University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale. Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale se bucură de o reputație excelentă pe un spectru larg de discipline.

Aspirăm să genereze idei noi, cunoștințe și abilități de a spori intelegerea noastra a lumii și să depună eforturi pentru a face o contribuție semnificativă la economia, societatea și cultura Scoției și dincolo. Cu una dintre școlile Scoția de avocatura de top, și, ca cel mai mare furnizor al țării la educație a profesorilor, avem, de asemenea experienta semnificativa in dezvoltarea practica profesională necesare pentru a dota societățile moderne, la toate nivelurile.

Activitățile noastre de cercetare și schimb de cunoștințe au un impact asupra politicii sociale, publice și de afaceri, în domeniul sănătății, și în practica educațională și juridică. Noi reflectăm asupra istoriile și literaturile care ne ajută să înțelegem lumea culturală; vom explora limbă din psihologic, terapeutic, pedagogice și perspective literare; si producem rezultate creative, care sunt ele însele o formă de cercetare care să conducă la schimbul de cunoștințe.

Multe dintre centrele noastre de cercetare si cursuri au o perspectivă internațională și școala noastră Graduate oferă un mediu primitor și de susținere pentru studenții internaționali să se integreze în Universitate și explora orașul și restul Scoției. Cursurile noastre postuniversitare inovatoare sunt concepute pentru a ajuta studenții noștri reuși într-o eră în ce mai tehnologice și să facă acest lucru cu conștiință socială.

Facultatea este organizată în următoarele Școlile:

Asistență Socială și Politicii Sociale educație Guvernul și Politici Publice Științe Umane lege Științe Psihologice și Sănătate

Studierea în cadrul Facultății de Științe Umaniste și Științe Sociale oferă o perspectivă asupra astăzi society- cum este în formă și reglementate, cum se comunică și cum a provocărilor cu care se confruntă pot fi rezolvate. Vei fi parte dintr-o comunitate de studenți din întreaga lume care exploreaza idei si solutii pentru o vârstă din ce în ce tehnologic și dezvoltarea competențelor necesare pentru a face față acestor provocări.

Alăturați-vă comunității noastre înfloritoare postuniversitare în inima Glasgow

£ 32M investiții în instalații de studiu din 2012 Facultatea program de cercetare la nivel Full-time, part-time, și opțiuni de învățământ la distanță Patruzeci și două de învățat programe de studii postuniversitare pe fiecare din cele șase școli

Locații

Glasgow

University of Strathclyde Humanities and Social Sciences (HaSS)

Address
Lord Hope building (level 4)
141 St James Road
G4 0LT

Glasgow, Scoţia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 141 444 8600

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră