University of Lincoln

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Predarea și cercetarea de nivel mondial

Universitatea din Lincoln a fost premiată cu aur în Cadrul de Excelență în Predare 2017, considerat ca oferind învățământului, învățării și rezultatelor restante pentru elevii săi. Universitatea a creat, de asemenea, o reputatie internationala pentru calitatea predarii si cercetarii, cu cadre universitare si studenti care lucreaza impreuna pe proiecte majore in domenii variate precum tratamentul cancerului, conservarea apei si tehnologiile cu emisii reduse de carbon.

Universitatea din Lincoln a fost apreciată de Agenția de Asigurare a Calității pentru abordarea acesteia pentru sporirea oportunităților de învățare ale studenților. Lincoln este clasat ca o instituție de top 50 din Marea Britanie atât în ​​The Guardian University Guide 2018 cât și în Ghidul universitar complet 2017. Universitatea din Lincoln a fost, de asemenea, numită în topul zece din Marea Britanie pentru satisfacția studenților de către studenții postuniversitari și internaționali în Premiile Choice Student Choice 2017.

Locație istorică a centrului orașului

Campusul câștigător al Universității din Lincoln oferă un mediu modern, centrat pe student, pe portul pitoresc Brayford Pool Marina, unde tot ce aveți nevoie este fie în campus, fie la mică distanță de mers pe jos de centrul orașului. Cu castelul medieval și una dintre cele mai frumoase catedrale din Europa, Lincoln este adăpostit în istorie și găzduiește galerii, cinematografe, magazine, restaurante, baruri și cluburi de noapte.

Informații importante despre Universitatea din Lincoln

1. O universitate care lucrează cu orașul său și peste națiune

 • Universitatea a investit circa 200 de milioane de lire în uimitorul campus Brayford Pool Campus, care a transformat un centru al zonei industriale a orașului, a revitalizat zona și a atras investiții din sectoarele de retail, de agrement și de proprietate. Planificăm să investim încă 130 milioane de lire în campus în următorii câțiva ani.
 • Universitatea din Lincoln este estimată a fi în valoare de peste 300 de milioane de lire sterline pentru economia locală, dublând ratele de creștere economică locale și creând mai mult de 3.000 de noi locuri de muncă.
 • Centrul de incubație de afaceri premiat al Universității, Sparkhouse, a sprijinit peste 300 de întreprinderi noi și în continuă creștere pentru a se stabili în regiune și a crea peste 450 de noi locuri de muncă.

2. Sprijinirea industriei britanice și a economiei

 • Lincoln este recunoscut pentru a conduce drumul în parteneriatele de succes cu mediul de afaceri. Acest lucru a fost evidențiat în recentele revizuiri privind legăturile dintre industrie și mediul academic de către Sir Andrew Witty și Sir Tim Wilson.
 • Centrul Național de Producție Alimentară din campusul Universității Holbeach este o unitate de formare de ultimă oră, sponsorizată și actualizată de industria alimentară în valoare de peste miliarde de lire.
 • Universitatea oferă învățarea la locul de muncă pentru industrie și Ministerul Apărării, sporind abilitățile forței de muncă și salvând milioane de lire sterline contribuabilului din Regatul Unit.
 • Lincoln a deschis prima școală de inginerie specializată în Marea Britanie în 25 de ani, în colaborare cu Siemens plc. Această abordare pionieră a colaborării cu angajatorii a fost recunoscută printr-o serie de premii și distincții naționale, printre care un Premiu pentru Învățământul Superior și un Premiu Lord Stafford.
 • Universitatea a creat noul centru al orașului Lincoln Science and Innovation Park în colaborare cu Co-operatorul Lincolnshire ca un centru pentru investiții în sectoarele științei și tehnologiei. Emblematica Joseph Banks Laboratories a fost deschisă în septembrie 2014.
 • Expertiza academicienilor și absolvenților Lincoln este încorporată în companii naționale și locale prin parteneriate de transfer de cunoștințe.
 • Contractul de cercetare și consultanță achiziționat de la Universitatea de către întreprinderi și sectorul public în ultimii cinci ani este în valoare de aproape 16 milioane de lire sterline.

3. Cercetare cu impact real asupra oamenilor și societății

 • Universitatea din Lincoln produce cercetări la nivel mondial în multe domenii.
 • Mai mult de jumătate (53%) din cercetarea prezentată de universitate la Cadrul național de excelență în cercetare 2014 a fost evaluată ca excelentă la nivel internațional sau pe plan mondial - cele mai înalte standarde posibile.
 • Personalul academic al Universității cuprinde mai mult de 60 de profesori de fond, care susțin o cultură de cercetare înfloritoare și o experiență înaltă a studenților.
 • Universitatea găzduiește mai mult de 40 de centre de cercetare și grupuri de cercetare, investigând subiecte de la Vision Engineering și Sisteme Autonome la Conservare și Patrimoniu Cultural.
 • Proiectele majore de cercetare de la Universitatea beneficiază de o societate benefică în domenii variate, cum ar fi dezvoltarea noului vaccin, tehnologia agroalimentară, imagistica medicală pentru diagnosticarea cancerului, supravegherea antiteroristă, conservarea clădirilor istorice, tratamentul insomniei și dezvoltarea limbajului copiilor.
 • O abordare multidisciplinară asigură multe proiecte implicând experți din diferitele școli și colegii ale Universității. De exemplu, Institutul Lincoln pentru Sănătate reunește expertiza care acoperă știința bazată pe laborator, la intervențiile medicale de primă linie.
 • Universitatea se angajează să predea învățământ angajat în cercetare în cadrul curriculum-ului său, oferind studenților posibilitatea de a lucra cu postuniversitare și cadre didactice pe proiecte de cercetare prin Lincoln lui pionier Student ca producător de inițiativă.

4. Elevii foarte mulțumiți

 • Lincoln se situează pe locul 11 ​​în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în Studiul Național al Studenților (NSS) 2016. În plus, Lincoln a fost clasat pe primul loc într-o gamă de domenii NSS, inclusiv Zoologie, Transport și Călătorii, Design, Biochimie și Științe Animale.
 • Universitatea se angajează să dezvolte absolvenți întreprinzători, studenții de la Lincoln se bucură de perspective bune de absolvent și mulți dintre ei încep să își dezvolte propria afacere de succes. Nouăzeci și cinci la sută dintre absolvenții noștri cei mai recenți au lucrat sau au continuat studiile la șase luni de la finalizarea cursului lor, cu aproape trei sferturi în rolurile absolvenților [Destinațiile absolvenților din studiul privind învățământul superior 2014/15, publicat în iulie 2016].
 • Lucrând în parteneriat cu Uniunea Studenților, Universitatea din Lincoln își îmbunătățește în permanență experiența elevilor

5. Angajamentul față de excelența academică

 • În cea mai recentă revizuire a Agenției de Asigurare a Calității, Universitatea a obținut un rezultat excelent și a fost apreciată de modalitățile inovatoare în care oferă studenților săi o voce.
 • Lincoln este mândru că este acreditat de un număr de organisme profesionale, printre care Consiliul Nursing și Urbanism, Societatea Royal Pharmaceutical din Marea Britanie, Consiliul Profesional pentru Sănătate, Consiliul General de Asistență Socială, Societatea Britanică de Psihologie, Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor, Consiliu, Institutul Chartered de Mediu pentru Sănătate, Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare, Institutul Chartered de Logistică și Transport, Societatea de Drept, Consiliul Baroului și Institutul de Științe Biomedicale.

6. Angajamentul global

 • Aproximativ 100 de naționalități diferite sunt reprezentate în rândul populației studențești a Universității din Lincoln.
 • Universitatea are parteneriate cu universități importante din întreaga lume, iar Centrul de Studii Internaționale se străduiește să-și extindă acoperirea globală.
 • Universitatea din Lincoln susține companii și organizații multinaționale în ceea ce privește nevoile lor în domeniul educației, formării, cercetării și consultanței.
 • Universitatea a jucat un rol cheie în sărbătorile locale, naționale și internaționale care marchează aniversarea a 800 de ani de la Magna Carta în 2015, inclusiv crearea a 1215 astăzi - o nouă platformă importantă pentru artele digitale, susținută de Consiliul Artelor din Anglia.

7. Conducerea schimbării în învățământul superior

 • Universitatea a condus proiectul de pionierat Peisaje de învățare pentru a proiecta spații academice ale viitorului.
 • Lincoln a condus studiul inovatoare al studenților ca producător, o inițiativă majoră finanțată de Academia de Învățământ Superior, menită să investigheze și să promoveze implicarea studenților în cercetare chiar de la începutul studiilor.
 • Profesorul vice-cancelar al Lincoln, Mary Stuart, este membru al Consiliului de Finanțare al Învățământului Superior pentru Anglia și vicepreședinte al Alianței Universitare.

8. Focalizare puternică asupra comunității

 • Universitatea din Lincoln este un susținător al Festivalului de carte Lincoln, Lincolnshire Business Awards, Lincolnshire Sports Awards și Festivalul de Frecvență al culturii digitale.
 • Campusul Brayford se mândrește cu spectacole spectaculoase în centrul de artă Lincoln Performing Arts Center, unul dintre cele mai mari teatre din regiune, locul de desfășurare al muzicii live Motor Shed și galeria de artă Project Space Plus.
 • Universitatea găzduiește o varietate de conferințe publice gratuite, inclusiv seria de conferințe pentru oaspeții de la Great Lives, care aduce experți recunoscuți pe plan internațional la scena pentru a-și împărtăși experiența, experiența și expertiza. Vorbitorii au inclus Sir John Hurt, profesorul Lord Robert Winston și baroneasa Susan Greenfield.
 • Universitatea din Lincoln este partener în Parteneriatul cultural și artistic Lincoln, un organism care reunește organizații publice și private din oraș pentru a sprijini și spori turismul și economia vizitatorilor.
 • Sirena FM, găzduită în studiouri de standarde industriale la Școala de Film și Media din Lincoln, a fost prima comunitate de radio din Marea Britanie, găzduită de o universitate. A fost numită stația radio East of the Year în 2013 și 2014.
 • În fiecare an, peste 1.500 de studenți din Lincoln contribuie în jur de 15.000 de ore de voluntariat la proiecte comunitare valoroase în și în jurul orașului și în regiunea mai largă din Lincolnshire. Valoarea economică totală a orelor de voluntariat efectuate de comunitatea universitară este estimată la aproape 500 000 de lire sterline.

9. Mobilitatea și diversitatea socială

 • Universitatea se angajează să sporească aspirațiile între 14-19 ani și să lucreze cu școlile la nivel local și național pentru a promova și sprijini progresul în învățământul superior.
 • Ca parte a programului National Networks for Outreach (NNCO) al Guvernului, Universitatea din Lincoln conduce reteaua Lincolnshire Outreach Network, care incurajeaza si sustine mai multi tineri din scolile si colegiile locale pentru a accesa invatamantul superior.
 • În 2013, Lincoln sa alăturat rețelei Fundației Sorrell, iar Universitatea găzduiește Clubul de artă și design național Saturday Club. Acest program gratuit de evenimente pentru elevii din învățământul secundar local încurajează creativitatea prin oferirea de cursuri de specialitate în disciplinele de design cu acces la facilitățile de conducere ale universității
 • Universitatea sprijină studenții din medii mai puțin avantajate oferind o serie de burse și burse. Acestea includ Bursa de la Universitatea din Lincoln, Bursa Vice-cancelarului, Bursa de Excelență, Bursa de Bursă Lincoln și Bursa de la Blackburn. Prin intermediul parteneriatelor sale din industrie, oferă de asemenea burse Santander și bursele Siemens Engineering.

10. Calitate și succes în câțiva ani

 • Universitatea din Lincoln a fost primul nou campus din centrul orașului care urma să fie construit în 25 de ani datorită abonamentului public și privat, contribuind cu 32 de milioane de lire sterline.
 • Campusul Lincoln a fost deschis oficial de către Majestatea sa The Queen în 1996. Fosta universitate din Lincolnshire și Humberside a devenit Universitatea din Lincoln în 2001.
 • Universitatea găzduiește acum aproximativ 13.000 de studenți și 1.500 de angajați în campusurile din Lincoln, Riseholme și Holbeach.
 • Universitatea Studenților din Lincoln din Uniune a câștigat titlul de Uniune studențească a anului la Premiile Uniunii Naționale a Studenților (NUS) 2014.
 • Facilitățile Universității au fost folosite ca tabără de antrenament de către paralympiști înaintea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Londra din 2012.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru în Design Grafic

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Lincolnshire

Acest master inteligent din punct de vedere intelectual este conceput pentru a provoca și pentru a îmbunătăți înțelegerea dvs. de design grafic. Accentul este pus pe cercetarea în domeniul designului și pe întreprinderi, condus de propria dvs. practică creativă. [+]

Acest master inteligent din punct de vedere intelectual este conceput pentru a provoca și pentru a îmbunătăți înțelegerea dvs. de design grafic. Accentul este pus pe cercetarea în domeniul designului și pe întreprinderi, condus de propria dvs. practică creativă.

Acest program vă provoacă să vă explorați potențialul de a inova și de a obține un impact cu munca creativă. Veți fi încurajați să folosiți teoria pentru a testa, a adapta și a judeca succesul practicii dvs. și veți avea ocazia să ascultați de la profesioniști și cercetători de proiectare în timpul studiilor.

Pe lângă faptul că aveți șansa de a dezvolta o înțelegere critică a istoriei designului, veți avea ocazia să vă implicați în proiecte de design orientate spre comerț și în proiecte auto-negociate care sunt relevante pentru aspirațiile dvs. de carieră.... [-]


Master în Arhitectură și Design Interior

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Acest program de masterat este conceput pentru absolvenți de artă, arhitectură și design care doresc să se specializeze în abordări creative la interior în clădiri și design de mediu. [+]

Acest program de masterat este conceput pentru absolvenți de artă, arhitectură și design care doresc să se specializeze în abordări creative la interior în clădiri și design de mediu.

Programul este conceput pentru a vă permite să explorați potențialul spațiilor și structurilor cu ajutorul lectorilor și practicienilor. Puteți beneficia de un mediu studio multidisciplinar la Școala de Arhitectură și Design, oferind o abordare integrată a cercetării și studiului. Puteți alege să se angajeze cu comunitatea de cercetare din școală pentru a vă informa investigațiile.

Acest master vă oferă posibilitatea de a vă dezvolta abordările intelectuale și creative pentru a lua în considerare arhitectura interioară în contextul clădirilor și al designului de mediu.... [-]


Master în Media, Producția De Filme și De Televiziune

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Această licență condusă de practică oferă posibilitatea de a vă dezvolta înțelegerea practică și teoretică a proceselor de producție media într-un mediu profesional și creativ. [+]

Această licență condusă de practică oferă posibilitatea de a vă dezvolta înțelegerea practică și teoretică a proceselor de producție media într-un mediu profesional și creativ.

Programul este informat de către profesioniștii din industrie și echipa noastră academică, care sunt implicate activ în cercetare, practică profesională, filmare și publicare. Veți avea șansa de a dezvolta abilitățile profesionale cerute de managerii și profesioniștii din domeniul mass-media și de a acoperi etica, legile și cadrele de reglementare care guvernează și afectează industria.

Veți avea ocazia să vă dezvoltați abilitățile practice de producție în Centrul nostru de difuzare media. Veți avea șansa de a vă adapta învățarea la interesele și aspirațiile dvs. de carieră, alegând să vă concentrați asupra producției creative a programelor în forme fictive, documentare sau experimentale într-o gamă largă de platforme media.... [-]


Master în Medii Digitale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Acest masterat pentru industrie este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul mass-media și absolvenților posibilitatea de a-și promova cunoștințele aprofundate și abilitățile tehnice în cele mai recente tehnologii digitale. MA Digital Media oferă o oportunitate de a explora în detaliu potențialul pe care îl prezintă platformele media online, mobile și emergente și aplicarea metodologiilor agile și a abordărilor centrate pe utilizator în dezvoltarea de proiecte. [+]

Acest masterat pentru industrie este conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul mass-media și absolvenților posibilitatea de a-și promova cunoștințele aprofundate și abilitățile tehnice în cele mai recente tehnologii digitale.

MA Digital Media oferă o oportunitate de a explora în detaliu potențialul pe care îl prezintă platformele media online, mobile și emergente și aplicarea metodologiilor agile și a abordărilor centrate pe utilizator în dezvoltarea de proiecte.

Școala de Film & Media din Lincoln găzduiește o comunitate academică interdisciplinară, iar acest program este informat de cercetarea noastră în domeniul mass-media. Veți avea șansa de a învăța de la cadre universitare care sunt active în industrie și cercetare.... [-]


Master în Proiectare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Acest program își propune să ofere designerilor posibilitatea de a-și îmbunătăți practica creativă și profesională, lucrând alături de academicieni și practicieni într-un mediu studio dinamic și interdisciplinar. [+]

Acest program își propune să ofere designerilor posibilitatea de a-și îmbunătăți practica creativă și profesională, lucrând alături de academicieni și practicieni într-un mediu studio dinamic și interdisciplinar.

Școala de design Lincoln vă oferă libertatea creativă de a explora disciplina aleasă și șansa de a vă dezvolta practica critică. Vă puteți alătura unei comunități internaționale de practicieni creativi și cercetători cu numeroase oportunități de a colabora cu colegii de designeri și de a crea o rețea de contacte din industrie.

Zile învățate

Full-time: întreaga săptămână / Part-time: Luni.

Cum studiați ... [-]

MSc

De Master în Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Informat de nevoile industriei, diploma de Master de la Lincoln își propune să ofere o piatră de hotar ideală între studiile universitare și angajarea pe calea carierei alese. De-a lungul studiilor, se pune accent pe îmbunătățirea abilităților necesare pentru a gestiona cu succes diversitatea situațiilor de afaceri pe care le puteți întâlni în timpul carierei dvs., de la întâlniri mici și situații de negociere până la prezentări către publicul larg. [+]

Puteți începe acest program în septembrie sau februarie. Vă rugăm să contactați Scoala pentru mai multe detalii lbs@lincoln.ac.uk

Repere Proiectat pentru a dezvolta abilitățile puternice de comunicare și atitudinea de a face-face, care sunt favorabile pentru angajatori Șansa de a se implica în jocuri de rol cu ​​studenții de la Școala de Teatru a Universității Excursie de studiu opțional la camerele de evacuare din Manchester Introducere

Informat de nevoile industriei, diploma de Master de la Lincoln își propune să ofere o piatră de hotar ideală între studiile universitare și angajarea pe calea carierei alese. De-a lungul studiilor, se pune accent pe îmbunătățirea abilităților necesare pentru a gestiona cu succes diversitatea situațiilor de afaceri pe care le puteți întâlni în timpul carierei dvs., de la întâlniri mici și situații de negociere până la prezentări către publicul larg.... [-]


Master In Managementul Modei

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Master în Managementul de moda își propune să producă absolvenți care sunt capabili să analizeze consumatorilor și alte tendințe în societate pentru a dezvolta eficiente de cumpărare, retail și strategii de promovare. [+]

Repere Programul este predat de o echipă de cadre universitare internaționale. În plus, cursul beneficiază de vorbitori invitați, care sunt profesioniști în domeniul modă și în alte domenii de activitate. Introducere

Master în Managementul de moda își propune să producă absolvenți care sunt capabili să analizeze consumatorilor și alte tendințe în societate pentru a dezvolta eficiente de cumpărare, retail și strategii de promovare.

Programul este potrivit pentru candidații care încearcă să urmeze o carieră de management în industria modei. Exemple de roluri potențiale includ managerul magazinului, reprezentantul mărcii, cumpărătorul de modă, prognoza de tendințe și directorul de marketing.... [-]


Master în Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Programul de Master în Afaceri Internaționale de la Lincoln este proiectat să vă doteze cu calitățile necesare și cunoștințe de subiect care vă va permite să concureze eficient pe piața internă și internațională a forței de muncă. Veți avea ocazia să dezvoltați o bază fermă în teoriile și practica afacerilor internaționale pentru a contribui la performanța organizațiilor de toate tipurile din întreaga lume. [+]

Puteți începe acest program în septembrie sau februarie. Vă rugăm să contactați Scoala pentru mai multe detalii lbs@lincoln.ac.uk

Repere Oportunități multiple de a se implica în afaceri internaționale prin intermediul cursurilor de oaspeți și a studiilor de caz live Evenimentele de rețea au loc pe tot parcursul anului O caracteristică cheie a cursului este weekendul rezidențial Leadership, în care elevii pot lucra împreună pentru a-și dezvolta abilitățile de conducere. Elevii vor păstra, de asemenea, un jurnal de dezvoltare profesională continuă (CPDL), conceput pentru a spori capacitatea de angajare a absolvenților peste frontiere. Introducere

Programul de Master în Afaceri Internaționale de la Lincoln este proiectat să vă doteze cu calitățile necesare și cunoștințe de subiect care vă va permite să concureze eficient pe piața internă și internațională a forței de muncă. Veți avea ocazia să dezvoltați o bază fermă în teoriile și practica afacerilor internaționale pentru a contribui la performanța organizațiilor de toate tipurile din întreaga lume.... [-]


Master în Gestionarea Crizelor și Dezastrelor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

MSC de gestionare a crizelor și a dezastrelor reunește domeniile gestionării crizelor, gestionării riscurilor și managementului dezastrelor, cu scopul de a oferi studenților posibilitatea de a dezvolta o înțelegere a abordărilor actuale de criză și de dezastru și impactul pe care astfel de evenimente îl poate avea asupra întreprinderilor, comunităților și națiunilor. În special, programul abordează problemele legate de întreruperea afacerilor și necesitatea unor strategii de pregătire, reacție și redresare pentru a reduce la minimum pierderile economice și umane generate de crizele și dezastrele de origine naturală și umană. [+]

Repere Absolvenții acestui program pot căuta o carieră în planificarea de urgență, răspunsul la dezastre și comunicarea de criză printre alte căi. Veți avea ocazia să faceți o vizită de studiu opțională la o locație post-dezastru, cum ar fi Sri Lanka (2004), Haiti (2010), Japonia (2011), Filipine (2013), Nepal (2016), Italia (2016). Costurile aferente pot fi găsite în fila Taxe. Introducere

MSC de gestionare a crizelor și a dezastrelor reunește domeniile gestionării crizelor, gestionării riscurilor și managementului dezastrelor, cu scopul de a oferi studenților posibilitatea de a dezvolta o înțelegere a abordărilor actuale de criză și de dezastru și impactul pe care astfel de evenimente îl poate avea asupra întreprinderilor, comunităților și națiunilor. În special, programul abordează problemele legate de întreruperea afacerilor și necesitatea unor strategii de pregătire, reacție și redresare pentru a reduce la minimum pierderile economice și umane generate de crizele și dezastrele de origine naturală și umană.... [-]


Master în Management și Relații Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Master în Management și Relații Internaționale de la Lincoln este proiectat pentru studenții interesați în urmărirea unei cariere în organizațiile internaționale. Acest program combină teoria relațiilor internaționale și a studiilor de dezvoltare cu managementul de bază și abilitățile organizaționale, având ca scop educarea studenților pentru a deveni membri efectivi ai organizațiilor private, guvernamentale și non-profit. Exemple de potențiali angajatori includ organizațiile neguvernamentale (ONG), organizațiile interguvernamentale, serviciul public, organizațiile de caritate și întreprinderile. [+]

Repere O șansă de a participa la un exercițiu de simulare, urcând pe Muntele Everest Excursie de studiu opțional la camerele de evacuare din Manchester Introducere

Master în Management și Relații Internaționale de la Lincoln este proiectat pentru studenții interesați în urmărirea unei cariere în organizațiile internaționale.

Acest program combină teoria relațiilor internaționale și a studiilor de dezvoltare cu managementul de bază și abilitățile organizaționale, având ca scop educarea studenților pentru a deveni membri efectivi ai organizațiilor private, guvernamentale și non-profit. Exemple de potențiali angajatori includ organizațiile neguvernamentale (ONG), organizațiile interguvernamentale, serviciul public, organizațiile de caritate și întreprinderile.... [-]


Master în Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii February 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Gradul de marketing MSC oferă o oportunitate pentru marketeeri aspiranți și cu experiență în avansarea expertizei și cunoștințelor de specialitate pentru a aduce o contribuție majoră la performanța unei organizații. [+]

Puteți începe acest program în septembrie sau februarie. Vă rugăm să contactați Scoala pentru mai multe detalii lbs@lincoln.ac.uk

Repere Veți avea ocazia de a experimenta activitățile din industrie / marketing prin proiecte și vizitarea programelor vorbitorilor. Veți avea ocazia să aflați despre marketingul digital și social media prin inițierea și analizarea proiectelor live. Introducere

Gradul de marketing MSC oferă o oportunitate pentru marketeeri aspiranți și cu experiență în avansarea expertizei și cunoștințelor de specialitate pentru a aduce o contribuție majoră la performanța unei organizații.

Marketingul este o sarcină cheie de gestionare, care este crucială pentru succesul profesioniștilor de afaceri de mâine. La Lincoln, veți fi învățați de către practicieni și cadre universitare cu experiență, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta o cunoaștere aprofundată a teoriei de marketing și șansa de a dezvolta abilitățile de planificare, gândire strategică și manageriale necesare pentru a vă progresa cariera.... [-]


Master în Psihologia Dezvoltării

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Psihologia dezvoltării MSC se axează pe dezvoltarea socială, emoțională și cognitivă a copiilor și este destinată absolvenților și practicanților psihologilor care doresc să dobândească o specializare în dezvoltarea copilului. [+]

Psihologia dezvoltării MSC se axează pe dezvoltarea socială, emoțională și cognitivă a copiilor și este destinată absolvenților și practicanților psihologilor care doresc să dobândească o specializare în dezvoltarea copilului.

Școala de Psihologie are o reputație crescândă de centru de expertiză în psihologia dezvoltării, cu interese de cercetare în dezvoltarea cognitivă, achiziția limbii, autismul, dezvoltarea motorului, interacțiunea om-animal, siguranța copiilor și prevenirea prejudiciilor, contextele culturale de dezvoltare. Cercetarea în școală găsește aplicații imediate în lumea reală. De exemplu, studiile privind interpretarea greșită a expresiilor faciale canine au condus la un instrument de prevenire pentru reducerea cazurilor de copii mușcați de câini.... [-]


Master în Servicii Bancare Internaționale De Investiții

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

MSc International Banking și de investiții la Lincoln este proiectat pentru cei care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar de investiții. Cererea pentru cei cu cunoștințe aplicabile privind finanțele corporative, investițiile, investițiile bancare comerciale și de investiții este ridicată în Regatul Unit, în Europa și în economiile emergente de piață din Asia. [+]

Repere: Programul este conceput pentru a arăta cum funcționează economia, modul în care sunt luate deciziile și cum funcționează sistemele financiare și piețele de capital. Absolvenții de succes se așteaptă să urmeze o carieră în domeniul finanțelor și a investițiilor în roluri, inclusiv manager financiar, manager de portofoliu de investiții și bancher privat / comercial / de investiții în contexte economice și politice variate. Introducere

MSc International Banking și de investiții la Lincoln este proiectat pentru cei care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar de investiții. Cererea pentru cei cu cunoștințe aplicabile privind finanțele corporative, investițiile, investițiile bancare comerciale și de investiții este ridicată în Regatul Unit, în Europa și în economiile emergente de piață din Asia.... [-]


Master în Tehnologia Agroalimentară

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Lincolnshire

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a asuma roluri tehnice și de management al producției în sectorul agroalimentar important la nivel global. [+]

Acest program își propune să echipeze studenții cu abilități avansate, cunoștințe și expertiză pentru a asuma roluri tehnice și de management al producției în sectorul agroalimentar important la nivel global.

Sectorul agroalimentar este legat în mod intrinsec de provocările legate de utilizarea solului și a apei, schimbările climatice, sănătatea și bunăstarea.

Elevii vor avea ocazia să studieze domenii cum ar fi știința avansată a culturilor, fabricarea avansată a produselor alimentare, dezvoltarea de noi produse și procese, siguranța alimentară și managementul tehnic, precum și gestionarea comercială, operațională, de aprovizionare și agilă.... [-]


Master în Turism și Marketing

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Lincolnshire + 1 mai mult

Programul este conceput pentru a dezvolta o înțelegere a marketingului în contextul turismului. Elevii vor avea ocazia să studieze o serie de module în turism și marketing cu scopul de a dezvolta o înțelegere a turiștilor în calitate de consumatori și a modului în care destinațiile pot fi marcate și promovate. Elevii vor avea, de asemenea, șansa de a dezvolta abilități critice și organizaționale, care au ca scop să-i ajute să devină un profesionist eficient. [+]

Turismul este o industrie importantă la nivel global care oferă o gamă largă de oportunități de carieră. Master în turism și marketing de la Lincoln este conceput pentru studenții interesați de o carieră în turism ca o industrie globală care oferă o gamă largă de oportunități de carieră.

Programul este conceput pentru a dezvolta o înțelegere a marketingului în contextul turismului. Elevii vor avea ocazia să studieze o serie de module în turism și marketing cu scopul de a dezvolta o înțelegere a turiștilor în calitate de consumatori și a modului în care destinațiile pot fi marcate și promovate. Elevii vor avea, de asemenea, șansa de a dezvolta abilități critice și organizaționale, care au ca scop să-i ajute să devină un profesionist eficient.... [-]


Videoclipuri

Change your World at the University of Lincoln

Contactează

Adresă, linia 1 University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Lincolnshire, Anglia, Regatul Unit