University of Portsmouth

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Portsmouth, este o universitate de varf modern, cu o reputatie excelenta pentru predare informat de cercetare de clasă mondială. Multe dintre programele noastre sunt recunoscute de către organismele profesionale și de a oferi acces la angajatorii care caută personal cu înaltă calificare. Avem peste 22.000 de studenți, inclusiv 4000 din peste 100 de țări, și peste 3.000 de studii postuniversitare predate și de cercetare studenți. Noi oferim facilități superbe într-o locație la malul mării vibrantă - o universitate de mare, dar în inima unuia dintre cele mai mari orașe istorice din Marea Britanie.

Repere includ:

  • Aderarea la o comunitate de studii postuniversitare de peste 3.000 de Marea Britanie, UE și internaționale de studenți.
  • Prestigioasa Biblioteca Universității, inclusiv o zonă dedicată studii postuniversitare pentru a facilita studiile și cercetările dumneavoastră.
  • Graduate School - un primul port de apel pentru toți studenții de cercetare postuniversitare și de supraveghere.
  • Dedicat in-house cariere și echipele de recrutare, gata sa va consilia cu privire la planificarea carierei și aplicații, precum și oferirea de îndrumare on-line.
  • Parteneriate cu organizații locale, naționale și internaționale.

Localizare

Portsmouth este un oraș plin de viață și cosmopolit de pe coasta de sud a Angliei și se bucură de unele dintre cele mai bune vreme în Marea Britanie. Este un loc interesant și atractiv în cazul în care istoric stă confortabil cu moderne. Orașul este compact - tot ce ai putea avea nevoie, eventual, se ajunge ușor.

La doar 90 de minute cu trenul direct din centrul Londrei, Portsmouth este, de asemenea, la mică distanță de aeroporturile Heathrow, Gatwick și Southampton. Ca un feribot ocupat de port, este o poarta de acces spre continent cu traversări regulate în Franța și Spania.

Cei mai mulți studenți trăiesc într-o zonă aproximativ patru mile pătrate; locuințe private și toate sălile noastre de reședință se află în această zonă. Salile noastre de la Residence sunt situate fie în apropierea centrului orașului din campusul Guildhall sau la Langstone Student Village, care este adiacent la terenurile de sport universitare.

Universitatea funcționează un program gratuit, un serviciu regulat cu autobuzul între campusul Guildhall și Satul Langstone Student în timpul pe termen

Ne întâlnim în țara dumneavoastră

Universitatea din Portsmouth reprezentanți ai vizita o serie de țări pe tot parcursul anului. Întâlniți-vă cu personalul nostru si afla mai multe despre cursurile noastre și viața universitară. Participăm la o serie de expoziții de peste mări și de sesiuni de interviu. Vă rugăm să vină și să ne vedem. În cazul în care doriți să aplicați, vă rugăm să aduceți toate documentele originale cu tine, ca să putem fi în măsură să vă facă o ofertă în ziua respectivă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

De Masterat în Marketing (ma)

Campus Cu normă întreagă August 2018 Regatul Unit Portsmouth

Actualizați și îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de marketing [+]

Actualizați și îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de marketing

Cursul nostru este conceput pentru a actualiza cunoștințele și de a spori înțelegerea dumneavoastră a principiilor și teoriile care stau la baza practicilor de marketing eficient și vă oferă cu marginea de conducere abilități de marketing contemporan. Veți explora acest domeniu dinamic si provocator la un nivel avansat.

Cu MA în marketing, puteți:

Beneficiați de consiliere și interacțiunea cu mulți vorbitori noștri profesioniști care vizitează Aplica studii de caz vii la cursuri dvs. prin intermediul link-urile largi pe care le avem cu firme și organizații Lucru în echipe de pe software-ul de simulare Market2win câștigă experiență neprețuită de marketing de luare a deciziilor strategice ... [-]

MA Design Grafic

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Profesionalizarea abordare a design grafic [+]

MA Design grafic (2015 intrare)

Luați-vă abilitățile de proiectare și de comunicare vizuală și mai mult prin producerea de propria proiectul dumneavoastră de cercetare-condus.

Explorați o serie de metodologii diferite de design, cum ar fi tipografie sau publicarea de design, și să le aplice în situații și scenarii "lumea reală". Scopul tau va fi de a canaliza angajament de design în timp ce crearea de legături cu industria și comunitatea de design profesional.

La acest curs puteți:

Să extindă punctul de vedere al practicii acceptate prin producerea de ultimă oră și intelectual și stimularea design grafic folosind cele mai noi software și echipamente Dezvolta înțelegerea dvs. de design grafic prin studiu aprofundat bazată pe cercetare Să dezvolte un discurs critic puternic în raport cu munca ta Vizitează în curs de blog pentru a afla mai multe ... [-]

Ma Design Interior

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Diplomă de master acest este ideal pentru proaspeții absolvenți care doresc să se specializeze sau de a reorienta abilitățile lor în secolul XXI provocări design interior. [+]

MA Design Interior (2015 intrare)

Acest curs vă permite să dezvolte și să crească propria practică creativă în timp ce poziționarea le într-un context teoretic.

Veți angaja în explorarea spațiului conceptual și pragmatic, încurajarea ta răspuns la funcționalitatea și design vizual de site-uri existente. Veți inspecta, de asemenea, luarea în considerare a materialității și relația ideii interior la arhitectura.

La acest curs puteți:

Au posibilitatea de a "câștiga și de a învăța" de lucru pe contracte reale prin biroul nostru Proiecte. Această experiență vă va permite să dezvolte portofoliul dumneavoastră profesionale. Dezvoltarea o zonă personală de studiu, se implica cu unele proiecte de regenerare regionale și de testare și de a dezvolta ideile și cercetare interior. ... [-]

Ma Lingvistică și TESOL Aplicate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Dezvoltarea profesională în TESOL [+]

MA Lingvistică Aplicată și TESOL (2015 intrare)

Cursul este ideal pentru practicarea profesori ELT / EFL / TESOL care doresc să-și continue dezvoltarea lor profesională și de a îmbunătăți perspectivele de carieră. Ca revizuirea și bine evoluțiile din domeniu, acest curs flexibil permite studenților să dezvolte expertiza lor în domenii de interes personal.

De asemenea, disponibile: MA Lingvistică Aplicată și TESOL (învățământ la distanță)

La acest curs puteți:

Extindă cunoștințele și înțelegerea de învățare și de predare ca upgrade-calificarile Reflecta asupra practicii didactice din perspective teoretice și bazate pe cercetare Îmbunătăți perspectivele de carieră ... [-]

Studii Ma Traducere

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Cursul este conceput atât pentru absolvenți de limbi străine care doresc să devină traducători și traducători practică care doresc să obțină o calificare formală. [+]

MA Studii de traducere (2015) de intrare

Acesta este un curs practic, acreditat conceput pentru absolvenții de studii de limbi străine și traducători practică, care oferă o calificare formală în traducerea între limba engleză și oricare dintre o serie de limbi. Ea are o orientare practică puternic, îmbrățișând tehnologie și abilități de cercetare, care sunt extrem de relevante pentru traducere ca o cariera. Deasemenea disponibil:

MA Studii de traducere (Distanța de învățare -duration de 3 ani)

La acest curs puteți:

SPECIALISE în traducere între limba engleză și alegerea dumneavoastră de limbă din arabă, chineză, franceză, germană, italiană, japoneză, poloneză, portugheză, rusă sau spaniolă, Echilibru de studiu între competențe de traducere, competență tehnologică și achiziționarea de metodologii teoretice Urmeze un program acreditat de European Masters în rețeaua de traducere ... [-]

MSc

Calculator Master și De Securitate A Informațiilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Se îngropa într-o lume de securitate de calcul [+]

Master Computer și de securitate a informațiilor (2015 intrare)

Potrivit pentru profesioniști actuale și formare în domeniul securității, acest curs oferă o educație detaliat și contemporan în calculator și securitatea IT.

Acesta acoperă securitate în diferite etape ale procesului de dezvoltare software - caietul de sarcini, implementarea și capacitatea sa de a analiza criminalistica digitală, rezultând în înțelegere profundă a valorii de securitate.

La acest curs puteți:

Să învețe să selecteze și să aplice mecanisme de securitate și metode, cum ar fi operațiunile criptografice de software pentru a îmbunătăți securitatea unui sistem informatic Gestiona o inginerie de calculator viata reala sau un proiect de studiu, folosind tehnici adecvate pentru scrierea și raționamentul cu privire la politicile de securitate Folosesc o serie de instrumente medico-legale digitale în contextul unei investigații digitale ... [-]

Criminologie Master și Justiției Penale

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru a dezvolta înțelegerea dvs. a teoriilor criminologice ale ofensatoare și amploarea crimei în Anglia și Țara Galilor. [+]

Master Criminologie și Justiție Penală (2015 intrare)

Acest program a stabilit vă permite să dezvolte înțelegerea dumneavoastră a teoriilor criminologice ale ofensatoare și amploarea crimei, permițându-vă să examineze critic rolul și funcția de justiție penală și procesul politic penal, și justiția penală contextul elaborării politicilor, în Anglia și Țara Galilor. Acesta a fost special conceput pentru absolvenții de Criminologie sau alte grade conexe, pentru cei cu aspirațiile de carieră de justiție penală sau cei care lucrează deja în arena justiției penale la toate nivelurile Pe acest curs puteți:

Să dezvolte o înțelegere a aplicării principiilor justiției penale criminologice și de aplicare a legii și agențiile de justiție penală Examinează tratamentul comunităților defavorizate și a grupurilor discriminate, de către și în sistemul de justiție penală Shape studiul intereselor tale prin alegerea opțiunilor și disertație subiect ... [-]

Criza Master și De Gestionare A Dezastrelor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Planificarea, logistică, răspuns și reziliență [+]

Master de criză și Managementul Dezastrelor (2015 intrare)

Acest curs inovator vă va oferi o înțelegere solidă a riscurilor, vulnerabilitate și risc de dezastru. În legătură cu acest lucru, va dezvolta o conștientizare în practică a diferitelor aspecte implicate în gestionarea situațiilor de urgență, cum ar fi planificare, logistică și răspuns. Acest lucru, plus alte subiecte de pe curs, va asigura puteți câștiga capacitatea de a contribui la îmbunătățirea rezistenței de guverne, organizații și companii în fața crizei sau în caz de dezastru

La acest curs puteți:

Să fie predate de către experți, care au o experiență industrială și consultanță extinsă și un portofoliu puternic de cercetare Să câștige experiență de a folosi tehnici de reducere a riscului de dezastre, plus o serie de alte abilități, cum ar fi cartografierea folosind GIS, GPS și tehnologii de teledetecție Opta pentru a face un stagiu de muncă cu o organizație de planificare de urgență, de gestionare a crizelor sau de răspuns în caz de dezastre ... [-]

Economie De Afaceri Master, Financiar-bancar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Master Business Economie, Finanțe și Bănci va ajuta să înțelegeți funcționarea retail, en-gros bancare și internațional și reglementarea lor. [+]

Master Business Economie, Finanțe și Bănci (2015 intrare)

Acest curs va va ajuta sa aprofundeze cunostintele de economie și finanțe, și de a dezvolta înțelegerea dumneavoastră de sectorul serviciilor financiare.

Acesta combină teoretice și aspectele legate de economie, finanțe și bănci aplicate alături de o înțelegere a deciziilor de afaceri și strategie. Veți interpreta tendințele, să identifice riscurile de piață și de a evalua argumente de politică publică, precum și dezvolta tehnicile de prognoză financiare. Solicitanții postuniversitare vor fi interesați să afle că în fiecare an Portsmouth Business School ofera o serie de burse pentru studenții de auto-finanțare.... [-]


Geologie Inginerie Msc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Un amestec de unități predate și proiecte de cercetare în domeniul Inginerie Geologie. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a efectua experiență de muncă și o destinație de plasare, ca parte a cursului. [+]

Master Inginerie Geologie (2015 intrare)

Inginerie Expertiza geologică este esențială pentru toate tipurile de proiecte de inginerie civilă, cum ar fi tuneluri, baraje, mine, cariere, platformele marine și parcuri eoliene.

Acest curs vă oferă cu abilitățile avansate pentru a efectua investigații detaliate în suprafață și subterane Geologie, identificarea condițiilor nefavorabile sol și elaborarea de măsuri de remediere adecvate de structurile de inginerie.

La acest curs puteți:

Să fie predate de către experți recunoscuți pe plan internațional, cu vastă experiență în geologie inginerie și Geotehnică Câștiga experiență în domeniul tehnicilor de evaluare de mediu, plus o serie de alte abilități, cum ar fi cartografierea folosind GIS, GPS și tehnologii de teledetecție Du-te pe numeroase fieldtrips, atât la nivel local și în străinătate, să urmeze cursuri de formare domeniu de specialitate ... [-]

Logistică Master și Managementul Lanțului De Aprovizionare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Acest curs se concentrează pe integrarea tehnicilor analitice pentru optimizarea cu problemele de decizie și tehnologice cu privire la logistică și managementul lanțului de aprovizionare. [+]

Master Logistică și Supply Chain Management (2015 intrare)

Logistică și managementul lanțului de aprovizionare reuni aptitudinile de afaceri pentru a gestiona activitățile și fluxurile de informații între furnizori, producatori, furnizori de servicii logistice, comercianți și consumatori.

Acest curs se concentrează pe integrarea tehnicilor analitice pentru optimizarea cu problemele de decizie și tehnologice cu privire la logistică și managementul lanțului de aprovizionare.

La acest curs puteți:

Să aibă acces la instalațiile de calcul ultra-moderne, și de a folosi pachete specializate de calcul matematice și statistice Participa la sesiuni practice pentru a rezolva studii de caz reale de viață, folosind software-ul nostru de simulare Să dezvolte rezolvarea problemelor, luare a deciziilor și abilități interpersonale esențiale pentru roluri profesionale în acest domeniu ... [-]

Management De Proiect MSc

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Acest curs își propune să vă ofere o înțelegere largă de management de proiect, inclusiv instrumentele actuale și tehnici și capacitatea de a contribui la proiect și eficiența de afaceri. [+]

Master Management de proiect (2015 intrare)

Managementul de proiect este acum o disciplina de management de masă în multe organizații.

Acest curs oferă o pregătire solidă în principiile și practica de management de proiect, cu scopul general de a crește capacitatea dumneavoastră de a contribui la eficiența de afaceri. Acesta este conceput pentru a vă pregăti pentru a gestiona proiecte într-o gamă largă de sectoare și medii. Solicitanții postuniversitare vor fi interesați să afle că în fiecare an Portsmouth Business School ofera o serie de burse pentru studenții de auto-finanțare.

La acest curs puteți:

Participa la cursuri prin practicarea manageri de proiect care vorbesc despre experiențele lor și să dea îndrumări cu privire la probleme de management de proiect Participa la live web bazate pe forumuri de chat pentru a discuta despre munca ta cu profesori și alți studenți Apăsați în selecție pentru vasta noastră bibliotecă de resurse electronice, care pot fi accesate de oriunde, cu o conexiune la internet ... [-]

Managementul Inovației și Antreprenoriatului Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Cum sa faci idei și concepte devenit produse tangibile și întreprinderi [+]

MSC MSC managementul inovației și spirit antreprenorial (2015 intrare)

Desigur Acest Master interesant vă va oferi cu cunoștințe și înțelegere pentru a dezvolta și lansa noi produse și servicii, să gestioneze întreprinderile mici și genereze idei și oportunități noi. Acesta vă va dota in cariera ta viitoare pentru a crea un mediu antreprenorial care va facilita inovarea și a stimula creșterea.

Acesta este cursul ideală dacă se doresc o carieră în cazul în care inovația, spiritul antreprenorial și creativitatea sunt definitorii caracteristici cheie. Roluri, cum ar fi acestea pot fi găsite în organizațiile mari, în mici pentru a întreprinderilor mijlocii (IMM-uri) și în start-up afaceri solicitanții postuniversitare vor fi interesați să știe că în fiecare an Portsmouth Business School oferă un număr de burse pentru studenții de auto-finanțare .... [-]


Master Afaceri Si Management

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Portsmouth

Acest program dinamic vă va pregăti pentru o mare varietate de cariere diferite în toate tipurile de organizații [+]

Master Afaceri și Management (2015 intrare)

Acest curs va va dota cu o cunoaștere solidă a proceselor de afaceri, precum și a vă oferi cu abilități manageriale puternice si potentialul de lider.

Solicitanții postuniversitare vor fi interesați să afle că în fiecare an Portsmouth Business School ofera o serie de burse pentru studenții de auto-finanțare.

La acest curs puteți:

Folosi studii de caz pentru a analiza probleme complexe, de a explora incertitudinile implicate, să evalueze soluțiile posibile și planul de punere în aplicare a acestora Participa la live web bazate pe forumuri de chat pentru a discuta despre munca ta cu profesori și alți studenți Apăsați în selecție pentru vasta noastră bibliotecă de resurse electronice, care pot fi accesate de oriunde, cu o conexiune la internet ... [-]

Master De Conducere și De Management Educațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Cursul este conceput pentru a permite managerilor și-ar fi manageri pentru a obține o nouă înțelegere, competențe și încredere; pentru a face judecăți informate ... [+]

Master Educational Leadership Management (2015 intrare)

Dacă sunteți un manager în educație sau formare, sau ar dori să fie, acest curs este conceput pentru a vă permite să obțină cunoștințele, aptitudinile și încrederea de a sprijini contribuția dumneavoastră la politicile, practicile și procesele din sectorul dumneavoastră.

La acest curs puteți:

Se așteaptă să fie încurajată în utilizarea de sarcini la locul de muncă, asigurarea de învățare este semnificativă și profesional relevant Alege să studieze în mod integral sau parțial de timp (într-o seară pe săptămână, timp de doi ani)

Ce oportunitati s-ar putea duce la?

Cursul este destinat pentru profesori, formatori, lectori si instructori în sectorul de stat, privat, public, comercial sau voluntare de educație și formare care aspiră la poziții de conducere. Mulți absolvenți ai cursului atinge poziții de conducere în organizații de educație sau de formare profesională.... [-]


Master Inginerie Civilă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Cursurile noastre scopul de a vă oferi un cadru în care înțelegerea disciplinelor de bază în domeniul construcțiilor civile poate fi prelungit. [+]

Master Inginerie Civilă (2015 intrare)

Modern plan de ingineri constructori, proiectare, construi și gestiona lucrările publice la scară largă și facilități care stau la baza societăților în întreaga lume.

Cursul nostru își propune să vă ofere un cadru mai mare în care să înțeleagă disciplinele de bază de inginerie civilă. Acesta vă va oferi o oportunitate de a actualiza abilitățile tehnice și de a studia probleme de creștere importanță în inginerie și construcții civile industria.

La acest curs puteți:

Participa la cursuri și seminarii oferite de practicieni de la client, contractare și organizații de consultanță Aplica abilitățile dumneavoastră la problemele practice din viața reală, ca parte a sistemelor noastre de parteneriat cu organizațiile locale și globale Opta pentru a studia în străinătate, la o varietate de universități europene, prin programul de schimb ERASMUS ... [-]

Master Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Acest curs va va oferi o imagine de ansamblu a problemelor mecanice de management de inginerie de la un număr de perspective și oferă o înțelegere avansată de materiale, procese și sisteme de fabricație de operare. [+]

Master Inginerie Mecanică (2015 intrare)

Inginerie mecanica se află în centrul tehnologiei moderne. Acest curs vă va permite să efectueze un tratament avansat de discipline de bază de inginerie mecanică, modelare numerică și simularea sistemelor de inginerie, folosind analiza cu element finit.

În general ne propunem să vă oferim o apreciere a mediului la nivel național și internațional în care vă sunt susceptibile de a lucra.

La acest curs puteți:

Utilizați software-ul de simulare și aplicație de modelare pentru proiectarea virtuală și de fabricație Utilizeze link-urile noastre puternice cu companiile și investiga problemele industriale reale pentru a îmbunătăți înțelegerea de către dumneavoastră a profesiei Consonanță subiectul proiectului individual cu unul dintre grupurile noastre de cercetare și de a beneficia de expertiza de cadre universitare noastre caută în mod activ ... [-]

Master Psihologie Medico-legale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Acreditat de BPS, masterat nostru este recunoscut ca oferind un pas important către eventuala stare Chartered ca un psiholog medico-legale. [+]

Master Psihologie Legală (2015 intrare)

Forensic Psihologie este un domeniu în expansiune. Interacționează cu alte discipline, cum ar fi psihologia clinică, socială și cognitivă, precum și criminologie și de drept, în scopul de a aborda problemele de interes major pentru sistemul de justiție, organizații, indivizi și societate.

Acesta este un curs unic de cercetare informat în fruntea domeniu, cu multe oportunități de a se implica cu proiecte în curs de desfășurare în cadrul Departamentului.

La acest curs puteți:

Să fie predate de către cel mai mare grup de academicieni caută în mod activ la marginea de taiere de cercetare psihologie medico-legale din Marea Britanie Pune tehnicile de investigație la testul din Suite-ul nostru Intervievarea de Medicină Legală Beneficiază de legăturile noastre cu o varietate de unități de libertate, inclusiv pentru adulți de sex masculin și închisorilor pentru femei, instituțiile tinere infractorilor și spitale sigure ... [-]

Master Sisteme Informatice Geografice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Acest curs se referă atât în ​​teoria și practica de Sisteme Informatice Geografice, completate de studiu în domeniile în care avem o experienta deosebita. [+]

Master Sisteme Informatice Geografice (2015) de intrare

Sisteme Informatice Geografice (GIS) a crescut rapid de a deveni o componentă majoră a tehnologiei informației, creând metode distincte de analiză a datelor, algoritmi și instrumente software.

Acest curs pune accentul pe dobândirea de abilități practice GIS. Noi folosim o gama larga de instrumente software standard din industrie și o abordare structurată pentru a analiza datelor spațiale prin munca de proiect.

La acest curs puteți:

Obține o experiență hands-on, folosind instrumente, cum ar fi GPS, stații totale și scanere laser 3D Să fie predate de către experți, care au o experiență industrială și consultanță extinsă și un portofoliu puternic de cercetare Exersați-vă abilitățile de colectare a datelor GIS într-o gamă de medii ... [-]

Masterat

Arhitectura Martie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii August 2018 Regatul Unit Portsmouth + 1 mai mult

Maestru de Arhitectura oferă un program de vibrant, provocator și expansiv de studiu care conduce la RIBA partea II scutire. [+]

Martie Arhitectura (2015 intrare)

Maestru de Arhitectura oferă un program de vibrant, provocator și expansiv care vizează vă echiparea cu competențele profesionale și creative pentru o cariera de succes ca un arhitect și conduce la Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) Partea 2 scutire. Prin studiouri de design va fi expus la o serie de interese arhitecturale conexe, inclusiv urbanism, peisaj, practica, durabilitate și cultură, oferind un mediu de învățare trans-disciplinare, care este adecvat în lume arhitectural profesional complex de astăzi.

La acest curs puteți:

se angajeze cu proiecte de colaborare actuale cu instituțiile academice din alte țări - în trecut acestea au inclus Turcia, Spania, Danemarca și Australia lucra pe proiecte cu clienții "live" prin RIBA înregistrat practica noastră Office Project opta pentru a studia la o alegere a universităților europene prin programul de schimb ERASMUS ... [-]

De Masterat în Administrația Publică (MPA)

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Portsmouth

Dacă doriți să introduceți sau să sporească o carieră în administrația centrală, regională sau locală, sau în organizații în parteneriat cu guvernele, acest curs a fost conceput pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Acesta reunește oameni dintr-o gamă largă de organizații pentru a crea un mediu inter-cultural, inter-profesional și inter-organizațional de învățământ. [+]

Studiu integrat de gestionarea și administrarea organizațiilor din sectorul public

DURATA: Timp de 1 ani full Învățământ:, UK / EU - £ 4.600 (în funcție de creștere anuală); -Non UE - £ 11,500 (Full-time) Dacă doriți să introduceți sau să sporească o carieră în administrația centrală, regională sau locală, sau în organizații în parteneriat cu guvernele, acest curs a fost conceput pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Acesta reunește oameni dintr-o gamă largă de organizații pentru a crea un mediu inter-cultural, inter-profesional și inter-organizațional de învățământ.

In timp ce noi prefera solicitanții să aibă experiență de un rol de conducere în sectorul public, pot fi prevăzute excepții de un grad bun relevant.... [-]