University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala cuprinde Filozofia, Psihologia și Științele Limbilor (Lingvistică și Limba Engleză). Scopul școlii este menținerea reputației sale renumite pe plan internațional pentru cercetare și utilizarea acesteia ca bază solidă pentru predare.

Toate disciplinele școlii ocupă locul 5 în Marea Britanie și top 30 în lume (The World University Rankings 2018 după rezultate).

În toate domeniile, școala este recunoscută ca lider mondial, așa cum se arată în topul său în toate domeniile din clasamentul "THE" prin subiectul celui mai recent Cadru de excelență în cercetare (REF 2014).

  • Cercetarea lingvistică la Edinburgh se situează pe primul loc în Scoția și pe locul doi în Marea Britanie
  • Studiul de filosofie la Edinburgh ocupă locul 2 în Scoția și al șaptelea în Marea Britanie
  • Cercetarea psihologică la Edinburgh se clasează pe primul loc în Scoția și pe locul 11 ​​în Marea Britanie, ca parte a unei depuneri comune pentru psihologie, psihiatrie și neuroștiințe

Mediul nostru de cercetare este evaluat ca fiind 100% favorabil producerii unei cercetări excelente la nivel mondial sau internațional excelent (REF 2014). În 2015/16, școala a adus aproximativ 8 milioane de lire în finanțarea cercetării.

Există peste 100 de cadre didactice în cadrul școlii, iar amploarea expertizei variază de la filosofia analitică și studiul limbii engleze, prin lingvistica teoretică și aplicată și psihologia experimentală, la neurologia cognitivă și la influențele genetice asupra comportamentului uman.

Școala este unică în oferirea de oportunități remarcabile pentru predarea interdisciplinară și în formele de cercetare de pionierat, care depășesc granițele tradiționale.

În fiecare an, școala întâmpină un mix divers de peste 1.400 de studenți universitari și postuniversitari din întreaga lume. Școala are legături bine stabilite cu alte domenii ale Universității, cum ar fi Clinic Neuroscience, Medicină, Informatică și Colegiul de Artă din Edinburgh.

Toate domeniile tematice au legături active cu organizațiile de cercetare din afara Universității și o rețea vastă de colaborare cu o serie de universități din întreaga lume. Școala oferă sprijin extins pentru cadre universitare, incluzând birouri de predare universitare și postuniversitare dedicate, echipa de sprijin pentru cercetare și schimb de cunoștințe și echipa de resurse IT.

Facilitățile școlii includ o gamă largă de laboratoare specializate și o bibliotecă școlară bine aprovizionată și cu resurse, care este susținută de un bibliotecar cu normă întreagă. Aceasta este în plus față de biblioteca centrală din apropiere. Școala este situată în două clădiri amplasate în inima campusului Universității George Square.

Școala face parte din Colegiul de Arte, Științe Umaniste și Științe Sociale.

Locații

Edinburgh

University of Edinburgh - School of Philosophy, Psychology & Language Sciences

Număr de telefon
+44 (0)131 651 3083

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră