University of Surrey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

University of Surrey fost înființată la 9 septembrie 1966 cu acordarea Cartei sale regale, dar rădăcinile sale se întorc la o preocupare de la sfârșitul secolului al XIX-lea de a oferi un acces mai mare la învățământul superior și superior pentru cei mai săraci locuitori din Londra.

Institutul Politehnic Battersea

Precursorul Universității, Institutul Politehnic Battersea a fost înființat în 1891 și a început să se concentreze pe știință și tehnologie începând cu anul 1920, predând studenți de zi și de seară pentru diplome ale Universității din Londra.

Reputația sa academică a crescut constant până la punctul în care, în 1956, a fost una dintre primele instituții care a fost desemnată „colegiu de tehnologie avansată”. A fost redenumită Battersea College of Technology în 1957.

Mutarea în Guildford

Până la începutul anilor 1960, Colegiul și-a depășit clădirea principală din Battersea Park Road, iar în 1962 s-a decis mutarea instituției în Guildford.

La scurt timp, în 1963, Raportul Robbins a propus ca Colegiul Battersea să se extindă și să devină o universitate care își acordă propriile diplome.

Parcul de cercetare Surrey

Unul dintre cele mai importante dezvoltări ale site-ului de către Universitate a fost Parcul de Cercetare Surrey, care a fost deschis de HRH The Duke of Kent în 1985.

Parcul găzduiește în prezent peste 100 de companii, care angajează 2.500 de angajați angajați în activități de cercetare și dezvoltare - multe dintre ele se referă îndeaproape la activitatea facultăților proprii ale Universității.

Dezvoltarea parcului Manor

Având în vedere constrângerile spațiale din campusul principal al lui Surrey Stag Hill, în anii 2000, Universitatea s-a extins la un nou campus din Parcul Manor.

La puțin peste un kilometru de Stag Hill și conectat la acesta printr-o rețea de poteci și trasee pentru biciclete, Manor Park este acum acasă pentru o mare suprafață de cazare pentru studenți, precum și Parcul sportiv Surrey și Școala de medicină veterinară.

Consolidarea conexiunilor acasă și în străinătate

În 2006, Institutul Internațional Surrey-DUFE (SII-DUFE) a fost înființat ca instituție comună de parteneriat academic între University of Surrey și Universitatea de Finanțe și Economie Dongbei din Dalian, China.

SII-DUFE oferă programe de cea mai bună calitate la subiecți aliniați cu Business Management și Managementul Turismului, combinând standarde academice ridicate și succesul în ocuparea forței de muncă într-un oraș placut litoral din nord-estul țării.

Relația noastră de lungă durată cu Guildford School of Acting (GSA) a devenit și mai strânsă în 2009, deoarece conservatorul - specializat în actorie și teatru muzical - a semnat un acord de fuziune cu Universitatea.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

400 milioane lire sterline în investiții în campus

Din 2000, moșia noastră a fost transformată printr-un program de dezvoltare și îmbunătățire a clădirilor de 400 de milioane de lire sterline - incluzând 130 de milioane de lire pentru spații de cazare pentru studenți, 36 de milioane de lire sterline în Parcul sportiv Surrey, 16 milioane de lire sterline la Biblioteca și Centrul de învățare și 4,5 milioane de lire sterline pentru Ivy Arts Center.

În plus, a venit investiții suplimentare sub forma unei noi școli de 45 de milioane de lire sterline de medicină veterinară și sprijin de 70 de milioane de lire pentru 5G Innovation Center, unul dintre primele centre de cercetare din lume dedicate comunicațiilor mobile și viitoarelor tehnologii de internet.

125 de ani de modelare a viitorului

În 2016, Surrey a sărbătorit 125 de ani de la fondarea sa. În timp ce instituția a evoluat semnificativ în acel timp, angajamentul nostru față de activitatea academică de prim rang și soluțiile din lumea reală a rămas constant.

Cu expertiza noastră din ce în ce mai mare în domenii precum energia durabilă, telecomunicații, spațiu, controlul bolilor și sănătate, suntem pasionați de transformarea noilor cunoștințe pe care le genărăm în inovații practice care îmbunătățesc viața oamenilor.

Universitatea anului 2016

Am fost încântați că am fost numiți Universitatea Anului în The Times și The Sunday Times Good University Guide 2016.

Numerele actuale ale studenților

În anul universitar 2018-19, avem peste 16.000 de studenți la Surrey - precum și 615 care studiază pentru prima etapă a cursurilor din campusul nostru din China.

  • Studenți de licență: 13.289
  • Studenți postuniversitari (învățați): 2.526
  • Studenți postuniversitari (cercetare): 1.085

Un corp internațional de studenți

36% dintre studenții de la Surrey sunt din afara Regatului Unit, contribuind la demonstrarea atât a diversității corpului nostru de studenți, cât și a reputației internaționale de care se bucură Universitatea.

Internaţional

Suntem mândri că suntem una dintre cele mai diverse universități din Marea Britanie, cu peste 140 de naționalități care joacă un rol în viața universității.

Suntem aici pentru a vă ajuta pe parcursul procesului de depunere a cererii - de la sfătuirea alegerii cursului potrivit pentru a solicita o viză și pregătirea pentru primele săptămâni la Surrey.

Locații

Guildford

Address
University of Surrey
Guildford

Guildford, Anglia, Regatul Unit

Programe

MA
MSc