University of Dundee - School of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Dundee

Cultură fantastică, peisaje frumoase și oameni faimoși ... Scotland are pasiune și inovație în inima sa și acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care este un loc uimitor de a trăi și de a studia.

Dundee este situat pe malul râului Tay, pe coasta de est a Scoției. Apare în mod regulat la vârful top al studiilor privind calitatea vieții în Marea Britanie - oferind tot ce este minunat în legătură cu viața orașului, dar fiind prietenos, compact și ușor de navigat.

Wall Street Journal la numit pe Dundee drept una dintre cele zece destinații fierbinți pentru 2018.

Dundee are aproximativ 150.000 de locuitori. Cu studenții care reprezintă 1 din 5 din populație, orașul nostru este orientat spre viața studenților.

Campusul nostru este situat chiar în inima vibrantului și distractivului West End din Dundee, cu magazine, cafenele și restaurante, toate la ușă.

"Oamenii scoțieni sunt drăguți și prietenoși. Îmi amintesc în prima zi în care am ajuns, colegul care trebuia să mă întâlnească nu era încă acolo. Șoferul de taxi ma scos, am bătut la ușă și nu era acolo, așa că așteptam afară. Cineva a venit și ma întrebat dacă sunt bine și m-au invitat în timp ce am așteptat. El ma salutat și mi-a dat mâncare și băutură, așa că am început să iubesc oamenii din Dundee și Scoția din prima zi în care am venit. " Willy William Mrema este din Tanzania și studiază MSc Geotechnical Engineering.

Clasamente: href = "https://www.dundee.ac.uk/about/our-rankings/

Stiinte Sociale

Științele sociale încapsulează multe dintre ariile academice care modelează societatea. Acestea includ modul în care suntem guvernați (legea), în care trăim (arhitectura, planificarea și geografia), cum funcționează economiile și întreprinderile (studii de afaceri și de management), alegerile pe care le facem (psihologia) și politica noastră și relațiile internaționale. În esență, orice lucru care influențează modul în care oamenii gândesc și se comportă.

Ce puteți studia

  • Arhitectură
  • Afaceri
  • Geografie
  • Legea energiei
  • Știința Mediului
  • Lege
  • Psihologie
  • Politică

Institutul de Științe Sociale de Cercetare

Suntem implicați în înțelegerea problemelor cele mai complexe și provocatoare din lume. Acestea variază de la sănătate, muncă și bunăstare la schimbările climatice și reziliența comunității și de la securitate și justiție socială la experiențele copiilor, familiilor și relațiilor.

Cercetătorii noștri lucrează în colaborare cu comunitățile de politici și practici din Scoția, Marea Britanie și din întreaga lume pentru a asigura că cercetarea lor are un impact dincolo de academie.

Realizăm cercetarea de lider mondial, bazată pe discipline combinate unice: legea, afacerile, legislația și politica energetică, geografia, științele mediului, politica și relațiile internaționale, psihologia, arhitectura și urbanismul.

Cercetarea noastră de ultimă oră este cunoscută pentru expertiză, excelență și impact și încearcă să înțeleagă problemele cele mai complexe și provocatoare din lume. Ne mândrim cu realizarea cercetării cu impact semnificativ asupra inovației globale și asupra politicii internaționale.

Locații