țări.

În al treilea semestru vei lucra pe o disertație de cercetare pe baza. Este de așteptat ca va petrece echivalentul a de muncă full-time trei până la patru luni de la aceasta cercetare. Cursul Master este acreditat de Chartered Institute of Logistica si Transport (CILT), și absolvenții sunt scutite de examene Institutului.... [-]


MSc în arhitectură și design de mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs interdisciplinar și internațional vă va oferi cu abilități care pot fi aplicate la diverse tipologii de construcții și climatice la nivel mondial, de mediu și probleme contextuale. La finalizarea acestui curs, veți avea o înțelegere aprofundată a principiilor și metodologiei de proiectare a mediului și va dezvolta abilitățile de gândire critică pentru a contesta practicile stabilite. [+]

Provocarea la nivel global de mediu și de energie cu care se confruntă generațiile actuale și viitoare de arhitecți și profesioniști de construcție necesită o înțelegere mai profundă a principiilor de proiectare a mediului, precum și aplicarea lor efectivă în practică arhitectural din întreaga lume. De-a lungul ultimelor decenii de proiectare a mediului ca un domeniu sa dezvoltat, răspunzând la noi cercetări și experimentare, atât în ​​mediul academic și în practică.

Cu toate acestea, clădirile care pretind a fi ecologic nu efectuează la standardele așteptate, mai contribuie încă puternic pentru a emisiile globale de CO2 și asigurarea de multe ori condițiile de confort pentru ocupanții nesatisfăcătoare. Același lucru poate fi spus pentru mediul construit existent, care este în mare parte depășite și neperformante, care necesită punerea în aplicare de urgență a strategiilor eficiente de consolidare. Acest lucru se datorează lipsei de predicție de performanță și feedback-ul protocoale cuprinzătoare, care nu sunt încă o practică obișnuită în domeniul proiectării.... [-]


Msc în construirea de gestionare a informațiilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Caracterul unic al cladirii de Management al Informației Master Westminster este accentul pe "Managementul", care va crea profesionisti care sunt capabili să gestioneze întregul proces de construcție și informațiile asociate cu aceasta. Cursul este acreditat de Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS) și Chartered Institute of Building (CIOB). [+]

Filozofia cursului Building Information Management reflectă natura din ce în ce digitală, multidisciplinare și integrate de livrare a proiectului, influențată de cererea din partea guvernelor și a clienților pentru o mai mare eficiență privind proiectele de construcții. Aceste măsuri de eficiență pot fi obținute din prototipuri mai precise, simulare, a costurilor, planificare, proiectare, producție și funcționare, și va fi o ieșire de gestionare a informațiilor de sunet și de introducere a datelor pentru a software-ului Building Information Modelling (BIM).

Caracterul unic al cladirii de Management al Informației Master Westminster este accentul pe "Managementul", care va crea profesionisti care sunt capabili să gestioneze întregul proces de construcție și informațiile asociate cu aceasta. Cursul este acreditat de Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS) și Chartered Institute of Building (CIOB).... [-]


MSc în dezvoltare imobiliara

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Scopul cursului este de a vă oferi o înțelegere detaliată a procesului de dezvoltare de proprietate și de evaluare, care să cuprindă aspectele financiare, fizice, juridice și sociale. Veti analiza situațiile de dezvoltare și de a răspunde la anumite probleme de dezvoltare cu soluții derivate. Veți fi, de asemenea, în măsură să aprecieze critic opțiuni și să evalueze în mod independent, cursuri alternative de acțiune. Cursul este acreditat de către Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS). [+]

Scopul cursului este de a vă oferi o înțelegere detaliată a procesului de dezvoltare de proprietate și de evaluare, care să cuprindă aspectele financiare, fizice, juridice și sociale. Veti analiza situațiile de dezvoltare și de a răspunde la anumite probleme de dezvoltare cu soluții derivate. Veți fi, de asemenea, în măsură să aprecieze critic opțiuni și să evalueze în mod independent, cursuri alternative de acțiune. Cursul este acreditat de către Institutul Regal al Chartered Surveyors (RICS).

Ca parte a finanțării pentru dezvoltare și modul de finanțare, studenții se angajează o excursie de studiu la New York.

Module

Următoarele module sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs. Veti lua module în valoare totală de 180 de credite, după cum urmează:... [-]


MSc în finanțe proprietate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs este destinat să vă oferi o înțelegere detaliată a finanțelor de proprietate și a tehnicilor de evaluare de proprietate asociate și a proceselor, care să cuprindă atât aspectele juridice și sociale. Veti analiza situațiile de investiții și de finanțare a dezvoltării și de a răspunde la anumite probleme financiare cu soluții derivate. Veți fi, de asemenea, posibilitatea de a evalua optiunile si independent evalua cursuri alternative de acțiune. [+]

Domeniul imobilier Finance este o zonă bine stabilită de expertiză esențială în cadrul industriei imobiliare pentru achiziționarea și dezvoltarea de proprietăți care pot avea diferite nivele de complexitate. Specialistul în finanțe utilizează competențe moderne, tehnici și sisteme la sursă cu succes și să asigure un flux adecvat de fonduri accesibile pentru a cumpăra, vinde și de a dezvolta terenuri și clădiri.

Acest curs este destinat să vă oferi o înțelegere detaliată a finanțelor de proprietate și a tehnicilor de evaluare de proprietate asociate și a proceselor, care să cuprindă atât aspectele juridice și sociale. Veti analiza situațiile de investiții și de finanțare a dezvoltării și de a răspunde la anumite probleme financiare cu soluții derivate. Veți fi, de asemenea, posibilitatea de a evalua optiunile si independent evalua cursuri alternative de acțiune.... [-]


MSc în managementul comercial de construcții

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs inovator de construcție postuniversitar se adresează absolvenților care sunt deja în, sau au fost în, ocuparea forței de muncă legate de construcție și care aspiră la funcții de conducere în domeniul managementului comercial. Cursul își propune să dezvolte conștientizarea importanței proiectelor de construcții clienților, precum și contextul și constrângerile în care proiectele sunt procurate și întreprinse. [+]

Acest curs inovator de construcție postuniversitar se adresează absolvenților care sunt deja în, sau au fost în, ocuparea forței de muncă legate de construcție și care aspiră la funcții de conducere în domeniul managementului comercial. Cursul își propune să dezvolte conștientizarea importanței proiectelor de construcții clienților, precum și contextul și constrângerile în care proiectele sunt procurate și întreprinse.

Veți dobândi o mai mare cunoaștere și înțelegere a teoriilor, concepte, principii, tehnici și abilități intelectuale și practice necesare pentru gestionarea comercială a proiectelor de construcții. Vei avea posibilitatea de a planifica și implementa un proiect de cercetare cu caracter personal legate de managementul comercial. Cursul utilizeaza tehnologii bazate pe web în acordarea și utilizarea pe scară largă este fabricat dintr-învățarea bazată pe cercetare pentru a îmbunătăți abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții.... [-]


MSc în managementul proiectelor de constructii

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs inovator de construcție postuniversitar se adresează absolvenților care sunt deja în, sau au fost în, ocuparea forței de muncă legate de construcție și care aspiră la funcții de conducere în domeniul managementului de proiect. Acest curs își propune să dezvolte conștientizarea importanței proiectelor de construcții clienților, precum și contextul și constrângerile în care proiectele sunt procurate și întreprinse. [+]

Acest curs inovator de construcție postuniversitar se adresează absolvenților care sunt deja în, sau au fost în, ocuparea forței de muncă legate de construcție și care aspiră la funcții de conducere în domeniul managementului de proiect. Acest curs își propune să dezvolte conștientizarea importanței proiectelor de construcții clienților, precum și contextul și constrângerile în care proiectele sunt procurate și întreprinse.

Veți dobândi o mai mare cunoaștere și înțelegere a teoriilor, concepte, principii, tehnici și abilități intelectuale și practice necesare pentru managementul de proiect a proiectelor de construcții. Vei avea posibilitatea de a planifica și implementa un proiect de cercetare cu caracter personal referitoare la managementul de proiect. Cursul utilizeaza tehnologii bazate pe web în livrarea și utilizarea pe scară largă este realizată din învățarea bazată pe cercetare pentru a îmbunătăți abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții.... [-]


MSC în planificarea și gestionarea transportului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cursul de Master a fost difuzate cu succes de mai mulți ani, și este oferit de către Departamentul de Planificare și Transport. Acesta vă va oferi scutiri de la cerințele de examinare de membru al Chartered Institute de Logistica si Transport (MCILT), și, de asemenea, face parte din calea de transport de planificare Professional (TPP) calificarea. [+]

Acest curs se dezvoltă capacitatea de a iniția și implementa avansate de analiză și de cercetare în politica în domeniul transporturilor, planificare și management. Veti invata tehnici și metodologii pe care trebuie să ia decizii, sau de a furniza informațiile necesare pentru ca alții să ia decizii politice.

Cursul de Master a fost difuzate cu succes de mai mulți ani, și este oferit de către Departamentul de Planificare și Transport. Acesta vă va oferi scutiri de la cerințele de examinare de membru al Chartered Institute de Logistica si Transport (MCILT), și, de asemenea, face parte din calea de transport de planificare Professional (TPP) calificarea.

Dacă nu reușiți să studieze pentru un master curs complet, vă oferim, de asemenea, o planificare și de gestionare a transporturilor Diplomă de studii aprofundate și o planificare de transport și certificat postuniversitare de management. Vă rugăm să derulați în partea de jos a acestei pagini pentru informații despre aceste cursuri. Alternativ, puteți studia, de asemenea, unele dintre modulele individuale din cursul de Planificare și Management Master Transport ca sta singur cursuri de scurtă durată.... [-]


MSC în planificarea și gestionarea transportului aerian

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Modulele de pe acest curs sunt predate în blocuri de cinci zile, la un moment dat, pentru a permite participanților internaționali să se deplaseze în mod eficient la Londra, de mai multe ori pe an. Elevii să ia șase module predate în total (mai mult de un an pe curs full-time *, sau doi până la trei ani, cu privire la eliberarea de bloc curs part-time) și finaliza o disertație de cercetare. contact de e-mail și suport tutorial este prevăzut între blocuri de module, împreună cu prelegeri clienților și sesiuni de workshop pentru studenții full-time. [+]

Modulele de pe acest curs sunt predate în blocuri de cinci zile, la un moment dat, pentru a permite participanților internaționali să se deplaseze în mod eficient la Londra, de mai multe ori pe an. Elevii să ia șase module predate în total (mai mult de un an pe curs full-time *, sau doi până la trei ani, cu privire la eliberarea de bloc curs part-time) și finaliza o disertație de cercetare. contact de e-mail și suport tutorial este prevăzut între blocuri de module, împreună cu prelegeri clienților și sesiuni de workshop pentru studenții full-time.

Modul de prezență bloc pentru acest curs nu este compatibil cu restricții de viză pentru studenții internaționali. Prin urmare, acest mod de prezență nu este disponibil pentru studenții internaționali care necesită o viză. Modul bloc de prezență este încă disponibil pentru studenții din Marea Britanie și UE. Studenții internaționali se pot aplica în continuare pentru nostru curs full-time.... [-]


Masterat

(Martie) maestru al arhitecturii (riba pt ii)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit London

Marșului (partea 2) este un curs lung stabilit și respectat, care este prescris de către ARB și validate de RIBA pentru a se obține scutirea de la a doua etapă a învățământului profesional. Accentul cursului este pe munca de design inovator, precum și pe dezvoltarea unei abordări de îngrijire și critică pentru studiul și practica arhitecturii. [+]

Marșului (partea 2) este un curs lung stabilit și respectat, care este prescris de către ARB și validate de RIBA pentru a se obține scutirea de la a doua etapă a învățământului profesional. Accentul cursului este pe munca de design inovator, precum și pe dezvoltarea unei abordări de îngrijire și critică pentru studiul și practica arhitecturii.

Cursul promovează diversitatea de alegere, interpretare și abordare, dacă în proiecte de design sau mai multe cercetări academice. Prima se concentrează asupra programelor de proiectare sofisticate (în termeni formali, tehnice, profesionale sau urbane) care necesită rigoare și de auto-critica. Acestea din urmă se concentrează pe disertație majore, o bucată extins de cercetare specializate în arhitectură și contextele istorice sau teoretice.... [-]


Videoclipuri

Architecture and the Built Environment at University of Westminster

Contactează
Adresa locaţie
University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment
309 Regent Street

London, England, W1B 2HW GB