University of Sussex Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Sussex Business School

University of Sussex este o universitate lider de cercetare intensiv lângă Brighton. Ele au o viziune internațională și locală, cu personal și studenți din peste 100 de țări și implicare frecventă în activitățile și serviciile comunității.

La University of Sussex Business School , vă vor ajuta să vedeți mai departe. Ei nu numai că iau lumea ca atare așa cum este, ci gândiți-vă cum ar putea fi.

Munca lor se bazează pe studii de management, economie, știință, tehnologie și inovare, pentru a avea un impact asupra viitorului oamenilor și instituțiilor din întreaga lume. Ei studiază problemele care contează, pentru a transforma lumea și viitorul.

Școala de afaceri se bazează pe multe dintre tradițiile intelectuale ale lui Sussex, inclusiv pe o perspectivă critică asupra problemelor contemporane de afaceri, politice, economice și sociale și pe convingerea că provocările societale majore necesită expertiză în multe discipline academice.

Afaceri și economie de la Sussex se situează în topul 60 în lume (Times Higher Education World University Rankings 2019).

Studiați într-un mediu cu adevărat internațional - veți învăța de la și cu oameni din întreaga lume, oferindu-vă abilitățile de a face afacerea globală, indiferent de cursul pe care îl alegeți.

Sussex este situat la Falmer, la marginea orașului Brighton și la mică distanță de Londra și de aeroporturile internaționale majore de la Gatwick și Heathrow.

Locații

Brighton

University of Sussex

Address
Jubilee Building, Falmer
BN1 9RH Brighton, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0)1273 872668

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră