Citește Descrierea Oficială

University of Bath fost înființată prin Carta regală în 1966. Campusul nostru are vedere la frumosul oraș al Patrimoniului Mondial UNESCO din Bath și oferă un mediu primitor, susținător și inspirat pentru cercetare sau studiu.

Vibranța comunității campusului nostru provine dintr-o cultură a aspirației, a întreprinderii, a creativității și a diversității. Activitățile noastre de cercetare și de predare se concentrează pe puterea noastră academică în știință, tehnologie, inginerie, management și științe sociale. În aceste domenii, am creat un cerc virtuos de cercetare și de predare a excelenței, iar abordarea noastră angajată și agilă este în acord cu agenda globală care se dezvoltă rapid.

Cercetarea noastră are aplicații practice cu beneficii sociale și economice și se desfășoară într-un adevărat spirit de cooperare internațională și interdisciplinară.

Suntem lideri de sector în traducerea descoperirilor în practici, politică, design, eficiență și eficacitate sporite.

Suntem o universitate de prima alegere pentru studenții din întreaga lume. Oferim un amestec distinctiv de reputație academică, un record excepțional de locuri de muncă absolvent, facilități sportive de clasă mondială și un program complet de oportunități sociale, culturale, recreative și de dezvoltare personală.

Etosul nostru de parteneriat sprijină cercetarea noastră, rețelele noastre de plasament și angajarea noastră postuniversitară / postuniversitară. Oferirea de oportunități de plasare pe baza disciplinei noastre este unică printre cele mai importante universități din Marea Britanie de cercetare.

Avem o contribuție pozitivă la vigoarea economiei regiunii noastre, sprijinind unul din cele 17 locuri de muncă și reprezentând aproximativ 300 de milioane de lire sterline pentru Pământul din Bath și Nord-Est Somerset. Centrul nostru de inovare contribuie la diversificarea profilului economic al orașului prin incubarea întreprinderilor cu randament ridicat și coordonarea unui număr de rețele regionale pentru sectoarele tehnologice avansate.


Misiunea noastră

Misiunea noastră este să furnizăm cercetare și predare de nivel mondial, educând studenții noștri să devină lideri și inovatori viitori și să beneficieze de o populație mai largă prin cercetarea, întreprinderea și influența noastră.


Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca un centru internațional de cercetare și predare a excelenței, obținând un impact global prin intermediul absolvenților noștri, al cercetărilor și al parteneriatelor strategice.


Valorile noastre

Valorile noastre pot fi văzute în angajamentul nostru față de:

 • asigurarea calității și excelenței;
 • cultivarea aspirațiilor înalte;
 • sprijinirea libertății de a contesta înțelepciunea primită;
 • aspirând la cele mai înalte standarde de integritate științifică și profesională;
 • lucrul responsabil și cu respect pentru ceilalți;
 • promovarea egalității, diversității, incluziunii și accesibilității;
 • adoptarea celei mai bune practici de mediu.

University of Bath - Un tur al clădirilor și facilităților de la University of Bath pe Vimeo.


Viitorul nostru

În următorii cinci ani, vom construi pe acest bogat patrimoniu al invenției, al întreprinderii și al angajamentului internațional:

 • extind puterea noastră de cercetare prin recrutarea de cercetători dinamici, cultivând talentul lor și alimentând ambiția lor;
 • afirmă influența noastră internațională prin intermediul parteneriatelor internaționale care oferă răspunsuri creative la oportunitățile de cercetare și educație;
 • să devină un lider internațional în educația postuniversitară, să atragă un număr din ce în ce mai mare de studenți postuniversitari prin consolidarea portofoliului de prestigiu existent cu moduri inovatoare și globale de livrare;
 • îmbogăți experiența postuniversitară și universitară prin angajarea în mod intenționat a comunităților noastre de personal, student, angajator, partener și absolvenți;
 • extinde capacitatea și capacitatea noastră prin investiții în noi infrastructuri, facilități și tehnologii. În acest sens, vom spori și caracteristicile distinctive ale excelenței noastre în cercetare și predare.


Strategiile noastre

Oferiți excelență cercetării

Consolidarea capacității noastre de cercetare prin noi numiri academice și investiții de capital va spori impactul și influența noastră. Extinderea populației noastre de doctoranzi și sprijinirea cercetătorilor de la începutul carierei vor spori vibrația culturii noastre de cercetare și vor crea o conductă de talent. Extinderea colaborărilor noastre în cercetare va crește profilul nostru, va oferi noi perspective și vom crea noi oportunități.

Implicarea la nivel regional, național și internațional va asigura faptul că resursele noastre intelectuale au un impact optim asupra accelerării economice și a inovării sociale.


Oferiți excelență didactică

Designul inovator de curriculum și învățarea îmbunătățită prin tehnologie vor menține calitatea recunoscută a livrării noastre. Angajarea în mod semnificativ a studenților noștri și a absolvenților noștri de studii postuniversitare va informa îmbunătățirea continuă a predării și învățării noastre. Angajarea cu angajatorii și organismele profesionale va facilita reacția noastră la abilitățile în schimbare necesare la locul de muncă. Recunoașterea și dezvoltarea excelenței în practicile didactice vor spori nivelul de satisfacție al elevilor și vor susține aspirațiile de carieră ale celor responsabili de furnizarea acestuia. Analiza destinațiilor de carieră ale absolvenților și postuniversitare va asigura că vom aduce o valoare adăugată perspectivelor de angajare. Investițiile în tehnologiile digitale și noua infrastructură ne vor ajuta să satisfacem cererea ridicată pentru furnizarea noastră și vom adopta noi abordări pedagogice.


Promovarea angajamentului internațional și a parteneriatelor

Aprofundarea parteneriatelor noastre formale cu universități internaționale și politicieni preeminenți va consolida rețelele noastre internaționale și va extinde influența noastră. Creșterea mobilității și sprijinul intercultural pentru cercetătorii stabiliți și cei de la începutul carierei vor contribui la creșterea profilului lor internațional și la extinderea rețelelor lor de cercetare. Sprijinirea oportunităților de colaborare bilaterale și multilaterale, a simpozioanelor și a colocviilor va consolida rețelele noastre internaționale. Extinderea oportunităților pentru mobilitatea universitară și postuniversitară va ajuta studenții noștri să-și sporească capacitatea de angajare pe piața globală de recrutare și să creeze rețelele viitorului.


Atrage și susține cei mai buni studenți din diverse medii sociale și culturale

Asigurarea unui mediu incluziv care să anticipeze cerințele variate de sprijin ale diverselor noastre populații de studenți îi va ajuta pe studenții individuali să-și atingă potențialul. Colaborarea cu școlile și colegiile partenere pentru a ridica aspirațiile tinerilor talentați și pentru a ne asigura că au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a beneficia de oferta noastră ne va ajuta să atingem obiectivele noastre de participare extinse. Îmbunătățirea rețelelor noastre de asistență destinate studenților din medii subreprezentate ne va ajuta să ne menținem recordul remarcabil pentru păstrarea și succesul studenților.


Îmbunătățiți experiența studenților în parteneriat cu un organism studențesc angajat

Lucrând în parteneriat cu Uniunea Studenților se va asigura că vocea studentului informează procesul de luare a deciziilor, iar toți elevii, universitari și postuniversitari, beneficiază de sprijin de bunăstare, pastorală și academică de înaltă calitate. De asemenea, va sprijini furnizarea de oportunități de dezvoltare a abilităților personale, profesionale și academice și de implicare în activități sociale, recreative și de voluntariat. Îmbunătățirea activităților noastre de inducție va sprijini tranziția elevilor în viața universității și tranziția absolvenților în studii postuniversitare. Investiția în sprijinul plasamentului va consolida un aspect remarcabil și distinctiv al ofertei noastre.


Dezvoltați capacitatea infrastructurii noastre fizice și a tehnologiei informației pentru a răspunde schimbărilor în volumul și natura activităților noastre

Colaborând îndeaproape cu o serie de autorități locale și parteneriate între întreprinderi locale, vom căuta să dezvoltăm infrastructura noastră fizică pentru a susține creșterea puterii noastre de cercetare și pentru a satisface cererea potențialilor studenți și a absolvenților postuniversitari. Adoptarea de noi tehnologii digitale și creșterea rezistenței infrastructurii IT vor răspunde importanței fundamentale a tehnologiei informației la toate aspectele activităților noastre, precum și sprijinirea extinderii livrării noastre de învățare online și mixte.


Dezvoltă capacitatea oamenilor noștri de a ne atinge obiectivele și de a răspunde în mod flexibil nevoilor în schimbare

Recrutarea celor mai buni oameni și sprijinirea acestora pentru a-și realiza întregul potențial ne vor ajuta să oferim excelență. Investiția în capacitatea noastră de conducere și de management ne va ajuta să sprijinim colegii să răspundă în mod flexibil nevoilor în schimbare ale studenților noștri și ale altor părți interesate.


Oferiți capacitatea financiară excelenței resurselor în cercetare și educație

Furnizarea de excedente financiare ne va permite să investim în viitorul nostru, consolidând capacitatea noastră de cercetare, extindând influența noastră internațională, crescând populația noastră postuniversitară și menținând calitatea experienței studențești. Investițiile selective și alocarea resurselor vor optimiza impactul activităților noastre. Obținerea obiectivului nostru de strângere de fonduri de 66 de milioane de lire sterline de 50 de ani ne va permite să accelerăm livrarea investițiilor în puterea de cercetare și noi facilități pentru a spori experiența studenților.


Atributele noastre

Atributele pe care le primesc comunitățile noastre sunt:

Determinarea de a excela :
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Bath

MA Interpretare și traducere (European) ... [+]

50 de ani de excelență în predare

MA Interpretarea și traducerea la Bath se desfășoară de peste 50 de ani și este respectată pe plan internațional pentru calitatea formării.

Cursul acoperă traducerile profesionale și diferitele tipuri de interpretări, inclusiv interpretarea simultană și consecutivă și legătura în mediul public și comercial. Studenții au acces la cele mai recente suite de interpretare digitală și participă la mini-conferințe pentru a pune aptitudinile în practică, pentru a organiza dezbateri pe teme controversate și pentru a acționa în calitate de delegați și interpreți.

Învățarea de la traducători și interpreți profesioniști... [-]
Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Evoluțiile actuale ale lumii - cum ar fi amenințările la adresa securității, schimbările de conducere, apariția unor noi puteri și evoluția naturii UE - prezintă noi prov ... [+]

Îmbunătățiți-vă cunoștințele despre relațiile internaționale și obțineți abilitățile necesare pentru a despacheta și a detecta cauzele și consecințele celor mai mari provocări ale lumii.

Evoluțiile actuale ale lumii - cum ar fi amenințările la adresa securității, schimbările de conducere, apariția unor noi puteri și evoluția naturii UE - prezintă noi provocări guvernelor, regiunilor și sistemului internațional în ansamblu.

Acest curs explorează în profunzime aceste aspecte, analizând în detaliu politica și elaborarea politicilor în Europa contemporană, rolul Europei ca actor global și interacțiunea puterii, ordinii și instituțiilor internaționale.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Cursul MA Traducere și abilități profesionale în domeniul limbilor străine a fost elaborat în 2003 ca ​​răspuns la solicitările angajatorilor pentru lingviști cu pregătir ... [+]

Cursul MA Traducere și abilități profesionale în domeniul limbilor străine a fost elaborat în 2003 ca ​​răspuns la solicitările angajatorilor pentru lingviști cu pregătire în domeniul traducerii, editării și corecției, printre alte competențe. Acesta este unul dintre puținele cursuri din lume care îi antrenează pe elevi într-o varietate de abilități căutate, care pot fi folosite imediat pe piața profesională.

Învățarea de la traducători și interpreți profesioniști

Cursurile noastre sunt predate de către tutori cu experiență înaltă care lucrează anterior sau în prezent ca traducători profesioniști, editori, manageri de traduceri sau interpreți profesioniști. Ei vor împărtăși o bogată experiență cu dvs. și vor oferi conexiuni utile, inclusiv posibile oportunități de angajare.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Bath

Știința datelor conduce o proporție semnificativă a activității economice globale și influențează progresul științific în numeroase domenii. Acest curs vă oferă instrumen ... [+]

Obțineți o bază solidă în teoria și practica științei datelor. Veți dezvolta cunoștințe de specialitate în domeniul statistic, al învățării în mașină și al tehnologiei software.

Știința datelor conduce o proporție semnificativă a activității economice globale și influențează progresul științific în numeroase domenii. Acest curs vă oferă instrumentele necesare pentru a deveni un expert în industrie cu o bază matematică puternică. Veți câștiga o înțelegere a combinației echilibrate de știință și tehnologie necesară pentru a furniza o știință eficientă a datelor.

Veți învăța baze statistice puternice de relevanță universală și veți dezvolta cunoștințe de specialitate despre tehnicile probabilistice de învățare a mașinilor. Veți câștiga experiență în tehnologiile software care sunt esențiale pentru a pune aceste cunoștințe în practică, abordând provocările seturilor de date mici și mari.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Dacă doriți o carieră care lucrează cu dispozitive și sisteme electronice, masterul nostru vă va dezvolta expertiza pentru a vă pregăti pentru industrie. Vă oferim formar ... [+]

Studiați un maestru care se concentrează pe capacitatea dvs. de angajare, oferindu-vă abilitățile practice de design pentru a-și asuma un rol principal în industria electronică.

Dacă doriți o carieră care lucrează cu dispozitive și sisteme electronice, masterul nostru vă va dezvolta expertiza pentru a vă pregăti pentru industrie. Vă oferim formarea care vă va ajuta să deveniți un inginer talentat care se poate adapta și inova într-un sector în rapidă schimbare.

Cursul nostru acoperă o gamă de tehnologie electronică, inclusiv circuite integrate și circuite imprimate. Veți dezvolta o înțelegere aprofundată a complexității structurilor hardware și software integrate. Folosind controlul modern, automatizarea proiectării, proiectarea semnalelor digitale și mixte și tehnicile de inginerie informatică, veți explora modul de îmbunătățire a performanțelor echipamentelor și dispozitivelor electronice. Aceasta vă oferă un punct de pornire pentru a vă cerceta și dezvolta propriile sisteme electronice, sub-sisteme, tehnologii, procese și produse.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Fie că sunteți absolvent cu scopul de a face o diferență în lume, fie un profesionist care dorește să vă aprofundeze cunoștințele și gândirea critică, suita noastră de cu ... [+]

Dezvoltați abilitățile și înțelegerea pentru a aborda provocările globale ale sărăciei, inegalității, conflictului, sustenabilității și justiției sociale.

Fie că sunteți absolvent cu scopul de a face o diferență în lume, fie un profesionist care dorește să vă aprofundeze cunoștințele și gândirea critică, suita noastră de cursuri de Dezvoltare Internațională MSc este pentru dumneavoastră.

Angajate cu dezbaterile actuale în politică și practică și bazate pe științele sociale interdisciplinare, veți dezvolta instrumentele și încrederea pentru a lucra la soluții creative care abordează problemele practice în moduri strategice.

Patru Pathways distincte oferă o gamă de flexibilitate și lățime, sau șansa de a urmări un interes deosebit în profunzime.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Master nostru de economie aplicată este o suită de cursuri predate, care oferă o pregătire riguroasă în toate aspectele principale ale economiei. ... [+]

Obțineți o bază puternică în domeniul economiei avansate și luați cunoștințele dvs. un pas important în continuare, aplicându-l domeniului care vă interesează cel mai mult.

Master nostru de economie aplicată este o suită de cursuri predate, care oferă o pregătire riguroasă în toate aspectele principale ale economiei.

Începând cu un curs complet de perfecționare în matematică esențială și abilități economice, veți continua să beneficiați de o pregătire avansată în analiza problemelor din microeconomie aplicată, macroeconomie, econometrie și luarea deciziilor strategice.

Cel mai important, veți avea apoi posibilitatea de a adapta cursul la domeniul de afaceri sau politica de care vă interesează cel mai mult, oferindu-vă expertiză suplimentară și un început în căutarea unui loc de muncă în acest domeniu.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Dacă intenționați să lucrați într-o instituție financiară, consultanță, ministerul de finanțe sau economie sau banca centrală, MSc în economie și finanțe este o alegere e ... [+]

Combinând economia de bază cu subiecte de finanțare relevante, acest curs este unul dintre puținele de acest gen și pregătire ideală pentru o carieră axată pe finanțe.

Dacă intenționați să lucrați într-o instituție financiară, consultanță, ministerul de finanțe sau economie sau banca centrală, MSc în economie și finanțe este o alegere excelentă.

Reunind o combinație convingătoare de formare în teoria economică avansată cu modulele de finanțare relevante, masterul nostru de specialitate este unul dintre puținele cursuri din Marea Britanie care oferă acest amestec de subiecte.

Începând cu un curs complet de perfecționare în matematică esențială și abilități economice, vom continua să explorăm modul în care economia poate fi utilizată pentru a ajuta la abordarea problemelor financiare reale, cum ar fi criza financiară globală.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Cursul nostru este destinat inginerilor și oamenilor de știință care doresc să joace un rol de lider în inovarea, proiectarea și gestionarea proceselor și sistemelor dura ... [+]

Luați în considerare provocarea de a crea o societate mai durabilă, învățând cum să dezvolte și să gestionați procese de inginerie chimică mai eficiente din punct de vedere al utilizării resurselor

Cursul nostru este destinat inginerilor și oamenilor de știință care doresc să joace un rol de lider în inovarea, proiectarea și gestionarea proceselor și sistemelor durabile. Îmbunătățirea eficienței utilizării resurselor reprezintă o prioritate majoră pentru industriile de proces care se bazează pe materiale și energie. Cursul nostru se concentrează pe abordarea acestei provocări, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a găsi modalități sustenabile de a face mai mult sau mai bine cu mai puțin.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Cursul nostru vă construiește abilitățile de leadership și management și vă învață cum să le aplicați într-un context de inginerie. Veți explora impactul noilor tehnologi ... [+]

Dezvoltați abilitățile tehnice și înțelegerea afacerilor, operațiunilor și strategiei pentru a vă pregăti pentru o carieră în managementul ingineriei.

Acest curs este nou pentru anul 2018

Cursul nostru vă construiește abilitățile de leadership și management și vă învață cum să le aplicați într-un context de inginerie. Veți explora impactul noilor tehnologii și modul în care acestea se raportează la management în sectorul ingineriei. Studiile dvs. vor acoperi analiza afacerilor, dezvoltarea produselor și gestionarea lanțului de aprovizionare.

Pe parcursul cursului, veți dezvolta o bază solidă în ceea ce privește managementul esențial, cum ar fi finanțe, operațiuni, management de proiect și strategie. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă concentra pe domeniile de management care vă interesează cel mai mult.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Acest specialist MSc în politică publică vă oferă posibilitatea de a explora modul în care se face politica publică, ce formează ea și cum puteți face o diferență reală c ... [+]

Relansați politica publică de la bază în acest curs de învățământ la distanță. Explorați abordările creative pentru a realiza și a influența proiectarea și livrarea politicilor.

Acest specialist MSc în politică publică vă oferă posibilitatea de a explora modul în care se face politica publică, ce formează ea și cum puteți face o diferență reală ca factor de decizie politică.

Veți explora dinamica politică, economică și socială și forțele care influențează problemele de politică publică contemporană. Acest lucru vă va permite să gândiți creativ despre proiectarea și livrarea politicilor publice și despre rolul pe care îl aveți în cadrul acestuia.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Cursul nostru vă va ajuta să vă avansați în carieră într-o zonă inovatoare și în dezvoltare a ingineriei. Acesta echilibrează teoria avansată cu abilități tehnice, astfel ... [+]

Aflați abilitățile și tehnicile esențiale necesare pentru dezvoltarea sistemelor autonome, a inteligenței artificiale integrate și a roboticii.

Acest curs este nou pentru anul 2018

Cursul nostru vă va ajuta să vă avansați în carieră într-o zonă inovatoare și în dezvoltare a ingineriei. Acesta echilibrează teoria avansată cu abilități tehnice, astfel încât să puteți învăța să dezvoltați sisteme operaționale complete. Cursul nostru este potrivit pentru dvs. dacă aveți o experiență în domeniul ingineriei electronice și electronice, al informaticii sau al unei discipline conexe.

În timpul cursului, veți obține o înțelegere globală a modului de cercetare, proiectare și dezvoltare a sistemelor. Veți explora ingineria robotică și software-ul, tehnologiile, procesele și produsele sistemelor autonome în cadrul lanțului valoric al industriei. Alte domenii pe care le veți acoperi includ inteligența computațională, învățarea automată și senzorii.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Acest curs abordează principalele provocări globale ale crizei conflictuale și umanitare, concentrându-se în mod practic pe instrumentele și abordările care pot răspunde ... [+]

Dezvoltați o înțelegere critică a crizei de conflict și umanitar în acest curs de învățământ la distanță. Obțineți abilități în procesul de construire a păcii și răspuns umanitar.

Acest curs abordează principalele provocări globale ale crizei conflictuale și umanitare, concentrându-se în mod practic pe instrumentele și abordările care pot răspunde acestor provocări. Veți examina în detaliu complexitatea implicată în rezolvarea conflictelor și promovarea păcii. În plus, veți explora, de asemenea, soluții de politică durabilă care să răspundă nevoilor persoanelor strămutate de conflicte și dezastre naturale.

Bazându-se pe studii de caz din Orientul Mijlociu și din Africa de Nord, Africa Subsahariană și Asia de Sud, veți afla cum se desfășoară provocările practice și politice legate de răspunsul la criza conflictuală și umanitară în contexte specifice.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath

Veți învăța să utilizați cunoștințe noi pentru a rezolva probleme complexe de învățare automată și sisteme autonome. Veți dezvolta o serie de aptitudini, inclusiv teoria ... [+]

Aflați cum să cercetați, să proiectați și să dezvoltați tehnologia de învățare în mașină și tehnologiile autonome. Veți fi pregătiți pentru o gamă largă de cariere în industrie.

Sistemele inteligente și autonome sunt din ce în ce mai importante în toate domeniile vieții umane și din activitatea de medicină și de explorare a spațiului în agricultură și divertisment.

Înțelegerea și dezvoltarea sistemelor autonome implică o serie de aptitudini și cunoștințe, inclusiv proiectarea de sisteme interactive cu elemente umane și mașini, precum și sisteme de modelare și construire care pot să simtă și să învețe.

Învățarea în mașină este în centrul sistemelor autonome și inteligente, inclusiv viziunea pe calculator și robotica. De asemenea, aceasta susține evoluțiile recente din analiza datelor în multe domenii.... [-]

Regatul Unit Claverton Down
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Bath University - 50th anniversary video

Address
BA2 7AY Claverton Down, England, Regatul Unit