University of Hull

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Hull fost formată în 1927, devenind a 14-a cea mai veche universitate din Anglia. Cu o istorie mândră de excelență academică și de a crea și inspira cercetări care schimbă viața, oferim combinația perfectă de patrimoniu și tehnologie înaltă, toate într-un oraș studentesc prietenos și accesibil.

Excelență în predare și cercetare

Hull a obținut un premiu de argint în cadrul Cadrului de Excelență în Predare a Guvernului (TEF 2018), care recunoaște excelența în predarea și învățarea în universitățile și colegiile din Marea Britanie și este specializată într-o gamă largă de cursuri postuniversitare de înaltă calitate și de cercetare postuniversitară.

Suntem în primele 50 de universități pentru puterea de cercetare (REF 2014) și incredibil de ambițioși în ceea ce privește agenda noastră de cercetare. Ne asumăm marile provocări globale - de la sănătate la habitate, de la alimente la inundații și de la lanțurile de aprovizionare la sclavie. Cele șapte institute de cercetare reunesc expertiză din toate colțurile universității, iar cercetătorii noștri colaborează cu parteneri cheie și părți interesate pentru a oferi cercetări care să beneficieze toată lumea și să formeze și să informeze politica viitoare.

Studenti internationali

Cu studenții din peste 100 de țări din întreaga lume alegând să studieze la Hull, suntem o instituție cu adevărat globală. Un număr impresionant de 97,9% dintre studenții noștri internaționali merg la muncă sau studiază în termen de șase luni de la absolvire (HESA 2018).

Există adesea oportunități de a cunoaște personalul universității noastre din țara de origine. Pentru a afla când vom vizita, consultați pagina dvs. de țară pe site-ul nostru.

Campus și viața de student

Am investit 300 de milioane de lire sterline în noi facilități, inclusiv o bibliotecă de clasă mondială, o sală de concerte de ultimă generație, cazare pentru studenți în campus și noi facilități sportive. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a studia, trăi și socializa - de la spații de lucru versatile la un serviciu de cariere premiat - toate pe un singur site. Uniunea noastră studentă premiată - cu peste 150 de societăți și cluburi sportive - și echipa noastră de asistență pentru studenți - oferind consultanță în probleme precum sănătatea și bunăstarea, banii, sprijinul pentru învățare - asigurându-vă că beneficiați la maxim de tot ceea ce universitatea are de oferit.

Explorează turul virtual pentru a vedea campusul nostru frumos, verde!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

De asemenea, suntem singura universitate care este partener oficial al echipei GB. Acest parteneriat exclusiv de șase ani va beneficia studenții noștri care prezintă oportunități pentru proiecte comune de cercetare și întreprindere și oportunități de stimulare a carierei.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare variază pentru diferite cursuri și programe, consultați site-ul nostru web pentru mai multe informații, precum și paginile noastre despre burse și bursuri și burse internaționale.

Cerințe de intrare

Acceptăm o serie de calificări internaționale, pentru a afla despre cerințele noastre de intrare, vizitați paginile de cursuri universitare și postuniversitare.

Dacă engleza nu este prima ta limbă și ai nevoie de mai mult sprijin înainte de a studia cu noi, oferim cursuri de pre-sesiune de limba engleză la diferite niveluri.

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de la University of Hull vă rugăm să completați formularul și să citiți politica noastră de confidențialitate .

Locații

carenă

Address
Cottingham Road
HU6 7RX carenă, Anglia, Regatul Unit