University of Lincoln

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegi Lincoln?

De când a fost deschisă de regina Elisabeta a II-a în 1996 , University of Lincoln a investit peste 300 de milioane de lire sterline în clădirile și instalațiile sale. Mediul modern, centrat pe studenți, se bazează pe pitorescul port marina Brayford Pool, iar tot ce au nevoie studenții este fie în campus, fie la o scurtă plimbare. University of Lincoln este clasată pe locul 17 în Marea Britanie în The Guardian University Guide 2020 , a fost, de asemenea, premiată cu Gold în cadrul Cadrelor de Excelență în Predare și a fost de asemenea plasată pe locul 10 în Marea Britanie pentru facilități universitare din Times Higher Education Student Experience Survey 2018.

Unul dintre marile orașe istorice ale lumii, Lincoln este renumit pentru fuziunea dintre vechi și nou . Lincolnshire este locul de naștere al renumitului fizician și matematician Sir Isaac Newton și al primului prim-ministru feminin din Marea Britanie, Margaret Thatcher. Mai recent, orașul Lincoln a apărut în Downton Abbey și The Da Vinci Code.

Comunitatea University of Lincoln include peste 90.000 de foști studenți din 135 de țări . Absolvenții Lincoln au continuat să își asigure locuri de muncă la marile companii și organizații din întreaga lume, inclusiv BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank și Rockstar Games.

O experiență unică

Celebrul Steep Hill al orașului - o frumoasă stradă pietruită, alăturată cu magazine de tip boutique și ceainici - oferă poarta de intrare în cartierul istoric al Catedralei și al zonei Bailgate, unde magazine și cafenele independente se cuibăresc între zidurile castelului medieval Lincoln și măreția Catedralei Lincoln.

Ceremoniile de absolvire University of Lincoln au loc în cadrul istoric al Catedralei Lincoln, ajutându-vă să creați amintiri care vor dura toată viața.

Eșantionarea mâncării locale tentante a județului este o necesitate, de la faimosul cârnați Lincolnshire la brânzeturi delicioase și pâine de prune de casă. Lincoln găzduiește o varietate de restaurante și cafenele specializate în bucătăria din întreaga lume. Exemple includ chineza, coreeană, spaniolă, greacă și mexicană. Există, de asemenea, o varietate de magazine alimentare orientale și europene și un măcelar halal. Nu ratați celebra piață de Crăciun din oraș în decembrie.

Un accent pe angajabilitate

În fiecare an , Universitatea salută o serie de vorbitori invitați care susțin discuții inspiraționale în domeniile lor, ca parte a seriei noastre de prelegeri Great Lives. Exemple anterioare includ prezentatorul BBC, Chris Packham și inginerul navei spațiale ExoMars, Abbie Hutty.

Abordarea University of Lincoln în ceea ce privește colaborarea cu angajatorii a fost recunoscută printr-o serie de premii și premii naționale, inclusiv un premiu Lord Stafford (2011), în recunoașterea parteneriatelor cu întreprinderile și un premiu Times Higher Education Award pentru angajarea angajatorilor de excepție (2012) ).

Locații

Lincoln

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Lincoln, Anglia, Regatul Unit

Programe

MA