Citește Descrierea Oficială

Despre Dundee

Cultură fantastică, peisaje frumoase și oameni faimoși ... Scotland are pasiune și inovație în inima sa și acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este un loc uimitor de a trăi și de a studia.

Dundee este situat pe malul râului Tay, pe coasta de est a Scoției. Apare în mod regulat la vârful top al studiilor privind calitatea vieții în Marea Britanie - oferind tot ce este minunat în legătură cu viața orașului, dar fiind prietenos, compact și ușor de navigat.

Wall Street Journal la numit pe Dundee drept una dintre cele zece destinații fierbinți pentru 2018.

Dundee are aproximativ 150.000 de locuitori. Cu studenții care reprezintă 1 din 5 din populație, orașul nostru este orientat spre viața studenților.

Campusul nostru este situat chiar în inima vibrantului și distractivului West End din Dundee, cu magazine, cafenele și restaurante, toate la ușă.

"Oamenii scoțieni sunt drăguți și prietenoși. Îmi amintesc în prima zi în care am ajuns, colegul care trebuia să mă întâlnească nu era încă acolo. Șoferul de taxi ma scos, am bătut la ușă și nu era acolo, așa că așteptam afară. Cineva a venit și ma întrebat dacă sunt bine și m-au invitat în timp ce am așteptat. El ma salutat și mi-a dat mâncare și băutură, așa că am început să iubesc oamenii din Dundee și Scoția din prima zi în care am venit. " Willy William Mrema este din Tanzania și studiază MSc Geotechnical Engineering.

Clasamente: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Stiinte Sociale

Științele sociale încapsulează multe dintre ariile academice care modelează societatea. Acestea includ modul în care suntem guvernați (legea), în care trăim (arhitectura, planificarea și geografia), cum funcționează economiile și întreprinderile (studii de afaceri și de management), alegerile pe care le facem (psihologia) și politica noastră și relațiile internaționale. În esență, orice lucru care influențează modul în care oamenii gândesc și se comportă.

Ce puteți studia

  • Arhitectură
  • Afaceri
  • Geografie
  • Legea energiei
  • Știința Mediului
  • Lege
  • Psihologie
  • Politică

Institutul de Științe Sociale de Cercetare

Suntem implicați în înțelegerea problemelor cele mai complexe și provocatoare din lume. Acestea variază de la sănătate, muncă și bunăstare la schimbările climatice și reziliența comunității și de la securitate și justiție socială la experiențele copiilor, familiilor și relațiilor.

Cercetătorii noștri lucrează în colaborare cu comunitățile de politici și practici din Scoția, Marea Britanie și din întreaga lume pentru a asigura că cercetarea lor are un impact dincolo de academie.

Realizăm cercetarea de lider mondial, bazată pe discipline combinate unice: legea, afacerile, legislația și politica energetică, geografia, științele mediului, politica și relațiile internaționale, psihologia, arhitectura și urbanismul.

Cercetarea noastră de ultimă oră este cunoscută pentru expertiză, excelență și impact și încearcă să înțeleagă problemele cele mai complexe și provocatoare din lume. Ne mândrim cu realizarea cercetării cu impact semnificativ asupra inovației globale și asupra politicii internaționale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Dundee - School of Social Sciences

Dacă doriți să vă orientați calificarea anterioară de diplomă spre o carieră în finanțe internaționale, bancare și asigurări această diplomă de masterat de la Universitat ... [+]

Prezentare generală

Dacă doriți să vă orientați calificarea anterioară de diplomă spre o carieră în finanțe internaționale, bancare și asigurări această diplomă de masterat de la Universitatea din Dundee vă va stabili pe calea cea bună.

Ca un MSc în finanțe convenționale, acest curs deschide funcționarea organizațiilor de afaceri moderne și rolul instituțiilor financiare și piețelor de capital în economia globală. Cu toate acestea, gradul MFin este deosebit de potrivit pentru cei cu sau fără o diplomă de afaceri care ar putea dori să redirecționeze sau să își extindă cariera în această direcție.

Cursul răspunde direct nevoilor angajatorilor și acordă prioritate muncii în echipă; cercetare și analiză de date; scrierea de rapoarte; prezentări și interacțiuni multiculturale.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Dundee - School of Social Sciences

Masterul nostru în contabilitate, management și strategie vă va pune în centrul vieții organizaționale de zi cu zi și strategică. Contabilii și consultanții de management ... [+]

Prezentare generală

Masterul nostru în contabilitate, management și strategie vă va pune în centrul vieții organizaționale de zi cu zi și strategică. Contabilii și consultanții de management de mâine sunt parteneri dinamici pentru managerii de afaceri. Ei sunt lideri ai proiectelor de management al schimbării, designul sistemelor, formularea strategiilor și multe altele.

Cercetările de vârf indică faptul că o cunoaștere largă a problemelor de management strategic devine esențială în toate organizațiile mijlocii și mari. Gestiunea financiară și non-financiară a devenit o cerință importantă pentru managerii din toate funcțiile afacerii. Dundee este o universitate de elită. Acesta a proiectat acest curs pentru a permite absolvenților ambițioși să se alăture lumii în schimbare rapidă a contabililor de management, a consultanților de management și a managerilor de afaceri globali.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Conceptul de securitate se află în centrul multor regimuri juridice internaționale actuale. În același timp, interesele în materie de securitate determină statele naționa ... [+]

Per total

Conceptul de securitate se află în centrul multor regimuri juridice internaționale actuale. În același timp, interesele în materie de securitate determină statele naționale să-și definească interesul național în moduri diferite. Acest grad interdisciplinar oferă o înțelegere aprofundată atât a dreptului internațional, cât și a relațiilor internaționale privind problemele moderne de securitate, cum ar fi răspunsurile la terorism, răspunsurile la utilizarea forței în general și răspunsurile la amenințările la adresa securității mediului.

De ce să studiezi acest curs la Dundee?

Securitatea și menținerea și promovarea securității reprezintă chestiuni-cheie în dreptul internațional și în relațiile internaționale. Există numeroase oportunități de carieră în aceste domenii, de la ocuparea forței de muncă cu o organizație interguvernamentală, cum ar fi Organizația Națiunilor Unite, la angajarea într-un tribunal sau la un tribunal internațional, consilierea guvernului și asigurarea unui rol în armată. Dacă intenționați să desfășurați o astfel de carieră, atunci veți avea nevoie de o bună înțelegere a motivelor și a modului în care comunitatea internațională și statele individuale trebuie să răspundă amenințărilor la adresa securității internaționale. Pentru aceasta, va trebui să înțelegeți contextul în care sunt luate deciziile. dreptul internațional și relațiile internaționale prevăd acest context.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Dezvoltarea economică pe termen lung a lumii depinde de existența unor industrii energetice și de resurse eficiente, inovatoare și creative. Acestea, la rândul lor, se ba ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltarea economică pe termen lung a lumii depinde de existența unor industrii energetice și de resurse eficiente, inovatoare și creative. Acestea, la rândul lor, se bazează pe persoane care posedă o înțelegere solidă a mediilor lor juridice, economice, tehnice și politice.

CEPMLP se află în centrul acestor probleme și oferă cele mai bune rezultate în domeniul educației avansate din domeniul său, pregătindu-și absolvenții pentru a face față provocărilor generate de evoluția economiei globale.

De-a lungul istoriei sale, CEPMLP a realizat o creștere continuă și a stabilit o prioritate internațională în activitățile sale principale: performanțele academice, cercetarea academică de nivel înalt, consultanța strategică și educația executivă de cea mai bună calitate. În prezent, avem peste 500 de studenți postuniversitari din peste 50 de țări din întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Metodele de cercetare socială reprezintă un mijloc de a furniza dovezi pentru a examina ideile despre societate - ele sunt o modalitate de "cunoaștere". Acest curs vizeaz ... [+]

Prezentare generală

Metodele de cercetare socială reprezintă un mijloc de a furniza dovezi pentru a examina ideile despre societate - ele sunt o modalitate de "cunoaștere". Acest curs vizează să vă prezinte un portofoliu de abilități de cercetare care vă va ajuta nu numai să deveniți un cercetător competent, ci și să vă extindeți orizonturile de angajare.

Metodele de cercetare socială sunt importante nu numai pentru oamenii de știință socială care doresc să studieze o anumită problemă sau să testeze o teorie într-un mod care să fie considerat riguros. Ele sunt, de asemenea, instrumente fundamentale de valoare pentru guvern, furnizorii de servicii și pentru afaceri. Veți câștiga competențe într-o gamă diversă de metode de cercetare cantitative și calitative, predate de personalul de cercetare-activ în Geografie. Ceea ce face distinctiv Universitatea din Dundee este accentul pus pe aplicarea cercetării pentru a înțelege și aborda problemele "reale ale lumii". Pe parcursul metodelor de cercetare socială MSC, vă veți angaja în probleme de cercetare "în direct" și în organizații externe. Studenții noștri continuă să obțină locuri de muncă în guvern, organizații de cercetare și afaceri; unii își iau în continuare studiile, făcând un doctorat.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Dacă doriți să vă orientați gradul de calificare mai devreme spre o carieră în management, acest program de masterat vă va califica pentru a reuși. ... [+]

Prezentare generală

Dacă doriți să vă orientați gradul de calificare mai devreme spre o carieră în management, acest program de masterat vă va califica pentru a reuși.

Bazându-vă pe abilitățile de absolvent, veți obține abilitățile de conducere și conducere necesare pentru a gestiona:

afacereaoameni și performanța lorcrizele și schimbărileproiectele și riscurile asociate

Veți dezvolta strategii pentru a face față provocărilor și oportunităților globale cu care se confruntă întreprinderile. Puteți combina studiile de management cu o gamă largă de specializări, în funcție de cariera dvs. preferată.

Învățați din studii de caz și din proiecte reale cum să puneți în practică cele mai noi gândințe academice și strategii de afaceri.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Tatăl planificării urbane, Patrick Geddes a fost profesor de botanică la această universitate, prin urmare, legăturile noastre puternice istorice cu profesia de planifica ... [+]

Prezentare generală

Tatăl planificării urbane, Patrick Geddes a fost profesor de botanică la această universitate, prin urmare, legăturile noastre puternice istorice cu profesia de planificare. Universitatea din Dundee conduce programele de planificare urbană și regională de peste cincizeci de ani cu o listă mândră a absolvenților săi care au preluat poziții de influență în formarea dezvoltării orașelor și a spațiilor de calitate din întreaga lume. Dundee, orașul, se află într-o locație idealistă pentru planificarea învățării.

Acest curs atrage studenții dintr-o rețea vastă de țări și medii profesionale variate și acest mediu unic pentru a colabora diferite experiențe cu alți studenți.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Cu accent pe dezvoltarea copilului și a copilului, cursul abordează o gamă largă de subiecte care se referă la dezvoltarea tipică și atipică. Diferite abordări teoretice ... [+]

Prezentare generală

Cu accent pe dezvoltarea copilului și a copilului, cursul abordează o gamă largă de subiecte care se referă la dezvoltarea tipică și atipică. Diferite abordări teoretice ale dezvoltării vor fi explorate împreună cu abordarea comparativă și interculturală. Veți fi învățați de personalul academic în fruntea cercetării psihologice și veți conduce o disertație sub supravegherea lor.

O caracteristică distinctă a cursului nostru este oportunitatea de a participa la cercetarea continuă pe care universitatea o desfășoară în parteneriat cu modulul Servicii de Educație Locală pentru Cercetare în Practică. Aceasta oferă o experiență practică de a efectua cercetări psihologice cu copii mici. Oferă, de asemenea, șansa de a experimenta munca psihologică în mediile "reale" și în colaborare cu echipe multidisciplinare de profesioniști.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Acest curs oferă o analiză cuprinzătoare a problemelor politice internaționale și globale. Se concentrează pe unele dintre cele mai controversate domenii ale politicii in ... [+]

Prezentare generală

Acest curs oferă o analiză cuprinzătoare a problemelor politice internaționale și globale. Se concentrează pe unele dintre cele mai controversate domenii ale politicii internaționale, inclusiv relațiile transatlantice, viitorul Uniunii Europene și reapariția Rusiei ca forță politică globală.

De asemenea, oferă o bază temeinică în studiul academic al politicii internaționale, concentrându-se pe abordările teoretice și pe metodele de analiză care constituie fundamentul oricărei cercetări postuniversitare serioase în acest domeniu.

În timp ce politica de la Dundee este suficient de mare pentru a avea o prezență internațională reală, este încă suficient de mică și intimă pentru a oferi o casă prietenoasă și receptivă pentru studenții din toate mediile. Aceasta este mai mult decât o simplă revendicare - sondaje independente evaluează în mod constant politica la Dundee ca fiind printre cele mai bune programe primite în țară.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Scopul programului MSc este de a pregăti participanții la funcții de conducere, consultanță și academice în sectorul energetic. Programul își propune să ofere un program ... [+]

Prezentare generală

Scopul programului MSc este de a pregăti participanții la funcții de conducere, consultanță și academice în sectorul energetic. Programul își propune să ofere un program academic de studiu intelectual provocator, care va cere studenților posibilitatea de a analiza, sintetiza și evalua concepte teoretice cheie și aplicații practice în energie cu accent pe dimensiunile economice ale subiectului.

Dezvoltarea economică pe termen lung a lumii depinde de existența unor industrii energetice și de resurse eficiente, inovatoare și creative. Acestea, la rândul lor, se bazează pe persoane care posedă o înțelegere solidă a mediilor lor juridice, economice, tehnice și politice.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Dundee - School of Social Sciences

Durabilitatea a apărut ca una dintre problemele definitorii ale secolului XXI. Realizarea unor societăți durabile și mai echitabile necesită economii viabile, știință săn ... [+]

Prezentare generală

Durabilitatea a apărut ca una dintre problemele definitorii ale secolului XXI. Realizarea unor societăți durabile și mai echitabile necesită economii viabile, știință sănătoasă și bună guvernare. Acest curs oferă instruire în teorie și analiză critică, împreună cu abilitățile practice pentru a facilita transformările necesare pentru a furniza contracte securizate cu emisii scăzute de carbon.

Master în sustenabilitate este introdus ca o recunoaștere a marilor provocări ale apelor, alimentelor, energiei și securității sănătății cu care se confruntă planeta. Portofoliul de discipline de mediu este extrem de puternic în universitate, precum și tradițiile sale de colaborare și cooperare interdisciplinară.... [-]

Regatul Unit Dundee
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Start your journey

Learn why our international students choose to study at the University of Dundee