University of Bath School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem una dintre școlile de business din Marea Britanie. Ne aflăm pe primul loc în domeniul marketingului, al doilea pentru studiile de afaceri și management (Ghidul universitar complet 2018) și al treilea pentru studiile de afaceri (The Times and Sunday Times University Guide 2017).

Suntem un centru de conducere pentru cercetarea în domeniul managementului, plasat pe locul 8 în Marea Britanie în ultimul site web de evaluare a exercițiului de evaluare externă.

EQUIS, Inspectoratul de calitate al Fundației Europene pentru Managementul Dezvoltării, ne-au acordat acreditare de cinci ani. Doar aproximativ 1% din școlile de afaceri din întreaga lume au obținut cu succes această recunoaștere.

Cercetarea noastră

Avem o reputație excelentă pentru calitatea cercetărilor noastre care acoperă toate domeniile de management. Organizăm cercetarea noastră în centrele de cercetare inter-funcționale, care își concentrează inițiativele și finanțarea.

Aceste centre se suprapun cu interesele diviziilor și temelor noastre de cercetare.

Comunitatea noastra

Avem o facultate de peste 100 de cadre didactice și de cercetare și o echipă profesională de aproximativ 70 de personal managerial și administrativ.

Avem aproximativ 2500 de studenți: 150 de studenți MBA, 600 de studenți MSc, 250 de studenți și peste 1500 de studenți.

Cursurile noastre

  • Cursuri de licență
  • Cursuri de masterat
  • Programe de MBA
  • Programe de studii științifice
  • Programe de dezvoltare executivă

Identitatea și scopul nostru

  • Angajăm afaceri și societate pentru a influența prezentul și a modela viitorul prin bursa noastră.
  • Atragem mințile minunate pentru a produce cei mai buni absolvenți de afaceri și pentru a educa următoarea generație de lideri.
  • Oferim o educație relevantă în practică, care să ofere cea mai bună experiență posibilă pentru studenți.
  • Realizăm acest lucru prin faptul că suntem o școală de conducere colegială, responsabilă din punct de vedere social, care desfășoară activități de cercetare la nivel internațional.

Pentru a pregăti studenții cu cele mai bune oportunități, cercetătorii noștri fac cercetări de nivel mondial pe o bază continuă. Suntem dornici să generăm idei care au un impact la locul de muncă și credem că elevii învață cel mai bine prin dezbateri interactive, astfel încât oportunitatea de a pune în discuție gândirea actuală este încurajată pozitiv. Este acest parteneriat între student și universitar, care explică de ce suntem atât de bine clasați atât pentru satisfacția studenților, cât și pentru angajarea în facultate.

Orașul

Baia este unul dintre cele mai interesante, cosmopolite și vibrante orașe din Marea Britanie. Este, de asemenea, pe lista patrimoniului mondial UNESCO și este o destinație turistică populară datorită istoriei sale romane și georgiene. Orașul este cunoscut în special pentru frumoasa sa arhitectură georgiană și pentru izvoarele termale naturale.

Baia este, de asemenea, un oraș plin de viață și cosmopolit, oferind cumpărături mari și o gamă largă de cafenele, baruri, restaurante și cluburi. De asemenea, are două cinematografe și trei teatre. Ca oraș mic, este ușor să vă găsiți în jur. Vizitați Bath, care oferă mai multe informații despre ceea ce orașul are de oferit, iar The Pig Guide oferă un ghid prietenos de întâlnire / restaurant pentru Bath. Lista de sărituri de la baie promovează, de asemenea, evenimentele pentru studenți în și în jurul orașului.

Există multe modalități prin care vă puteți implica în comunitatea școlii, inclusiv prin aderarea la comitetele noastre de evenimente și ajutând la organizarea de evenimente, Clubul de convorbiri care se întâlnește în fiecare săptămână, care le permite studenților să-și îmbunătățească limba engleză într-un mediu informal sau studenții și personalul școlii, fotbal și baschet echipe.

Uniunea studenților

Uniunea Studenților oferă o gamă largă de servicii și activități. Se găsește în aproape 100 de societăți diferite, 55 de cluburi sportive diferite și oferă oportunități de voluntariat, precum și organizarea de evenimente regulate, cum ar fi Săptămâna Freshers, Bilele de vară și excursii de o zi.

Campusul

Micul campus este amplasat pe terenuri extinse cu vederi deschise și este la o milă distanță de centrul orașului. Acesta găzduiește o gamă largă de spații de cazare, o bibliotecă de 24 de ore, magazine, două bănci, un centru de artă Chaplaincy, The Edge, facilități sportive de clasă mondială și mai multe restaurante, cafenele și baruri, creând un sentiment puternic de comunitate.

Sport la Bath

Satul de antrenament sportiv al Universității oferă unele dintre cele mai bune facilități sportive din Marea Britanie. Facilitățile includ suită de fitness, pistă de atletism cu 8 benzi, piscină de 50 m, 18 terenuri de tenis, 12 terenuri de badminton, judo dojo, 8 piste de împrejmuire, pistoale cu pistoale de aer, piste bobsleigh și terenuri de rugby și fotbal.

Studenti internationali

Baia are studenți din peste 130 de țări diferite, reprezentând doar peste 30% din populația studenților. Oferim comunității noastre de studenți internaționali un mediu favorabil și cosmopolit în care să învățăm. Site-ul Biroului Internațional oferă informații și asistență suplimentare.

Locații

Baie

Address
University Of Bath, School of Management
Baie, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1225 383757

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări