Citește Descrierea Oficială

Peste 6500 de studenți internaționali din peste 135 de țări aleg să studieze anual la University of Southampton . În plus, avem legături cu universități și parteneri din întreaga lume, făcându-ne o instituție cu adevărat internațională.

Aici, la Științe Umane , suntem fascinați de oameni și de activitățile și realizările lor de-a lungul secolelor, de la preistorie până la cea modernă. Suntem bine cunoscuți pentru cercetarea și educația de primă importanță și de nivel internațional, în cadrul disciplinelor noastre de anvergură, dintre care majoritatea se află în primele zece locuri ale universităților britanice .

Cunoscând ceea ce face ca oamenii să bifeze este mai important ca niciodată în aceste vremuri tulburi. Studiind o diplomă într-una din disciplinele noastre oferă oamenilor noi perspective asupra omenirii și provoacă un fel de vitalitate intelectuală și energie creatoare care izvorăște dintr-o pasiune profundă pentru învățare și predare.

Personalul nostru academic de clasă mondială oferă studenților noștri și absolvenților de studii postuniversitare cu cel mai înalt nivel de pregătire și sprijin, expertiza lor fiind întotdeauna bazată direct pe cercetarea lor personală.

Pe lângă faptul că lucrează în propriile domenii, cadrele universitare lucrează împreună în cadrul disciplinelor pentru a continua cunoașterea. Acest lucru înseamnă că subiectele provocatoare de gândire, cum ar fi sclavia, pot fi examinate din mai multe perspective pentru a oferi studenților o imagine completă a problemelor complexe.

Centrele noastre inovatoare de cercetare reunesc cercetătorii pentru a se concentra pe subiecte ample, cum ar fi secolul al XVIII-lea și lumea medievală și renascentistă. De asemenea, găzduim Institutul unic Parkes pentru relațiile evreiești / ne-evreiești și Biblioteca Parkes, una dintre cele mai mari colecții de arhive evreiești din Europa.

Cercetarea noastră de vârf informează învățătura noastră, care este recunoscută în mod obișnuit ca a doua în nici una din anchetele naționale anuale ale studenților. Pe parcursul umanității, membrii personalului nostru academic sunt prietenoși și abordabili; mereu dispuși să-i ajute și să-i susțină pe studenți să reușească.

Posibilități postuniversitare pentru dvs.

Clasat în topul universităților din lume (QS World University Rankings 2018), cu 200 de cursuri predate și peste 90 de cursuri de cercetare oferite, Southampton deține cadrele universitare și facilități de renume mondial pentru a vă ajuta să deveniți cei mai buni din domeniul dvs. .

Alegerea să studiezi la Southampton înseamnă să devii parte a unei comunități vibrante, postuniversitare.

Luați-vă locul la vârf, printre unii dintre cei mai talentați studenți și academicieni din lume.

Southampton este cel mai mare oraș din județul ceremonial din Hampshire, pe coasta de sud a Angliei.

Suntem situați la 75 de mile de Londra; 19 mile de Portsmouth și 12 mile de Winchester. Suntem la doar câteva minute de Parcul Național New Forest, care este de 219 de mile pătrați de frumos parc și pădure. O mare parte a sud-vestului Hampshire este o țară frumoasă care se întinde în sud-estul Wiltshire și spre est de Dorset. De asemenea, suntem foarte aproape de Stonehenge, una dintre minunile lumii și cel mai cunoscut monument preistoric din Europa.

Southampton are o populație de aproximativ 220.000 de locuitori și este una dintre cele mai verde și plăcute zone metropolitane din Marea Britanie. Southampton are propriul aeroport și legături rapide către Londra și restul Regatului Unit. Fiind localizat pe coasta de sud, suntem casa Carnavalului din Marea Britanie si avem cele mai mari nave de croaziera din lume, vizitati-ne in mod regulat.

Southampton este, de asemenea, casa Southampton Football Club, care concurează în Premier League și The Ageas Bowl, casa Hampshire County Cricket Club.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Southampton

Oferim un program MMUS cu trei Pathways : muzicologie, performanță și compoziție. Toate cele trei Pathways pot fi folosite ca pregătire profesională pentru ei înșiși sau ... [+]

Oferim un program MMUS cu trei Pathways : muzicologie, performanță și compoziție. Toate cele trei Pathways pot fi folosite ca pregătire profesională pentru ei înșiși sau ca pregătire pentru doctorat. Elevii din programul nostru MMus beneficiază de o instruire intensă unu-la-unu cu experți din istoria muzicii, studii culturale ale muzicii, studii de performanță și analiză; interpreți internaționali cu cariere solo și ansamblu active; și compozitori proeminenți de muzică de artă contemporană, muzică electronică, muzică mediatică (inclusiv muzică de film, televiziune și jocuri video) și jazz.

Introducerea cursului

Vrei să știi cât de bune sunt scorurile de film? Vă interesează ideile din spatele spectacolelor muzicale? Extindeți-vă cunoștințele despre componentele și aspectele muzicii cu muzica MMUS (Performanță, compoziție și muzicologie) de la University of Southampton și îmbunătățiți talentele muzicale. Acest program MMUS larg vă va învăța elementele performanței muzicale, precum și diferitele genuri de muzică. Obținerea acestei experiențe într-o varietate de categorii vă va pregăti pentru o carieră de succes în industria muzicală.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Southampton

MA în filosofie oferă o bază pentru o muncă avansată în filosofie. Acesta este conceput pentru a satisface atât pentru cei care au interesul de a face o MA de dragul lor ... [+]

MA în filosofie oferă o bază pentru o muncă avansată în filosofie. Acesta este conceput pentru a satisface atât pentru cei care au interesul de a face o MA de dragul lor și pentru cei care intenționează să continue pentru a urma un doctorat. Acest program vă va permite să dobândiți o pregătire temeinică în domeniul abilităților de cercetare, alături de studiul detaliat al lucrărilor centrale ale filosofiei. Veți avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de opțiuni care acoperă anumite domenii și filosofi particulari. Puteți să vă alegeți Pathway proprie sau să adoptați o abordare de alegere și amestecare a studiilor.

Introducerea cursului

Filosofia la Southampton este renumită pe plan internațional pentru cercetările sale în domenii precum estetica, normativitatea și istoria filosofiei. În Filosofia de Cercetare pentru Cercetarea în 2014, filosofia de la Southampton a obținut al șaptelea cel mai mare scor din Marea Britanie pentru activitatea sa publicată, astfel că te vei alătura unei echipe de mare calibru.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton

La începutul secolului XXI, sectorul culturii joacă un rol din ce în ce mai important în politicile publice; politic, social și economic. Industriile culturale, cum ar fi ... [+]

La începutul secolului XXI, sectorul culturii joacă un rol din ce în ce mai important în politicile publice; politic, social și economic. Industriile culturale, cum ar fi industria cinematografică, sunt acum o atenție specială a acestei atenții, datorită potențialului lor de a reduce decalajul perceput între cultură și comerț, adică capacitatea lor de a îmbunătăți simultan viața culturală și a genera bogăție. În acest context, există o conștientizare puternică a importanței profesionalismului în managementul cultural.

MA de Film și Management Cultural este conceput pentru studenții care doresc să combine studiul de film la nivel postuniversitar cu o cunoaștere a managementului cultural.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton

Masteratul în Studii Literatura Engleză vă va oferi posibilitatea de a urmări subiecte și genuri literare dintr-o gamă largă de autori și perioade: de la Shakespeare, Jan ... [+]

Masteratul în Studii Literatura Engleză vă va oferi posibilitatea de a urmări subiecte și genuri literare dintr-o gamă largă de autori și perioade: de la Shakespeare, Jane Austen și ficțiune din secolul al XVIII-lea până la cultura tipografică victoriană, modernism și modernitate, literatură și drept, Literatura despre Holocaust și literatura postcoloniană a lumii.

Programul poate fi luat peste un an cu normă întreagă sau doi ani cu fracțiune de normă.

Introducerea gradului

Programul vă va permite să desfășurați cercetări la nivel înalt și gândire critică independentă; să utilizeze eficient arhivele, manuscrisele și bibliotecile de cercetare; și pentru a examina modul în care literatura formează înțelegerea publică a diferitelor domenii, cum ar fi schimbările climatice, economie, medicină, religie și multe altele. Nu numai că vă veți prezenta cu o diplomă de master recunoscută la nivel internațional de la o universitate de top a grupului Russell, de asemenea veți dobândi abilitățile de gândire critică și scriere care vă vor oferi avantajul competitiv fie ca viitor cercetător, fie ca profesionist în carieră, cum ar fi scris, difuzare, predare și administrație publică.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton

Programul de predare a limbii engleze (ELT) este un program post-experiență care oferă profesorilor de limbă engleză (LLL) din Marea Britanie și din străinătate posibilit ... [+]

Programul de predare a limbii engleze (ELT) este un program post-experiență care oferă profesorilor de limbă engleză (LLL) din Marea Britanie și din străinătate posibilitatea de a reflecta asupra experienței lor profesionale, de a dezvolta o înțelegere mai profundă a teoriei și practicii Predarea limbii engleze și obținerea abilităților și competențelor necesare pentru rolul de lider în ELT.

Introducerea cursului

Oferiți oamenilor din întreaga lume capacitatea de a vorbi și de a comunica fluent în limba engleză și de a începe să construiți fundația pentru o carieră plină de satisfacții și plină de satisfacție cu un curs de masterat în predarea limbii engleze (ELT) la University of Southampton . Acest grad MA oferit de University of Southampton poate oferi instrumentele necesare pentru a preda limba engleză în mod eficient, prin intermediul problemelor actuale în metodologia de predare a limbilor străine la aprecierea critică a predării limbilor străine.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton

Studiile de film la University of Southampton sunt bine stabilite, de 15 ani. Programul de masterat este un curs solid și provocator, unul dintre trăsăturile cele mai dis ... [+]

Studiile de film la University of Southampton sunt bine stabilite, de 15 ani. Programul de masterat este un curs solid și provocator, unul dintre trăsăturile cele mai distinctive ale programului este accentul pus pe perspectivele transnaționale și globale asupra cinematografiei. Programul este predat de cercetători de renume internațional și are un record remarcabil de cercetare și publicare, inclusiv tabele de top pentru liga pentru cel mai bun departament de film din Marea Britanie în The Guardian și pentru cercetare în evaluarea națională de cercetare din 2009 (în cadrul studiilor europene).

Introducerea cursului

Master în Studii de Film oferă posibilitatea de a vă examina evoluția cinematografiei, de la teoria filmului clasic la problemele post-clasice și actuale în distribuția filmului. Acest curs de masterat poate oferi perspective valoroase în industria cinematografică și vă va duce pe o cale de carieră care poate duce la recompense în profesiile din artele și industria media.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton

Acest program oferă o rută concentrată pentru noii profesioniști din domeniul limbii engleze care doresc să dezvolte cunoștințe și abilități avansate în curriculum, pedag ... [+]

Acest program oferă o rută concentrată pentru noii profesioniști din domeniul limbii engleze care doresc să dezvolte cunoștințe și abilități avansate în curriculum, pedagogie și evaluare în limba engleză. Veți studia abordările contemporane ale curriculumului, evaluării și pedagogiei, cu oportunități de urmărire a intereselor de specialitate, cum ar fi autonomia cursantului și limba engleză ca limbă internațională. Veți dezvolta o înțelegere mai profundă a teoriei și practicii de predare a limbii engleze și veți dobândi abilitățile necesare pentru a contesta practica profesională actuală, pentru a inova și pentru a întreprinde o serie de roluri de conducere în predarea limbii engleze.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Southampton

Industria patrimoniului este o contribuție majoră și din ce în ce mai mare la economia globală, prin utilizarea unui număr sporit de manageri de patrimoniu calificați. Ac ... [+]

Industria patrimoniului este o contribuție majoră și din ce în ce mai mare la economia globală, prin utilizarea unui număr sporit de manageri de patrimoniu calificați. Acest grad oferă un curriculum personalizat pentru a dezvolta baza de cunoștințe și abilitățile necesare atât din disciplinele Business și Arheologie pentru a permite gestionarea eficientă a patrimoniului mondial. Ca student în acest program, veți fi ghidați prin module pentru a vă dezvolta înțelegerea principiilor economice și legale în care gestionează patrimoniul pe plan mondial, de la prezentările muzeului până la prezentări de site-uri și cum formează patrimoniul identități naționale. Acest lucru va corespunde educației în teorie și practică de evaluare, conservare, prezentare și atenuare a impactului dezvoltării asupra patrimoniului nostru comun. Abilitățile dvs. de afaceri vor fi dezvoltate în domeniul finanțelor, al marketingului, al gestionării proiectelor și al riscurilor, pentru a oferi o bază largă potrivită pentru a lucra atât în ​​sectorul public (guvernamental), cât și în cel privat. Absolvenții acestui program vor fi potriviți pentru a lucra într-o gamă largă de roluri de afaceri și management în sectoarele patrimoniului, turismului și construcțiilor.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton

Acest program este o diplomă de cercetare bazată pe Pathways studiu, cu un accent puternic pe dezvoltarea competențelor și specializărilor în practica arheologică superio ... [+]

Acest program este o diplomă de cercetare bazată pe Pathways studiu, cu un accent puternic pe dezvoltarea competențelor și specializărilor în practica arheologică superioară, paleoantropologie sau bioarcheologie. Puteți alege să vă concentrați pe unul dintre aceste domenii sau, alternativ, puteți prefera să dobândiți o gamă largă de competențe în cadrul acestor specializări.

Vă veți angaja cu materiale și situații arheologice din lumea reală, incluzând oportunități de colaborare cu o serie de părți interesate și parteneri în sectorul arheologic printr-o plasare profesională. Prin aceste mijloace, veți dobândi abilități de angajare profesională sau de cercetare post-doctorală ulterioară. Programul dvs. va fi încorporat în cultura de cercetare distinctivă a Southampton Archeology, cu expertiză de nivel mondial, diverse practici și contacte cu mediul comercial și sectorul patrimoniului.... [-]

Regatul Unit Southampton
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză