Citește Descrierea Oficială

Despre noi

 • O universitate de top 50 din Ghidul Universității Guardian din 2019.
 • Clasat ca cea mai mare universitate modernă din Londra. *
 • Times Award pentru Învățământul Superior 2018 nominalizat la Universitatea "Anului"
 • Universitatea de top din Londra pentru Student Satisfaction **

Universitatea din West London nu numai că oferă o educație de înaltă calitate strâns legată de ocuparea forței de muncă, dar pune studentul în centrul unei comunități prietenoase și de susținere. Universitatea a investit 150 milioane de lire sterline într-un campus nou la site-ul său din Ealing, pentru a îmbunătăți experiențele de învățare și de experiență socială ale elevilor; dezvoltarea a inclus o nouă bibliotecă, o reînnoită Uniune Studențească, noi unități de învățământ și noi studiouri pentru stația de radio studențească.

 • Situat în vestul Londrei, universitatea se află pe marginea uneia dintre regiunile de afaceri cele mai de succes din Marea Britanie, "The Golden Mile", precum și o legătură excelentă cu orașul. O călătorie cu 20 de minute sau cu trenul vă va duce la / de la centrul Londrei sau de la / de la aeroportul Heathrow.
 • Universitatea din West London , Universitatea de Carieră, este cea mai modernă universitate modernă din Londra pentru ocuparea forței de muncă: 98% dintre studenți sunt în câmpul muncii sau în învățământul superior în termen de șase luni de la absolvire.
 • UWL are legături strânse cu industria, inclusiv organizațiile naționale și multinaționale.
 • Toate școlile au personal de înaltă calificare, care au o vastă experiență în industrie în domeniul ales și se angajează să dezvolte abilitățile și aspirațiile profesionale ale studenților.
 • Universitatea se mândrește cu spații de cazare construite în destinația lor din Brentford, cu un autobuz gratuit de transfer între campusuri și Ealing Broadway.
 • Universitatea are o comunitate de studenți vibranți și toți studenții au ocazia să se implice în Uniunea Studenților, care au o gamă variată de societăți și evenimente speciale pentru toți.

UWL oferă două prize principale; în fiecare lună și septembrie, precum și în mai pentru programele de master extins. Pentru studenții din primul an de studiu UG sau PG, universitatea oferă de asemenea până la 100 de burse internaționale de ambasadori (în valoare de până la 5.000 de lire sterline) în fiecare an - oferindu-vă toate motivele pentru a vă aplica pentru studii în vestul Londrei.

Locație plină de viață

Universitatea este situată în zone vibrante și sigure din vestul Londrei, unde studenții se pot aștepta la comunitățile multinaționale aflate la domiciliu. Există legături excelente de transport public și, de asemenea, un autobuz de transfer gratuit între siturile UWL din vestul Londrei și stația Ealing Broadway. Este mai puțin de 30 de minute pe Underground până la inima orașului, cu Cross Rail în curând pentru a îmbunătăți legăturile de transport în continuare.

UWL are un total de trei site-uri. Două site-uri pot fi găsite în vestul Londrei - Brentford și Ealing - și al treilea în Reading, care găzduiește în mod specific studenții Nursing și Urbanism. Site-ul Ealing se află într-un cartier istoric atractiv, cu numeroase cafenele și parcuri, și este aproape de centrul comercial Ealing Broadway (casa de modă, frumusețe, electrice, telecomunicații și băcănie). Site-ul în sine este spațiul de învățământ primar al UWL , dar găzduiește, de asemenea, diferite cafenele și restaurante, sala de gimnastică a studenților și bar. Alte facilități sportive, cum ar fi un teren de fotbal și un verde de cricket, pot fi găsite, de asemenea, la nivel local în Ealing.

Situl Brentford este o unitate modernă de 11 etaje, ușor de recunoscut atunci când călătoriți de-a lungul coridorului M4 și este, de asemenea, acasă la Paragon Lets; unitatea de cazare a universității. Stația de tren Brentford - la mai puțin de cinci minute de mers pe jos, oferă legături directe de tren spre London Waterloo sau spre orașul Windsor.

În și în jurul campusului

Facilități noi

Ca parte a proiectului de reamenajare pe care UWL terminat recent, au fost create o varietate de noi facilități de predare și învățare în ambele locații Ealing și Brentford. Printre acestea se numără o bibliotecă de acces 24 de ore din 24, o sală de judecată, o sală de judecată specializată, studiouri radio specializate, un teatru complet echipat și centre de simulare specializate pentru studenții care studiază la Colegiul de Nursing, Urbanism și Healthcare. Un laborator de inovare alimentară a fost recent lansat, la fel ca și Westmont Enterprise Hub - un incubator de pornire, și Centrul Faringdon care găzduiește tehnologie radar penetrantă. Un nou simulator de zbor (Flight Pad) se deschide, de asemenea, iminent.

Uniunea Studentilor

UWL Student's Union (UWLSU) a fost recunoscută ca cea mai bună echipă studențească din Anglia în 2017 **. Scopul principal al Uniunii Studenților este reprezentarea atât a studenților individuali cât și a corpului elevilor în ansamblu. Elevii se pot alătura, de asemenea, oricărei societăți studiate de studenți în campus, cu o varietate de a alege. UWLSU are, de asemenea, propriul bar, cafenea și sală de gimnastică la care studenții pot beneficia pe tot parcursul anului.

carcasă

Locuința sigură și sigură este o necesitate pentru studenții internaționali în timpul studiilor la universitate. Există numeroase opțiuni disponibile studenților străini care studiază în Londra, inclusiv cazare privată, locuințe comune sau Paragon Lets.

Paragon Lets este site-ul de studenți UWL , organizat de Notting Hill Housing și este foarte recomandat pentru studenții de anul întâi. Această locuință rezidențială destinată studenților este situată pe site-ul Brentford. Fiecare dintre camere are acces la internet în bandă largă și facilități de toaletă și duș cu articole de toaletă. Bucătăriile comune și zonele de luat masa sunt amenajate pentru fiecare grup de opt camere.

Autobuz expres

Universitatea recunoaște că studenții vor dori să exploreze ceea ce oferă Londra în timp ce studiază și facilitează acest lucru prin asigurarea unui serviciu gratuit de transfer cu autobuzul pentru conectarea site-urilor la principalele linii de transport. Serviciul UWL Shuttle Bus leagă Ealing Broadway (linia centrală, linia centrală, linia Circle, trenul Cross Rail și linia principală) spre zona Brentford (la 5 minute de mers pe jos de gara principală Brentford). Între timp se oprește și la stația Ealing și la stația South Ealing (linia Piccadilly), oferind studenților posibilitatea de a-și folosi cât mai mult timp în oraș.

Arii de studiu

Universitatea din West London este o instituție publică oficială recunoscută în Marea Britanie, care oferă cursuri acreditate la următoarele niveluri de studiu:

 • student
 • Postuniversitare.

Cursuri integrate de Fundație (ca parte a unui grad), Masters Extins și cursuri de limba engleză pre-sesiune sunt, de asemenea, oferite.

Universitatea oferă un portofoliu variat de cursuri universitare și postuniversitare în următoarele școli academice:

 • Colegiul de muzică din Londra
 • London School of Film, Media
 • Școala de Științe Umane și Sociale
 • Colegiul de Nursing, Urbanism și Asistență Medicală
 • Claude Littner Business School
 • Școala de Drept și Criminologie
 • Londra Geller College of Hospitality and Tourism
 • Școala de Calcul și Inginerie

Calea de intrare

Echipa de cercetători de la Universitatea din West London este întotdeauna disponibilă pentru a ajuta elevii să aleagă cursul potrivit dintr-un spectru complet de cursuri de arte, afaceri, sănătate și mass-media - aceasta include o fundație adecvată sau un curs de limba engleză dacă studentul nu are grade pentru a merge direct într-o anumită măsură.

Studii de licență

Studenții internaționali care solicită cursuri de licență pot aplica direct UWL utilizând formularul de cerere online al Universității . Alternativ, studenții pot aplica utilizând serviciul de admitere la universități și colegii (UCAS).

Aplicații postuniversitare

Solicitanții de cursuri postuniversitare trebuie să se adreseze direct Universității folosind formularul online . Aplicațiile postuniversitare vor fi luate în considerare împreună cu rapoartele arbitrilor (dacă este necesar), iar studenții pot fi nevoiți să participe la un interviu.

Taxe și burse

Taxe de școlarizare

Studenții străini de la Universitatea din West London vor trebui să plătească costul total al studiului lor. Nivelul taxei pe care studentul trebuie să-l plătească variază în funcție de anumite cerințe. Cerințele vor varia, de asemenea, în funcție de nivelul de studiu și de cursul ales.

Elevii trebuie să plătească 3.000 de lire sterline din taxa lor ca un depozit nerambursabil atunci când acceptă o ofertă din partea Universității. Pentru cei ale căror taxe sunt plătite de un sponsor de peste mări, plata integrală a taxelor în timpul sau înainte de înscriere este obligatorie.

Mai multe informații despre taxele de școlarizare pot fi găsite pe site-ul universității.

Ambasadorul Burse

Universitatea din West London oferă până la 100 de burse internaționale de ambasadori în fiecare an universitar pentru studenți în primul an de studiu UG sau PG. Aceste burse oferă sprijin financiar (prin reducerea taxelor de școlarizare de primul an) pentru studenții restanți care doresc să devină ambasadori ai universității.

caveats:

* Ghidul universitar Times 2018 / Good Times.
** Studiul național al studenților (NSS) 2017.
Acestea sunt cele mai recente cifre în conformitate cu Indicatorii de performanță a ocupării forței de muncă (EPI) eliberați de Agenția pentru Statistică în Învățământul Superior HESA în 2018.
NB: Universitățile moderne sunt definite ca instituții de învățământ superior cărora li sa acordat statutul de universitate în și ulterior anului 1992. UWL primit clasamentele enumerate mai sus în comparație cu toate celelalte universități moderne clasate în ghidurile / sondajele citate.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MA

UWL University of West London

Acest premiu postuniversitar în afaceri și management al alimentelor a fost conceput pentru a produce absolvenți care sunt în mod excepțional bine echipați cu aptitudinil ... [+]

Prezentare generală

Industria alimentară și industria ospitalității au cunoscut o creștere extraordinară și rezistență în secolul 21, iar cererea de angajați calificați continuă să crească. IMM-urile (întreprinderile mici și mijlocii) au înregistrat, de asemenea, o dezvoltare considerabilă în ciuda încetinirii economice.

Acest premiu postuniversitar în afaceri și management al alimentelor a fost conceput pentru a produce absolvenți care sunt în mod excepțional bine echipați cu aptitudinile și competențele necesare pentru a proiecta, gestiona și conduce evoluțiile din industria alimentară.

Vi se va oferi atât un program coerent de studiu academic, cât și o experiență educațională aprofundată, axată pe rolul managerului și aspectele de management în cadrul industriei alimentare internaționale, al segmentelor de servicii alimentare, al ospitalității și al explorării cercetării alimentare de vârf .... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Succesul comercial și o carieră susținută în industria muzicală depind tot mai mult de capacitatea artistului de a-și înființa propriile etichete de discuri mici, de a-și ... [+]

Prezentare generală

Succesul comercial și o carieră susținută în industria muzicală depind tot mai mult de capacitatea artistului de a-și înființa propriile etichete de discuri mici, de a-și administra drepturile de autor, de a facilita evenimentele live, de a-și dezvolta cariera și de a-și menține sănătatea.

Regizat de o echipă de profesioniști specializați în industrie, cu experiențe unice și experiență fără precedent în domeniu, veți avea ocazia să studiați concepte-cheie în gestionarea și dezvoltarea propriei cariere - sau a unui act pe care îl reprezentați.

De ce să alegi acest curs?

Suntem situați în West London, centrul de muzică din Marea Britanie și mass-media de afaceri - așa că nu există nici un loc mai bun pentru a studia industria muzicală de gestionare și de dezvoltare a artistului.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Ca student la cursul MA Publicitate, Branding și Comunicare de la Universitatea din West London, veți deveni un gânditor strategic și un comunicator pentru a crea campani ... [+]

Prezentare generală

Aceste zile, lucrurile bune nu vin la cei care așteaptă - vin la cei care se mișcă.

Ca student la cursul MA Publicitate, Branding și Comunicare de la Universitatea din West London, veți deveni un gânditor strategic și un comunicator pentru a crea campanii de publicitate, de brand și de design de ultimă oră. Noi vă construim înțelegerea comunicării de brand, a designului grafic profesionist, a strategiei de publicitate și a creativității pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru cariera viitoare. Un mediu mixat de învățare se află în centrul acestei comunități inspirate și care reflectă critic.

De ce să alegi acest curs?

Comunicarea este în centrul modului în care trăim viețile noastre. Sistemele și instrumentele de comunicare de astăzi sunt complexe, sofisticate și extrem de puternice. Cu toate acestea, utilitatea acestor sisteme și instrumente depinde de cei care știu cât de bine să le folosească creativ și strategic.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Cursul de Master în Managementul Turismului Internațional și al Aviației încearcă să reunească teorii, concepte și practici pentru a dezvolta înțelegeri critice ale unei ... [+]

Prezentare generală

Cursul de Master în Managementul Turismului Internațional și al Aviației încearcă să reunească teorii, concepte și practici pentru a dezvolta înțelegeri critice ale unei cariere manageriale în cadrul fie industriei turismului, fie a aviației.

MA oferă o oportunitate de a spori abilitățile de cercetare pentru a promova capacitatea de angajare în industria turismului sau a aviației. Acesta este oferit ca un curs de un an cu normă întreagă și doi ani cu normă întreagă. Acest curs este livrat într-o instituție recunoscută la nivel internațional.

De ce să alegi acest curs?

Pe parcursul cursului, veți adopta o abordare interdisciplinară a studiului managementului turismului și aviației prin utilizarea materialelor de studiu de caz internațional pentru a înțelege operațiunile globale ale sectoarelor turismului și aviației.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

UWL University of West London

Acest curs este conceput pentru a avansa abilități analitice în domeniile de bază de inginerie civilă, inclusiv analiza structurală, durabilitate și hidraulică. Aplicarea ... [+]

Prezentare generalăAcest curs este conceput pentru a avansa abilități analitice în domeniile de bază de inginerie civilă, inclusiv analiza structurală, durabilitate și hidraulică. Aplicarea tehnicilor IT moderne pentru rezolvarea problemelor complexe este o temă care trece prin curs. Cursul acoperă, de asemenea, aspecte mai largi ale managementului de proiect și proces în inginerie civilă.De ce să alegi acest curs?Cursul nostru de masterat MSc în civil și mediu este acreditat de către instituția autorizată a inspectorilor de inginerie civilă (ICES), iar finalizarea cu succes satisface cerințele academice pentru statutul de navlositor.Cursul este conceput pentru a vă îmbunătăți abilitățile analitice și pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a interrelaționării problemelor actuale de mediu și a ingineriei civile. Cursul leagă aceste studii de subiectele principale ale ingineriei civile, inclusiv, dar fără a se limita la, durabilitate, geotehnică și hidraulică.Veți avea acces la un laborator dedicat de calcul în două locații, iar elementele academice și profesionale ale cursului sunt bine susținute de biblioteca universității.Veți avea, de asemenea, o gamă de resurse digitale disponibile pentru dvs., inclusiv pachete specializate de simulare cu licențe complete, cum ar fi:ANSYSETABSSIGURLUSAS.Acest curs este oferit într-o școală bazată pe cercetare cu un număr de treizeci de doctoranzi și acoperă aspectele mai largi ale managementului de proiect și proces al ingineriei civile.Pachete de simulare specializate cu licențe complete, inclusiv Ansys, ETABS, SAFE și LUSAS. Sunt utilizate o serie de metode diverse pentru a explora toate aspectele domeniului. Există o cultură puternică de susținere în rândul tutorilor cursurilor care le... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Acest curs are ca scop pregătirea studenților pentru cariere profesionale în acest domeniu important al sistemelor software. Veți deveni familiar cu o gamă largă de lucră ... [+]

Prezentare generalăAcest curs are ca scop pregătirea studenților pentru cariere profesionale în acest domeniu important al sistemelor software. Veți deveni familiar cu o gamă largă de lucrări de bursă actuale în ingineria software-ului, învățând cum să cercetați și să revizuiți lucrările publicate.Studiile dvs. vor oferi, de asemenea, o înțelegere practică a aspectelor legate de proiectarea, analiza și implementarea sistemelor software moderne și veți avea oportunități de a vă întâlni vorbitori din industrie, inclusiv potențiali angajatori.Pe scurt, acest curs vă pregătește pentru o carieră profesională sau cercetare în acest domeniu important.De ce să alegi acest curs?Având în vedere că sectorul IT se extinde rapid în întreaga lume, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a dezvolta abilități de inginerie specializată în software.Acest curs vă va oferi o înțelegere a celor mai recente tehnologii de inginerie software utilizate pentru a aborda provocările de astăzi în dezvoltarea de software, precum și vă oferă o înțelegere practică a problemelor legate de proiectarea, analiza și punerea în aplicare a sistemelor software moderne.Elevii vor avea acces la tehnologiile standard și vor avea posibilitatea de a se specializa în subiecte variind de la arhitectura software până la tehnici de implementare, bazându-se pe abilitățile necesare pentru a aborda sistemele software moderne într-un context industrial.Metodele diverse sunt utilizate pentru a explora toate aspectele domeniului. Există o cultură puternică de susținere în rândul tutorilor cursurilor care le permit elevilor să-și atingă potențialul.Materiale didactice utilizate: niveluri bune de acces la facilitățile de calculatoare. Elementele academice și profesionale sunt bine... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Cursul nostru de Master în Marketing Digital a fost conceput cu un accent specializat pe industrie. Scopul nostru este să vă oferim o calificare extrem de competitivă pen ... [+]

Prezentare generalăCursul nostru de Master în Marketing Digital a fost conceput cu un accent specializat pe industrie. Scopul nostru este să vă oferim o calificare extrem de competitivă pentru piața modernă de locuri de muncă, într-un sector comercial vibrant cu un decalaj semnificativ de competențe.Cursul oferă un echilibru deosebit de muncă practică și teoretică de-a lungul întregului curs și va încorpora, de asemenea, o înțelegere a celor mai recente tendințe și tehnici digitale. Vom analiza în profunzime:marketing social mediae-marketingtendințele de marketing onlinestrategia de marketing digital.De ce să alegi acest curs?Master în Marketing Digital la UWL va oferi o mare cunoaștere a celor mai recente tendințe de marketing on-line șitehnicilor de pe piața digitală.O sa inveti:utilizarea eficientă a rețelelor sociale și a canalelor digitalecum să construiți o comunitate onlinecea mai recentă tehnologie digitală și inovație.Masterul nostru în Digital Marketing este un început minunat pentru a construi o carieră plină de satisfacții. Acest curs practic profesionist vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a crea strategii digitale de succes.În timpul cursului, veți avea multe oportunități de a rula proiecte de marketing digital pentru companii reale. Cursul adoptă, de asemenea, o abordare bazată pe anchetă bazată pe anchetă și astfel vor fi utilizate metodele de predare, cum ar fi studiul de caz și jocurile de simulare.Oferă un echilibru excelent între munca practică și teorie pe tot parcursul cursului și va încorpora, de asemenea, o înțelegere a celor mai recente tendințe și tehnici digitale.Masterul nostru de marketing digital este:dezvoltat cu cerințele Institutului... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Acest curs este ideal pentru absolvenții de contabilitate și finanțe care doresc să-și îmbunătățească oportunitățile de angajare și dezvoltare personală. Solicitanții cu ... [+]

Prezentare generală

Acest curs este ideal pentru absolvenții de contabilitate și finanțe care doresc să-și îmbunătățească oportunitățile de angajare și dezvoltare personală. Solicitanții cu calificări profesionale și experiența din industrie sunt, de asemenea, încurajați să aplice.

Membrii Asociației Contabililor Autorizați Chartered (ACCA) au un avantaj deosebit în ceea ce privește faptul că pot solicita scutiri de la anumite module din cursul MSc de Finanțe și Contabilitate, pe baza finalizării lucrărilor ACCA la nivel profesional.

Când studiați Finanțe și Contabilitate la UWL , aveți contact direct cu tutori de curs care au un amestec de invidiat de cunoștințe teoretice și experiență în lumea reală. Peste 85% din facultatea noastră deține o calificare de doctorat completată de peste 100 de ani de experiență combinată în domeniu.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Securitatea informatică reprezintă o problemă esențială în furnizarea de servicii, de la nivelul aplicației până la blocurile de bază ale sistemelor informatice și de reț ... [+]

Prezentare generală

Securitatea informatică reprezintă o problemă esențială în furnizarea de servicii, de la nivelul aplicației până la blocurile de bază ale sistemelor informatice și de rețea.

Acest curs de master în Cyber ​​Security este oferit de Școala de Calcul și Inginerie și a fost dezvoltat ca răspuns la o cerere ridicată pentru profesioniștii în domeniul securității cibernetice, cu o înțelegere sistematică a principiilor și tehnologiilor care stau la baza sistemelor informatice de astăzi.

Școala de Calcul și Inginerie a colaborat cu lideri din industria de securitate pentru a vă oferi un curs care vă va permite să obțineți cunoștințe cuprinzătoare și aptitudini critice în domeniul securității informatice. Acest curs vă va permite să urmați o carieră de profesionist în domeniul securității cibernetice fie în sectorul public, fie în cel privat.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of West London
Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF Londra, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0) 20 8231 2440