Citește Descrierea Oficială

Fondată în secolul al XV-lea, St Andrews este prima universitate din Scoția și cea de-a treia cea mai veche din lumea vorbitoare de limba engleză

De ce St Andrews

St Andrews este un loc unic de a studia și de a trăi. Amplasate pe coasta de est a Scoției, elevii se pot afla în fața curselor de golf pe drumul spre clasă sau pot alerga de-a lungul plajei după cină. Universitatea nu numai că are o reputație de clasă mondială, dar oferă și o gamă variată de activități sociale, printre care peste 140 de societăți studențești și 50 de cluburi sportive. Clădirile istorice sunt juxtapuse față de facilitățile moderne, iar numeroasele tradiții ale studenților fac cu adevărat să studieze la St Andrews o experiență de neuitat.

Educația St Andrews

Un grad de la University of St Andrews este căutat de angajatorii de pe tot globul, în parte datorită reputației excelente susținute de Universitatea. Elevii au acces la unii dintre cei mai buni profesori și lectori din lume, iar facilitățile și serviciile de asistență de ultimă oră sunt întotdeauna disponibile pentru a vă ajuta să vă atingeți întregul potențial academic în timpul studiilor.

Reputatie

Ca instituție de 600 de ani, nu este o surpriză faptul că University of St Andrews este cunoscută pe planetă ca lider mondial în domeniul educației. Clasamentele noastre ridicate în topul clasamentelor naționale și globale ne plasează în top 100 de universități din lume.

Universitatea a fost cea mai înaltă clasă din Scoția din Ghidul universitar 2019 și a fost considerată cea de-a cincea cea mai bună universitate din Marea Britanie. St Andrews a fost, de asemenea, cea mai mare universitate scoțiană din The Times și Sunday Times University Guide 2018 și a fost numită "Universitatea din Marea Britanie a anului pentru experiența studenților". Ghidul Universității Guardian din 2018 a clasat University of St Andrews ca a treia cea mai bună universitate din Marea Britanie. Potrivit Universității QS World Rankings 2018, suntem plasați pe locul 92, marcând 10 ani de când St Andrews a făcut cele mai mari 100 de universități din lume.

Învățământul superior de 2018 de ani al universității a clasat University of St Andrews ca cea mai bună a 44-a universitate din lume pentru artă și umană.

De asemenea, ne ocupăm foarte mult de cercetarea noastră, cu un procent deosebit de ridicat al cercetărilor noastre din domeniul Psihologiei și Literaturii Engleze fiind evaluat la 4 * prin REF 2014, ceea ce înseamnă că este lider mondial în termeni de originalitate, semnificație sau rigoare.

Subiecte clasate

University of St Andrews asemenea, caracteristici în tabele liga pentru excelență în subiecte specifice. Cele mai multe subiecte oferite de universitate sunt deseori clasate în topul primelor 10 țări din Regatul Unit, multe dintre ele fiind foarte bine plasate în Ghidul Universității Guardian din 2018.

Reputația angajatorului

Reputația noastră fantastică în întreaga lume face absolvenții University of St Andrews foarte apreciați de către angajatori. Ghidul universitar complet 2019 ne ordonează foarte mult pentru perspectivele absolvenților.

Bibliotecă

Ca student la Universitatea, puține clădiri din St Andrews vor fi la fel de importante pentru tine ca și biblioteca. Universitatea deține un număr mare de colecții și are personal cu experiență care vă ajută să accesați și să utilizați resursele bibliotecii pentru a vă susține studiul și cercetarea.

La University of St Andrews , puteți studia modul în care doriți: la biblioteca, într-o zonă de studiu individuală sau într-o sală de studiu de grup - alegeți. Puteți, de asemenea, să imprimați, să copiați și să scanați în bibliotecă și să utilizați numărul mare de resurse și instrumente online pe care le furnizăm.

Biblioteca principală este situată în centrul orașului St Andrews. Este deschis pentru peste 100 de ore pe săptămână în timpul semestrului, inclusiv în weekend. Biblioteca oferă un număr imens de resurse, printre care:

  • peste un milion de volume
  • mai mult de 400.000 de cărți electronice
  • mii de reviste tipărite și electronice
  • baze de date academice
  • o colecție extinsă de DVD-uri
  • computere la fiecare nivel al bibliotecii.

Biblioteca oferă, de asemenea, asistență specială din partea membrilor echipei bibliotecilor academice de legătură, care pot oferi ajutor și instruire în găsirea informațiilor în bibliotecă și online.

Utilizarea Bibliotecii este rapidă și simplă. Veți fi oferit un tur de orientare când ajungeți și mașinile de auto-service ușor de utilizat înseamnă că durează doar câteva secunde pentru a vă verifica și scoate cărțile.

Servicii IT

Serviciile IT ale Universității oferă o gamă largă de servicii pentru a te asigura că rămâi conectat oriunde te afli în universitate și deci ai acces la suport dacă ai nevoie de ea.

Serviciile IT continuă să facă investiții importante în infrastructură pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. Aceasta include o vastă ofertă de Wi-Fi, Office 365, o gamă largă de aplicații software, o clinică PC și un serviciu de asistență care este deschis șapte zile pe săptămână pentru a asigura că problemele sunt tratate eficient și eficient.

Accesul la IT

Puteți obține acces la rețeaua universității - și la internet - în următoarele moduri:

Accesul wireless este disponibil în mai mult de 95% din clădirile Universității, inclusiv în toate sălile de reședință.

Sălile de clasă pentru calculatoare sunt distribuite în întreaga universitate, iar multe dintre ele sunt deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Există peste 1.000 de calculatoare fixe în întreaga universitate.

112202_112085_library-004.jpg

Experiența studenților la St Andrews

Studenții St Andrews sunt cei mai mulțumiți în țară în comparație cu alte universități de masă, studiul național al studenților 2018 numind St Andrews în top în Marea Britanie pentru a zecea oară în ultimii 12 ani.

Viața de aici este centrată în jurul unui sistem de învățământ de renume internațional, dar este o gamă imensă de oportunități suplimentare pe care numai St Andrews le poate oferi, ceea ce creează o experiență unică. Deoarece St Andrews este o mică universitate, studenții au ocazia să interacționeze cu personalul, să se integreze unul cu celălalt și să simtă un sentiment de apartenență. Aceștia sunt activi în politică, colectarea de fonduri în scopuri caritabile, voluntariatul la nivel local și joacă un rol de guvernare în modul în care se desfășoară serviciile lor.

Studenții noștri părăsesc St Andrews cu o educație care depășește cu mult diploma.

Predarea excelenței

Avem o tradiție veche de secole de a aduce cele mai strălucite minți din întreaga lume să împărtășească ideile lor. Aici, ca și nicăieri altundeva, studenții curioși pot să întâlnească cei mai buni oameni de știință și profesori din întreaga lume și să găsească crucial spațiul de gândire pentru a pune la îndoială ceea ce sunt învățați.

Învățarea noastră este susținută de natura flexibilă a sistemului scoțian, care vă permite să alegeți să studiați mai multe discipline pe parcursul cursului. Acest lucru explică de ce am fost acordat statutul TEF Gold în 2017 și de ce am fost încoronat Universitatea britanică a anului pentru calitatea predării în The Times și Sunday Times University Guide 2017.

Orasul

St Andrews a salutat pelerinii de secole și, ca rezultat, ospitalitatea localnicilor este instinctivă și înrădăcinată. Numeroasele vedete de film, celebrități și politicieni care vizitează spun că una dintre atracțiile din St Andrews este că fiecare vizitator are o primire egală.

Mulți sunt atrași de St Andrews ca "Casa de golf". Golful în St Andrews este ambitia finală a multor jucători de golf. Este un vis care devine realitate pentru mulți studenți în fiecare an, deoarece golful de la St Andrews rămâne adevărat pentru rădăcinile sale scoțiene ca joc pentru toți.

Cu toate acestea, "Auld Gray Toun" nu este vorba despre golf. St Andrews a primit premiul Creative Place 2012 - cea mai înaltă distincție a artei din Scoția - ca recunoaștere a gamei sale remarcabile de festivaluri, evenimente culturale și participarea comunității. Orașul are, de asemenea, trei plaje, cea mai mare catedrală din Scoția și un amestec eclectic de magazine, restaurante și galerii independente.

Orașul este, de obicei, considerat că este acasă pentru aproximativ 16.000 de persoane, care este alcătuit din comunitatea locală, studenții și personalul universitar, vizitatori. Aceasta conferă orașului o senzație intimă, completată de proximitatea tuturor unităților universității, a clădirilor și a halelor de reședințe.

Evenimente

Un alt beneficiu unic al St Andrews este bogăția de evenimente care apar în fiecare semestru. De la discuții academice și conferințe la evenimente universitare, cum ar fi alegerea Rectorului Universității sau serviciile de colinde anuale, totul se întâmplă întotdeauna.

Evenimentele studenților sunt, de asemenea, extrem de populare. Evenimentele muzicale variază de la festivalul de muzică Starfields condus de studenți până la o serie de concerte, orchestre și coruri acapella. Fanii teatrului și artelor se vor bucura de Festivalul de artă "On The Rocks", cel mai mare spectacol de artă din Scoția, care se desfășoară în fiecare primăvară, precum și de proximitatea celor două teatre ale Universității.

Suport pentru studenți

Din prima zi în St Andrews, veți fi susținut de o serie de personal profesionist în cadrul școlilor academice, în sălile de reședință și prin echipa de la Universitatea din Student Services.

Cu toți elevii de anul întâi care au garantat un loc într-o sală de la universitate în primul an, nu este surprinzător faptul că studenții noștri își credită adesea sălile ca locul în care își găsesc grupul de prieteni pentru restul gradului. Fiecare dintre sălile noastre este, de asemenea, acasă la un sistem wardennial de personal și studenți postuniversitare, care sunt disponibile în timpul serii și week-end pentru studenții care au nevoie de sfaturi, sprijin sau doar cineva să stea la cină. Elevii care au nevoie de sprijin suplimentar sunt direcționați către echipa de studenți a Universității.

Echipa Serviciilor Studenților, care include consilieri instruiți, poate oferi consiliere și sprijin pe o serie de aspecte, inclusiv dizabilități, sănătate mintală, probleme academice, finanțe sau bunăstare. Chaplainul Universității este, de asemenea, disponibil pentru a sprijini studenții pe o serie de probleme.

Puteți utiliza serviciul de dezvoltare personală și profesională al Universității, CAPOD, care vă poate ajuta cu abilitățile de studiu și sprijinul academic prin intermediul studiilor. Studenții internaționali au, de asemenea, ocazia de a colabora cu echipa noastră de predare a limbii engleze, care poate oferi asistență pentru vorbitorii non-nativi de limba engleză atât înainte de a începe studiile, cât și odată ce sunteți aici.112462_SRB_3260a.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of St Andrews

Erasmus Mundus MLitt în Crossways in Narratives Cultural este un program de doi ani, aprobat de UE, multidisciplinar și multilingv, emis de un consorțiu de universități i ... [+]

Erasmus Mundus MLitt în Crossways in Narratives Cultural este un program de doi ani, aprobat de UE, multidisciplinar și multilingv, emis de un consorțiu de universități internaționale. La St Andrews, studiul în acest grad se concentrează asupra domeniilor identității culturale și a literaturii comparative.

Erasmus Mundus MLitt în Crossways in Narratives Cultural este un program postuniversitar de doi ani predat atât studenților europeni, cât și celor non-europeni. Acesta este condus de un consorțiu internațional al următoarelor universități:

Bergamo, ItaliaNova Lisboa, PortugaliaPoznan, PoloniaPerpignan, FranțaSantiago de Compostela, SpaniaSt Andrews, ScoțiaSheffield, AngliaGuelph, CanadaTres de Febrero, ArgentinaTübingen, GermaniaMexico City, Mexic... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Diploma de Învățământ la Distanță PG / MLitt în Biblie și în Lumea contemporană este un program de învățare virtuală cu jumătate de normă care leagă studiile biblice și t ... [+]

Diploma de Învățământ la Distanță PG / MLitt în Biblie și în Lumea contemporană este un program de învățare virtuală cu jumătate de normă care leagă studiile biblice și teologice cu alte discipline din arte, umaniste și științe sociale.

Biblia și Lumea contemporană sunt, de asemenea, oferite ca un program rezidențial permanent.

PGDip / MLitt în Biblie și în Lumea contemporană este un program de învățământ la distanță cu jumătate de normă, destinat atît celor care doresc să caute dezvoltarea personală, clerului, cît și celor care caută dezvoltarea profesională continuă.

RepereObțineți o înțelegere a modului în care problemele și cultura publică se modelează și se modelează prin teologie, interpretare biblică și practică biblică.Alăturați-vă unui grup internațional și interdimensional de 20-25 de studenți, dintre care majoritatea sunt laici.O săptămână de studiu rezidențial în St Andrews începe fiecare modul cu prelegeri și discuții de seminar și vă permite să vă întâlniți cu ceilalți participanți și tutori.Deschide posibilitățile de viitoare doctorat în domenii precum teologia practică sau pentru cei care încearcă să-și aprofundeze gândirea critică în cariere (adesea în sectorul voluntariatului) care au o dimensiune religioasă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masterat în Afaceri Internaționale (MLitt) pregătește studenții pentru munca interculturală, oferind cunoștințe și înțelegerea critică a principalelor practici de afaceri ... [+]

Masterat în Afaceri Internaționale (MLitt) pregătește studenții pentru munca interculturală, oferind cunoștințe și înțelegerea critică a principalelor practici de afaceri și de management, luând în considerare problemele de responsabilitate în organizații la scară globală.

Master în Afaceri Internaționale este un program de un an predat de școală de Management.

RepereProgramul oferă o analiză și o apreciere aprofundată a schimbărilor în mediul de afaceri și mediul organizațional și introduce noi abordări în gândirea managementului.Cursul permite elevilor să se angajeze într-o carieră într-o organizație multinațională sau globală, cu o bază fermă în principiile managementului strategic.Elevii au posibilitatea de a participa la programul Masters Extra (MX), care include prelegeri invitate de la academicieni și directori de afaceri eminenți, sesiuni specifice pentru a spori oportunitățile de dezvoltare a carierei și o serie de vizite corporative.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Istoria cărților oferă o abordare interdisciplinară studierii lumii cărții de la începutul cărții tipărite în secolul al XV-lea până la inventarea presei mecaniz ... [+]

MLitt în Istoria cărților oferă o abordare interdisciplinară studierii lumii cărții de la începutul cărții tipărite în secolul al XV-lea până la inventarea presei mecanizate din secolul al XIX-lea.

MLitt în istoria cărților este un program postuniversitar predat de Școala de Istorie.

RepereElevii vor dobândi abilitățile tehnice necesare pentru curatoriile de carte rare (predarea implică departamentul Colecții Speciale).Programul oferă o înțelegere profundă a problemelor cheie și a metodelor din istoria cărților și familiarizează studenții cu invenția, dezvoltarea, răspândirea și transformarea tipăririi.Elevii pot să urmeze cursuri de formare a competențelor în paleografie și fie în limba latină, fie într-o limbă străină modernă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt in Classics este un program intensiv predat, conceput in primul rand ca o pregatire pentru cercetari ulterioare. Cursul vă permite să vă specializați într-o gamă la ... [+]

MLitt in Classics este un program intensiv predat, conceput in primul rand ca o pregatire pentru cercetari ulterioare. Cursul vă permite să vă specializați într-o gamă largă de domenii, inclusiv literatura greacă sau latină, istoria antică, arheologia clasică, studiile de primire și filosofia antică.

MLitt in Classics este un program de studii postuniversitare predate de școala de clasă. Cursul cuprinde studiul tuturor aspectelor lumii vechi grecești și romane, inclusiv cultura literară greacă și latină, istoria antică, arheologia, filosofia clasică și receptarea antichității în perioade ulterioare.

RepereInclude un curs de bază unic și intens, care include instruirea în utilizarea unei game variate de surse literare și dovezi materiale; resursele și modul de accesare a acestora; abordări teoretice și teme-cheie în studiul antichității; și formarea în abilități practice (de ex. abilități de prezentare, umanitate digitală, mobilizare și implicare publică).Oferă o fundație largă în dezbaterile cheie din studiul antichității.Oferă posibilitatea de a vă concentra pe o gamă largă de domenii de specialitate, cu o supervizare individuală de la cercetători de vârf.Permite studenților să-și dezvolte abilitățile în limbile greacă sau latină sau să înceapă strălucirea limbilor străine de la zero și să dezvolte abilități de citire într-o limbă modernă relevantă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în epistemologie, minte și limbă oferă studenților posibilitatea de a investiga subiecte, inclusiv normativitate, intenționalitate, reprezentare, conștiință, reguli ... [+]

MLitt în epistemologie, minte și limbă oferă studenților posibilitatea de a investiga subiecte, inclusiv normativitate, intenționalitate, reprezentare, conștiință, reguli, gândire, rațiune și raționalitate.

MLitt în epistemologie, minte și limbă este un program de studii postuniversitare de un an predat de St Andrews și Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), predat de personal atât de la University of St Andrews și de la Universitatea din Stirling. Se concentrează asupra subiectelor din epistemologie, filosofia minții și filozofia limbajului. Sunt disponibile clase care acoperă normativitatea, intenționalitatea, reprezentarea, conștiința, regulile, gândirea, rațiunea și raționalitatea.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în filosofia morală, politică și juridică oferă o bază solidă pentru studenții care doresc să se specializeze în etică și în special în etica contemporană, inclusiv ... [+]

MLitt în filosofia morală, politică și juridică oferă o bază solidă pentru studenții care doresc să se specializeze în etică și în special în etica contemporană, inclusiv filosofia morală, filosofia politică și filosofia juridică.

MLitt în filosofia morală, politică și juridică este un program de studii postuniversitare de un an predat de St Andrews și Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), predat de personal atât de la University of St Andrews și de la Universitatea Stirling. Se pune accentul pe introducerea studenților în dezbaterile contemporane în domeniile Filosofiei morale, politice și juridice, încurajând, de asemenea, conexiunile dintre aceste diferite specialități.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în filosofie oferă posibilitatea de a studia o gamă largă de subiecte în cadrul disciplinei pentru a vă lărgi înțelegerea și a investiga diferite subiecte de cercet ... [+]

MLitt în filosofie oferă posibilitatea de a studia o gamă largă de subiecte în cadrul disciplinei pentru a vă lărgi înțelegerea și a investiga diferite subiecte de cercetare.

MLitt în filosofie este un program de studii postuniversitare de un an predat de St Andrews și Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), predat de personal atât de la University of St Andrews și de la Universitatea din Stirling.

RepereFilozofia la St Andrews a fost clasată pe locul întâi în Scoția și pe cea de-a cincea în Marea Britanie în Cadrul de Cercetare al Excelenței din Marea Britanie 2014.Programul de studii postuniversitare de la St Andrews și Stirling a fost clasat în cel de-al treilea program de filosofie în Marea Britanie în cel mai recent raport filosofic Gourmet.Supraveghetorii din St Andrews și Stirling sunt disponibili pentru a supraveghea disertația MLitt.Elevii pot alege oricare dintre modulele opționale oferite de Departament, permițându-vă să explorați orice combinație de subiecte filosofice.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în istoria economică și socială oferă o combinație distinctivă de studiu interdisciplinar și de specializare. Oferă cursuri de formare pentru cercetare avansată în ... [+]

Master în istoria economică și socială oferă o combinație distinctivă de studiu interdisciplinar și de specializare. Oferă cursuri de formare pentru cercetare avansată în istoria socială și economică; oferă studii de specialitate într-o perioadă istorică aleasă și formare inovatoare în transferul de cunoștințe.

Master în Istoria Economică și Socială este un program de un an predat de Școala de Istorie.

Programul oferă o combinație distinctă de studiu interdisciplinar și de specializare. Oferă formarea necesară cercetării avansate în istoria socială și economică; precum și studii de specialitate într-o perioadă istorică aleasă (medievală până la moderată) și formare în transferul de cunoștințe, în care elevii comunică aspecte ale cercetării lor publicului non-academic.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria filozofiei se concentrează asupra tradițiilor istorice ale filozofiei occidentale, permițând studenților să studieze într-o serie de perioade - de la per ... [+]

MLitt în istoria filozofiei se concentrează asupra tradițiilor istorice ale filozofiei occidentale, permițând studenților să studieze într-o serie de perioade - de la perioada clasică până la filosofia analitică timpurie.

Istoria filosofiei MLitt este un program de studii postuniversitare de un an predat de St Andrews și Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), predat de personal atât de la University of St Andrews și de la Universitatea din Stirling.

Oferă posibilitatea de a studia o serie de perioade filosofice diferite, începând cu perioada clasică, prin filozofia medievală, filosofia modernă, inclusiv iluminismul scoțian și Kant, cu filosofia analitică timpurie. Dacă sunteți interesat să vă concentrați asupra întrebărilor, temelor și temelor legate de aceste perioade, Istoria filosofiei MLitt este o alegere bună.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria fotografiei oferă o serie de module inovatoare care acoperă originile fotografiei până la practicile și dezbaterile contemporane, inclusiv fotografia art ... [+]

MLitt în istoria fotografiei oferă o serie de module inovatoare care acoperă originile fotografiei până la practicile și dezbaterile contemporane, inclusiv fotografia artistică modernă, abordările documentare, colecțiile fotografice și progresele tehnologice până în epoca digitală.

MLitt în istoria fotografiei oferă o oportunitate unică de a studia istoria fotografiei ca domeniu specializat de cercetare.

RepereAcest grad inovator este inspirat de rolul important jucat de St Andrews în istoria timpurie a celui mai influent mediu vizual al epocii moderne.Elevii sunt introduși în provocările și dezbaterile teoretice și metodologice pe care funcțiile și contextele multiple ale fotografiei le-au provocat încă de la inventarea lor.Clasele utilizează pe deplin colecțiile fotografice remarcabile ale Bibliotecii Universitare și ale arhivelor asociate, cum ar fi cele deținute de Galeria Națională a Scoției din Edinburgh.Dimensiunile clasei mici prioritizează discuția cu colegii și interacțiunea cu tutorele.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria medievală permite studenților să studieze o varietate de teme în profunzime din întreaga lume medievală, atât din Est cât și din Vest, de la Antichitatea ... [+]

MLitt în istoria medievală permite studenților să studieze o varietate de teme în profunzime din întreaga lume medievală, atât din Est cât și din Vest, de la Antichitatea târzie până la Evul Mediu târziu. Acest program cuprinzător este conceput pentru a răspunde studenților cu ambiții de carieră diferite, domenii de specializare și pregătire anterioară.

MLitt în Istoria medievală este un program postuniversitar predat de Școala de Istorie.

RepereCursul beneficiază de o gamă imensă de expertiză de la oamenii de știință medievali.Natura flexibilă a programului o face potrivită atât pentru cei care doresc să urmeze cercetări doctorale, cât și pentru cei care doresc doar să studieze un an de specialitate.Studiul încurajează abilitățile de cercetare fundamentală, inclusiv bibliografia și critica sursă.Dezvoltă abilități de scris pentru prezentarea unor proiecte de cercetare extinse, inclusiv ca formare pentru doctorat.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria mediului explorează interacțiunea umană cu lumea naturală non-umană în contextul unui studiu al istoriei științei, medicinei și mediului. ... [+]

MLitt în istoria mediului explorează interacțiunea umană cu lumea naturală non-umană în contextul unui studiu al istoriei științei, medicinei și mediului.

MLitt în Istoria Mediului este un program postdoctoral interdisciplinar condus de Institutul de Istorie a Mediului și Departamentul de Istorie Modernă.

Istoria mediului examinează interacțiunea umană cu lumea naturală în timp, iar elevii vor avea ocazia să se angajeze în acest domeniu de urgență intelectuală.

RepereProgramul beneficiază de expertiza membrilor Institutului de Istorie a Mediului și de Catedra de Istorie Modernă.Elevii explorează mai multe dimensiuni ale acestui domeniu semnificativ de studiu intelectual, în timp ce înrădăcinarea fermă a acestor cunoștințe într-o înțelegere progresivă mai bună a problemelor de bază în cadrul istoriografiei și metodologiei.Unele module sunt interdisciplinare și interdepartamentale, implicând Școala de Geografie și Geostiințe.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria modernă timpurie oferă studii avansate despre istoria lumilor timpurii europene și atlantice, inclusiv a Imperiului Otoman. Introduce elevii la o serie d ... [+]

MLitt în istoria modernă timpurie oferă studii avansate despre istoria lumilor timpurii europene și atlantice, inclusiv a Imperiului Otoman. Introduce elevii la o serie de abordări ale istoriei moderne timpurii (1450-1750) și oferă cursuri avansate de competențe necesare pentru studiul perioadei.

MLitt în istoria modernă timpurie este un program postuniversitar predat de un an, condus de Școala de Istorie.

RepereLucrați cu un număr semnificativ de oameni de știință din istoria modernă timpurie, care pot oferi un nivel înalt de supervizare specializată și formare avansată în istoria lumilor timpurii moderne europene și atlantice.Beneficiați de o pregătire amplă și profundă, oferindu-vă șansa de a explora și de a evalua critic atât istoriografia, cât și sursele primare.Continuați cursurile de formare a competențelor la nivel înalt pentru a vă construi disertația MLitt și pentru a pregăti studenții care sunt interesați în cercetarea doctorală ulterioară.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria Orientului Mijlociu oferă studenților posibilitatea de a explora în profunzime o varietate de subiecte legate de istoria și cultura acestei regiuni extre ... [+]

MLitt în istoria Orientului Mijlociu oferă studenților posibilitatea de a explora în profunzime o varietate de subiecte legate de istoria și cultura acestei regiuni extrem de semnificative a lumii. Cursul se bazează pe o gamă largă de expertiză în cadrul Școlii de Istorie.

MLitt în Istoria Orientului Mijlociu este un program postuniversitar predat de Școala de Istorie.

RepereElevii explorează în profunzime o gamă largă de subiecte istorice, inclusiv istoria socială, politică, culturală și intelectuală a acestei regiuni extrem de semnificative a lumii.Domeniile disponibile pentru explorare includ: istoria islamică clasică (Umayyads și Abbasids); Seljuks; Orientul islamic medieval; Anatolia medievală; Ayyubid și Mamluk Orientul Apropiat; Istoria otomană; Mediaeval Armenia; Istoria intelectuală islamică; și alte domenii supuse consultării prealabile.Cursul introduce studenții în abordări metodologice și analitice, inclusiv în orientalism.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest curs promovează noi perspective transnaționale și modalități de a vedea trecutul printr-o apreciere explicită a scării în spațiu și timp. Studenții explorează o ser ... [+]

Acest curs promovează noi perspective transnaționale și modalități de a vedea trecutul printr-o apreciere explicită a scării în spațiu și timp. Studenții explorează o serie de abordări pentru studiul comerțului global, dezvoltarea rețelelor, istoria comparativă și întâlnirile interculturale.

MLitt în istoria transnațională, globală și spațială este un program postuniversitar predat de Institutul de Istorie Transnațională și Spațială (ITSH) din cadrul Școlii de Istorie.

RepereAcest program oferă o introducere unică în domeniul emergent al istoriei spațiale, inclusiv studiul reprezentărilor spațiului, peisajelor, hărților mentale, practicilor spațiale și topografiilor memoriei.Acest program promovează noi perspective transnaționale și modalități de a vedea trecutul printr-o apreciere explicită a scării în spațiu și timp.Elevii vor explora abordări ale istoriei orașelor ca noduri, transferuri și călătorii, circulația ideilor și migrația popoarelor.Elevii vor explora o serie de abordări pentru studiul comerțului global, dezvoltarea rețelelor, istoria comparativă și întâlnirile interculturale.Elevii vor dobândi competențe în instrumente puternice de cartografiere, analiză geografică și studiul rețelelor sociale, precum și competențe în utilizarea surselor non-textuale și depășirea provocărilor traducerilor și a arhivelor multilingve.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în limbile și literatura biblică oferă studenților cu competență existentă în limbile biblice posibilitatea de a-și spori abilitățile lingvistice și exegetice prin ... [+]

MLitt în limbile și literatura biblică oferă studenților cu competență existentă în limbile biblice posibilitatea de a-și spori abilitățile lingvistice și exegetice prin angajarea strânsă și critică susținută a textelor și temelor biblice.

MLitt în limbile și literatura biblică este un program de 1 an predat de Școala de Divinitate. Cursul se concentrează asupra aspectelor critice ale textului, iar elevii vor dobândi competențe în gramatica și sintaxa ebraică și greacă și vor cunoaște utilizarea edițiilor critice ale textelor și metodele, sursele și normele burselor biblice.

RepereConcentrați-vă pe citirea manuscriselor biblice și pe folosirea aparatelor edițiilor critice ale Bibliei, Septuagintei și Noului Testament evreiesc cu pregătirea pentru grade de cercetare.Creșteți competența în gramatica și sintaxa ebraică și greacă.Obțineți o înțelegere critică și istorică a tradițiilor biblice și a dezvoltării lor textuale.Contextualizați diferitele metode și surse utilizate în bursa biblică pentru a utiliza investigații textuale în cercetarea biblică, istorică și teologică mai largă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în literatura comparativă explorează înțelegerea transnațională a literaturii și culturii, oferind studenților o evaluare critică a abordărilor teoretice combinate ... [+]

MLitt în literatura comparativă explorează înțelegerea transnațională a literaturii și culturii, oferind studenților o evaluare critică a abordărilor teoretice combinate cu studiul intensiv al unei game largi de texte europene și a relațiilor lor cu alte literaturi.

MLitt în literatura comparativă este un program de 1 an predat de școala de limbi moderne. Programul explorează înțelegerea transnațională a literaturii și culturii. Scopul său este de a oferi instruire în tehnicile de cercetare tradiționale și noi.

RepereElevii sunt instruiți în tehnici de cercetare tradiționale și noi și au posibilitatea de a-și lărgi portofoliul lingvistic.Mărimea clasei mici, care nu depășește 20 de elevi, oferă o comunitate postuniversitară apropiată și un mediu prietenos.O gamă largă de module opționale oferă posibilitatea de a lua module din alte discipline sau de a învăța oa treia limbă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în literatura germană și comparativă oferă o oportunitate unică de a dobândi o perspectivă comparativă asupra literaturii germane printr-o calificare comună de la U ... [+]

MLitt în literatura germană și comparativă oferă o oportunitate unică de a dobândi o perspectivă comparativă asupra literaturii germane printr-o calificare comună de la University of St Andrews (MLitt) și de la Universitatea din Bonn din Germania (MA).

MLitt în literatura germană și comparativă este un program de doi ani predat în comun de Școala de Limbi Moderne la St Andrews și la Universitatea din Bonn. Programul va aprofunda cunoștințele dvs. de cele mai recente gândire în studiile literare și comparative și vă va oferi competențele de cercetare, comunicare și scris necesare pentru a se angaja pe o carieră de doctorat sau de nivel înalt de absolvent.

RepereElevii devin cu adevărat bilingvi și interculturați, studiind la două universități de renume mondial și istorice.Programul este predat de un grup de experți recunoscuți pe plan internațional în toate domeniile majore ale studiilor germane și comparative din Evul Mediu până în secolul al XXI-lea.Elevii își petrec primul an în Germania și al doilea în Scoția.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în literatura și cultura modernă și contemporană îmbunătățește cunoștințele și gândirea studenților despre textele-cheie, contextele și teoriile care au format lite ... [+]

MLitt în literatura și cultura modernă și contemporană îmbunătățește cunoștințele și gândirea studenților despre textele-cheie, contextele și teoriile care au format literatura și cultura din anii 1900 până în prezent.

MLitt în Literatura și Cultură Modernă și Contemporană este un program intensiv de învățământ de un an, condus de Școala de Engleză. Cursul vizează îmbunătățirea cunoștințelor textuale ale studenților și promovarea gândirii la interconexiunile dintre literatura modernă și contemporană și contextele sale istorice, culturale și teoretice.

Elevii vor citi și vor discuta câteva dintre textele și dezbaterile majore care au contribuit la modelarea momentelor culturale "moderniste", "postmoderne" și "contemporane".... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în logică și metafizică oferă studenților o educație specializată în diverse teme atât în logică, cât și în metafizică. Elevii sunt încurajați să găsească legături ... [+]

MLitt în logică și metafizică oferă studenților o educație specializată în diverse teme atât în logică, cât și în metafizică. Elevii sunt încurajați să găsească legături între aceste specializări și li se oferă înțelegerea și instrumentele necesare cercetării viitoare.

MLitt în logică și metafizică este un program de studii postuniversitare de un an predat de St Andrews și Stirling Graduate Program in Philosophy (SASP), predat de personal atât de la University of St Andrews și de la Universitatea din Stirling. Se concentrează asupra subiectelor din metafizică și logică. Puteți lua cursuri care să acopere logica și logica avansată, abordări formale ale limbajelor naturale și dezbateri contemporane și istorice în metafizică.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masterat în Management (MLitt) oferă studenților din alte discipline decât de afaceri și de management, cu o înțelegere a principalelor metode de management contemporan ș ... [+]

Masterat în Management (MLitt) oferă studenților din alte discipline decât de afaceri și de management, cu o înțelegere a principalelor metode de management contemporan și abilitățile fundamentale analitice, practice și de conducere necesare pentru roluri manageriale în cadrul organizațiilor.

Master în Management este un program de un an predat de școală de management.

RepereAcest program este conceput pentru studenții dintr-o disciplină non-business cu experiență de muncă puțin sau deloc.Elevii care finalizează cu succes programul vor primi acreditarea de la Chartered Management Institute.Elevii dobândesc competențe analitice și manageriale importante necesare pentru a obține o poziție profesională cu responsabilități manageriale sau un rol de conducere în cadrul unei organizații.Cursul oferă o bază solidă în metodele de management contemporan și principalele principii de afaceri.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masterat în Managementul Resurselor Umane (MLitt) oferă o abordare cuprinzătoare a managementului activelor cele mai valoroase și mai valoroase ale unei organizații - oam ... [+]

Masterat în Managementul Resurselor Umane (MLitt) oferă o abordare cuprinzătoare a managementului activelor cele mai valoroase și mai valoroase ale unei organizații - oamenii care lucrează acolo, care contribuie individual și colectiv la realizarea obiectivelor sale.

Masterat în Managementul Resurselor Umane este un program de un an predat de școală de Management.

RepereElevii sunt capabili să aducă o contribuție eficientă la specialiștii în resurse umane, ținând cont de complexitatea din cadrul disciplinei managementului resurselor umane.Programul este acreditat prin Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare.Elevii au posibilitatea de a participa la programul Masters Extra (MX), care include prelegeri invitate de la academicieni și directori de afaceri eminenți, sesiuni specifice pentru a spori oportunitățile de dezvoltare a carierei și o serie de vizite corporative.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masterat în Marketing (MLitt) dezvoltă o înțelegere integrată și în cunoștință de cauză a marketingului și a organizațiilor și îi echipează pe elevi să facă față provocăr ... [+]

Masterat în Marketing (MLitt) dezvoltă o înțelegere integrată și în cunoștință de cauză a marketingului și a organizațiilor și îi echipează pe elevi să facă față provocărilor strategice ale pieței globale.

Masterat în Marketing este un program de un an predat de școală de management.

RepereProgramul se concentrează pe rolul marketingului în cadrul organizațiilor și pe contextul global mai larg în care lucrează. La finalizarea acestui program, veți avea o înțelegere integrată și critică a marketingului și a organizațiilor și veți fi gata să vă asumați un rol eficient în cadrul acestora.Acest program a fost aprobat și acreditat de Chartered Institute of Marketing pentru a oferi acces la CIM's Chartered Postgraduate Diploma în Marketing.Practicanții de marketing din industrie și din mediul academic sunt invitați ca vorbitori invitați în mod regulat să vorbească pentru a lua parte la program, să vorbească cu studenții și să conducă cursuri de master.Elevii au ocazia să meargă într-o excursie anuală în domeniul marketingului.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Studii de Muzeul și Galeria pregătește studenții pentru angajarea în muzee, în principal ca curatori, cu formare largă în toate tipurile de muzee, galerii și alt ... [+]

MLitt în Studii de Muzeul și Galeria pregătește studenții pentru angajarea în muzee, în principal ca curatori, cu formare largă în toate tipurile de muzee, galerii și alte facilități de patrimoniu.

MLitt în Muzeul și Galeria de Studii este destinat studenților care doresc să înceapă o carieră în muzeu sau galerie de muncă, sau pentru cei care caută o schimbare la mijlocul carierei. Cursul part-time este destinat angajaților muzeelor și galeriilor sau voluntarilor care doresc să studieze în timp ce își continuă activitatea.

RepereGradul oferă o formare largă, care acoperă toate tipurile de muzee, galerii și facilități de patrimoniu și include principiile conservării, educației muzeale, planificării și designului expozițiilor și managementului.Predarea se desfășoară în mod obișnuit la Muzeul University of St Andrews (MUSA), iar vizitele structurate în muzee, galerii de artă, case istorice, nave și alte locuri de patrimoniu reprezintă o parte esențială a programului.Elevii se angajează să lucreze în mod practic cu o mare varietate de organizații gazdă, de la Aberdeen la Edinburgh. Acestea includ colecțiile muzeului universității care dețin peste 100.000 de artefacte și exemplare dintr-o gamă largă de domenii, de la artă la zoologie.Studenții cu normă întreagă au ocazia de a organiza expoziții profesionale în galeriile Universității și în Muzeul St Fear Cultural din Fife, care vă permite să dezvoltați abilități practice relevante.Elevii pot solicita, de asemenea, să participe la un program de schimb de vară cu École du Louvre din Paris.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Programele MLitt din Orientul Mijlociu, Caucaz și Asia Centrală de Securitate (MECCASS) oferă studenților cunoștințe aprofundate cu dinamica politică și de securitate a z ... [+]

Programele MLitt din Orientul Mijlociu, Caucaz și Asia Centrală de Securitate (MECCASS) oferă studenților cunoștințe aprofundate cu dinamica politică și de securitate a zonei geografice din Orientul Mijlociu, Caucaz și Asia Centrală.

Programele MLitt din Orientul Mijlociu, Caucaz și studiile de securitate din Asia Centrală reprezintă o diplomă multidisciplinară de un an, condusă de Școala de Relații Internaționale, care oferă o bază avansată în securitatea a trei regiuni fascinante și turbulente: Orientul Mijlociu, Caucaz și Asia Centrală. Se explorează securitatea, politica, economia, istoria și cultura acestor domenii strategice semnificative.

RepereCursul este conceput ca un preludiu al muncii profesionale în diplomație, guvern, ONG-uri sau afaceri internaționale sau ca pregătire pentru doctorat.În majoritatea timpurilor, personalul didactic MECCASS desfășoară o vizită de studiu pentru studenți, fie în Asia Centrală, fie în Orientul Mijlociu, oferind o perspectivă unică (aceste călătorii depind de disponibilitatea personalului și condițiile de pe teren și, prin urmare, nu pot fi garantate în fiecare an , acestea fiind finanțate de studenții participanți).Cursul oferă o oportunitate de studiu în limbile arabă, persană sau rusă.Învățământul este profund informat cu experiența din lumea reală, deoarece programul aduce în mod regulat practicanți și experți externi.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Shakespeare și cultura literară renascentistă oferă studenților posibilitatea de a studia una dintre cele mai incitante și formative perioade din istoria europea ... [+]

MLitt în Shakespeare și cultura literară renascentistă oferă studenților posibilitatea de a studia una dintre cele mai incitante și formative perioade din istoria europeană, centrate pe scriitorul cheie în tradiția literară engleză: William Shakespeare.

MLitt în Shakespeare și Renașterea culturii literare este un program intensiv de un an predat de Școala de Engleză. Cursul oferă o introducere de ansamblu a literaturii din secolele 16 și 17, cu un accent deosebit pe lucrarea lui William Shakespeare.

RepereAcoperă scrierea de elită și populară, influența altor vernacluri continentale și importanța tiparului și a manuscrisului.Oferă o gamă largă de perspective critice și interpretative.Dezvoltați-vă aptitudinile ca cercetător într-un anumit domeniu de studiu, luând module speciale în manuscris, printare, vorbire și editarea textelor Renașterii.Faceți parte dintr-o comunitate academică primitoare și plină de viață. St Andrews este membru consorțiu al Institutului Bibliotecii Folder Shakespeare din Washington DC și găzduiește, de asemenea, o serie de grupuri de cercetare relevante pentru Renașterea engleză.Explorați principalele evoluții ale studiilor literare moderne și contemporane, în dialog cu cercetători de seamă în domeniile studiilor Shakespeare, istoria cărților shakespeare, literatura populară renascentistă și cultura literară din secolul al XVII-lea.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Studiile contemporane MLitt este o diplomă de masterat interdisciplinară de un an. Ea explorează ce înseamnă să etichetați ceva drept "contemporan" și să analizați modul ... [+]

Studiile contemporane MLitt este o diplomă de masterat interdisciplinară de un an. Ea explorează ce înseamnă să etichetați ceva drept "contemporan" și să analizați modul în care cunoașterea este definită și diseminată în diferite discipline.

Studiul contemporan MLitt este un grad interdisciplinar care explorează natura contemporanului. Se adresează subiecților contemporani dintr-o serie de perspective artistice, științe sociale și științe disciplinare. Programul vă va dezvolta abilitatea de a aborda subiectele și provocările contemporane cu o mentalitate interdisciplinară și, prin urmare, flexibilă.

RepereÎmbunătățește studenții din științele umaniste, științele sociale și științele fizice - oferind un grad interdisciplinar care este unic în cadrul St Andrews.Extinde baza de cunoștințe și vă îmbunătățește abilitățile de analiză și comunicare; veți gândi dincolo de metodologiile oricărei discipline și vom începe să dezvoltăm un lexic comun care se împarte sub formă de disciplinare.Elevii completează două plasări scurte care promovează angajarea dincolo de mediul academic și vă ajută să vă dezvoltați abilitățile profesionale.Proiectul dvs. de cercetare de vară poate lua forma unei depuneri bazate pe o practică bazată pe o componentă practică, cum ar fi un eseu video, o lucrare de curație sau un design web sau o disertație scrisă standard.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile de film îi ajută pe studenți să dețină o serie de competențe avansate de cercetare și să dobândească cunoștințe legate de construirea și analiza imagini ... [+]

MLitt în studiile de film îi ajută pe studenți să dețină o serie de competențe avansate de cercetare și să dobândească cunoștințe legate de construirea și analiza imaginii în mișcare, realitățile din trecut și de astăzi ale diferitelor tradiții de film naționale și regionale, dinamica industriei cinematografice globale , și abordările teoretice legate de film.

MLitt în studiile de film este un program de un an predat de către Departamentul de Studii de Film. Programul abordează studiul filmului printr-o abordare intelectuală variată, explorând cinema într-un context global. Veți descoperi culturile de film în afara canonului și veți examina filmul clasic prin noi perspective culturale, teoretice și istorice.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Studiul MLitt în reformă oferă o instruire intensă în istoriografia, dezbaterile și sursele reformelor protestante și catolice. ... [+]

Studiul MLitt în reformă oferă o instruire intensă în istoriografia, dezbaterile și sursele reformelor protestante și catolice.

MLitt în Studii de Reformă este un program postuniversitar predat de Institutul de Studii de Reformă din Școala de Istorie.

RepereElevii au posibilitatea de a explora literatura într-un domeniu de interes particular, cu un membru al personalului expert.Programul oferă studenților flexibilitatea de a-și urmări propriile căi de interes, specializându-se într-o anumită zonă teologică, geografică sau metodologică, în același timp introducând o conștientizare contextuală largă a tuturor Reformărilor Europene.Formatul de predare

Metodele de predare includ seminarii și tutoriale de două săptămâni. Dimensiunile clase variază de la supravegherea individuală până la șase elevi. Modulele sunt evaluate doar prin cursuri; nu există nici un examen final.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile franceze oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate despre contexte care au format literatura și cultura în țările vorbitoare de l ... [+]

MLitt în studiile franceze oferă studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe avansate despre contexte care au format literatura și cultura în țările vorbitoare de limbă franceză din perioada medievală până în prezent.

MLitt în studiile franceze este un program de un an predat de către Departamentul de limba franceză în Școala de limbi moderne. Programul se concentrează pe studiul condus de cercetare asupra principalelor conflicte și continuități din istoria culturală, literară sau intelectuală a terenurilor vorbitoare de limbă franceză.

RepereElevii sunt instruiți în tehnici de cercetare tradiționale și noi și au posibilitatea de a-și lărgi portofoliul lingvistic.Mărimea clasei mici, care nu depășește 20 de elevi, oferă o comunitate postuniversitară apropiată și un mediu prietenos.Predarea este orientată spre încurajarea și dirijarea cercetării independente.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile germane oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta interesele academice în societățile, culturile, literatura și filmele țărilor vorbitoare de lim ... [+]

MLitt în studiile germane oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta interesele academice în societățile, culturile, literatura și filmele țărilor vorbitoare de limbă germană din Evul Mediu până în prezent.

MLitt în studiile germane este un program de un an predat de către Departamentul de limba germană în Școala de Limbi Moderne. Programul este destinat celor care caută să-și extindă înțelegerea și cunoștințele despre literatura, cultura și istoria germană sau să continue la nivel de doctorat.

RepereElevii primesc o combinație atentă echilibrată de formare în tehnici avansate de cercetare și abilități, o privire de ansamblu asupra stadiului actual al studiilor și specializării germane în orice domeniu de studii germane.Veți avea acces personal la profesori cu experiență într-o gamă mai largă de domenii ale studiilor germane (literatura medievală, secolul al XIX-lea, realismul, istoriografia, memoria culturală și filmul).Predarea este orientată spre încurajarea și dirijarea cercetării independente.Veți face parte din departamentul nostru prietenos și înfloritoare și o comunitate postuniversitară strâns legată, cu mulți studenți de la universitatea noastră parteneră din Bonn.Cursul oferă acces la profesori cu experiență într-o gamă largă de domenii ale studiilor germane, inclusiv literatura medievală, secolul al XIX-lea, realism, istoriografie, memorie culturală și film.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Proiectul MLitt în Studiile Internaționale de Securitate introduce securitatea internațională prin abordări tradiționale și critice. Elevii vor învăța să își cultive prop ... [+]

Proiectul MLitt în Studiile Internaționale de Securitate introduce securitatea internațională prin abordări tradiționale și critice. Elevii vor învăța să își cultive propria voce prin implicarea în diferite abordări teoretice și studii de caz empirice.

MLitt în Studii de Securitate Internațională este un program postuniversitar de 1 an predat de Școala de Relații Internaționale.

RepereAcest program le permite studenților să studieze abordările critice și tradiționale de securitate.Se asigură că elevii înțeleg dezbaterile de ultimă oră care au loc în cadrul studiilor de securitate.Invită elevii să gândească inițial și îi împinge să pună întrebări alternative.Oferă posibilitatea studenților de a aplica o gamă largă de lentile teoretice.Încurajează studenții să se concentreze pe studii de caz empirice specifice și pe probleme de securitate globală.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile istorice scoțiene oferă studenților ocazia de a explora dezvoltarea pe termen lung a școlii în timp și de a se concentra pe subiecte mai specifice de in ... [+]

MLitt în studiile istorice scoțiene oferă studenților ocazia de a explora dezvoltarea pe termen lung a școlii în timp și de a se concentra pe subiecte mai specifice de interes sub îndrumarea unor experți renumiți în domeniu.

MLitt în studiile istorice scoțiene este un program postuniversitar predat de Școala de Istorie.

RepereModulele explorează istoria scrierii istorice în Scoția și relația dintre trecutul scoțian și prezentul scoțian.O atenție concentrată asupra uneia dintre cele trei perioade de timp dezvoltă înțelegerea și abilitățile necesare pentru desfășurarea cercetării independente.Elevii au posibilitatea de a urmări un studiu mai intens al literaturii despre un subiect ales de ei sub îndrumarea unui supervizor de specialitate.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile italiene oferă studenților posibilitatea de a-și continua studiile în literatura și cultura italiană. Alături de o explorare aprofundată a teoriei și de ... [+]

MLitt în studiile italiene oferă studenților posibilitatea de a-și continua studiile în literatura și cultura italiană. Alături de o explorare aprofundată a teoriei și de formare în metodologiile de cercetare, studenții urmăresc un studiu directat în subiecte care vor lărgi și dezvolta propriile interese de cercetare.

MLitt în studiile italiene este un program de 1 an predat de catedra de limba italiană în Școala de Limbi Moderne. Programul se concentrează pe chestiuni legate de identitatea națională italiană, iar elevii sunt încurajați să-și asume interesele deosebite în cultura italiană prin studii mai aprofundate, bazate pe vastul domeniu istoric și tematic al expertizei specializate oferite de Departamentul italian.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Proiectul MLitt din studiile literare și culturale din Orientul Mijlociu oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele despre literatura și culturile cla ... [+]

Proiectul MLitt din studiile literare și culturale din Orientul Mijlociu oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele despre literatura și culturile clasice și moderne arabice și persane, inclusiv muzica și filmul, ca preludiu pentru o activitate profesională în domeniul artelor și culturii din zonă sau bază solidă pentru progresul studiului de doctorat.

MLitt în studiile literare și culturale din Orientul Mijlociu este un program de 1 an predat de către Departamentul de limbi arabă și persană în cadrul Școlii de limbi moderne. Programul se adresează celor care au studiat literatura persană sau arabă și sunt interesați de literatura și literatura comparată a altor limbi, studii postcoloniale, studii de traducere, studii de gen și istoria și cultura Orientului Mijlociu.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest curs interdisciplinar echipează studenții cu cunoștințele diferitelor abordări teoretice și dezbaterile actuale în domeniile istoriei, istoriei artei, divinității, ... [+]

Acest curs interdisciplinar echipează studenții cu cunoștințele diferitelor abordări teoretice și dezbaterile actuale în domeniile istoriei, istoriei artei, divinității, limbilor și literaturii. Elevii pot lucra pe teme potrivite propriilor lor interese, extindându-și orizonturile dincolo de o disciplină unică.

MLitt în Studiile Mediaevale este un program interdisciplinar condus de Institutul de Studii Medievale St. Andrews (SAIMS).

RepereCulege pe temele stabilite și recunoscute în studiile medievale disponibile din disciplinele participante - istoria artei, divinitatea, limba engleză, istoria, limbile moderne și filosofia.Oferă studenților oportunitatea de a colabora îndeaproape cu colegii care acoperă o vastă gamă de expertiză din secolul al XV-lea și din lumea medievală, din Orientul Mijlociu și din Marea Mediterană până la Insulele Britanice și Scandinavia.Introduce diferite abordări teoretice, dezbateri curente și natura muncii interdisciplinare și interdisciplinare în domeniile istoriei, istoriei artei, limbilor și literaturii.Oferă posibilitatea de a combina formarea în Studii de manuscris și paleografie cu lucrări interdisciplinare sau module de disciplină unică.Include seminare săptămânale și ateliere regulate, aducând studenților în contact direct cu academicieni vizitați.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile romantice și victoriană sporește cunoașterea și gândirea studenților despre romantism și literatura victoriană prin studiul culturii literare din anii 1 ... [+]

MLitt în studiile romantice și victoriană sporește cunoașterea și gândirea studenților despre romantism și literatura victoriană prin studiul culturii literare din anii 1790 până în 1900. Explorând o gamă de genuri literare, elevii vor cunoaște fazele producției și recepției literare , precum și a contextelor culturale și istorice relevante.

MLitt în studiile romantice și victoriane este un program de învățământ intensiv de un an, condus de Școala de Engleză. Cursul studiază texte și subiecte din secolele XVIII-XIX.

RepereDezvoltați-vă abilitățile de cercetător într-o anumită zonă de studiu, luând module speciale tematice.Studiați literatura romantică și victoriană în legătură cu o gamă diversă de ideologii, inclusiv discursuri de revoluție și reformă, dezbateri despre gen și estetism.Consolidați-vă cunoștințele despre contextele istorice, culturale și critice ale literaturii din secolul al XIX-lea.Dobândi experiența de cercetare independentă prin lucrul la o disertație postuniversitară.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Studii ruse oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele despre domeniile inter-conexe ale literaturii, culturii și istoriei ruse din secolul a ... [+]

MLitt în Studii ruse oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele despre domeniile inter-conexe ale literaturii, culturii și istoriei ruse din secolul al XIX-lea până în prezent.

MLitt în Studii rusești este un program de 1 an predat de către Departamentul de limba rusă în Școala de Limbi Moderne. Programul combină studiul ghidat și independent al unora dintre cei mai notorii scriitori și idei ruse din secolul al XIX-lea până în prezent.

RepereElevii sunt instruiți în aspecte teoretice și metodologice relevante domeniului lor de studiu.Participarea la grupuri mici la subiecți care corespund unor puncte forte speciale de predare și cercetare la St Andrews.Elevii au posibilitatea de a studia în profunzime un subiect de alegere și de a construi pe aceasta sub forma unei disertații de 15.000 de cuvinte.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile spaniole și latino-americane își propune să dezvolte și să sporească cunoștințele studenților despre literatura, cultura și istoria hispanică prin studi ... [+]

MLitt în studiile spaniole și latino-americane își propune să dezvolte și să sporească cunoștințele studenților despre literatura, cultura și istoria hispanică prin studiul textual și reflecția teoretică.

MLitt în studiile spaniole și latino-americane este un program de 1 an predat de Catedra de Spaniolă în Școala de Limbi Moderne. Se adresează în principal studenților a căror temă principală este studiile literare cu interes pentru istorie și cultura vizuală.

RepereElevii sunt instruiți în tehnici de cercetare tradiționale și noi și au posibilitatea de a-și lărgi portofoliul lingvistic.Mărimea clasei mici, care nu depășește 20 de elevi, oferă o comunitate postuniversitară apropiată și un mediu prietenos.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în teologia analitică și exegetică se adresează temelor centrale ale gândirii creștine, încorporând idealurile academice și principiile teologiei analitice, în timp ... [+]

MLitt în teologia analitică și exegetică se adresează temelor centrale ale gândirii creștine, încorporând idealurile academice și principiile teologiei analitice, în timp ce se angajează în cercetarea contemporană atât în exegeza biblică, cât și în filosofia analitică.

MLitt în teologie analitică și exegetică este un program de 1 an predat de Institutul Logos din Școala de Divinitate. Programul este destinat studenților care sunt interesați să se angajeze subiecte teologice centrale la un nivel de masterat predat și au în vedere progresul în realizarea cercetării doctorale.

Acesta este un program riguros din punct de vedere intelectual, care introduce studenții la angajarea interdisciplinară cu teme teologice majore la un nivel avansat. Cursul se bazează pe cercetarea în studiile biblice și filosofia analitică, în timp ce întruchipează angajamentele metodologice și idealurile intelectuale care caracterizează teologia analitică.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în teologia sistematică și istorică oferă studenților posibilitatea de a se angaja la un nivel înalt prin studierea doctrinei creștine în contextul său istoric și e ... [+]

MLitt în teologia sistematică și istorică oferă studenților posibilitatea de a se angaja la un nivel înalt prin studierea doctrinei creștine în contextul său istoric și expresie sistematică.

MLitt în teologie sistemică și istorică este un program de 1 an predat de școala de divinitate.

RepereAntrenează studenții cu o diplomă de licență în teologie sau o disciplină înrudită într-un angajament la nivel înalt cu doctrinele creștine în dimensiunile lor istorice și sistematice.Integrarea studiului originilor biblice, a textelor teologice primare și a burselor contemporane.Echilibrează cursurile și o componentă de cercetare care permite aplicarea abilităților dobândite la un subiect substanțial sau la întrebarea alegerii studentului.Echipa studenții pentru studii doctorale în teologie sistematică și istorică sau pentru o slujire consolidată în biserică și societate.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în teologie și arte oferă studenților o introducere teoretică inflexionată și istoric contextualizată în domeniul teologiei și artelor, acționând ca un curs indepen ... [+]

MLitt în teologie și arte oferă studenților o introducere teoretică inflexionată și istoric contextualizată în domeniul teologiei și artelor, acționând ca un curs independent de masterat sau o piatră de temelie pentru cei care au în vedere cercetarea doctorală în domeniu.

MLitt în teologie și artă este un program de un an predat de Institutul de Teologie, Imaginație și Arte (ITIA), parte a Școlii de Divinitate. Cursul este conceput pentru a oferi o introducere largă a muncii postuniversitare în domeniul teologiei și artelor. Acesta poate fi luat ca un program autonom de studiu sau ca o bază pentru cei care intenționează să urmeze cercetări doctorale în acest domeniu.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în teoria politică internațională oferă studenților o înțelegere dinamică și sistematică a modului în care teoria politică poate fi adusă în fața politicilor intern ... [+]

MLitt în teoria politică internațională oferă studenților o înțelegere dinamică și sistematică a modului în care teoria politică poate fi adusă în fața politicilor internaționale și afacerilor internaționale.

MLitt în teoria politică internațională este un program postuniversitar de 1 an predat de Școala de Relații Internaționale. Programul începe în septembrie și se încheie în luna august următoare.

RepereCursul oferă un accent unic atât asupra istoriei gândirii politice, cât și asupra teoriei politice contemporane.Acest program este ideal pentru o muncă academică viitoare care să conducă la un doctorat la St Andrews sau în altă parte.MLitt în teoria politică internațională pregătește studenții pentru o gamă largă de domenii profesionale, inclusiv drept, cercetare politică și consultanță, ONG-uri, organizații de caritate, organizații internaționale, servicii publice și publicații.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MRes in Neuroscience este conceput pentru a oferi o pregatire avansata in neurostiintele de cercetare. Elevii desfășoară un proiect de cercetare de un an și învață tehnic ... [+]

MRes in Neuroscience este conceput pentru a oferi o pregatire avansata in neurostiintele de cercetare. Elevii desfășoară un proiect de cercetare de un an și învață tehnici și abilități relevante prin munca la curs. Proiectele de cercetare sunt realizate într-un singur laborator pe întreaga durată a programului, oferind astfel studenților o oportunitate unică de a aprofunda în detaliu întrebările de cercetare. Scopul general este de a ajuta elevii să dobândească abilitățile necesare pentru a reuși ca cercetători independenți în domeniul cercetării.

MRes in Neuroscience este un program de full-time predat postuniversitar condus de Scoala de Psihologie si Neuroscience.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MRes în Antropologie, Artă și Percepție oferă cursuri de formare pentru studii postuniversitare în antropologia creativității umane, artei, culturii materiale și expresie ... [+]

MRes în Antropologie, Artă și Percepție oferă cursuri de formare pentru studii postuniversitare în antropologia creativității umane, artei, culturii materiale și expresiei vizuale. Este nevoie de percepție ca punct de plecare și se bazează pe teme care se extind peste limitele subiectului între artă și antropologie.

MRes în Antropologie, Artă și Percepție este condus de Departamentul de Antropologie Socială în cadrul Școlii de Studii Filosofice, Antropologice și de Film.

RepereElevii vor explora noi moduri de gândire antropologică și vor avea acces la instrumente de cercetare de ultimă oră pentru cercetări viitoare, inclusiv laboratoare practice de învățare cu experți invitați și o vizită în teren.Cursul beneficiază de dimensiuni de clasă mică și de o abordare interdisciplinară.Elevii au opțiunea de a scrie o disertație bazată pe bibliotecă sau o disertație cu o componentă practică.Descrierea cursului... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MRes în antropologia socială oferă o bază solidă în metodele și metodologiile antropologiei sociale și științelor umane, pentru a servi drept bază pentru cercetarea cunoa ... [+]

MRes în antropologia socială oferă o bază solidă în metodele și metodologiile antropologiei sociale și științelor umane, pentru a servi drept bază pentru cercetarea cunoașterii și calificării în antropologia socială.

MRes în Antropologie Socială este un program de studii postuniversitare cu predare integrală condus de Departamentul de Antropologie Socială din cadrul Școlii de Studii Filosofice, Antropologice și de Film.

Programul oferă o introducere generală la antropologia socială la nivel postuniversitar, care include consolidarea cunoștințelor antropologice existente și dezvoltarea cunoștințelor pentru cei care vin pentru prima dată în antropologie. MRes include diverse componente ale științei sociale, formare în cercetare și metodologie și predare de antropologie socială.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Studiile MRes din Pacific examinează istoria, limbile, culturile și soiurile organizării sociale a Pacificului (Melanesia, Polynesia și Micronesia). Programul este destin ... [+]

Studiile MRes din Pacific examinează istoria, limbile, culturile și soiurile organizării sociale a Pacificului (Melanesia, Polynesia și Micronesia). Programul este destinat elevilor care au un interes deosebit în desfășurarea lucrărilor pe teren pentru o doctorat în domeniul antropologiei în regiune sau pentru că doresc să lucreze acolo în altă parte.

MRes în Antropologie Socială cu Studii Pacific este un program de studii postuniversitare predate full-time condus de Departamentul de Antropologie Socială în cadrul Școlii de Studii Filosofice, Antropologice și de Film.

Veți urmări module de studiu dedicate istoriei, limbilor, culturilor și soiurilor organizării sociale a Pacificului, importanța acestora pentru viața contemporană a multor popoare și influența fundamentală a acestei regiuni asupra disciplinei antropologiei sociale.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MRes în Antropologie Socială și Studii Amerindian este orientat spre studenții care caută specializare etnografică și istorică în America. Programul are scopul de a oferi ... [+]

MRes în Antropologie Socială și Studii Amerindian este orientat spre studenții care caută specializare etnografică și istorică în America. Programul are scopul de a oferi studenților o conștientizare a subiectelor de cercetare și a tendințelor în studiile Amerindian și pentru a le pregăti pentru munca de teren antropologic.

MRes în Antropologie Socială și Studii Amerindian este un program de învățământ postuniversitar de zi cu zi predat de Departamentul de Antropologie Socială în cadrul Școlii de Studii Filozofice, Antropologice și de Film.

Programul are ca scop să vă pregătească pentru o serie de activități conexe din diferite părți ale lumii, să participe la dezbateri naționale și regionale și să asigure desfășurarea de discuții și cursuri academice și de extindere în diferite țări din lumea latino-americană.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest program este destinat celor care au asigurat un loc de cercetare de doctorat în Geografie Umană sau dezvoltare durabilă la St Andrews și care doresc sau necesită un ... [+]

Acest program este destinat celor care au asigurat un loc de cercetare de doctorat în Geografie Umană sau dezvoltare durabilă la St Andrews și care doresc sau necesită un an de formare de cercetare înainte de a progresa la doctorat.

Solicitanții trebuie să solicite Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă să obțină un loc de doctorat în primă instanță.

Cei care nu au obținut un loc de cercetare doctorat ar putea fi interesați de programul MSc în domeniul dezvoltării durabile.

MRes în Geografia Umană / Dezvoltare Durabilă este un program postuniversitar cu durata de un an, predat cu normă întreagă, condus de Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MRes în Relațiile Internaționale oferă cursuri de formare intensivă în domeniul designului și metodologiei cercetării și este destinat studenților care doresc studii de d ... [+]

MRes în Relațiile Internaționale oferă cursuri de formare intensivă în domeniul designului și metodologiei cercetării și este destinat studenților care doresc studii de doctorat. Elevii vor fi introduși în abordări teoretice și analitice în domeniul IR și al cercetării în domeniul științelor sociale, care vor duce la finalizarea unei propuneri de cercetare cuprinzătoare.

MRes în Relațiile Internaționale este un program de un an predat postuniversitar condus de Școala de Relații Internaționale.

Cursul oferă un program structurat de formare în domeniul cercetării pentru a pregăti studenții cu abilitățile necesare pentru a realiza cercetări la nivel de doctorat în politica internațională sau o carieră în domeniul cercetării.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în gândirea socială și politică globală este o diplomă de masterat interdisciplinară de un an. Ea explorează istoria gândirii sociale și politice din întreaga lume ... [+]

MLitt în gândirea socială și politică globală este o diplomă de masterat interdisciplinară de un an. Ea explorează istoria gândirii sociale și politice din întreaga lume și influența acesteia în dezbaterile contemporane despre identitate, comunicare, guvernare, economie și diplomație.

Gândirea socială și politică globală a MLitt este un grad interdisciplinar care explorează istoria ideilor sociale și politice din cele mai vechi timpuri până în prezent. Gradul va dezvolta înțelegerea istoriei, naturii și practicii politicii globale contemporane și va oferi instruire în analiza comparativă a istoriei, filozofiei, economiei politice și a relațiilor internaționale.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Biblie și Lumea contemporană este un curs care leagă studiile biblice și teologice cu alte discipline din arte, umaniste și științe sociale. ... [+]

MLitt în Biblie și Lumea contemporană este un curs care leagă studiile biblice și teologice cu alte discipline din arte, umaniste și științe sociale.

Biblia și Lumea contemporană sunt, de asemenea, oferite ca un program de învățământ la distanță pe fracțiune de normă.

MLitt în Biblie și în Lumea contemporană este un program de 1 an predat de Școala de Divinitate.

RepereObțineți o înțelegere a modului în care problemele și cultura publică se modelează și se modelează prin teologie, interpretare biblică și practică biblică.Combină module de învățare bazate pe campus și virtuale.Alăturați-vă unui grup internațional și inter-denominational de 20-25 de studenți în relaționarea tradițiilor creștine cu o serie de probleme publice.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Terorism și Violență Politică urmărește să dezvolte în studenți o înțelegere critică a conceptului de terorism și violență politică în contextul unei abordări mu ... [+]

MLitt în Terorism și Violență Politică urmărește să dezvolte în studenți o înțelegere critică a conceptului de terorism și violență politică în contextul unei abordări multidisciplinare a studiilor de securitate.

Terorismul și violența politică sunt, de asemenea, oferite ca un program de învățământ la distanță pe fracțiune de normă.

MLitt în Terorism și Violență Politică este un program postuniversitar predat de Școala de Relații Internaționale.

RepereStudiul privind terorismul și violența politică examinează abordările selectate privind generarea de cunoștințe în legătură cu terorismul și contraterorismul și ia în considerare dezvoltarea de noi răspunsuri la terorism și violență politică.Elevii au posibilitatea de a aplica pentru un semestru în străinătate la Universitatea Georgetown din Washington DC în timpul semestrului al doilea.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

PGDip / MLitt în Studii juridice și constituționale este un program interdisciplinar în care studenții pot construi o diplomă individual adaptată cu un accent primar în i ... [+]

PGDip / MLitt în Studii juridice și constituționale este un program interdisciplinar în care studenții pot construi o diplomă individual adaptată cu un accent primar în istoria juridică sau dreptul internațional, sau pot urma un grad integrat, interdisciplinar.

PGDip și MLitt în Studii juridice și constituționale sunt programe interdisciplinare derulate în comun de Școlile de Istorie și Relații Internaționale.

RepereElevii au oportunitatea de a lucra pe bază individuală și de grupuri mici, cu cercetători internaționali în domeniul cercetării legale, constituționale și istorice.Natura flexibilă a programului o face potrivită atât pentru cei care doresc să urmeze cercetări doctorale, cât și pentru cei care doresc doar să studieze un an de specialitate.Modulele obligatorii dau posibilitatea studenților să cunoască diverse abordări teoretice ale legii, istoriei legale și constituționalismului, folosind trecutul pentru a interoga și a investiga problemele și controversele actuale.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în Studii Strategice abordează temele principale în studiile strategice, permițând studenților să aplice cunoașterea strategiei și a gândirii strategice ca practică ... [+]

MLitt în Studii Strategice abordează temele principale în studiile strategice, permițând studenților să aplice cunoașterea strategiei și a gândirii strategice ca practică istorică a conflictului armat.

MLitt în Studii Strategice este un program postuniversitar de 1 an predat în comun de Școlile de Relații Internaționale și Istorie și este legat de Institutul pentru Studiul Războiului și Strategiei.

RepereCursul se bazează ferm pe o abordare istorică a subiectului, atât în perspectiva teoriei strategice, cât și ca un subdomeniu al istoriei intelectuale și teoriei politice.Alegerea largă a modulelor opționale le permite elevilor să adapteze elementele predate programului la cerințele și interesele lor individuale.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Studiul MLitt în Studii de Identitate Culturală oferă studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere teoretică a diferitelor dimensiuni ale identității culturale și ... [+]

Studiul MLitt în Studii de Identitate Culturală oferă studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere teoretică a diferitelor dimensiuni ale identității culturale și de a explora modalitățile în care aceste dimensiuni sunt reprezentate într-una sau mai multe dintre tradițiile culturale ale lumii vorbitoare arabe și persone, Franța, Italia , Germania, Spania, America Latină și Rusia.

MLitt în studiile de identitate culturală este un program de 1 an predat de Institutul de Studii de Identitate Culturală (CISI), parte a Școlii de Limbi Moderne. Programul explorează problema contemporană a identităților colective așa cum este modelată și exprimată în cultura națională.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria artei oferă o gamă variată de domenii, de la arta medievală timpurie și arhitectură la arta contemporană de performanță; modulele abordează teme și conce ... [+]

MLitt în istoria artei oferă o gamă variată de domenii, de la arta medievală timpurie și arhitectură la arta contemporană de performanță; modulele abordează teme și concepte majore care conectează diferite perioade ale istoriei artei.

MLitt în istoria artei este conceput pentru a dezvolta și a spori abilitățile de bază de cercetare și scriere, de a introduce și de a aprofunda cunoașterea fundamentelor teoretice și metodologice ale istoriei artei și de a permite studenților să exploreze dezbateri critice actuale, artă mass-media și întrebări contextuale.

RepereAlegerea modulelor permite un studiu amplu asupra problemelor tematice sau metodologice, precum și Pathways cercetare axate pe cercetare.Dimensiunile clasei mici prioritizează discuția cu colegii și interacțiunea cu tutorele.Elevii au ocazia să participe la excursii de clasă, iar la fiecare două săptămâni există un seminar de cercetare cu lectori invitați pentru toți angajații și studenții. Elevii pot solicita, de asemenea, să participe la un program de schimb de vară cu École du Louvre din Paris.Elevii au acces la o vastă exploatație a bibliotecilor, inclusiv o colecție majoră de resurse vizuale, cu peste 150.000 de imagini și o copie de microfiche a arhivelor fotografice Conway și Witt, care cuprinde aproximativ două milioane de imagini de opere de artă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria intelectuală este un program interdisciplinar care oferă studenților o cunoaștere largă a celor mai recente cercetări intelectualo-istorice, care cuprind ... [+]

MLitt în istoria intelectuală este un program interdisciplinar care oferă studenților o cunoaștere largă a celor mai recente cercetări intelectualo-istorice, care cuprind politica, religia, filozofia, știința, relațiile internaționale, economia și literatura.

MLitt în istoria intelectuală este un program postdoctoral interdisciplinar predat de Școala de Istorie. Cursul explorează principalele aspecte istorice, istoriografice și metodologice ale istoriei intelectuale alături de un program individual de citire directă.

RepereAcest program interdisciplinar reunește experți din întreaga universitate cu un interes comun în cercetarea și contextualizarea ideilor cheie în domeniile lor.Elevii învață să trateze ideile trecute ca fenomene istorice, precum și să evalueze semnificațiile acestor idei așa cum intenționează autorii lor și în contexte dincolo de cele pe care autorii le-au prevăzut.Cursul acoperă diferitele tipuri de istorie intelectuală practicate astăzi și relația dintre istoria intelectuală și filozofie, literatura și studiile literare, relațiile internaționale, legea, politica, economia și teologia.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în istoria modernă oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda înțelegerea problemelor cheie din disciplină, urmărindu-și studiile la un nivel avansat concept ... [+]

MLitt în istoria modernă oferă studenților posibilitatea de a-și aprofunda înțelegerea problemelor cheie din disciplină, urmărindu-și studiile la un nivel avansat conceptual. Istoricii postuniversitari lucrează intensiv într-o varietate de domenii tematice, realizând în același timp o progresie constantă în domenii fundamentale, cum ar fi istoriografia și metodologia.

MLitt în istoria modernă este un program postuniversitar predat de Școala de Istorie.

RepereCursul oferă o introducere în istorie și istoriografie pentru studenții interesați de toate ramurile studiului istoric.Programul este conceput pentru a maximiza alegerea elevilor. Elevii pot fie să se specializeze într-o anumită zonă (de exemplu, istoria franceză, istoria germană, istoria transnațională, istoria americană) sau să obțină o introducere mai amplă a studiului istoriei la nivel postuniversitar.Elevii vor explora literatura de specialitate pe un subiect de interes individual sub îndrumarea unui expert.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în literatura postcoloniană și mondială oferă posibilitatea studierii dimensiunilor teoretice, literare, culturale și istorice ale postcolonialismului contemporan d ... [+]

MLitt în literatura postcoloniană și mondială oferă posibilitatea studierii dimensiunilor teoretice, literare, culturale și istorice ale postcolonialismului contemporan de la întâlnirile coloniale până la apariția câmpului în a doua jumătate a secolului XX până la articularea sa actuală globalizată a literaturii mondiale.

MLitt de-a lungul anilor în literatură postcolonială și de literatură este un program postuniversitar de învățământ cu program integral condus de Școala de Engleză. Este un program de studiu intensiv predat, care urmărește să încurajeze următoarea generație de cercetători în studiile postcoloniale și mondiale.

Acoperind atât literatura postcoloniană, cât și cea mondială, acest curs oferă o oportunitate unică de a extinde cunoștințele și înțelegerea studenților cu privire la o gamă globală de teorii și literatură, concentrându-se în prezent asupra colonialismului european și a moștenirilor sale în timp ce lucrează cu experți activi în cercetare într- relevante.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în scrierea creativă dezvoltă o lucrare originală oferind în același timp un studiu critic și creativ în poezie sau proză. MLitt oferă cursuri orientate tehnic de c ... [+]

MLitt în scrierea creativă dezvoltă o lucrare originală oferind în același timp un studiu critic și creativ în poezie sau proză. MLitt oferă cursuri orientate tehnic de către autori contemporani, cu accent pe cele mai bune practici în scrierea contemporană.

MLitt in Creative Writing este un program de 1 an predat de catre Scoala de Engleza. Cursul este alcătuit din două semestre cu componente predate, urmate de un proiect de creație individuală care are loc pe parcursul întregului an, dar cu un accent deosebit pe parcursul ultimelor trei luni.

RepereÎncurajează gândirea critică și scrierea - și recunoașterea potențialului și potențialului înnăscut - fie în poezie, fie în proză, și subliniază necesitatea unei lecturi largi și bine informate în dezvoltarea unei voci originale.Ajută la o conștientizare a normelor și așteptărilor industriei creative, precum și a potențialului în diferite domenii, inclusiv în ceea ce privește genul și genul transversal.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MLitt în studiile iraniene oferă studenților posibilitatea de a studia istoria, politica și relațiile internaționale ale Iranului într-un mediu divers și intelectual stim ... [+]

MLitt în studiile iraniene oferă studenților posibilitatea de a studia istoria, politica și relațiile internaționale ale Iranului într-un mediu divers și intelectual stimulator.

MLitt în studiile iraniene este un program de un an predat de Școala de Istorie.

RepereIntroducere în teme, concepte și abordări majore, inclusiv aspecte ale metodologiei și istoriografiei, precum și aspecte legate de naționalism, religie și societate, precum și o descriere a locului Iranului în regiune și al comunității internaționale mai largi.Accesul la o gamă unică de expertiză privind Iranul de la Late Antiquity până la epoca modernă, împreună cu un bogat mediu de cercetare oferit de Institutul pentru Studii Iranice și personalul din alte Școli, inclusiv istoria artei, clasicul și limbile moderne.Puteți beneficia de resursele Bibliotecii Universitare, care are aproximativ 6.000 de cărți persane, o colecție distinctivă și una dintre cele mai bune din Marea Britanie.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of St Andrews

Master în dezvoltare durabilă este destinat studenților cu un background în biologie, economie, științe de mediu, geografie, matematică, politică sau sociologie care sunt ... [+]

Master în dezvoltare durabilă este destinat studenților cu un background în biologie, economie, științe de mediu, geografie, matematică, politică sau sociologie care sunt interesați în a face o schimbare în societate, mediu și economie.

Master în Dezvoltare Durabilă este un program postuniversitar cu durata de un an, predat cu normă întreagă, condus de Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă.

Dezvoltarea durabilă este considerată în prezent drept cel mai promițător cadru în care pot fi abordate provocările legate de apa curată și de igiena adecvată, producerea și furnizarea de energie, sănătatea umană, producția și distribuția de alimente și amenințările la adresa biodiversității. Programul de Master vă va permite să dezvoltați cunoștințele de care aveți nevoie pentru a înțelege și a aborda problemele de sustenabilitate din mai multe perspective.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în dezvoltare durabilă și economie de mediu oferă oportunități de formare și cercetare suplimentare în domeniul economiei de mediu pentru studenții interesați în a ... [+]

Master în dezvoltare durabilă și economie de mediu oferă oportunități de formare și cercetare suplimentare în domeniul economiei de mediu pentru studenții interesați în a face o schimbare în societate, mediu și economie.

Master în Dezvoltare Durabilă și Economie de Mediu este un program postuniversitar cu durata de un an, cu predare integrală, condus de Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă.

Împărtășind elemente de predare de la MSc în Dezvoltare Durabilă, acest program are o abordare interdisciplinară și se bazează pe analize economice și gândire pentru a înțelege legăturile dintre oameni și mediul lor, rezultând un program de studiu care este atât de stimulare intelectuală și extrem de relevant pentru locul de muncă de astăzi piaţă.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest Master este parte a unui master dublu, care are loc atât la University of St Andrews și la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), pen ... [+]

Acest Master este parte a unui master dublu, care are loc atât la University of St Andrews și la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), pentru care elevii primesc o diplomă de la ambele instituții. Primul an din St Andrews se axează pe dezvoltarea durabilă, în timp ce al doilea an la MGIMO se concentrează pe energie.

MSc în Dezvoltare Durabilă și Energie este un program de studii postuniversitare cu predare integrală condus de Școala de Geografie și Dezvoltare Durabilă.

Cursul face parte dintr-o diplomă dublă în care studenții petrec un an la St Andrews și al doilea an în străinătate la MGIMO din Moscova. Masterul de la St Andrews este acordat independent de cel de-al doilea an de la Moscova.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Advanced Systems Dependabilitatea este un program de doi ani Erasmus Mundus oferit de St Andrews în colaborare cu Maynooth University din Irlanda și Université ... [+]

Master în Advanced Systems Dependabilitatea este un program de doi ani Erasmus Mundus oferit de St Andrews în colaborare cu Maynooth University din Irlanda și Université de Lorraine Nancy în Franța. Oferă studenților abilitățile și înțelegerea tehnică aprofundată a conceptelor-cheie necesare pentru proiectarea și construirea de sisteme software fiabile.

Masterul comun Erasmus Mundus în sistemele avansate de dependență este un program de doi ani predat în comun de departamentele de informatică la University of St Andrews , Universitatea Maynooth și Université de Lorraine Nancy din Franța.

RepereStudenții studiază două dintre cele trei universități recunoscute pe plan internațional în domeniul informaticii: University of St Andrews , Universitatea Maynooth și Université de Lorraine Nancy din Franța.Elevii desfășoară un proiect semnificativ, inclusiv o investigație amplă, ducând la disertație, care le permite să-și consolideze și să-și extindă cunoștințele de specialitate și gândirea critică.Studenții în anul al doilea pot fi eligibili să urmeze o ședință de plasare industrială sau de cercetare de șase luni (lucrează pe cercetări sponsorizate industrial într-un laborator de cercetare la nivel de companie sau universitar).Elevii dobândesc raționamentul logic și abilitățile de rezolvare a problemelor necesare pentru o carieră în industria de software.În timp ce la St Andrews, elevii au acces 24 de ore la laboratoare excelente moderne, dotate cu stații de lucru moderne cu PC dual-screen și facilități de lucru în grup.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masterat în Finanțe și Management (MSc) îi ajută pe elevi să dezvolte o înțelegere integrată și în cunoștință de cauză a contextului financiar al gestionării organizațiil ... [+]

Masterat în Finanțe și Management (MSc) îi ajută pe elevi să dezvolte o înțelegere integrată și în cunoștință de cauză a contextului financiar al gestionării organizațiilor de afaceri și le echipează să își asume un rol eficient în cadrul acestor organizații.

Masterat în Finanțe și Management este un curs de un an predat condus de către Școala de Management.

RepereCursul oferă o bază solidă în principiile și practica de finanțare în cadrul organizațiilor.Studenții de finanțe și management vor explora complexitatea corporațiilor internaționale, a piețelor financiare și a managementului investițiilor.Formatul de predare

Elementele predate ale programelor sunt livrate folosind o serie de metode, inclusiv prelegeri, tutoriale de grupuri mici, ateliere de lucru și seminarii. Dimensiunea medie a cursului este de 30 de studenți, însă în unele cazuri vor fi organizate seminare cu 15-18 elevi sau mai multe cursuri cu până la 100 de studenți, care ar fi în mod normal mărită de tutoriale de grupuri mici.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Inginerie Software este un curs avansat de cercetare-a condus în studiul de inginerie software, dezvoltarea cunoștințelor studenților și a competențelor în reut ... [+]

Master în Inginerie Software este un curs avansat de cercetare-a condus în studiul de inginerie software, dezvoltarea cunoștințelor studenților și a competențelor în reutilizarea software-ului, dezvoltare agil, arhitectura software și inginerie critică sisteme.

Master în Inginerie Software este un program de un an predat de școală de informatică. Cursul este alcătuit din două semestre de module predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni care a condus la prezentarea unei disertații de 15 000 de cuvinte în luna august.

RepereMaster în Inginerie Software este un curs de specialitate, dar păstrează o anumită flexibilitate, care să permită studenților să urmărească alte domenii de informatică, alături de modulele obligatorii de specialitate.Elevii desfășoară un proiect semnificativ, care include o investigație amplă și o dezvoltare substanțială a software-ului, ducând la disertație, ceea ce le permite să-și consolideze și să-și extindă cunoștințele de specialitate și gândirea critică.Elevii au acces 24 de ore la laboratoarele moderne de calcul, dotate cu stații de lucru cu PC dual-screen și facilități de lucru în grup.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în inteligența artificială este un curs de cercetare avansată în studiul inteligenței artificiale, dezvoltarea competențelor elevilor în logică, programare constrâ ... [+]

Master în inteligența artificială este un curs de cercetare avansată în studiul inteligenței artificiale, dezvoltarea competențelor elevilor în logică, programare constrângeri, prelucrare a limbilor, învățare în mașină și rețele neuronale.

Master în inteligența artificială este un program de un an predat de către Școala de Informatică. Cursul este alcătuit din două semestre de module predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni care a condus la prezentarea unei disertații de 15 000 de cuvinte în luna august.

RepereMaster în inteligenta artificiala este un curs de specialitate, dar păstrează o oarecare flexibilitate, care să permită studenților să urmărească alte domenii ale informaticii, alături de modulele obligatorii de specialitate.Elevii desfășoară un proiect semnificativ, care include o investigație amplă și o dezvoltare substanțială a software-ului, ducând la disertație, ceea ce le permite să-și consolideze și să-și extindă cunoștințele de specialitate și gândirea critică.Elevii au acces 24 de ore la laboratoarele moderne de calcul, dotate cu stații de lucru cu PC dual-screen și facilități de lucru în grup.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

PGDip / MSc în Statistică Aplicată și Datamining este un program relevant de studiu care oferă studenților competențele de analiză statistică a datelor necesare pentru af ... [+]

PGDip / MSc în Statistică Aplicată și Datamining este un program relevant de studiu care oferă studenților competențele de analiză statistică a datelor necesare pentru afaceri, comerț și alte aplicații.

PGDip / MSc în statistici aplicate și Datamining este un program de un an predat de școală de matematică și statistică. Cursul este destinat celor cu un grad bun care conține elemente cantitative care doresc să obțină abilități de analiză statistică a datelor.

RepereCurs relevant pentru comerț.Conținutul cursului este aliniat la cerințele sectorului analizei comerciale.Disertațiile sunt generate în parte de către partenerii comerciali.Predarea implică pachete software comercializate pe scară largă (SAS, SPSS).Se folosește, de asemenea, instrumentul open-source popular (R).Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Tehnologia Informației cu Management oferă studenților din alte discipline decât de afaceri și de management, cu cunoștințele și abilitățile analitice și critic ... [+]

Master în Tehnologia Informației cu Management oferă studenților din alte discipline decât de afaceri și de management, cu cunoștințele și abilitățile analitice și critice necesare pentru gestionarea tehnologiilor informaționale și de comunicare care stau la baza tuturor practicilor de afaceri de succes.

Master în Tehnologia Informatiei cu Management este un program de un an predat de comun acord de către Școala de Informatică și Școala de Management. Cursul este alcătuit din două semestre de module predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni care a condus la prezentarea unei disertații de 15 000 de cuvinte în luna august.

RepereAcest curs este un program interdisciplinar care combină abilitățile și experiența unor academicieni de la Școala de Management și Școala de Informatică.Programul predă tehnologii moderne de informare și comunicare și tehnici de management pentru a pregăti studenții pentru o carieră în managementul IT și alte domenii conexe.Elevii desfășoară un proiect semnificativ, inclusiv o investigație amplă care conduce la disertație, ceea ce le permite să-și consolideze și să-și extindă cunoștințele de specialitate și gândirea critică.Elevii au acces 24 de ore la laboratoarele moderne de calcul, dotate cu stații de lucru cu PC dual-screen și facilități de lucru în grup.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc TESOL cu specializare în evaluare și evaluare oferă studenților cu interes în acest domeniu oportunitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorb ... [+]

MSc TESOL cu specializare în evaluare și evaluare oferă studenților cu interes în acest domeniu oportunitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent deosebit pe evaluare și evaluare.

MSc în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), cu o specializare în evaluare și evaluare este un curs condus de Departamentul de predare a limbii engleze. Acesta este conceput pentru a fi util atat profesorilor de limba engleza cu experienta, cat si celor care au in vedere o cariera in predarea limbii engleze. Este destinat profesorilor cu un interes deosebit în evaluarea și evaluarea.

RepereÎn campusConcentrați-vă studiile în domeniul dvs. special de interes și obțineți o mai bună înțelegere teoretică și practică a provocărilor și oportunităților legate de evaluare și evaluare.Luați un modul specific de evaluare și evaluare, desfășurați cercetări în acest domeniu ca parte a unui modul de cercetare de acțiune și alegeți un subiect de disertație pentru a studia mai departe domeniul de predare a elevilor tineri.Alăturați-vă pe practicanții și pe oamenii de știință din comunitatea de predare a limbii engleze, cu oportunități de a participa la evenimentele de dezvoltare profesională în desfășurare și la conferința anuală engleză pentru scopuri academice (EAP).Integrarea teoriei și a practicii - discutarea conceptelor și a cadrelor teoretice în grupuri mici și aplicarea acestora prin evaluări practice și sesiuni de predare la egal la egal.Angajați-vă și reflectați-vă asupra unei noi experiențe de învățare a limbilor ca parte a programului pentru a obține o perspectivă de... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc TESOL cu specializare în limba engleză pentru scopuri academice oferă studenților cu un interes în acest domeniu oportunitatea de a integra teoria și practica predări ... [+]

MSc TESOL cu specializare în limba engleză pentru scopuri academice oferă studenților cu un interes în acest domeniu oportunitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent deosebit pe predarea limbii engleze universitare.

Master în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), cu o specializare în limba engleză pentru scopuri academice este conceput pentru a fi utile atât pentru profesorii de limba engleză cu experiență, precum și cei care au în vedere o carieră în predarea limbii engleze. Se adresează cadrelor didactice cu un interes deosebit pentru predarea tinerilor cursanți.

RepereÎn campusConcentrați-vă studiile în domeniul dvs. special de interes și obțineți o mai bună înțelegere teoretică și practică a provocărilor și oportunităților legate de predarea limbii engleze în scopuri academice.Luați un modul specific în limba engleză pentru scopuri academice, desfășurați cercetări în acest domeniu ca parte a unui modul de cercetare de acțiune și alegeți un subiect de disertație pentru a studia mai departe domeniul de predare în scopuri academice.Alăturați-vă pe practicanții și pe oamenii de știință din comunitatea de predare a limbii engleze, cu oportunități de a participa la evenimentele de dezvoltare profesională în desfășurare și la conferința anuală engleză pentru scopuri academice (EAP).Integrarea teoriei și a practicii - discutarea conceptelor și a cadrelor teoretice în grupuri mici și aplicarea acestora prin evaluări practice și sesiuni de predare la egal la egal.Angajați-vă și reflectați-vă asupra unei noi experiențe de învățare a limbilor ca parte a programului pentru a obține o perspectivă... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Maestrul TESOL cu specializare în tehnologie pentru predare oferă studenților cu interes în acest domeniu posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii en ... [+]

Maestrul TESOL cu specializare în tehnologie pentru predare oferă studenților cu interes în acest domeniu posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent special pe tehnologia de predare.

Master în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), cu o specializare pentru tehnologie în predare este conceput pentru a fi utile atât pentru profesori de limba engleză cu experiență, precum și cei care au în vedere o carieră în predarea limbii engleze. Este destinat profesorilor cu un interes deosebit în tehnologie pentru predare.

RepereÎn campusConcentrați-vă studiile în domeniul dvs. special de interes și obțineți o mai bună înțelegere teoretică și practică a provocărilor și oportunităților legate de tehnologie pentru predare.Luați un modul specific de tehnologie pentru predare, desfășurați activități de cercetare în acest domeniu ca parte a unui modul de cercetare de acțiune și alegeți un subiect de disertație pentru a studia în continuare domeniul tehnologiei pentru predare.Alăturați-vă pe practicanții și pe oamenii de știință din comunitatea de predare a limbii engleze, cu oportunități de a participa la evenimentele de dezvoltare profesională în desfășurare și la conferința anuală engleză pentru scopuri academice (EAP).Integrarea teoriei și a practicii - discutarea conceptelor și a cadrelor teoretice în grupuri mici și aplicarea acestora prin evaluări practice și sesiuni de predare la egal la egal.Angajați-vă și reflectați-vă asupra unei noi experiențe de învățare a limbilor ca parte a programului pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra predării și învățării limbilor străine.Pe netProgramul are... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

PGDip / MSc în acvacultura durabilă oferă o serie de module de învățământ cu frecvență redusă, de e-learning, de nivel postuniversitar care vizează dezvoltarea înțelegeri ... [+]

PGDip / MSc în acvacultura durabilă oferă o serie de module de învățământ cu frecvență redusă, de e-learning, de nivel postuniversitar care vizează dezvoltarea înțelegerii critice a studenților privind dezvoltarea și principiile acvaculturii.

Programul modular pentru învățământul la distanță în domeniul acvaculturii durabile este predat pe fracțiune de normă prin intermediul unei platforme online de e-învățare care oferă suport tutorial online, contact direct prin e-mail cu tutori, fluxuri video și acces la buletinele de știri pentru studenți. Această structură permite studenților flexibilitatea maximă de a-și termina studiile în timp ce își continuă angajarea.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
Part time
18 - 60 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Analiza Intensivă a Datelor este un curs interdisciplinar care oferă studenților o înțelegere a modului în care datele sunt folosite pentru a obține cunoștințe ... [+]

Master în Analiza Intensivă a Datelor este un curs interdisciplinar care oferă studenților o înțelegere a modului în care datele sunt folosite pentru a obține cunoștințe utile în toate domeniile de cercetare științifică. Programul are o componentă statistică de fond - atât teorie cât și practică - aliat cu știința și vizualizarea datelor computaționale.

Master în Analiza Intensivă a Datelor este un program de 1 an predat în colaborare de Școli de Informatică și Matematică și Statistică. Cursul este alcătuit din două semestre de module predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni care a condus la prezentarea unei disertații de 15 000 de cuvinte în luna august.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Astrophysics permite elevilor să câștige experiență în domeniile de bază de astrofizică pentru a dezvolta competențele de cercetare necesare pentru a efectua ce ... [+]

Master în Astrophysics permite elevilor să câștige experiență în domeniile de bază de astrofizică pentru a dezvolta competențele de cercetare necesare pentru a efectua cercetări astrofizice.

Master în Astrophysics este un program de un an predat de către Școala de Fizică și Astronomie. Programul este destinat să ofere o cale de intrare pentru cercetare astrofizică și potențial programe de doctorat pentru studenții care au luat o diplomă de licență de licență în fizică, matematică sau o disciplină echivalentă înrudită.

RepereElevii sunt capabili și încurajați să folosească Observatorul Universității și Telescopul James Gregory, cel mai mare telescop optic din Marea Britanie.Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la un curs de observație la Observatorul Teide din Tenerife, Spania.Programul pregătește studenții să efectueze cercetări astrofizice la nivel de doctorat.Modulele oferă abilități transferabile care sporesc capacitatea de angajare în și din mediul academic.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masterat în bancă și finanțe (MSc) oferă studenților cu o pregătire solidă pentru cercetarea academică în continuare în domeniul bancar și financiar, precum și abilitățil ... [+]

Masterat în bancă și finanțe (MSc) oferă studenților cu o pregătire solidă pentru cercetarea academică în continuare în domeniul bancar și financiar, precum și abilitățile necesare pentru o gamă largă de cariere în industria financiară.

Masterat în bancă și finanțe este un program de un an predat de școală de management.

RepereCursul oferă un studiu aprofundat al teoriei și practicii bancare și financiare moderne.Centrul pentru Responsabil Bancar și Finanțe (CRBF) expune studenții la cercetarea și activitatea unor academicieni și directori de afaceri eminenți.Acest program deschide o gamă largă de oportunități de carieră noi și interesante, deoarece multe firme financiare și agenții guvernamentale solicită o cunoaștere aprofundată a funcționării piețelor financiare și a instituțiilor.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc în Cataliză oferă studenților cu cunoștințe avansate de specialitate și abilități în cataliză modernă, cu capacitatea de a întreprinde un proiect de cercetare semnifi ... [+]

MSc în Cataliză oferă studenților cu cunoștințe avansate de specialitate și abilități în cataliză modernă, cu capacitatea de a întreprinde un proiect de cercetare semnificative pentru disertație lor. Cursul își propune să introducă conștientizarea rolului pe care îl joacă cataliza în îmbunătățirea durabilității și rezolvarea problemelor de mediu în procesul de fabricare a produselor chimice.

Master în Catalysis este un program de un an predat de școală de Chimie. Acesta este conceput pentru acei studenți și profesioniști care au o diplomă în chimie sau un subiect aliat, pentru a le echipa cu o serie de abilități analitice, critice și de comunicare.

... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest Master oferă cursuri de formare profesională postuniversitară în domeniul laserelor, opticelor și semiconductorilor, adaptate nevoilor celor care doresc să intre în ... [+]

Acest Master oferă cursuri de formare profesională postuniversitară în domeniul laserelor, opticelor și semiconductorilor, adaptate nevoilor celor care doresc să intre într-o industrie bazată pe fotoni și cercetări universitare. Elevii beneficiază de cursuri care utilizează expertiza la universitățile St Andrews și Heriot-Watt, urmate de un proiect de aproximativ 3,5 luni, adesea cu o companie britanică de fotoni. Proiectul industrial permite aplicarea în realitate a materialului acoperit la universități și oferă o experiență valoroasă în domeniul fotonicii comerciali.

Pentru intrarea în anul 2019, admiterea la Dispozitivul fotonică și dispozitivul optoelectronic este administrată de Universitatea Heriot-Watt.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în economie oferă instruire avansată, riguroasă în elementele esențiale ale economiei - microeconomie, macroeconomie și econometrie - plus o serie de opțiuni de sp ... [+]

Master în economie oferă instruire avansată, riguroasă în elementele esențiale ale economiei - microeconomie, macroeconomie și econometrie - plus o serie de opțiuni de specialitate care acoperă abordări teoretice și empirice care reflectă interesele personalului din școală.

MSc în economie este un program de un an predat postuniversitar condus de University of St Andrews 'School of Economics and Finance.

RepereÎn cadrul Exercițiului pentru Cercetarea Excelenței din Marea Britanie din 2014, Școala a fost clasată pe locul zecea în Marea Britanie și pe a doua în Scoția, pe baza calității publicațiilor sale de cercetare, peste 80% din publicațiile de cercetare fiind clasificate ca excelente la nivel internațional sau pe plan mondial .Predarea în grupuri mici permite un nivel ridicat de interacțiune student-profesor, încurajând un mediu de învățare prietenos și cald.Concentrarea programului este de a oferi o experiență de învățare autonomă, riguroasă, dar relevantă, care vă pregătește fie să începeți un loc de muncă la nivel înalt într-o gamă largă de activități legate de economie, fie să continuați cercetarea ulterioară.Veți învăța instrumentele teoretice și empirice necesare pentru a înțelege economia din ce în ce mai complexă și care se schimbă rapid.Cursuri suplimentare în metodele matematice și statistice sunt disponibile la începutul cursului.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Finanțe trenuri de elevi cu abilități analitice avansate și abilități tehnice în finanțe empirice și modelare. Elevii dobândesc o înțelegere aprofundată a piețe ... [+]

Master în Finanțe trenuri de elevi cu abilități analitice avansate și abilități tehnice în finanțe empirice și modelare. Elevii dobândesc o înțelegere aprofundată a piețelor financiare și a instituțiilor atât în Marea Britanie cât și în străinătate, pregătindu-i pentru o carieră profesională în industria financiară.

MSc în finanțe este un program de un an predat postuniversitar condus de University of St Andrews Scoala de Economie și Finanțe.

RepereVeți învăța metodele de cercetare utilizate în finanțele corporative moderne pentru a înțelege relevanța teoriei finanțelor corporative într-un cadru de lucru aplicat.Abordarea studiului de caz în modulele de bază ajută la dezvoltarea abilităților analitice care pot fi utilizate în aplicațiile de măsurare financiară de zi cu zi.Predarea în grupuri mici permite un nivel ridicat de interacțiune student-profesor, încurajând un mediu de învățare prietenos și cald.Veți deveni informați cu privire la funcționarea și raționamentul instituțiilor financiare de conducere atât în Marea Britanie, cât și în străinătate.Veți urmări studii avansate în domenii financiare și înrudite, aliate cu o puternică tradiție a absolvenților școlii care lucrează în comunitatea financiară.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Finanțe și Economie oferă instruire avansată în instrumente teoretice și tehnici empirice pentru economie și finanțe, pregătirea studenților pentru o carieră pr ... [+]

Master în Finanțe și Economie oferă instruire avansată în instrumente teoretice și tehnici empirice pentru economie și finanțe, pregătirea studenților pentru o carieră profesională în domeniul bancar internațional, industria de finanțe și agențiile guvernamentale.

Master în Finanțe și Economie este un program de un an predat postuniversitar condus de către Școala de Economie și Finanțe.

RepereÎn cadrul Exercițiului pentru Cercetarea Excelenței din Marea Britanie din 2014, Școala a fost clasată pe locul zecea în Marea Britanie și pe a doua în Scoția, pe baza calității publicațiilor sale de cercetare, peste 80% din publicațiile de cercetare fiind clasificate ca excelente la nivel internațional sau pe plan mondial .Predarea în grupuri mici permite un nivel ridicat de interacțiune student-profesor, încurajând un mediu de învățare prietenos și cald.Concentrarea programului este de a oferi o experiență de învățare autonomă, riguroasă, dar relevantă, care vă pregătește fie să vă angajați la un nivel superior într-o gamă largă de activități economice sau financiare, fie să continuați cercetarea în continuare.Instruirea avansată a elementelor esențiale ale unei diplome de master în economie (macroeconomie sau microeconomie) este combinată cu o pregătire esențială în domeniul finanțelor (analiza investițiilor, finanțe corporative), completate de o mare varietate de aplicații.Programul își propune să pregătească elevii pentru locuri de muncă la nivel înalt într-o gamă largă de domenii: economie, finanțe, comerț, asigurări, mediul academic, servicii diplomatice și servicii bancare.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Geochemistry la St Andrews dezvoltă cunoștințe și abilități de formare în geochimie și metode geochimice moderne, care implică hands-on de formare de laborator, ... [+]

Master în Geochemistry la St Andrews dezvoltă cunoștințe și abilități de formare în geochimie și metode geochimice moderne, care implică hands-on de formare de laborator, experiență de eșantionare câmp și experiență cu echipamente de ultimă oră.

Master în Geochemistry este un program de studii postuniversitare predate full-time condus de Școala de Științe a Pământului și a mediului.

Geochimia este o disciplină fundamentală în cadrul Științelor Pământului, oferind tehnici și cunoștințe pentru a aborda astfel de întrebări fundamentale cum ar fi: a existat vreodată viață pe Marte, cum se formează planetele și care sunt ratele și motoarele schimbărilor climatice, atât în trecut, cât și în prezent?... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Urmărit la studenții internaționali care folosesc limba engleză ca limbă suplimentară, acest curs inovativ combinat oferă un program de masterat adaptat pentru studenții ... [+]

Urmărit la studenții internaționali care folosesc limba engleză ca limbă suplimentară, acest curs inovativ combinat oferă un program de masterat adaptat pentru studenții în domeniul informaticii care doresc să-și dezvolte competența în limba engleză în contexte academice.

Toate gradele MSc în Școala de Informatică de la University of St Andrews pot fi studiate cu limba engleză. Elevii studiază de-a lungul a trei semestre predate și, în plus față de toate modulele din gradul de informatică ales, studiază module în limba engleză pentru scopuri academice și engleza pentru informatica 1 și 2.

O viză acoperă întreaga durată a programului.

Opțiuni de curs... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Advanced Computer Science oferă studenților cu un background puternic de licență în Informatică o oportunitate de a urmări interesele lor în studierea subiectul ... [+]

Master în Advanced Computer Science oferă studenților cu un background puternic de licență în Informatică o oportunitate de a urmări interesele lor în studierea subiectului la un nivel avansat, condus de cercetare. Elevii au flexibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de module în subiecte avansate, inclusiv inteligența artificială, interacțiunea om-calculator, rețele și sisteme distribuite și inginerie software.

Master în Advanced Computer Science este un program de un an predat de școală de Știința Calculatoarelor. Cursul este format din două semestre cu componente predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni care a dus la prezentarea unei disertații de 15.000 de cuvinte în luna august.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Informatică și Tehnologia Informației dezvoltă înțelegerea critică a studenților cu privire la problemele asociate cu utilizarea sistemelor de calcul și impactu ... [+]

Master în Informatică și Tehnologia Informației dezvoltă înțelegerea critică a studenților cu privire la problemele asociate cu utilizarea sistemelor de calcul și impactul lor asupra proceselor de afaceri și managementul de proiect. De asemenea, oferă studenților fără experiență de programare prealabilă posibilitatea de a dobândi abilități de programare într-un mediu modern de dezvoltare software.

Master în Informatică și Tehnologia Informației este un program de un an predat de către Școala de Informatică. Cursul este alcătuit din două semestre de componente predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni, care a dus la prezentarea unei disertații de 15.000 de cuvinte în luna august.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc în interacțiune om-calculator oferă studenților cu instrumente, cunoștințe și abilități pentru a deveni practicieni în domeniile de experiență de utilizare, utilizabi ... [+]

MSc în interacțiune om-calculator oferă studenților cu instrumente, cunoștințe și abilități pentru a deveni practicieni în domeniile de experiență de utilizare, utilizabilitate, vizualizare a informațiilor, factori umani în sistemele de calcul, și de cercetare interacțiune om-calculator.

Master în Informatică și Tehnologia Informației este un program de un an predat de către Școala de Informatică. Cursul este alcătuit din două semestre de componente predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni, care a dus la prezentarea unei disertații de 15.000 de cuvinte în luna august.

RepereCursul este conceput pentru a fi flexibil pentru a permite studenților libertatea de a-și urmări propriile interese în domeniul informaticii.Cursul introduce studenții în abilitățile de programare într-un mediu modern de dezvoltare software.Elevii desfășoară un proiect semnificativ, inclusiv o investigație amplă, care să ducă la disertație, ceea ce le permite să-și consolideze și să-și extindă cunoștințele de specialitate și gândirea critică.Elevii au acces 24 de ore la laboratoarele moderne de calcul, dotate cu stații de lucru cu PC dual-screen și facilități de lucru în grup.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest Master oferă studenților o înțelegere superioară a sistemelor marine, explorând interconexiunile dintre mediul fizic, biodiversitatea și impactul activităților uman ... [+]

Acest Master oferă studenților o înțelegere superioară a sistemelor marine, explorând interconexiunile dintre mediul fizic, biodiversitatea și impactul activităților umane. Predat de experți de la Scotish Oceans Institute, este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere profesionale în cercetare și management.

Master în Managementul ecosistemelor marine este un program de un an predat de școala de biologie. Programul are o abordare holistică a înțelegerii funcțiilor și serviciilor ecosistemului și se bazează pe expertiza academică cantitativă și diversă în cadrul Institutului de Oceane Scottish University (SOI) al Universității.

RepereModulele includ instruirea intensă în tehnici cantitative (de exemplu, modelarea statistică și GIS).Elevii au oportunitatea deosebită de a desfășura activități de teren și de practică pe bază de barcă, pe plan local, ca parte a modulului de bază (inclus în taxa de curs), și în continuare în cadrul unor cursuri opționale (cost suplimentar) în Antarctica Indonezia (scufundări științifice).Combinația dintre modulele de bază și o selecție de module opționale specializate și avansate permite studenților să adapteze programul la interesele lor individuale.Stimularea, dimensiuni de clasă mică, cu accent pe învățarea experiențială condusă de studenți.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Acest MSc pregătește studenții cu un background în matematică pură sau aplicate pentru un doctorat sau o carieră în sectorul privat. Sunt incluse o gamă largă de subiecte ... [+]

Acest MSc pregătește studenții cu un background în matematică pură sau aplicate pentru un doctorat sau o carieră în sectorul privat. Sunt incluse o gamă largă de subiecte, inclusiv teoria grupurilor, computerizarea matematică, combinatorica, dinamica fluidelor, teoria solară, biologia matematică, măsura și teoria ergodică.

Master în Matematică constă din două semestre de cursuri predate de Școala de Matematică și Statistică, urmată de o disertație întreprinse în lunile de vară. Acest program este deosebit de potrivit pentru cei care caută o carieră în cercetarea matematică academică sau o carieră în matematică în sectorul privat.

RepereO gamă largă de opțiuni avansate de module matematice sunt oferite.Elevii au posibilitatea de înscriere într-un modul independent de studiu.Se oferă, de asemenea, un abilitate profesională pentru modulul de știință matematică.Sunt organizate colocvii regulate, date de experți din interiorul și din afara școlii.Disertațiile sunt o mare oportunitate de a experimenta cercetarea matematică.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Metode de cercetare în Psihologie este conceput pentru a instrui elevii care doresc să urmeze un grad mai înalt de cercetare în Psihologie și le echipează cu ab ... [+]

Master în Metode de cercetare în Psihologie este conceput pentru a instrui elevii care doresc să urmeze un grad mai înalt de cercetare în Psihologie și le echipează cu abilități specifice necesare pentru o carieră ca un psiholog de cercetare.

Master în Metode de cercetare în psihologie este un program de full-time predat postuniversitar condus de către Școala de Psihologie și Neuroștiințe. Cursul se bazează pe o inițiativă de instruire interdisciplinară în domeniul științelor sociale, plus o pregătire avansată în domeniul psihologiei.

RepereCursul oferă cursuri de formare interdisciplinară în domeniul științelor sociale, plus cursuri avansate de cercetare în psihologie.Elevii au acces la laboratoare în neurofiziologie, psihofarmacologie, psihofizică, învățarea și cunoașterea animalelor, psihologia cognitivă, psihologia dezvoltării și psihologia socială.Masteratul este recunoscut de Consiliul de Cercetare Economică și Socială (ESRC) ca curs acreditat.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Practica de Dezvoltare Internațională este un master de interdisciplinare de un an de masterat. Învățat de personalul academic și de practicienii de dezvoltare, ... [+]

Master în Practica de Dezvoltare Internațională este un master de interdisciplinare de un an de masterat. Învățat de personalul academic și de practicienii de dezvoltare, acesta explorează aspectele teoretice și practice ale activității de dezvoltare internațională.

MSc Practica de Dezvoltare Internațională oferă o abordare interdisciplinară a teoriei și practicii de dezvoltare internațională. Elevii explorează concepte teoretice cheie în studiile de dezvoltare și primesc formare practică care poate fi aplicată în rolurile internaționale de dezvoltare.

RepereDestinat elevilor care intenționează să urmeze o carieră în dezvoltarea internațională.Combină explorarea conceptelor teoretice cheie în studiile de dezvoltare cu instruirea în abilitățile utilizate de practicienii de dezvoltare.Oferă o introducere substanțială în metodele cantitative și calitative de evaluare a programelor de dezvoltare.Abordarea interdisciplinară înseamnă că puteți explora o serie de abordări metodologice.Proiectul dvs. de cercetare de vară poate - în funcție de disponibilitate - să fie realizat în colaborare cu o organizație externă implicată în practica de dezvoltare.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Masteratul TESOL oferă studenților posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu flexibilitatea de a selecta mod ... [+]

Masteratul TESOL oferă studenților posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu flexibilitatea de a selecta module de interes și de a beneficia de cariera viitoare.

MSc în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL) este un curs de un an, condus de Departamentul de limba engleza de predare. Acesta este conceput pentru a fi util atat profesorilor de limba engleza cu experienta, cat si celor care au in vedere o cariera in predarea limbii engleze.

RepereÎn campusConcentrați-vă studiile în domeniul dvs. special de interes și obțineți o mai bună înțelegere teoretică și practică a provocărilor și oportunităților cu care se confruntă practicienii din domeniu.În plus față de modulele obligatorii, alegeți trei module opționale și un subiect de disertație pentru a vă forma studiile pentru a vă explora propriile interese.Alăturați-vă pe practicanții și pe oamenii de știință din comunitatea de predare a limbii engleze, cu oportunități de a participa la evenimentele de dezvoltare profesională în desfășurare și la conferința anuală engleză pentru scopuri academice (EAP).Integrarea teoriei și a practicii - discutarea conceptelor și a cadrelor teoretice în grupuri mici și aplicarea acestora prin evaluări practice și sesiuni de predare la egal la egal.Angajați-vă și reflectați-vă asupra unei noi experiențe de învățare a limbilor ca parte a programului pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra predării și învățării limbilor străine.Pe netProgramul, cu două date de începere (ianuarie și septembrie), permite studii flexibile cu frecvență part-time în timp ce lucrează, dar oferă,... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc în Psihologie este un traseu de conversie pentru studenții care dețin o diplomă de licență onoruri într-un alt subiect decât psihologia. Programul oferă cunoștințe de ... [+]

MSc în Psihologie este un traseu de conversie pentru studenții care dețin o diplomă de licență onoruri într-un alt subiect decât psihologia. Programul oferă cunoștințe detaliate despre domeniile principale ale psihologiei și principalele aspecte teoretice și metodologice în domeniu.

Master în Psihologie (Conversie) este un full-time predat program postuniversitar condus de către Școala de Psihologie și Neuroștiințe.

RepereCursul echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a urma un grad de cercetare la MPhil sau doctorat în domeniul psihologiei sau pentru a merge la un program de formare clinică.Elevii au acces la laboratoare în neurofiziologie, psihofarmacologie, psihofizică, învățarea și cunoașterea animalelor, psihologia cognitivă, psihologia dezvoltării și psihologia socială.Cursul este acreditat de British Psychological Society și, prin urmare, îndeplinește cerințele pentru intrarea în majoritatea programelor doctorat în Marea Britanie în psihologie.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în psihologie evolutivă și comparativă oferă cursuri de cercetare avansată într-o gamă de abilități intelectuale și practice asociate cu abordări evolutive, compar ... [+]

Master în psihologie evolutivă și comparativă oferă cursuri de cercetare avansată într-o gamă de abilități intelectuale și practice asociate cu abordări evolutive, comparative și de dezvoltare pentru studiul minții.

Master în Psihologie Evolutivă și Comparativă este un program de studii postuniversitare de zi cu zi predat de Școala de Psihologie și Neuroștiințe. Acest program distinctiv abordează aspecte fundamentale asociate cu originea cunoașterii animale și umane printr-o gamă largă de abordări teoretice și metodologice.

RepereElevii dobândesc o cunoaștere detaliată a literaturii evolutive și comparative și a principalelor aspecte teoretice și metodologice în acest domeniu.Cursul echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a urma un grad de cercetare la MPhil sau la nivel de doctor în psihologie.Elevii au posibilitatea, în funcție de disponibilitate, de a efectua cercetări independente la un anumit centru de cercetare din Regatul Unit sau din străinătate, de regulă în perioada de vară.Cursul este predat de membrii grupului de cercetare Origins of Mind recunoscut pe plan internațional, cu clase suplimentare de membri ai Centrului pentru învățare socială și evoluție cognitivă și a cadrelor didactice aferente cu interese în psihologia evolutivă și comparativă.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Resursele minerale MSc oferă cunoștințe și abilități de formare esențiale pentru a urma o carieră în sectorul industriei minerale și pentru a pregăti studenții pentru cer ... [+]

Resursele minerale MSc oferă cunoștințe și abilități de formare esențiale pentru a urma o carieră în sectorul industriei minerale și pentru a pregăti studenții pentru cercetare de doctorat. Cursul oferă o pregătire extensivă în prim-planul resurselor minerale, inclusiv ateliere de lucru conduse de industrie și excursii pe teren.

Master în Resurse Minerale este un program de studii postuniversitare predate full-time condus de Școala de Științe a Pământului și a mediului. Resursele minerale fac parte din aproape tot ceea ce înconjoară viața noastră de zi cu zi. Găsirea acestor resurse este locul de muncă al geologilor economici, oameni de știință multidisciplinari care folosesc geochimia, mineralogia, geofizica, petrologia și geologia structurală pentru a înțelege, descrie și explora resursele minerale.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Sisteme de comunicații informatice este un curs avansat de cercetare condus care echipează studenții cu o înțelegere aprofundată a tehnologiilor, protocoale și ... [+]

Master în Sisteme de comunicații informatice este un curs avansat de cercetare condus care echipează studenții cu o înțelegere aprofundată a tehnologiilor, protocoale și sisteme care permit dispozitive de calcul pentru a comunica în contexte foarte diverse și eterogene.

Master în Științele mamelor marine este un program de un an predat de către Unitatea de cercetare mamă de mare (SMRU), singura instituție din Marea Britanie dedicat exclusiv studiului mamiferelor marine, și se bazează pe expertiza cantitativă și diversă academice în Universitatea Scottish Oceans Institute (SOI).

RepereDeși sa axat pe mamiferele marine, acest program acoperă subiecte avansate în ecologia cantitativă marină și comportamentul animalelor.Modulele includ formarea intensă a tehnicilor cantitative (de exemplu, modelarea statistică și GIS) și metodele de cercetare aplicată, inclusiv un curs de teren pentru a practica tehnici de cercetare (fără costuri suplimentare).Elevii au oportunitatea deosebită de a desfășura activități de teren și instruire în Antarctica, ca parte a modulului opțional în ecologie polară (care necesită plata suplimentară a unei taxe substanțiale de expediere). Consultați blogul studenților despre expediția din Antarctica.Curriculum-ul de bază este completat de module opționale avansate în domenii de cercetare actuală de biologizare, bioacustică, comportament și cunoaștere și biologie a populației.Stimularea, dimensiuni de clasă mică, cu accent pe învățarea experiențială condusă de studenți.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Statistică pregătește studenții cu un puternic cantitative de bază pentru studii postuniversitare suplimentare sau o carieră viitoare în sectorul privat. ... [+]

Master în Statistică pregătește studenții cu un puternic cantitative de bază pentru studii postuniversitare suplimentare sau o carieră viitoare în sectorul privat.

MSc în statistici este un program de un an predat de către Școala de Matematică și Statistică, care este bine echipat cu calculatoare personale și laptop-uri, un calculator paralel și o bibliotecă la fața locului.

RepereOferă studenților un set mai larg de calificări pentru intrarea pe piața analizelor comerciale.Programul acoperă diverse domenii statistice teoretice și aplicate la un nivel avansat.Cursul oferă studenților posibilitatea de a-și pune cunoștințele statistice în practică.Evaluările continue și disertația permit studenților să aplice cunoștințele statistice.Elevii sunt pregătiți astfel încât aceștia să poată continua cercetarea în statistici.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master Studii de conservare este o de un an interdisciplinare de masterat. Oferă o înțelegere științifică privind colectarea și analiza datelor, guvernarea mediului și co ... [+]

Master Studii de conservare este o de un an interdisciplinare de masterat. Oferă o înțelegere științifică privind colectarea și analiza datelor, guvernarea mediului și conflictele dintre conservare și societăți.

Studiile de conservare MSc oferă o abordare interdisciplinară a teoriei și practicii de conservare. Acesta reunește studenții și cadrele didactice dintr-o serie de medii disciplinare, dar cu o pasiune comună pentru conservare.

RepereExplorați conflictele dintre diferite agenții umane, angajați-vă în politica de conservare și guvernare la scări diferite (locale, naționale și internaționale) și luați în considerare relația dintre public, știință și politică.Studii de caz ecologice de cercetare și exemple dintr-o serie de habitate în sistemele acvatice și terestre și să obțină o înțelegere științifică a colectării și analizei datelor.O abordare interdisciplinară înseamnă că puteți explora o serie de abordări metodologice de conservare - ecologice, economice, istorice etc.Proiectul de cercetare de vară poate (în funcție de disponibilitate) să fie realizat în colaborare cu o organizație externă implicată în practica de conservare.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Tehnologia Informației dezvoltă înțelegerea critică a studenților cu privire la problemele asociate cu utilizarea sistemelor de tehnologia informației și impact ... [+]

Master în Tehnologia Informației dezvoltă înțelegerea critică a studenților cu privire la problemele asociate cu utilizarea sistemelor de tehnologia informației și impactul lor asupra proceselor de afaceri și managementul de proiect.

Master în Informatică și Tehnologia Informației este un program de un an predat de către Școala de Informatică. Cursul este alcătuit din două semestre de componente predate, urmate de un proiect de 11 săptămâni, care a dus la prezentarea unei disertații de 15.000 de cuvinte în luna august.

RepereCursul este conceput pentru a fi flexibil pentru a permite studenților libertatea de a-și urmări propriile interese în domeniul informaticii.Cursul introduce studenții în abilitățile de programare într-un mediu modern de dezvoltare software.Elevii desfășoară un proiect semnificativ, inclusiv o investigație amplă, care să ducă la disertație, ceea ce le permite să-și consolideze și să-și extindă cunoștințele de specialitate și gândirea critică.Elevii au acces 24 de ore la laboratoarele moderne de calcul, dotate cu stații de lucru cu PC dual-screen și facilități de lucru în grup.... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc în TESOL cu specializare în limba engleză instruiește ca elevii cu interes în acest domeniu să aibă posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engl ... [+]

MSc în TESOL cu specializare în limba engleză instruiește ca elevii cu interes în acest domeniu să aibă posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent deosebit pe instruirea medie engleză.

MSc în predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi (TESOL), cu o specializare în limba engleză instrucție Medium este conceput pentru a fi utile atât pentru profesori de limba engleză cu experiență, precum și cei care au în vedere o carieră în predarea limbii engleze. Se adresează cadrelor didactice cu un interes special pentru instruirea medie engleză.

RepereÎn campusConcentrați-vă studiile în domeniul dvs. special de interes și obțineți o mai bună înțelegere teoretică și practică a provocărilor și oportunităților legate de instruirea medie engleză.Luați un modul specific de limba engleză în limba engleză, efectuați cercetări în acest domeniu ca parte a unui modul de cercetare de acțiune și alegeți un subiect de disertație pentru a studia în continuare domeniul de predare a elevilor tineri.Alăturați-vă pe practicanții și pe oamenii de știință din comunitatea de predare a limbii engleze, cu oportunități de a participa la evenimentele de dezvoltare profesională în desfășurare și la conferința anuală engleză pentru scopuri academice (EAP).Integrarea teoriei și a practicii - discutarea conceptelor și a cadrelor teoretice în grupuri mici și aplicarea acestora prin evaluări practice și sesiuni de predare la egal la egal.Angajați-vă și reflectați-vă asupra unei noi experiențe de învățare a limbilor ca parte a programului pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

MSc TESOL cu specializare în predarea tinerilor oferă studenților cu interes în acest domeniu posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbit ... [+]

MSc TESOL cu specializare în predarea tinerilor oferă studenților cu interes în acest domeniu posibilitatea de a integra teoria și practica predării limbii engleze vorbitorilor de limbi străine, cu un accent special pe predarea elevilor tineri.

MSc în predarea limbii engleze vorbitorilor de limbi străine (TESOL) cu specializare în predarea tinerilor este conceput pentru a fi util atât profesorilor de limbi străine cu experiență, cât și celor care au în vedere o carieră în predarea limbii engleze. Se adresează cadrelor didactice cu un interes deosebit pentru predarea tinerilor cursanți.

RepereÎn campusConcentrați-vă studiile în domeniul dvs. special de interes și obțineți o mai bună înțelegere teoretică și practică a provocărilor și oportunităților legate de predarea elevilor tineri.Luați un modul specific de predare a elevilor, desfășurați cercetări în acest domeniu ca parte a unui modul de cercetare de acțiune și alegeți un subiect de disertație pentru a studia în continuare domeniul de predare a cursanților tineri.Alăturați-vă pe practicanții cu experiență și pe oamenii de știință din comunitatea noastră de predare a limbii engleze, cu oportunități de a participa la evenimentele de dezvoltare profesională și la conferința anuală engleză pentru scopuri academice (EAP).Integrarea teoriei și a practicii - discutarea conceptelor și a cadrelor teoretice în grupuri mici și aplicarea acestora prin evaluări practice și sesiuni de predare la egal la egal.Angajați-vă și reflectați-vă asupra unei noi experiențe de învățare a limbilor ca parte a programului pentru a obține o perspectivă de 360 de grade asupra predării și învățării limbilor străine.Pe netProgramul are două date de... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în știința mamelor marine pregătește studenții pentru cariere profesionale în cercetarea și conservarea mamiferelor marine. Este singura diplomă de masterat orient ... [+]

Master în știința mamelor marine pregătește studenții pentru cariere profesionale în cercetarea și conservarea mamiferelor marine. Este singura diplomă de masterat orientată spre cercetare în acest subiect popular din întreaga lume și este predată de experți de vârf la Unitatea de Cercetare a Mamurilor Mării și Institutul Scottish Oceans Institute.

Master în Științele mamelor marine este un program de un an predat de către Unitatea de cercetare mamă de mare (SMRU), singura instituție din Marea Britanie dedicat exclusiv studiului mamiferelor marine, și se bazează pe expertiza cantitativă și diversă academice în Universitatea Scottish Oceans Institute (SOI).

RepereDeși sa axat pe mamiferele marine, acest program acoperă subiecte avansate în ecologia cantitativă marină și comportamentul animalelor.Modulele includ formarea intensă a tehnicilor cantitative (de exemplu, modelarea statistică și GIS) și metodele de cercetare aplicată, inclusiv un curs de teren pentru a practica tehnici de cercetare (fără costuri suplimentare).Elevii au oportunitatea deosebită de a desfășura activități de teren și instruire în Antarctica, ca parte a modulului opțional în ecologie polară (care necesită plata suplimentară a unei taxe substanțiale de expediere). Consultați blogul studenților despre expediția din Antarctica.Curriculum-ul de bază este completat de module opționale avansate în domenii de cercetare actuală de biologizare, bioacustică, comportament și cunoaștere și biologie a populației.Stimularea, dimensiuni de clasă mică, cu accent pe învățarea experiențială condusă de studenți.Formatul de predare... [-]
Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of St Andrews

Master în Științe chimice oferă studenților cu cunoștințe avansate și competențe în științele chimice moderne și îi încurajează să exploreze subiecte de cercetare condus ... [+]

Master în Științe chimice oferă studenților cu cunoștințe avansate și competențe în științele chimice moderne și îi încurajează să exploreze subiecte de cercetare condus printr-o gamă largă de module.

Master în Științe chimice este un program de un an predat de școală de Chimie. Cursul este destinat acelor studenți și profesioniști care au o diplomă în chimie sau un subiect aliat.

Oferă studenților cunoștințe și competențe avansate în domeniul științelor chimice moderne și le încurajează să exploreze subiecte legate de cercetare printr-o gamă largă de module. Elevii pot alege dintr-un număr de opțiuni de module, permițând extinderea cunoștințelor fundamentale ale tuturor domeniilor chimiei și / sau specializării în zona de interes.... [-]

Regatul Unit Sfântul Andrews
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of St Andrews - Scotland's first university