University of Stirling

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Stirling este o universitate internațională angajată să ajute studenții să facă o diferență în lume. Cu sediul în inima Scoției, Stirling este un loc în care abilitățile - nu fondul - sunt apreciate, iar predarea, capacitatea de angajare și facilitățile sunt toate clasificate cu cinci stele (QS World University Rankings 2020).

University of Stirling este clasată pe locul 30 în Marea Britanie (The Guardian University Guide 2021), iar studenții au evaluat Stirling în topul 20 din Marea Britanie pentru satisfacția studenților în Sondajul Național al Studenților 2020 .

Cu mai mult de 220 de combinații de cursuri universitare și peste 90 de cursuri postuniversitare, echipăm absolvenții noștri cu cunoștințele, expertiza și abilitățile de angajare necesare pentru a reuși la locul de muncă.

Viata de campus

University of Stirling este clasată pe locul 1 în Marea Britanie și pe locul 5 în lume pentru mediul său de campus (UK ISB Benchmark și Global ISB Benchmark 2018) și nu este greu de văzut de ce.

La mai puțin de o oră de Glasgow și Edinburgh, frumosul nostru campus de 330 de acri găzduiește cazare recent renovată, puncte de catering, magazine, un cinematograf și teatru și chiar uncastel din secolul al XVIII - lea. De asemenea, am investit peste 40 de milioane de lire sterline pentru a ne îmbunătăți în continuare facilitățile de fitness și sport de înaltă performanță de clasă mondială și pentru a crea un nou hub de campus.

Angajamentul față de angajabilitate

Clasate pe locul 1 în Scoția și în topul 15 din lume pentru servicii de carieră (UK ISB Benchmark și Global ISB Benchmark 2018), cursurile noastre oferă experiență practică, sprijin pentru carieră și oportunități de a lucra cu industrii din întreaga lume.

O perspectivă globală

University of Stirling este cu adevărat globală în toate sensurile cuvântului. Peste 120 de naționalități sunt reprezentate pe campusul nostru divers și inclusiv.

Colaborăm cu instituții din întreaga lume - cu predarea în parteneriate de cercetare în mai mult de 60 de țări, pentru a ne ajuta studenții să devină absolvenți de perspectivă, cu abilități căutate de angajatorii din întreaga lume.

Excelență sportivă

University of Stirling este Universitatea Sportivă a Anului din Marea Britanie (The Times și Sunday Times Good University Guide 2020) și Universitatea Scoției pentru Excelență Sportivă. Suntem, de asemenea, acasă la cinci organisme naționale de guvernare și am ocupat locul 1 în Scoția și primele cinci în Marea Britanie pentru facilitățile sportive (UK International Student Barometer Benchmark și Global ISB Benchmark 2018).

Studenții noștri beneficiază, de asemenea, de peste 50 de cluburi sportive, zeci de cursuri săptămânale de exerciții și programul nostru necompetitiv Get Active.

Cercetare cu impact

Academicii noștri lideri mondiali sunt experți în domeniile lor, iar predarea noastră explorează această cercetare de ultimă oră pentru a avea un impact asupra societății. De aceea, trei sferturi din cercetarea lui Stirling a fost clasificată drept lider mondial sau excelent la nivel internațional în cel mai recent cadru de excelență în cercetare (REF2014).

Scopul nostru este simplu: de la hrănirea lumii la utilizarea psihologiei pentru a prinde criminali, vrem să abordăm problemele globale ale timpului nostru. Cercetătorii noștri multidisciplinari contestă presupunerile, inovează gândirea și găsesc soluții.

Ești pregătit să fii Stirling?

Găsiți-vă cursul, aflați mai multe despre oportunitățile de finanțare, burse și descoperiți de ce University of Stirling , Scoția, vă aparține.

Locații

Stirling

Address
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, Scoţia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MSc