University of Glasgow Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școli de Business, ca și alte organizații, au nevoie să se deplaseze cu vremurile. Educație de afaceri a început de la Universitatea din Glasgow, un lider instituție Russell Group, în 1950, inițial pe o bază parte de timp pentru practicarea manageri în comunitatea locală. Educație de afaceri este acum complet integrat în procesul de predare și de cercetare portofoliul Universității. Universitatea din Glasgow Business School se bazează pe resursele academice din patru departamente, și anume: Contabilitate și Finanțe; Istoria economică și socială; Economie; și Management; toate, la fel ca la Universitatea, se mândresc în urmărirea lor de cercetare conduce excelență academică. Școala este punctul focal pentru proiectarea, livrarea și dezvoltarea post-universitare predate de educație în afaceri și domeniile conexe. Portofoliul de gradul include o suită de programe de masterat concepute pentru proaspeții absolvenți și programe de experiență după care duc la acordarea de Master of Business Administration (MBA), Maestrul de Finanțe (MFin) sau Master bancare internaționale și Finanțelor. Toate programele reflectă cultura de cercetare de plumb a departamentelor care contribuie și pe deplin se angajeze cu practica. În plus față de programele noastre de învățat, ne-am dezvoltat, în deplină colaborare cu Departamentul de Management, un program de doctorat executiv, pe baza practicii reflexive. Scopul nostru este de a face experiența de învățare plină de satisfacții atât în ​​termeni de personal și dezvoltarea carierei și speranța de a oferi un mediu primitor bazat pe angajamentul nostru de a filosofia că educația poate fi atât o provocare și plăcută. Misiunea de la Universitatea din Glasgow Business School este de a identifica, dezvolta și susține o excelenta distinctiv în domeniul educației managementul afacerilor și cercetare de:

Exercițiul de evaluare de cercetare Ratingurile de asigurare a calității Naționale și internaționale de acreditare Indicatorii internaționale și naționale stima În picioare, cu atât Facultatea și Universitatea Generarea de venituri și inovatoare de re-investiții

Locații

Glasgow

Address
Glasgow, Scoţia, Regatul Unit

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: