Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe Sociale de la Universitatea din Nottingham oferă o gamă variată de cursuri în afaceri, economie, educație, geografie, drept, politică și relații internaționale, sociologie și politică socială.

Reputația pentru excelență

Universitatea din Nottingham este o universitate de top 100 la nivel mondial și se situează în top 50 pentru o serie de discipline de științe sociale în cele mai recente QS World University Rankings. O instituție cu adevărat globală, cu campusuri din China și Malaysia, Nottingham salută studenții din întreaga lume.

Oferă o comunitate dinamică de învățare, unde predarea este susținută de cercetările de vârf din lume. În cel mai recent cadru de excelență în cercetare, Universitatea a ocupat locul 8 în Marea Britanie pe o măsură de "putere de cercetare", iar peste 97% din cercetările sale sunt recunoscute pe plan internațional. Facultatea are o contribuție valoroasă la acest lucru prin cercetări care au impacturi ample asupra societății, inclusiv asupra economiei, sănătății și bunăstării, culturii, politicii publice și mediului.

Locație inspirată

Școlile din cadrul facultății se află în inima Angliei, în cadrul Universității Park și Campus Jubilee. Cu o suprafata de 300 de acri, Universitatea Park este considerata ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, cu un lac cu barci si dealuri verde. Este la doar 10 minute cu autobuzul de la centrul vibrant al orașului Nottingham și este bine conectat printr-o rețea de tramvai. Jubilee Campus a câștigat numeroase premii pentru clădirile sale inovatoare și ecologice, iar decorarea pe malul lacului și sculpturile contemporane îl fac un mediu de învățare inspirat.

Rețea de suport dedicată

Universitatea vă îndrumă înainte de a vă sosi și vă susține pe tot parcursul studiilor. Acestea oferă informații și îndrumări cu privire la numeroase aspecte, inclusiv calificări internaționale, vize, finanțe, reglementări de lucru și adaptarea la viața în Regatul Unit.

Acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze în Regatul Unit, Centrul pentru Educație în Limba Engleză oferă cursuri înainte și în timpul studiilor, pentru a vă dezvolta abilitățile lingvistice la nivelul cerut.

Serviciul de carieră și angajare oferă consiliere de carieră pentru viață, iar Serviciile de asistență pentru studenți asistă cu orice probleme personale sau academice pe care le aveți.

Învățarea în lumea reală

Toate școlile din facultate au legături valoroase cu industria, iar cursurile noastre vă echipează cu abilitățile esențiale și cunoștințele de specialitate de care veți avea nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

---

Informațiile afișate pe acest site au fost redactate înainte de anul universitar la care se aplică. S-au făcut toate eforturile pentru a se asigura că informațiile conținute sunt exacte la momentul publicării, dar este posibil să apară schimbări (de exemplu, la conținutul cursului), având în vedere intervalul dintre publicarea și începerea cursului. Prin urmare, este foarte important să verificați site-ul Universității pentru orice actualizare înainte de a vă înscrie la curs urmând nottingham.ac.uk/studywithus . În cazul în care există o diferență între conținutul acestui site și site-ul web al Universității, conținutul site-ului web al Universității are prioritate .

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs se concentrează asupra problemelor critice și a evoluțiilor cheie legate de managementul public, cum ar fi conducerea, strategia, performanța și managementul r ... [+]

Prezentare generală

Acest curs se concentrează asupra problemelor critice și a evoluțiilor cheie legate de managementul public, cum ar fi conducerea, strategia, performanța și managementul resurselor umane.

Este o calificare recunoscută pe plan internațional și vă oferă competențele și cunoștințele necesare pentru a gestiona creativ în medii de politică provocatoare. Este potrivit pentru noii absolvenți și pentru cei cu experiență de muncă din sectorul managerial și / sau public sau din cel de-al treilea sector.

Având în vedere evoluțiile actuale din întreaga lume, aceasta este una dintre cele mai interesante momente de a studia sectorul public, guvernarea și guvernul și furnizarea de servicii pentru a satisface nevoile oamenilor.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Aceste programe vă permit să realizați o cercetare aprofundată a unui aspect științific, tehnologic sau științific social axat pe geografie. ... [+]

Prezentare generală

Aceste programe vă permit să realizați o cercetare aprofundată a unui aspect științific, tehnologic sau științific social axat pe geografie.

Ele se adresează studenților care doresc să se concentreze în primul rând pe obținerea unei calificări la nivel de master la nivel de cercetare.

Cu sprijinul și îndrumarea strânsă a cadrelor didactice de specialitate, studenții MRes efectuează, de obicei, cercetări aprofundate asupra unui aspect social al geografiei, în timp ce studenții (MR) se concentrează asupra unui aspect științific sau tehnologic al geografiei. Este posibil să faceți upgrade la un doctorat la discreția școlii.

Veți beneficia de participarea la o școală de vârf, de cercetare intensivă la nivel mondial, petrecând timp pe un subiect la alegere, în timp ce vă îmbunătățiți abilitățile de cercetare și expertiza subiectului.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programul este conceput pentru a fi flexibil, permițându-vă să efectuați o cercetare de 25.000 cuvinte pe baza de cercetare pe un subiect de alegerea ta și alegeți 60 de ... [+]

Prezentare generală

Veți prezenta o disertație și veți întreprinde module de instruire și generică de formare în cercetare. Programul este conceput pentru a fi flexibil, permițându-vă să efectuați o cercetare de 25.000 cuvinte pe baza de cercetare pe un subiect de alegerea ta și alegeți 60 de credite de module de nivel postuniversitar în domenii legate de subiectul dvs. de cercetare.

Puteți combina această activitate cu pregătirea specialiștilor dintr-o gamă largă de opțiuni din școală și din cadrul Universității, cum ar fi relațiile internaționale, diplomația, studii de securitate, studii Asia-Pacific, politica britanică, integrarea europeană, politica comparativă, teoria politică și generic de formare de metode de cercetare.... [-]

Regatul Unit Nottingham
August 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează schimbările recente ale peisajului cultural și politic global și ce înseamnă acestea pentru persoanele și grupurile care își accesează drepturile om ... [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează schimbările recente ale peisajului cultural și politic global și ce înseamnă acestea pentru persoanele și grupurile care își accesează drepturile omului.

Cererea diferitelor forme de expertiză privind drepturile omului, cetățenia și identitățile se extinde rapid, guvernele, agențiile internaționale, organizațiile neguvernamentale și private privând din ce în ce mai mult la întrebări despre drepturi și identități.

În actualul context global, versiunile naționale ale cetățeniei au atins punctul de criză. Totuși, ce înseamnă să te gândești la tine în calitate de cetățean global? Acest curs investighează problemele globale critice, cum ar fi războiul, migrația, schimbările climatice, criza creditelor, naționalismul, mass-media globală, turismul sexual, sclavia modernă, genul și sexualitatea și rasismul contemporan.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Conceput pentru a dezvolta o înțelegere critică avansată a criminalității în contextul său social, acest curs se bazează pe perspective asupra științelor umaniste și soci ... [+]

Prezentare generală

Proiectat pentru a dezvolta o înțelegere critică avansată a criminalității în contextul său social, acest program se bazează pe cunoștințe din toate științele umaniste și sociale.

Acest curs include sociologie, drept, psihologie, geografie, istorie și studii culturale și media. Ea reflectă natura criminologiei ca pe un subiect de dezvoltare interdisciplinară rapidă, care se ocupă de înțelegerea criminalității în contextele sale locale, regionale, naționale și internaționale.

Veți lua în considerare întrebări precum:

Cum și de ce anumite tipuri de comportament se definesc ca "criminalitate", în timp ce alte activități dăunătoare nu o fac?Cine are puterea de a determina ce este "criminal" și de ce aceasta variază în timpuri și locuri diferite?Cum poate teoria și cercetarea să ne ajute să explicăm diferitele tipuri de comportament de lege?Cum răspund societățile la problema "crimei" și impactul acesteia asupra victimelor prin intermediul sistemelor de control social formal și informal?... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Concentrată pe aspecte critice și evoluții cheie legate de politica publică, acest curs examinează globalizarea, europenizarea, guvernanța și evaluarea politicilor. ... [+]

Prezentare generală

Concentrată pe aspecte critice și evoluții cheie legate de politica publică, acest curs examinează globalizarea, europenizarea, guvernanța și analiza și evaluarea politicilor.

Având în vedere evoluțiile actuale din întreaga lume, aceasta este una dintre cele mai interesante momente de a studia sectorul public, guvernarea și guvernul și furnizarea de servicii pentru a satisface nevoile oamenilor. Veți avea ocazia să studiați elaborarea, implementarea și evaluarea politicilor într-o gamă largă de sectoare de politici (cum ar fi sănătatea, alimentația, educația) și țările.

Scopul nostru este de a vă oferi abilitățile, cunoștințele și instrumentele necesare pentru a înțelege lumea politicii și managementului public, astfel încât să puteți analiza critic situațiile și problemele și să le folosiți pentru a îmbunătăți practica.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs vă echipează cu abilitățile necesare pentru a înțelege noile provocări ale lumii noastre tot mai interdependente. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă echipează cu abilitățile necesare pentru a înțelege noile provocări ale lumii noastre tot mai interdependente.

Nu mai este posibilă studierea izolată a politicilor sociale naționale. Interconexiunile globale se multiplică și se intensifică într-o gamă largă de domenii, inclusiv economie, politică și mediul natural. Acest curs oferă o introducere în politica socială comparativă și evoluțiile recente în reformele de bunăstare din întreaga lume.

Politica socială se ocupă de întrebări precum:

Cum putem crea o societate bună?Cati bani ar trebui sa cheltui pe serviciile de asistenta sociala?Distribuția actuală a veniturilor și a averii este justificată din punct de vedere social?Ar trebui să fim acuzați individual pentru utilizarea serviciilor sociale?În cazul în care piețele libere și motivele profitului joacă un rol central în furnizarea de servicii?Care sunt cauzele și consecințele sărăciei?... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
9 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Modulele principale oferă o bază cuprinzătoare pentru progresul către formarea avansată în metodele de cercetare. Veți putea să faceți pregătiri avansate pentru disciplin ... [+]

Prezentare generală

Oferind o formare largă în domeniul cercetării științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona o carieră de succes în cercetare și pentru a contribui la o societate mai largă în mai multe moduri.

Face parte din Scoala Midlands Graduate School Partnership, care recunoaște importanța introducerii cunoștințelor de vârf în domeniul pregătirii doctorale.

Modulele principale oferă o bază cuprinzătoare pentru progresul către formarea avansată în metodele de cercetare. Veți putea să faceți pregătiri avansate pentru discipline în domeniile noastre de expertiză, oferind o gamă largă de oportunități de aprofundare și extindere a abilităților dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oferind cursuri de formare largă în cercetarea științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile de a gestiona o carieră de succes în cercetare și de a contribui l ... [+]

Prezentare generală

Oferind cursuri de formare largă în cercetarea științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile de a gestiona o carieră de succes în cercetare și de a contribui la societate în mai multe moduri.

Veți dezvolta următoarele abilități și capacitatea de a le aplica în contexte practice de cercetare:

Înțelegerea principiilor de proiectare și strategie a cercetării, inclusiv o înțelegere a modului de formulare a întrebărilor de cercetare pentru investigații empiriceAprecierea abordărilor alternative pentru cercetareÎnțelegerea unei game largi de metode de cercetare (inclusiv metode cantitative, calitative și mixte) și utilizarea software-ului adecvat pentru aplicarea acestoraAbilități avansate de cercetare și tehnici relevante pentru domeniul dvs. de studiuTehnici de gestionare a cercetării, inclusiv gestionarea datelor, conducerea și difuzarea cercetării într-un mod care să fie în concordanță atât cu practica profesională, cât și cu principiile normale ale eticii cercetăriiÎnțelegerea importanței pozițiilor epistemologice alternative care oferă contextul pentru construirea teoretică, proiectarea cercetării și selectarea tehnicilor analitice adecvateÎntemeierea solidă în bazele probabilității și o înțelegere critică a metodei științifice și a naturii reflexivitățiiAplicarea bunei practici etice în întregul proces de cercetare... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Flexibil și care acoperă toate domeniile de practică, acest curs vă pregătește să lucrați ca un consilier experiente centrat pe persoană și practicant de psihoterapie. ... [+]

Prezentare generală

Flexibil și care acoperă toate domeniile de practică, acest curs vă pregătește să lucrați ca un consilier experiente centrat pe persoană și practicant de psihoterapie.

Vă veți alătura unei comunități diverse și profesionale care are o abordare experiențială centrată pe persoană în inima sa. Ca o echipă, avem un amestec unic de experiență și experiență academică și academică.

În acest curs, veți:

să învețe și să dezvolte terapie experimentală centrat pe persoanăsă se angajeze creativ cu problemele din societatea contemporanăalegeți între două Pathways specialitate:consiliere pentru adulți pe tot parcursul viețiiconsiliere pentru copii și tineriface parte dintr-o comunitate vibrantă de consiliere și psihoterapieau șansa să se alăture clinicii noastre de cercetarestudiu într-o universitate de clasă mondială, într-un mediu durabil premiat... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dacă v-ați angajat să îmbunătățiți predarea și învățarea, acest curs vă poate ajuta să înțelegeți condițiile de învățare eficiente și să explorați modul în care noile teh ... [+]

Prezentare generală

Acest program postuniversitar examinează utilizarea tehnologiilor digitale în educație și modul în care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți procesul de învățare. Oferim, de asemenea, MA de învățare, tehnologie și educație (online)

Acesta vă va ajuta să înțelegeți cum teoriile de învățare bazate pe dovezi pot informa practica dvs. în proiectarea și utilizarea tehnologiilor inovatoare de învățare.

Acest curs este oferit de Institutul de Cercetare în Științele Învățământului (LSRI) din cadrul Școlii de Educație. Științele învățământului se bazează pe psihologie, informatică și educație. Oferă o perspectivă unică asupra teoriilor care stau la baza învățării, a predării și a inovării reușite în lumea digitală rapidă a noilor tehnologii.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Conceput pentru a vă prezenta studiul aprofundat al diplomației, acest curs vă va expune la cele mai recente cercetări în domeniul dreptului la conflicte armate, gestiona ... [+]

Prezentare generală

Conceput pentru a vă prezenta studiul aprofundat al diplomației, acest curs vă va permite să vă angajați în cele mai recente cercetări în domeniul dreptului la conflicte armate, gestionarea crizelor și istoria internațională contemporană.

Diplomația oferă cadrul uman vital pentru dezvoltarea societății internaționale într-o lume în plin proces de globalizare. Modele complexe de drept, de cultură, de istorie, de economie și de politică complexă - în interiorul și între state - sunt mediate de practica diplomației. Arta diplomației joacă un rol-cheie în reglementarea lumii contemporane.

Acest curs dinamic, interdisciplinar, este oferit în comun de Școala de Politică și Relații Internaționale, Facultatea de Drept și Departamentul de Istorie. Veți dezvolta o înțelegere largă a diplomației și a negocierii, inclusiv a abordărilor tradiționale care o văd ca o formă de specialitate a statului, precum și a unor concepții moderne care cuprind domenii precum media și diplomația culturală.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Conceput pentru a reflecta nevoile indivizilor și organizațiilor, acest curs vă va aprofunda și perfecționa capacitatea de a reflecta critic asupra modului în care lucraț ... [+]

Prezentare generală

Conceput pentru a reflecta nevoile indivizilor și organizațiilor, acest curs vă va aprofunda și perfecționa capacitatea de a reflecta critic asupra modului în care lucrați.

Acesta este, de asemenea, oferit ca un curs online.

Învățarea pe acest curs este susținută de o anchetă sistematică de practicieni și veți fi încurajați să identificați aspecte importante pentru practica dvs. profesională.

În timp ce fiecare modul are un accent special, toți se preocupă de investigarea problemelor educaționale contemporane în lumina contextelor istorice, politice și sociale, a literaturii adecvate și a experienței comune a membrilor cursului.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Vă prezentăm o varietate de sisteme politice și de dezvoltare în întreaga lume, acest curs include posibilitatea de a petrece un semestru care studiază în străinătate. ... [+]

Prezentare generală

Vă prezentăm o varietate de sisteme politice și de dezvoltare în întreaga lume, acest curs include posibilitatea de a petrece un semestru care studiază în străinătate.

Veți beneficia de avantajele noastre în politica comparativă, în special în politica asiatică și chineză și veți dezvolta abilitățile necesare pentru a înțelege mai bine soiurile guvernării contemporane.

Acest curs leagă un număr de centre de cercetare de vârf:

Institutul de Cercetări din AsiaNottingham Centrul Interdisciplinar de Cercetare Economică și PoliticăInstitutul de metode și date

Acesta este oferit de peste un an cu normă întreagă, bazat în întregime la Nottingham sau doi ani cu normă întreagă, cu un semestru al celui de-al doilea an în Europa, China sau Malaezia. Acest lucru vă permite să experimentați direct metoda comparativă de a studia la diferite instituții și de a trăi în diferite țări.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Universitatea din Nottingham School of Education are o reputație internațională remarcabilă pentru calitatea predării și cercetării sale în conducerea și managementul edu ... [+]

Prezentare generală

Acest curs este ideal dacă doriți să dezvoltați o mai bună înțelegere a modului în care leadershipul educațional influențează experiențele personalului și studenților. De asemenea, oferim MA Leadership și management educațional (învățare la distanță).

Este conceput pentru cei care au experiență de lucru în școli, colegii, universități și alți furnizori de educație, precum și cei cu un interes academic în studierea conducerii și managementului educațional.

Bazându-se pe cercetarea britanică și internațională, o mare parte din care a fost condusă de cei care predau cursul, urmărește:

să îmbunătățească înțelegerea practicilor de leadership, atât la nivel național, cât și internațional, în contexte sociale, culturale, politice și politiceconsolidarea cunoștințelor de conducere și de gestionare a schimbăriisă utilizeze cunoștințele existente și emergente în domeniul cercetării științifice despre leadershipul educaționalsă se angajeze în discuții critice despre o serie de practici în conducerea și managementul altor adulți din organizațiipermite o înțelegere mai profundă a organizației dvs. și a mediului în care opereazăpromovați dezvoltarea dvs., a colegilor și a organizației dvs.... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs este în mod explicit istoric, având un accent deosebit pe acele lucruri din memoria vie, reflectând uriașa creștere a interesului în istoria contemporană după ... [+]

Prezentare generală

Reflectând interesul sporit față de istoria contemporană după sfârșitul Războiului Rece, acest curs este în mod explicit istoric, cu un accent deosebit pe evenimentele din memoria vieții.

Se adresează abordărilor abordând evenimentele recente care ți-au modelat propria viață și viața celor din jurul tău.

Nottingham are unul dintre cei mai mulți academicieni axați pe istoria contemporană din Marea Britanie. Personalul din cadrul Școlii de Politică și Relații Internaționale este implicat activ în această cercetare și este alăturat de experți în Școala de Studii Americane și Canadiene, Departamentul de Istorie și Departamentul de Teologie și Studii Religioase.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs este foarte relevant dacă sunteți în prezent sau căutați să învățați limba chineză pentru vorbitori de alte limbi. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs este potrivit dacă sunteți în căutarea de a lua călătoria de a dezvolta o carieră în zona de creștere rapidă a educației chinezești în Marea Britanie sau în întreaga lume.

Este, de asemenea, pentru profesorii de limbă chineză actuali dornici să se bazeze pe cunoștințe și experiență, precum și pe profesorii de alte discipline care intenționează să se mute în acest domeniu, precum și pe cei interesați în proiectarea, managementul sau pregătirea cadrelor didactice, atât în ​​Marea Britanie, cât și la nivel internațional.

Învățământul nostru este informat de cercetări de vârf și oferim module opționale care reflectă cele mai recente în lingvistica aplicată și educația profesorilor de limbi străine. Veți învăța într-un mediu modern de învățământ superior, într-o comunitate de învățare diversă și vibrantă de învățământ lingvistic și de limbă străină, învățământ primar, secundar și superior.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs vă va dezvolta înțelegerea critică a evoluțiilor recente în teoria și practica TESOL și vă va stimula să reflectați propria voastră învățătură. ... [+]

Prezentare generală

Proiectat pentru a vă dezvolta înțelegerea critică a evoluțiilor recente în teoria și practica TESOL, acest curs vă va motiva să reflectați asupra propriei tale predare. Acesta este, de asemenea, oferit ca o bază de învățare la distanță bazată pe web MA.

Acest curs este potrivit dacă sunteți în prezent sau căutați să predați limba engleză unor vorbitori de limbi străine, dornici să se bazeze pe cunoștințele și experiența dvs. existente, încercând să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră sau sunteți interesați în cercetarea propriilor practici / context didactice.

Acesta vă va pregăti pentru a efectua cercetări independente în materie de predare și învățare și oferă o Pathway de studiu pentru doctorat. Vă veți întâlni cu tutori de specialitate în domeniul predării limbii engleze, o ramură majoră de lingvistică aplicată, care au o experiență de mulți ani de predare la acest nivel și care se angajează să ofere cea mai bună experiență de studiu de calitate.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs este un program de studii recunoscut la nivel internațional care vă va oferi o bază solidă în aspectele filosofice și practice ale analizei politice internațio ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă va oferi o bază solidă în aspectele filosofice și practice ale analizei politice internaționale.

Veți fi prezentat conceptelor-cheie precum puterea, agenția, statul, societatea internațională și ordinea. Acest curs poate fi adaptat intereselor și aspirațiilor dvs. de carieră prin intermediul gamei largi de module opționale.

Predarea este informată de interesele de cercetare ale personalului nostru academic, care sunt lideri bine înființați în domeniul relațiilor internaționale, cuprinzând:

diplomației în Orientul Mijlociu și Asiasocietatea civilă globală și justiția globalăglobalizareasecuritatea umană și umanitarismulinteligenței și securității naționaledrepturile omului la nivel internațional și crimele de războieconomia politică internaționalăteoria relațiilor internaționalejustiția dincolo de frontiereterorismul, războiul de gherilă și conflictul de intensitate redusăPolitica externă și de securitate a Statelor Unite... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs inovator vă oferă un cadru pentru o investigație detaliată a securității internaționale și a terorismului. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs inovator vă oferă un cadru pentru o investigație detaliată a securității internaționale și a terorismului.

Securitatea și siguranța au fost întotdeauna în centrul condiției umane. O înțelegere a securității implică studierea nu numai a ceea ce ne face să ne simțim în siguranță, ci și ceea ce noi considerăm ca fiind amenințător.

În mediul internațional actual, cu accentuarea terorismului internațional și a conflictelor din Siria și Ucraina, acest curs oferă posibilitatea aprofundării studiului și analizei.

Predate de specialiștii în domeniul securității internaționale și al terorismului, acest curs vă va prezenta câteva dintre școlile principale de gândire din cadrul disciplinei, inclusiv realismul, liberalismul și teoria critică.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Cu contribuții semnificative din partea lucrătorilor sociali experimentați și a utilizatorilor de servicii, acest curs combină învățarea universitară cu practica și este ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă va oferi o pregătire amănunțită pentru o carieră plină de satisfacții și provocări în calitate de asistent social.

Rolul asistentului social este o poziție de privilegiu care vă permite să colaborați cu oamenii care au nevoie de ajutorul dvs. și să îi împuterniciți să-și transforme viața. De aceea, este nevoie de o educație de muncă socială la cel mai înalt nivel, pentru a vă asigura că sunteți pe deplin pregătită să vă înregistrați și să o exersați la absolvire.

În calitate de membru al Parteneriatului de predare D2N2, contribuim la înființarea unei academii de excelență în domeniul social, oferind o abordare holistică, care nu numai că vă oferă un set esențial de competențe pe scară largă, dar și că dezvoltă învățarea dvs. academică mai profundă care va forma fundamentarea practicii tale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs oferă un accent cuprinzător asupra dezbaterilor contemporane în cadrul educației speciale și incluzive, inclusiv a politicilor și abordărilor locale, naționale ... [+]

Prezentare generală

Acest curs oferă un accent cuprinzător asupra dezbaterilor contemporane în cadrul educației speciale și incluzive, inclusiv a politicilor și abordărilor locale, naționale și internaționale.

Acesta este, de asemenea, oferit ca un curs online .

Luăm în considerare nevoile specifice ale copiilor cu dificultăți de învățare și dizabilități, dificultăți de comunicare, dificultăți de alfabetizare / dislexie, autism și SEBD / ADHD pentru a ilustra provocările întâlnite în practica profesională.

Explorarea critică a teoriei și a cercetării actuale reflectă abordările pedagogice, precum și dezvoltarea unor sisteme și structuri eficiente pentru a lucra cu părinții / îngrijitorii și diverse agenții.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

O bază ideală pentru o carieră în Asia, acest curs include oportunitatea de a studia în China sau în Malaezia, dezvoltându-vă cunoștințele despre cultura și politica regi ... [+]

Prezentare generală

O bază ideală pentru o carieră în Asia, acest curs include oportunitatea de a studia în China sau în Malaezia, dezvoltându-vă cunoștințele despre cultura și politica regiunii.

Veți studia la campusul nostru din Marea Britanie pentru primul semestru, care se va muta în campusurile Universității din China sau Malaezia pentru al doilea. Acest lucru vă oferă ocazia cu adevărat distinctă de a studia țările din Asia și relațiile dintre acestea și restul lumii.

Acest curs este predat de cadre universitare din universitățile din Marea Britanie, China și Malaysia, care sunt experți în politica, istoria și relațiile internaționale din Asia.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Vizează în primul rând studenților în urma unui ESRC-finantate Pathway pe un doctorat, acest curs poate fi , de asemenea , potrivite dacă intenționați să se aplice pentru ... [+]

Prezentare generală

Oferind o formare largă în domeniul cercetării științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona o carieră de succes în cercetare și pentru a contribui la o societate mai largă în mai multe moduri.

Face parte din Scoala Midlands Graduate School Partnership, care recunoaște importanța introducerii cunoștințelor de vârf în domeniul pregătirii doctorale.

Modulele principale oferă o bază cuprinzătoare pentru progresul către formarea avansată în metodele de cercetare. Veți putea să faceți pregătiri avansate pentru discipline în domeniile noastre de expertiză, oferind o gamă largă de oportunități de aprofundare și extindere a abilităților dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oferind o formare largă în domeniul cercetării științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona o carieră de succes în cercetare și pen ... [+]

Prezentare generală

Oferind o formare largă în domeniul cercetării științelor sociale, acest curs vă va dota cu abilitățile necesare pentru a gestiona o carieră de succes în cercetare și pentru a contribui la o societate mai largă în mai multe moduri.

Veți dezvolta următoarele abilități și capacitatea de a le aplica în contexte practice de cercetare:

Înțelegerea principiilor de proiectare și strategie a cercetării, inclusiv o înțelegere a modului de formulare a întrebărilor de cercetare pentru investigații empiriceAprecierea abordărilor alternative pentru cercetareÎnțelegerea unei game largi de metode de cercetare (inclusiv metode cantitative, calitative și mixte) și utilizarea software-ului adecvat pentru aplicarea acestoraAbilități avansate de cercetare și tehnici relevante pentru domeniul dvs. de studiuTehnici de gestionare a cercetării, inclusiv gestionarea datelor, conducerea și difuzarea cercetării într-un mod care să fie în concordanță atât cu practica profesională, cât și cu principiile normale ale eticii cercetăriiÎnțelegerea importanței pozițiilor epistemologice alternative care oferă contextul pentru construirea teoretică, proiectarea cercetării și selectarea tehnicilor analitice adecvateÎntemeierea solidă în bazele probabilității și o înțelegere critică a metodei științifice și a naturii reflexivitățiiAplicarea bunei practici etice în întregul proces de cercetare... [-]
Regatul Unit Nottingham
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Oferind o oportunitate de a înțelege natura traumelor psihologice, acest curs oferă o bază bogată și diversă pentru a lucra în domeniul traumatismelor pentru o gamă largă ... [+]

Prezentare generală

Oferind o oportunitate de a înțelege natura traumelor psihologice, acest curs oferă o bază bogată și diversă pentru a lucra în domeniul traumatismelor pentru o gamă largă de discipline profesionale.

Trauma psihologică afectează aproape toată lumea la un moment dat în viața lor, fie prin pierdere, accident sau boală. Profesioniști dintr-o gamă largă de medii lucrează cu persoane traumatizate.

Acest curs este ideal dacă vizați sau lucrați deja în consiliere, psihoterapie, psihologie, asistență socială, servicii de poliție / probațiune / penitenciar, educație, ONG-uri sau personal de urgență.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Septembrie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează teoriile, problemele și dovezile actuale din politica economică aplicate țărilor în curs de dezvoltare. ... [+]

Prezentare generală

Este ideal dacă aveți un interes deosebit în dezvoltarea și doriți să aplicați o cunoaștere avansată a economiei la aspecte practice și politice.

Vă va prezenta o serie de tehnici de analiză a politicilor de dezvoltare și de revizuire a politicilor și practicilor în multe dintre cele mai importante domenii ale politicii economice din țările în curs de dezvoltare. Modulele principale oferă o bază solidă în economie, în timp ce modulele de specialitate vă oferă posibilitatea de a aborda teorii, probleme și dovezi actuale în politica economică.

Conținutul acestui curs este influențat de Centrul pentru Cercetare în Dezvoltare Economică și Comerț Internațional (CREDIT) , care vă echipează cunoștințele și aplicarea tehnicilor de analiză a politicilor economice în țările în curs de dezvoltare.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acesta vă va oferi o bază solidă în finanțe și investiții moderne și vă va pregăti pentru o carieră în domeniul bancar de investiții, management financiar sau studii post ... [+]

Prezentare generală

Acesta vă va oferi o bază solidă în finanțe și investiții moderne și vă va pregăti pentru o carieră în domeniul bancar de investiții, management financiar sau studii postuniversitare ulterioare într-un subiect conex.

Cursul are o concentrare cantitativă distinctă și include atât concepte teoretice, cât și aplicații. Veți beneficia de accesul în timp real la terminalele Bloomberg și veți învăța să utilizați datele pentru a analiza instrumentele financiare și pentru a vă ajuta să luați decizii eficiente.

Veți studia o varietate de module în două semestre, precum și o disertație de vară. Componenta predată constă din cinci module de bază plus două opțiuni dintr-o gamă largă de module. Acestea includ subiecte legate de finanțele corporative, piețele de capital și evaluarea securității financiare, precum și o fundamentare temeinică în metodele de cercetare pentru finanțe și o șansă de a studia finanțele comportamentale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs vă va ajuta să vă modelați abilitățile de conducere și de management prin adoptarea inovației și a schimbării, oferindu-vă posibilitatea de a gândi creativ și ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă va ajuta să vă modelați abilitățile de conducere și de management prin adoptarea inovației și a schimbării, oferindu-vă posibilitatea de a gândi creativ și de a vă pune în practică cunoștințele nou dobândite.

Acesta vă va ajuta să urmați o carieră în management la nivel de conducere într-o varietate de domenii. Veți fi încurajați să lucrați în grupuri și veți fi învățați de personal și de vorbitori de vizită care sunt lideri în domeniile lor. Cursul vă va provoca și vă va inspira să gândiți diferit despre disciplinele-cheie ale managementului.

Acesta include module de bază în management, economie de afaceri, contabilitate, leadership și rezolvarea problemelor creative și vă permite să adaptați cursul la cerințele dvs. cu o selecție de module opționale. Predarea include prelegeri, studii de caz, seminarii și lucrări individuale și de grup.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

În acest curs, vă vom ajuta să vă dezvoltați cunoștințele și cunoștințele în domeniile analizei riscurilor, riscului și societății, riscului corporativ, managementului ca ... [+]

Prezentare generală

În acest curs, vă vom ajuta să vă dezvoltați cunoștințele și cunoștințele în domeniile analizei riscurilor, riscului și societății, riscului corporativ, managementului cantitativ al riscurilor și utilizării strategice a asigurărilor în gestionarea riscurilor.

Veți efectua metode de cercetare și o disertație adaptată managementului riscului. Acest curs vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă stabili calea de carieră către o funcție de șef de risc în domeniul sănătății, aviației, dreptului, ingineriei, petrolului și gazelor, sănătății și siguranței și asigurărilor.

Este recunoscută de Institutul de Asigurări Chartered, cel mai important organism profesional din lume pentru asigurări și servicii financiare. În plus, absolvenții devin automat membri afiliați ai Institutului de Management al Riscului.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Proiectat pentru absolvenții care doresc să facă trecerea în afaceri, acest curs se concentrează asupra tuturor aspectelor afacerilor internaționale. ... [+]

Prezentare generală

Proiectat pentru absolvenții care doresc să facă trecerea în afaceri, acest curs se concentrează asupra tuturor aspectelor afacerilor internaționale.

Veți studia subiecte în economie managerială; gestionarea persoanelor și a întreprinderilor; strategia financiară și rezolvarea problemelor creative și va analiza în profunzime mediul de afaceri internațional în schimbare.

Veți fi capabil să vă adaptați cursul cu o varietate de module care vă permit să vă concentrați pe aspirațiile de carieră. În plus, vi se va oferi o bază riguroasă în metodele de cercetare și veți întreprinde o disertație care vă va permite să utilizați cunoștințele și înțelegerea pe care le-ați câștigat și să o utilizați ca o rampă de lansare pentru cariera dvs.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Pe acest curs, managementul este adus la viață ca un domeniu vibrant și important de expertiză în afaceri în organizațiile moderne. ... [+]

Prezentare generală

Pe acest curs, managementul este adus la viață ca un domeniu vibrant și important de expertiză în afaceri în organizațiile moderne.

Predarea noastră se concentrează practic și se bazează pe cele mai recente idei și principii în știința managementului. Lucrăm cu organizații și industrii proeminente pentru a ne asigura că predarea rămâne relevantă pentru angajatori.

Cursul este flexibil și vă oferă posibilitatea de a vă adapta la nevoile și interesele dvs. de carieră, dezvoltând orice experiență relevantă pe care o aveți deja în afaceri și management. Oferă o acoperire teoretic-fundamentată a principalelor dezvoltări conceptuale și practice într-o gamă largă de discipline de afaceri și management. Acesta urmărește să vă dezvoltați abilitățile de afaceri și abilitățile manageriale, care sunt căutate de angajatori.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dacă sunteți interesat să lucrați în mod antreprenorial, fie că sunteți într-o companie multinatională mare, propria afacere sau ca consultant de afaceri sau analist, ace ... [+]

Prezentare generală

Dacă sunteți interesat să lucrați în mod antreprenorial, fie că sunteți într-o companie multinatională mare, propria afacere sau ca consultant de afaceri sau analist, acest curs este conceput pentru dvs.

Veți lua modulul nostru de ingeniozitate unde veți lua în considerare modul de rezolvare a problemelor prin gândirea diferită, precum și luarea de module în ceea ce privește creșterea antreprenorială, lansarea de noi inițiative și creativitatea antreprenorială.

Noile dvs. cunoștințe sunt apoi implementate printr-un proiect de consultanță "live" cu o afacere locală cu creștere rapidă, unde veți elabora un raport care să arate modul în care afacerea poate exploata noi oportunități de piață, ceea ce este unul dintre lucrurile pe care studenții noștri le plac cel mai mult curs.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Doriți să învățați cum să transformați datele în informații despre afaceri într-o unitate de învățământ de ultimă oră condusă de experți internaționali? Vă interesează să ... [+]

Prezentare generală

Vrei să înveți cum să transformi data într-o perspectivă de afaceri într-o unitate de învățământ de ultimă oră condusă de experți internaționali? Vă interesează să descoperiți analize de ultimă oră folosind seturi de date din lumea reală, dezvoltându-vă abilitățile de carieră și de consultanță

Acest curs a fost dezvoltat de Laboratorul Neo-demografic pentru analiza în afaceri (N-LAB), o unitate de predare, vizualizare și cercetare de ultimă oră în cadrul Școlii de Afaceri. Acesta este oferit în colaborare cu afacerile multinaționale pentru a furniza setul exact de competențe pe care îl caută.

Pe lângă faptul că învățați să folosiți instrumente de date mari, tehnici de date științifice și să gestionați proiectele de analiză, veți beneficia de implicarea semnificativă a industriei.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs de specialitate vă oferă cele mai recente cercetări și gândire asociate cu contabilitatea și finanțele. Veți studia un subiect de afaceri ca un student, dar av ... [+]

Prezentare generală

Acest curs de specialitate este conceput pentru a vă îmbunătăți cunoștințele existente despre contabilitate și finanțe, pe baza teoriei și aplicării principiilor contabile.

Se va potrivi dacă ați studiat un subiect de afaceri ca un student și doriți să vă concentrați pe contabilitatea financiară ca pe o carieră distinctă.

Implicând în dezbaterile actuale în domeniu, veți avea ocazia să vă îmbogățiți și să vă lărgi înțelegerea și aprecierea subiectelor importante din contabilitate și finanțe.

Veți obține cinci module de bază în două semestre și o disertație de vară. Modulele opționale vă permit să vă adaptați gradul pentru a vă potrivi intereselor și aspirațiilor de carieră.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs oferă instrumentele tehnice necesare înțelegerii și dezvoltării modelelor microeconomice și macroeconomice, construind în același timp o cunoaștere cuprinzătoa ... [+]

Prezentare generală

Acest curs oferă instrumentele tehnice necesare pentru înțelegerea și dezvoltarea modelelor microeconomice și macroeconomice, construind în același timp o cunoaștere cuprinzătoare a tehnicilor econometrice.

Te expune la gândirea economică contemporană și maximizează gama de subiecte de economie specializate care sunt disponibile pentru studiu.

La sfârșitul cursului, veți putea citi și înțelege lucrările de cercetare actuale și clasice în economie. Cunoștințele dvs. teoretice sunt susținute prin instruire practică în utilizarea, prezentarea și interpretarea datelor economice, care include explorarea diferitelor pachete software econometrice avansate.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Economia comportamentală este un domeniu în plină expansiune, investigând factorii umani și sociali care influențează deciziile luate de consumatori, debitori și investit ... [+]

Prezentare generală

Economia comportamentală este un domeniu în plină expansiune, investigând factorii umani și sociali care influențează deciziile luate de consumatori, debitori și investitori.

Abordarea noastră orientată spre cercetare la predare garantează o experiență dificilă, oferind abilitățile de care aveți nevoie pentru a progresa ca un economist profesionist sau un cercetător academic.

La sfârșitul acestui curs, veți putea să citiți și să înțelegeți lucrările de cercetare actuale și clasice în domeniul economiei comportamentale și veți primi îndrumări unu-la-unu pentru a vă permite să finalizați primul proiect sau experiment de cercetare comportamentală.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs este predat de economiști cu o experiență substanțială în colaborarea cu băncile centrale, autoritățile de reglementare și alte instituții financiare. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs este predat de economiști cu o experiență substanțială în colaborarea cu băncile centrale, autoritățile de reglementare și alte instituții financiare.

Acesta este destinat celor care intenționează să se pregătească pentru o carieră activă într-o bancă centrală sau într-o autoritate de reglementare care supraveghează piețele și instituțiile financiare sau care doresc să obțină experiența acestor instituții înainte de a lucra în sectorul financiar. Oferă pregătire relevantă pentru a lucra în calitate de economist, supraveghetor sau autoritate de reglementare în băncile comerciale și de investiții, agențiile de rating de credit, companiile de pensii și asigurători, precum și în sectorul public.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează teoriile, problemele și dovezile din analiza economiei, aplicate țărilor în curs de dezvoltare. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează teoriile, problemele și dovezile din analiza economiei, aplicate țărilor în curs de dezvoltare.

Acesta este informat de activitatea de vârf a cadrelor universitare asociate cu Centrul pentru Cercetare în Dezvoltare Economică și Comerț Internațional (CREDIT) . Centrul este un centru de cercetare pentru membrii școlii de economie și colegii din alte instituții de cercetare, iar interesele lor principale sunt aspecte economice legate de țările în curs de dezvoltare, cum ar fi Africa.

La sfârșitul acestui curs veți fi capabili să citiți și să înțelegeți lucrările de cercetare actuale și clasice în domeniul economiei și dezvoltării economice și veți primi îndrumări unu-la-unu pentru a vă permite să finalizați primul dvs. proiect de cercetare comportamentală sau experiment.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs oferă o bază solidă în teoria econometrică contemporană și expertiza de a aplica această teorie la analiza datelor economice. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă oferă o bază solidă în teoria econometrică contemporană și expertiza de a aplica această teorie la analiza datelor economice.

Acesta este conceput pentru a vă instrui în utilizarea metodelor analitice și cantitative în examinarea problemelor economice, oferind formare de cercetare la nivelul necesar pentru a progresa la un doctorat.

Abordarea noastră orientată spre cercetare oferă o experiență captivantă și provocatoare, oferind abilitățile de care aveți nevoie pentru a progresa în calitate de economist profesionist sau de cercetător științific.

Programul este influențat de activitatea academică a Centrului Granger pentru Econometria de Serii de Timp, inclusiv cu Câștigătorul Premiului Nobel și cu absolventul Nottingham, Sir Clive Granger. Centrul a fost înființat în 2006 pentru a dezvolta și a distribui cercetarea atât în ​​analizele econometrice teoretice, cât și în cele aplicate, inclusiv în metodele de panou de date.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează teoriile actuale oferind în același timp cursuri de cercetare și abilitățile și tehnicile de bază necesare pentru lucrul analitic pe piețele financi ... [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează teoriile actuale, oferindu-vă cursuri de cercetare și abilități și tehnici de bază necesare pentru lucrul analitic pe piețele financiare.

Ultimele două decenii au cunoscut o schimbare dramatică în teoria economică a piețelor financiare. Acest curs este influențat de activitatea cadrelor universitare de la Centrul pentru Finanțe, Credite și Macroeconomie (CFCM) , care se concentrează asupra aspectelor care decurg din funcționarea piețelor financiare, datoria gospodăriilor și finanțarea corporativă. De asemenea, investighează mecanismele de transmitere a politicii monetare prin intermediul canalelor de credit, în special atunci când creditul este constrâns.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs se concentrează asupra economiei internaționale, oferind în același timp o bază solidă pentru utilizarea metodelor analitice și cantitative în examinarea probl ... [+]

Prezentare generală

Acest curs se concentrează asupra economiei internaționale, oferind în același timp o bază solidă în utilizarea metodelor analitice și cantitative în examinarea problemelor economice.

Este influențată de activitatea Centrului de Cercetare pentru Globalizare și Politică Economică (GEP) din Nottingham , unul dintre cele mai importante grupuri europene de cercetare care studiază cauzele și consecințele globalizării. Academicienii săi au sfătuit Trezoreria, Banca Mondială și Organizația Mondială a Comerțului.

Acest curs este conceput pentru a oferi formare de cercetare la nivelul necesar pentru a progresa la un program de doctorat. Prin module de specialitate în teoria comerțului internațional și macroeconomie, veți fi învățați să aplicați și să vă dezvoltați abilitățile analitice și cantitative dezvoltate în cursurile de bază și să luați mai multe opțiuni în domenii care vor consolida aceste abilități pentru a examina problemele economice internaționale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe ingineria industrială. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe ingineria industrială.

Oricare dintre cursurile noastre de management de operațiuni strâns legate vă vor potrivi dacă aveți abilități calitative și cantitative și doriți să vă urmați o carieră în managementul operațiunilor:

Inginerie Industrială și Managementul Operațiunilor MScManagementul sistemelor informatice și operațiunilor MScLogistică și Supply Chain Management MScSupply Chain și Operations Management MSc

Ei explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Ele privesc metodele, modelele și tehnicile utilizate pentru a rezolva dificultățile organizaționale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs este conceput pentru a dezvolta liderii de mediu care sunt echipați pentru a conduce și a schimba direcția în organizații, pentru a aborda provocările profunde ... [+]

Prezentare generală

Acest curs este conceput pentru a dezvolta liderii de mediu care sunt echipați pentru a conduce și a schimba direcția în organizații, pentru a aborda provocările profunde ale mediului din zilele noastre.

Există o creștere a recunoașterii că abordarea provocărilor legate de mediu și durabilitate necesită o combinație unică de cunoștințe fundamentale, abilități practice de rezolvare a problemelor și competențe interpersonale. Toate aceste elemente esențiale sunt integrate în acest program și această abordare holistică distinctivă vă va oferi competența critică pentru succesul în acest domeniu.

Acest program este unul dintre primele de acest gen din Marea Britanie și caracteristicile sale unice includ:... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe logistica și lanțurile de aprovizion ... [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe logistica și lanțurile de aprovizionare.

Oricare dintre cursurile noastre de management de operațiuni strâns legate vă vor potrivi dacă aveți abilități calitative și cantitative și doriți să vă urmați o carieră în managementul operațiunilor:

Inginerie Industrială și Managementul Operațiunilor MScManagementul sistemelor informatice și operațiunilor MScLogistică și Supply Chain Management MScSupply Chain și Operations Management MSc

Ei explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Ele privesc metodele, modelele și tehnicile utilizate pentru a rezolva dificultățile organizaționale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs vă va dezvolta înțelegerea organizațiilor de turism, managementul și marketingul acestora și mediul extern internațional în care acestea își desfășoară activit ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă va dezvolta înțelegerea organizațiilor de turism, managementul și marketingul acestora și mediul extern internațional în care acestea își desfășoară activitatea.

Veți studia aspectele fundamentale ale managementului și marketingului internațional al afacerilor, combinate cu modulele principale privind chestiuni cheie în structura și organizarea turismului și mediul de afaceri internațional. Veți putea, de asemenea, să vă adaptați studiile alegând dintr-un număr de module de marketing sau de management al afacerilor în al doilea semestru.

Predarea noastră se concentrează practic și se bazează pe cele mai recente idei și probleme din turismul internațional. Lucrăm cu organizații și industrii proeminente pentru a vă asigura că predarea rămâne relevantă pentru angajatori și astfel dezvoltați abilitatea de a aplica cunoștințele și înțelegerea complexă a problemelor turistice internaționale, atât sistematic cât și creativ, pentru a îmbunătăți practicile de afaceri și de management.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe sistemele de informare. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe sistemele de informare.

Oricare dintre cursurile noastre de management de operațiuni strâns legate vă vor potrivi dacă aveți abilități calitative și cantitative și doriți să vă urmați o carieră în managementul operațiunilor:

Inginerie Industrială și Managementul Operațiunilor MScManagementul sistemelor informatice și operațiunilor MScLogistică și Supply Chain Management MScSupply Chain și Operations Management MSc

Ei explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Ele privesc metodele, modelele și tehnicile utilizate pentru a rezolva dificultățile organizaționale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Dacă recunoașteți importanța dobândirii de cunoștințe în recrutarea, motivația, reținerea și dezvoltarea oamenilor, atunci acest curs aprobat de CIPD este conceput pentru ... [+]

Prezentare generală

Dacă recunoașteți importanța dobândirii de cunoștințe în recrutarea, motivația, reținerea și dezvoltarea oamenilor, atunci acest curs aprobat de CIPD este conceput pentru dvs.

Vă va aduce beneficii dacă doriți să dobândiți abilități de a urma o carieră la nivel înalt, care implică gestionarea relațiilor de muncă în sectoarele private, publice sau non-profit, precum și obținerea celor mai bune din persoanele pe care le angajați în propria afacere .

Veți accentua înțelegerea importanței de a avea o combinație potrivită de oameni cu seturile adecvate de competențe și competențe, semnificația și rolul conducerii, managementul schimbării, dezvoltarea și păstrarea talentului, provocările de a gestiona oamenii în culturile multi-culturale și contexte globale și gestionarea strategică a resurselor umane.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs vă va dezvolta înțelegerea domeniilor-cheie în comportamentul și consumul consumatorilor, managementul marketingului, strategia, analiza și marketingul critic. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă va dezvolta înțelegerea domeniilor-cheie în comportamentul și consumul consumatorilor, managementul marketingului, strategia, analiza și marketingul critic.

Veți putea adapta studiile alegând dintr-o gamă largă de module de marketing și veți întreprinde un modul dedicat metodelor de cercetare pentru marketing.

Acest curs este acreditat de Chartered Institute of Marketing (CIM), care este liderul corpului profesional pentru marketerii din întreaga lume. Oferim studenților posibilitatea de a completa Diploma CIM în Marketingul Profesional alături de studiile MSC, fără costuri suplimentare. Aceasta înseamnă că veți absolvi cu două calificări profesionale recunoscute pe plan internațional.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acest curs explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public, cu accent pe lanțurile de aprovizionare și operaț ... [+]

Prezentare generală

Oricare dintre cursurile noastre de management de operațiuni strâns legate vă vor potrivi dacă aveți abilități calitative și cantitative și doriți să vă urmați o carieră în managementul operațiunilor:

Inginerie Industrială și Managementul Operațiunilor MScManagementul sistemelor informatice și operațiunilor MScLogistică și Supply Chain Management MScSupply Chain și Operations Management MSc

Ei explorează deciziile luate pentru a aborda problemele de management în afaceri, industrie și sectorul public. Ele privesc metodele, modelele și tehnicile utilizate pentru a rezolva dificultățile organizaționale.

Integrarea tehnicilor de gestionare și a tehnologiilor pe care le controlează vă vor dota cu abilitățile analitice pentru a înțelege complexitatea provocărilor de management operațional în afaceri și pentru a vă încuraja gândirea creativă pentru a genera soluții potențiale.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Acreditat de Institutul Chartered Banker ca centru de excelență, acest curs vă oferă ultimele cunoștințe despre sectorul bancar, piețele financiare și riscurile din secto ... [+]

Prezentare generală

Acreditat de Chartered Banker Institute, acest curs vizează să vă aducă cele mai recente cunoștințe despre sectorul bancar, piețele financiare și riscurile din sectorul financiar.

Studiul Business School a fost acordat de către Institutul Chartered Banker (CBI) de către Centrul de Excelență, iar pe acest curs veți fi alături de experți din industrie care vor împărtăși experiențele lor din lumea financiară.

Acest curs este ideal pentru cei care doresc să urmeze o carieră în departamentul piețelor financiare a unei bănci internaționale înainte de a se transforma într-o poziție managerială de nivel înalt.

Acesta vă va permite să dezvoltați abilități în analiza instituțiilor și instrumentelor financiare, a piețelor, a cerințelor consumatorilor și a concurenței și vă va oferi o bază conceptuală și teoretică în conceptele și tehnicile actuale din domeniul bancar, al politicilor, al economiei și al gestionării riscurilor și al domeniilor asociate.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Location address
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Social Media