University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe Sociale de la Universitatea din Nottingham oferă o gamă variată de cursuri în afaceri, economie, educație, geografie, drept, politică și relații internaționale, sociologie și politică socială.

Reputația pentru excelență

Universitatea din Nottingham este o universitate de top 100 la nivel mondial și se situează în top 50 pentru o serie de discipline de științe sociale în cele mai recente QS World University Rankings. O instituție cu adevărat globală, cu campusuri din China și Malaysia, Nottingham salută studenții din întreaga lume.

Oferă o comunitate dinamică de învățare, unde predarea este susținută de cercetările de vârf din lume. În cel mai recent cadru de excelență în cercetare, Universitatea a ocupat locul 8 în Marea Britanie pe o măsură de "putere de cercetare", iar peste 97% din cercetările sale sunt recunoscute pe plan internațional. Facultatea are o contribuție valoroasă la acest lucru prin cercetări care au impacturi ample asupra societății, inclusiv asupra economiei, sănătății și bunăstării, culturii, politicii publice și mediului.

Locație inspirată

Școlile din cadrul facultății se află în inima Angliei, în cadrul Universității Park și Campus Jubilee. Cu o suprafata de 300 de acri, Universitatea Park este considerata ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, cu un lac cu barci si dealuri verde. Este la doar 10 minute cu autobuzul de la centrul vibrant al orașului Nottingham și este bine conectat printr-o rețea de tramvai. Jubilee Campus a câștigat numeroase premii pentru clădirile sale inovatoare și ecologice, iar decorarea pe malul lacului și sculpturile contemporane îl fac un mediu de învățare inspirat.

Rețea de suport dedicată

Universitatea vă îndrumă înainte de a vă sosi și vă susține pe tot parcursul studiilor. Acestea oferă informații și îndrumări cu privire la numeroase aspecte, inclusiv calificări internaționale, vize, finanțe, reglementări de lucru și adaptarea la viața în Regatul Unit.

Acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze în Regatul Unit, Centrul pentru Educație în Limba Engleză oferă cursuri înainte și în timpul studiilor, pentru a vă dezvolta abilitățile lingvistice la nivelul cerut.

Serviciul de carieră și angajare oferă consiliere de carieră pentru viață, iar Serviciile de asistență pentru studenți asistă cu orice probleme personale sau academice pe care le aveți.

Învățarea în lumea reală

Toate școlile din facultate au legături valoroase cu industria, iar cursurile noastre vă echipează cu abilitățile esențiale și cunoștințele de specialitate de care veți avea nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

---

Informațiile afișate pe acest site au fost redactate înainte de anul universitar la care se aplică. S-au făcut toate eforturile pentru a se asigura că informațiile conținute sunt exacte la momentul publicării, dar este posibil să apară schimbări (de exemplu, la conținutul cursului), având în vedere intervalul dintre publicarea și începerea cursului. Prin urmare, este foarte important să verificați site-ul Universității pentru orice actualizare înainte de a vă înscrie la curs urmând nottingham.ac.uk/studywithus . În cazul în care există o diferență între conținutul acestui site și site-ul web al Universității, conținutul site-ului web al Universității are prioritate .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Online MA » Vedea Health MSc » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Summer courses » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Law Certificate » Vedea Law Doctorat » Vedea Law LLB » Vedea Doctorat » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Asistență Socială MA

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs combină universitate și învățarea bazată pe practică și este reglementată de către Consiliul Profesii Health Care și, cu contribuții semnificative de către lucrători sociali cu experiență și de către utilizatorii de servicii. [+]

Asistență Socială MA

Asistența socială MA este livrat prin intermediul Centrului de Asistență Socială, care lucrează pentru a promova schimbarea socială și personală și de rezolvare a problemelor în relațiile și comunitățile umane.

Veți fi predate de către personalul care au reputație naționale și internaționale pentru calitatea lor de cercetare și publicațiile lor, iar această cunoaștere informează învățătura lor.

Noi credem că în inima asistență socială se află relația care lucrătorii sociali dezvoltă cu utilizatorii de servicii individuali - fie ei copii, tineri sau adulți. Relații pozitive permit asistentul social pentru a sprijini utilizatorii de servicii, deoarece acestea negocia tranzițiile și deciziile în viața lor, care pot fi complexe și dureroase în natură.... [-]


MA Criminologie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs va ajuta să dezvolte o înțelegere critică avansată a criminalității în contextul său social, bazându-se pe descoperiri de la subiecte din intreaga stiintele socio-umane și umane. [+]

MA Criminologie

Acest curs va ajuta să dezvolte o înțelegere critică avansată a criminalității în contextul său social, bazându-se pe descoperiri de la subiecte din intreaga stiintele socio-umane și umane.

MA Criminologie acoperă domenii cum ar fi:

cum și de ce anumite tipuri de comportament sunt definite ca fiind crima modul în care societățile răspund la aceste și alte comportamente dăunătoare modul în care crima este experimentat de victime (sau supraviețuitori), cât și de societate în ansamblul său modul în care criminalitatea este reprezentată sau interpretat greșit în mass-media și cultura populară

Programul se bazează pe perspective de subiecte din intreaga stiintele socio-umane și umaniste, inclusiv sociologie, drept, psihologie, geografie, istorie, culturale și studii media. Ea reflectă natura criminologiei ca obiect în curs de dezvoltare rapidă, interdisciplinare preocupat de înțelegere a criminalității în contextele sale locale, regionale, naționale și internaționale, precum și într-o lume din ce în ce mai globalizată.... [-]


Ma de predare engleză la vorbitori de alte limbi (TESOL)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs se va dezvolta înțelegerea dvs. critică a evoluțiilor recente în teoria și practica TESOL și de a stimula te pentru a reflecta propria dumneavoastră de predare. [+]

MA Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL)

Acest curs se va dezvolta înțelegerea dvs. critică a evoluțiilor recente în teoria și practica TESOL și de a stimula te pentru a reflecta propria dumneavoastră de predare.

MA Predarea limbii engleze pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) este potrivit, dacă sunteți:

un profesor de limba engleză pentru vorbitori de alte limbi (TESOL) care lucrează într-o profesie conexă și sunt dornici să se bazeze pe cunoștințele existente și experiența care caută să îmbunătățească perspectivele de carieră interesați în cercetarea dumneavoastră practicile de predare proprii sau context

Ea se pregătește să efectueze cercetări independente în procesul de predare și învățare și oferă o cale de a studiu de doctorat. Veți întâlni tutori experti in domeniul predării limbii engleze (ELT), o ramură importantă a lingvisticii aplicate, care au reputație internațională în domeniul lor de cercetare, și care se angajează să ofere cea mai bună experiență de studiu de calitate.... [-]


MA din Asia și Studii Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs este o bază ideală să se lanseze într-o carieră în Asia. Timpul petrecut în oricare China sau Malaezia se va dezvolta cunoștințele și experiența culturii și politicii din regiunea ta. [+]

MA din Asia și Studii Internaționale

Acest program MA tri-campus, vă va studia la campusul nostru din Marea Britanie pentru primul semestru, trecând la oricare Ningbo, campusul nostru din China sau campus Malaezia pentru al doilea. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a studia cu adevărat distinctiv țările din Asia, precum și relațiile dintre ele și restul lumii.

Acest curs este predat de cadre universitare în Marea Britanie, China și Malaezia campusuri ale Universității, care sunt experți în politică din Asia, istorie și relații internaționale.

Modulul de bază, Asia Global, va va introduce teme pan-asiatice, cum ar fi naționalismul, globalizarea, provocările de mediu, politica de resurse și relațiile dintre sexe. Ea contestă concepția predominantă a "Asia în creștere", ca un nou fenomen și va permite, de asemenea, să se specializeze pe anumite țări sau studii regionale.... [-]


MA Diplomație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Conceput pentru a vă prezenta studiul aprofundat al diplomației, acest curs vă va expune la cele mai recente cercetări în domeniul dreptului la conflicte armate, gestionarea crizelor și istoria internațională contemporană. [+]

Prezentare generală

Conceput pentru a vă prezenta studiul aprofundat al diplomației, acest curs vă va expune la cele mai recente cercetări în domeniul dreptului la conflicte armate, gestionarea crizelor și istoria internațională contemporană.

Diplomație oferă cadrul uman vital pentru dezvoltarea societății internaționale într-o lume în proces de globalizare. Modele complexe de drept, de cultură, de istorie, de economie și de politică complexă - în interiorul și între state - sunt mediate de practica diplomației. Arta diplomației este esențială în medierea și reglementarea lumii contemporane.

Acest curs dinamic, interdisciplinar, este oferit în comun de Școala de Politică și Relații Internaționale, Facultatea de Drept și Departamentul de Istorie. Veti dezvolta o înțelegere largă de diplomație și negociere, inclusiv abordările tradiționale pe care le consideră o formă de specialist statecraft, și concepții moderne, care îmbrățișează domenii precum mass-media și diplomație culturală.... [-]


MA Educație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

MA Educația este un program modular unic de studiu conceput pentru a reflecta nevoile indivizilor sau cohorte de organizare, și aprofunda și rafina capacitatea de reflecție critică asupra practicii. [+]

MA Educație

MA Educația este un program modular unic de studiu conceput pentru a reflecta nevoile indivizilor sau cohorte de organizare.

În timp ce fiecare modul are propriul accent unic, toate sunt preocupați de investigarea aspectelor educaționale contemporane în lumina contexte istorice, politice și sociale, literatura corespunzătoare și experiența comună a membrilor curs.

Scopul general al programului de masterat este de a aprofunda și rafina capacitatea de reflecție critică asupra practicii dumneavoastră, precum și cu privire la modelele mentale care informează munca. Anchetă practicant sistematică este, prin urmare, un principiu de organizare care stă la baza tuturor modulelor de program, și veți fi încurajați să identifice problemele care sunt semnificative pentru practica profesională.... [-]


MA Global Cetățenie, identitățile și drepturile omului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs explorează ceea ce schimbări recente ale peisajului cultural și politic global înseamnă pentru indivizi și grupuri, în ceea ce privește capacitatea lor de a avea acces la drepturile omului. [+]

MA Global Cetățenie, identitățile și drepturile omului

Cererea pentru diferite forme de expertiză în domeniul drepturilor omului, a cetățeniei și identitățile se extinde rapid în calitate de guverne, agenții internaționale, organizații non-guvernamentale și organizațiile din sectorul privat devine din ce în ce mai sensibili la și interesați de întrebări cu privire la drepturile și identități.

În actualul context global versiuni naționale ale cetățeniei au ajuns la punctul de criză. Cu toate acestea, ce înseamnă să te gândești la tine ca la un cetățean global? MA cetățenie globală, Identități și Drepturile Omului își propune să afle prin investigarea întrebări globale critice, cum ar fi război, migrația, schimbările climatice, criza creditelor, creșterea naționalismului, impactul mass-media la nivel mondial, turismul sexual, sclavie modernă, transformarea de gen și sexualitate și, desigur, rasismul contemporan.... [-]


MA Governance and Political Development

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham

[+]

Serviciul nostru de carieră și angajare, premiat, oferă asistență și îndrumare de specialitate în timpul studiilor și pentru viață după absolvire. ... [-]


Ma persoană centrată pe consiliere experimentală și practică psihoterapie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 4 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs este flexibil și acoperă toate domeniile de practică. Programul vă pregătește pentru exercitarea profesiei de practician în domeniul consiliere și psihoterapie. [+]

MA Person-Centered Experientiala Consiliere si Psihoterapie practica

Vă va alătura o comunitate diversă și profesionistă, care are o abordare experiențială centrată pe persoană, chiar în inima a ceea ce facem. Suntem o echipa cu un amestec unic de practici și medii academice și de experiență.

Suntem specializati in Consiliere pentru copii și tineri și adulți pe toată durata vieții. Programul nostru este flexibil și acoperă toate domeniile de practică. Programul vă pregătește pentru exercitarea profesiei de practician în domeniul consiliere și psihoterapie.

Pe programul nostru vă va:

angajeze creativ cu probleme în societatea contemporană alege între două specializări, Consiliere pentru adulți intreaga durata de viata (AAL) și Consiliere pentru Copii și Tineri (CYP) aparțin unei comunități consiliere și psihoterapie vibrant studiu într-o universitate de clasă mondială, cu un premiat mediu durabil ... [-]

Ma Politica Socială Internațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a înțelege noile provocări ale lumii din ce în ce mai interdependente, în care trăim. [+]

Ma Politica Socială Internațională

Acest curs echipează studenții cu abilitățile necesare pentru a înțelege noile provocări ale lumii din ce în ce mai interdependente, în care trăim. Politica socială este preocupată de întrebări, cum ar fi:

Cum putem crea o societate bună? Câți bani ar trebui să cheltui pe servicii sociale? Este distribuția actuală a veniturilor și a averii social doar? Ar trebui să fi taxat individual pentru utilizarea serviciilor de asistență socială? Ar trebui piețe libere și motive de profit joacă un rol central în furnizarea de servicii? Care sunt cauzele și consecințele sărăciei?

Nu mai este posibil să se studieze politicilor sociale naționale în izolare. Interconexiuni globale sunt multiplicarea și intensificarea într-o serie de domenii: economie, politica si mediul natural, printre altele. Politica de Socială Internațională MA oferă o introducere la politica socială comparativă și așa mai departe la evoluțiile recente ale reformelor de bunăstare din întreaga lume.... [-]


MA Politică și Istorie contemporană

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs este explicit istorică în domeniul de aplicare, având un accent deosebit pe acele lucruri în interiorul memoriei de viață, reflectând marea avîntul de interes în istoria contemporană, după încheierea Războiului Rece. [+]

MA Politică și Istorie contemporană

Acest curs este explicit istorică în domeniul de aplicare, având un accent deosebit pe acele lucruri în interiorul memoriei de viață, reflectând marea avîntul de interes în istoria contemporană, după încheierea Războiului Rece.

Cursul va aborda metode beligerante la evenimentele recente care au format propria ta viață și viețile celor din jurul tău imediat.

MA Politica și Contemporană Istoria este bine stabilită și atrage solicitanții de o calitate excepțională din Marea Britanie și în străinătate.

Universitatea din Nottingham are una dintre cele mai mari concentrații de expertiza de cercetare din istoria contemporană din Marea Britanie. Personalul din cadrul Școlii de Politici și Relații Internaționale sunt implicați activ în cercetarea istorică contemporană și expertiză suplimentară se găsește în școlile de Studii americane și canadiene, istorie, Departamentul de Studii Teologie și religioase, precum și Institutul de Politici din China.... [-]


MA Predarea chinezilor vorbitori de alte limbi

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs este foarte relevant dacă sunteți în prezent sau căutați să învățați limba chineză pentru vorbitori de alte limbi. [+]

Prezentare generală

Acest curs este foarte relevant dacă sunteți în prezent sau căutați să învățați limba chineză pentru vorbitori de alte limbi.

Vă veți alătura comunității noastre educaționale de învățământ secundar și lingvistic, învățământ primar, secundar și superior, diversă și vibrantă, și veți călători în dezvoltarea unei cariere în domeniul de dezvoltare rapidă a învățământului de limbă chineză în Marea Britanie sau în întreaga lume.

Acest curs este potrivit pentru profesorii de limbă chineză dornici să se bazeze pe cunoștințe și experiență, precum și pe profesorii altor discipline care intenționează să se mute în acest domeniu, precum și pe cei interesați în proiectarea, managementul sau pregătirea cadrelor didactice, atât în ​​Marea Britanie, cât și la nivel internațional.... [-]


Ma relații internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs este un program de grad recunoscut pe plan internațional, care vă va oferi cu o pregătire solidă în aspectele filosofice și practice ale analizei politice internaționale. [+]

MA Relații Internaționale

Acest curs este un program de grad recunoscut pe plan internațional, care vă va oferi cu o pregătire solidă în aspectele filosofice și practice ale analizei politice internaționale.

Bazându-se pe expertiza de cercetare a unui număr mare de cadre didactice din cadrul Școlii de Politici și Relații Internaționale, acest curs va introduce concepte cheie, cum ar fi puterea, agenție, statul, societatea și ordinii internaționale.

Puteți adapta acest program pentru propriile interese prin alegerea dintr-o gamă largă de module oferite de către școală.

Interesele de cercetare ale personalului nostru academic, care sunt bine stabilite lideri în domeniul relațiilor internaționale, acoperă o gamă considerabilă de expertiză.... [-]


Marts Educație

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham

Marts Educație combină studiul academic al politicilor educaționale, sisteme, contexte și practici, cu un accent practic pe dezvoltarea carierei în domenii conexe. [+]

marts Educație

Marts Educație combină studiul academic al politicilor educaționale, sisteme, contexte și practici, cu un accent practic pe dezvoltarea carierei în domenii conexe.

Studierea educației va dezvolta înțelegerea a ceea ce înseamnă a învăța și de modul în care acest lucru este încadrată de contexte mai largi culturale, sociale, politice, istorice și economice.

Acest lucru, gradul științei sociale interdisciplinare contemporane se bazează pe o lungă tradiție de programe creative și dinamice la o școală de educație cu peste 200 de ani de experiență în domeniu. Veți fi predate de către personalul care au fost recunoscute cu premii pentru predarea lor și să aibă reputație internațională pentru cercetarea lor.... [-]


MA Securitate Internațională și Terorism

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs inovator vă oferă un cadru pentru o investigație detaliată a securității internaționale și a terorismului. [+]

Prezentare generală

Acest curs inovator vă oferă un cadru pentru o investigație detaliată a securității internaționale și a terorismului.

Securitatea și siguranța au fost întotdeauna în centrul condiției umane. O înțelegere a securității implică studierea nu numai a ceea ce ne face să ne simțim în siguranță, ci și ceea ce noi considerăm ca fiind amenințător.

În mediul internațional actual, cu accentuarea terorismului internațional și a conflictelor din Siria și Ucraina, acest curs oferă posibilitatea aprofundării studiului și analizei.

Predate de experți internaționali în domeniul securității și terorismului, acest curs vă va prezenta câteva dintre școlile principale de gândire din cadrul disciplinei, inclusiv realismul, liberalismul și teoria critică.... [-]


Ma specială și educație incluzivă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii January 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs oferă un accent cuprinzătoare cu privire la dezbaterile contemporane în cadrul educației speciale și incluzive, inclusiv politici și abordări locale, naționale și internaționale. [+]

MA specială și Educație incluzivă

MA specială și incluzivă pentru Educație se concentrează pe nevoile specifice ale copiilor cu dificultăți de învățare și dizabilități, deficiențe de comunicare, dificultăți de alfabetizare / dislexie, autism si ADHD pentru a ilustra provocările întâlnite în practica profesională.

Explorare critică a teoriei actuale și de cercetare informează luarea in considerare a abordărilor pedagogice, precum și dezvoltarea unor sisteme și structuri eficiente de lucru cu părinții / aparținătorii și diferite agenții.

MA specială și incluzivă pentru Educație este potrivită dacă:

interesați în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale de lucru ca profesor sau profesional asociat în învățământul de masă sau setările de specialitate care doresc să se extindă abilitățile și practică un profesionist cu experiență sau noi pentru lucrul cu copiii cu nevoi suplimentare UK pe bază sau un student international Acesta oferă de dezvoltare profesională de înaltă calitate, care ofera flexibilitate pentru tine de a urmări domenii de interes și complementare. ... [-]

Politici Publice MA

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs se concentrează pe problemele critice și evoluțiile-cheie legate de ordinea publică, cum ar fi globalizarea, europenizare, guvernare, și evaluarea politicilor. [+]

Politici Publice MA

Odată cu evoluțiile actuale din țările din întreaga lume, acesta este unul dintre momentele cele mai interesante pentru a studia nimic de a face cu sectorul public, guvernare și de guvern, precum și livrarea de servicii pentru a satisface nevoile oamenilor. Vei avea posibilitatea de a studia dezvoltarea politicilor, implementarea și evaluarea într-o gamă largă de sectoare de politică (de exemplu, sănătate, alimentație, educație etc.) și țări.

Scopul tuturor programelor noastre este de a vă oferi abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a face sens al lumii de ordine publică și de gestionare, astfel încât să puteți analiza în mod critic situații și probleme, și de a folosi acest lucru pentru a îmbunătăți practica.... [-]


Studii de traume MA

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham

Oferind o oportunitate de a înțelege natura traumelor psihologice, acest curs oferă o bază bogată și diversă pentru a lucra în domeniul traumatismelor pentru o gamă largă de discipline profesionale. [+]

Prezentare generală

Oferind o oportunitate de a înțelege natura traumelor psihologice, acest curs oferă o bază bogată și diversă pentru a lucra în domeniul traumatismelor pentru o gamă largă de discipline profesionale.

Trauma psihologică afectează aproape toată lumea la un moment dat în viața lor, fie prin pierdere, accident sau boală. Profesioniști dintr-o gamă largă de medii lucrează cu persoane traumatizate.

Acest curs este ideal dacă vizați sau lucrați deja în consiliere, psihoterapie, psihologie, asistență socială, servicii de poliție / probațiune / penitenciar, educație, ONG-uri sau personal de urgență.... [-]


învățare ma, tehnologie și educație

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs promite o înțelegere mai profundă a învățării și, în plus, modul în care noile tehnologii pot fi aplicate în școli, universități și la locul de muncă să-l susțină. [+]

MA Learning, Tehnologie și Educație

Ești angajat să îmbunătățească predarea și învățarea? Doriți să înțeleagă condițiile de învățare eficiente și apoi a explora modul în care noile tehnologii pot ajuta? Personalul nostru au reputație internațională restante pentru predarea și cercetarea lor în jurul acestor subiecte importante.

Învățare MA, Tehnologie și Educație este programul pilot oferit de Stiinte Institutul de Cercetare de învățare (LSRI), în cadrul Școlii de Educație. Științe ale învățării atrage de la psihologie, informatică și educație. Acesta oferă o perspectivă unică asupra teoriilor care stau la baza învățării de succes și de predare și inovare în lumea digitală în mișcare rapidă a noilor tehnologii.... [-]


MSc

Analiză în afaceri Master

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Doriți să învățați cum să transformați datele în informații despre afaceri într-o unitate de învățământ de ultimă oră condusă de experți internaționali? Vă interesează să descoperiți analize de ultimă oră folosind seturi de date din lumea reală, dezvoltându-vă abilitățile de carieră și de consultanță? [+]

Prezentare generală

Doriți să învățați cum să transformați datele în informații despre afaceri într-o unitate de învățământ de ultimă oră condusă de experți internaționali? Vă interesează să descoperiți analize de ultimă oră folosind seturi de date din lumea reală, dezvoltându-vă abilitățile de carieră și de consultanță?

Acest curs a fost dezvoltat de Laboratorul Neo-Demografic pentru Analytics în Afaceri (N-LAB), o unitate de predare, vizualizare și cercetare de ultimă oră în cadrul Școlii de Afaceri. Acesta este oferit în colaborare cu afacerile multinaționale pentru a furniza setul exact de competențe pe care îl caută.

Pe lângă faptul că învățați să folosiți instrumente de date mari, tehnici de date științifice și să gestionați proiectele de analiză, veți beneficia de implicarea semnificativă a industriei.... [-]


Antreprenoriat Master, inovare și management

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Capacitatea de a identifica si de a dezvolta oportunitati, aduce inovație unei organizații, de lucru creativ și judeca valoarea de idei atunci când condițiile de investiții sunt incerte, sunt temele centrale ale acestui curs de master. Elevii de la toate disciplinele sunt bineveniți să se aplice. [+]

Capacitatea de a identifica si de a dezvolta oportunitati, aduce inovație unei organizații, de lucru creativ și judeca valoarea de idei atunci când condițiile de investiții sunt incerte, sunt temele centrale ale acestui curs de master. Elevii de la toate disciplinele sunt bineveniți să se aplice.

Cursul este conceput pentru studenții care doresc pentru o carieră în afaceri și management. Se va interesa de asemenea, cei care pot începe propria afacere sau care poate prelua o afacere de familie. Absolvenți au intrat cariere, cum ar fi:

consultanţă management de inginerie Dezvoltare IT marketing dezvoltare de produs Cercetare & Dezvoltare de capital privat Întreprindere socială academia ... [-]

Comunicare Master și antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Alerga în colaborare cu Universitatea Nottingham Business School, acest curs postuniversitar inovator vă oferă o oportunitate interesanta de a investiga comunicare în contextul spiritului antreprenorial și de afaceri. Programul vă va prezenta la dimensiunile multidisciplinare de comunicare profesională, explorând în detaliu modul în analiza lingvistică poate ilumina și a îmbunătăți comunicarea în ... [+]

Alerga în colaborare cu Universitatea Nottingham Business School, acest curs postuniversitar inovator vă oferă o oportunitate interesanta de a investiga comunicare în contextul spiritului antreprenorial și de afaceri. Programul vă va prezenta la dimensiunile multidisciplinare de comunicare profesională, explorând în detaliu modul în analiza lingvistică poate ilumina și a îmbunătăți comunicarea în afaceri și o serie de alte locuri de muncă.

Principiul de studiu limba ne-am stabilit la Nottingham combină dimensiunile teoretice și ideologice cu aplicatii extrem de practice. Cursul explorează rolul comunicării în afacerile umane legate de afaceri folosind o varietate de abordări, de la analiza discursului și sociolingvistică interacționale lingvisticii corpus.... [-]


De gestionare a riscurilor msc

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Managementul nostru de risc Master vă oferă o cariera clar într-o zonă tot mai mare de importanță pentru corporații majore, care sunt în căutarea pentru persoanele cu cunoștințe de gestionare a riscurilor. [+]

Managementul nostru de risc Master vă oferă o cariera clar într-o zonă tot mai mare de importanță pentru corporații majore, care sunt în căutarea pentru persoanele cu cunoștințe de gestionare a riscurilor.

Acest curs este pentru tine dacă sunteți în căutarea pentru o carieră în managementul riscului într-o varietate largă de sectoare, inclusiv de îngrijire a sănătății, de aviație, drept, inginerie, petrol și gaze, sănătatea și siguranța, precum și de asigurare.

Nottingham University Business School si Centrul nostru renumit pentru Risc, Bănci și Finanțe Servicii au fost lideri în domeniul cercetării de risc de peste două decenii. Personalul nostru sunt pe larg considerate ca lideri de opinie din domeniul riscurilor și lucrăm îndeaproape cu colegii din industrie și să consilieze guvernele în elaborarea politicilor cheie.... [-]


Dezvoltare economică și de analiză politică msc

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs explorează teoriile actuale, probleme și dovezi în politica economică aplicabile țărilor în curs de dezvoltare. [+]

dezvoltare economică și de analiză politică msc

Analiza de dezvoltare economică și politică de Master este ideal pentru studenții care au un interes special în probleme de dezvoltare și doresc să aplice o cunoaștere la nivel avansat de economie la aspectele practice și de politică.

Acesta vă va introduce într-o serie de tehnici de analiză a politicilor de dezvoltare și revizuiri de politici și practici în multe dintre cele mai importante domenii ale politicii economice în țările în curs de dezvoltare. Modulele de bază oferă o pregătire solidă în economie, în timp ce module specializate vă oferă posibilitatea de a aborda teoriile actuale, probleme și dovezi în politica economică.... [-]


Economie și economie de dezvoltare Master

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs explorează teoriile, problemele și probele în analiza economiei, așa cum se aplică în țările în curs de dezvoltare. [+]

MSC Economie și Dezvoltare Economie

Conținutul de MSC Economie și Economie de dezvoltare este informat de către activitatea de ultimă oră a cadrelor didactice universitare asociate cu Centrul de Cercetare în Dezvoltare Economică și Comerț Internațional (credit). De credit este un accent de cercetare pentru membrii Școlii de Economie și colegii din alte instituții de cercetare, precum și interesele lor principale de cercetare sunt probleme economice legate de țările în curs de dezvoltare.

La sfârșitul cursului, vei fi capabil să citească și să înțeleagă lucrări de cercetare curente și clasic în domeniul economiei economice și de dezvoltare și va fi primit unu-la-unu de orientare pentru a vă permite pentru a finaliza primul model teoretic simplu sau experimental sau proiect empiric.... [-]


Geografie ma / msc (de cercetare)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Aceste programe vă permit să efectueze cercetări aprofundate într-un aspect știință sau științe sociale concentrat de geografie. [+]

MA / Master Geografie (de cercetare)

Programele noastre de Geografie MA / Master (de cercetare) vă permit să efectueze cercetări aprofundate într-o știință sau științe sociale aspect concentrat al geografiei.

Aceste cursuri sunt destinate studenților care doresc să se concentreze în primul rând pe atingerea unui grad postuniversitar la nivel de masterat de calificare bazate pe cercetare. Cu sprijin strânse și îndrumare din partea mediului academic obiectul de specialitate, studenții de obicei desfășoară în profunzime de cercetare axat fie pe o știință socială, aspect științific sau tehnologic al geografiei. Nu este posibil să faceți upgrade Geografie MA / Master (de cercetare), la un doctorat (a se vedea Geografie MRE).... [-]


Industriilor culturale Master și antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 3 anii August 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Industriilor culturale joacă un rol vital în societățile moderne. Reunirea perspectivele de mass-media și studii culturale cu studii de afaceri, acest program combină înțelegere critică a industriilor culturale cu dezvoltarea de competențe-cheie de afaceri. Module examina structuri, organizarea și funcționarea industriilor culturale, împreună cu cadrele de politică culturală și unic ... [+]

Industriilor culturale joacă un rol vital în societățile moderne. Reunirea perspectivele de mass-media și studii culturale cu studii de afaceri, acest program combină înțelegere critică a industriilor culturale cu dezvoltarea de competențe-cheie de afaceri. Module examina structuri, organizarea și funcționarea industriilor culturale, împreună cu cadrele culturale politice și rolurile profesionale unice și practicile care caracterizează activitatea culturală. Aceste studii sunt efectuate în colaborare cu module axate pe management de proiect, de rezolvare a problemelor creative, finanțe și contabilitate, marketing, și de gestionare a inovării. Prin avansarea acest interval de cunoștințe și competențe, programul se adresează condițiile, practicile de lucru, și provocările care definesc industriilor culturale și modelează activitatea practicienilor culturale. ... [-]


Logistică Master și managementul lanțului de aprovizionare

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs este pentru tine, dacă ați studiat inginerie, management sau știință și doresc să urmeze o carieră în management operațiuni. [+]

Oferim șase cursuri legate strâns, care sunt toate legate de Operations Management:

Inginerie Industrială și Operations Management Sisteme de informare și Operations Management Management Science și Management Operations logistică și managementul lanțului de aprovizionare Managementul Operatiunilor Supply Chain și managementului operațional

Aceste cursuri explora deciziile luate pentru a rezolva problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Se uita la metodele, modelele și tehnicile care sunt utilizate pentru a rezolva probleme de organizare.

Veți poseda abilități cantitative și va fi un absolvent în management, inginerie, informatica sau o disciplină legate de. În plus, va trebui o capacitatea de a analiza probleme într-un mod structurat.... [-]


Management Master

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Managementul acestui Master este pentru tine, dacă de afaceri și de management nu au studiat anterior, dar sunt dornici să dobândească abilitățile necesare pentru a urma o carieră în management, fie că este vorba în public, privat și nu pentru sectoarele de profit sau sperăm să vă rula propria afacere. [+]

Acest lucru un ani Master Management este pentru tine, dacă nu ați studiat în prealabil afaceri și management, dar sunt dornici de a dobândi competențele necesare pentru a urma o carieră în management, fie că este în public, privat și nu pentru sectoarele de profit sau speri la rula propria afacere.

Vei fi provocat să gândească diferit de acest curs variat care cuprinde de bază și opționale module, prelegeri, studii de caz, seminarii și munca individuală și de grup de proiect.

Predate de către personal și vizitarea vorbitori care sunt lideri in domeniul lor, vă va studia disciplinele-cheie de management pe care le veți găsi de gândit și de inspiratie.... [-]


Managementul lanțului de aprovizionare și operațiuni Master

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Veți poseda abilități cantitative și va fi un absolvent în management, inginerie, informatica sau o disciplină legate de. În plus, va trebui o capacitatea de a analiza probleme într-un mod structurat. [+]

Oferim șase cursuri legate strâns, care sunt toate legate de Operations Management:

Inginerie Industrială și Operations Management Sisteme de informare și Operations Management Management Science și Management Operations logistică și managementul lanțului de aprovizionare Managementul Operatiunilor Supply Chain și managementului operațional

Aceste cursuri explora deciziile luate pentru a rezolva problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Se uita la metodele, modelele și tehnicile care sunt utilizate pentru a rezolva probleme de organizare.

Veți poseda abilități cantitative și va fi un absolvent în management, inginerie, informatica sau o disciplină legate de. În plus, va trebui o capacitatea de a analiza probleme într-un mod structurat.... [-]


Master afaceri si management

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Acesta este un curs de management de specialitate. Este cel mai flexibil de cursuri de masterat noastre și oferă domeniul de aplicare pentru a adapta pentru a satisface nevoile și interesele de carieră ta. Acesta se va baza pe orice experiență relevantă pe care ați putea avea deja, care include un grad într-un legate de subiect, cum ar fi management, afaceri sau economie. [+]

Acesta este un curs de management de specialitate. Este cel mai flexibil de cursuri de masterat noastre și oferă domeniul de aplicare pentru a adapta pentru a satisface nevoile și interesele de carieră ta.

Acesta se va baza pe orice experiență relevantă pe care ați putea avea deja, care include un grad într-un legate de subiect, cum ar fi management, afaceri sau economie.

Natura largă a cursului oferă un sunet de împământare pentru mai multe cariere legate de management. Acesta vă va ajuta să hrăni dezvoltarea abilităților soft în afaceri și management prin proiecte de grup mic și o disertație de cercetare conduse.

Cursul va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de cercetare, gândit-leadership, capacitatea de a analiza datele contradictorii și argumente, și vă pregătește pentru lucrul cu alte persoane din diferite culturi.... [-]


Master Bănci și finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 lună September 2019 Regatul Unit Nottingham

Acreditat de Institutul Chartered Banker ca centru de excelență, acest curs vă oferă ultimele cunoștințe despre sectorul bancar, piețele financiare și riscurile din sectorul financiar. [+]

Prezentare generală

Acreditat de Chartered Banker Institute, acest curs vizează să vă aducă cele mai recente cunoștințe despre sectorul bancar, piețele financiare și riscurile din sectorul financiar.

Școala de Afaceri este un lider mondial în educația bancară și cercetările noastre au fost acordate de Centrul de Excelență de către Institutul Chartered Banker (CBI). Pe acest curs, veți fi alături de experți de top din industrie care vor împărtăși experiențele lor din lumea financiară.

Veți absolvi cu un premiu dublu: diploma de masterat și Diplomă Chartered Banker, care este cel mai mare premiu disponibil în lumea bancară. Acest curs este ideal pentru cei care doresc să urmeze o carieră în departamentul piețelor financiare a unei bănci internaționale înainte de a se transforma într-o poziție managerială la nivel înalt.... [-]


Master contabilitate și finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs de specialitate vă oferă cele mai recente cercetări și gândire asociate cu contabilitate și finanțe. Veti fi studiat o afacere de subiect legat ca un student, dar aveți un interes special în contabilitate și finanțe și doresc să se bazeze pe cunoștințele existente. [+]

Prezentare generală

Acest curs de specialitate este conceput pentru a vă îmbunătăți cunoștințele existente despre contabilitate și finanțe, pe baza teoriei și aplicării principiilor contabile.

Se va potrivi dacă ați studiat un subiect de afaceri ca un student și doriți să vă concentrați pe contabilitatea financiară ca pe o carieră distinctă.

Implicând în dezbaterile actuale în domeniu, veți avea ocazia să vă îmbogățiți și să vă lărgiți înțelegerea și aprecierea subiectelor importante din contabilitate și finanțe, în timp ce participați la dezbaterile actuale din domeniu.

Veți obține cinci module de bază în două semestre și o disertație de vară. Modulele opționale vă permit să vă adaptați gradul pentru a vă potrivi intereselor și aspirațiilor de carieră.... [-]


Master economie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs oferă instrumentele tehnice necesare pentru înțelegerea și dezvoltarea de modele microeconomice și macroeconomice, în timp ce construirea unei cunoștințe cuprinzătoare a tehnicilor econometrice. [+]

Economie MSC

Master Economie expune studenții la gândirea economică contemporană și maximizează gama de subiecte de specialitate de economie, care sunt disponibile pentru studiu. Abordarea noastră de cercetare conduse de predare garantează o experiență interesantă și provocatoare, oferind abilitățile necesare pentru a progresa în calitate de economist profesionist sau cercetător academic.

La sfârșitul cursului, vei fi capabil să citească și să înțeleagă lucrări curente și clasice de cercetare în economie. cunoștințele teoretice este susținută cu formarea hands-on, în utilizarea, prezentarea și interpretarea datelor economice, care include explorarea diverse pachete software avansate econometrice.... [-]


Master energia durabilă și antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Master energia durabilă și antreprenoriat este oferit de către Departamentul de Arhitectură și Mediu Construit în colaborare cu University Business School Nottingham. Acest curs oferă studenților cu abilități avansate în domeniul energiei din surse regenerabile, eficiența energetică și de afaceri ... [+]

Master energia durabilă și antreprenoriat este oferit de către Departamentul de Arhitectură și Mediu Construit în colaborare cu University Business School Nottingham. Acest curs oferă studenților cu abilități avansate în domeniul energiei din surse regenerabile, eficiența energetică și de afaceri.

Bogăția economică a unei țări depinde nu numai de baza de cercetare, ci și pe capacitatea sa de a exploata potențialul comercial al proprietatea intelectuală. Acest curs oferă cursuri de formare vital în fiecare dintre domeniile în domeniul tehnologiilor energie și eficiența energetică din surse regenerabile. Elevii vor dobândi abilități tehnice în acest domeniu, precum și din ce în ce fluent în aspectele financiare, de marketing și manageriale ale afacerilor moderne. Acesta își propune să dezvolte încrederea și înțelegerea în domeniul de specialitate antreprenoriatului aplicate tehnologie care pot apărea de la baza de cercetare de subiecte de energie durabilă.... [-]


Master inginerie electrice și electronice și a spiritului antreprenorial

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs 12 luni vă oferă posibilitatea de a obține abilitățile necesare pentru a dezvolta si comercializa noi tehnologii în ingineria electrică și electronică. Acest curs reunește punctele forte și resursele atât Departamentul de inginerie electrică și electronică și University Business School Nottingham ... [+]

Acest curs 12 luni vă oferă posibilitatea de a obține abilitățile necesare pentru a dezvolta si comercializa noi tehnologii în ingineria electrică și electronică.

Acest curs reunește punctele forte și resursele atât Departamentul de inginerie electrică și electronică și University Business School Nottingham.

După cum veți avea șansa de neprețuit de a experimenta măsurile necesare pentru a comercializa o idee tehnică, acest program oferă o bază excelentă pentru cei ingineri care doresc să comercializeze idei sau absolvenții care doresc să exploreze fascinanta lume de comercializare lor.

fapte cheie Facultatea de Inginerie desfasoara activitati de cercetare, care a fost recunoscut de către Cadrul Cercetare de Excelenta (2014) ca fiind lider mondial sau internațional excelent, plasându-se în Marea Britanie de top zece universități de inginerie. Nottingham University Business School este un centru important pentru educație de management și misiunea sa este de a fi o scoala de afaceri internaționale de top clasat pe locul, excelent atât în ​​predare și de cercetare (în prezent pe locul în Marea Britanie de top 10). Detaliile Cursului ... [-]

Master Inginerie Industrială și Operations Management

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs este pentru tine, dacă ați studiat inginerie, management sau știință și doresc să urmeze o carieră în management operațiuni. Cursurile integra tehnici de management și tehnologii care le controlează. [+]

Veți poseda abilități cantitative și va fi un absolvent în management, inginerie, informatica sau o disciplină legate de. În plus, va trebui o capacitatea de a analiza probleme într-un mod structurat.

Aceasta este cererea din partea angajatorilor pentru absolvenți cu abilități analitice care se pot aplica gândirea critică la rezolvarea problemei, vă puteți aștepta pentru a introduce o carieră în domeniul științei și / sau operațiunile de management și managementul lanțului de aprovizionare.

Acest curs este pentru tine, dacă ați studiat inginerie, management sau știință și doresc să urmeze o carieră în management operațiuni. Cursurile integra tehnici de management și tehnologii care le controlează.... [-]


Master Management De Mediu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

înțelegerea interdisciplinară a problemelor de mediu și de gestionare a acestora în contextul durabilității stă la baza acestui program de masterat, care se bazează pe o serie de experți din domeniul științelor naturale, fizice și sociale. [+]

Master Management De Mediu

Master de Management de Mediu oferă o acoperire avansată, interdisciplinară a unei serii de probleme de mediu. Acesta are ca scop de a spori în mod semnificativ abilitățile și cunoștințele acestor probleme atât de dvs. context național și internațional, precum și din perspectiva științelor naturale, fizice și sociale.

Cursul este livrat de către experți de renume internațional în domeniul managementului riscului de inundații, știință climatice, gestionarea terenurilor contaminate, precum și guvernanța de agromediu și de management. Veti beneficia de asemenea de expertiza practicienilor externi și oameni de știință care contribuie la acest program.... [-]


Master managementul resurselor umane și organizare

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Dacă recunoașteți importanța dobândirii de cunoștințe în recrutarea, motivația, reținerea și dezvoltarea oamenilor, atunci acest curs aprobat de CIPD este conceput pentru dvs. [+]

Prezentare generală

Dacă recunoașteți importanța dobândirii de cunoștințe în recrutarea, motivația, reținerea și dezvoltarea oamenilor, atunci acest curs aprobat de CIPD este conceput pentru dvs.

Vă va aduce beneficii dacă doriți să dobândiți abilități de a urma o carieră la nivel înalt, care implică gestionarea relațiilor de muncă în sectoarele private, publice sau non-profit, precum și obținerea celor mai bune din persoanele pe care le angajați în propria afacere .

Veți accentua înțelegerea importanței unei combinații potrivite de persoane cu seturile adecvate de competențe și competențe, semnificația și rolul conducerii, managementul schimbării, dezvoltarea și păstrarea talentelor, provocările de a gestiona oamenii în culturile multi-culturale și contexte globale și gestionarea strategică a resurselor umane.... [-]


Master Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Nottingham

Datorită unui parteneriat cu Chartered Institute of Marketing (CIM), oferim acum studenților posibilitatea de a finaliza Diploma CIM Professional în Marketing alături de studiile de Master, fără costuri suplimentare. [+]

Datorită unui parteneriat cu Chartered Institute of Marketing (CIM), oferim acum studenților posibilitatea de a finaliza Diploma CIM Professional în Marketing alături de studiile de Master, fără costuri suplimentare.

Acest lucru înseamnă că vor absolvi cu două calificări recunoscute la nivel internațional profesionale: un Master in Marketing de la un lider scoala de afaceri de învățământ, și o diplomă de la unul din organisme profesionale rând din lume pentru marketing.

Multi angajatori nevoie de acest lucru pentru o carieră în marketing și comunicare. Este un beneficiu real pentru studenții noștri în piața de astăzi de locuri de muncă competitivă și demonstrează angajamentul dvs. pentru o carieră în marketing clar. Diploma CIM este livrat de Cambridge Colegiul Marketing.... [-]


MSC Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Ce modalitate mai bună de a învăța despre afacerile internaționale decât de viață și de a studia în una dintre cele mai mari economii din lume? Vei avea posibilitatea de a petrece un semestru întreg la campusuri noastre din China sau Malaezia. [+]

Ce modalitate mai bună de a învăța despre afacerile internaționale decât de viață și de a studia în una dintre cele mai mari economii din lume?

Veți avea posibilitatea de a petrece un semestru întreg la China sau Malaezia campusul nostru. Acest lucru vă oferă o sa inteleaga mai bine de contextul istoric și cultural în care China și Malaezia au devenit astfel de jucători importanți în economia globală de afaceri internaționale.

Pentru absolvenții de la toate disciplinele care doresc să facă tranziția în afaceri, acest curs vă oferă o fundație solidă în teoria de afaceri internaționale și practica.

Aflați mai multe la programe deschise zilele noastre și evenimente de recrutare... [-]


Msc cercetare științifică (management și studii de afaceri)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferind o formare largă în domeniul cercetării științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona o carieră de succes în cercetare și pentru a contribui la o societate mai largă în mai multe moduri. [+]

Prezentare generală

Oferind o formare largă în domeniul cercetării științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona o carieră de succes în cercetare și pentru a contribui la o societate mai largă în mai multe moduri.

Veți dezvolta următoarele abilități și veți putea să le aplicați și în contexte practice de cercetare:

Înțelegerea principiilor de proiectare și strategie a cercetării, inclusiv o înțelegere a modului de formulare a întrebărilor de cercetare pentru investigații empirice Aprecierea abordărilor alternative pentru cercetare Înțelegerea unei game largi de metode de cercetare (inclusiv metodele cantitative, calitative și mixte) și utilizarea software-ului adecvat pentru aplicarea acestora Abilități avansate de cercetare și tehnici relevante pentru domeniul dvs. de studiu Tehnici de gestionare a cercetării, inclusiv gestionarea datelor, precum și conducerea și difuzarea cercetării într-un mod care să fie în concordanță atât cu practica profesională, cât și cu principiile normale ale eticii cercetării Înțelegerea semnificației pozițiilor epistemologice alternative care oferă contextul pentru construirea teoretică, proiectarea cercetării și selectarea tehnicilor analitice adecvate Întemeierea solidă în bazele probabilității și o înțelegere critică a metodei științifice și a naturii reflexivității Aplicarea bunei practici etice în întregul proces de cercetare ... [-]

Msc economia comportamentală

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Economia comportamentală este un domeniu care se extinde rapid, investigarea factorilor sociali care influențează deciziile luate de către consumatori, debitori și investitorilor și umane. [+]

msc economia comportamentală

Economia comportamentală este un domeniu care se extinde rapid, investigarea factorilor sociali care influențează deciziile luate de către consumatori, debitori și investitorilor și umane.

Abordarea noastră-cercetare a condus la predarea garantează o experiență provocatoare, oferind abilitățile necesare pentru a progresa în calitate de economist profesionist sau cercetător academic.

La sfârșitul cursului Master Comportamentale Economie va fi capabil să citească și să înțeleagă lucrări de cercetare curente și clasic în domeniul economiei comportamentale și va fi primit unu-la-unu de orientare pentru a vă permite pentru a finaliza primul proiect de cercetare de comportament sau de experiment .... [-]


MSC Economie Politica monetară și financiară

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs este un program semnificativ de masterat noi și este predată de către economiști cu experiență substanțială de lucru cu băncile centrale, autoritățile de reglementare și a altor instituții financiare. [+]

MSC Economie Politica monetară și financiară

Master Economie de politica monetară și financiară este conceput pentru studenții care intenționează să se pregătească pentru o carieră activă într-o bancă centrală sau o autoritate de reglementare, supravegherea piețelor și a instituțiilor financiare, sau care doresc să câștige experiență acestor instituții înainte de a lucra în sectorul financiar. Acesta oferă pregătire relevantă pentru activitatea ca economist, supraveghetor sau autoritate de reglementare în băncile comerciale și de investiții, agențiile de rating de credit, companiile de pensii și asigurători, cât și în sectorul public.

Spre deosebire de o economie Master tipic, acest curs are module de bază în comportamentul consumatorilor și a firmelor și contextul macroeconomic pentru elaborarea politicilor. Acesta oferă o introducere a politicilor monetare și financiare, precum și hands-on module de analiză a datelor cu aplicatii relevante pentru instituțiile monetare și financiare.... [-]


MSC Economie și Econometrie

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs oferă o fundație solidă în teorie econometrice contemporane, precum și expertiza pentru a aplica această teorie la analiza datelor economice. [+]

MSC Economie și Econometrie

Master Economie și Econometrie este conceput pentru a vă instrui în utilizarea de metode analitice și cantitative în examinarea problemelor economice, oferind de formare de cercetare la nivelul necesar pentru a trece la un program de doctorat.

Abordarea noastră de cercetare conduse de predare garantează o experiență interesantă și provocatoare, oferind abilitățile necesare pentru a progresa în calitate de economist profesionist sau cercetător academic.

Programul este influențat de activitatea cadrelor didactice universitare la Centrul Granger pentru timpul Seria Econometrie - inclusiv câștigătorul premiului Nobel și Nottingham absolventul, Sir Clive Granger. Centrul a fost înființat în 2006 pentru a dezvolta și de a distribui cercetarea în ambele teoretice și aplicate seriilor de timp analize econometrice, inclusiv metodele de panel de date.... [-]


MSC Economie și Economie financiară

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs explorează teoriile actuale, oferind în același timp studenților cu formare de cercetare și abilitățile de bază și tehnici necesare pentru activitatea de analiză pe piețele financiare. [+]

MSC Economie și Economie financiară

Ultimele două decenii au cunoscut o schimbare dramatică în teoria economică a piețelor financiare. Cursul de Master Economie și Economie financiar este influențată de activitatea cadrelor didactice universitare la theCentre de Finanțe, Credit și macroeconomie (CFCM), care se axează pe problemele care decurg din funcționarea piețelor financiare, datoria de uz casnic și corporate finance. De asemenea, ea investighează mecanismele de transmisie a politicii monetare prin intermediul canalelor de credit, în special atunci când creditul este constrânsă.

Veți fi instruiți în utilizarea metodelor analitice și cantitative în examinarea problemelor economice, și vor fi furnizate cu pregătire de cercetare la nivelul necesar pentru a trece la un doctorat.... [-]


MSC Economie și Economie Internațională

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest curs se concentrează pe economia internațională, oferind în același timp o bază solidă în utilizarea metodelor analitice și cantitative în examinarea problemelor economice. [+]

MSC Economie și Economie Internațională

Conținutul nostru curs Master Economie și Economie Internațională este influențată de activitatea Centrului Nottingham pentru Cercetare privind Globalizarea și politica economică (GEP). Centrul este unul dintre cele mai importante grupuri europene de cercetare care studiază cauzele și consecințele globalizării, și cadre didactice universitare sale s-au sfătuit Trezorerie, Banca Mondială și Organizația Mondială a Comerțului.

Acest curs este conceput pentru a oferi formare de cercetare la nivelul necesar pentru a trece la un program de doctorat. Prin module specializate în macroeconomie internaționale și teoria comerțului internațional, va fi învățat să aplice și să dezvolte analitice și abilități cantitative dezvoltate în cursuri de bază, precum și de a lua opțiuni suplimentare în domeniile care vor consolida aceste competențe pentru examinarea problemelor economice internaționale.... [-]


MSC Finanțe și Investiții

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit Nottingham

Cursul vă va oferi cu o fundație solidă în finanțe și investiții moderne și vă va pregăti pentru o carieră în sectorul bancar de investiții, management financiar sau mai multe studii postuniversitare într-un legate de subiect. [+]

Financial Times clasează acest curs ca fiind unul dintre Masters top la nivel mondial în cadrul programelor Finanțe.

Veți învăța de la unul din cel mai mare grup de experți de finanțare din Marea Britanie, care au unele dintre cele mai până la data de cunoștințe și tehnici în domeniile lor.

Cursul este pentru tine, dacă ai studiat un subiect cantitativ sau management, studii de afaceri sau de economie la nivel de licență.

Cursul vă va oferi cu o fundație solidă în finanțe și investiții moderne și vă va pregăti pentru o carieră în sectorul bancar de investiții, management financiar sau mai multe studii postuniversitare într-un legate de subiect.... [-]


MSCI Relații Internaționale și probleme globale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham

Acest grad inovator de patru ani, duce la o calificare la nivel de masterat. Ani una, trei și patru vor fi cheltuite la Nottingham; al doilea an va fi petrecut la una din instituțiile noastre partenere de peste mări (alegerea va fi guvernată de progresul academic). [+]

MSCI Relații Internaționale și probleme globale

Ajuta pe elevi să dezvolte o înțelegere mai amplă a subiectului, acest curs include un an în străinătate, la una din cele 25 instituții de peste mări în locații, cum ar fi Canada, Hong Kong și Australia.

Aceasta conduce la o calificare la nivel de masterat, cu ani de una, trei și patru petrecut la Nottingham și al doilea an de la una din instituțiile noastre partenere de peste mări (alegerea va fi guvernată de progresul academic).

Un an și trei vor urma programul prezentat în politica noastră BA și Relații Internaționale, desigur, cu patru ani, permițându-vă să luați module de portofoliu de programe de masterat școlii, precum și de cercetare și de a scrie o disertație.... [-]


Sisteme de informare Master și de gestionare a operațiunilor

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe sistemele de informare. [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe sistemele de informare.

Oricare dintre cursurile noastre de management de operațiuni strâns legate vă vor potrivi dacă aveți abilități calitative și cantitative și doriți să vă urmați o carieră în managementul operațiunilor:

Inginerie Industrială și Managementul Operațiunilor MSc Managementul sistemelor informatice și operațiunilor MSc Logistică și Supply Chain Management MSc Supply Chain și Operations Management MSc

Ei explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Se uita la metodele, modelele și tehnicile care sunt utilizate pentru a rezolva probleme de organizare.... [-]


Masterat

MPa Maestru de Administrație Publică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 9 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs se concentrează pe problemele critice și evoluțiile-cheie legate de managementul public, cum ar fi conducerea, strategia, managementul performantei si managementul resurselor umane. [+]

AMF Maestru de Administrație Publică

Administrația Publică AMF este o calificare recunoscută la nivel internațional și oferă managerilor de servicii publice cu competențele și cunoștințele necesare pentru managementul creativ în medii politice dificile. Este potrivit pentru absolvenți noi și cei cu experiență de muncă în sectorul de conducere și / sau publice sau a treia.

Odată cu evoluțiile actuale din țările din întreaga lume, acesta este unul dintre momentele cele mai interesante pentru a studia nimic de a face cu sectorul public, guvernare și de guvern, precum și livrarea de servicii pentru a satisface nevoile oamenilor.

Scopul tuturor programelor noastre este de a vă oferi abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a face sens al lumii de ordine publică și de gestionare, astfel încât să puteți analiza situații și probleme, și de a folosi acest lucru pentru a îmbunătăți practica.... [-]


MREs Geografie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Geografia medicală (Sc) MREs și programe de Geografie MREs vă permit să efectueze cercetări aprofundate într-o știință, aspect tehnologic sau sociale știință concentrat de geografie. [+]

MREs Geografie

Geografia medicală (Sc) MREs și programe de Geografie MREs vă permit să efectueze cercetări aprofundate într-o știință, aspect tehnologic sau sociale știință concentrat de geografie.

Aceste cursuri sunt destinate studenților care doresc să se concentreze în primul rând pe atingerea unui grad postuniversitar la nivel de masterat de calificare bazate pe cercetare. Cu sprijin strânse și îndrumare din partea mediului academic obiectul de specialitate, studenții de obicei desfășoară în profunzime de cercetare axat fie pe o știință socială, aspect științific sau tehnologic al geografiei. Ar putea fi posibil să faceți upgrade un MREs la un doctorat la latitudinea școlii.... [-]


Videoclipuri

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Mass-Media Socială