Citește Descrierea Oficială

Predarea și cercetarea de nivel mondial

Universitatea din Lincoln a fost premiată cu aur în Cadrul de Excelență în Predare 2017, considerat ca oferind învățământului, învățării și rezultatelor restante pentru elevii săi. Universitatea a creat, de asemenea, o reputatie internationala pentru calitatea predarii si cercetarii, cu cadre universitare si studenti care lucreaza impreuna pe proiecte majore in domenii variate precum tratamentul cancerului, conservarea apei si tehnologiile cu emisii reduse de carbon.

Universitatea din Lincoln a fost apreciată de Agenția de Asigurare a Calității pentru abordarea acesteia pentru sporirea oportunităților de învățare ale studenților. Lincoln este clasat ca o instituție de top 50 din Marea Britanie atât în ​​The Guardian University Guide 2018 cât și în Ghidul universitar complet 2017. Universitatea din Lincoln a fost, de asemenea, numită în topul zece din Marea Britanie pentru satisfacția studenților de către studenții postuniversitari și internaționali în Premiile Choice Student Choice 2017.

Locație istorică a centrului orașului

Campusul câștigător al Universității din Lincoln oferă un mediu modern, centrat pe student, pe portul pitoresc Brayford Pool Marina, unde tot ce aveți nevoie este fie în campus, fie la mică distanță de mers pe jos de centrul orașului. Cu castelul medieval și una dintre cele mai frumoase catedrale din Europa, Lincoln este adăpostit în istorie și găzduiește galerii, cinematografe, magazine, restaurante, baruri și cluburi de noapte.

Informații importante despre Universitatea din Lincoln

1. O universitate care lucrează cu orașul său și peste națiune

 • Universitatea a investit circa 200 de milioane de lire în uimitorul campus Brayford Pool Campus, care a transformat un centru al zonei industriale a orașului, a revitalizat zona și a atras investiții din sectoarele de retail, de agrement și de proprietate. Planificăm să investim încă 130 milioane de lire în campus în următorii câțiva ani.
 • Universitatea din Lincoln este estimată a fi în valoare de peste 300 de milioane de lire sterline pentru economia locală, dublând ratele de creștere economică locale și creând mai mult de 3.000 de noi locuri de muncă.
 • Centrul de incubație de afaceri premiat al Universității, Sparkhouse, a sprijinit peste 300 de întreprinderi noi și în continuă creștere pentru a se stabili în regiune și a crea peste 450 de noi locuri de muncă.

2. Sprijinirea industriei britanice și a economiei

 • Lincoln este recunoscut pentru a conduce drumul în parteneriatele de succes cu mediul de afaceri. Acest lucru a fost evidențiat în recentele revizuiri privind legăturile dintre industrie și mediul academic de către Sir Andrew Witty și Sir Tim Wilson.
 • Centrul Național de Producție Alimentară din campusul Universității Holbeach este o unitate de formare de ultimă oră, sponsorizată și actualizată de industria alimentară în valoare de peste miliarde de lire.
 • Universitatea oferă învățarea la locul de muncă pentru industrie și Ministerul Apărării, sporind abilitățile forței de muncă și salvând milioane de lire sterline contribuabilului din Regatul Unit.
 • Lincoln a deschis prima școală de inginerie specializată în Marea Britanie în 25 de ani, în colaborare cu Siemens plc. Această abordare pionieră a colaborării cu angajatorii a fost recunoscută printr-o serie de premii și distincții naționale, printre care un Premiu pentru Învățământul Superior și un Premiu Lord Stafford.
 • Universitatea a creat noul centru al orașului Lincoln Science and Innovation Park în colaborare cu Co-operatorul Lincolnshire ca un centru pentru investiții în sectoarele științei și tehnologiei. Emblematica Joseph Banks Laboratories a fost deschisă în septembrie 2014.
 • Expertiza academicienilor și absolvenților Lincoln este încorporată în companii naționale și locale prin parteneriate de transfer de cunoștințe.
 • Contractul de cercetare și consultanță achiziționat de la Universitatea de către întreprinderi și sectorul public în ultimii cinci ani este în valoare de aproape 16 milioane de lire sterline.

3. Cercetare cu impact real asupra oamenilor și societății

 • Universitatea din Lincoln produce cercetări la nivel mondial în multe domenii.
 • Mai mult de jumătate (53%) din cercetarea prezentată de universitate la Cadrul național de excelență în cercetare 2014 a fost evaluată ca excelentă la nivel internațional sau pe plan mondial - cele mai înalte standarde posibile.
 • Personalul academic al Universității cuprinde mai mult de 60 de profesori de fond, care susțin o cultură de cercetare înfloritoare și o experiență înaltă a studenților.
 • Universitatea găzduiește mai mult de 40 de centre de cercetare și grupuri de cercetare, investigând subiecte de la Vision Engineering și Sisteme Autonome la Conservare și Patrimoniu Cultural.
 • Proiectele majore de cercetare de la Universitatea beneficiază de o societate benefică în domenii variate, cum ar fi dezvoltarea noului vaccin, tehnologia agroalimentară, imagistica medicală pentru diagnosticarea cancerului, supravegherea antiteroristă, conservarea clădirilor istorice, tratamentul insomniei și dezvoltarea limbajului copiilor.
 • O abordare multidisciplinară asigură multe proiecte implicând experți din diferitele școli și colegii ale Universității. De exemplu, Institutul Lincoln pentru Sănătate reunește expertiza care acoperă știința bazată pe laborator, la intervențiile medicale de primă linie.
 • Universitatea se angajează să predea învățământ angajat în cercetare în cadrul curriculum-ului său, oferind studenților posibilitatea de a lucra cu postuniversitare și cadre didactice pe proiecte de cercetare prin Lincoln lui pionier Student ca producător de inițiativă.

4. Elevii foarte mulțumiți

 • Lincoln se situează pe locul 11 ​​în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în Studiul Național al Studenților (NSS) 2016. În plus, Lincoln a fost clasat pe primul loc într-o gamă de domenii NSS, inclusiv Zoologie, Transport și Călătorii, Design, Biochimie și Științe Animale.
 • Universitatea se angajează să dezvolte absolvenți întreprinzători, studenții de la Lincoln se bucură de perspective bune de absolvent și mulți dintre ei încep să își dezvolte propria afacere de succes. Nouăzeci și cinci la sută dintre absolvenții noștri cei mai recenți au lucrat sau au continuat studiile la șase luni de la finalizarea cursului lor, cu aproape trei sferturi în rolurile absolvenților [Destinațiile absolvenților din studiul privind învățământul superior 2014/15, publicat în iulie 2016].
 • Lucrând în parteneriat cu Uniunea Studenților, Universitatea din Lincoln își îmbunătățește în permanență experiența elevilor

5. Angajamentul față de excelența academică

 • În cea mai recentă revizuire a Agenției de Asigurare a Calității, Universitatea a obținut un rezultat excelent și a fost apreciată de modalitățile inovatoare în care oferă studenților săi o voce.
 • Lincoln este mândru că este acreditat de un număr de organisme profesionale, printre care Consiliul Nursing și Urbanism, Societatea Royal Pharmaceutical din Marea Britanie, Consiliul Profesional pentru Sănătate, Consiliul General de Asistență Socială, Societatea Britanică de Psihologie, Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor, Consiliu, Institutul Chartered de Mediu pentru Sănătate, Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare, Institutul Chartered de Logistică și Transport, Societatea de Drept, Consiliul Baroului și Institutul de Științe Biomedicale.

6. Angajamentul global

 • Aproximativ 100 de naționalități diferite sunt reprezentate în rândul populației studențești a Universității din Lincoln.
 • Universitatea are parteneriate cu universități importante din întreaga lume, iar Centrul de Studii Internaționale se străduiește să-și extindă acoperirea globală.
 • Universitatea din Lincoln susține companii și organizații multinaționale în ceea ce privește nevoile lor în domeniul educației, formării, cercetării și consultanței.
 • Universitatea a jucat un rol cheie în sărbătorile locale, naționale și internaționale care marchează aniversarea a 800 de ani de la Magna Carta în 2015, inclusiv crearea a 1215 astăzi - o nouă platformă importantă pentru artele digitale, susținută de Consiliul Artelor din Anglia.

7. Conducerea schimbării în învățământul superior

 • Universitatea a condus proiectul de pionierat Peisaje de învățare pentru a proiecta spații academice ale viitorului.
 • Lincoln a condus studiul inovatoare al studenților ca producător, o inițiativă majoră finanțată de Academia de Învățământ Superior, menită să investigheze și să promoveze implicarea studenților în cercetare chiar de la începutul studiilor.
 • Profesorul vice-cancelar al Lincoln, Mary Stuart, este membru al Consiliului de Finanțare al Învățământului Superior pentru Anglia și vicepreședinte al Alianței Universitare.

8. Focalizare puternică asupra comunității

 • Universitatea din Lincoln este un susținător al Festivalului de carte Lincoln, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards și Festivalul de Frecvență al culturii digitale.
 • Campusul Brayford se mândrește cu spectacole spectaculoase în centrul de artă Lincoln Performing Arts Center, unul dintre cele mai mari teatre din regiune, locul de desfășurare al muzicii live Motor Shed și galeria de artă Project Space Plus.
 • Universitatea găzduiește o varietate de conferințe publice gratuite, inclusiv seria de conferințe pentru oaspeții de la Great Lives, care aduce experți recunoscuți pe plan internațional la scena pentru a-și împărtăși experiența, experiența și expertiza. Vorbitorii au inclus Sir John Hurt, profesorul Lord Robert Winston și baroneasa Susan Greenfield.
 • Universitatea din Lincoln este partener în Parteneriatul cultural și artistic Lincoln, un organism care reunește organizații publice și private din oraș pentru a sprijini și spori turismul și economia vizitatorilor.
 • Sirena FM, găzduită în studiouri de standarde industriale la Școala de Film și Media din Lincoln, a fost prima comunitate de radio din Marea Britanie, găzduită de o universitate. A fost numită stația radio East of the Year în 2013 și 2014.
 • În fiecare an, peste 1.500 de studenți din Lincoln contribuie în jur de 15.000 de ore de voluntariat la proiecte comunitare valoroase în și în jurul orașului și în regiunea mai largă din Lincolnshire. Valoarea economică totală a orelor de voluntariat efectuate de comunitatea universitară este estimată la aproape 500 000 de lire sterline.

9. Mobilitatea și diversitatea socială

 • Universitatea se angajează să sporească aspirațiile între 14-19 ani și să lucreze cu școlile la nivel local și național pentru a promova și sprijini progresul în învățământul superior.
 • Ca parte a programului National Networks for Outreach (NNCO) al Guvernului, Universitatea din Lincoln conduce reteaua Lincolnshire Outreach Network, care incurajeaza si sustine mai multi tineri din scolile si colegiile locale pentru a accesa invatamantul superior.
 • În 2013, Lincoln sa alăturat rețelei Fundației Sorrell, iar Universitatea găzduiește Clubul de artă și design național Saturday Club. Acest program gratuit de evenimente pentru elevii din învățământul secundar local încurajează creativitatea prin oferirea de cursuri de specialitate în disciplinele de design cu acces la facilitățile de conducere ale universității
 • Universitatea sprijină studenții din medii mai puțin avantajate oferind o serie de burse și burse. Acestea includ Bursa de la Universitatea din Lincoln, Bursa Vice-cancelarului, Bursa de Excelență, Bursa de Bursă Lincoln și Bursa de la Blackburn. Prin intermediul parteneriatelor sale din industrie, oferă de asemenea burse Santander și bursele Siemens Engineering.

10. Calitate și succes în câțiva ani

 • Universitatea din Lincoln a fost primul nou campus din centrul orașului care urma să fie construit în 25 de ani datorită abonamentului public și privat, contribuind cu 32 de milioane de lire sterline.
 • Campusul Lincoln a fost deschis oficial de către Majestatea sa The Queen în 1996. Fosta universitate din Lincolnshire și Humberside a devenit Universitatea din Lincoln în 2001.
 • Universitatea găzduiește acum aproximativ 13.000 de studenți și 1.500 de angajați în campusurile din Lincoln, Riseholme și Holbeach.
 • Universitatea Studenților din Lincoln din Uniune a câștigat titlul de Uniune studențească a anului la Premiile Uniunii Naționale a Studenților (NUS) 2014.
 • Facilitățile Universității au fost folosite ca tabără de antrenament de către paralympiști înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Londra din 2012.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Lincoln

Acest program vocațional oferă flexibilitate pentru a vă adapta învățarea într-un cadru care să satisfacă cerințele Institutului Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) și ... [+]

Cursul

Acest program vocațional oferă flexibilitate pentru a vă adapta învățarea într-un cadru care să satisfacă cerințele Institutului Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) și al ARB (ARB).

Acest curs încurajează reflecția critică asupra scopurilor, realizărilor și filosofiei personale într-un cadru de dezbatere teoretică structurată și cercetare individuală. Accentul este pus pe dezvoltarea abilităților profesionale prin studii individuale, activități de grup și activități de studio.

Elevii pot folosi laboratoare și ateliere pentru a folosi tehnici de modelare tradiționale, precum și tehnologii de fabricare digitală. După finalizarea cu succes a programului, puteți alege să treceți la Diploma de studii postuniversitare în practica profesională și management în arhitectură (ARB / RIBA Partea 3) ca o Pathway a deveni un arhitect înregistrat.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
2 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program vocațional vizează asigurarea unei educații de înaltă calitate pentru arhitecții aspiranți. Programul este prescris de Consiliul pentru înregistrarea arhite ... [+]

Cursul

Acest program vocațional vizează asigurarea unei educații de înaltă calitate pentru arhitecții aspiranți. Programul este prescris de Consiliul pentru înregistrarea arhitecților și validat de Institutul Regal de Arhitecți britanici.

Acest curs încurajează reflecția critică asupra scopurilor, realizărilor și filozofiei personale într-un cadru de dezbatere teoretică structurată și cercetare individuală. Oferă libertatea de a vă adapta învățarea într-un cadru care să satisfacă cerințele Institutului Regal de Arhitectură Britanică și ale Consiliului de înregistrare a arhitecților Partea a 2-a.

Accentul este pus pe dezvoltarea abilităților profesionale prin studii individuale, activități de grup și activități de studio. Veți avea ocazia să vă axați pe aspectele arhitecturii care vă interesează cel mai mult și pe cele care se aliniază aspirațiilor dvs. de carieră.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Lincoln

MA de conservare a patrimoniului cultural este un program hands-on, predat de experți în domeniu, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta o gamă largă de competențe avans ... [+]

Cursul

University of Lincoln își propune să ofere un mediu ideal în care să avanseze cunoștințele și aptitudinile de conservare la nivel postuniversitar.

Veți avea acces la o mare varietate de materiale istorice și puteți alege să vă concentrați asupra tratamentului de remediere, conservării preventive sau gestionării colecțiilor.

Pentru cei care lucrează deja în domeniul conservării, o opțiune de învățare combinată permite prezentarea unor proiecte practice derivate din locul dvs. actual de angajare.

Școala de Istorie

Cum studiați

Majoritatea tutorilor și tehnicienilor de conservare sunt conservatori calificați cu o gamă largă de experiență profesională în industria muzeului și a patrimoniului. Au existat și oportunități de învățare combinate care combină flexibilitatea, sprijinul și rigurozitatea academică pentru cei care lucrează deja în domeniul conservării.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program de masterat riguros de la nivel academic este conceput pentru a vă oferi posibilitatea de a progresa cunoștințele de specialitate ale istoriei și șansa de a ... [+]

Cursul

Predarea este informată prin expertiza de cercetare la Școala de Istorie

Puteți beneficia de resursele istorice disponibile în orașul Lincoln, inclusiv o arhivă extinsă de materiale la Arhiva Media Centrală din Central England (MACE) și la Centrul internațional de comandă a bombardierelor. Există, de asemenea, Biblioteca Wren din Catedrala Lincoln care posedă câteva mii de cărți moderne moderne.

Veți avea oportunitatea de a întreprinde un proiect de cercetare aprofundat independent și veți avea șansa de a prezenta o disertație detaliată.

Cum studiați

Modulele predate sunt livrate printr-o serie de seminarii. Când studiați și scrieți disertația dvs. puteți fi susținută de o serie de întâlniri de tutorial cu supervizorul dvs.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest grad își propune să ofere pregătirea profesională și practică necesară pentru o carieră în lumea fascinantă a jurnalismului. De asemenea, oferă o abordare academică ... [+]

Cursul

Aveți ocazia de a învăța arta jurnalismului dintr-o perspectivă multi-platformă, cu șansa de a vă specializa în mediul pe care îl alegeți.

De asemenea, ați putea avea ocazia să auziți de la nume de top în industria jurnalistică - vorbitori anteriori au fost jurnalistul internațional John Pilger, directorul BBC al Londrei 2012 Roger Mosey și șeful canalului 4 News Dorothy Byrne.

Școala de Engleză

Acreditari

Școala a devenit una dintre primele instituții din Europa care a primit o recunoaștere "Recunoscută pentru Excelență" de către Asociația Europeană de Formare a Jurnalismului (EJTA).

Cum studiați

Studiul va fi un amestec de ateliere practice, prelegeri și seminarii. University of Lincoln mândrește cu o vastă bibliotecă academică pe care o puteți folosi și pentru studii independente.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program de masterat este informat de către comunitatea de cercetare înfloritoare din secolul 21 la University of Lincoln . ... [+]

Cursul

Acest program de masterat este informat de către comunitatea de cercetare înfloritoare din secolul 21 la University of Lincoln .

Literatura MA secol XX vă oferă posibilitatea de a dezvolta o înțelegere critică a evoluțiilor actuale din literatură prin prelevarea unei varietăți variate de texte postmilleniale. Veți avea ocazia de a dezvolta o cunoaștere aprofundată a genurilor literare și de a vă dezvolta abilitățile de cercetare, comunicare și scriere.

De asemenea, puteți beneficia de implicarea în Grupul de Cercetare al secolului XXI al Universității, care include punctele forte în literatura gotică, scrisul femeilor, ecocritismul, ficțiunea americană și literatura utopică și relația strânsă a școlii cu Asociația Britanică pentru Studii Literatura Contemporană (BACLS).... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MA Politica vă oferă posibilitatea de a dezvolta o înțelegere avansată a politicii și a elaborării de politici în întreaga regiune națională și internațională. Puteți exp ... [+]

Cursul

MA Politica vă oferă posibilitatea de a dezvolta o înțelegere avansată a politicii și a elaborării de politici în întreaga regiune națională și internațională. Puteți explora problemele critice care conduc procesul politic și examinați rolul statului în guvernanța societății. Puteți lua în considerare provocările contemporane, precum formularea și punerea în aplicare a politicilor în domenii precum combaterea terorismului, egalitatea de gen și sănătatea. Împreună cu îndrumătorii și colegii, aveți ocazia să participați la discuții importante despre viitorul democrației reprezentative în Marea Britanie și la nivel global.

Programul se bazează pe expertiza în cadrul Școlii de Științe Sociale și Politice și puteți beneficia de sprijinul strâns al cadrelor didactice de specialitate. O caracteristică cheie este furnizarea de module de bază care vizează familiarizarea cu abilitățile avansate de cercetare. MA în politică este conceput pentru a vă ajuta să devină un cercetător de încredere, cu capacitatea de a explora toate dimensiunile procesului de elaborare a politicilor.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Această licență condusă de practică oferă posibilitatea de a vă dezvolta înțelegerea practică și teoretică a proceselor de producție media într-un mediu profesional și cr ... [+]

Cursul

Această licență condusă de practică oferă posibilitatea de a vă dezvolta înțelegerea practică și teoretică a proceselor de producție media într-un mediu profesional și creativ.

Programul este informat de către profesioniștii din industrie și echipa noastră academică, care sunt implicate activ în cercetare, practică profesională, filmare și publicare. Veți avea șansa de a dezvolta abilitățile profesionale cerute de managerii și profesioniștii din domeniul mass-media și de a acoperi etica, legile și cadrele de reglementare care guvernează și afectează industria.

Veți avea ocazia să vă dezvoltați abilitățile practice de producție în Centrul nostru de difuzare media. Veți avea șansa de a vă adapta învățarea la interesele și aspirațiile dvs. de carieră, alegând să vă concentrați asupra producției creative a programelor în forme fictive, documentare sau experimentale într-o gamă largă de platforme media.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Masterul nostru în Creative Writing oferă oportunități de a lucra îndeaproape cu practicieni scriitori creativi și de a auzi de la profesioniști din industria de publicar ... [+]

Cursul

Masterul nostru în Creative Writing oferă oportunități de a lucra îndeaproape cu practicieni scriitori creativi și de a auzi de la profesioniști din industria de publicare în prelegeri clienților.

Acest program își propune să vă încurajeze să echilibrați practica creativă cu analize critice, să reflectați asupra proceselor de producție și să vă perfecționați abilitățile. Există un accent puternic pe scriitorul productiv ca pe un cititor productiv care este familiarizat cu literatura care se produce în jurul lor.

Aveți ocazia de a lucra într-o varietate de genuri literare și există sprijin pentru studenții care doresc să-și publice activitatea. Există oportunitatea de a dezvolta un portofoliu de creație și de a crea o rețea de contacte în pregătirea pentru o carieră în industriile creative.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program de masterat este conceput pentru absolvenți de artă, arhitectură și design care doresc să se specializeze în abordări creative la interior în clădiri și des ... [+]

Cursul

Programul este conceput pentru a vă permite să explorați potențialul spațiilor și structurilor cu ajutorul lectorilor și practicienilor. Puteți beneficia de un mediu studio multidisciplinar la Școala de Arhitectură

Acest master vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta abordările intelectuale și creative pentru a lua în considerare arhitectura interioară în contextul clădirilor și al designului de mediu.

Cum studiați

Puteți studia cu normă întreagă, cu fracțiune de normă sau de la locul de muncă și puteți schimba modul dvs. de studiu la sfârșitul oricărei etape. Toți studenții s-au înscris în programul de masterat. Apoi, puteți alege să faceți o calificare de scenă sau să continuați programul complet.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MA în Criminologie și Justiție Penală îi provoacă pe studenți să se angajeze în problemele contemporane cu care se confruntă sistemul de justiție penală atât din perspect ... [+]

Cursul

În secolul XXI, mijloacele prin care răspundem ca o societate pentru crimă și victimizare sunt sub o mai mare atenție decât oricând. Modul în care răspundem cazurilor de abuz sexual în trecut, folosirea pedepsei cu închisoarea ca mijloc corect și eficient de pedepsire sau reabilitare a infractorilor și provocările reprezentate de crima organizată și terorismul internațional înseamnă bursă criminologică și juridică.

Acest curs este conceput pentru a oferi studenților instrumentele conceptuale necesare pentru a se angaja în astfel de probleme, oferind o gamă largă de abilități cognitive, analitice și generale transferabile, inclusiv judecarea și evaluarea dovezilor, interpretarea datelor, generarea și sintetizarea informațiilor și formularea de argumente argumentate.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Sectoarele culturale și de patrimoniu se confruntă cu o creștere rapidă în întreaga lume. MA Managementul culturii și patrimoniului își propune să vă sporească cunoștințe ... [+]

Cursul

Sectoarele culturale și de patrimoniu se confruntă cu o creștere rapidă în întreaga lume. MA Managementul culturii și patrimoniului își propune să vă sporească cunoștințele cu privire la cerințele speciale de gestionare a atracțiilor și a colecțiilor în aceste medii.

Programul este predat în comun de către cadre universitare în domeniile Turism / Evenimente și Istorie / Patrimoniu, care sunt capabili să valorifice expertiza vastă și experiența de cercetare și să aducă informații despre afaceri, științe sociale și umaniste în program.

În plus, cursul beneficiază de vorbitori invitați din industriile relevante. Veți avea șansa de a participa la proiecte live interesante care vizează dezvoltarea cunoștințelor practice și a abilităților manageriale, atât din perspectiva audienței, cât și din perspectiva furnizorilor. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la vizite de studiu la atracțiile culturale și de patrimoniu din și în jurul Lincoln pentru a aplica și a critica conceptele și teoriile curente de gestionare a atracțiilor, costurile cărora le acoperă școala.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program își propune să ofere designerilor posibilitatea de a-și îmbunătăți practica creativă și profesională, lucrând alături de academicieni și practicieni într-un ... [+]

Cursul

Acest program își propune să ofere designerilor posibilitatea de a-și îmbunătăți practica creativă și profesională, lucrând alături de academicieni și practicieni într-un mediu studio dinamic și interdisciplinar.

Școala de design Lincoln vă oferă libertatea creativă de a explora disciplina aleasă și șansa de a vă dezvolta practica critică. Vă puteți alătura unei comunități internaționale de practicieni creativi și cercetători cu numeroase oportunități de a colabora cu colegii de designeri și de a crea o rețea de contacte din industrie.

Cum studiați

Datorită competenței generale a disciplinei, există patru Pathways posibile în cadrul programului MA Design, din care elevii pot alege:... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Masteratul oferă educatorilor oportunități de a învăța, aplica și produce cunoștințe critice în domeniul interdisciplinar al Educației, cu scopul de a le permite să infor ... [+]

Cursul

Programul este proiectat în jurul a trei module de bază și două module opționale. Modulele principale urmăresc să sprijine studenții în identificarea întrebărilor lor specifice de cercetare printr-o revizuire critică a literaturii; să dezvolte cunoștințele, înțelegerea și abilitățile practice necesare în metodele de cercetare adecvate; și să producă o piesă convingătoare de cercetare avansată. Modulele opționale vă oferă posibilitatea de a vă aprofunda cunoștințele existente și de a vă lărgi aprecierea studiului educației.

Master în Educație este un program de studii avansate pentru oricine dorește să își aprofundeze cunoștințele despre educație în general și pentru cei care doresc să facă legături între practica educațională, teorie și cercetare.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Masteratul nostru MA (Digital) își propune să ofere un program inovator, de perspectivă, care vă pregătește pentru o carieră care lucrează în prim-planul revoluției media ... [+]

Cursul

Acest program are un accent pe partea tehnică a jurnalismului digital, precum și pe abilitățile de scriere și de producție de bază. Veți avea șansa de a învăța despre activitatea corespondenților și a jurnaliștilor specializați și despre oportunitatea de a vă dezvolta propriile domenii de interes, alegerea subiectelor, stilului și mediului care prezintă un interes deosebit.

Pe lângă oportunitatea de a dobândi abilități practice, puteți efectua o analiză academică într-o serie de aspecte critice și teoretice, cum ar fi relația dintre jurnalismul digital și drepturile omului.

O stagiu de plasare de două săptămâni este conceput pentru a vă oferi oportunitatea de a experimenta un mediu de jurnalism profesional și vă oferă șansa de a vă conecta învățarea academică cu practica profesională. Această plasare de lucru este o caracteristică integrală, predată și evaluată a cursului.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest Master teoretic și practic se concentrează pe studiul rapoartelor de război, al drepturilor omului la nivel internațional și al rolului jurnalismului în soluționare ... [+]

Cursul

Acest curs își propune să ofere un program de studiu postuniversitar provocator, cu oportunitatea de a câștiga experiență în mediul de imprimare și media online, radio și televiziune. Acesta este conceput pentru a oferi o educație profesională în jurnalism, care vă oferă șansa de a dezvolta abilitățile practice și intelectuale necesare carierei în mass-media.

Cursul este destinat să apeleze la cei care se ocupă de drepturile omului și probleme legate de război și pace și care caută oportunitatea de a dezvolta abilitățile jurnalistice necesare pentru a comunica acest lucru unui public mai larg.

Veți avea ocazia să faceți analiza academică a unui șir de abordări critice ale studiului războiului și al mass-mediei, jurnalismului și soluționării conflictelor, jurnalismului și drepturilor internaționale ale omului. Proiectul final oferă șansa de a vă concentra pe o anumită zonă în domeniul jurnalismului, al războiului și al drepturilor omului la nivel internațional.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program de masterat, condus de jurnaliști sportivi și practicanți în prezent, este conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră interesantă în jurnalismul sportiv. ... [+]

Cursul

Veți avea șansa de a vă dezvolta abilitățile de a raporta evenimentele sportive locale și naționale și vă este oferit posibilitatea de a difuza și de a produce propriul dvs. conținut sportiv pe o platformă media bazată pe campus.

Programul de plasare a forței de muncă al programului vă oferă posibilitatea de a obține experiență practică menită să vă pregătească pentru o carieră în acest sector. Anterior, studenții au putut să profite de experiența cu BBC Sport și BBC Radio 5 Live, talkSPORT și ITV.

De asemenea, aveți posibilitatea de a auzi de la un număr de vorbitori invitați. Vorbitorii recenți au inclus pe BBC Directorul Londrei 2012, Roger Mosey, Controler de 5 Live Jonathan Wall, Editor al FourFourTwo David Hall și comentatorul ITV Clive Tyldesley.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Această diplomă de master este un program interdisciplinar, bazat pe politică, economie, istorie, sociologie, drept internațional, geografie și studii culturale pentru a ... [+]

Cursul

Relațiile internaționale oferă o platformă importantă pentru înțelegerea multora dintre problemele și dezbaterile contemporane cheie ale timpurilor noastre.

Această diplomă de master este un program interdisciplinar, bazat pe politică, economie, istorie, sociologie, drept internațional, geografie și studii culturale pentru a explora chestiuni globale, cum ar fi conflictul, inegalitățile globale, suveranitatea și drepturile omului.

Elevii au posibilitatea de a examina aspecte politice complexe, cum ar fi religia și sectarismul, conflictul și democratizarea. Programul își propune să pregătească studenții pentru studii și cercetări viitoare, precum și pentru ocuparea potențială în domenii precum serviciul diplomatic, agențiile de dezvoltare, sectorul neguvernamental, jurnalismul, consultanța, organizațiile internaționale și regionale și sectorul public. Elevii se alătură unei comunități înfloritoare de cercetători și pot avea acces la o serie de activități extrașcolare, inclusiv vorbitori externi și excursii de studiu de peste mări.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Programul de Relații Publice al MA este conceput pentru a explora rolul consilierului PR în organizațiile comerciale și non-profit. Există un accent pe teoria și abilitat ... [+]

Cursul

Acest program recunoaște schimbările rapide care au loc în mediul de comunicații și vă oferă posibilitatea de a dezvolta abilitățile de lucru pe platforme multimedia și digitale. Predarea are un accent internațional, recunoscând faptul că multe organisme corporative și agenții de PR operează în cadrul unei misiuni globale.

Veți avea șansa de a cerceta și de a dezvolta critica în practica PR, concentrându-se pe o abordare etică a povestirii în epoca post-Leveson. Aveți ocazia de a dezvolta abilitățile de management strategic necesare pentru a fi un practician de relații publice flexibil și reflectorizant.

Există oportunitatea de a vă alătura echipei noastre de studenți, Cygnet PR.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Studiile de gen MA oferă posibilitatea de a explora ideile de gen și de a dobândi cunoștințe despre problemele de gen contemporane într-un context global, la un nivel ava ... [+]

Cursul

Studiile de gen MA oferă posibilitatea de a explora ideile de gen și de a dobândi cunoștințe despre problemele de gen contemporane într-un context global, la un nivel avansat.

Acest grad de masterat este inspirat de o curiozitate despre sex, despre felul în care genul funcționează, ce diferență face sexul și cum ar putea fi imaginat genul în moduri care ar putea facilita rezistența și schimbarea.

Elevii vor fi încurajați să-și examineze în mod critic propriile ipoteze și, cel mai important, să pună la îndoială noțiunile populare și de simț comun despre gen.

Studiile de gen MA acordă o atenție deosebită metodelor de cercetare avansate, permițând studenților să-și îmbunătățească abilitățile de cercetare calitativă și cantitativă și sprijinindu-i să devină cercetători încrezători în sine. Programul se bazează pe o serie de specializări de specialitate în cadrul Școlii de Științe Sociale și Politice și leagă studenții cu tutorii care sunt lideri de cercetare în domeniile lor de studiu.Atmosfera din Școala de Științe Sociale și Politice este colegială și prietenoasă. Toți elevii sunt invitați să participe la seria de seminare de cercetare a școlii. Profesorii sunt abordabili și dornici să sprijine studenții în ceea ce privește cercetarea lor personală și căile de carieră.... [-]
Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest curs este conceput pentru a dezvolta o înțelegere critică și abilități analitice extinse, care pot fi deosebit de benefice pentru o carieră în sectorul patrimoniulu ... [+]

Cursul

Istoria lungă și fascinantă a lui Lincoln, împreună cu gama sa de resurse medievale, îl fac o locație ideală în care să realizeze un studiu avansat al Evului Mediu.

Acest curs este conceput pentru a dezvolta o înțelegere critică și abilități analitice extinse, care pot fi deosebit de benefice pentru o carieră în sectorul patrimoniului, muzee și predare. Modulele principale încearcă să ofere o bază pentru abilitățile necesare studiului avansat. Elevii pot alege de asemenea dintr-o paletă interesantă de module opționale: acestea variază de la an la an, dar pot include latină medievală medie, rațiune și rebeliune și emoții publice și private în Evul Mediu.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program este conceput pentru a oferi întâlniri interdisciplinare cu unele dintre cele mai recente evoluții și traiectorii în mass-media și teoria culturală. ... [+]

Cursul

Programul urmărește să ofere o bază temeinică în bazele filosofice ale medierii și practicii culturale și să investigheze dezbaterile teoretice cheie care remodelează acest domeniu extins și divers.

Coerența programului se realizează prin legături strânse între modulele de bază și modulele opționale specializate. Veți avea ocazia să explorați diferite aspecte ale entanglementărilor ecologice ale mass-media, reflectând interesele de cercetare ale echipei de curs. Oportunități vor fi prezentate pentru a analiza procesele și fenomenele culturale ale secolului XXI într-un context global și pentru a se angaja în practici de cercetare reflexive și experimentale.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Lincoln

Acest program de masterat stiintific riguros este conceput pentru a oferi o vasta pregatire in cele mai recente tehnici fiind angajate in laboratoarele de medicina nuclea ... [+]

Cursul

La Lincoln, veți fi învățați de cadre didactice și practicieni cu experiență specializată în chimie analitică și organică, farmacie, entomologie, antropologie și biologie moleculară. Veți fi încurajați să vă implicați în cultura de cercetare interdisciplinară de la University of Lincoln și să lucrați alături de academicieni care se străduiesc să avanseze tehnicile medico-legale.

Predarea include principii medico-legale, care funcționează în contextul considerațiilor legale, rolul martorului expert și prezentarea probelor. Veți avea ocazia să aflați despre procesele implicate în furnizarea de dovezi imparțiale în anchetele penale, de la scene de criminalitate până la laborator și, în cele din urmă, în sala de judecată.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Programul de Biotehnologie MSc își propune să ofere studenților posibilitatea de a dezvolta cunoștințe teoretice de nivel avansat, înțelegere, experiență practică, și de ... [+]

Cursul

Programul de Biotehnologie MSc își propune să ofere studenților posibilitatea de a dezvolta cunoștințe teoretice de nivel avansat, înțelegere, experiență practică, și de formare, cu un accent deosebit pe abordări moderne biologie moleculară și sistemelor la biotehnologii emergente.

Cursul este conceput pentru a oferi o bază bună în domeniul biotehnologiei de bază, precum și formarea de specialitate în domeniul biotehnologiei medicale, industriale, de mediu și de fermentare, cu posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare în cadrul uneia din aceste domenii.

Programul urmărește, de asemenea, să ofere instruire și sprijin în dezvoltarea unei varietăți de competențe profesionale cheie, inclusiv comunicare, analiză și gândire critică, management de proiect și timp, scriere științifică, lucrul în echipă, etică, tehnologia informației și managementul carierei.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program este conceput pentru a vă înzestra cu cunoștințele și abilitățile avansate pentru a dezvolta soluțiile inovatoare cerute de industria de calcul de astăzi, c ... [+]

Cursul

Dezvoltările în inteligența artificială, viziunea pe computer, robotica, tehnologia mobilă și aplicațiile de jocuri au devenit toate o parte normală a interacțiunii societății cu dispozitivele de calcul.

Acest Master de Informatică oferă posibilitatea de a îmbunătăți cunoștințele existente de programare de calculator și cadre matematice prin ateliere de lucru, prelegeri, dezbateri și cercetare independentă.

Lucrând alături de personalul nostru, veți avea șansa de a vă dezvolta înțelegerea critică și de a câștiga experiență practică în domenii inovatoare, cum ar fi viziunea și supravegherea pe calculator, robotica și calculatoarele mobile, pentru a dezvolta soluții inovatoare pentru provocările actuale și viitoare.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program își propune să ofere absolvenților de științe, tehnologie, inginerie și discipline matematice posibilitatea de a dobândi abilitățile, cunoștințele și abilit ... [+]

Cursul

University of Lincoln Master în Inginerie Mecanică a au fost dezvoltate în jurul principalelor direcții de conversie a energiei, proiectarea sistemului folosind ingineria asistată de calculator, controlul sistemului și durabilitatea.

Studiul se bazează pe învățare și acțiuni de învățare, în care studenții sunt introduși într-un subiect și apoi au ocazia să-și dezvolte înțelegerea prin scenarii bazate pe probleme. Modulele sunt predate în blocuri săptămânale, permițând participarea studenților cu fracțiune de normă la locul de muncă cu normă întreagă.

Puteți face parte dintr-un centru prosper de cercetare și dezvoltare în cadrul Școlii de Inginerie, unde veți avea șansa de a lucra alături de academicieni pe proiecte în colaborare cu industria.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MSc Robotics și Autonomous Systems este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințele și abilitățile avansate pentru a dezvolta soluțiile inovatoare cerute de industri ... [+]

Cursul

MSc Robotics și Autonomous Systems este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințele și abilitățile avansate pentru a dezvolta soluțiile inovatoare cerute de industria globală rapidă emergente în Robotics și Sisteme Autonome (RAS).

Programul își propune să ofere posibilitatea de a îmbunătăți și de a aplica cunoștințele existente ale studenților despre programarea pe calculator și cadrele matematice prin intermediul atelierelor de lucru, prelegeri, dezbateri și cercetări independente.

Cursul își asumă o familiaritate cu conceptele de programare și cadrul matematic de sprijin oferind în același timp concepte avansate care se referă în mod specific la domeniul de calcul.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program combină un nucleu de calcul cu viziunea calculatoarelor și științele datelor și specializările de învățare automată pentru a oferi studenților experiența te ... [+]

Cursul

Acest program combină un nucleu de calcul cu viziunea calculatoarelor și științele datelor și specializările de învățare automată pentru a oferi studenților experiența teoretică și practică necesară dezvoltării soluțiilor inovatoare necesare într-un sector tehnologic dinamic și inovator.

Modulele acoperă subiecte precum inteligența artificială avansată, viziunea computerelor, frontierele învățării în mașină și cercetarea în domeniul calculatoarelor, învățarea în mașină și computerele neuronale.

Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a întreprinde un proiect de cercetare substanțială, concentrându-se asupra unei zone de interes personal și profesional deosebit, prin dezvoltarea unei dizertații și a unei aplicări substanțiale a software-ului.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MSc Sport Stiinta este conceput pentru absolvenți de grade legate de sport și profesioniștii profesioniști care doresc să își păstreze cunoștințele științifice și compete ... [+]

Cursul

Cu accent pe teoria aplicată, munca practică și implicarea comunității, acest program își propune să ofere studenților o înțelegere multidisciplinară a științei sportive cu o opțiune de a se specializa într-o anumită zonă.

MSc Sport Stiinta este conceput pentru absolvenți de grade legate de sport și profesioniștii profesioniști care doresc să își păstreze cunoștințele științifice și competențele până la data de.

Veți fi încurajați să faceți lucrări aplicate în domeniile care se potrivesc cel mai bine intereselor dvs. și planurilor de carieră. Cercetătorii cu cunoștințe de specialitate vă vor mentina și sprijini pe parcursul întregului proiect de cercetare ales.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Programul de Master în Afaceri Internaționale de la Lincoln este proiectat să vă doteze cu calitățile necesare și cunoștințe de subiect care vă va permite să concureze ef ... [+]

Cursul

Programul oferă un nivel ridicat de sprijin pentru studenții internaționali. Există abordări integrate de susținere a limbii engleze, orientare spre studierea în Marea Britanie și abilități de studii postuniversitare, dezvoltarea capacităților de carieră întreprinzătoare și angajabile și sprijin pastoral. Angajamentul strâns al Oficiului Internațional, al Centrului de limbă engleză, al serviciilor pentru studenți, al carierei, al bibliotecilor și al altor servicii centrale este o caracteristică esențială a acestui sprijin.

Absolvenții de afaceri pot folosi acest program pentru a examina mai profund tematica, în timp ce alții își pot combina cunoștințele și abilitățile existente cu teoria afacerilor internaționale.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MSc International Banking și de investiții la Lincoln este proiectat pentru cei care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar de investiții. Cererea pentru cei cu cu ... [+]

Cursul

MSc International Banking și de investiții la Lincoln este proiectat pentru cei care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar de investiții. Cererea pentru cei cu cunoștințe aplicabile privind finanțele corporative, investițiile, investițiile bancare comerciale și de investiții este ridicată în Regatul Unit, în Europa și în economiile emergente de piață din Asia.

MSc International Investment Banking (Banca Internațională de Investiții Internaționale) este proiectat să explice cum funcționează economia, cum sunt luate deciziile și cum funcționează sistemele financiare și piețele de capital.

Repere

Programul este conceput pentru a arăta cum funcționează economia, modul în care sunt luate deciziile și cum funcționează sistemele financiare și piețele de capital.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest curs oferă oportunitatea de a dezvolta abilități analitice care pot fi foarte apreciate de către angajatori în sectorul public și privat. Absolvenții au parcurs car ... [+]

Cursul

Contabilitate MSc la University of Lincoln este un Master de conversie pentru cei cu un fond non-contabile care doresc să se deplaseze spre o carieră legate de contabilitate.

În economia globalizată de astăzi, raportarea financiară standard este de cea mai mare importanță. Acest program este conceput pentru a oferi studenților posibilitatea de a dezvolta abilitățile necesare pentru a avansa la funcții de conducere în contabilitate.

Din punct de vedere academic riguros, programul de contabilitate MSc oferă studenților posibilitatea de a explora atât practica contabilă în contextul teoriei contemporane și de cercetare și să facă judecăți financiare solide și recomandări.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Gradul de contabilitate și finanțe MSc își propune să dezvolte și să îmbunătățească perspectivele de carieră ale celor care lucrează sau doresc să lucreze, în finanțe sau ... [+]

Cursul

Gradul de contabilitate și finanțe MSc își propune să dezvolte și să îmbunătățească perspectivele de carieră ale celor care lucrează sau doresc să lucreze, în finanțe sau contabilitate. Programul presupune puțin sau deloc cunoștințe de afaceri la nivel de licență și este, prin urmare, potrivit pentru absolvenți de la o serie de discipline care doresc să pătrundă în această profesie de înaltă calificare.

Elevii trebuie să își dezvolte înțelegerea atât a principiilor cheie, cât și a aptitudinilor practice necesare pentru pregătirea și analizarea conturilor și a informațiilor financiare aferente. Elevii vor avea, de asemenea, ocazia de a-și dezvolta înțelegerea în ceea ce privește luarea deciziilor în ceea ce privește managementul financiar și metodele utilizate pentru a obține finanțare pentru companii.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Dezvoltarea și proiectarea MSC este concepută pentru a construi abilitățile de programare existente ale elevilor pentru a oferi cunoștințele și abilitățile necesare dezvo ... [+]

Cursul

Dezvoltarea și proiectarea MSC este concepută pentru a construi abilitățile de programare existente ale elevilor pentru a oferi cunoștințele și abilitățile necesare dezvoltării jocurilor video contemporane, folosind o varietate de instrumente și platforme avansate, cum ar fi realitatea virtuală.

Contextul din industrie este un aspect important al acestui program, iar studenții studiază, de asemenea, subiecte legate de proiectarea jocurilor, care sunt aplicabile muncii din industrie și creării jocului independent, precum și tehnicilor de cercetare adecvate pentru studii postuniversitare ulterioare. Acest lucru este susținut de experiența din industrie a personalului nostru, mulți dintre aceștia fiind fie angajați în industria jocurilor, fie au legături active actuale cu industria.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Economie de afaceri internaționale (MSc) este conceput pentru studenții care au un background în afaceri și studii de management. Scopul este de a oferi o oportunitate de ... [+]

Cursul

Combinația de afaceri internaționale și economie aplicată pe acest program este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu a lumii internaționale de afaceri și o bază solidă pentru o carieră într-o varietate de organizații care operează la nivel internațional, sau ca un economist aplicat / de afaceri. Acest program este conceput pentru cei care nu au o economie puternică sau o econometrie puternică și este atât cantitativă, cât și orientată spre cercetare în natură.

RepereAcest program se concentrează asupra metodelor cantitative și a finanțelor internaționale și a afacerilor internaționale.Programul este condus de cadre universitare cu experiență în Macroeconomie Internațională și Finanțe și Afaceri Internaționale.De asemenea, vă puteți dezvolta aptitudinile și cunoștințele cu activități extra-curriculare, completând Premiul Lincoln.... [-]
Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Gradul nostru de Master în Finanțe este conceput pentru a oferi un cadru pentru consolidarea și îmbunătățirea abilităților de finanțe și economice ale studenților. Elevii ... [+]

Cursul

Gradul nostru de Master în Finanțe este conceput pentru a oferi un cadru pentru consolidarea și îmbunătățirea abilităților de finanțe și economice ale studenților. Elevii au oportunitatea de a învăța de la specialiști cu experiență financiară și de la șansa de a dezvolta cunoștințe avansate în pregătirea pentru practică sau pentru formarea profesională ulterioară.

Dereglările, globalizarea și efectul crizei economice mondiale pe piețele internaționale de acțiuni au condus la un interes tot mai mare în domeniul finanțelor. Profesioniștii de pe piața de astăzi trebuie să fie capabili să gestioneze investițiile de natură financiară și economică și să utilizeze o judecată solidă și informată pentru a lua decizii cruciale.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

La Școala de Matematică și Fizică, veți avea ocazia să vă avansați cunoștințele despre fizica computațională, dezvoltându-vă abilitățile de cercetare și să lucrați alătur ... [+]

Cursul

La Școala de Matematică și Fizică, veți avea ocazia să vă avansați cunoștințele despre fizica computațională, dezvoltându-vă abilitățile de cercetare și să lucrați alături de specialiști.

Fizica computațională este un domeniu fundamental de studiu care sprijină o gamă largă de subiecte. În timpul cercetării dvs. veți avea ocazia de a colabora cu specialiști în domeniu și poate avea șansa de a dezvolta colaborări puternice naționale și internaționale.

Cercetarea în domeniul fizicii computaționale acoperă un spectru larg, incluzând domeniile distincte ale materiei moi nanostructurate, materiei active, științei materialelor și biofizicii moleculare. Beneficiați de supervizori universitari dedicați, programe de instruire aprofundată și facilități computaționale specializate.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MSC de gestionare a crizelor și a dezastrelor reunește domeniile gestionării crizelor, gestionării riscurilor și managementului dezastrelor, cu scopul de a oferi studenți ... [+]

Cursul

MSC de gestionare a crizelor și a dezastrelor reunește domeniile gestionării crizelor, gestionării riscurilor și managementului dezastrelor, cu scopul de a oferi studenților posibilitatea de a dezvolta o înțelegere a abordărilor actuale de criză și de dezastru și impactul pe care astfel de evenimente îl poate avea asupra întreprinderilor, comunităților și națiunilor. În special, programul abordează problemele legate de întreruperea afacerilor și necesitatea unor strategii de pregătire, reacție și redresare pentru a reduce la minimum pierderile economice și umane generate de crizele și dezastrele de origine naturală și umană.

Există o cerere tot mai mare pentru întreprinderi, comunități și națiuni de a-și spori rezistența la potențiale crize și dezastre, în special prin utilizarea principiilor gestionării crizelor și dezastrelor, pregătirii pentru dezastre, planificării de reacție și redresării.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Deoarece guvernanța corporativă este acum o parte integrantă a vieții de zi cu zi, programul de guvernare MSc este conceput pentru a fi relevant și atractiv pentru o mare ... [+]

Cursul

Criza financiară globală, scandalurile corporative și prăbușirile și îngrijorarea publicului față de lipsa aparentă de consilii eficiente au contribuit cu toții la o explozie de interes în practicile de bună guvernare. Programul este structurat cu un accent pe aplicarea practică în mediul de afaceri și își propune să ofere studenților cu cunostinte temeinice și cele mai recente gândire în lumea Guvernării, Raportarea durabilității, Etica în afaceri, Eficiența organizațională și de consiliu, Finanțe, Drept și Strategic Gândire.

Având în vedere că corporațiile se confruntă cu mai multe riscuri și impactul potențial al activităților lor asupra societății, problemele legate de durabilitate sunt mai critice decât oricând. Sustenabilitatea nu se mai referă la risc și la conformare, ci și la inovare, oportunități și cum să atingă excelență atât în ceea ce privește sustenabilitatea, cât și performanța financiară. Programul își propune să dezvolte o înțelegere solidă a proceselor și a supravegherii, care conduce la cele mai înalte standarde de leadership, responsabilitate, raportare a durabilității și comportament etic în afaceri.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Angajatorii caută din ce în ce mai mult să recruteze absolvenți care să demonstreze că au abilități și abilități de nivel înalt pentru a reuși în gestionarea logisticii g ... [+]

Cursul

MSc Logistică și Operațiuni Globale oferă studenților posibilitatea de a explora practica în contextul teoriei și cercetării contemporane relevante în domeniul managementului logistică din perspectivă internațională.

Programul urmărește să dezvolte viziunea strategică a studenților concentrându-se asupra dezvoltării gândirii creative și a managementului proactiv. Programul recunoaște că toate organizațiile, locale și globale, se schimbă în mod constant și încearcă să se asigure că managerii dezvoltă cunoștințele și competențele necesare pentru a face față acestei situații. Programul de studiu permite învățarea contextuală și a situației specifice.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Programul University of Lincoln Management University of Lincoln este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în afaceri și management. Elevii pot studia sub ... [+]

Cursul

Modulele în Leadership, Impactul și Negocierile Personale urmăresc să dezvolte înțelegerea de către studenți a evoluției practicilor manageriale în organizațiile contemporane, acordând prioritate necesităților angajatorilor care caută candidați cu abilități puternice de comunicare și o atitudine "can-do".

În plus față de completarea unei combinații de module de bază și opționale, studenții sunt așteptați să efectueze un studiu independent în profunzime.

Absolvenții din toate disciplinele, care nu au experiență anterioară în afaceri și studii de management, sunt bineveniți să se aplice pentru program. Pentru cei care au studiat deja o disciplină conexă, acest curs oferă posibilitatea de a avansa cunoștințele dvs. la un nivel avansat.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Gradul de Master în Managementul Proiectului de la Lincoln oferă o oportunitate de a se implica în teoriile fundamentale și cele mai bune practici într-un mod sistematic, ... [+]

Cursul

Proiectele sunt omniprezente în zilele noastre, formalizând modul în care companiile organizează și implementează îmbunătățirile constante necesare pentru a funcționa cu succes pe piețele competitive și implicând de obicei riscuri și incertitudini ridicate. Moștenirea istorică a managementului de proiect este evidentă peste tot în lume. Tot ceea ce a fost construit, pornind de la piramidele egiptene prin catedralele medievale la zgârie-nori și alte exemple proeminente ale infrastructurii contemporane, a fost la un moment dat un proiect.

Indiferent de nivelul actual de cunoștințe sau de experiență în managementul proiectelor, veți avea șansa de a câștiga mai multă încredere pentru a planifica mai bine proiectele complexe, pentru a vă conduce și inspira echipa, pentru a gestiona părțile interesate dificile și pentru a face față celor mai neplăcute sau neașteptate riscuri. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta abilități practice legate de proiectarea, planificarea și executarea proiectelor, pe lângă rezolvarea conflictelor și integrarea eficientă a proiectelor multifuncționale.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MSc concentrat la nivel internațional în Managementul evenimentelor este conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră în industria evenimentelor. În ciuda volatilității ... [+]

Cursul

MSc concentrat la nivel internațional în Managementul evenimentelor este conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră în industria evenimentelor. În ciuda volatilității economice și a incertitudinii politice, industria evenimentelor rămâne o contribuție semnificativă la economiile globale, naționale și regionale și la piețele forței de muncă.

Mărimea și dinamica forței de muncă a evenimentelor și a audiențelor culturale diferite înseamnă că există o cerință continuă pentru managerii și analiștii sofisticați. Ca o componentă cheie a economiilor de servicii și de experiență, sectorul evenimentelor continuă să necesite profesioniști adaptabili și cu înaltă calificare care înțeleg nu numai procesele de planificare și gestionare a evenimentelor, ci și capacitatea de a gestiona mediile dificile în care sunt organizate evenimentele.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Master of Engineering gradul de management este conceput pentru a construi pe o bază de inginerie prealabilă și se concentreze pe îmbunătățirea înțelegerii manageriale în ... [+]

Cursul

Informat de nevoile industriei, acest grad va oferi studenților oportunitatea de a dezvolta abilitățile puternice de comunicare și capacitățile pe care le caută angajatorii în plus față de leadership, negociere și influențare, prezentare și abilități de conștientizare.

Veți avea oportunitatea de a studia module, inclusiv fundamente energetice, finanțe, economie, sisteme energetice, antreprenoriat și managementul riscurilor. Livrată atât de Lincoln International Business School, cât și de Școala de Inginerie, programul maximizează cunoștințele de specialitate din cadrul fiecărei Școli, asigurând în același timp ca ambele domenii să se integreze într-o livrare coerentă.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Master în Managementul de moda își propune să producă absolvenți care sunt capabili să analizeze consumatorilor și alte tendințe în societate pentru a dezvolta eficiente ... [+]

Cursul

Master în Managementul de moda își propune să producă absolvenți care sunt capabili să analizeze consumatorilor și alte tendințe în societate pentru a dezvolta eficiente de cumpărare, retail și strategii de promovare.

Programul este potrivit pentru candidații care încearcă să urmeze o carieră de management în industria modei. Exemple de roluri potențiale includ managerul magazinului, reprezentantul mărcii, cumpărătorul de modă, prognoza de tendințe și directorul de marketing.

Aplicațiile sunt binevenite dintr-o gamă largă de discipline de grad, inclusiv design, afaceri, arte și științe sociale.

RepereProgramul este predat de o echipă de cadre universitare internaționale. În plus, cursul beneficiază de vorbitori invitați, care sunt profesioniști în domeniul modă și în alte domenii de activitate.... [-]
Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Folosind tehnici de analiză critică, auto-reflecție și tehnici de rezolvare a problemelor, Master Managementul Resurselor Umane (HRM) oferă studenților posibilitatea de a ... [+]

Cursul

Acreditarea profesională, legăturile din industrie și orientarea spre afaceri fac ca acest program să fie ideal dacă sunteți implicat în prezent în resurse umane sau sunteți interesat în realizarea unei cariere în acest domeniu.

Cu perspective distincte academice și practice, veți avea șansa de a descoperi noi modalități de a gestiona oamenii în locul de muncă modern, luând în considerare dezvoltarea oamenilor și relațiile dintre angajați și înțelegerea preocupărilor generale de afaceri ale conducerii superioare. Veți fi provocați să vă gândiți critic la chestiuni legate de managementul organizațional și auto-reflecție.

Acest program oferă posibilitatea de a obține o calificare recunoscută profesional, care va contribui la satisfacerea cerinței crescânde a practicanților în domeniul managementului resurselor umane de a deține o calificare a Institutului Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD).... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

MSc International Managementul Turismului își propune să echipeze absolvenți cu înțelegerea academică și aplicații din industrie necesare pentru a lucra la niveluri super ... [+]

Cursul

MSc International Managementul Turismului își propune să echipeze absolvenți cu înțelegerea academică și aplicații din industrie necesare pentru a lucra la niveluri superioare în acest sector în creștere la nivel mondial.

Programul oferă posibilitatea de a dezvolta abilitățile analitice necesare pentru a evalua tendințele industriei, cererea de pe piață și comportamentul de călătorie asociat. Temele importante precum antreprenoriatul, sustenabilitatea și globalismul sunt parte integrantă a programului. Elevii sunt de așteptat să devină informați, interpretativi, analitici și critici, precum și conștienți de valoarea dobândirii și demonstrării abilităților personale transferabile.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Master în Management și Relații Internaționale de la Lincoln este proiectat pentru studenții interesați în urmărirea unei cariere în organizațiile internaționale. ... [+]

Cursul

Acest program combină teoria relațiilor internaționale și a studiilor de dezvoltare cu managementul de bază și abilitățile organizaționale, având ca scop educarea elevilor pentru a deveni membri efectivi ai organizațiilor private, guvernamentale și non-profit. Exemple de potențiali angajatori includ organizațiile neguvernamentale (ONG), organizațiile interguvernamentale, serviciul public, organizațiile de caritate și întreprinderile.

Veți avea ocazia de a dezvolta abilități de lucru în echipă prin participarea la un exercițiu de simulare, urcând pe Muntele Everest. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la un joc interactiv și intuitiv de evadare din viața reală, ca parte a unei excursii de studiu opționale la Escape Rooms din Manchester. Costurile sunt acoperite de școală.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Gradul de marketing MSC oferă o oportunitate pentru marketeeri aspiranți și cu experiență în avansarea expertizei și cunoștințelor de specialitate pentru a aduce o contri ... [+]

Cursul

Marketingul este o sarcină cheie de gestionare, care este crucială pentru succesul profesioniștilor de afaceri de mâine. La Lincoln, veți fi învățați de practicieni și cadre universitare cu experiență, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta o cunoaștere aprofundată a teoriei de marketing și șansa de a dezvolta abilitățile de planificare, gândire strategică și manageriale necesare pentru a vă progresa cariera.

Ca parte a Lincoln International Business School, veți avea ocazia să participați la o serie impresionantă de prelegeri din partea managerilor din industrie și a profesioniștilor din domeniul afacerilor. Legăturile noastre puternice din industrie informează curriculumul despre acest program și sunteți încurajat să vă stabiliți și să vă creați o rețea de contacte proprii.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Master Marketing cu Brand de lux de la Lincoln oferă studenților posibilitatea de a se specializa în bunuri de lux și de gestionare a mărcii. Acest program își propune să ... [+]

Cursul

Master Marketing cu Brand de lux de la Lincoln oferă studenților posibilitatea de a se specializa în bunuri de lux și de gestionare a mărcii. Acest program își propune să dezvolte o cunoaștere aprofundată a teoriei de marketing și planificarea, gândirea strategică și abilitățile manageriale necesare pentru a asigura o carieră în segmentele de bunuri de lux și de experiență.

Programul este predat de o echipă de cadre universitare internaționale. În plus, cursul va beneficia de vorbitori invitați, care sunt profesioniști în organizații bine-cunoscute și inovatoare.

Elevii pot accesa un set de evenimente de carieră exclusivă care ajută la construirea unui CV, tratarea testelor psihometrice și formularea de aplicații eficiente.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a-și asuma rolurile tehnice și de management al produselor în sector ... [+]

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a-și asuma rolurile tehnice și de management al produselor în sectorul agroalimentar important la nivel global.

Sectorul agroalimentar este legat în mod intrinsec de provocările legate de utilizarea solului și a apei, schimbările climatice, sănătatea și bunăstarea.

Elevii vor avea ocazia să studieze domenii precum știința avansată a culturilor, fabricarea avansată a produselor alimentare, dezvoltarea de noi produse și procese, siguranța alimentară

Elevii vor avea, de asemenea, acces la tehnologii specializate relevante din industrie și la echipamente noi, atât la campusurile alimentare și agricole University of Lincoln , cât și la Centrul Național pentru Producția Alimentară de la Holbeach și la Riseholme Park.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Programul este conceput pentru a dezvolta o înțelegere a marketingului în contextul turismului. Elevii vor avea ocazia să studieze o serie de module în turism și marketin ... [+]

Turismul este o industrie importantă la nivel global care oferă o gamă largă de oportunități de carieră. Master în Turism și Marketing de la Lincoln este conceput pentru studenții interesați de o carieră în turism ca o industrie globală care oferă o gamă largă de oportunități de carieră.

Programul este conceput pentru a dezvolta o înțelegere a marketingului în contextul turismului. Elevii vor avea ocazia să studieze o serie de module în turism și marketing cu scopul de a dezvolta o înțelegere a turiștilor în calitate de consumatori și a modului în care destinațiile pot fi marcate și promovate. Elevii vor avea, de asemenea, șansa de a dezvolta abilități critice și organizaționale, care au ca scop să-i ajute să devină un profesionist eficient.... [-]

Regatul Unit Boston
August 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Lincoln

Masterul nostru în Știința și Managementul Construcțiilor răspunde provocărilor globale cu care se confruntă mediile construite: schimbări în climă, tehnologie, urbanizar ... [+]

Cursul

Programul nostru este conceput pentru a dezvolta în continuare cunoștințele studenților și pentru a înțelege științele clădirilor și gestionarea procesului de construcție, pentru a-și îndeplini îndatoririle profesionale în crearea, îmbunătățirea și susținerea mediului nostru construit. Acesta este conceput pentru a oferi studenților un program care are o perspectivă holistică a proceselor de gestionare a construcțiilor și provocările globale cu care se confruntă industria construcțiilor moderne.

Acest program este potrivit pentru absolvenții recenți din domeniul construcțiilor și alte discipline conexe, care doresc să dezvolte cunoștințele tehnice și abilitățile de management necesare pentru o carieră rapidă în industria construcțiilor. Este, de asemenea, potrivit pentru profesioniști cu experiență în construcții care aspiră la funcții de conducere în Marea Britanie și în străinătate. În plus, elevii de cunoștințe și deprinderi pot dezvolta pe acest program oportunități de a progresa în MPhil / studii de doctorat în domeniul științelor construcțiilor, tehnologiei de construcție și managementului construcțiilor.... [-]

Regatul Unit Boston
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Regatul Unit