Citește Descrierea Oficială

Despre noi

University of Surrey fost înființată la 9 septembrie 1966 cu acordarea Cartei sale regale, dar rădăcinile sale se întorc la o preocupare de la sfârșitul secolului al XIX-lea de a oferi un acces mai mare la învățământul superior și superior pentru cei mai săraci locuitori din Londra.

Institutul Politehnic Battersea

Precursorul Universității, Institutul Politehnic Battersea a fost înființat în 1891 și a început să se concentreze pe știință și tehnologie începând cu anul 1920, predând studenți de zi și de seară pentru diplome ale Universității din Londra.

Reputația sa academică a crescut constant până la punctul în care, în 1956, a fost una dintre primele instituții care a fost desemnată „colegiu de tehnologie avansată”. A fost redenumită Battersea College of Technology în 1957.

Mutarea în Guildford

Până la începutul anilor 1960, Colegiul și-a depășit clădirea principală din Battersea Park Road, iar în 1962 s-a decis mutarea instituției în Guildford.

La scurt timp, în 1963, Raportul Robbins a propus ca Colegiul Battersea să se extindă și să devină o universitate care își acordă propriile diplome.

Parcul de cercetare Surrey

Unul dintre cele mai importante dezvoltări ale site-ului de către Universitate a fost Parcul de Cercetare Surrey, care a fost deschis de HRH The Duke of Kent în 1985.

Parcul găzduiește în prezent peste 100 de companii, care angajează 2.500 de angajați angajați în activități de cercetare și dezvoltare - multe dintre ele se referă îndeaproape la activitatea facultăților proprii ale Universității.

Dezvoltarea parcului Manor

Având în vedere constrângerile spațiale din campusul principal al lui Surrey Stag Hill, în anii 2000, Universitatea s-a extins la un nou campus din Parcul Manor.

La puțin peste un kilometru de Stag Hill și conectat la acesta printr-o rețea de poteci și trasee pentru biciclete, Manor Park este acum acasă pentru o mare suprafață de cazare pentru studenți, precum și Parcul sportiv Surrey și Școala de medicină veterinară.

Consolidarea conexiunilor acasă și în străinătate

În 2006, Institutul Internațional Surrey-DUFE (SII-DUFE) a fost înființat ca instituție comună de parteneriat academic între University of Surrey și Universitatea de Finanțe și Economie Dongbei din Dalian, China.

SII-DUFE oferă programe de cea mai bună calitate la subiecți aliniați cu Business Management și Managementul Turismului, combinând standarde academice ridicate și succesul în ocuparea forței de muncă într-un oraș placut litoral din nord-estul țării.

Relația noastră de lungă durată cu Guildford School of Acting (GSA) a devenit și mai strânsă în 2009, deoarece conservatorul - specializat în actorie și teatru muzical - a semnat un acord de fuziune cu Universitatea.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

400 milioane lire sterline în investiții în campus

Din 2000, moșia noastră a fost transformată printr-un program de dezvoltare și îmbunătățire a clădirilor de 400 de milioane de lire sterline - incluzând 130 de milioane de lire pentru spații de cazare pentru studenți, 36 de milioane de lire sterline în Parcul sportiv Surrey, 16 milioane de lire sterline la Biblioteca și Centrul de învățare și 4,5 milioane de lire sterline pentru Ivy Arts Center.

În plus, a venit investiții suplimentare sub forma unei noi școli de 45 de milioane de lire sterline de medicină veterinară și sprijin de 70 de milioane de lire pentru 5G Innovation Center, unul dintre primele centre de cercetare din lume dedicate comunicațiilor mobile și viitoarelor tehnologii de internet.

125 de ani de modelare a viitorului

În 2016, Surrey a sărbătorit 125 de ani de la fondarea sa. În timp ce instituția a evoluat semnificativ în acel timp, angajamentul nostru față de activitatea academică de prim rang și soluțiile din lumea reală a rămas constant.

Cu expertiza noastră din ce în ce mai mare în domenii precum energia durabilă, telecomunicații, spațiu, controlul bolilor și sănătate, suntem pasionați de transformarea noilor cunoștințe pe care le genărăm în inovații practice care îmbunătățesc viața oamenilor.

Universitatea anului 2016

Am fost încântați că am fost numiți Universitatea Anului în The Times și The Sunday Times Good University Guide 2016.

Numerele actuale ale studenților

În anul universitar 2018-19, avem peste 16.000 de studenți la Surrey - precum și 615 care studiază pentru prima etapă a cursurilor din campusul nostru din China.

  • Studenți de licență: 13.289
  • Studenți postuniversitari (învățați): 2.526
  • Studenți postuniversitari (cercetare): 1.085

Un corp internațional de studenți

36% dintre studenții de la Surrey sunt din afara Regatului Unit, contribuind la demonstrarea atât a diversității corpului nostru de studenți, cât și a reputației internaționale de care se bucură Universitatea.

Internaţional

Suntem mândri că suntem una dintre cele mai diverse universități din Marea Britanie, cu peste 140 de naționalități care joacă un rol în viața universității.

Suntem aici pentru a vă ajuta pe parcursul procesului de depunere a cererii - de la sfătuirea alegerii cursului potrivit pentru a solicita o viză și pregătirea pentru primele săptămâni la Surrey.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Surrey

Economia noastră MRes este concepută pentru a fi primul tău pas către cercetarea doctorală, conducând fie la doctoratul nostru de trei ani, fie la o diplomă de studii de ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Economia noastră MRes este proiectată să fie primul tău pas către cercetarea doctorală, conducând fie la doctoratul nostru de trei ani, fie la o diplomă de doctorat de sine stătătoare.

Veți învăța de la mediul academic din granița domeniilor lor de cercetare, permițându-vă să dezvoltați abilități și tehnici de specialitate, într-un departament vibrant centrat pe cercetare.

Oferim burse generoase pe durata cursului MRes / doctorat pentru cei cu potențial puternic de cercetare, care acoperă taxe internaționale, un indemnizație (pentru intrarea în 2019, până la 17.469 GBP) și o indemnizație de cercetare.

Școala noastră de economie produce absolvenți căutați de departamente de economie, bănci centrale și instituții de cercetare din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acest curs unic și inovator este primul de acest fel din Marea Britanie. Vei primi o pregătire aprofundată, sistematică de cercetare în traducere și interpretare și pregă ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Acest curs unic și inovator este primul de acest fel din Marea Britanie. Vei primi o pregătire aprofundată, sistematică de cercetare în traducere și interpretare și pregătire personalizată pentru un doctorat.

Suntem unul dintre centrele de cercetare de traducere din Marea Britanie, cu o experiență de peste trei decenii în educație postuniversitară și formare în cercetare. Ne concentrăm pe domenii interesante și nou dezvoltate ale disciplinei, cum ar fi tehnologiile de traducere și interpretare, cercetarea proceselor de traducere, traducerea ca mediere interculturală, traducerea bazată pe corpus, traducerea audiovizuală și studiile multimodalității.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Surrey

Pentru a fi marketer internațional, trebuie să înțelegeți publicul. Acest curs combină punctele forte de cercetare și de predare ale Școlii noastre de literatură și limbi ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Pentru a fi marketer internațional, trebuie să înțelegeți publicul. Acest curs combină punctele forte de cercetare și de predare ale Școlii noastre de literatură și limbi străine cu expertiza din Surrey Business School, oferind o fuziune interesantă de abilități și experiență care v-ar putea accelera cariera.

Surrey a fost una dintre primele universități din Marea Britanie care a oferit cursuri de comunicare - de atunci am pregătit cu succes peste 300 de absolvenți, care au continuat la cariere fructuoase într-o varietate de organizații internaționale, în special în publicitate, management internațional, mass-media și public. relaţii.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Proiectat în colaborare cu Dr. Kevin Lin OBE, acest curs unic vă va instrui pentru a fi gata pentru primul dvs. loc de muncă de interpret de conferință la absolvire. MA n ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Proiectat în colaborare cu Dr. Kevin Lin OBE, acest curs unic vă va instrui pentru a fi gata pentru primul dvs. loc de muncă de interpret de conferință la absolvire. MA nostru are o componentă practică puternică, care răspunde nevoilor pieței de interpretare. Acesta vă va oferi abilități de interpretare avansate în toate modurile de interpretare, inclusiv interpretare consecutivă / simultană, chuchotage, traducere vizuală, dialog și interpretare la distanță. De asemenea, oferă oportunități excepționale pentru experiență de interpretare simulată și relevantă pentru industrie.

Susținem „stagii virtuale” care vă permit să colaborați cu furnizorii de servicii lingvistice și să construim un portofoliu de angajare profesională pe care îl puteți prezenta viitorilor angajatori.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Economia ne modelează lumea, de la rata inflației și a șomajului, până la implicațiile Brexitului și prețul laptelui. Masterul nostru în economie vă va oferi oportunitate ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Economia ne modelează lumea, de la rata inflației și a șomajului, până la implicațiile Brexitului și prețul laptelui. Masterul nostru în economie vă va oferi oportunitatea de a explora acest subiect cuprinzător și impactul său continuu asupra lumii noastre.

Cursul nostru intens de conversie este conceput pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru a vă permite să urmăriți o carieră în domeniul interesant și plină de satisfacție a economiei, indiferent de disciplina anterioară.

Ce veți studia

Masterul nostru în economie vă va oferi o educație completă în teoriile și aplicațiile economiei. Veți studia principiile de bază ale microeconomiei, macroeconomiei și econometriei, obținând o conștientizare critică a problemelor și perspectivelor economice actuale. Veți dezvolta, de asemenea, abilitatea de a combina tehnici analitice relevante cu analiza de date aprofundată pentru a produce concluzii economice.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acesta este singurul curs din Marea Britanie care vă va oferi abilități de interpretare avansate în toate modurile de interpretare, inclusiv consecutiv, simultan, chuchot ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Acesta este singurul curs din Marea Britanie care vă va oferi abilități de interpretare avansate în toate modurile de interpretare, inclusiv consecutiv, simultan, chuchotage, traducere vizuală, dialog și interpretare la distanță. Suntem prima universitate care a predat interpretarea video-video și telefonică bazată pe cercetarea în interpretarea la distanță, oferindu-vă oportunități excelente de carieră și flexibile.

Cursul are o componentă practică puternică, proiectată pentru a satisface nevoile pieței de interpretare astăzi. Susținem „stagii virtuale” care vă permit să colaborați cu furnizorii de servicii lingvistice și să construim un portofoliu de angajare profesională pe care îl puteți prezenta potențialilor angajatori viitori.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

MA TESOL este găzduită în Școala de literatură și limbi, o școală academică de înalt rang, care este internațională atât în compoziție, cât și în perspectivă. Devenind pr ... [+]

De ce să alegeți acest curs

MA TESOL este găzduită în Școala de literatură și limbi, o școală academică de înalt rang, care este internațională atât în compoziție, cât și în perspectivă.

Devenind profesor de engleză ca a doua limbă sau străină vă oferă șansa de a realiza conexiuni semnificative între culturi și comunități și de a deschide oportunități valoroase pentru alții.

Am combinat abordarea noastră practică, interculturală și aplicată a predării limbilor cu expertiza noastră în lingvistică pentru a crea un curs de masterat care vă poate ajuta să vă realizați potențialul maxim.

Ce veți studia

Studierea pentru un MA Predarea limbii engleze pentru vorbitorii de alte limbi (TESOL) este cheia pentru deblocarea oportunităților de carieră internațională într-un sector care se bucură de o creștere impresionantă susținută. Vă vom ajuta să stăpâniți principalele teorii și principii ale învățării și predării limbilor, astfel încât să le puteți aplica cu încredere și imaginație în propria practică de predare. O serie de module opționale vă vor permite să vă specializați, în timp ce disertația vă va permite să efectuați cercetări aprofundate pe un subiect care vă interesează în mod special.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Complexitatea tot mai mare a comunicării internaționale, care implică comunicare scrisă, vorbită și mediată de tehnologie, necesită profesioniști cu abilități atât în tra ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Complexitatea tot mai mare a comunicării internaționale, care implică comunicare scrisă, vorbită și mediată de tehnologie, necesită profesioniști cu abilități atât în traducere cât și în interpretare. Acest curs este unul dintre puținele din Marea Britanie care vă oferă abilitățile necesare pentru a îndeplini ambele sarcini profesional.

Cursul are o componentă practică puternică pentru a satisface nevoile pieței de traducere și interpretare astăzi. Susținem „stagii virtuale” care vă permit să colaborați cu furnizorii de servicii lingvistice și să construim un portofoliu de angajare profesională pentru viitorii angajatori. Membrii noștri europeni în materie de traducere vă oferă acces prioritar la stagii la Direcția generală pentru traducere a UE.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acesta este unul dintre cele mai îndelungate cursuri de traducere MA din lume. Cu o experiență de peste 30 de ani în educația traducătorilor, cursul nostru recunoscut int ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Acesta este unul dintre cele mai îndelungate cursuri de traducere MA din lume.

Cu o experiență de peste 30 de ani în educația traducătorilor, cursul nostru recunoscut internațional se concentrează pe traducerea profesională, pregătindu-vă pentru o carieră în industria serviciilor lingvistice.

Cursul are o componentă practică puternică, proiectată pentru a satisface nevoile de pe piața traducerilor de astăzi. Susținem „stagii virtuale”, care vă permit să colaborați cu furnizorii de servicii lingvistice și să construiți un portofoliu de angajamente profesionale pentru a le prezenta viitorilor angajatori. Membrii noștri europeni în materie de traducere vă oferă acces prioritar la stagii la Direcția generală pentru traducere a UE.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Surrey

Peste patru miliarde de oameni călătoresc acum cu avionul anual, iar călătoriile aeriene cresc cu peste cinci procente pe an. Managementul nostru de transport aerian MSc ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Peste patru miliarde de oameni călătoresc acum cu avionul anual, iar călătoriile aeriene cresc cu peste cinci procente pe an. Managementul nostru de transport aerian MSc vă va oferi cunoștințele, abilitățile și expertiza de care aveți nevoie pentru a avea succes în activitatea interesantă a transportului aerian.

Școala noastră de management al ospitalității și turismului este una dintre cele mai bune din lume, fiind clasată în top 10 la nivel mondial de QS World University Rankings 2019. Veți beneficia de cercetarea noastră de pionierat, apropierea noastră de două dintre cele mai mari două aeroporturi din Marea Britanie. și legăturile noastre excepționale cu industria.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Proiectat cu o atenție atentă pe piața internațională a locurilor de muncă absolvite, cursul nostru de management de master vă permite să vă convertiți la această temă di ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Acesta este un curs de masterat care vă va excita natura competitivă și vă va alimenta ambiția.

Proiectat cu o atenție atentă pe piața internațională a locurilor de muncă absolvite, cursul nostru de management de master vă permite să vă convertiți la această temă dintr-un alt domeniu și să începeți o carieră interesantă.

Veți fi expus la lumea practicilor de afaceri și veți învăța din exemple reale - iar învățarea noastră excelentă și legăturile cu industria vă vor oferi un avantaj cu angajatorii. Provenit din organizații proeminente, practicieni și savanți, conținutul nostru academic reflectă cele mai recente cercetări de renume internațional efectuate la Surrey Business School.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acest curs are un accent strategic, digital și analitic, combinând cunoștințe de marketing specifice subiectului și abilități de marketing digital cu experiență practică ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Creativ, orientat către client, analitic, practic sau mai mult: indiferent de specialismul de marketing la care aspirați, Masterul nostru de marketing strategic vă poate ajuta să ajungeți acolo.

Acest curs are un accent strategic, digital și analitic, combinând cunoștințe de marketing specifice subiectului și abilități de marketing digital cu experiență practică de marketing practică.

Acest curs se remarcă prin accentul său pe marketingul digital și pe social media, ceea ce vă va oferi o înțelegere avansată a principiilor de marketing contemporane. Înțelegerea digitalului este vitală pentru marketing într-o lume bazată pe date, iar acest curs vă va oferi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un atu pentru viitorii angajatori.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

În alegerea Surrey pentru a studia Masterul în economie de afaceri și finanțe, vă veți alătura uneia dintre școlile de economie din Marea Britanie. Cursul nostru de maste ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Economie și putere financiară deciziile care modelează lumea afacerilor.

În alegerea Surrey pentru a studia Masterul în economie de afaceri și finanțe, vă veți alătura uneia dintre școlile de economie din Marea Britanie. Cursul nostru de master combină acoperirea cuprinzătoare a principiilor economice de bază cu accentul pe aplicarea lor în afaceri și finanțe corporative.

Ce veți studia

Masterul nostru în economie de afaceri și finanțe vă oferă un studiu complet în microeconomie, macroeconomie și econometrie, permițându-vă, de asemenea, să vă specializați în teme legate de afaceri și finanțe.

Prin acest curs, veți dezvolta cunoștințe de specialitate în două domenii importante. În primul rând, modulele noastre „Economie a firmei” și „Economia resurselor umane” vă vor permite să examinați importanța problemelor de afaceri în studiul economiei, precum și evoluțiile moderne în economia personalului. Al doilea domeniu în care vă veți specializa se concentrează pe o combinație între teoria finanței și econometria financiară. Acest lucru vă va oferi o cunoaștere aprofundată atât a teoriei finanțelor moderne, cât și a tehnicilor principale care pot fi aplicate la datele financiare.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

5G și sistemele de comunicații de generație viitoare vor conecta aproape orice din lumea din jurul nostru. La fel ca invenția călătoriilor aeriene și a internetului, va d ... [+]

De ce să alegeți acest curs

5G și sistemele de comunicații de generație viitoare vor conecta aproape orice din lumea din jurul nostru. La fel ca invenția călătoriilor aeriene și a internetului, va deveni dificil să-ți imaginezi viața fără ea.

Pe MSc-ul nostru în sistemele de comunicare pentru generații 5G și viitoare, veți fi în fruntea acestui sector în evoluție, interesant. La Surrey, suntem recunoscuți la nivel internațional în conectivitate viitoare - pionierul nostru centru de inovare 5G este cel mai mare grup de cercetări academice din lume, specializat în comunicații 5G.

Folosind simulatoare software și testbeds, cercetarea noastră generează noi concepte în domeniu, transformând ideile în soluții anticipate pentru lumea de mâine... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Managementul antreprenoriatului și inovării sunt esențiale pentru strategiile de creștere într-o lume cu care se confruntă cu perturbări tehnologice. Acest curs vă va pre ... [+]

De ce să alegeți acest curs

"Antreprenoriatul și managementul inovării sunt esențiale pentru strategiile de creștere într-o lume cu care se confruntă cu perturbări tehnologice. Acest curs vă va pregăti pentru aceste provocări și oportunități - fie într-o organizație mare, companie în creștere emergentă sau înființare.

Combinăm o fundație academică cu experiență practică pentru a vă consolida abilitățile. Aceasta poate include o campanie sau un proiect de crowdfunding cu companii din cadrul Parteneriatului SETSquared - Surrey, incubatorul de afaceri universitar numărul unu la nivel mondial de UBI Global.

De asemenea, vă puteți adapta învățarea printr-o selecție de module și proiect final, în timp ce beneficiați de expertiză de mentorat pentru a vă ajuta să vă îndepliniți aspirațiile de carieră. "... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Inteligență artificială, învățare automată și decizii privind puterea științifică în afaceri. Veți obține informații bazate pe date și veți optimiza întreprinderile folos ... [+]

De ce să alegeți acest curs

În lumea noastră rapidă, bazată pe date moderne, analiștii de afaceri ajută organizațiile să transforme datele mari în idei mari.

Inteligență artificială, învățare automată și decizii privind puterea științifică în afaceri. Veți obține informații bazate pe date și veți optimiza întreprinderile folosind analize descriptive, predictive și prescriptive.

Cursul nostru extrem de practic MSc Business Analytics vă va transforma într-un gânditor lateral încrezător, care este la curent cu cele mai recente teorii și practici. În timp ce beneficiați de contribuția unor experți de inspirație din industrie, din clasă și la fața locului, ne vom asigura, de asemenea, că sunteți cufundat în problemele de afaceri cu care se confruntă astăzi comunitatea de afaceri globală.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Dacă sunteți intrigați de inteligența artificială, de aplicarea roboticii și de a crea mașini care pot „vedea”, atunci acest curs de masterat este pentru dvs. ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Dacă sunteți intrigați de inteligența artificială, de aplicarea roboticii și de a crea mașini care pot „vedea”, atunci acest curs de masterat este pentru dvs.

Programul nostru de Master in Computer Vision, Robotics and Machine Learning este învățat de academicieni de la Centrul nostru pentru viziune, vorbire și procesare a semnalelor (CVSSP). Centrul este recunoscut la nivel internațional pentru cercetarea sa în viziunea computerizată, procesarea semnalului multimedia și învățarea automată. Cu o comunitate diversă de peste 120 de cercetători, aceștia sunt unul dintre cele mai mari și mai bine respectate grupuri de cercetare a viziunii din Marea Britanie.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Programul nostru de contabilitate și finanțe este predat de Școala de afaceri Surrey. Vei absolvi echipamentul cu abilitățile necesare pentru a lucra în corporații multin ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Contabilii și profesioniștii financiari ne ajută să navigăm în lumea largă și complicată a afacerilor.

Programul nostru de contabilitate și finanțe este predat de Școala de afaceri Surrey. Vei absolvi echipamentul cu abilitățile necesare pentru a lucra în corporații multinaționale și vei fi un factor de decizie de succes într-un mediu financiar global din ce în ce mai complex.

Acest curs este de natură practică și vă va încuraja să beneficiați de oportunități regulate de a vă angaja cu probleme reale de afaceri pe parcursul studiilor.

Ce veți studia

Pe contabilitatea și finanțele MSc, veți obține o înțelegere solidă a sistemelor populare de contabilitate financiară și de gestionare și a modului în care acestea sunt aplicate în luarea deciziilor.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acest curs se bazează într-una dintre școlile de top din economie din Marea Britanie și vă dotează cu abilitățile fundamentale necesare pentru a vă pregăti pentru o viito ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Economia ne modelează lumea, de la rata inflației și a șomajului, până la implicațiile Brexitului și prețul laptelui. Masterul nostru în economie vă permite să explorați acest subiect cuprinzător și impactul său global.

Acest curs se bazează într-una dintre școlile de top din economie din Marea Britanie și vă dotează cu abilitățile fundamentale necesare pentru a vă pregăti pentru o viitoare carieră sau cercetare de doctorat în economie.

De asemenea, vă oferă oportunități pentru a vă specializa în aspecte ale disciplinei care vă îndeplinesc interesele și aspirațiile de carieră.

Ce veți studia

Cursul nostru de Master în Economie acoperă în mod cuprinzător domeniile de bază ale microeconomiei, macroeconomiei și econometriei. Pe lângă faptul că veți dobândi o pregătire tehnică excelentă în aceste domenii, veți învăța, de asemenea, cum să vă aduceți punctele forte analitice pentru a suporta problemele aplicate. Acest curs include formare în metodologia de cercetare care vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a efectua cercetări independente în economie și pentru a completa disertația.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Masterul nostru în economie internațională, finanțe și dezvoltare are sediul într-una dintre școlile de top din economie din Marea Britanie. Cursul vă va oferi o înțelege ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Lumea globală a afacerilor este influențată și afectată în mod semnificativ de evoluțiile internaționale pe piețele economice și financiare.

Masterul nostru în economie internațională, finanțe și dezvoltare are sediul într-una dintre școlile de top din economie din Marea Britanie. Cursul vă va oferi o înțelegere avansată a principiilor economiei de bază, analizând îndeaproape comerțul internațional, finanțele și fricțiunile de piață care afectează economiile în curs de dezvoltare.

Ce veți studia

Pe lângă furnizarea unei înțelegeri minuțioase a microeconomiei, macroeconomiei și econometriei, cursul nostru de Master Economie Internațională, Finanțe și Dezvoltare se concentrează pe două domenii specifice.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Economia și finanțele sunt forțele motrice ale tuturor deciziilor care modelează societatea noastră. ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Economia și finanțele sunt forțele motrice ale tuturor deciziilor care modelează societatea noastră.

Cursul nostru de Economie și Finanțe de Master este oferit de una dintre cele mai importante școli de economie din Marea Britanie. Combinația acestui curs de teorie economică și abilități financiare cantitative vă va oferi o perspectivă mai largă și mai accentuată a funcționării piețelor financiare și vă va echipa pentru o carieră de succes în lumea rapidă și din ce în ce mai complexă a finanțelor internaționale.

Ce veți studia

Cursul nostru de Economie și Finanțe combină expertiza și cunoștințele practice de la Școala noastră de Economie și Școala de Afaceri Surrey. În calitate de student la acest curs, veți aplica principii economice de bază avansate în contextul finanțelor de afaceri și corporative, în timp ce stăpâniți complexitățile sistemelor bancare și financiare.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Cerul de noapte ne prezintă ideea infinitului, iar progresele în inginerie spațială conduc calea în care ne oferă posibilitatea de a merge mai departe și de a explora mai ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Cerul de noapte ne prezintă ideea infinitului, iar progresele în inginerie spațială conduc calea în care ne oferă posibilitatea de a merge mai departe și de a explora mai mult ca niciodată.

La Surrey, am făcut pionieri în „anii '80„ sateliți ”sofisticați. De atunci, am menținut un program de construire a sateliților întregi, de planificare a misiunilor, de colaborare cu agențiile de lansare internaționale și de furnizare a operațiunilor pe orbită, păstrându-ne în fruntea revoluției spațiale.

Acordurile noastre de parteneriat strategic cu Surrey Satellite Technology Ltd și Airbus ne asigură că vom continua să facem parte din elementul de viață din sectorul spațiului industrial din Marea Britanie.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

La Surrey, suntem renumiți la nivel internațional pentru activitatea noastră în comunicații prin satelit, radiodifuziune, rețele mobile terestre și internet: componente e ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Sateliții ne oferă o perspectivă fără precedent a planetei noastre, îmbunătățesc călătoriile și furnizează comunicații globale.

La Surrey, suntem renumiți la nivel internațional pentru activitatea noastră în comunicații prin satelit, radiodifuziune, rețele mobile terestre și internet: componente esențiale ale comunicării și informațiilor moderne.

Masterul nostru în Ingineria comunicațiilor prin satelit este predat de universitari și cercetători cu o expertiză teoretică extinsă și experiență practică - astfel veți obține o experiență de învățare care este cu adevărat în afara acestei lumi.

Ce veți studia... [-]
Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Surrey are o reputație internațională în domenii avansate precum nanotehnologie, inginerie spațială, comunicații viitoare 5G și inteligență artificială. Master-ul nostru ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Surrey are o reputație internațională în domenii avansate precum nanotehnologie, inginerie spațială, comunicații viitoare 5G și inteligență artificială. Master-ul nostru de doi ani în Inginerie Electronică (EuroMasters) vă permite să învățați de la mediul academic din fruntea acestor domenii și să vă angajați cu munca lor.

Cursul reflectă cursul de doi ani de master, care este comun în alte părți din Europa și SUA, dar își propune să vă dezvolte abilitățile profesionale pentru industrie. De asemenea, oferă studenților performanți oportunitatea de a găsi un plasament profesional sau un stagiu, permițându-vă să vă impulsionați CV-ul cu experiență în muncă industrială care nu este oferită de cursul standard de master de un an.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
24 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Cursul nostru de Master International Finance Finance vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a lucra ca profesionist în finanțe în cor ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Cursul nostru de Master International Finance Finance vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice necesare pentru a lucra ca profesionist în finanțe în corporații sau instituții financiare. Printr-un mix selectat cu grijă de module interrelaționate, veți învăța cum să navigați într-un mediu financiar din ce în ce mai complex, dinamic și global.

Veți fi învățați de cercetători experți, academicieni și profesioniști din industrie. Cunoscut și respectat pentru expertiza sa în finanțele internaționale corporative, Școala noastră de afaceri Surrey vă va ghida printr-o combinație de actualizare și revigorantă a teoriei academice și a experienței industriei.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Evenimentele distrează, informează și inspiră oamenii din întreaga lume. Alăturarea cursului nostru de Management de Evenimente Internaționale MSc vă pune în situația de ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Evenimentele distrează, informează și inspiră oamenii din întreaga lume. Alăturarea cursului nostru de Management de Evenimente Internaționale MSc vă pune în situația de a înțelege modul în care acestea sunt concepute, planificate, organizate și adaptate publicului global.

Alături de reputația noastră internațională și conexiunile globale impresionante, studierea cu noi va însemna că veți învăța de la tutori cu festivaluri, experiență sportivă, MICE și evenimente non-profit și din discuții ale unor experți de top din industrie. Cu un feedback pozitiv continuu al studenților, Școala noastră de management al ospitalității și turismului este una dintre cele mai bune din lume, fiind clasată în top 10 de QS World University Rankings 2019.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Studierea Master-ului nostru în Managementul ospitalității internaționale vă oferă acces la conexiunile noastre industriale influente și la cercetările noastre unice, viz ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Studierea Master-ului nostru în Managementul ospitalității internaționale vă oferă acces la conexiunile noastre industriale influente și la cercetările noastre unice, vizionate, prin amabilitatea școlii noastre inspiratoare de ospitalitate și turism.

Oferind perspective excelente de angajare a absolvenților, școala s-a clasat pe locul 3 în Ghidul universitar complet 2020 și pe primele cinci în Marea Britanie de către Guardian University Guide 2019. De asemenea, școala s-a clasat și în top 10 pentru managementul ospitalității și al timpului liber în QS World University Clasamente 2019 și top 10 pentru ospitalitate, timp liber și turism în The Times and Sunday Times Good University Guide 2019.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

În lumea noastră globalizată, hotelurile sunt în creștere a cererii și concurează pentru a stabili punctul de referință pentru experiența clienților, în același timp, ofe ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Verificându-vă - pregătiți-vă să deveniți lider de ospitalitate.

În lumea noastră globalizată, hotelurile sunt în creștere a cererii și concurează pentru a stabili punctul de referință pentru experiența clienților, în același timp, oferind atenție tuturor culturilor și gusturilor. Cursul nostru de Master Hotel Management International vă oferă cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni manager în cadrul industriei.

O combinație dintre expertiza noastră academică și rețeaua impresionantă de conexiuni din industrie vă va echipa cu ceea ce aveți nevoie pentru a dezvolta un nivel avansat de înțelegere a operațiunii, managementului și strategiei pe care succesul în domeniul modern al ospitalității o solicită.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Managementul nostru financiar internațional MSc vă va oferi cunoștințe practice și înțelegere a condițiilor pieței financiare în schimbare rapidă, precum și șansa de a vă ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Managementul nostru financiar internațional MSc vă va oferi cunoștințe practice și înțelegere a condițiilor pieței financiare în schimbare rapidă, precum și șansa de a vă angaja cu probleme reale de afaceri.

Datorită punctelor forte de cercetare și predare unice ale lui Surrey Business School, vă putem oferi acces la o gamă largă de conținut internațional. Aceasta include cunoștințele noastre despre economiile emergente, piețele financiare anglo-americane și europene continentale și multe altele.

Acest curs vă va face un individ bine versat, capabil să progreseze într-o carieră de finanțare interesantă la o gamă largă de companii internaționale.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Masterul nostru în Managementul Hotelului Strategic vă va ghida să descoperiți gândirea strategică care creează o experiență memorabilă a clienților în industria ospitali ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Masterul nostru în Managementul Hotelului Strategic vă va ghida să descoperiți gândirea strategică care creează o experiență memorabilă a clienților în industria ospitalității și multe altele.

Școala noastră de management al ospitalității și turismului este unul dintre cele mai bune locuri pentru a studia acest subiect în lume: am fost clasat în top 10 la nivel mondial pentru ospitalitate și timp liber în clasamentul QS World University 2019. Absolvenții noștri au un record de angajare excelent și studierea cu noi te va pune într-o poziție bună pentru a-ți progresa cariera.

Ce veți studia

Dacă ați studiat deja un curs de management hotelier sau aveți experiență practică în industrie, atunci acest curs este conceput pentru dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acest curs vă va învăța o abordare sistematică a luării deciziilor în managementul investițiilor. Veți învăța de la manageri și medici universitari cu experiență și veți ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Acest curs vă va învăța o abordare sistematică a luării deciziilor în managementul investițiilor. Veți învăța de la manageri și medici universitari cu experiență și veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes în gestionarea investițiilor sau în rolurile de analiză a investițiilor în cadrul industriei financiare.

Acest curs este ideal dacă doriți să începeți o carieră în managementul investițiilor, activități bancare de investiții, fonduri de pensii, asigurări sau parteneriate alternative de investiții.

Veți învăța cum să utilizați instrumente lider pe piață, precum Bloomberg, cu certificarea Bloomberg Market Concepts inclusă în curs. Veți avea, de asemenea, ocazia să vă pregătiți pentru examenul de nivel 1 al analistului financiar autorizat.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Masterul nostru în Managementul Resurselor Umane vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajuta organizațiile de toate tipurile să conducă cu resurse umane d ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Masterul nostru în Managementul Resurselor Umane vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a ajuta organizațiile de toate tipurile să conducă cu resurse umane dinamice și orientate spre viitor.

Combinăm angajarea studiilor academice cu dezvoltarea de competențe profesionale importante care vor impresiona potențialii angajatori. Cursul nostru este, de asemenea, acreditat de Institutul Chartered de personal și dezvoltare.

În afara programului predat în sine, studierea cu noi vă oferă, de asemenea, acces la discuții interesante și evenimente de rețea valoroase cu lideri de resurse umane, ateliere de competențe și multe altele. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a efectua cercetări aplicate în domeniul resurselor umane într-o organizație reală.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Dacă sunteți absolvent de turism existent sau aveți experiență în sector și doriți să vă duceți abilitățile la nivelul următor, acesta este cursul pentru dvs. La Surrey, ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Dacă sunteți absolvent de turism existent sau aveți experiență în sector și doriți să vă duceți abilitățile la nivelul următor, acesta este cursul pentru dvs. La Surrey, suntem una dintre cele mai bune universități din lume care oferă subiectul: Școala noastră de management al ospitalității și turismului a fost clasată în top 10 la nivel mondial pentru managementul ospitalității și al timpului liber în clasamentul QS World University 2019.

Vă vom învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă continua cariera și cunoștințele care vă vor inspira în timp ce descoperiți cât de important este turismul pentru economia lumii.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Acest curs vă va învăța cum să gestionați o afacere multinațională. Veți învăța cum să dezvoltați și să implementați strategii globale și cum să faceți companiile de oric ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Acest curs vă va învăța cum să gestionați o afacere multinațională. Veți învăța cum să dezvoltați și să implementați strategii globale și cum să faceți companiile de orice dimensiune cu adevărat internaționale.

Deși beneficiați de accentul pe Surrey Business School pe întreprindere și inovație, veți fi încurajați și motivați să vă extindeți abilitățile de gândire creativă și practică.

Ne asigurăm că aveți abilitățile și cunoștințele pe care le caută angajatorii și veți avea șansa de a vă angaja cu provocări reale, contemporane, în cadrul afacerilor moderne pe parcursul studiilor.

Ce veți studia... [-]
Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Școala noastră de management al ospitalității și turismului este clasată în top 10 la nivel mondial de QS World University Rankings 2019, așa că vei fi pe mâini grozave î ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Ce anume îi motivează pe oameni să călătorească și care sunt așteptările lor?

Acestea sunt tipul de întrebări pe care le veți lua pe măsură ce aflați despre ce este nevoie pentru a deveni manager în industria turismului.

Școala noastră de management al ospitalității și turismului este clasată în top 10 la nivel mondial de QS World University Rankings 2019, așa că vei fi pe mâini grozave în timp ce te antrenezi pentru a-ți pune amprenta în acest sector. Veți beneficia, de asemenea, de palmaresul nostru remarcabil pentru angajabilitatea absolvită și conexiunile noastre excelente pentru industrie.

Ce veți studia

Masterul nostru este unul dintre cele mai longevive cursuri universitare de acest tip din lume, promițându-vă cercetarea de pionierat, precum și un accent puternic pe idei și inovație anticipate.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Până la sfârșitul acestui curs, veți putea utiliza cunoștințele dvs. de marketing digital pentru a crea campanii de comunicare de marketing atât pentru social media, cât ... [+]

De ce să alegeți acest curs

"Tehnologia a creat noi provocări și oportunități pentru întreprinderi: de la produsele și serviciile lor până la modul în care funcționează distribuția. Acest curs de specialitate vă va oferi cunoștințele teoretice și abilitățile practice pe care angajatorii le caută în acest mediu provocator, dar interesant.

Până la sfârșitul acestui curs, veți putea utiliza cunoștințele dvs. de marketing digital pentru a crea campanii de comunicare de marketing atât pentru social media, cât și pentru canale mai tradiționale. Veți avea, de asemenea, o înțelegere practică a analizelor de marketing și a managementului canalului, astfel încât să puteți lua decizii bine informate în practică. "... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Cursul nostru oferă o etapă excelentă într-o carieră interesantă. Veți beneficia de îndelungata și continuă tradiție de cercetare și predare a Surrey Business School atât ... [+]

De ce să alegeți acest curs

„Cursul nostru oferă o etapă excelentă într-o carieră interesantă. Veți beneficia de îndelungata și continuă tradiție de cercetare și predare a Surrey Business School atât în marketing, cât și în comerț cu amănuntul.

Condus de Departamentul de Marketing și Retail Retail, acest curs vă va întinde intelectul prin combinarea unei abordări analitice și a unui accent global.

Acest curs vă va încuraja, de asemenea, să fiți antreprenorial și inovator, oferindu-vă oportunități valoroase de a vă angaja cu probleme reale de afaceri de-a lungul studiilor. "

Dr. Alvina Gillani

Lider de program

Ce veți studia

Diferențele dintre națiuni și culturi au reprezentat întotdeauna provocări de marketing interesante. Vă oferim o privire cuprinzătoare a informațiilor privilegiate asupra teoriilor, conceptelor și multe altele, acest curs vă va inspira și vă va transforma într-un absolvent gata să ajute la abordarea acestor provocări. Ne vom asigura că sunteți bine echipat pentru a naviga și a înțelege responsabilitățile unice cu care se confruntă profesioniștii de marketing în lumea noastră în continuă schimbare, globalizată.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

La Surrey, suntem recunoscuți pentru cercetările noastre de pionierat la nivel internațional în procesarea semnalelor multimedia, învățarea automată și comunicații. Dacă ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Accesibilitatea tot mai mare la streamingul video a transformat radical lumea modernă.

La Surrey, suntem recunoscuți pentru cercetările noastre de pionierat la nivel internațional în procesarea semnalelor multimedia, învățarea automată și comunicații. Dacă sunteți interesat de aceste domenii și doriți să primiți o instruire actualizată în tehnologii emergente, Masterul nostru în comunicații media media vă va pune la dispoziție competențe și cunoștințe care sunt foarte apreciate de potențialii angajatori.

Învățarea dvs. va fi informată de ultimele evoluții ale tehnologiei 5G, cercetate în Centrul nostru de inovație 5G și de procesarea semnalului multimedia în Centrul nostru pentru procesarea viziunii, vorbirii și semnalului.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Tehnologia mobilă și prin satelit ne menține conectați, ajutând la propulsarea și coordonarea lumii moderne pe care o cunoaștem și pe care uneori o asumăm. Cursul nostru ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Tehnologia mobilă și prin satelit ne menține conectați, ajutând la propulsarea și coordonarea lumii moderne pe care o cunoaștem și pe care uneori o asumăm. Cursul nostru vă va implica în mod direct cu cercetarea și inovația interesante care evoluează continuu în acest domeniu.

La Surrey, suntem recunoscuți în întreaga lume pentru influența noastră în domeniul comunicațiilor prin satelit, al radiodifuziunii, al rețelelor mobile terestre și al internetului: componente esențiale ale comunicării și pilonii vieții moderne și a afacerilor moderne.

Pe MSc-ul nostru în comunicații mobile și prin satelit, veți fi învățat de medici universitari și cercetători cu experiență practică vastă și expertiză teoretică.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Masterul nostru în nanotehnologie și energie regenerabilă vă va permite să descoperiți implementarea practică a nanoștiinței și ingineriei cuantice, nanomaterialelor și n ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Ar putea atomii și moleculele să păstreze secretul pentru salvarea planetei noastre?

Masterul nostru în nanotehnologie și energie regenerabilă vă va permite să descoperiți implementarea practică a nanoștiinței și ingineriei cuantice, nanomaterialelor și nanotehnologiei pentru generarea și stocarea energiei regenerabile.

Veți fi învățat de experți recunoscuți internațional în Institutul Tehnologic Avansat al Universității și veți dobândi abilități specializate printr-un proiect individual de cercetare din cadrul grupurilor noastre de cercetare, folosind cele mai noi echipamente și facilități avansate.

Ce veți studia... [-]
Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Știința comportamentului și a minții, a sentimentului și a gândirii - psihologia este un subiect în mișcare rapidă și antrenantă. Masterul nostru intensiv și competitiv î ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Știința comportamentului și a minții, a sentimentului și a gândirii - psihologia este un subiect în mișcare rapidă și antrenantă. Masterul nostru intensiv și competitiv în psihologie (conversie) vă stabilește pe calea unei schimbări interesante în carieră, în timp ce vă cufundați în lumea fascinantă a psihologiei.

De asemenea, întâmpinăm aplicații dacă aveți deja o diplomă în psihologie și aveți nevoie de un alt grad pentru a obține baza de absolvire a statutului de membru la British Psychological Society.

Acest curs este acreditat de British Psychology Society și respectă standardele înalte ale societății.

Ce veți studia... [-]
Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Școala noastră de Psihologie a înființat primul Master în Psihologie de Mediu din lume în 1973. Este încă unul dintre câteva de acest tip din lume. ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Cum afectează mediul în care trăim și lucrăm cum ne simțim, gândim și acționăm?

Ce se poate face pentru a schimba interacțiunile dintre oameni și mediile lor pentru a crea un mâine mai bun?

Dacă acestea sunt tipurile de întrebări care vă inspiră, atunci studierea MSc-ului nostru în psihologie de mediu ar putea motiva și schimba modul de gândire. Școala noastră de Psihologie a înființat primul Master în Psihologie de Mediu din lume în 1973. Este încă unul dintre câteva de acest tip din lume.

Ce veți studia

Academicienii noștri îți vor stimula curiozitatea cu teorii, metode și practici ale psihologiei mediului. Aplicând cunoștințele dvs. la problemele actuale ale lumii, vă veți pregăti pentru cariera dvs. pe măsură ce reflectați asupra problemelor practicii profesionale.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Dacă doriți să deveniți o forță motrice pentru eficiența și bunăstarea oamenilor la locul de muncă, precum și pentru a ajuta întreprinderile și organizațiile în atingerea ... [+]

De ce să alegeți acest curs

„Dacă doriți să deveniți o forță motrice pentru eficacitatea și bunăstarea oamenilor la locul de muncă, precum și pentru a ajuta întreprinderile și organizațiile în atingerea potențialului lor maxim, atunci psihologia noastră pentru ocupație și organizație este pentru dumneavoastră.

Învățați de academicieni și experți în fruntea domeniului lor, dorim ca toți cei care studiază cursul nostru să beneficieze și să fie inspirați de cercetarea și experiența noastră. Suntem mândri de excelentul nostru departament de oameni și organizații de la Surrey Business School.

Campionăm un mediu interdisciplinar, format din psihologi organizaționali și ocupaționali dedicați, specialiști în resurse umane și experți în comportament organizațional. ”... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Surrey

Pe măsură ce societatea evoluează, iar tehnologia alături de aceasta, plătim cereri mai mari pe internet. Atât infrastructurile tradiționale, cât și viitoarele telecomuni ... [+]

De ce să alegeți acest curs

Pe măsură ce societatea evoluează, iar tehnologia alături de aceasta, plătim cereri mai mari pe internet. Atât infrastructurile tradiționale, cât și viitoarele telecomunicații continuă să migreze pe internet în diverse moduri de gândire avansată. Există o cerere din ce în ce mai mare pentru absolvenți calificați care pot dezvolta și sprijini rețele mobile și viitoare servicii de internet. Ai putea deveni unul dintre acești absolvenți studiind acest curs.

La cursul nostru de Master în Comunicații, Rețele și Software, veți beneficia de experții din Centrul nostru de Inovație 5G, care se ocupă de o schimbare avansată în cursa interesantă către următoarea generație de rețele de comunicații.... [-]

Regatul Unit Guildford
Octombrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
University of Surrey Guildford
Guildford, Anglia, Regatul Unit