Citește Descrierea Oficială

Inspirat de trecutul nostru pentru a vă ajuta să vă modelați viitorul

Cu 50 de ani de excelență academică în spatele nostru ca o universitate, am continuat să ne dezvoltăm reputația internațională și oferirea de cursuri. Am fost întotdeauna pionieri în dezvoltarea de noi discipline de curs, reflectând și anticipând nevoile angajatorilor, studenților noștri și ale societății în ansamblu.

Bradford a fost prima universitate din afara Londrei care oferă cursuri cu diplomă parțială, iar cursurile noastre sunt concepute ca răspuns la peisajul schimbător de afaceri, social, științific și de mediu.

De la prima școală modernă de afaceri, care are o reputație internațională, până la prima diplomă de studii pentru pace, continuăm să oferim învățării relevante, practice și utile tuturor studenților noștri.

Astăzi, asociațiile noastre cu angajatorii s-au extins pe tot globul. Colaborările noastre variază de la asociațiile cu angajatorii locali prin inițiativele noastre de implicare a angajatorilor, până la parteneriatele de peste mări, inclusiv cele din Singapore, Brunei, Malaezia, Pakistan și India.

"Puteți avea încredere în dezvoltarea universității în viitor, cu același dinamism cum a fost demonstrat în trecut - educarea bărbaților și femeilor care primesc educație și formare relevantă pentru nevoile societății noastre în schimbare".

Harold Wilsonfostul prim-ministru și primul nostru cancelar

Strategii, politici, misiune și valori

Tot ceea ce face Universitatea, indiferent cât de mic, face parte din misiunea noastră ca instituție și strategia noastră corporativă.

Valorile și politicile noastre sunt în vigoare pentru a ne asigura că, în realizarea obiectivelor noastre, facem cât mai corect și cât mai bine posibil.

Viziunea noastră despre un campus durabil

La University of Bradford ne-am angajat în sustenabilitate și am câștigat recunoașterea pentru campusul nostru durabil și suntem una dintre cele mai importante Ecoversități din lume.

Viziunea noastră include îndeplinirea a patru obiective principale:

Lucrul pentru o educație durabilă

Modelarea unui viitor mai durabil prin angajarea studenților, a personalului, a comunității locale și a angajatorilor cu privire la abilitățile și cunoștințele necesare în vederea dezvoltării durabile.

Lucrul pentru un mediu sănătos

Protejarea mediului prin minimizarea utilizării resurselor și a emisiilor, îmbunătățind în același timp mediul înconjurător.

Lucrul pentru bunăstarea socială

Crearea unui mediu mai ecologic și mai sigur, în care studenții, personalul și comunitatea locală pot trăi, interacționa, studia și pot fi activi.

Lucrăm spre o economie înfloritoare

Dezvoltarea cercetării, a inovării și a transferului de cunoștințe pentru a aduce o mai mare prosperitate studenților noștri, universității, orașului și regiunii.

Cercetare

University of Bradford este o universitate de tehnologie cu peste 50 de ani de experiență de cercetare de vârf.

Cercetarea noastra este clasata in top 50 in Marea Britanie (HEFCE, 2014) pentru calitatea cercetarii, cu trei sferturi fiind clasificate fie ca fiind lider mondial sau excelent la nivel international.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Bradford

Master de Cercetare (MRes) este un an de cercetare-concentrat programul postuniversitar livrate la Institutul de Cancer Therapeutics si Facultatea de stiinte ale vietii. ... [+]

Prezentare generală

Master de Cercetare (MRes) este un an de cercetare-concentrat programul postuniversitar livrate la Institutul de Cancer Therapeutics si Facultatea de stiinte ale vietii. Oferă cursuri de formare pentru a lucra ca om de știință profesional sau pentru a pregăti un doctorat.

Există șase specializări disponibile pentru dvs.:

MRes Cancer Drug DiscoveryMRes Cancer PharmacologyRMes Toxicologie si farmacologie de sigurantaMRes moleculară și biologie celularăMRes Chemical BiologyMRes Pharmaceutical Technology

Programul pune un accent puternic pe dezvoltarea competențelor de laborator bazate pe cercetare și expertiză. Un proiect de cercetare de șase luni vă oferă posibilitatea de a dobândi abilități și de a le pune în practică prin efectuarea de cercetări de ultimă oră cu impact real în lume.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Bradford

Programul MA Filmmaking vă va implica în producția de produse avansate de film digital. Veți studia modulele de producție și tehnologie a videografiei (fotografiere, edit ... [+]

Programul MA Filmmaking vă va implica în producția de produse avansate de film digital.

Veți studia modulele de producție și tehnologie a videografiei (fotografiere, editare, post-producție), împreună cu module de specialitate în practicile din industria cinematografică, punerea în funcțiune a videoclipurilor video și istoria și contextul filmului.

Elevii vor fi, de asemenea, predate analize teoretice și istorice / contextuale și procese creative cum ar fi vizualizarea și storyboarding-ul.

Absolvenții acestui program vor fi dobândit instrumentele de analiză critică, generarea de idei și înțelegerea industriei pentru a continua să producă proiecte practice de succes.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest grad se află la marginea tezei de dezvoltare a teoriei, politicii și managementului. Oferă studenților competențele critice și analitice pentru a le permite să func ... [+]

Prezentare generală

Acest grad se află la marginea tezei de dezvoltare a teoriei, politicii și managementului. Oferă studenților competențele critice și analitice pentru a le permite să funcționeze eficient în mediile de dezvoltare internațională. Acoperind perspective macro și micro nivel, cursul oferă o perspectivă bogată în provocările teoriei, politicii și managementului dezvoltării contemporane. Cursul este structurat în jurul modulelor de bază obligatorii ale teoriei dezvoltării internaționale și politicii internaționale de dezvoltare, cu flexibilitate construită prin intermediul unităților de curs opționale alese de studenți pentru a-și îndeplini propriile obiective și interese.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

MA în Pace, Conflicte și Studii de Dezvoltare oferă o înțelegere avansată a relațiilor inter-relații dintre conflict, dezvoltare, securitate și guvernare în regiunile și ... [+]

Prezentare generală

MA în Pace, Conflicte și Studii de Dezvoltare oferă o înțelegere avansată a relațiilor inter-relații dintre conflict, dezvoltare, securitate și guvernare în regiunile și țările în curs de dezvoltare, fragile, de tranziție și / sau de conflict. Veți câștiga înțelegerea și abilitățile de care aveți nevoie pentru a urmări sau a dezvolta o carieră în ceea ce este acum un domeniu important pentru comunitățile internaționale, naționale și locale și practicieni. Veți fi echipat pentru a lucra în mai multe sectoare, printre care:

Dezvoltare internaționalăprevenirea conflictelor și consolidarea păciirecuperarea post-conflictajutor umanitarmanagementul resurselor naturale... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Noul nostru Master în Pace, Reziliență și Justiție Socială este destinat celor care caută o înțelegere avansată a principalelor tendințe contemporane care modelează lumea ... [+]

Prezentare generală

Noul nostru Master în Pace, Reziliență și Justiție Socială este destinat celor care caută o înțelegere avansată a principalelor tendințe contemporane care modelează lumea noastră, cum ar fi criza ecologică, lărgirea inegalității și diviziunea socială, deficitul de resurse și conflictul violent.

Programul analizează în mod critic modul în care societatea răspunde acestor provocări, de la acțiunea colectivă controversată și de la rezistența politică până la eforturile de a crea și a crea comunități mai durabile și mai durabile.

Veți explora subiecte precum:

implicațiile schimbărilor climatice pentru pace și justiție socialărolul limitelor resurselor și apucarea terenurilor în promovarea conflictuluiapariția mișcărilor pentru drepturile indigene și suveranitatea alimentarăcriza instituțiilor democratice și creșterea populismului politicsporirea actiunii colective controversate - atat in taramurile reale, cat si in cele virtuale... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Practica avansată de masterat în consolidarea păcii și soluționarea conflictelor este oferită de Departamentul pentru Studii de Pace și Dezvoltare Internațională, recunos ... [+]

Prezentare generală

Vă interesează avansarea cunoștințelor despre studiile conflictuale contemporane și dezvoltarea abilităților și calităților necesare pentru practica conflictelor profesionale și a păcii?

Doriți să petreceți un an de studiu într-un mediu academic stimulativ, care lucrează cu personalul care se află în fruntea domeniului lor și cu studenți din întreaga lume?

Căutați o experiență de învățare provocatoare, rezolvarea problemelor din lumea reală, abordarea dilemelor etice complexe, realizarea unor proiecte de cercetare independente și abilitățile avansate de implicare a conflictelor?

Doriți să construiți un portofoliu de lucru care să demonstreze că ați obținut un set de competențe profesionale relevante pentru ocuparea forței de muncă în domeniul păcii, al conflictelor și al dezvoltării?... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Noul MA în Relații Internaționale și Studii de Securitate explorează teme ale studiilor privind pacea și conflictele. ... [+]

Prezentare generală

Noul MA în Relații Internaționale și Studii de Securitate explorează teme de studii de pace și conflicte, inclusiv:

războiul, violența și securitatea între și în interiorul statelor și regiunilorcombaterea armelor de distrugere în masă, proliferarea armelor convenționale, violența politică și terorismuldezvoltarea și funcționarea instituțiilor internaționale și regionaletrecut și prezent provocări transnaționale în diplomația internațională și regionalăprovocările globale contemporane, cum ar fi degradarea mediului, traficul / criminalitatea și migrația

Veți dezvolta o înțelegere academică și politică avansată a relațiilor internaționale și a securității, împreună cu abilități analitice care se află în mare cerere în cadrul politicilor instituționale, ONG-urilor și organizațiilor de lobby.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Bradford

Programul nostru vă va oferi abilități esențiale atât în tehnicile moleculare, cât și în cele computaționale. Veți învăța cum să proiectați și să efectuați experimente și ... [+]

Prezentare generală

Bioinformatica este o ramură a științelor vieții care se concentrează pe analizarea și integrarea datelor importante obținute în experimentele biomedicale.

În ultimii ani, tehnologiile "-omice" au transformat practica medicală, cercetarea biomedicală și industria, și există o lipsă de absolvenți de biomedicină cu pregătire bioinformatică în sectorul medical avansat.

Programul nostru vă va oferi abilități esențiale atât în tehnicile moleculare, cât și în cele computaționale. Veți învăța cum să proiectați și să efectuați experimente și să analizați eficient datele secvențiale de generație următoare. Veți dobândi abilități de cercetare miniere de date pentru științele biologice, transcriptomică, genomică, proteomică și metagenomică.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Programul nostru de Master în Afaceri Internaționale și Management vă oferă abilitățile necesare pentru a debloca o gamă largă de oportunități de management la nivel glob ... [+]

Prezentare generală

Programul nostru de Master în Afaceri Internaționale și Management vă oferă abilitățile necesare pentru a debloca o gamă largă de oportunități de management la nivel global.

Veți dezvolta o bază solidă de cunoștințe de management și o înțelegere semnificativă și detaliată a problemelor cu care se confruntă întreprinderile care operează pe scară internațională, cum ar fi:

raționamentele pentru expansiunea internaționalămodalități de intrare pe piața externăteorii strategiei de afaceri internaționalerolul și influența culturii în afacerile internaționalegestionarea interculturală

Programul este flexibil - modulele opționale vă permit să vă adaptați studiile la aspirațiile personale ale carierei. Un modul de cercetare vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a genera și analiza informații de business, și veți putea explora un subiect de alegere în profunzime pentru disertație, sub supravegherea unui expert academic.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Arheologia legistă este aplicația specială a tehnicilor arheologice pentru căutarea și recuperarea materialului doveditor din scenele crimelor, adesea, dar nu întotdeauna ... [+]

Prezentare generală

Arheologia legistă este aplicația specială a tehnicilor arheologice pentru căutarea și recuperarea materialului doveditor din scenele crimelor, adesea, dar nu întotdeauna, legate de rămășițele umane îngropate.

Acest curs este predat de către personalul cu o vastă experiență în domeniul crimei, care lucrează în mod regulat într-o serie de operațiuni și se află în fruntea dezvoltării profesionale a disciplinei.

Cursul va:

Vă oferă cunoștințe practice, analitice și interpretative avansate în domeniul arheologiei criminalisticeFurnizarea de formare în abilități de disciplină pentru a permite absolvenților să urmeze o carieră în Arheologie criminalistică și Criminal Scene Investigation (CSI)Pregătiți elevii pentru o carieră în domenii necunoscute prin accentul pe munca în echipă și pe aplicarea unei baze largi de cunoștințe în rezolvarea problemelor... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest nou program este conceput pentru a dezvolta lideri cu o înțelegere profundă a ideilor, instituțiilor, politicilor și rețelelor de dezvoltare durabilă și a competenț ... [+]

Prezentare generală

Acest nou program este conceput pentru a dezvolta lideri cu o înțelegere profundă a ideilor, instituțiilor, politicilor și rețelelor de dezvoltare durabilă și a competențelor necesare de gândire critică pentru a informa politica și pentru a crea un impact pe termen lung.

Acesta este conceput și livrat de o echipă cu experiențe de cercetare și consultanță de vârf, care sunt pasionați de dezvoltarea durabilă.

Alegerea acestui program înseamnă aderarea la Divizia de Studii pentru Pace și Dezvoltare Internațională la University of Bradford - cel mai mare centru universitar de acest gen din lume.

După absolvire, veți face parte dintr-o rețea mondială de absolvenți, dintre care mulți au jucat rolul de lider în cadrul organizațiilor internaționale.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest curs vă va oferi o înțelegere sistematică a abordărilor economice ale dezvoltării și, în special, rolul instituțiilor financiare și financiare. Elevii vor putea să ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă va oferi o înțelegere sistematică a abordărilor economice ale dezvoltării și, în special, rolul instituțiilor financiare și financiare. Elevii vor putea să evalueze meritele diferitelor mecanisme de finanțare a dezvoltării și să înțeleagă bazele politicii fiscale.

Pe parcursul cursului, veți dezvolta abilitățile necesare pentru analiza aspectelor legate de dezvoltare și pentru a înțelege legăturile dintre statistici și econometrie și pentru a dezvolta expertiza în domeniul comerțului internațional și al politicilor privind cursul de schimb și chestiunile economice conexe. În plus, elevii au posibilitatea de a studia o serie de opțiuni care acoperă managementul proiectelor și programelor, politica publică și politica de dezvoltare.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

O diplomă de master de un an, cu normă întreagă, menită să producă manageri complet rotunjiți, cu accent pe finanțare. Vă veți concentra pe modul în care o afacere creeaz ... [+]

Prezentare generală

O diplomă de master de un an, cu normă întreagă, menită să producă manageri complet rotunjiți, cu accent pe finanțare. Vă veți concentra pe modul în care o afacere creează și măsoară valoarea și cum să abordați contabilitatea și finanțarea dintr-o perspectivă strategică.

Programul combină finanțe și contabilitate cu o examinare detaliată a altor discipline necesare pentru managementul organizațiilor. Acest lucru vă permite de asemenea să luați în considerare luarea deciziilor financiare din mai multe perspective.

Elementele cheie includ:

economie de afaceride gestionare a operațiunilorcontabilitatea strategică și gestiunea financiarăafaceri internationaleplanificarea și strategia de marketing... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Master în Finanțe și Investiții vă oferă o cunoaștere aprofundată a activității corporative, luarea deciziilor de investiții, fondurile de pensii, finanțele internațional ... [+]

Prezentare generală

Master în finanțe și investiții vă oferă o cunoaștere aprofundată a:

Activitatea corporativăInvestiții decizionaleFondul de pensiiFinante Internationale

Este o calificare bine recunoscută care vă va spori potențialul de angajare și carieră în sectoarele financiar, bancar și de asigurări.

Programul nostru se concentrează pe luarea de decizii responsabile în domeniul finanțelor, folosind metode de ultimă oră și instrumente computaționale, cum ar fi Bradford Trading Room, pentru a vă oferi o experiență în ceea ce privește datele privind finanțele economice vii și contextul decizional "în viața reală".

Echilibram teoria financiară și conducerea gândirii cu aplicații practice pentru a produce experți financiari care pot face diferența în lumea reală a afacerilor, finanțelor și investițiilor. Invităm în mod regulat experți externi din mediul academic și din industrie ca vorbitori pentru a spori și mai mult relevanța discuțiilor și studiilor din sala de clasă și pentru a oferi un context semnificativ evenimentelor și tendințelor din acest sector.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Studiul dumneavoastră la nivel de masterat la Bradford va fi o bază pentru viață menită să dezvolte o înțelegere profundă a principiilor tehnice avansate, a instrumentelo ... [+]

Societatea modernă se bazează pe activitatea inginerilor chimici care dezvoltă și proiectează procesele care fac produsele utile societății prin utilizarea eficientă și gestionarea resurselor, inclusiv a apei și a energiei, controlând procedurile de sănătate și siguranță și protejând mediul.

Ingineria chimică oferă instrumente esențiale bazate pe conceptul de durabilitate și amprenta redusă de carbon pentru schimbarea materiilor prime în produse utile într-un mod sigur și rentabil. Inginerii chimici înțeleg cum să modifice starea chimică, biochimică sau fizică a unei substanțe, să creeze totul de la produsele de îngrijire a sănătății (creme de față, sampoane, parfumuri, medicamente) la alimente (produse lactate, cereale, agrochimice) pentru apa dulce) la energie (petrol la combustibili nucleari).... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest program Masterat tehnic vă oferă cunoștințele aprofundate de care aveți nevoie pentru a proiecta structuri inovatoare; gestionarea construcției în mediul construit; ... [+]

Acest program de masterat tehnic concentrat vă oferă cunoștințele aprofundate de care aveți nevoie pentru a:

structurarea structurilor inovatoaresă gestioneze construcția în mediul construitabordarea implicațiilor cutremurelor și provocărilor la sol

Este potrivit pentru candidații cu o diplomă de licență care doresc să își consolideze cunoștințele tehnice și să-și îmbunătățească potențialul de carieră în acest sector.

Veți fi învățați de către personalul activ în cercetare, asigurându-vă că sunteți învățați despre cele mai recente teorii și practici. De asemenea, înseamnă că veți avea oportunități de a lucra la proiecte de cercetare aflate în desfășurare.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest program de Master-full-time va aprofunda abilitățile dumneavoastră tehnice, lărgi înțelegerea dvs. de alte ramuri de inginerie, și îmbunătăți abilitățile de cerceta ... [+]

Acest program de Master-full-time va aprofunda abilitățile dumneavoastră tehnice, lărgi înțelegerea dvs. de alte ramuri de inginerie, și îmbunătăți abilitățile de cercetare.

Este acreditat de către Institutul de Ingineri Mecanici și dezvoltă puncte de conducere și competențe manageriale care pot duce la statutul de Inginer Chartered (CEng).

Veți dezvolta o înțelegere avansată a:

mecanicăSelectarea materialelorde fabricațieMecatronicăCalculatoareDezvoltarea sistemelor mecanice integrate

Veți învăța principiile care stau la baza proiectării și controlului sistemelor mecanice, împreună cu metodele computaționale și de simulare utilizate pentru a asigura fiabilitatea și robustețea sistemelor mecanice.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Noul nostru program de masterat în logistică, analiza datelor și managementul lanțului de aprovizionare este conceput pentru cei care își extind cunoștințele dincolo de d ... [+]

Prezentare generală

Noul nostru program de masterat în logistică, analiza datelor și managementul lanțului de aprovizionare este conceput pentru cei care își extind cunoștințele dincolo de disciplina lor existentă și asigură o carieră în domeniul logisticii, al lanțului de aprovizionare și al transportului.

Programul este conceput cu ajutorul logisticii și al profesioniștilor din lanțul de aprovizionare și se axează pe integrarea tehnicilor de analiză a datelor referitoare la acest domeniu de activitate.

Veți dezvolta înțelegerea de subiecte precum:

Probleme emergente în logistica și managementul lanțului de aprovizionareAnaliza datelor de afaceriLanțul de aprovizionare Analytics și probleme de gestionare a tehnologiei în jurul subiectelor, cum ar fi industria 4.0 și automatizareStrategii de achiziție și sustenabilitate în afaceri... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Programul nostru de Master în Management vă oferă o cunoaștere largă a teoriilor de management cheie, principii și practici, astfel cum se aplică în afaceri. Acesta este ... [+]

Prezentare generală

Programul nostru de Master în Management vă oferă o cunoaștere largă a teoriilor de management cheie, principii și practici, astfel cum se aplică în afaceri.

Acesta este conceput pentru cei care doresc să fie expuși la cea mai largă gamă de discipline de afaceri, decât să se angajeze într-o anumită specialitate. Nu este nevoie să fiți studiat de afaceri / management la nivel de licență.

Veți dezvolta înțelegerea subiectelor, inclusiv:

Economie de afaceriContabilitate și finanțeManagementul resurselor umaneStrategia internațională de afaceriPlanificarea și strategia de marketingDe gestionare a operațiunilor

De asemenea, veți putea să vă adaptați studiile la zonele de interes emergente sau la aspirațiile dvs. de carieră; oferim o gamă largă de module opționale ca parte a portofoliului vast de management postuniversitar... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest program riguros de management financiar vă oferă o bază puternică în disciplinele financiare de bază, inclusiv finanțe, bancare, reglementare, managementul riscuril ... [+]

Prezentare generală

Acest program riguros de management financiar vă oferă o bază puternică în disciplinele financiare de bază, printre care:

finanţabancarregulamentmanagementul riscurilorteoria financiară

Există un accent puternic pe aplicarea cunoștințelor și abilităților de specialitate în scenarii de afaceri din lumea reală. Veți deveni abil în analizarea informațiilor financiare și aplicarea lor în cadrul unei organizații.

Veți dezvolta o înțelegere critică a:

cum funcționează piețele de capitalcum sunt evaluate companiilemodul în care piețele formează contextul de funcționare al managerului financiarmodul în care companiile se pot proteja împotriva riscului și incertitudinii... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Master Managementul European de Afaceri și Internaționale este unic în Marea Britanie. Veți trăi și veți studia în trei țări europene diferite, oferindu-vă o perspectivă ... [+]

Prezentare generală

Master Managementul European de Afaceri și Internaționale este unic în Marea Britanie. Veți trăi și veți studia în trei țări europene diferite, oferindu-vă o perspectivă cu adevărat internațională asupra managementului.

Acesta este livrat în parteneriat cu alte două centre de excelență:

Deusto Business School la Universidad de Deusto, Bilbao, SpaniaAudencia Business School, Nantes, Franța

Programul este predat în trei limbi: spaniolă, franceză și engleză. Veți petrece primul termen în Spania sau Franța, al doilea în Franța sau Spania și al treilea la Școala de Management din Bradford. Puteți petrece ultimele 12 săptămâni de curs pe un loc de muncă sau scrieți un raport.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
13 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest program de atribuire duală este pe deplin acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), oferind o scutire completă față de Nivelul 7 de Di ... [+]

Prezentare generală

Acest program de atribuire duală este pe deplin acreditat de Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD), oferind o scutire completă față de Nivelul 7 de Diplomă Avansată în Managementul Resurselor Umane.

Programul de inspirație de un an te pregătește pentru o poziție de lider senior în HR. Programul vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă distinge de competiție; veți dezvolta expertiza necesară pentru a modela agenda HR în orice sector.

Veți obține informații despre activitățile, funcțiile și mediul unei organizații și despre modul în care funcțiile HR pot aduce o contribuție esențială la succesul acesteia.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Master în Marketing Strategic International dezvoltă cunoștințele de specialitate și abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră de marketing. Veți dezvolta ... [+]

Prezentare generală

Master în Marketing Strategic International dezvoltă cunoștințele de specialitate și abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră de marketing.

Veți dezvolta cunoștințele de lucru ale instrumentelor și tehnicilor de marketing și veți învăța cum să le integrați în planificarea și implementarea programelor și inițiativelor de marketing de succes. Se pune accent puternic pe aplicarea practică, cu oportunități de dezvoltare a abilităților dvs. analitice și de rezolvare a problemelor prin utilizarea de studii de caz și simulări de marketing.

Învățarea de la cadre universitare și studenți din întreaga lume vă oferă o perspectivă inestimabilă asupra problemelor și provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri din mediul de afaceri global de astăzi.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Programul nostru de Master în Marketing și Management acoperă principalele practici de afaceri și principiile de marketing, oferindu-vă gama de competențe de care aveți n ... [+]

Prezentare generală

Programul nostru de Master în Marketing și Management acoperă principalele practici de afaceri și principiile de marketing, oferindu-vă gama de competențe de care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist de marketing sau să urmeze o carieră de management cu o specializare în marketing.

Nu aveți nevoie de un prim grad în afaceri, marketing sau management; programul este conceput pentru cei care doresc să-și construiască o bază de cunoștințe amplă pentru a-și lansa cariera, a schimba direcția de carieră sau pentru a face următorul pas într-o carieră existentă.

Veți dezvolta o înțelegere critică a subiectelor de management, inclusiv:... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest curs dezvoltă cunoștințe și abilități în planificarea și gestionarea proiectelor și programelor de dezvoltare. Este conceput pentru a aprofunda înțelegerea critică ... [+]

Acest curs dezvoltă cunoștințe și abilități în planificarea și gestionarea proiectelor și programelor de dezvoltare. Este conceput pentru a aprofunda înțelegerea critică a strategiilor, proceselor, tehnicilor și problemelor implicate în luarea ideilor de dezvoltare și transformarea lor în realități practice cu rezultate și beneficii identificabile.

Gradul oferă o bază excelentă pentru îmbunătățirea carierei sau conversia pentru cei cu interes și experiență în proiecte de dezvoltare. Cursul se axează pe proiecte de dezvoltare în sectorul public sau în cel de-al treilea sector (voluntar sau comunitar), însă principiile care stau la baza sunt aplicabile tuturor tipurilor de proiecte, inclusiv celor de interes comercial.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Companiile și întreprinderile din industria energetică încearcă deja să adopte SRE în rețea, însă nu dispun de competențe și cunoștințe de gestionare a rețelelor intelige ... [+]

Acest curs este supus validării. Puteți aplica în continuare pentru acest curs în timp ce acesta este aprobat.

Rețeaua inteligentă este o formă modernă a rețelei tradiționale de energie, care aduce tehnologia informatică la o rețea standard de electricitate; permițând o mai bună comunicare între comercianții cu amănuntul, distribuitori și clienți.

Rețelele inteligente pot contribui la integrarea în rețea a unei cantități tot mai mari de surse regenerabile de energie (SRE). SRE reprezintă o provocare pentru rețelele tradiționale de electricitate, deoarece acestea sunt deseori intermitente și dificil de prevăzut. Grilele inteligente ajută firmele de rețea să anticipeze și să răspundă la probleme de la distanță, astfel încât echipele de reparații de la distribuitorul local pot remedia mai repede întreruperile de alimentare.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Metodele 3D de documentare digitală a obiectelor, siturilor și peisajelor oferă un potențial semnificativ pentru arheologie și managementul patrimoniului. Datele digitale ... [+]

Prezentare generală

Metodele 3D de documentare digitală a obiectelor, siturilor și peisajelor oferă un potențial semnificativ pentru arheologie și managementul patrimoniului. Datele digitale pot fi o modalitate de arhivare a patrimoniului (nevoia pentru aceasta a fost ilustrată grafic prin pierderea siturilor de patrimoniu mondial la conflicte) și devine standardul de aur pentru înregistrarea comercială a siturilor și a peisajelor.

Datele digitale pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri:

pentru a monitoriza schimbarea pentru conservare și managementsă investigheze și să analizeze caracteristicileîn scopuri de reconstrucțiepentru a vizualiza și a prezenta trecutuloferind noi modalități de angajare cu publiculoferind acces la site-uri la distanță sau colecții inaccesibile, care sunt altfel dificil de atins.... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Se preconizează că, până în 2020, mai mult de 50 de miliarde de dispozitive sau obiecte din întreaga lume vor fi conectate la internet, transformând internetul obiectelor ... [+]

Se preconizează că, până în 2020, mai mult de 50 de miliarde de dispozitive sau obiecte din întreaga lume vor fi conectate la internet, transformând internetul obiectelor (IoT) într-o tehnologie de bază.

Orașele inteligente, internetul industrial al obiectelor (IIoT), autoturismele, rețelele inteligente, locuințele inteligente și clădirile inteligente, infrastructura inteligentă, agricultura inteligentă, sănătatea inteligentă și mobilitatea inteligentă sunt câteva dintre domeniile de aplicare care conduc la creșterea fenomenală a internetului.

Întreprinderile studiază deja modul în care pot adopta IoT pentru operațiunile lor, însă nu dispun de competențe și cunoștințe în domeniul IoT în rândul angajaților și al conducerii.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Diploma de masterat și PG în Psihologie oferă o cale rapidă de eligibilitate pentru baza de licență pentru calitatea de membru cu British Psychological Society, cu condiț ... [+]

Prezentare generală

Diploma de masterat și PG în Psihologie oferă o cale rapidă de eligibilitate pentru baza de licență pentru calitatea de membru cu British Psychological Society, cu condiția să se atingă un standard minim de 50%.

Acest lucru înseamnă că, în mod normal, solicitanții vor fi studiat deja o anumită psihologie la nivel de licență într-un program de studii anterioare și acum doresc să întreprindă studii suplimentare pentru a permite oportunitatea de specializare în psihologie în viitor.

Acesta este, prin urmare, primul pas spre formarea postuniversitară continuă pentru cei care doresc să urmeze o carieră profesională în Psihologie.

... [-]
Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Scopul principal al MSc Cyber Security este de a pregăti absolvenți profesional pregătiți pentru industrie. Acesta a fost conceput pentru a oferi absolvenților posibilita ... [+]

Scopul principal al MSc Cyber Security este de a pregăti absolvenți profesional pregătiți pentru industrie. Acesta a fost conceput pentru a oferi absolvenților posibilitatea de a dezvolta o înțelegere mai profundă a securității informatice ca disciplină. Accentul în acest program asupra principiilor, tehnologiilor și practicilor securității cibernetice vă ajută să obțineți aptitudinile necesare pentru viitoare studii de doctorat și cariere în cercetare, precum și să deveniți practicieni competenți. Programul cuprinde evoluții deosebite în domeniul securității cu o bază solidă în cercetarea academică și oferă, de asemenea, posibilitatea de a studia subiecte selectate în domeniul informaticii avansate.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest program vă va aprofunda înțelegerea dezvoltării avansate a software-ului, a sistemelor de analiză a datelor, analizei datelor statistice, minelor de date, confidenț ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltați abilitățile necesare pentru o carieră în acest domeniu rapid al științei datelor.

Acest program vă va aprofunda înțelegerea dezvoltării avansate a software-ului, a sistemelor de analiză a datelor, analizei datelor statistice, minelor de date, confidențialității și securității datelor, vizualizării și explorării datelor.

Este un program interdisciplinar, destinat studenților cu o diplomă de licență în domenii precum:

InformaticăInginerie ElectricăMatematicăFizicăEconomie

Predarea noastră este strâns legată de cercetarea din cadrul Facultății de Inginerie și Informatică, care include aspecte legate de calculul aplicat, informatica teoretică, comunicațiile și rețelele. Analiza statistică a datelor în diverse discipline este o temă centrală a cercetării noastre.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Full-time de Științe Analitic MSc și Diploma de studii postuniversitare este un grad de cercetare-concentrat. ... [+]

Prezentare generală

Full-time de Științe Analitic MSc și Diploma de studii postuniversitare este un grad de cercetare-concentrat.

Veți dezvolta experiența și tehnicile necesare pentru a fi un practicant independent al științei analitice moderne, cu abilitățile necesare pentru cercetare și industrie.

Oferă predare de bază în aspecte avansate ale chimiei analitice și vă permite să explorați domenii de cunoștințe de specialitate prin intermediul modulelor opționale.

Veți aplica o gamă largă de tehnici analitice și veți obține experiență de cercetare inestimabilă printr-un proiect extins de cercetare.

După ce au dezvoltat fundamentele științelor analitice, aceste tehnici de bază se aplică disciplinei care includ:... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest Master sau Diploma de studii postuniversitare în științele arheologice oferă absolvenților de arheologie și subiecte conexe o instruire sistematică în aplicarea met ... [+]

Prezentare generală

Acest Master sau Diploma de studii postuniversitare în științele arheologice oferă absolvenților de arheologie și subiecte conexe o instruire sistematică în aplicarea metodelor științifice moderne.

Vă oferă abilitățile practice, analitice și interpretative de care aveți nevoie pentru a aplica o gamă largă de abordări de specialitate, pregătindu-vă nu numai pentru cercetarea științelor arheologice, ci și pentru a urmări oportunități de carieră în toate domeniile arheologiei de masă.

Vă veți alătura unui grup de studenți postuniversitari din întreaga lume și veți avea ocazia să utilizați o gamă largă de facilități și colecții de specialitate, în timp ce veți fi învățați de personal academic academic recunoscut la nivel internațional.... [-]

Regatul Unit Bradford Emiratele Arabe Unite Dubai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză