Citește Descrierea Oficială

Școala de Arte din cadrul Universității din Kent se află la campusul Universității din Canterbury, chiar în afara orașului istoric și cultural semnificativ din Canterbury.

Școala de Arte oferă programe universitare și postuniversitare în patru domenii: Drama și Teatru; Film; Istoria artei; și studiile media.

Programele noastre onorifice unice oferă un accent de practică profesională alături de lucrările teoretice. Oferim, de asemenea, o gamă largă de programe comune de onoare, oferindu-vă posibilitatea de a vă combina gradul de artă cu un alt subiect. Există, de asemenea, opțiuni pentru a petrece un an în străinătate sau la plasare, sub rezerva unei progrese academice bune. Vă încurajăm să vă adaptați programul de diplomă astfel încât să se potrivească intereselor și ambițiilor dumneavoastră.

Toți subiecții noștri beneficiază de expertiza personalului nostru, obținută din activitatea de cercetare și din industrie. Programele noastre folosesc de asemenea facilitățile noastre excelente, inclusiv spații dedicate pentru producția de teatru, filmări și editări de studio, spațiu de galerie, cinematografe și teatre la fața locului.

Kent este foarte apreciat: Ghidul Universității Guardian din 2019 a fost clasat pe locul 10 în Marea Britanie pentru studioul de film și media. Și Kent a fost premiat cu aur, cel mai înalt rating, în Cadrul de Excelență al Profesorilor din Regatul Unit al Marii Britanii.

Canterbury are o viață culturală bogată, inclusiv Teatrul Marlowe și Casa de artă și cunoștințe Beaney. Kent are de asemenea propria televiziune KMTV, care acoperă viața în regiune.

Orașul are, de asemenea, conexiune feroviară de mare viteză spre Londra, oferind acces rapid la viața culturală bogată a capitalei, inclusiv teatrele și galeriile West End. În același timp, Tate Margate este la doar 30 de minute de mers cu trenul.

Kent este cunoscut sub numele de "universitatea europeană a Regatului Unit", valorificând apropierea de Europa continentală. Terminalul Eurostar este la doar 15 minute de mers cu trenul la Ashford, iar portul Dover este la doar 30 de minute distanță.

Oferim programe MA care includ studiile la centrele Kent din Paris și Roma, inclusiv diplome de masterat în Film și Istorie și Filosofie de Artă, care oferă un termen la Școala noastră de Arte și Cultura din Paris și un Master în Istoria Artei care oferă la Școala noastră de Studii Clasice și Renastere din Roma. De asemenea, puteți studia pentru MA în Film, Istorie și Filozofie de Artă, bazată exclusiv pe Paris. Toate MA și programele noastre sunt disponibile la campusul nostru din Canterbury.

Școala de Arte are legături puternice cu multe organizații bazate pe arte și oferă șanse pentru a vă conecta cu aceștia și pentru a obține conexiuni utile pentru a vă permite să vă îmbunătățiți experiența studenților și să vă sporiți capacitatea de angajare.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Kent, School of Arts

Programul MA Film este predat de experți în film și încearcă să vă angajeze cu elementele cheie care alcătuiesc diversitatea naturii filmului și imaginilor în mișcare. ... [+]

Prezentare generală

Programul MA Film este predat de experți în film și încearcă să vă angajeze cu elementele cheie care alcătuiesc diversitatea naturii filmului și imaginilor în mișcare.

De asemenea, filmul MA poate fi studiat între Canterbury și Paris, cu primul mandat la campusul nostru din Canterbury și primăvara la centrul din Paris. De asemenea, este disponibil la Paris, unde petreceți întregul an în capitala franceză.

Gândiți-vă la seria video Kent

Discursul dr. Maurizio Cinquegrani, directorul de studii postuniversitare în cadrul Școlii de Arte, se concentrează pe un grup de documentare filmate în Polonia și portretizând călătorii postmemorative pe site-urile de viață evreiască înainte de război și distrugerea evreilor în timpul Holocaustului.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Arts

Acesta include un termen în Roma, unde conducem MA la Universitatea Americană din Roma. O serie de teme și abordări sunt luate în considerare în acest Master, cu un accen ... [+]

Prezentare generală

Acesta include un termen în Roma, unde conducem MA la Universitatea Americană din Roma. O serie de teme și abordări sunt luate în considerare în acest Master, cu un accent deosebit pe arta medievală, renascentistă și barocă din Italia. Primul termen este predat la Canterbury.

Pe durata mandatului de la Roma, acest masterat se concentrează asupra artei Romei, cu un curs de bază care durează aproape două milenii, și examinează fața schimbătoare a orașului veșnic. Acest nucleu petrece mai mult timp pe perioada 1400-1700, care este și perioada în care un al doilea curs este ales dintr-o serie de subiecte. Veți studia arta de la Roma prima mana, vizitând site-uri relevante și muzee, cu opțiuni pentru a studia istoria Romei și a anumitor artiști. Personalul Kent este prezent pentru o parte din primăvara de la Roma pentru a asigura continuitatea îndrumării academice și sprijinul pastoral.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

International Student Testimonial

Graduate Profile - Eleni Duke

Graduate Profile - Niamh Lynam-Cotter

Graduate Profile - Colum McGuire

Graduate Profile - Piers Bailey

Jarman Building
Address
School of Arts, University of Kent, Jarman Building, The University of Kent
CT2 7UG Canterbury, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 1227 764000