University of Portsmouth

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Străduiți-vă pentru mai mult - alăturați-vă unei comunități excepționale de cercetare

O universitate ambițioasă într-o locație vibrantă și înfloritoare pe malul apei, Portsmouth este un loc interesant și inspirat de a studia. Cu o gamă impresionantă de cursuri, sprijin fantastic și activități legate de carieră, fiecare centru de curs, Portsmouth este o alegere excelentă pentru experiența dvs. de cercetare postuniversitară.

De ce să studiezi pentru o diplomă de cercetare la Portsmouth?

  • Suntem printre primele universități din Marea Britanie pentru satisfacția studentului în domeniul cercetării postuniversitare - 86% dintre studenții noștri de studii postuniversitare au fost mulțumiți de experiența lor generală în domeniul cercetării (PRES 2017).
  • În cel mai recent Cadru de Cercetare pentru Excelență în 2014, peste 60% din cercetările transmise de Universitatea au fost evaluate ca fiind excelente la nivel mondial și pe plan internațional excelent.
  • Aur-evaluat pentru predarea excelenței
  • Una dintre cele mai mari universități din lume în Times Times Higher Education Young University Rankings 2017
  • Universitatea Top 40 (Ghidul Universității Guardian 2018)

Cercetarea care face diferența

Acordăm o importanță deosebită cercetării și inovării. Ne concentrăm pe crearea de soluții pentru lumea reală, abordarea problemelor care au un impact asupra societății, asupra vieții umane și asupra planetei noastre. Acest lucru vă oferă șansa de a învăța de la personal în fruntea disciplinei lor.

Avem o comunitate de cercetare prosperă, cu peste 800 de studenți din cinci facultăți, care sunt susținuți de peste 500 de supraveghetori bine pregătiți. Școala noastră absolventă oferă sprijin excelent și îndrumare pentru toți elevii de cercetare.

O școală universitară dedicată

Școala noastră universitară dedicată este primul port de apel pentru informații pentru toți studenții și supervizorii postuniversitari de cercetare. Susținem, administrăm și coordonăm cursurile de formare pentru programele de Doctorat MPhil, PhD și Profesionale.

Ca student de studii la University of Portsmouth veți avea acces la Programul de Dezvoltare a Școlii Postuniversitare, care oferă formare generală a abilităților generice cu peste 150 de ateliere pe o gamă largă de subiecte, inclusiv proiectarea cercetării, procesul de doctorat și dezvoltarea carierei. Aceste ateliere populare și cu un grad ridicat de apreciere sunt oferite de către tutori noștri specialiști din întreaga universitate și sprijină studenții noștri în toate etapele studiilor.

Orașul

Situat pe coasta de sud a Angliei, Portsmouth este un oraș cosmopolit care se bucură de cele mai bune condiții meteorologice din Marea Britanie. Este un loc viu și plin de viață, unde istoricul se odihnește în mod confortabil, alături de cel modern. Orașul este compact, permițându-vă să vă deplasați repede și fără efort. Și cu majoritatea clădirilor universității situate în inima orașului, tot ce aveți nevoie este ușor accesibil, inclusiv cumpărături, divertisment și malul mării.

Finanțare și burse

Aplicațiile sunt acum deschise pentru burse de doctorat cu finanțare integrală pentru programe începând cu octombrie 2018. Aflați ce proiecte sunt disponibile și cum puteți aplica la paginile noastre de finanțare a cercetării.

Zile postuniversitare de informare

Rezervați-vă locul la una dintre zilele noastre de informare și aflați cum este să studiezi la o universitate cu rating de aur.

  • Miercuri, 14 martie 2018
  • Miercuri, 25 aprilie 2018
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează

Adresă, linia 1 University House Winston Churchill Avenue
PO1 2UP Portsmouth, England, Regatul Unit