Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Kent School of Architecture este una dintre cele mai de succes școli de arhitectură din Marea Britanie. Programele inovatoare, învățământul bazat pe studio, legăturile profesionale și facilitățile excelente se combină pentru a crea un mediu de învățare inspirat.

  • 10-a în Ghidul Universității Guardian din 2018.
  • 90% din studenții de arhitectură din ultimul an au fost mulțumiți de calitatea generală a cursului lor.
  • 3RD pentru perspectivele absolvenților din Ghidul Universității Guardian 2018.
  • 91% dintre studenții de arhitectură care au absolvit Kent în 2016 au fost în posturi profesionale sau au continuat studiile în termen de șase luni (DLHE).

Viziunea noastra

Școala de arhitectură Kent are o filosofie cu gândul înainte. Combinăm cercetarea contemporană cu un cadru educațional care te pregătește pentru lumea academică și profesională.

Studenții noștri beneficiază de unul dintre cele mai avansate medii de învățare din Marea Britanie. Pe lângă o cultură a studiourilor creative, câștigați experiență în utilizarea celor mai noi facilități și echipamente, care vă pregătesc pentru a lucra în industrie sau pentru a continua studiul.

Am dezvoltat și menținem legături puternice cu întreprinderile locale, cu comunitățile regionale și cu profesioniștii în domeniul mediului. Acest lucru a determinat studenții și absolvenții noștri să lucreze alături de ceilalți pe proiecte care afectează direct regiunea locală, precum și pe mulți dintre studenții noștri care lucrează la practici arhitecturale respectate profesional în întreaga lume.

Facilități de ultimă oră

Școala de arhitectură Kent este echipată cu cele mai recente resurse, inclusiv studiouri de design moderne, un atelier dedicat dedicat dotărilor cu laser și imprimare 3D, precum și un studio de calculator cu cea mai recentă tehnologie.

Spațiul nostru de ultimă generație digitală crit are opt ecrane uTouch de înaltă tehnologie, de 70 de inci, cu rezoluție HD. Acestea oferă studenților și tutorilor șansa de a interacționa și de a contribui la prezentări și tutoriale.

Educație inspirată

Personalul nostru academic entuziast are mulți ani de experiență didactică la nivel de diplomă și puncte forte deosebite în aspectele istorice, de mediu, tehnice și digitale ale subiectului. Folosim o abordare inovatoare a predării, care dezvoltă încrederea în proiect prin experimentarea și lucrul cu proiectul.

Studiul dvs. academic este completat de o schemă de mentorat cu Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA). De asemenea, beneficiați de implicarea practică a arhitecților și proiectelor locale, precum și de experiențele de învățare disponibile în afara școlii de arhitectură de la Kent, cum ar fi excursii și excursii de studiu.

Excelență în domeniul cercetării

Kent School of Architecture are o reputație internațională pentru calitatea cercetărilor sale. Personalul nostru de cercetare este activ la conferințe academice și profesionale, atât la nivel național cât și internațional, și apare și publică în mass-media locală și națională.

Promovăm cercetarea inovatoare și interdisciplinară, punând accentul pe designul durabil. Găzduim două centre de cercetare: Centrul pentru Cercetare în Arhitectura Europeană (CREAte) și Centrul pentru Arhitectură și Mediu Durabil (CASE).

Perspective impresionante

Studiind cu școala de arhitectură Kent te echipează pentru o carieră de succes. Pe lângă îmbunătățirea abilităților profesionale, dezvoltăm, de asemenea, abilitățile transferabile cum ar fi comunicarea, munca în echipă, rezolvarea problemelor și alfabetizarea pe calculator.

Mulți dintre studenții noștri continuă să lucreze la practici arhitecturale respectate profesional în întreaga lume, cum ar fi Grimshaw Architects, Farrells, Arhitecți HLM, HOK, Jestico Whiles și Herzog

Recunoașterea profesională

Programele noastre sunt validate de RIBA, iar premiile sunt prescrise de ARB. Acest lucru vă permite să lucrați pentru o acreditare completă ca arhitect profesionist.

Finalizarea cu succes a BA de arhitectură (Hons) oferă scutire de la partea 1 a examenelor ARB / RIBA, în timp ce programul de doi ani MArch oferă scutire din partea 2 a examenelor ARB / RIBA.

Locație

Școala de arhitectură Kent se bazează pe campusul nostru din Canterbury, cu facilități academice și de agrement de primă clasă. Suntem echipați cu cele mai recente resurse și setarea noastră frumoasă oferă o mulțime de spații liniștite pentru a studia și a vă relaxa.

Tot ce vă trebuie în campus este la câțiva pași, inclusiv un magazin general, o librărie, o bancă, un centru medical și o farmacie. Puteți merge în afara campusului pentru a explora clădirile medievale ale orașului, pub-urile istorice și o serie de magazine, iar Londra este la o distanță de o oră de tren.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Kent, Kent School of Architecture

MA în arhitectură și proiectare urbană (MAUD) este un program de Master Master în arhitectură care vă oferă o perspectivă interdisciplinară și interculturală asupra arhit ... [+]

MA în arhitectură și proiectare urbană (MAUD) este un program de Master Master în arhitectură care vă oferă o perspectivă interdisciplinară și interculturală asupra arhitecturii contemporane și a designului urban. Programul vă informează despre cele mai recente cunoștințe de arhitectură și design urban pentru a vă pregăti pentru a deveni un profesionist de succes de lucru la scară globală.

Prezentare generală

Sunteți învățați cum să combinați analiza academică cu dezvoltarea abilităților creative și intelectuale. Considerăm că teoria și practica arhitecturii sunt la fel de importante și credem că efortul comun și excelența în ambele domenii sunt necesare pentru comunicarea arhitecturii și a designului urban competent și cu succes. Sunteți încurajați să vă dezvoltați abilitățile creative și imaginative; pentru a produce idei și pentru a întreprinde o muncă care să vă convingă înțelegerea arhitecturii și a orașelor în moduri proaspete și eficiente.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, Kent School of Architecture

MA în arhitectură și urbanism (MAUD) propune o perspectivă specială a orașului, combinând puterea istoriei arhitecturale și teoria cu studiul orașului contemporan, pentru ... [+]

Prezentare generală

Examinați traiectoria dezvoltării orașelor, în special în ceea ce privește Iluminarea, industrializarea, rolul modernismului și condițiile secolului XXI. În acest sens, vă atrageți din contextul mai larg al științelor umaniste, culturale, artelor vizuale, dramă, film și alte medii care influențează formarea unui peisaj urban.

Un program cross-cultural, interdisciplinar, vă petreceți primul dvs. examen la campusul nostru din Canterbury, cu acces deplin la facilitățile excelente academice și de agrement. În primăvară, vă mutați la Școala de Arte și Cultura din Paris unde studiați la Centrul Global Columbia (cunoscut ca Reid Hall) într-un colț istoric din Montparnasse. Vizitați Parisul în toamnă, unde vă întâlniți cu personalul nostru din Paris și sunteți luați un tur al orașului. Oferim consultanță și asistență pentru a vă ajuta să vă mutați în Paris.... [-]

Regatul Unit Canterbury
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, Kent School of Architecture

Foamea pentru vizualizarea digitală a arhitecturii și a mediilor urbane a crescut exponențial atât în ​​industria arhitecturală, cât și în cea a filmului. Având în vedere ... [+]

Foamea pentru vizualizarea digitală a arhitecturii și a mediilor urbane a crescut exponențial atât în ​​industria arhitecturală, cât și în cea a filmului. Având în vedere că nevoia de modelatori și animatori calificați, cu o conștientizare a aspectelor arhitecturale și cinematice crește, acest master în arhitectural vizualizare dezvoltă abilitățile dumneavoastră de a comunica arhitectura și urbanitatea pentru o varietate de aplicații și publicul.

Prezentare generală

Master în arhitectură de vizualizare este în comun de predat de Kent Scoala de Arhitectura si Scoala de Inginerie și Arte digitale. Bazat pe programe de masterat de succes în Animation Computer și Efecte vizuale digitale, acest MA permite elevilor să dezvolte la un nivel avansat abilitățile, cunoștințele și înțelegerea de simulare digitale și de modelare 3D, care le va echipa pentru a deveni profesioniști cu înaltă calificare în vizualizarea arhitecturală.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Kent, Kent School of Architecture

Master în arhitectură și mediu durabil (MASE) este un curs de predare destinat profesioniștilor și cadrelor universitare din întreaga lume, cu un interes în sustenabilita ... [+]

Master în arhitectură și mediu durabil (MASE) este un curs de predare destinat profesioniștilor și cadrelor universitare din întreaga lume, cu un interes în sustenabilitate în mediul construit, inclusiv arhitecți, ingineri, geografi, inspectori, istorici și designeri urbani.

Prezentare generală

Masteratul este oferit de Centrul pentru Arhitectură și Mediu Durabil, un nou centru de cercetare în cadrul Școlii de Arhitectură Kent, care promovează o abordare interdisciplinară a cercetării în domeniul durabilității în mediul construit, punând la punct limitele tradiționale dintre arte și științele, cercetarea și practica.

Conținutul cursului variază de la dezvoltarea abilităților de proiectare și înțelegerea tehnică și științifică necesară pentru a dezvolta soluții durabile pentru clădirile noi și existente, analiza clădirilor istorice și a tehnologiilor de mediu din trecut, la o explorare critică a contextului istoric și cultural al durabilității și designul de mediu.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, Kent School of Architecture

MSc în conservarea arhitecturală este un curs de predare destinat profesioniștilor și cadrelor universitare din întreaga lume cu interes în patrimoniul arhitectural, incl ... [+]

MSc în conservarea arhitecturală este un curs de predare destinat profesioniștilor și cadrelor universitare din întreaga lume cu interes în patrimoniul arhitectural, inclusiv arhitecți, ingineri, arheologi, istorici de artă, geografi și inspectori.

Prezentare generală

Acest curs este recunoscut pe deplin de Institutul de Conservare a Cladirilor Istorice (IHBC). Cursul oferă o înțelegere aprofundată a patrimoniului arhitectural și a competențelor necesare pentru a contribui la conservarea și dezvoltarea siturilor istorice. Beneficiind de locația sa în orașul istoric Canterbury, programul combină studiul teoriei și filosofiei de conservare cu explorarea aspectelor tehnice de reparare și reconstrucție. Catedrala uimitoare a orașului oferă studenților o resursă educativă, oferindu-le posibilitatea de a învăța din conservarea unui sit al Patrimoniului Mondial.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Marlowe Building
Address
Kent School of Architecture, Marlowe Building, University of Kent
CT2 7NR Canterbury, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 1227 824689