University of Kent, Kent School of Architecture

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Kent School of Architecture este una dintre cele mai de succes școli de arhitectură din Marea Britanie. Programele inovatoare, învățământul bazat pe studio, legăturile profesionale și facilitățile excelente se combină pentru a crea un mediu de învățare inspirat.

  • 10-a în Ghidul Universității Guardian din 2018.
  • 90% din studenții de arhitectură din ultimul an au fost mulțumiți de calitatea generală a cursului lor.
  • 3RD pentru perspectivele absolvenților din Ghidul Universității Guardian 2018.
  • 91% dintre studenții de arhitectură care au absolvit Kent în 2016 au fost în posturi profesionale sau au continuat studiile în termen de șase luni (DLHE).

Viziunea noastra

Școala de arhitectură Kent are o filosofie cu gândul înainte. Combinăm cercetarea contemporană cu un cadru educațional care te pregătește pentru lumea academică și profesională.

Studenții noștri beneficiază de unul dintre cele mai avansate medii de învățare din Marea Britanie. Pe lângă o cultură a studiourilor creative, câștigați experiență în utilizarea celor mai noi facilități și echipamente, care vă pregătesc pentru a lucra în industrie sau pentru a continua studiul.

Am dezvoltat și menținem legături puternice cu întreprinderile locale, cu comunitățile regionale și cu profesioniștii în domeniul mediului. Acest lucru a determinat studenții și absolvenții noștri să lucreze alături de ceilalți pe proiecte care afectează direct regiunea locală, precum și pe mulți dintre studenții noștri care lucrează la practici arhitecturale respectate profesional în întreaga lume.

Facilități de ultimă oră

Școala de arhitectură Kent este echipată cu cele mai recente resurse, inclusiv studiouri de design moderne, un atelier dedicat dedicat dotărilor cu laser și imprimare 3D, precum și un studio de calculator cu cea mai recentă tehnologie.

Spațiul nostru de ultimă generație digitală crit are opt ecrane uTouch de înaltă tehnologie, de 70 de inci, cu rezoluție HD. Acestea oferă studenților și tutorilor șansa de a interacționa și de a contribui la prezentări și tutoriale.

Educație inspirată

Personalul nostru academic entuziast are mulți ani de experiență didactică la nivel de diplomă și puncte forte deosebite în aspectele istorice, de mediu, tehnice și digitale ale subiectului. Folosim o abordare inovatoare a predării, care dezvoltă încrederea în proiect prin experimentarea și lucrul cu proiectul.

Studiul dvs. academic este completat de o schemă de mentorat cu Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA). De asemenea, beneficiați de implicarea practică a arhitecților și proiectelor locale, precum și de experiențele de învățare disponibile în afara școlii de arhitectură de la Kent, cum ar fi excursii și excursii de studiu.

Excelență în domeniul cercetării

Kent School of Architecture are o reputație internațională pentru calitatea cercetărilor sale. Personalul nostru de cercetare este activ la conferințe academice și profesionale, atât la nivel național cât și internațional, și apare și publică în mass-media locală și națională.

Promovăm cercetarea inovatoare și interdisciplinară, punând accentul pe designul durabil. Găzduim două centre de cercetare: Centrul pentru Cercetare în Arhitectura Europeană (CREAte) și Centrul pentru Arhitectură și Mediu Durabil (CASE).

Perspective impresionante

Studiind cu școala de arhitectură Kent te echipează pentru o carieră de succes. Pe lângă îmbunătățirea abilităților profesionale, dezvoltăm, de asemenea, abilitățile transferabile cum ar fi comunicarea, munca în echipă, rezolvarea problemelor și alfabetizarea pe calculator.

Mulți dintre studenții noștri continuă să lucreze la practici arhitecturale respectate profesional în întreaga lume, cum ar fi Grimshaw Architects, Farrells, Arhitecți HLM, HOK, Jestico Whiles și Herzog

Recunoașterea profesională

Programele noastre sunt validate de RIBA, iar premiile sunt prescrise de ARB. Acest lucru vă permite să lucrați pentru o acreditare completă ca arhitect profesionist.

Finalizarea cu succes a BA de arhitectură (Hons) oferă scutire de la partea 1 a examenelor ARB / RIBA, în timp ce programul de doi ani MArch oferă scutire din partea 2 a examenelor ARB / RIBA.

Locație

Școala de arhitectură Kent se bazează pe campusul nostru din Canterbury, cu facilități academice și de agrement de primă clasă. Suntem echipați cu cele mai recente resurse și setarea noastră frumoasă oferă o mulțime de spații liniștite pentru a studia și a vă relaxa.

Tot ce vă trebuie în campus este la câțiva pași, inclusiv un magazin general, o librărie, o bancă, un centru medical și o farmacie. Puteți merge în afara campusului pentru a explora clădirile medievale ale orașului, pub-urile istorice și o serie de magazine, iar Londra este la o distanță de o oră de tren.

Locații

Canterbury

Marlowe Building

Address
Kent School of Architecture,
Marlowe Building,
University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1227 824689