University of Kent, Kent School of Architecture

Kent School of Architecture

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ca un student la Kent School of Architecture (KSA), deveniți parte dintr-o comunitate creativă, care oferă programe inovatoare, de predare bazate pe studio, viziune contemporană, link-uri profesionale și facilități excelente, toate într-o universitate extrem de apreciat.

Kent Scoala de Arhitectura oferă o de doi ani full-time Marș pentru cei care doresc să intre în profesia de arhitect. Școala oferă patru alte programe de master predate: Arhitectura si Design Urban, care vă oferă posibilitatea de a petrece un termen studiind la centrul nostru de la Paris; Visualisation arhitectural, predat în comun cu Kent Școala de Inginerie și Digital Arts; Arhitectura și mediu durabil; și Conservare de arhitectură. De asemenea, oferim un program complet sau part-time de cercetare care să conducă la un grad de cercetare de doctorat, inclusiv cercetarea prin practica de proiectare.

Excelenta cercetare

KSA are o reputatie internationala pentru calitatea cercetarii sale. În Cadrul de Cercetare de Excelenta (REF) 2014, arhitectura la Kent a fost clasat pe locul 8 în Marea Britanie pentru o intensitate de cercetare și de cercetare de calitate. Un impresionant 100% din personalul nostru de cercetare-activ depus la REF. Școala are două centre de cercetare: Centrul de Cercetare în arhitectură europeană (CREEAZĂ) și Centrul de Arhitectură și Mediu Durabile (CASE). CREEAZĂ ofera un punct central pentru cercetare în arhitectură, în contextul european, explorarea rolului și contribuției umaniste la arhitectură și design urban în contextul regenerării urbane și regionale. se concentreze de cercetare CASE este pe proiectarea durabilă și cuprinde diferite aspecte și scale ale mediului construit durabil, din clădire individuală la blocul urban. cadre universitare noastre contribuie și organizarea de conferințe, cursuri de seară, precum și alte evenimente, inclusiv proiecții digitale în spații publice, cel mai recent pentru aniversarea Dreamland, restaurat bâlci de epocă în Margate.

CREEAZĂ a stabilit o serie de conferințe bi-anuale în 2010. La conferința Riverine din iunie 2014 a explorat relația dintre arhitectură și râuri; și cel mai recent, în 2016, KSA găzduit de scriere clădiri care au examinat intersecțiile critice dintre jurnalism arhitectural și discursul academic.

Proiecte locuiesc în regiunea locală cu problemele globale

O mare parte din munca de proiect implicat în Kent Scoala de Arhitectura se află pe site-urile "live" din regiunea locală, folosind clienti reali și angajarea probleme dificile. Elevii din toate etapele de școală au fost introduse la provocările reale de proiectare urbanistică și arhitecturală în Lille, Margate, Folkestone, Dover, Rye, Chatham și, desigur, Canterbury. O mare parte din acest lucru implică menținerea legăturii cu organismele externe, cum ar fi arhitecți, proiectanți, ale Consiliului și grupuri de dezvoltare.

Link-uri profesionale

Avem contacte excelente cu întreprinderile și alte organizații din zona locală, inclusiv Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA), Consiliul Județean Kent și Kent Design. Planul de comunități durabile este deosebit de puternică în sud-estul Angliei, ceea ce face din regiune locul ideal pentru a dezbate soluții inovatoare pentru problemele arhitecturale.

Kent Scoala de Arhitectura studenții care au absolvit de la Kent, în 2015 au fost cele mai de succes din Marea Britanie la locul de muncă sau de a gasi oportunitati de studii suplimentare (Dlhé). Mulți dintre studenții noștri merge pe de a lucra la practicile arhitecturale respectate profesional din întreaga lume, cum ar fi Grimshaw și parteneri. Școala menține, de asemenea, legături cu practicile locale din Canterbury și Kent, cu mulți dintre studenții noștri și a absolvenților care lucrează în paralel la proiecte care afectează în mod direct regiunea locală.

Asociere ambițios și angajat elev: KASA

O Asociația Studenților Kent arhitectură " este o asociație extinderea și dezvoltarea infiintata pentru a promova toate aspectele legate de design spațial, fie de interior sau exterior, "pentru elevi, de studenți! Grupul organizează o serie Curs deschis oferind vorbitori notabile, cum ar fi Will Alsop, Piers Gough, CJ Lim și parteneri din practici, cum ar fi Rogers, Stirk Harbour și, Grimshaw și dRMM. Aceste cursuri sunt adesea înregistrate și afișate pe site-ul KSA. KASA organiza, de asemenea, evenimente sociale regulate pe tot parcursul anului.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA » Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Arhitectura Master și A Mediului Durabile

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2017 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Master în arhitectură și mediu durabil (MASE) este un curs predat adresează profesioniștilor și academicieni din întreaga lume, cu un interes în dezvoltarea durabilă în mediul construit, inclusiv arhitecti, ingineri, geografi, topografi, istorici și designeri urbane. [+]

Master Arhitectură și mediu durabil Master în arhitectură și mediu durabil (MASE) este un curs predat adresează profesioniștilor și academicieni din întreaga lume, cu un interes în dezvoltarea durabilă în mediul construit, inclusiv arhitecti, ingineri, geografi, topografi, istorici și designeri urbane. Master este oferit de Centrul de Arhitectură și mediu durabil, un nou centru de cercetare la Scoala de Arhitectura Kent, care promovează o abordare trans-disciplinare de cercetare în domeniul dezvoltării durabile în mediul construit, punte granițele tradiționale între arte și științe, cercetare și practică. Conținutul cursului variază de la dezvoltarea competențelor de proiectare și înțelegerea tehnică și științifică necesară pentru a dezvolta soluții durabile pentru clădirile noi și existente, analiza a clădirilor istorice și a tehnologiilor de mediu din trecut, pentru o explorare critică a contextului istoric și cultural de sustenabilitate si design de mediu. Cursul, care poate fi studiat full-time sau part-time, oferă un mediu de învățare academic riguroasă și intelectual, care are scopul de a spori dezvoltarea carierei în domeniul de profesioniști și cadre universitare. Scopul-a lungul intregii zone a programului este de a oferi participanților cu o înțelegere sistematică de bază și zonele avansate de proiectare durabile printr-o combinație de cursuri predate, misiuni de cercetare și de munca de proiect. Elevii vor fi rugați să efectueze o cercetare tehnică și istorică riguroasă și de a explora aplicarea în practică a rezultatelor lor în contextul de design și tehnologie. structura cursului Programul se adresează profesioniștilor și cadre universitare, cu un interes în dezvoltarea durabilă în mediul construit,... [-]

Master Conservare Arhitectural

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2017 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Kent Scoala de Arhitectura [+]

Prezentare generală Master în Conservarea arhitectural este un curs predat adresează profesioniștilor și academicieni din întreaga lume, cu un interes în patrimoniu arhitectural, inclusiv arhitecti, ingineri, arheologi, istorici de artă, geografi si topografi. Acest curs este pe deplin recunoscut de Institutul de Conservare Clădire Istorice (IHBC). Cursul oferă atât o înțelegere aprofundată a patrimoniului arhitectural și abilitățile necesare pentru a contribui la conservarea și dezvoltarea siturilor istorice. Beneficiind de locația sa în orașul istoric Canterbury, programul combină studiul teoriei de conservare și filozofie, cu o explorare a aspectelor tehnice de reparație și reconstrucție. catedrala uimitoare a orașului în sine oferă studenților, cu o resursă de educație, oferindu-le posibilitatea de a învăța de la conservarea unui patrimoniu mondial. Deschis pentru studenți și profesioniști, cu un interes în patrimoniul arhitectural, cursul reprezinta o poarta de acces ideal pentru o carieră în exigente domenii profesionale, cum ar fi practica de arhitectură orientată spre conservare, consultanta de conservare și gestionare a patrimoniului. Ca viitorii lideri în aceste domenii, absolvenți Cursul sunt de așteptat să joace un rol central în discipline care stau la centrul de agendele economice, de mediu și sociale actuale. Acest program este oferit în comun în termen de două facultăți, Umanistice și Științe. Despre Kent Scoala de Arhitectura de cercetare de la Kent Scoala de Arhitectura atinge excelența atât în ​​istoria și teoria arhitecturii și în design urban, peri-urbane și de mediu durabile. Personalul scolii au expertiză de proiectare și de cunoștințe de specialitate; ele sunt în prima linie a problemelor... [-]

MA

Arhitectura Ma Si Design Urban

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an August 2017 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

MA în Arhitectură și Design Urban (MAUD) este un program amplu de masă master în arhitectură care vă oferă o perspectivă interdisciplinară și trans-culturale asupra arhitecturii contemporane și design urban. Programul vă informează despre cele mai recente cunoștințe de arhitectură și design urban, în scopul de a vă pregăti pentru a deveni un succes de profesioniști care lucrează la o scară globală. [+]

Ma Arhitectura si Design Urban - Canterbury MA în Arhitectură și Design Urban (MAUD) este un program amplu de masă master în arhitectură care vă oferă o perspectivă interdisciplinară și trans-culturale asupra arhitecturii contemporane și design urban. Programul vă informează despre cele mai recente cunoștințe de arhitectură și design urban, în scopul de a vă pregăti pentru a deveni un succes de profesioniști care lucrează la o scară globală. Sunteți învățat cum să combine analiza academică cu dezvoltarea abilităților creative și intelectuale. Noi considerăm teoria și practica arhitecturii ca fiind la fel de important, și cred că un efort comun și excelență în ambele domenii sunt necesare pentru a comunica arhitectura si design urban competent și cu succes. Sunteți încurajați să dezvolte abilitățile creative și imaginative; pentru a produce idei și efectuarea unor lucrări care transmite înțelegere a arhitecturii și a orașelor în moduri noi și eficiente. Veți învăța cum să se apropie de arhitectura și orașele contemporane și relația lor cu societatea, cultura și arta, inclusiv de film și teatru. Prin analiza aspectelor sociale și de mediu mai largi și prin modelarea vieții orașelor și a forțelor sale dinamice, programul consideră modurile în care atât clădirile de patrimoniu și noile propuneri de design pot facilita în dezvoltarea durabilă a orașelor în viitor. Kent School of Architecture (KSA) a dezvoltat un parteneriat unic cu Farrells, arhitecții recunoscuți pe plan internațional și a urbaniștilor. John Letherland, șeful master de planificare, conduce în prezent un modul de proiectare pentru toți studenții de... [-]

Arhitectura Si Design Urban Ma (Paris)

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2017 Regatul Unit Canterbury Franţa Paris + 2 mai mult

MA în Arhitectură și Design Urban (MAUD) la Paris, își propune o perspectivă particulară a orașului, care combină puterea de istoria arhitecturală și teoria cu studiul orașului contemporan, pentru a oferi o înțelegere a arhitecturii și design urban, care abordează condițiile dinamice a orașelor de azi. [+]

MA Arhitectură și Design Urban (Paris) Arhitectura de succes și design urban gradul de Master of Arts a devenit cel mai recent program care urmează să fie predate în comun la ambele campusuri Canterbury și Paris. structura cursului MA în Arhitectură și Design Urban (MAUD) la Paris, își propune o perspectivă particulară a orașului, care combină puterea de istoria arhitecturală și teoria cu studiul orașului contemporan, pentru a oferi o înțelegere a arhitecturii și design urban, care abordează condițiile dinamice a orașelor de azi. Tu examina traiectoria de dezvoltare orașe, în special în ceea ce privește Iluminismului, industrializarea, rolul modernisme și condițiile secolului 21. În acest sens, voi trage de la contextul mai larg de științe umaniste, studii culturale, artele vizuale, teatru, film și alte mijloace media care influențează formarea unui peisaj urban. O eco-culturale, program interdisciplinar, iti petreci primul termen la campusul nostru Canterbury, cu acces deplin la facilitățile sale excelente academice și de agrement. Pe termen de primăvară relocați la Universitatea din Kent, Paris, unde studia la Global Center Columbia (cunoscut sub numele de Reid Hall), într-un colț istoric al Montparnasse. În Paris, toate modulele sunt predate în limba engleză și vă sunt încurajate să utilizeze pe deplin a resurselor culturale ale orașului și de a integra aceste în studiile tale. Puteți lua, de asemenea, cursuri de limba franceză, care vă vor ajuta atunci când trăiesc și studiază în inima culturii franceze. Există facilități de predare dedicate cu orientare academică completă și suport. De asemenea, aveți acces la... [-]

Ma Vizualizare Arhitecturală

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2017 Regatul Unit Canterbury

Foamea pentru vizualizarea digitală de medii de arhitectură și urbane a crescut exponențial în ambele arhitectură și Film Industries. În ceea ce necesitatea de modeliste calificați și animatori, cu o conștientizare a arhitecturale, precum și cinematografice, problemele creșteri atât în ​​arhitectură și Film, MA în vizualizare arhitecturală se bazează pe legăturile dintre cele două industrii ... [+]

MA Vizualizare arhitectural Foamea pentru vizualizarea digitală de medii de arhitectură și urbane a crescut exponențial în ambele arhitectură și Film Industries. În ceea ce necesitatea de modeliste calificați și animatori, cu o conștientizare a arhitecturale, precum și cinematografice, problemele creșteri atât în ​​arhitectură și Film, MA în vizualizare arhitecturală se bazează pe legăturile dintre cele două industrii. Acest program de Master dezvoltă abilitățile de a comunica arhitectura si urbanitate pentru o varietate de aplicații și de public. Scoala de Inginerie și Digital Arts combină cu succes ingineriei și tehnologiei moderne cu domeniu interesant nou de mass-media digitale. Școala a fost înființată în urmă cu peste 40 de ani și a dezvoltat o învățătură de calitate superioară și baza de cercetare, a primit note excelente în ambele evaluări de cercetare și predare. Kent Scoala de Arhitectura este o scoala tânăr care și-a construit o reputație excelentă, bazată pe predare de înaltă calitate și resurse excelente. Arhitectura la Kent a fost clasat pe locul 7 în Marea Britanie în Ghidul 2017 Universitatea Guardian, si 7 pentru perspectivele de absolvent în Ghid complet 2017 Universitatea. structura cursului MA în vizualizare de arhitectură este oferit și a predat în comun de către Kent Scoala de Arhitectura si de la Scoala de Inginerie și Digital Arts. Bazându-se pe programele de masterat de succes în animație pe computer și efecte vizuale digitale, acest MA permite studenților să dezvolte la un nivel avansat abilitățile, cunoștințele și înțelegerea de simulare digitală și modelare 3D, care le va... [-]

Contactează

Marlowe Building

Adresă, linia 1 CT2 7NR, United Kingdom
website http://www.kent.ac.uk/
Telefon +44 1227 824689