University of St Andrews

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Faceți din Scoția prima universitate prima dvs. alegere

134039_ScreenShot2020-04-07at7.01.08PM.png

Fiind o instituție veche de 600 de ani , nu este de mirare că University of St Andrews este cunoscută pe tot globul ca lider mondial în educație. Suntem cele mai bune universitate Scoția clasat de Ghidul complet Universitatea 2019, și 2 Nd în Marea Britanie (Guardian Ghidul Universitatea Good 2019).

Timp de șase secole, unii dintre cei mai strălucitori și mai promițători studenți au venit la St Andrews pentru a studia și au găsit crucial spațiul de gândire pentru a pune la îndoială ceea ce sunt învățați. Absolvenții noștri continuă să ajute la modelarea lumii, de la ambasadori, cercetători de ultimă oră și inventatori, la CEO-uri și experți de frunte - și chiar un semnatar al declarației americane de independență - St Andrews vă va ajuta să vă realizați potențialul, oriunde în lume te duci.

Spune-ne ce te interesează - Înregistrează-te pentru a afla mai multe

Experiență postuniversitară la St Andrews

University of St Andrews a fost votată cea mai bună experiență a studenților din Marea Britanie constant pentru 10 din ultimii 13 ani de către studenții din Studiul Național al Studenților. Când veniți să studiați cu noi, vi se oferă o experiență unică și memorabilă pe care nu o veți găsi în altă parte.

St Andrews este o universitate mică și dimensiunea noastră oferă studenților posibilitatea de a interacționa mai mult cu personalul, de a construi relații strânse și de durată cu prietenii și de a excela la studiile tale. Orașul St Andrews și universitatea noastră s-au dezvoltat împreună, oferindu-ne o relație și o perspectivă unice. Când te alături, devii membru al comunității și toți St Andrews devin campusul tău. Cu teatrele noastre de cursuri și sălile de clasă situate în jurul orașului, veți obține în curând un sentiment de apartenență și siguranță, greu de găsit în altă parte.

Ca student postuniversitar, veți avea acces la comunitatea noastră postuniversitară exclusivă și la colegiu . Acestea organizează evenimente și oportunități de rețea obișnuite, precum și prelegeri de invitați, ateliere și activități sociale, care vă ajută să vă întâlniți cu semeni similari și să faceți conexiuni care vă vor ajuta pe tot timpul dvs. cu noi și nu numai.

De ce St Andrews

St Andrews este un loc unic pentru a studia și a trăi. Cuibărit pe coasta de est a Scoției, studenții se pot găsi care traversează cursuri de golf în drum spre clasă sau jogging de-a lungul plajei după cină. Nu numai că Universitatea are o reputație de nivel mondial, dar oferă și o gamă variată de activități sociale, inclusiv peste 150 de societăți studențești și 50 de cluburi sportive. Mergând prin oraș, respirați istoria Scoției înconjurată de clădiri istorice, repere și tradițiile studenților noștri. Istoria noastră bogată, facilitățile moderne de ultimă oră și locația frumoasă fac din studiul la St Andrews o experiență de neuitat și plină de satisfacții.

Perspectivele de carieră

Absolvenții noștri sunt foarte căutați de angajatorii de pe tot globul, din cauza abilităților și abilităților de înaltă calitate pe care le învață. Studenții au acces la cele mai noi cunoștințe și tehnici din domeniul lor, facilități de ultimă generație și servicii de asistență, care sunt întotdeauna disponibile pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul academic complet.

Programele noastre sunt provocatoare, foarte apreciate și vă vor lăsa cu o calificare de prestigiu recunoscută în întreaga lume. Fie că sunteți în căutarea unui curs cuprinzător predat , fie un grad de cercetare profund , University of St Andrews vă va ajuta să vă catapultați pentru a vă atinge obiectivele

Spune-ne ce te interesează - Înregistrează-te pentru a afla mai multe

Locații

Sfântul Andrews

Address
St Katharine's West
The Scores

KY16 9AJ Sfântul Andrews, Scoţia, Regatul Unit

Programe

MSc