Citește Descrierea Oficială

Despre noi

UWE Bristol este o universitate cu o misiune comună de a face diferența între orașele și regiunile noastre. Folosim experiența noastră în furnizarea de învățământ și cercetare de înaltă calitate, cu impact din lumea reală, pentru a forma o politică de învățământ superior și de cercetare în beneficiul studenților noștri, al partenerilor noștri de afaceri și al cetățenilor. Inovăm împreună, învățăm unul de celălalt și susținem fiecare membru pentru a transforma viața și a promova creșterea.

Învățătura noastră

Cu peste 600 de cursuri oferite, la nivel de licență, postuniversitară, profesională și scurtă, oferim o gamă largă de discipline din toate domeniile artelor, industriei creative, sănătății, științei, afacerilor, dreptului, mediului și tehnologiei. Suntem bine cunoscuți pentru calitatea învățăturii noastre și pentru experiența studenților în ansamblu.

Am construit legături strânse cu angajatori de vârf, cum ar fi CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation și BBC, pentru a ajuta la dezvoltarea conținutului potrivit pentru cursurile noastre și pentru a oferi studenților noștri expunerea la diverse oportunități profesionale.

"Vrem ca elevii noștri să devină absolvenți gata și capabili, care se simt încrezători în abilitățile lor și rolul pe care trebuie să îl joace în lume".

Profesorul Steve West, vice-cancelar

Campusurile noastre

Cele 14 departamente diferite sunt răspândite în trei campusuri din și în jurul Bristol - și avem campusuri la Colegiul Gloucester și Hartpury, precum și oferind cursuri prin parteneri locali de studiu și instituții partenere globale.

Am investit în cele mai recente facilități și resurse pentru a oferi studenților accesul la tot ceea ce au nevoie pentru a reuși - 300 de milioane de lire s-au cheltuit pe noi spații de învățământ de ultimă oră și în spații de cazare, ca parte a strategiei noastre 2020, mai departe.

Cercetarea noastră și impactul mai larg

Alături de învățământul nostru, cadrele universitare lucrează la cercetări renumite la nivel național și internațional în multe domenii interesante - de la robotică la aspecte de aspect. Pe lângă îmbogățirea învățământului nostru, asigurăm că cercetarea noastră contribuie la societate și economie prin schimb de cunoștințe, comunicare științifică, parteneriate și sprijinirea inovației și dezvoltării afacerilor.

De asemenea, jucăm un rol foarte activ în orașul nostru și într-o regiune mai largă și sunt văzuți de mulți angajatori și organizații ca fiind "a merge la universitate" pentru recrutarea absolvenților.

Locația noastră

Bristol este o atracție atât pentru studenți, cât și pentru angajatori. Unul dintre orașele cele mai diverse și de dorit din Marea Britanie de a studia și de a trăi, este, de asemenea, un oraș care bâzâie cu industria - cu rețele interesante, oportunități și opțiuni de angajare a absolvenților chiar aici, la domiciliul nostru.

Regiunea noastră

În total, se estimează că Universitatea a generat o contribuție de valoare adăugată brută de peste 400 de milioane de lire sterline la PIB-ul Vest al Angliei în 2014/15. Aceasta este echivalentă cu 1,3% din producția economică a regiunii orașului.

Raportul nostru, Impactul economic al Universității din vestul Angliei, explorează contribuția pe care UWE Bristol a făcut-o pentru economia locală în 2014/15.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University Of the West Of England, Bristol

Toate organizațiile au nevoie de o conducere eficientă, iar managerii care demonstrează o conștientizare a problemelor de afaceri globale alături de aceasta vor fi întotd ... [+]

Despre

Toate organizațiile au nevoie de o conducere eficientă, iar managerii care demonstrează o conștientizare a problemelor de afaceri globale alături de aceasta vor fi întotdeauna căutați de angajatori. Acest MSC cu durata de un an de Master în Management Internațional vă va oferi experiența, cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a îndeplini un rol de conducere într-o organizație internațională.

Indiferent dacă aceasta este o schimbare de carieră sau o îmbunătățire a carierei, cursul vă va ridica deasupra celorlalți candidați pe piața locurilor de muncă și vă dă echipamentul pentru a intra într-o gamă largă de poziții, nu doar la nivel național, ci și la scară globală.... [-]

Regatul Unit Stoke Gifford
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of the West Of England, Bristol

Master Managementul Proiectelor de Construcții este conceput special pentru a îmbunătăți înțelegerea dvs. de gestionare a proiectelor și pentru a sprijini profesioniștii ... [+]

Despre

În piața de astăzi în continuă schimbare, profesioniștii în construcții au nevoie de cunoștințele și abilitățile disponibile prin studii postuniversitare mai mult decât oricând. Managerii de proiect de succes trebuie să fie capabili să gândească, să conducă și să acționeze într-un mediu de afaceri incert și dinamic, să aibă acces la cele mai recente informații, să înțeleagă tehnicile și sistemele adecvate și să aibă experiența necesară pentru a le aplica cerințelor pieței și oportunităților de afaceri.

Master Managementul proiectelor de proiectare este conceput special pentru a îmbunătăți înțelegerea dvs. de gestionare a proiectelor și pentru a sprijini profesioniștii din domeniul construcțiilor în practică și organizațiile client. Se adresează arhitecților, inspectorilor, inginerilor de servicii, inginerilor civili, managerilor de construcții și managerilor de proiect existenți care doresc să-și formalizeze formarea pe partea clientului și a ofertei.... [-]

Regatul Unit Stoke Gifford
August 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 28 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of the West Of England, Bristol

O caracteristică unică a acestui curs este aceea că aveți posibilitatea de a vă plasa într-o companie pentru a furniza o strategie organizațională BIM și un plan de imple ... [+]

Despre

Tehnologia de modelare a clădirilor (BIM) în proiectare, construcții și operațiuni devine rapid abordarea standard a industriei pentru proiectarea, analiza și gestionarea ciclului de viață al clădirii. În acest curs, veți învăța o abordare holistică a tuturor aspectelor, de la proiectare și construcție până la întreținere, funcționare și sustenabilitate din partea experților din industrie și de cercetare folosind software BIM de ultimă oră. Veți beneficia, de asemenea, de discuțiile regulate de la experții BIM și de legăturile strânse cu industria și BIM Regional Hub: South West.

Experiență realistă și cercetare de clasă mondială

O caracteristică unică a acestui curs este aceea că aveți posibilitatea de a vă plasa într-o companie pentru a furniza o strategie organizațională BIM și un plan de implementare BIM. De asemenea, veți oferi companiilor cu cercetare BIM care au o valoare reală a afacerii, producând o strategie organizațională și un plan de implementare pentru a se asigura că BIM este aliniat cu strategia de afaceri. Apoi, veți cerceta un subiect legat de BIM la alegerea dvs. în profunzime pentru disertație.... [-]

Regatul Unit Stoke Gifford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of the West Of England, Bristol

Cercetarea este o profesie de excepție - este respectată, oferă o viață bună și oferă posibilitatea de a lucra oriunde în lume. Acest curs vă oferă un set de abilități tr ... [+]

Despre

Cercetarea este o profesie de excepție - este respectată, oferă o viață bună și oferă posibilitatea de a lucra oriunde în lume. Acest curs vă oferă un set de abilități transferabile care vă fac foarte căutate pe piața muncii și oferă un program de studiu pentru a oferi absolvenților unei diplome neasociate cunoștințele și abilitățile tehnice de bază care pot conduce la apartenența la Royal Instituția inspectorilor autorizați (RICS). În calitate de student în acest curs, veți putea să obțineți calificarea gratuită de studenți în RICS.

Dă cariera ta un avantaj competitiv

Veți câștiga o înțelegere avansată a conceptelor în evaluarea, evaluarea, dezvoltarea și managementul imobiliar, și veți învăța cum să aplicați teoria lumii reale pentru a vă putea urmări și dezvolta cariera. De asemenea, veți dezvolta abilitățile de cercetare și analiză la nivel de masterat.... [-]

Regatul Unit Stoke Gifford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 32 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UWE Bristol overview

Bristol's views

Frenchay campus open day

University Of the West Of England, Bristol
Website
Număr de telefon
+44(0)1179656261