UWL University of West London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce studiu cu noi

Doriți să câștige o diplomă de la una dintre universitățile moderne de top din Londra? Cu peste 100 de milioane de £ a investit în noul nostru campus Ealing, Avem facilități de stat-of-the-art și unele dintre cei mai buni profesioniști din industrie pentru a vă ajuta să obțineți maximum de experiența dumneavoastră universității.

Alegerea universității din dreapta este una dintre cele mai importante decizii pe care le vom face. Există mai multe motive pentru a beneficia de a studia la Universitatea din West London.

Interesați acum despre studiul la UWL.

De ce studiu de la Universitatea din Londra de Vest?

Suntem universitatea modernă de top în Londra pentru capacitatea de inserție, cu 96% din studenții noștri în ocuparea forței de muncă în termen de șase luni de la absolvire. Suntem numărul unu universitate din Londra, pentru satisfacția studentului, cu nouă dintre cursurile noastre au primit 100% gradul de satisfacție în întreaga noastră opt școli. Portofoliul nostru de cursuri variază de la Film, Media, Muzica, Design, Computing, afaceri, Drept, ospitalitate și turism pentru sănătate, Psihologie, Asistenta Sociala si Stiinte Umane. Noastre de invidiat Londra locație - suntem situați în vestul Londrei, una dintre regiunile cele mai de succes de afaceri din Marea Britanie. Cu legături excelente de transport, suntem la doar 30 de minute de centrul Londrei și la 20 de minute de Aeroportul Heathrow. Nostru de brand nou campus - am investit peste 50 de milioane £ in noul nostru campus Ealing pentru a îmbunătăți învățarea elevilor și experiențele sociale. Aceasta include o bibliotecă de brand nou, Uniunea Studenților renovate, facilități excelente de predare și studiouri de stat-of-the-art pentru postul de radio studențesc.

Toți școlile noastre dispun de personal cu înaltă calificare, cu o vastă experiență industriei. Ele s-au angajat să dezvolte aptitudinile și aspirațiile de carieră ale studenților noștri.

Universitatea are o comunitate vibrantă de student. Toți elevii au posibilitatea de a se implica cu Uniunea Studenților noștri, care are o gamă diversă de societăți.

Universitatea este acasa, la un număr de școli academice oferind programe universitare într-o gamă variată de subiecte. Școlile sunt:

London School of Film, Media și Design Claude Littner Școala de Afaceri Școala de calculare și Inginerie London Geller College of Hospitality si Turismului Facultatea de Drept și Criminologie Colegiul de Nursing, Moașe și sănătate Scoala de Stiinte umane și sociale London College of Music

Noi suntem acum accepta cererile pentru luna septembrie 2017. Vă rugăm să consultați mai multe informații despre nostru cum să se aplice secțiune sau inregistrati interesul cu echipa noastră.

Noi oferim, de asemenea, de pre-sesiuni de cursuri de limba engleza pentru a îmbunătăți cunoștințele de limbă engleză și vă ajută să exceleze pe cursul dorit.

Oficiul Internațional, Universitatea de Vest din Londra

E-mail: international@uwl.ac.uk Tel: +44 (0) 20 8231 2440

  • Conform Ocuparea forței de muncă Indicatori de performanta (EPI) cifrele publicate de HESA în iulie 2016. Absolvenții care au studiat un program de diplomă de licență.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Law LLB » Vedea Law LLM » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

De gestionare a ma ospitalitate de lux, cu stagiu

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Regatul Unit London

Un magnet politic, financiar și cultural pentru călătorul cerințe, Londra se mândrește cu hoteluri recunoscute la nivel global și restaurante care au devenit repere importante în peisajul orașului, de multe ori cu zeci de ani de-a lungul tradiții. [+]

MA Hospitality Management de lux cu Internship

În conformitate cu lux Mondial Index ™ Londra este una dintre cea mai rapidă creștere destinațiile (urmat de Dubai și Paris), pentru consumatorii care doresc să experimenteze servicii de ospitalitate de lux în gama larga de hoteluri de lux și restaurante restaurante rafinate orașul are de oferit. Un magnet politic, financiar și cultural pentru călătorul cerințe, Londra se mândrește cu hoteluri recunoscute la nivel global și restaurante care au devenit repere importante în peisajul orașului, de multe ori cu zeci de ani de-a lungul tradiții. Sectorul de lux, înainte de criza financiară globală (GFC) a fost descris ca un sistem închis, care nu au valoare de colaborare continuă și colaborare cu consumatorii lor. Accentul a fost de multe ori cu privire la furnizarea de produse si servicii de cea mai inalta calitate cât mai eficient posibil consistente (de multe ori rigidă). În schimb, post-GFC companiile de lux sunt spus să fie mai deschis, și mai mult de auto-reflexiv, într-o călătorie de descoperire continuă pentru ceea ce se potriveste cel mai bine nevoile clienților. Această schimbare a fost un rezultat de noi consumatori de lux, adesea menționată ca "bogate discernământ", precum și de așteptările de schimbare a gărzii vechi de clienți bogați. În plus, consumatorii recent bogate de pe piețele emergente, cum ar fi China, Rusia, Brazilia și India, se spune că își doresc un gust de ceea ce este cel mai recent edginess de vest. Sectorul hotelier de lux este acum totul... [-]


Ma criminologie și a justiției penale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cu full-time și opțiuni de studiu part-time, cursul acoperă problemele contemporane, ca atare, ca de investigație omucidere, amenințarea crimei organizate la nivel mondial, și a fraudei de investigare. [+]

Cu full-time și opțiuni de studiu part-time, cursul acoperă problemele contemporane, ca atare, ca de investigație omucidere, amenințarea crimei organizate la nivel mondial, și a fraudei de investigare. Cursul vă va dota cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a reuși în acest domeniu competitiv. Mai mult decât atât, echipa noastră de predare extrem de experiență (de aplicare a ex-law), se va asigura o experiență de învățare va fi mai prejos.

Am proiectat cursul MA Criminologie și Justiție Penală pentru a îndeplini cerințele de studenți care doresc să continue studiile lor în acest subiect fascinant.

Oferim, de asemenea, un număr limitat de burse pentru studenții de pe acest curs, inclusiv Bursa Piotr Mikiewicz.... [-]


Ma internațional de management turistic și de aviație cu stagiu

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Regatul Unit London

Programul de Master in International de Turism și Management Aviației menită să pregătească persoanele fizice care aspiră la o carieră managerială în nici turismul și industria aviatică. [+]

MA International de Turism și Management Aviației cu Internship

Programul de Master in International de Turism și Management Aviației menită să pregătească persoanele fizice care aspiră la o carieră managerială în nici turismul și industria aviatică. Pentru practicieni existente, le oferă oportunitatea de a dezvolta și redefinirea cunoștințelor și să evalueze tendințele și schimbarea practicilor de management în industria lor. Acesta este oferit ca un an full-time și de doi ani curs part-time.

Internship Cursul urmărește să ofere același program riguros și provocator de practică profesională în calitate de AM, dar are avantajul de a include un stagiu de plătit 24 săptămâni încorporat în perioada de studiu. Acest lucru îl face ideal pentru studenții care doresc pentru a adăuga o dimensiune practică pentru studiile lor și să înțeleagă cerințele de supraveghere la locul de muncă și de management. Există oportunități de stagii de-a lungul turism și industria de aviație, atât în ​​Marea Britanie și în străinătate. Procesul de stagiu este coordonată de propria echipa de internship dedicat Universității și se bazează pe contacte cu peste trei mii de angajatori. ... [-]


Management ma muzica si artist dezvoltare

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Succes comercial și o carieră susținut în industria muzicală, atât depinde tot mai mult de capacitatea unui artist pentru a configura lor [+]

Succes comercial și o carieră susținut în industria muzicală, atât depinde tot mai mult de capacitatea unui artist de a crea propria lor casa de discuri mica, administra drepturi de autor, pentru a facilita evenimente live și dezvolte carierele lor.

Regizat de către o echipă de profesioniști din industrie cu mare experienta, cu perspective unice si experienta fara precedent in domeniu, veți avea posibilitatea de a studia concepte-cheie în gestionarea și dezvoltarea cariera ta - sau cea a unui act pe care o reprezentați.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să aibă următoarele: - Onoruri Licențiat în muzică, Music Technology sau un legate de subiect pentru o trecere minim de 2:2, sau de experiență în industria substanțială în domeniu.... [-]


Ma publicitate, branding și comunicare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Pe MA publicitate, branding si cursul de Comunicare de la Universitatea din West London, va dezvolta instrumentele de un gânditor strategic și comunicator pentru a crea publicitate tăiere margine, de brand și campaniilor de design inovativ. [+]

Pe MA publicitate, branding si cursul de Comunicare de la Universitatea din West London, va dezvolta instrumentele de un gânditor strategic și comunicator pentru a crea publicitate tăiere margine, de brand și campaniilor de design inovativ.

Noi construim înțelegere de comunicare de brand, design grafic profesional, strategie de publicitate și creativitatea pentru a vă ajuta să se pregătească pentru cariera ta viitoare.

Dacă un designer de brand, cont handler, designer de comunicare grafic sau o idee strateg va vom angaja în design profesional și echipe de publicitate concurente pentru echipa UWL de design al anului și UWL Designer de atribuire an gata pentru a face marca dvs. în exigente lumile branding, publicitate si design de comunicare. ... [-]


Producția ma de film

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Cursul este preponderent practic, cu aproape 70% de învățare orientate către permițându-vă să producă documentare și filme experimentale. [+]

MA Film Production

The Guardian a declarat recent UWL a fi cea mai bună universitate modernă în Londra. Noi credem interesant programul nostru film de studii postuniversitare demonstrează acest lucru apreciat în mod clar. Acesta a fost conceput pentru a satisface nevoile de aspiranți cineaști care au scopul de a inova în domeniul în expansiune de producție documentare și experimentale de film digital.

Cursul este preponderent practic, cu aproape 70% de învățare orientate către permițându-vă să producă documentare și filme experimentale. Pentru cei a căror interes este academic, există, de asemenea, posibilitatea de a înlocui modulul de practica dublu proiect cu o disertație. Cursul urmărește îndeaproape evoluțiile contemporane în cinematografiei digitale și sound design, încurajând în mod activ elevii pentru a crea răspunsuri cinematice de transformare care traversează granițele dintre documentar, experimental și forme fictive. Aceasta include: ... [-]


MSc

De inginerie software-ul de Master cu stagiu

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Regatul Unit London

Cu sectorul IT se extinde rapid în întreaga lume, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a dezvolta software-ul de specialitate [+]

Cu sectorul IT se extinde rapid în întreaga lume, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a dezvolta software-ul de specialitate abilități de inginerie. Acest curs va va oferi o înțelegere a celor mai recente tehnologii de inginerie software-ul folosit pentru a aborda provocările actuale în dezvoltarea de software.

Vei deveni familiar cu o gamă largă de lucru curent bursă în inginerie software-ul, a învăța cum să cerceteze și să revizuiască lucrări publicate. Studii dumneavoastră vă va da, de asemenea, o înțelegere practică a problemelor legate de proiectarea, analiza și punerea în aplicare a sistemelor de software moderne, și veți avea posibilitatea de a întâlni vorbitori din industrie, inclusiv potențialii angajatori. Pe scurt, acest curs vă pregătește pentru o carieră profesională sau de cercetare în acest domeniu important.... [-]


Finanțe Master și de gestionare a riscurilor

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Volatilitatea în creștere a piețelor financiare, crizele datoriei suverane, și incertitudinea geopolitică, pune presiuni semnificative asupra întreprinderilor și alte organizații pentru a gestiona în mod adecvat impactul potențial [+]

MSC Finanțe și Managementul Riscului

Volatilitatea în creștere a piețelor financiare, crizele datoriei suverane, și incertitudinea geopolitică, cereri semnificative loc pe întreprinderi și alte organizații pentru a gestiona în mod adecvat impactul potențial al acestor riscuri privind funcțiile strategice ale organizației - în special în gestiunea financiară. Prin urmare, cererea pentru profesioniștii din domeniul financiar, cu o înțelegere a principiilor competent de gestionare a riscurilor nu a fost niciodată mai mare. Programul urmărește pentru a se potrivi absolvenți talentați, cu un grad bun primul și un nivel ridicat al capacității academice, care ar beneficia de abilitățile unice și cunoștințele pe care programul le va da - atât din punct de vedere de angajare, precum și în auto-dezvoltare a acestora. Programul are ca scop, de asemenea, pentru a îmbunătăți abilitățile de practicarea profesioniști, astfel încât acestea sunt în măsură să joace un rol de conducere în domeniul managementului financiar și a riscurilor în cadrul organizațiilor.... [-]


Finanțe și contabilitate Master

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest curs este ideal pentru absolvenții de contabilitate și finanțe care doresc să îmbunătățească oportunitățile de angajare. [+]

Acest curs este ideal pentru absolvenții de contabilitate și finanțe care doresc să îmbunătățească oportunitățile de angajare.

Candidații cu calificările profesionale și experiența în domeniu sunt, de asemenea, încurajate să aplice.

Dacă sunteți un membru al Asociația Experților Contabililor Autorizați (ACCA), puteți primi scutiri de la anumite module. Alte organisme profesionale contabile recunoscute pot beneficia, de asemenea de unele scutiri de module.

Cursul va dota absolvenți cu abilitățile de a accesa roluri de conducere în contabilitate ca controlorilor financiari, în vârstă de audit, analiștii financiari și contabili seniori. Curriculum-ul vine în întâmpinarea nevoilor profesiei și calificarea este recunoscută de către angajatori. ... [-]


Master de marketing internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Regatul Unit London

Acest curs va va ajuta sa dezvolte intuiții profunde și înțelegere de domenii-cheie de marketing contemporan din nou peisajul digital pentru provocările de marketing durabile și oportunități la nivel global. [+]

Acest curs va va ajuta sa dezvolte intuiții profunde și înțelegere de domenii-cheie de marketing contemporan din nou peisajul digital pentru provocările de marketing durabile și oportunități la nivel global.

Veti dezvolta o perspectivă strategică prin explorare detaliată, evaluare critică și de studiu în profunzime de branduri, marketing, consumatori și contextele în schimbare, în care organizațiile face afaceri. MA în contemporană Marketing este conceput pentru absolvenți și profesioniștii din domeniul afacerilor, care au o anumită experiență de marketing sau pentru alții în considerare incepand o noua cariera in marketing sau pentru cei care au un real interes în marketing, comunicare, PR, psihologie, sociologie, sau de afaceri. Cursul va va ajuta sa lanseze sau să dezvolte cariera in marketing, cu beneficiul de o înțelegere mai amplă de subiecte de actualitate de marketing contemporane. ... [-]


MSc de inginerie civilă și de mediu, cu stagiu

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Regatul Unit London

Acest curs este conceput pentru a avansa abilități analitice în domeniile care fac obiectul de bază de Inginerie Civilă, inclusiv structurale [+]

Acest curs este conceput pentru a avansa abilități analitice în domeniile care fac obiectul de bază de inginerie civilă, inclusiv Analiza structurală, Durabilitate si Hidraulica. Aplicarea tehnicilor informatice moderne pentru rezolvarea problemelor complexe este o temă care trece prin curs. Acest curs se referă, de asemenea, probleme mai largi de proiect și managementul proceselor în Inginerie Civilă. Internship Cursul urmărește să ofere același program riguros și provocator de practică profesională în calitate de Master civile si Ingineria Mediului, dar are avantajul de a include un stagiu de 6 luni inclusă în perioada de studiu. Acest lucru îl face ideal pentru studenții care doresc pentru a adăuga o dimensiune practică pentru studiile lor și să înțeleagă cerințele de supraveghere la locul de muncă și de management. Exista oportunitati de internship în întreaga industrie și construcții civile în Marea Britanie.... [-]


Sisteme informatice Master cu stagiu

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Regatul Unit London

Sisteme de informare (IS) de azi sunt mari, complexe, variate în formă și distribuit, care deservesc diferite tipuri de oameni care folosesc o varietate [+]

Sisteme de informare (IS) de azi sunt mari, complexe, variate în formă și distribuit, care deservesc diferite tipuri de oameni care folosesc o varietate de dispozitive pentru a accesa informații. Specialiștii care recunosc diverse nevoi de afaceri, și au o abordare sistematică pentru a intelege impactul tehnologiei asupra organizatiilor, sunt esențiale pentru succesul oricărei strategii de IS / IT.

Egal în importanță pentru arhitecturi de sisteme și tehnologii de sprijin, este gestionarea și livrarea de conținut, fie sub forma de date, documente, imagini și sunet. Din ce în ce, sistemele fundamentale includ arhitecturi digitale și rețele care apoi întruchipează și permit distribuirea de conținut digital. Sistemele informatice dezvoltate sunt, în realitate, sistemele socio-tehnice care încorporează oameni, tehnologii și conținut. Specialistul sisteme de informare devine un sens mai larg, bazat informații profesionist ca ele se extind gama și domeniul de aplicare a operațiunilor lor față de utilizatorii finali și de mediile lor. Furnizarea de servicii pentru utilizatori și cei de la resurse informaționale de mari dimensiuni și asigurarea oferi valoare este de asemenea o parte din lumea largă a sistemelor informatice.... [-]


Masterat

Aceste unități muzica populara

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Cursurile noastre muzica de studii postuniversitare oferă școlarizare substanțială unu-la-unu instrumental, cu recitalists de renume internațional. Acestea cuprind module fascinante și angajarea care sprijină și se extind muzicala dumneavoastră practică și abilități academice. [+]

Performanță aceste unități Populare Muzica Cursurile noastre muzica de studii postuniversitare oferă școlarizare substanțială unu-la-unu instrumental, cu recitalists de renume internațional. Acestea cuprind module fascinante și angajarea care sprijină și se extind muzicala dumneavoastră practică și abilități academice. Puteți beneficia, de asemenea de la Londra College of Music a lui (LCM) săptămânal postuniversitare seminarii de cercetare și ateliere de compoziție, care oferă mari oportunități de a învăța noi competențe și de rețea cu elevi din alte cursuri postuniversitare. LCM are, de asemenea, mai multe ansambluri mari, inclusiv LCM Sinfonia, LCM Big Band, LCM corul, și LCM Glee Corul, care elevii sunt capabili să participe la. Detaliu curs Programul de predare curs se execută de-a lungul fiecărui an calendaristic. Aceste unități în muzică ușoară de performanță se adresează nevoilor practice, academice și profesionale ale muzicieni contemporani, și noi bun venit studenți din toate genurile. Acesta este un program de studii postuniversitare de nivel 7 pentru artiștii interpreți sau executanți de capacitatea de avansate. Pentru a studia pe acest curs ar trebui să fie un interpret desăvârșit, și un muzician curios și flexibil, cu interese de cercetare clare cu privire la performanță. Studentii nostri provin din medii clasice, jazz și pop, și va organiza în mod tipic o calificare de licență în muzică, cum ar fi un BA (Hons), cu Performance, sau o BMus (Hons) în performanță. Aceste unități se dezvoltă, desigur performanța muzicală la un nivel avansat. Veti beneficia ca interpret - nu numai de expertiza personalului nostru didactic instrumental, care... [-]


Videoclipuri

Our new campus

Student life at the University of West London

Why come to the University of West London?

Contactează

University of West London

Adresă, linia 1 St Mary’s Road
W5 5RF London, England, Regatul Unit
website http://www.uwl.ac.uk/
Telefon +44 (0) 20 8231 2440