Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Derby - "Inspirându-ti Viitorul Cariera"

Baza mesajelor-cheie Insight va conduce de angajare, clasament (Universitatea și specifice de subiect), campus / viața de student și mărturii 81,1% dintre absolvenții noștri internaționali sunt într-un loc de muncă absolvent sau un studiu mai aprofundat după finalizarea de gradul lor * DELHE2015

Avem un Centru de No1 International Student pentru al doilea an consecutiv * I-absolvent Student International Baramoter Clasat 2015 Elevii sunt predate de profesori pasionați, în industrie cu experiență, care au relații de lungă durată cu angajatori de conducere. Ele vor inspira și sprijini obiectivele de student și de a oferi o experiență de învățare personală cu unul la asistență directă Angajamentul nostru de învățare din lumea reală înseamnă că investim continuu în unele dintre cele mai bune facilități de universitate, veți găsi în Marea Britanie. Studenții au posibilitatea de a lucra în aceste medii unice pentru a se asigura că acestea obține hands-on abilități practice și angajatori experiență sunt în căutarea.

Universitatea din Derby Online

Universitatea din Derby de învățare online este înfloritoare divizia de învățământ la distanță de la Universitatea din Derby. Din 2001, Universitatea din Derby a oferit învățământ la distanță on-line pentru studenții care au necesitat opțiuni de studiu mai flexibile. În ceea ce cererea pentru aceste populare cursuri de învățare la distanță on-line a crescut, am învățat pentru a adapta conținutul cursului special pentru livrare on-line. Am lansat acum cursurile noastre Shorts pentru dezvoltare profesionala. Gama noastră de cursuri scurte online sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice în dezvoltarea lor personală, fie că este pentru dumneavoastră dezvoltarea profesională continuă (DPC), sau ca parte a planului lor proprii de formare și de dezvoltare. Aceste cursuri online se pot potrivi cu ușurință în jurul valorii de viață de muncă și de familie, astfel încât să puteți studia la un moment si un loc pentru a se potrivi. Cursurile noastre curente disponibile sunt:

Educația adulților: Cum de a preda online Copilului si Adolescentului Sanatate Mintala Finante pentru non-financiare Manageri IFRS 16 Leasingurile Introducere în secolul 21 Predarea inovatoare Leading pentru rezultate și Schimbare Pedagogie socială: Asigurarea copiilor și tinerilor cu Cultivarea îngrijire și educație Înțelegerea Anxietate matematică

Toate cursurile noastre scurte sunt orientate profesional și bazate pe muncă, permițându-vă să aplice imediat procesul de învățare la locul de muncă. Apasati click aici pentru listări de curs de curent, care sunt mereu actualizate.

arte

MA Moda si Textile -

Vei studia pe site-ul nostru Markeaton Street, care are atât studiouri tradiționale și echipamente industriale și avansate noi tehnologii în modă noastră și textile "și alte ateliere specializate

BA Producție media -

Acesta este un curs practic în cazul în care veți produce un portofoliu substanțial de înaltă calitate, de producție de muncă mass-media pentru a impresiona potențialii angajatori. De la concursuri interesante la proiecte de colaborare cu industria, veți fi provocați să vină cu soluții inovatoare într-o gamă de medii interdependente

Inginerie și tehnologie

"Ne-am angajat să dezvolte următoarea generație de oameni de știință mare realizare, tehnologi și ingineri - profesioniști ambițioși și încrezători, care vor continua să modeleze afaceri și societății. Aceasta este o oportunitate de a se alătura unei comunități academice vibrante, care vă va pregăti pentru o carieră plină de satisfacții și incitante. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine foarte curând. "

Profesorul Nikos Antonopoulos, decan al Colegiului de Inginerie și Tehnologie

BEng H Inginerie Electrică și Electronică - Devino unul din elita profesiei de inginerie - un inginer Chartered (CEng). Acest grad este acreditat de către Institutul de Inginerie și Tehnologie (IET), în conformitate cu regulile stricte ale Consiliului de Inginerie în scopul îndeplinirii parțial cerința academice de înregistrare ca Chartered Engineer.

Suntem pe locul 15 cea mai mare dintre toate universitățile din Marea Britanie și a 12-a pentru instituțiile în engleză, cu 96% dintre absolvenți în muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la finalizarea gradul lor: HESA 2016.

BEng H Manufacturing and Engineering Production - Devino unul din elita profesiei de inginerie - un inginer Chartered (CEng). Acest grad este acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE), în numele Consiliului de Inginerie în scopul îndeplinirii parțial cerința academice de înregistrare ca Chartered Engineer.

Suntem pe locul 15 cea mai mare dintre toate universitățile din Marea Britanie și a 12-a pentru instituțiile în engleză, cu 96% dintre absolvenți în muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la finalizarea gradul lor: HESA 2016.

BEng H Inginerie Mecanică -

Deveni unul din elita profesiei de inginerie - un inginer Chartered (CEng). Acest grad este acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE), în numele Consiliului de Inginerie în scopul îndeplinirii parțial cerința academice de înregistrare ca Chartered Engineer.

Suntem pe locul 15 cea mai mare dintre toate universitățile din Marea Britanie și a 12-a pentru instituțiile în engleză, cu 96% dintre absolvenți în muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la finalizarea gradul lor: HESA 2016.

http://www.derby.ac.uk/alumni/graduates/collegeofengineeringandtechnology/samahatsamim/

Viață după absolvire - un studiu de caz al unui absolvent de Inginerie Mecanică din 2012

LHSS

Studii de caz - http://www.derby.ac.uk/lhss/law/experience/career/

Ne-am stabilit o reputație pentru producerea de absolvenți de drept extrem de eficiente, care excelează în toate domeniile profesiei de avocat - se poate auzi de la unele dintre ele de mai jos.

Derby Law School este unul dintre centrele de conducere pentru studiul și predarea legii și a justiției în Marea Britanie. Cursurile noastre de drept inspira, se întind și o provocare.

98% dintre elevi au fost mulțumiți de gradul lor de Drept Derby (studenții LLB răspuns la Survey National Student (NSS) 2015) Am stabilit o reputație pentru producerea de absolvenți de drept extrem de eficiente, care excelează în toate domeniile profesiei de avocat - puteți auzi de la unii dintre ei aici.

http://www.derby.ac.uk/lhss/law/video/

LLM - Derby LLM oferă o flexibilitate maximă. Disponibile pentru avocați și non-avocați deopotrivă, acesta oferă alegere fără egal și de oportunitate - permițându-vă să alegeți din traiectoriile de specialitate și module pentru a construi un grad care se potrivește cu aspirațiile de carieră, preocupările dumneavoastră de cercetare și de interese personale.

Beneficiați de abordarea noastră modernă de predare a legii într-un context global: vă puteți adapta cursuri și misiuni la jurisdicții diferite, astfel încât câștigă o aromă cu adevărat de drept internațional Citiți despre unele dintre studenții noștri de drept și afla ce cred despre a studia la Derby

HRSM

Universitatea din Derby este recunoscut ca un Top 10 * universitate din Marea Britanie pentru grade în turism, ospitalitate, Evenimente si Managementul Spa si a oferit primul grad Spa din lume. Livram in toata lumea reală de înaltă calitate de învățare care să permită studenților să dezvolte cunoștințele și abilitățile lor în cadrul întreprinderilor comerciale, inclusiv un restaurant de înaltă calitate, o conferință majoră, evenimente și locul de desfășurare expoziție, un premiu câștigătoare zi de spa și oportunități de plasare interesante.

BSC Internațional Spa Managemen t -

Vei fi alatura un departament cu o reputație de clasă mondială pentru pionierat de management spa și wellness de grade

Vei studia în inspiratie nostru de gradul II * enumerateDevonshire Dome în Buxton, un lider de spa și oraș ospitalitate de studiu acest subiect la Derby si automatdeveni un membru al hosco, cariere din lume ospitalitate lider de rețea pentru studenți și absolvenți

afaceri

La Derby Business School, suntem norocoși: pur și simplu ne uităm în jurul nostru pentru a găsi inspirație. Pentru că aici, e peste tot.

În și în jurul valorii de Derby, există o istorie vie a gândirii, conceperea și de luare care a influențat lumea. Suntem mandri de a fi o parte din ea.

Modela viitorul tău, și a lui Derby, aici cu noi.

mba la nivel mondial - Cum să devii un manager de succes și lider inspirat, pe deplin familiarizat cu probleme de afaceri la nivel mondial. Global MBA nostru și MBA Global Finance sunt proiectate pentru o nouă generație de profesioniști ambițioase de afaceri cu o perspectivă cu adevărat internațional.

Gain strategice de cunoștințe, viziunea și încrederea de a inova, provocare și schimbare de plumb

Educație

O scânteie de cunoaștere ar putea fi toate este nevoie pentru a inspira un individ sau o comunitate să învețe, să dezvolte și să obțină mai mult decât au imaginat vreodată posibil. Daca esti pasionat de alimentare cu acel foc si ajuta pe altii sa realizeze potentialul lor, Colegiul de Educație oferă o gamă de cursuri concepute pentru a îmbunătăți viața cursanților individuali, cât și societățile de care sunt parte.

MA Educație - Exploreaza educația în sensul ei deplin, din rolul său esențial în societate cu teoriile, politicile și practicile care influențează și spori-l.

Noi oferim o abordare flexibilă a procesului de învățare - puteți obține o diplomă de masterat ample sau de a alege să se concentreze pe un anumit domeniu de interes, luând una dintre căile noastre de șapte specialiști.

Citește despre un absolvent MA Educație și experiențele ei aici

clanuri

La Colegiul Vieții și Științe ale Naturii, cursurile noastre sunt special concepute pentru a alimenta mintea cu pasiune curios. Personalul nostru de experți sunt implicați activ în cercetare, iar noi vă încurajăm să aveți o minte activă la fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră de învățare.

Treziti-curiozitatea naturală

Evaluarea de Mediu MSC și Control -

Acest curs este acreditat de către Institutul de Științe a Mediului obține o în profunzime și înțelegere holistică și cunoaștere a mediilor terestre și de apă dulce contaminate, precum și strategii de prevenire, gestionare și control al contaminării acestor medii

Masters of Sanatate Publica - Dezvoltarea abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un practician de sanatate publica, care poate conduce, să dezvolte și să evalueze proiecte de sanatate publica Invata alaturi de o echipa cu experienta de predare, care este formată din specialiști în sănătate publică, psihologi de sanatate si oameni de stiinta biomedicale

Contact

Tel: 00 44 (0) 1332 591698

e-mail: international@derby.ac.uk

Skype: derby.uni.international

website: www.derby.ac.uk/international/

Facebook: www.facebook.com/derbyuniuk/

Programe predate în:
English (UK)

Această școală oferă și:

MA

University of Derby

In timpul acestui curs, veți avea posibilitatea de a obține o înțelegere de specialitate a scopurilor educației și a rolului său în societate, prin explorarea teoriilor d ... [+]

De ce să alegeți acest Master în curs de educație? 90% dintre elevi au spus că au fost mulțumiți de calitatea generală a cursului, potrivit sondajului Experiența 2015 postuniversitare predate (PTE) Vei explora educația în sensul său cel mai deplin - rolul său central în societate cu teoriile, politicile și practicile care influențează, schimbarea și de a spori-l Noi oferim o abordare flexibilă a procesului de învățare, permițându-vă să câștige un grad bază largă sau se specializeze într-un anumit domeniu de interes, luând una dintre căile noastre Vei primi o serie de oportunități de dezvoltare profesională, de la primii ani de până la școală secundară, educație continuă, învățământ superior, cât și în comunitate Echipa noastră de predare sunt prietenos și abordabil cu cunoștințe de specialitate, pe care le trec pe la tine. Poți fi sigur că vei fi la curent cu cele mai recente teorie și practică. Despre acest curs ... [-]
Regatul Unit Derby
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Derby

Vei studia pe site-ul nostru Markeaton Street, care are atât echipamente tradiționale și industriale, precum și a avansat noi tehnologii în modă noastre și studiouri de t ... [+]

Vei studia pe site-ul nostru Markeaton Street, care are atât echipamente tradiționale și industriale, precum și a avansat noi tehnologii în modă noastre și studiouri de textile "și alte ateliere specializate. Studenții beneficiază de legăturile noastre excelente cu industria în sectoarele modă și textile vei fi înconjurat de persoane creative, cum ar fi-minded în Departamentul de Artă și Design. Vei avea șansa de a câștiga experiență industrială corespunzătoare de lucru la nivel înalt, proiecte multidisciplinare.

Derbyshire are un patrimoniu puternic în industria modei și textile, cu firme de renume mondial, cum ar fi Paul Smith, John Smedley și Aristoc la ușa noastră. Acest fundal de inspiratie va sta la baza studiilor pe acest curs postuniversitar, care este una din doar câteva programe în Anglia, cu optiunea de studiu combinat la nivel de modă și textile.... [-]

Regatul Unit Derby
September 2019
La zi
Part time
1 - 2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of Derby – This is our classroom

International students at the University of Derby, UK