University of Kent, School of Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Arte din cadrul Universității din Kent se află la campusul Universității din Canterbury, chiar în afara orașului istoric și cultural semnificativ din Canterbury.

Școala de Arte oferă programe universitare și postuniversitare în patru domenii: Drama și Teatru; Film; Istoria artei; și studiile media.

Programele noastre onorifice unice oferă un accent de practică profesională alături de lucrările teoretice. Oferim, de asemenea, o gamă largă de programe comune de onoare, oferindu-vă posibilitatea de a vă combina gradul de artă cu un alt subiect. Există, de asemenea, opțiuni pentru a petrece un an în străinătate sau la plasare, sub rezerva unei progrese academice bune. Vă încurajăm să vă adaptați programul de diplomă astfel încât să se potrivească intereselor și ambițiilor dumneavoastră.

Toți subiecții noștri beneficiază de expertiza personalului nostru, obținută din activitatea de cercetare și din industrie. Programele noastre folosesc de asemenea facilitățile noastre excelente, inclusiv spații dedicate pentru producția de teatru, filmări și editări de studio, spațiu de galerie, cinematografe și teatre la fața locului.

Kent este foarte apreciat: Ghidul Universității Guardian din 2019 a fost clasat pe locul 10 în Marea Britanie pentru studioul de film și media. Și Kent a fost premiat cu aur, cel mai înalt rating, în Cadrul de Excelență al Profesorilor din Regatul Unit al Marii Britanii.

Canterbury are o viață culturală bogată, inclusiv Teatrul Marlowe și Casa de artă și cunoștințe Beaney. Kent are de asemenea propria televiziune KMTV, care acoperă viața în regiune.

Orașul are, de asemenea, conexiune feroviară de mare viteză spre Londra, oferind acces rapid la viața culturală bogată a capitalei, inclusiv teatrele și galeriile West End. În același timp, Tate Margate este la doar 30 de minute de mers cu trenul.

Kent este cunoscut sub numele de "universitatea europeană a Regatului Unit", valorificând apropierea de Europa continentală. Terminalul Eurostar este la doar 15 minute de mers cu trenul la Ashford, iar portul Dover este la doar 30 de minute distanță.

Oferim programe MA care includ studiile la centrele Kent din Paris și Roma, inclusiv diplome de masterat în Film și Istorie și Filosofie de Artă, care oferă un termen la Școala noastră de Arte și Cultura din Paris și un Master în Istoria Artei care oferă la Școala noastră de Studii Clasice și Renastere din Roma. De asemenea, puteți studia pentru MA în Film, Istorie și Filozofie de Artă, bazată exclusiv pe Paris. Toate MA și programele noastre sunt disponibile la campusul nostru din Canterbury.

Școala de Arte are legături puternice cu multe organizații bazate pe arte și oferă șanse pentru a vă conecta cu aceștia și pentru a obține conexiuni utile pentru a vă permite să vă îmbunătățiți experiența studenților și să vă sporiți capacitatea de angajare.

Locații

Canterbury

Jarman Building

Address
School of Arts, University of Kent,
Jarman Building, The University of Kent

CT2 7UG Canterbury, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1227 764000