Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introducere

Citește Descrierea Oficială

campus sucursală Londra

campusul nostru din Londra este situat chiar în inima orașului, în zona istorică a Holborn. Aproape de mai multe legături de transport, restaurante, baruri și atracții, campusul nostru încă reușește să aibă un simt intim, cu personal prietenos și studenți deopotrivă.

Campusul a suferit recent o renovare extinsă de-a lungul și oferă acum un mediu chiar mai bine pentru tine de a studia și de a socializa în. Dotat cu camere de calculatoare, zone comune, săli de clasă, facilități de bibliotecă, acces Wi-Fi și zone private de studiu, este o locație ideală.

De ce aleg să studieze în Londra?

 • Elevii obține o perspectivă valoroasă asupra modului de funcționare a unuia dintre orașele cele mai progresiste și diverse din lume. Londra este încă considerat ca centru de finanțare din lume și a fost plasat recent înainte de New York, ca centru al fluxurilor de capital globale și servicii financiare. poziție economică puternică din Londra permite mai multe oportunități de angajare cu fracțiune de normă pentru studenții care sunt capabili să lucreze, pentru a le ajuta să fie ceea ce au învățat în practică sau să completeze cheltuielile lor de viață.
 • Londra este unul dintre centrele culturale ale lumii, cu peste 200 de muzee (de două ori mai multe ca la Paris sau New York), multe dintre ele sunt libere să viziteze, precum și sute de clădiri istorice, săli de concerte, teatre, mii de acri de parc teren, multe site-uri de interes științific și 4 situri de patrimoniu mondial.
 • Londra are o scena socială de renume mondial și uimitoare, și este bine cunoscut pentru mai multe restaurante de top clasă, pub-uri, baruri, cluburi și cinematografe. Mulți studenți să profite de a studia într-una dintre cele mai bune locatii din lume pentru muzica live, cu locuri, cum ar fi O2 Arena, Wembley și multe alte locuri renumite pe plan internațional, cum ar fi Academia Brixton, toate ce gazduieste regulat artiști de top și benzi. Există, de asemenea, un număr mare de carnavaluri și festivaluri, cum ar fi Notting Hill, sărbătorită la Londra pe parcursul anului.
 • Londra are un sistem de transport public fantastic și bine dezvoltată, care permite elevilor să se deplaseze cu ușurință în și în jurul orașului. Subterane sau tub de rețea, autobuzele de 24 de ore, rețeaua națională de tren care leagă Londra cu restul țării, și, desigur, tot mai fiabile Londra taxiuri negre sunt întotdeauna acolo pentru a ajuta. Ciclism este, de asemenea, din ce în ce mai popular în fiecare an, ca metodă de transport „verde“.

campus ramură Birmingham

campusul nostru Birmingham are o locație excelentă în centrul orașului, aproape de principala gara New Street, în clădirea City Center.

Avem facilități excelente de predare și de o facultate cu experiență care complimente campusul nostru confortabil, intim, care este orientată spre învățare și ocuparea forței de muncă.

De ce aleg să studieze în Birmingham?

 • Birmingham a trecut printr-o perioadă impresionantă de schimbări vizuale în ultimii ani. Celebru și iconic centrul comercial Bullring a fost reproiectată. În plus, centre comerciale, cum ar fi The Mailbox oferă excelente facilități suplimentare, cu o serie de puncte de vânzare pentru fiecare buget.
 • Există mai multe muzee din Birmingham, care conțin colecții de importanță locală și națională. Birmingham este, de asemenea, acasa, la Birmingham Ballet și Royal Symphony Orchestra din Birmingham, iar Symphony Hall este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase sali de concerte din Europa. Cu 4 teatre majore, toate arată în mod regulat West End prezinta direct din Londra, Birmingham are ceva pentru toată lumea.
 • Birmingham, conține, de asemenea, o multitudine de istorie - de origine a lui Shakespeare din Stratford-upon-Avon, istoric Coventry și Warwick se află în apropiere. Bournville este acasa, la lume celebru producătoare de ciocolată compania Cadbury, și mai important, Cadbury World. Sarehole Mill este reputația sursă de inspirație pentru Hobbiton în colecția Middle Earth lui JRR Tolkien.
 • Birmingham are o gamă largă de restaurante, de la unități stea Michelin în locuri mai informale. În plus, Birmingham este faimos pentru casele sale, balti vasul semnătura din capitala curry din Marea Britanie.
 • Muzica din Birmingham satisface toate gusturile, cu o varietate de locuri de muzică, cum ar fi NEC, The Barclaycard Arena (fostul NIA) și O2 Academy simbolizează acte din întreaga lume. Glee Club oferă un loc de întâlnire pentru râs alături de alt club de comedie din oraș, Highlight. Pentru împătimiții de film, în plus față de o largă varietate de stări de cinematografe de arta, Birmingham are, de asemenea, cel mai vechi cinematograf de lucru din țară, The Electric, care a deschis în 1909.
 • Cu o populație de studenți de 65,000+, Birmingham are un număr mare de pub-uri, cluburi de noapte, baruri și restaurante, fiind unul dintre cele mai bune locuri din Regatul Unit să fie un student.
 • Birmingham are facilități sportive excelente. Aston Villa si Birmingham City sunt echipele 2 pilot de fotbal din oraș, cu West Bromwich Albion și Wolverhampton Wanderers, de asemenea, în apropiere. Edgbaston Cricket Ground găzduiește un meci de cricket din întreaga lume. National Indoor Arena aduce, de asemenea, atletism internaționale la Birmingham, precum și tenis de găzduire și o serie de alte evenimente sportive pe tot parcursul anului. Clopotnița Teren de golf, unul dintre cele mai renumite destinații de golf din lume, este situat în zona Sutton Coldfield a orașului.

Cursuri

Student

grade noastre de licență au un puternic accent pe capacitatea de inserție profesională și oportunități de carieră, și sunt predate de facultate cu experiență în industrie pentru a vă ajuta să începeți cariera.

Pre-Masters

Noastre cursuri de pre-masterat sunt concepute pentru a vă ajuta să progreseze pe studii de nivel postuniversitar, dacă nu îndeplinesc în prezent criteriile de intrare pentru gradul dumneavoastră postuniversitare ales.

Postuniversitar

grade noastre postuniversitare sunt șansa ta să se specializeze într-un subiect de afaceri-tematice, îmbunătățirea perspectivelor de carieră și oferindu-vă șansa să iasă în evidență de la colegii tăi.

Locații

Londra

Address
St James' House
10 Rosebery Avenue

EC1R 4TF Londra, Anglia, Regatul Unit

Birmingham

Address
5th Floor, Centre City
5-7 Hill Street

B5 4UA Birmingham, Anglia, Regatul Unit