Citește Descrierea Oficială

Suntem una dintre școlile de business din Marea Britanie. Ne aflăm pe primul loc în domeniul marketingului, al doilea pentru studiile de afaceri și management (Ghidul universitar complet 2018) și al treilea pentru studiile de afaceri (The Times and Sunday Times University Guide 2017).

Suntem un centru de conducere pentru cercetarea în domeniul managementului, plasat pe locul 8 în Marea Britanie în ultimul site web de evaluare a exercițiului de evaluare externă.

EQUIS, Inspectoratul de calitate al Fundației Europene pentru Managementul Dezvoltării, ne-au acordat acreditare de cinci ani. Doar aproximativ 1% din școlile de afaceri din întreaga lume au obținut cu succes această recunoaștere.

Cercetarea noastră

Avem o reputație excelentă pentru calitatea cercetărilor noastre care acoperă toate domeniile de management. Organizăm cercetarea noastră în centrele de cercetare inter-funcționale, care își concentrează inițiativele și finanțarea.

Aceste centre se suprapun cu interesele diviziilor și temelor noastre de cercetare.

Comunitatea noastra

Avem o facultate de peste 100 de cadre didactice și de cercetare și o echipă profesională de aproximativ 70 de personal managerial și administrativ.

Avem aproximativ 2500 de studenți: 150 de studenți MBA, 600 de studenți MSc, 250 de studenți și peste 1500 de studenți.

Cursurile noastre

  • Cursuri de licență
  • Cursuri de masterat
  • Programe de MBA
  • Programe de studii științifice
  • Programe de dezvoltare executivă

Identitatea și scopul nostru

  • Angajăm afaceri și societate pentru a influența prezentul și a modela viitorul prin bursa noastră.
  • Atragem mințile minunate pentru a produce cei mai buni absolvenți de afaceri și pentru a educa următoarea generație de lideri.
  • Oferim o educație relevantă în practică, care să ofere cea mai bună experiență posibilă pentru studenți.
  • Realizăm acest lucru prin faptul că suntem o școală de conducere colegială, responsabilă din punct de vedere social, care desfășoară activități de cercetare la nivel internațional.

Pentru a pregăti studenții cu cele mai bune oportunități, cercetătorii noștri fac cercetări de nivel mondial pe o bază continuă. Suntem dornici să generăm idei care au un impact la locul de muncă și credem că elevii învață cel mai bine prin dezbateri interactive, astfel încât oportunitatea de a pune în discuție gândirea actuală este încurajată pozitiv. Este acest parteneriat între student și universitar, care explică de ce suntem atât de bine clasați atât pentru satisfacția studenților, cât și pentru angajarea în facultate.

Orașul

Baia este unul dintre cele mai interesante, cosmopolite și vibrante orașe din Marea Britanie. Este, de asemenea, pe lista patrimoniului mondial UNESCO și este o destinație turistică populară datorită istoriei sale romane și georgiene. Orașul este cunoscut în special pentru frumoasa sa arhitectură georgiană și pentru izvoarele termale naturale.

Baia este, de asemenea, un oraș plin de viață și cosmopolit, oferind cumpărături mari și o gamă largă de cafenele, baruri, restaurante și cluburi. De asemenea, are două cinematografe și trei teatre. Ca oraș mic, este ușor să vă găsiți în jur. Vizitați Bath, care oferă mai multe informații despre ceea ce orașul are de oferit, iar The Pig Guide oferă un ghid prietenos de întâlnire / restaurant pentru Bath. Lista de sărituri de la baie promovează, de asemenea, evenimentele pentru studenți în și în jurul orașului.

Există multe modalități prin care vă puteți implica în comunitatea școlii, inclusiv prin aderarea la comitetele noastre de evenimente și ajutând la organizarea de evenimente, Clubul de convorbiri care se întâlnește în fiecare săptămână, care le permite studenților să-și îmbunătățească limba engleză într-un mediu informal sau studenții și personalul școlii, fotbal și baschet echipe.

Uniunea studenților

Uniunea Studenților oferă o gamă largă de servicii și activități. Se găsește în aproape 100 de societăți diferite, 55 de cluburi sportive diferite și oferă oportunități de voluntariat, precum și organizarea de evenimente regulate, cum ar fi Săptămâna Freshers, Bilele de vară și excursii de o zi.

Campusul

Micul campus este amplasat pe terenuri extinse cu vederi deschise și este la o milă distanță de centrul orașului. Acesta găzduiește o gamă largă de spații de cazare, o bibliotecă de 24 de ore, magazine, două bănci, un centru de artă Chaplaincy, The Edge, facilități sportive de clasă mondială și mai multe restaurante, cafenele și baruri, creând un sentiment puternic de comunitate.

Sport la Bath

Satul de antrenament sportiv al Universității oferă unele dintre cele mai bune facilități sportive din Marea Britanie. Facilitățile includ suită de fitness, pistă de atletism cu 8 benzi, piscină de 50 m, 18 terenuri de tenis, 12 terenuri de badminton, judo dojo, 8 piste de împrejmuire, pistoale cu pistoale de aer, piste bobsleigh și terenuri de rugby și fotbal.

Studenti internationali

Baia are studenți din peste 130 de țări diferite, reprezentând doar peste 30% din populația studenților. Oferim comunității noastre de studenți internaționali un mediu favorabil și cosmopolit în care să învățăm. Site-ul Biroului Internațional oferă informații și asistență suplimentare.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


University of Bath School of Management

Acest curs este destinat absolvenților care doresc să completeze mediul lor non-management cu cunoștințe de management, instrumente și abilități. ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să completeze mediul lor non-management cu cunoștințe de management, instrumente și abilități.

Prezentare generală

Obțineți o introducere puternică în subiectele de management de bază cu opțiunea de a se specializa în:

marketingde gestionare a operațiunilorfinanţamanagementul resurselor umaneresponsabilitatea socială a întreprinderilor

În timpul verii, veți pune în practică conceptele învățate. Veți alege între o dizertație sau proiecte manageriale atât cu profit, cât și cu organizații non-profit.

Nivelul de viză de nivel 4

Beneficiați de un proces simplificat de solicitare a vizelor și obțineți șase luni de plecare după curs.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Aflați perspective conceptuale, analitice și practice în gestionarea eficientă a operațiunilor în cadrul organizațiilor globale. ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să lucreze în domeniile manageriale sau de consultanță în operațiuni, logistică sau managementul lanțului de aprovizionare.

Prezentare generală

Aflați perspective conceptuale, analitice și practice în gestionarea eficientă a operațiunilor în cadrul organizațiilor globale.

Veți obține cunoștințe avansate și abilități pentru a vă oferi încrederea pentru a începe o carieră în managementul lanțului de aprovizionare. Deveniți un profesionist bine conectat cu abilități care sunt de dorit în multe industrii.

Nivelul de viză de nivel 4

Beneficiați de un proces simplificat de solicitare a vizelor și obțineți șase luni de plecare după curs.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Absolvenții care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale cheie și sunt interesați de o carieră în managementul resurselor umane sau în consultanță. ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să-și dezvolte abilitățile manageriale cheie și sunt interesați de o carieră în managementul resurselor umane sau în consultanță.

Prezentare generală

Obțineți cele mai recente cunoștințe în administrarea oamenilor și dezvoltați abilitățile dumneavoastră în consultanță. De asemenea, vă veți dezvolta abilitățile manageriale cheie în acest curs flexibil.

Combinarea teoriei cu aplicarea practică prin intermediul provocărilor organizaționale. Veți absolvi pregătit pentru un rol atât în ​​managementul resurselor umane, cât și în consultanță.

Nivelul de viză de nivel 4

Beneficiați de un proces simplificat de solicitare a vizelor și obțineți șase luni de plecare după curs.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Ingineri, științe sau absolvenți de management care doresc să-și dezvolte abilitățile de inovare și tehnologie / inginerie. ... [+]

Acest curs este pentru

Ingineri, științe sau absolvenți de management care doresc să-și dezvolte abilitățile de inovare și tehnologie / inginerie.

Prezentare generală

Învățați să deveniți un lider care poate gestiona și inova în medii complexe de afaceri. Veți deveni echipat cu abilități de a vă asuma un rol de lider în managementul inovației și al tehnologiei.

Două dintre facultățile Universității, Management și Inginerie

Nivelul de viză de nivel 4

Beneficiați de un proces simplificat de solicitare a vizelor și obțineți șase luni de plecare după curs.

Suntem un grup mic de universități britanice selectate pentru a participa.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Obțineți o înțelegere solidă a problemelor legate de sustenabilitate legate de responsabilitatea socială a întreprinderilor. De asemenea, vă veți dezvolta abilitățile în ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să dezvolte abilități manageriale cheie, cu accent pe aspectele legate de durabilitate.

Prezentare generală

Obțineți o înțelegere solidă a problemelor legate de sustenabilitate legate de responsabilitatea socială a întreprinderilor. De asemenea, vă veți dezvolta abilitățile în domeniile principale de afaceri cu acest Master inovatoare.

Veți explora provocările de a asigura sustenabilitatea în gestionarea firmelor. Veți învăța, de asemenea, să gestionați relațiile cu comunitățile, cu societatea și cu mediul natural.

Nivelul de viză de nivel 4

Beneficiați de un proces simplificat de solicitare a vizelor și obțineți șase luni de plecare după curs.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Dezvoltați abilitățile tehnice și înțelegerea afacerilor, operațiunilor și strategiei pentru a vă pregăti pentru o carieră în managementul ingineriei. ... [+]

Dezvoltați abilitățile tehnice și înțelegerea afacerilor, operațiunilor și strategiei pentru a vă pregăti pentru o carieră în managementul ingineriei.

Acest curs este nou pentru anul 2018

Cursul nostru vă construiește abilitățile de leadership și management și vă învață cum să le aplicați într-un context de inginerie. Veți explora impactul noilor tehnologii și modul în care acestea se raportează la management în sectorul ingineriei. Studiile dvs. vor acoperi analiza afacerilor, dezvoltarea produselor și gestionarea lanțului de aprovizionare.

Pe parcursul cursului, veți dezvolta o bază solidă în ceea ce privește managementul esențial, cum ar fi finanțe, operațiuni, management de proiect și strategie. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă concentra pe domeniile de management care vă interesează cel mai mult.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Îmbunătățiți înțelegerea teoriei marketingului de bază. Veți dezvolta un set de aptitudini evaluate de industria de marketing. ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții caută o cale de specialitate pentru o carieră în marketing.

Prezentare generală

Îmbunătățiți înțelegerea teoriei marketingului de bază. Veți dezvolta un set de aptitudini evaluate de industria de marketing.

Veți obține un echilibru între învățarea celei mai recente teorii și practici de marketing care o aplică. Cursul nostru cuprinde cele trei elemente de bază ale marketingului modern:

marketing către consumatorimarketing pentru întreprinderi și organizațiimarketing și societate

Avem legături strânse cu o serie de organizații. Aceasta înseamnă că primim contribuție la cursul nostru din partea liderilor din industrie. Veți învăța abilități de afaceri care sunt importante pentru angajatorii potriviți.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Învățați abilități fundamentale de afaceri și management alături de natura, contextul și procesul de antreprenoriat. Veți dezvolta abilitățile antreprenoriale în timp ce ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să dezvolte o mentalitate antreprenorială și să-și construiască cariere antreprenoriale.

Prezentare generală

Învățați abilități fundamentale de afaceri și management alături de natura, contextul și procesul de antreprenoriat. Veți dezvolta abilitățile antreprenoriale în timp ce învățați cum să gestionați organizațiile dinamice.

Explorați antreprenoriatul în contexte independente, corporative, de familie și sociale. Veți învăța să creați, să dezvoltați și să dezvoltați idei de afaceri.

Veți absolvi pregătit pentru o carieră antreprenorială și o varietate de roluri de conducere.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Obțineți o înțelegere avansată a mediului de afaceri internațional. Dezvoltați o înțelegere profundă a contextelor naționale și culturale în care funcționează firmele. Ve ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să lucreze în companii multinaționale sau să gestioneze într-un context internațional.

Prezentare generală

Obțineți o înțelegere avansată a mediului de afaceri internațional. Dezvoltați o înțelegere profundă a contextelor naționale și culturale în care funcționează firmele. Veți absolvi pregătiți pentru provocările managementului global.

Masterul nostru acoperă o varietate de funcții de afaceri și este interdisciplinar. Combinăm studiile de management cu o înțelegere a mediului economic internațional. Veți învăța să vă apreciați și să respectați natura complexă și în schimbare a pieței globalizate de astăzi.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Deveniți un lider de afaceri al viitorului. Dezvoltați-vă abilitățile în tehnologia informației, metode cantitative pentru analiza datelor și luarea deciziilor optimizate ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care doresc să-și înceapă cariera în aplicațiile de analiză a afacerilor.

Prezentare generală

Deveniți un lider de afaceri al viitorului. Dezvoltați-vă abilitățile în tehnologia informației, metode cantitative pentru analiza datelor și luarea deciziilor optimizate.

Veți învăța cum să obțineți, să curățați, să procesați și să vizualizați date. Deveniți un expert în manipularea și analiza datelor importante. Dezvoltați instrumentele și abilitățile de înțelegere, înțelegere și transferabile.

Veți avea acces la cel mai recent software de analiză a afacerilor datorită parteneriatului nostru cu IBM și SAS.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Primiți o fundație teoretică solidă în contabilitate și finanțe. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pentru o ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care au experiență de afaceri puțin sau deloc și doresc o carieră în domeniul financiar sau contabil.

Prezentare generală

Primiți o fundație teoretică solidă în contabilitate și finanțe. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pentru o carieră legată de finanțe.

Dezvoltați o cunoaștere aprofundată a sistemului financiar. Veți învăța să analizați deciziile financiare și motivațiile celor care le fac. Veți aplica aceste cunoștințe într-o gamă de scenarii în lumea reală.

Cursul nostru aduce expertiză de la departamentele Universității de Științe Matematice și Economie. Acest lucru vă asigură că veți avea acces la o gamă largă de experiențe de predare și cercetare.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Primiți o fundație teoretică solidă în domeniul finanțelor. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pentru o cari ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care au puțină experiență de afaceri sau nu și doresc o carieră în domeniul finanțelor.

Prezentare generală

Primiți o fundație teoretică solidă în domeniul finanțelor. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pentru o carieră legată de finanțe.

Dezvoltați o cunoaștere aprofundată a sistemului financiar. Veți învăța să analizați deciziile financiare și motivațiile celor care le fac. Veți aplica aceste cunoștințe într-o gamă de scenarii în lumea reală.

Cursul nostru aduce expertiză de la departamentele Universității de Științe Matematice și Economie. Acest lucru vă asigură că veți avea acces la o gamă largă de experiențe de predare și cercetare.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Primiți o fundație teoretică solidă în domeniul financiar și bancar. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pent ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care au puțină experiență de afaceri sau nu și doresc o carieră în domeniul financiar sau bancar.

Prezentare generală

Primiți o fundație teoretică solidă în domeniul financiar și bancar. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pentru o carieră financiară sau bancară.

Dezvoltați o cunoaștere aprofundată a sistemului financiar. Veți învăța să analizați deciziile financiare și motivațiile celor care le fac. Veți aplica aceste cunoștințe într-o gamă de scenarii în lumea reală.

Cursul nostru aduce expertiză de la departamentele Universității de Științe Matematice și Economie. Acest lucru vă asigură că veți avea acces la o gamă largă de experiențe de predare și cercetare.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bath School of Management

Primiți o fundație teoretică solidă în managementul financiar și al riscului. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi preg ... [+]

Acest curs este pentru

Absolvenții care au puțină experiență de afaceri sau nu și doresc o carieră în domeniul finanțelor sau al gestionării riscurilor.

Prezentare generală

Primiți o fundație teoretică solidă în managementul financiar și al riscului. Utilizați abilitățile cantitative și îmbunătățiți capacitatea de angajare. Veți absolvi pregătit pentru o carieră legată de finanțe.

Dezvoltați o cunoaștere aprofundată a sistemului financiar. Veți învăța să analizați deciziile financiare și motivațiile celor care le fac. Veți aplica aceste cunoștințe într-o gamă de scenarii în lumea reală.

Cursul nostru aduce expertiză de la departamentele Universității de Științe Matematice și Economie. Acest lucru vă asigură că veți avea acces la o gamă largă de experiențe de predare și cercetare.... [-]

Regatul Unit Bath
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to the University of Bath School of Management