Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introducere

Citește Descrierea Oficială

campus sucursală Londra

campusul nostru din Londra este situat chiar în inima orașului, în zona istorică a Holborn. Aproape de mai multe legături de transport, restaurante, baruri și atracții, campusul nostru încă reușește să aibă un simt intim, cu personal prietenos și studenți deopotrivă.

Campusul a suferit recent o renovare extinsă de-a lungul și oferă acum un mediu chiar mai bine pentru tine de a studia și de a socializa în. Dotat cu camere de calculatoare, zone comune, săli de clasă, facilități de bibliotecă, acces Wi-Fi și zone private de studiu, este o locație ideală.

De ce aleg să studieze în Londra?

 • Elevii obține o perspectivă valoroasă asupra modului de funcționare a unuia dintre orașele cele mai progresiste și diverse din lume. Londra este încă considerat ca centru de finanțare din lume și a fost plasat recent înainte de New York, ca centru al fluxurilor de capital globale și servicii financiare. poziție economică puternică din Londra permite mai multe oportunități de angajare cu fracțiune de normă pentru studenții care sunt capabili să lucreze, pentru a le ajuta să fie ceea ce au învățat în practică sau să completeze cheltuielile lor de viață.
 • Londra este unul dintre centrele culturale ale lumii, cu peste 200 de muzee (de două ori mai multe ca la Paris sau New York), multe dintre ele sunt libere să viziteze, precum și sute de clădiri istorice, săli de concerte, teatre, mii de acri de parc teren, multe site-uri de interes științific și 4 situri de patrimoniu mondial.
 • Londra are o scena socială de renume mondial și uimitoare, și este bine cunoscut pentru mai multe restaurante de top clasă, pub-uri, baruri, cluburi și cinematografe. Mulți studenți să profite de a studia într-una dintre cele mai bune locatii din lume pentru muzica live, cu locuri, cum ar fi O2 Arena, Wembley și multe alte locuri renumite pe plan internațional, cum ar fi Academia Brixton, toate ce gazduieste regulat artiști de top și benzi. Există, de asemenea, un număr mare de carnavaluri și festivaluri, cum ar fi Notting Hill, sărbătorită la Londra pe parcursul anului.
 • Londra are un sistem de transport public fantastic și bine dezvoltată, care permite elevilor să se deplaseze cu ușurință în și în jurul orașului. Subterane sau tub de rețea, autobuzele de 24 de ore, rețeaua națională de tren care leagă Londra cu restul țării, și, desigur, tot mai fiabile Londra taxiuri negre sunt întotdeauna acolo pentru a ajuta. Ciclism este, de asemenea, din ce în ce mai popular în fiecare an, ca metodă de transport „verde“.

campus ramură Birmingham

campusul nostru Birmingham are o locație excelentă în centrul orașului, aproape de principala gara New Street, în clădirea City Center.

Avem facilități excelente de predare și de o facultate cu experiență care complimente campusul nostru confortabil, intim, care este orientată spre învățare și ocuparea forței de muncă.

De ce aleg să studieze în Birmingham?

 • Birmingham a trecut printr-o perioadă impresionantă de schimbări vizuale în ultimii ani. Celebru și iconic centrul comercial Bullring a fost reproiectată. În plus, centre comerciale, cum ar fi The Mailbox oferă excelente facilități suplimentare, cu o serie de puncte de vânzare pentru fiecare buget.
 • Există mai multe muzee din Birmingham, care conțin colecții de importanță locală și națională. Birmingham este, de asemenea, acasa, la Birmingham Ballet și Royal Symphony Orchestra din Birmingham, iar Symphony Hall este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase sali de concerte din Europa. Cu 4 teatre majore, toate arată în mod regulat West End prezinta direct din Londra, Birmingham are ceva pentru toată lumea.
 • Birmingham, conține, de asemenea, o multitudine de istorie - de origine a lui Shakespeare din Stratford-upon-Avon, istoric Coventry și Warwick se află în apropiere. Bournville este acasa, la lume celebru producătoare de ciocolată compania Cadbury, și mai important, Cadbury World. Sarehole Mill este reputația sursă de inspirație pentru Hobbiton în colecția Middle Earth lui JRR Tolkien.
 • Birmingham are o gamă largă de restaurante, de la unități stea Michelin în locuri mai informale. În plus, Birmingham este faimos pentru casele sale, balti vasul semnătura din capitala curry din Marea Britanie.
 • Muzica din Birmingham satisface toate gusturile, cu o varietate de locuri de muzică, cum ar fi NEC, The Barclaycard Arena (fostul NIA) și O2 Academy simbolizează acte din întreaga lume. Glee Club oferă un loc de întâlnire pentru râs alături de alt club de comedie din oraș, Highlight. Pentru împătimiții de film, în plus față de o largă varietate de stări de cinematografe de arta, Birmingham are, de asemenea, cel mai vechi cinematograf de lucru din țară, The Electric, care a deschis în 1909.
 • Cu o populație de studenți de 65,000+, Birmingham are un număr mare de pub-uri, cluburi de noapte, baruri și restaurante, fiind unul dintre cele mai bune locuri din Regatul Unit să fie un student.
 • Birmingham are facilități sportive excelente. Aston Villa si Birmingham City sunt echipele 2 pilot de fotbal din oraș, cu West Bromwich Albion și Wolverhampton Wanderers, de asemenea, în apropiere. Edgbaston Cricket Ground găzduiește un meci de cricket din întreaga lume. National Indoor Arena aduce, de asemenea, atletism internaționale la Birmingham, precum și tenis de găzduire și o serie de alte evenimente sportive pe tot parcursul anului. Clopotnița Teren de golf, unul dintre cele mai renumite destinații de golf din lume, este situat în zona Sutton Coldfield a orașului.

Cursuri

Student

grade noastre de licență au un puternic accent pe capacitatea de inserție profesională și oportunități de carieră, și sunt predate de facultate cu experiență în industrie pentru a vă ajuta să începeți cariera.

Pre-Masters

Noastre cursuri de pre-masterat sunt concepute pentru a vă ajuta să progreseze pe studii de nivel postuniversitar, dacă nu îndeplinesc în prezent criteriile de intrare pentru gradul dumneavoastră postuniversitare ales.

Postuniversitar

grade noastre postuniversitare sunt șansa ta să se specializeze într-un subiect de afaceri-tematice, îmbunătățirea perspectivelor de carieră și oferindu-vă șansa să iasă în evidență de la colegii tăi.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Extins MSc Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 16 luni May 2018 Regatul Unit Londra Birmingham + 1 mai mult

Extins Master International Business integrează programul Absolvent Certificat cu standardul programul nostru de Master International Business, pentru a permite intrarea pentru studenții cu calificări echivalente cu un grad standard (clasa a treia, trece sau ordinare). [+]

msc extins în afaceri internaționale (pre-master)

Nivelul de studiu: Pre-Masters

Taxele de scolarizare 2017/18:

Marea Britanie / UE - £ 6,500 International - £ 14,500 (Londra), £ 12,750 (Birmingham)

Cerințe de intrare: o clasa a treia, treci sau un grad obișnuit sau echivalent

Cerințe în limba engleză: IELTS 6.0 fără componente mai mici de 5,5 sau echivalent

Mod de studiu: cursuri cu normă întreagă - opțiuni de zi sau de seară și de weekend (în funcție de eligibilitate)

Durata: 16 luni

Metoda de evaluare: Cursuri

Finanțarea studenților: Disponibilă

Locații: Londra și Birmingham

Data începerii: ianuarie, mai, septembrie... [-]


Extins Msc Marketing

Campus Cu normă întreagă 16 luni May 2018 Regatul Unit Londra Birmingham + 1 mai mult

Cursul extins de Master în Marketing este un program de studiu de marketing avansat, cu provocări academice și strategice, cu un accent deosebit pe antreprenoriat.

[+]

Master în marketing extins (pre-master)

Nivelul de studiu: Pre-Masters

Taxele de scolarizare 2017/18:

Marea Britanie / UE - £ 6,500 International - £ 14,500 (Londra) £ 12,750 (Birmingham)

Cerințe de intrare: o clasa a treia, treci sau un grad obișnuit sau echivalent

Cerințe în limba engleză: IELTS 6.0 fără componente mai mici de 5,5 sau echivalent

Mod de studiu: cursuri cu normă întreagă - opțiuni de zi sau seara și weekend disponibile (eligibile)

Durata: 16 luni

Metoda de evaluare: Cursuri

Finanțarea studenților: Disponibilă

Locații: Londra și Birmingham

Data de începere: mai, septembrie (numai în Londra)... [-]


MSc in International Business

Campus Cu normă întreagă 1 an May 2018 Regatul Unit Londra Birmingham + 1 mai mult

[+]

MSc în afaceri internaţionale

Nivelul de studiu: Diplomă postuniversitară

Taxele de scolarizare 2017/18:

Marea Britanie / UE - £ 5150 International - £ 11,000 (Londra), £ 9.500 (Birmingham)

Cerințe în limba engleză: IELTS 6.0 fără componente mai mici de 5,5 sau echivalent

În plus față de timpul în clasă, va fi, de asemenea, de așteptat să se angajeze în aproximativ 30 de ore de studiu individual pe săptămână.

Evaluare

Fiecare modul este evaluat de doar cursuri.

nevoile studenților și angajatorilor sunt reflectate în dezvoltarea acestui program și evidențiate în destinațiile de carieră și dezvoltarea în continuare a absolvenților noștri. Natura dispoziției este de așa natură încât echipează persoanele fizice pentru ocuparea forței de muncă într-o gamă largă de roluri internaționale în cadrul public și sectorul privat și un număr semnificativ de absolvenți au succes în obținerea de promovare în domeniile lor alese sau să modifice căile lor de carieră după finalizarea lor program de studiu. Un număr semnificativ de absolvenți din aceste programe au întreprins, de asemenea, studiile de doctorat, atât în ​​cadrul Universității din Ulster și dincolo.... [-]


MSc în Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Londra Birmingham + 1 mai mult

Obiectivul general al cursului Master Marketing este de a oferi un program academic provocator, intelectual stimulativ de studiu care educă, dezvoltă și îmbunătățește competența profesională a studenților de marketing și de afaceri. [+]

MSc în marketing

Nivelul de studiu: Diplomă postuniversitară

Taxele de scolarizare 2017/18:

Marea Britanie / UE - £ 5150 International - £ 11,000 (Londra), £ 9.500 (Birmingham)

Cerințe în limba engleză: IELTS 6.0 fără componente mai mici de 5,5 sau echivalent

Finanțarea studenților: Disponibilă

Locații: Londra și Birmingham

Obiectivul general al cursului Master Marketing este de a oferi un program academic provocator, intelectual stimulativ de studiu care educă, dezvoltă și îmbunătățește competența profesională a studenților de marketing și de afaceri. Cursul este conceput pentru a ajuta la construirea de cunoștințe, abilitățile și capacitățile transferabile pentru a vă pregăti pentru numiri mediu și superior din cadrul sectoarelor economiei publice, private și cele sociale în arena de afaceri la nivel mondial. Obiectivele acestui curs sunt:... [-]


Contactează
Adresa locaţie
St James' House
10 Rosebery Avenue

London, Anglia, EC1R 4TF GB
Adresa locaţie
5th Floor, Centre City
5-7 Hill Street

Birmingham, Anglia, B5 4UA GB