University of Bath

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Am primit Carta noastră Regală în 1966 și suntem acum constituiți ca o universitate de top 10 din Marea Britanie, cu o reputație de excelență în cercetare și predare.

University of Bath este o universitate de clasă mondială care oferă oportunități de predare și cercetare fantastice, o schemă de plasament bine susținută și bine pusă la punct, facilități sportive de primă clasă și un campus și un oraș plin de viață și sociabil.

Universitatea este considerată Gold în cadrul Cadrului de Excelență în Predare (TEF), evaluarea de către Guvern a calității didactice în universități, ceea ce înseamnă că predarea ei este de cea mai înaltă calitate în Marea Britanie.

Suntem pe locul 6 în Marea Britanie de The Guardian University Guide 2020 și pe locul 4 în Studiul Experienței Studenților. Bath este, de asemenea, pe locul 5 pentru perspectivele de absolvire de Times and Sunday Times Good University Guide 2020.

Strategia universității

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să furnizăm cercetare și predare de nivel mondial, educând studenții noștri să devină lideri și inovatori viitori și să beneficieze de o populație mai largă prin cercetarea, întreprinderea și influența noastră.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim recunoscuți ca un centru internațional de cercetare și predare a excelenței, obținând un impact global prin intermediul absolvenților noștri, al cercetărilor și al parteneriatelor strategice.

Valorile noastre

Valorile noastre pot fi văzute în angajamentul nostru față de:

 • asigurarea calității și excelenței;
 • cultivarea aspirațiilor înalte;
 • sprijinirea libertății de a contesta înțelepciunea primită;
 • aspirând la cele mai înalte standarde de integritate științifică și profesională;
 • lucrul responsabil și cu respect pentru ceilalți;
 • promovarea egalității, diversității, incluziunii și accesibilității;
 • adoptarea celei mai bune practici de mediu.

134178_pexels-photo-3184407.jpeg

Strategiile noastre

Oferiți excelență cercetării

Consolidarea capacității noastre de cercetare prin noi programări academice și investiții de capital ne va crește impactul și influența. Extinderea populației noastre de doctoranzi și sprijinirea cercetătorilor din cariera timpurie va spori vibrația culturii noastre de cercetare și va crea o conductă de talent. Extinderea colaborărilor noastre de cercetare ne va crește profilul, va oferi perspective noi și va crea noi oportunități. Angajarea la nivel regional, național și internațional va asigura că resursele noastre intelectuale au un impact optim asupra accelerării economice și inovării societății.

Oferiți excelența în predare

Designul inovator de curriculum și învățarea îmbunătățită prin tehnologie vor menține calitatea recunoscută a livrării noastre. Angajarea în mod semnificativ a studenților noștri și a absolvenților noștri de studii postuniversitare va informa îmbunătățirea continuă a predării și învățării noastre. Angajarea cu angajatorii și organismele profesionale va facilita reacția noastră la abilitățile în schimbare necesare la locul de muncă. Recunoașterea și dezvoltarea excelenței în practicile didactice vor spori nivelul de satisfacție al elevilor și vor susține aspirațiile de carieră ale celor responsabili de furnizarea acestuia. Analiza destinațiilor de carieră ale absolvenților și postuniversitare va asigura că vom aduce o valoare adăugată perspectivelor de angajare. Investițiile în tehnologiile digitale și noua infrastructură ne vor ajuta să satisfacem cererea ridicată pentru furnizarea noastră și vom adopta noi abordări pedagogice.

Promovarea implicării și parteneriatelor internaționale

Aprofundarea parteneriatelor noastre formale cu universități internaționale și politicieni preeminenți va consolida rețelele noastre internaționale și va extinde influența noastră. Creșterea mobilității și sprijinul intercultural pentru cercetătorii stabiliți și cei de la începutul carierei vor contribui la creșterea profilului lor internațional și la extinderea rețelelor lor de cercetare. Sprijinirea oportunităților de colaborare bilaterale și multilaterale, a simpozioanelor și a colocviilor va consolida rețelele noastre internaționale. Extinderea oportunităților pentru mobilitatea universitară și postuniversitară va ajuta studenții noștri să-și sporească capacitatea de angajare pe piața globală de recrutare și să creeze rețelele viitorului.

Atrageți și susțineți cei mai buni studenți din medii sociale și culturale diverse

Asigurarea unui mediu incluziv care să anticipeze cerințele variate de sprijin ale diverselor noastre populații de studenți îi va ajuta pe studenții individuali să-și atingă potențialul. Colaborarea cu școlile și colegiile partenere pentru a ridica aspirațiile tinerilor talentați și pentru a ne asigura că au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a beneficia de oferta noastră ne va ajuta să atingem obiectivele noastre de participare extinse. Îmbunătățirea rețelelor noastre de asistență destinate studenților din medii subreprezentate ne va ajuta să ne menținem recordul remarcabil pentru păstrarea și succesul studenților.

Îmbunătățește experiența studentului în parteneriat cu un corp de student angajat

Lucrând în parteneriat cu Uniunea Studenților se va asigura că vocea studentului informează procesul de luare a deciziilor, iar toți elevii, universitari și postuniversitari, beneficiază de sprijin de bunăstare, pastorală și academică de înaltă calitate. De asemenea, va sprijini furnizarea de oportunități de dezvoltare a abilităților personale, profesionale și academice și de implicare în activități sociale, recreative și de voluntariat. Îmbunătățirea activităților noastre de inducție va sprijini tranziția elevilor în viața universității și tranziția absolvenților în studii postuniversitare. Investiția în sprijinul plasamentului va consolida un aspect remarcabil și distinctiv al ofertei noastre.

Dezvoltarea capacității infrastructurii noastre fizice și a IT-ului de a răspunde modificărilor în volumul și natura activităților noastre

Colaborând îndeaproape cu o serie de autorități locale și parteneriate între întreprinderi locale, vom căuta să dezvoltăm infrastructura noastră fizică pentru a susține creșterea puterii noastre de cercetare și pentru a satisface cererea potențialilor studenți și a absolvenților postuniversitari. Adoptarea de noi tehnologii digitale și creșterea rezistenței infrastructurii IT vor răspunde importanței fundamentale a tehnologiei informației la toate aspectele activităților noastre, precum și sprijinirea extinderii livrării noastre de învățare online și mixte.

Dezvoltați capacitatea oamenilor noștri de a ne îndeplini obiectivele și de a răspunde flexibil nevoilor în schimbare

Recrutarea celor mai buni oameni și sprijinirea acestora pentru a-și realiza întregul potențial ne vor ajuta să oferim excelență. Investiția în capacitatea noastră de conducere și de management ne va ajuta să sprijinim colegii să răspundă în mod flexibil nevoilor în schimbare ale studenților noștri și ale altor părți interesate.

Oferiți capacitatea financiară pentru excelența resurselor în cercetare și educație

Furnizarea de excedente financiare ne va permite să investim în viitorul nostru, consolidând capacitatea noastră de cercetare, extindând influența noastră internațională, crescând populația noastră postuniversitară și menținând calitatea experienței studențești. Investițiile selective și alocarea resurselor vor optimiza impactul activităților noastre. Obținerea obiectivului nostru de strângere de fonduri de 66 de milioane de lire sterline de 50 de ani ne va permite să accelerăm livrarea investițiilor în puterea de cercetare și noi facilități pentru a spori experiența studenților.

Patrimoniul nostru

University of Bath fost înființată prin Carta regală în 1966. Campusul nostru are vedere la frumosul oraș al Patrimoniului Mondial UNESCO din Bath și oferă un mediu primitor, susținător și inspirat pentru cercetare sau studiu.

Vibranța comunității campusului nostru provine dintr-o cultură a aspirației, a întreprinderii, a creativității și a diversității. Activitățile noastre de cercetare și de predare se concentrează pe puterea noastră academică în știință, tehnologie, inginerie, management și științe sociale. În aceste domenii, am creat un cerc virtuos de cercetare și de predare a excelenței, iar abordarea noastră angajată și agilă este în acord cu agenda globală care se dezvoltă rapid.

Cercetarea noastră are aplicații practice cu beneficii sociale și economice și este realizată într-un adevărat spirit de cooperare internațională și interdisciplinară. Suntem lideri de sector în traducerea descoperirii în practică, politică, proiectare, eficiență și eficiență îmbunătățite.

Suntem o universitate de prima alegere pentru studenții din întreaga lume. Oferim un amestec distinctiv de reputație academică, un record excepțional de locuri de muncă absolvent, facilități sportive de clasă mondială și un program complet de oportunități sociale, culturale, recreative și de dezvoltare personală.

Etosul nostru de parteneriat se bazează pe cercetarea noastră, rețelele noastre de plasament și gradul de angajare postuniversitar. Oferirea de oportunități de plasament în baza disciplinei noastre este unică printre universitățile de cercetare din Marea Britanie.

Aducem o contribuție pozitivă la vigoarea economiei regiunii noastre, susținând unul din 17 locuri de muncă și reprezentând aproximativ 300 de milioane de lire sterline la PIB-ul din Bath și Somerset de Nord-Est. Centrul nostru de inovație ajută la diversificarea profilului economic al orașului prin incubarea de afaceri cu randament ridicat și coordonarea unui număr de rețele regionale pentru sectoarele de tehnologie avansată.

Viitorul nostru

În perioada 2016-2021, obiectivul nostru este să ne bazăm pe această bogată moștenire de invenție, întreprindere și angajament internațional pentru:

 • extind puterea noastră de cercetare prin recrutarea de cercetători dinamici, cultivând talentul lor și alimentând ambiția lor;
 • afirmă influența noastră internațională prin intermediul parteneriatelor internaționale care oferă răspunsuri creative la oportunitățile de cercetare și educație;
 • să devină un lider internațional în educația postuniversitară, să atragă un număr din ce în ce mai mare de studenți postuniversitari prin consolidarea portofoliului de prestigiu existent cu moduri inovatoare și globale de livrare;
 • îmbogăți experiența postuniversitară și universitară prin angajarea în mod intenționat a comunităților noastre de personal, student, angajator, partener și absolvenți;
 • extindeți-ne capacitatea și capacitatea investind în infrastructură, instalații și tehnologii noi.

În acest sens, vom îmbunătăți, de asemenea, caracteristicile distinctive ale cercetării și excelenței noastre în predare.

Clasamentul nostru universitar

Suntem foarte bine clasați în tabelele ligii independente pentru performanța generală, satisfacția studenților și angajarea absolvenților.

Repere

 • A fost acordat statutul de aur în cadrul Cadrului de excelență didactică al guvernului
 • Clasat pe locul 4 din 122 în Studiul Experienței Studenților 2018
 • Locul 6 la cea mai bună universitate din Marea Britanie de către Guardian University Guide 2020
 • Locul 4 pentru ocuparea forței de muncă după șase luni în Ghidul Universității Guardian 2020
 • 87,26% pentru satisfacția generală a studenților în Studiul Național al Studenților din 2019
 • Locul 5 pentru perspectivele de absolvire de The Times și The Sunday Times Good University Guide 2020

Locații

Claverton Jos

Address
BA2 7AY Claverton Jos, Anglia, Regatul Unit