Citește Descrierea Oficială

Despre noi

La University of Stirling , diferența este în ADN-ul nostru - oferind educație cu un scop și efectuând cercetări care ajută la modelarea societății.

Suntem o universitate internațională cu un spirit de pionierat și o reputație globală pentru predarea și cercetarea de înaltă calitate. Suntem pasionați de crearea unui impact în tot ceea ce facem.

Stirling este un loc unde abilitățile - nu fundalul - sunt evaluate.

Reputația noastră

Efectuarea impactului nostru prin gândirea diferită

De la fondarea noastră în 1967, University of Stirling a fost întotdeauna condusă de gândirea transformatoare și spiritul de inovație. Misiunea noastră este să facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi studenților noștri cunoștințele și expertiza pentru a-și face impactul în lume.

Tot ceea ce facem face o diferență pozitivă în viața oamenilor. Suntem un agent al schimbării, conectând oamenii, inovând și transformând viețile elevilor, personalului și comunităților globale pe care le deservim. Avem o dorință constantă de a inova și de a îmbunătăți, pentru a aduce o importanță societății. Așa ne-am câștigat reputația noastră globală pentru o predare de înaltă calitate și o cercetare apreciată la nivel internațional.

Cercetarea Stirling: schimbarea vieții

Scopul nostru este simplu. De la hrănirea lumii la folosirea psihologiei pentru a prinde criminali, vrem să abordăm problemele globale ale timpului nostru. Cercetătorii noștri multidisciplinari contestă ipoteze, inovează gândirea și găsesc soluții.

Temele noastre de cercetare sunt:

  • Să trăim bine
  • Culturi, comunități și societate
  • Securitate și rezistență globală

Viziunea noastra

Să fie recunoscută în întreaga lume ca fiind o universitate care răspunde nevoilor societății prin cercetare inovatoare și interdisciplinară; învățarea și predarea de cea mai înaltă calitate; și prin împărtășirea cunoștințelor noastre cu lumea.

Instrucțiune de poziționare

La University of Stirling , gânditorii noștri sunt luminoși, curioși și inovativi.

Tot ceea ce facem, ca instituție și ca indivizi, are scop și impact. Acest lucru ne modelează cultura, personalitatea și mentalitatea noastră. Ea ne încurajează să contestăm status quo-ul și să împingem norma. Avem o dorință constantă de a inova și de a îmbunătăți, pentru a beneficia de societate și de a face diferența comunităților pe care le deservim.

Folosim gândirea noastră pentru a îmbunătăți totul. Prin conectarea, inovarea și transformarea, credem că gândirea noastră poate schimba lumea.

Misiunea noastră

Contribuția și abordarea noastră sunt definite de:

  • Dezvoltarea oamenilor și sprijinirea societății prin căutarea și înțelegerea cunoștințelor. Noi creăm condițiile pentru cercetarea inovatoare, interdisciplinară și comunicăm ceea ce am învățat lumii într-o manieră clară și utilă.
  • Transformarea vieții studenților și personalului nostru, oferindu-le oportunități de a-și atinge întregul potențial intelectual și emoțional; făcându-le rezistente și oferindu-le abilitățile de care au nevoie pentru lumea modernă; și prin insuflarea în ei a unui sentiment de responsabilitate pentru a promova binele public.
  • Crearea de cetățeni globali, care să lucreze în parteneriat cu guvernele, mediul de afaceri și industrie, sectoarele public și terțe și colegii din alte instituții, pentru a identifica și a răspunde nevoilor în schimbare ale societății.

Valorile noastre

Excelenta

Conducerea modului global în domeniile noastre de expertiză în cercetare și prin furnizarea unei experiențe excepționale de învățare.

sinceritate

Fiind deschis în tot ceea ce facem, comunicând munca și valoarea universității în lumea întreagă și angajându-i pe oameni în îndeplinirea viziunii noastre.

Ambiţie

Dezvoltarea universității în moduri inovatoare, încorporarea durabilității și transformarea acesteia într-un model pentru acest sector.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Stirling

Câștigă un Masterat în Cercetări Criminologice de la universitatea clasificată de top din Scoția pentru Criminologie (The Guardian University Guide 2020). Câștigați pregă ... [+]

Câștigă un Masterat în Cercetări Criminologice de la universitatea clasificată de top din Scoția pentru Criminologie (The Guardian University Guide 2020). Câștigați pregătirea experților în cele mai recente metode și abordări.

Acest curs vă oferă o pregătire de specialitate în cele mai recente metode și abordări utilizate în cercetarea criminologică. Suntem pe locul 1 în Scoția și pe top 10 în Marea Britanie pentru Criminologie (The Guardian University Guide 2020).

Acoperim principiile de colectare, analiză și raportare a datelor calitative și cantitative, luând în considerare, de asemenea, etica, fiabilitatea și validitatea. Veți examina critic fundamentele teoretice care stau la baza cercetării criminologice și socio-juridice, precum și explorarea problemelor legate de cercetarea comparativă și dezvoltarea unei înțelegeri a relației dintre cercetarea criminologică și elaborarea politicilor.... [-]

Regatul Unit Stirling
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

În acest curs de masterat, veți învăța să realizați o scriere fină, nuanțată și un corp de lucru, fie în poezie, ficțiune, fie în creație non-fictivă. ... [+]

Prezentare generală

În acest curs de masterat, veți învăța să realizați o scriere fină, nuanțată și un corp de lucru, fie în poezie, ficțiune, fie în creație non-fictivă. Combinăm ateliere de scriitori intensivi, cursuri cu tehnică specializată și cursuri individuale de scriitori distinși, împreună cu vizite fascinante și utile de la autori, agenți și editori pentru a vă ajuta în călătoria dvs. creativă.

Cursul este conceput pentru a vă dezvolta talentul de scriere. Vă permite să vă concentrați intens asupra unui proiect în timp ce vă implicați într-o gamă largă de genuri și practici de lucru care se bazează pe experiența noastră bogată în literatura contemporană, în publicații, în film, media și jurnalism. Veți dezvolta, de asemenea, abilități în ascultarea, editarea și feedback-ul de la egal la egal.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Maestru de Cercetare în Științe Umane vă oferă posibilitatea de a urmări un program personalizat, personalizat de studiu de masterat într-un mediu structurat, interdiscip ... [+]

Prezentare generală

Maestru de Cercetare în Științe Umane vă oferă posibilitatea de a urmări un program personalizat, personalizat de studiu de masterat într-un mediu structurat, interdisciplinar și de cercetare condus. Se concentrează asupra intereselor dvs. și este disponibil într-o gamă largă de discipline din cadrul Facultății de Arte și Științe Umaniste. Veți întreprinde o cercetare extinsă în cadrul unui program de studiu conceput împreună cu dvs. și cu supraveghetorul / administratorii. MRes poate fi urmărit pentru dezvoltare personală sau profesională sau ca piatră de temelie pentru doctorat (doctorat).

MRes este un curs de un an, orientat spre cercetare. Sunteți alocat un supraveghetor sau supervizori și împreună veți planifica un curriculum care să reflecte interesele și nevoile dvs. O mare parte a muncii dvs. este alcătuită din cercetare auto-direcționată, cu întâlniri de supraveghere programate pentru a vă ajuta să vă ghidați, să discutați despre activitatea dvs. și să revizuiți propunerile de depunere. Veți avea o gamă diferită de oportunități de învățare care vă completează proiectul de cercetare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs de masterat face parte din programul SASP - care este centrul de conducere al Scoției pentru studii postuniversitare în filosofie și una dintre cele mai înalte ... [+]

Prezentare generală

Acest curs de masterat face parte din programul SASP - care este centrul de conducere al Scoției pentru studii postuniversitare în filosofie și una dintre cele mai înalte și cele mai mari școli de filozofie din Regatul Unit. De asemenea, are o notă de plasare remarcabilă pentru absolvenții săi.

Cursul este conceput în primul rând pentru absolvenții de filozofie recenți și servește ca an pregătitor pentru intrarea în domeniul cercetării postuniversitare, oferindu-vă o bază fermă de înțelegere generală și abilități în filosofie. Aceste abilități vă vor oferi o bază solidă pentru cercetarea filosofică.

MLitt este un curs de un an predat predominant în St Andrews de către personalul ambelor universități. După ce ați obținut licența MLitt, puteți trece la un doctorat la Stirling sau la St Andrews. Absolvenții anteriori au plecat și la instituții de conducere din Marea Britanie și din străinătate.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cu o dezbatere care continuă cu privire la statutul politic al Scoției, această diplomă de masterat în literatura scoțiană examinează rolul literaturii în modelarea imagi ... [+]

Prezentare generală

Cu o dezbatere care continuă cu privire la statutul politic al Scoției, această diplomă de masterat în literatura scoțiană examinează rolul literaturii în modelarea imaginii și realității națiunii. Veți învăța să vedeți scrierea scoțiană, dintr-o perspectivă formată din teoria critică, precum și din istoria literară tradițională.

Răspândind în patru secole imaginația literară scoțiană, acest curs explorează figuri-cheie, texte și dezbateri din perioada Uniunii Regale (1603) până în prezent - adesea plasând scrierea literară în centrul dezbaterilor culturale și politice.

Veți vedea o serie întreagă de scriitori, texte și dezbateri din perioada timpurie moderne până în prezent - inclusiv lucrările lui Robert Burns, Walter Scott și James Hogg, până la autori contemporani precum James Kelman, Janice Galloway și Kathleen Jamie. De asemenea, vom explora opera lui Robert Louis Stevenson, a lui Nan Shepherd, a lui Muriel Spark și a altor prea mulți.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Centrul Stirling pentru Edituri Internaționale și Comunicare de la University of Stirling este un centru mondial de studii postuniversitare de publicare, oferind o aborda ... [+]

Prezentare generală

Centrul Stirling pentru Edituri Internaționale și Comunicare de la University of Stirling este un centru mondial de studii postuniversitare de publicare, oferind o abordare cuprinzătoare și coerentă a tuturor formelor de publicare.

Veți dezvolta cunoștințe de specialitate ale întregului proces de publicare atât în ​​mediile tipărite, cât și în mediile digitale - de la planificare, editare și producție până la gestionarea marketingului și publicării. Actualizăm conținutul acestui curs în fiecare an pentru a reflecta schimbările rapide care transformă industria, astfel încât veți absolvi cu abilități și cunoștințe de ultimă oră a practicilor și standardelor actuale ale industriei de publicații.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Masterii noștri în politică publică vă permit să dezvoltați abilitățile conceptuale, analitice și practice de care veți avea nevoie pentru a redefini lumea de elaborare a ... [+]

Prezentare generală

Masterii noștri în politică publică vă permit să dezvoltați abilitățile conceptuale, analitice și practice de care veți avea nevoie pentru a redefini lumea de elaborare a politicilor. Vă pregătim pentru o carieră în sectorul public și pentru o vocație care contribuie la dezvoltarea sau asigurarea unei politici publice.

Acest curs este extrem de flexibil și îl puteți adapta pentru a vă potrivi intereselor dvs. particulare. Modulele principale privind teoria și practica politicii sunt combinate cu module opționale din domeniul cercetării sociale și al disciplinei relevante pentru politică. Dacă doriți să urmăriți un interes în alte discipline relevante pentru politică, puteți combina, de asemenea, un accent pe politică și cercetare cu opțiuni în domenii cum ar fi:... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs inovativ de masterat te pregătește pentru o carieră în domeniul cercetării educaționale, indiferent dacă intenționezi să te duci la un doctorat sau să iei cerc ... [+]

Prezentare generală

Acest curs inovativ de masterat te pregătește pentru o carieră în domeniul cercetării educaționale, indiferent dacă intenționezi să te duci la un doctorat sau să iei cercetările în alte direcții.

Sub îndrumarea expertului echipei noastre de lideri universitari, veți dezvolta o gamă largă de abilități de cercetare. Veți învăța să proiectați și să planificați proiecte de cercetare și să colectați, să analizați, să interpretați și să raportați date calitative și cantitative. Până când veți absolvi veți avea o înțelegere mai profundă a aspectelor teoretice, etice, politice și comparative ale desfășurării cercetării educaționale.... [-]

Regatul Unit Stirling
August 2020
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Master of Science în Cercetare Istorică este un curs de un an care este orientat spre cercetare și vă permite să se specializeze în anumite domenii de cercetare. ... [+]

Prezentare generală

Master of Science în Cercetare Istorică este un curs de un an care este orientat spre cercetare și vă permite să se specializeze în anumite domenii de cercetare.

MRes este proiectat pentru:

vă permite să deveniți un istoric bine pregătitdemonstrați capacitatea dumneavoastră de a efectua cercetări la nivel de doctorat la Stirling sau alte universități din Marea Britanie și din străinătate

Ambele obiective sunt realizate prin finalizarea modulelor independente de studiu, a seminarelor de teren și a formării competențelor desfășurate sub supraveghere. De asemenea, vi se va aloca un supervizor individual pentru a vă direcționa studiul independent și pentru a planifica curriculum-ul pentru a reflecta interesele și nevoile dvs.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Această diplomă de masterat interdisciplinară este în mod obișnuit predată de academicieni de conducere în domeniul mass-mediei și cercetării științelor sociale. Veți câș ... [+]

Prezentare generală

University of Stirling este clasată pe locul întâi în Scoția și pe locul 10 în Marea Britanie pentru Studii Media și Film (The Guardian University Guide 2018).

Această diplomă de masterat interdisciplinară este în mod obișnuit predată de academicieni de conducere în domeniul mass-mediei și cercetării științelor sociale. Veți câștiga atât o înțelegere teoretică și practică a metodelor de cercetare științifică socială și veți învăța cum să le aplicați industriei media și culturale. Acoperind abordările științelor sociale și umaniste, Maeștrii noștri vă vor oferi o pregătire solidă și extinsă în metodele avansate de cercetare în domeniul mass-mediei. Veți fi încurajați să explorați propriile interese de cercetare, să câștigați experiență în domeniul cercetării din lumea reală și să vă dezvoltați propria abordare a cercetării de-a lungul cursului.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Masterul nostru în Metode de cercetare în afaceri și management este acreditat de către Consiliul Economic și Social al Cercetării (ESRC) și Scottish Graduate School of S ... [+]

Prezentare generală

Masterul nostru în Metode de cercetare în afaceri și management este acreditat de către Consiliul Economic și Social al Cercetării (ESRC) și Scottish Graduate School of Social Science pentru formarea doctoranzilor.

Veți învăța cum să:

să efectueze cercetări de doctorat în afaceri și managementdați-vă echipamentul pentru o carieră academică sau comercială în cercetarea în afaceri și în managementsă întreprindă, să evalueze, să comande sau să gestioneze cercetarea în sectoarele comercial, public sau voluntar

Cursul MRes are o concentrare practică puternică și vă instruiește în aptitudinile avansate necesare pentru afaceri, management, cercetare economică și politică. Scopul nostru este de a vă ajuta să deveniți un cercetător care este:... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Centrul Stirling pentru Edituri Internaționale și Comunicare de la University of Stirling este un centru de conducere la nivel mondial pentru studii postuniversitare de p ... [+]

Prezentare generală

Centrul Stirling pentru Edituri Internaționale și Comunicare de la University of Stirling este un centru de conducere la nivel mondial pentru studii postuniversitare de publicare, oferind expertiză în editarea contemporană și istorică din Marea Britanie și dincolo.

Studiile de Edituri MRes reprezintă un curs de pregătire pentru masterat, care oferă studenților posibilitatea de a realiza studii de masterat în domeniul publicațiilor. De asemenea, oferă posibilitatea de a pregăti un doctorat prin cercetare concentrată, cu o specializare în publicare.

Cursul vă ajută să dezvoltați o abordare analitică și bazată pe cercetare în ceea ce privește publicarea. De asemenea, oferă o flexibilitate maximă, astfel încât să puteți adapta cursul astfel încât să se potrivească intereselor dvs. de cercetare și practicii profesionale. Absolvenții cursului MRes continuă să studieze în continuare, cum ar fi urmărirea unui doctorat prin cercetare concentrată, cu o specializare în publicare. Acestea fiind spuse, cursul vă permite, de asemenea, să examinați aspectele aprofundate care vă afectează practica curentă.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul de Imaginație gotic University of Stirling vă oferă ocazia unică de a vă absorbi în aprecierea științifică a goticului. Este unul dintre puținele cursuri de master ... [+]

Prezentare generală

Cultura contemporană evidențiază un interes revigorat în gotic - de la actuala vogă pentru un film de groază și succesul extraordinar al unor scriitori precum Stephen King și Stephenie Meyer, la manifestările unui impuls gotic alternativ în modă, muzică și stil de viață.

Cursul de Imaginație gotic University of Stirling vă oferă ocazia unică de a vă absorbi în aprecierea științifică a goticului. Este unul dintre puținele cursuri de masterat din întreaga lume dedicat exclusiv studiului academic al domeniului dinamic și în continuă expansiune al studiilor gotice.

Oferim o anchetă istorică riguroasă și intensă asupra originilor și evoluțiilor literare gotice și își prezintă dispersia într-o gamă largă de medii și contexte naționale.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Stirling

Aveți o pasiune pentru televiziune? Glumești cu idei pentru conținut proaspăt, interesant? Vreți să știți cum să obțineți idei din cap și pe ecran? Acesta ar putea fi cur ... [+]

Prezentare generală

Aveți o pasiune pentru televiziune? Glumești cu idei pentru conținut proaspăt, interesant? Vreți să știți cum să obțineți idei din cap și pe ecran? Acesta ar putea fi cursul pentru tine.

Primul de acest fel din Scoția, acest MSc se concentrează pe dezvoltarea și producția de conținut de fapt pentru televiziune difuzat. Dezvoltat cu industria și predat de practicieni experimentați, acest curs se concentrează pe partea practică a producției de televiziune - idei în creștere, elaborarea de propuneri și realizarea de programe.

Veți învăța cum să generați idei minunate și conținut de factual de calitate, cum funcționează afacerile moderne ale televiziunii și cum problemele legate de editorial și etică afectează astăzi producătorii de programe.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Studiu la Institutul de Acvacultură de renume mondial - un centru internațional de lider în producția de fructe de mare durabile și cel mai mare de acest gen din lume. In ... [+]

Prezentare generală

Studiu la Institutul de Acvacultură de renume mondial - un centru internațional de lider în producția de fructe de mare durabile și cel mai mare de acest gen din lume. Institutul reunește cercetători interdisciplinari de nivel mondial pentru a aborda o gamă largă de provocări globale cu care se confruntă industria și societatea.

Maeștrii noștri în domeniul acvaculturii durabile analizează principiile acvaculturii și factorii cheie care influențează viabilitatea sistemelor de creștere a animalelor acvatice și a sistemelor de producție alimentară. Veți dezvolta o înțelegere a biologiei animalelor acvatice, aspecte de mediu, nutriție, reproducere și genetică, managementul bolilor și al sănătății.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

De-a lungul acestor Masterat în Afaceri Internaționale, veți dezvolta abilități de rezolvare a problemelor și de gândire critică în contextul tranzacționării peste fronti ... [+]

Prezentare generală

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru o carieră înfloritoare în afacerile internaționale.

De-a lungul acestor Masterat în Afaceri Internaționale, veți dezvolta abilități de rezolvare a problemelor și de gândire critică în contextul tranzacționării peste frontierele naționale. Până la sfârșitul cursului, veți avea o cunoaștere expansivă a modului în care organizațiile funcționează în cadrul economiilor, monedelor și cadrelor de reglementare. Veți deveni, de asemenea, un expert în a lua legătura cu părțile interesate din diferite culturi și de a lucra eficient într-o echipă cu mai multe locații.

Cursul nostru de masterat internațional de afaceri va crește gradul de conștientizare a noilor blocuri comerciale și impactul lor asupra întreprinderilor și managerilor.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

În cursul nostru, veți explora managementul strategic durabil și dimensiunile sale ecologice, sociale și economice. ... [+]

Prezentare generală

În cursul nostru, veți explora managementul strategic durabil și dimensiunile sale ecologice, sociale și economice. Învățând din situații din viața reală și din practicienii de inspirație, studiile dvs. se vor concentra pe trei domenii-cheie:

afaceri durabilemanagement strategicspiritul antreprenorial pentru a duce schimbări durabileÎnvățare unică, practică

Ne concentrăm asupra provocărilor și oportunităților de gestionare transformatoare și practice pentru durabilitate. Există un echilibru între teorie și practică care vă ajută să vă pregătiți pentru locuri de muncă în managementul durabil și în responsabilitatea socială corporativă. Parteneriatele noastre cu organizații gestionate în mod durabil vă oferă șansa de a vedea cum funcționează aceste practici în lumea reală.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

University of Stirling MSc de Investiții Analiza are o reputație de clasă mondială și este Marea Britanie cel mai lung-stabilit curs postuniversitar în domeniu. Este, de ... [+]

Prezentare generală

University of Stirling MSc de Investiții Analiza are o reputație de clasă mondială și este Marea Britanie cel mai lung-stabilit curs postuniversitar în domeniu. Este, de asemenea, unul dintre foarte puținele diplome de masterat din Regatul Unit care urmează să fie recunoscut ca o universitate afiliată în cadrul Institutului de Afiliere al Institutului Universitar Chartered Analyst (CFA) (UAP). Acest lucru recunoaște faptul că cursul acoperă cel puțin 70% din corpul de cunoștințe al candidaților din cadrul programului CFA și pune accentul pe Codul de etică și practici ale Institutului CFA. Cursul poziționează studenții bine pentru a obține denumirea de Chartered Financial Analyst, care a devenit cea mai respectată și recunoscută acreditare de investiții în lume.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Masterii noștri în leadershipul educațional este un curs bazat pe practică pentru liderii școlii aspirante și de carieră timpurie. ... [+]

Prezentare generală

Masterii noștri în leadershipul educațional este un curs bazat pe practică pentru liderii școlii aspirante și de carieră timpurie.

Cursul cultivă cunoștințele și înțelegerea de care ai nevoie pentru a pune în practică o viziune strategică, valori și obiective în cunoștință de cauză, ajutându-te să conduci schimbarea pentru îmbunătățire oriunde ai lucra. Prin intermediul studiilor, veți dezvolta în continuare practicile de conducere și de management în medii de învățare de susținere, creație și provocare.

Un traseu flexibil de studiu și o combinație de predare față în față și online vă ușurează să vă potriviți cursul în jurul angajamentelor existente, în timp ce învățarea bazată pe practici este stabilită în cadrul standardelor dvs. profesionale.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
Part time
36 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Rolurile de contabilitate și finanțe au crescut din ce în ce mai mult pe o dimensiune internațională. Odată cu globalizarea în creștere și convergența practicilor interna ... [+]

Prezentare generală

Rolurile de contabilitate și finanțe au crescut din ce în ce mai mult pe o dimensiune internațională. Odată cu globalizarea în creștere și convergența practicilor internaționale de contabilitate, acest curs răspunde cerințelor lumii afacerilor pentru absolvenții care sunt educați la nivel de master în Contabilitate Internațională și Finanțe.

Cursul oferă cursuri specializate în domeniul contabilității și finanțelor internaționale și vă ajută să dezvoltați abilitățile specializate de raportare și analiză necesare organizațiilor internaționale. De asemenea, vă permite să obțineți o apreciere a problemelor de investiții internaționale dintr-o serie de perspective.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Datele importante sunt din ce în ce mai importante în peisajul comercial de astăzi. În calitate de om de știință specializat în date mari, veți ajuta companiile să înțele ... [+]

Prezentare generală

Datele importante sunt din ce în ce mai importante în peisajul comercial de astăzi. În calitate de om de știință specializat în date mari, veți ajuta companiile să înțeleagă cantități mari de date structurate și nestructurate, oferind informații rapide care să le permită să ia decizii mai bune și mai rapide.

MSc Big Data este o diplomă de masterat avansată care acoperă tehnologia Big Data și știința analizei datelor. Veți câștiga abilități practice în tehnologia mare de date, analize avansate și aplicații industriale și științifice.

Cursul vă va învăța cum să colectați, să gestionați și să analizați date mari și rapide pentru știință sau comerț. Veți învăța abilități în tehnologia de vârf, cum ar fi Python, R, Hadoop, NoSQL și Machine Learning. În același timp, veți studia în matematică și teoria computerelor importante și veți învăța tehnicile computationale avansate de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta cariera în domeniul științei datelor.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul MSc Media Management University of Stirling continuă să evolueze pentru a ține pasul cu peisajul mediatic al globului. De asemenea, pregătește managerii media să f ... [+]

Prezentare generală

Cursul MSc Media Management University of Stirling continuă să evolueze pentru a ține pasul cu peisajul mediatic al globului. De asemenea, pregătește managerii media să facă față provocărilor generate de schimbările fără precedent și de creșterea concurenței în mediul media.

În calitate de student, veți beneficia de predarea de către tutorii de înaltă calificare la nivel internațional și veți absolvi cu abilități puternice de management și o perspectivă analitică asupra industriei media. Veți dezvolta, de asemenea, o înțelegere fermă a evoluției mediului de reglementare și politic în care operează mass-media.

Acest curs oferă o bază teoretică și bazată pe studii de caz în economie, finanțe și strategia de afaceri a mass-mediei - cu studii avansate în mass-media contemporană, teorii culturale și formare în metodologii de cercetare adecvate.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Ne-am oferit cursul inovativ de Management al Mediului cu o specializare în Conservare din 2013. Cu acest masterat, veți obține cunoștințele științifice și veți învăța ab ... [+]

Prezentare generală

Ne-am oferit cursul inovativ de Management al Mediului cu o specializare în Conservare din 2013. Cu acest masterat, veți obține cunoștințele științifice și veți învăța abordările pentru știința și practica conservării.

Veți avea ocazia să vă specializați în anumite domenii prin selectarea modulelor relevante și în proiectul dvs. de cercetare. Domeniile de specializare potențială includ:

serviciile ecosistemiceeconomia mediuluiconflictele de conservaregestionarea habitatelor și a biodiversitățiiaplicarea sistemelor de informații geografice (GIS) și a teledetecției

Veți obține o mulțime de exerciții în domeniul conservării mediului și a abilităților de management, deoarece există o excursie obligatorie în domeniul rezidențial care se desfășoară în Parcul Național Cairngorm. Oferim, de asemenea, un curs de două săptămâni în domeniul ecologiei și conservării tropicale din Gabon. Aflați mai multe despre cursul de teren din Gabon .... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru de Master în Managementul Mediului (Energie) se bazează pe succesul cursului de management al mediului respectat și de lungă durată, care are peste 600 de a ... [+]

Prezentare generală

Marea Britanie caută să devină lider mondial în domeniul energiilor regenerabile, iar potențialul său de generare este recunoscut la nivel global, dar este la fel de renumit pentru calitatea mediului natural. Aceasta creează potențialul de conflict. Ca urmare, trebuie să înțelegem mai bine diferitele costuri de mediu asociate tehnologiilor energetice din secolul XXI, indiferent dacă acestea sunt regenerabile sau neregenerabile și cum pot fi evaluate, gestionate și atenuate aceste costuri.

Cursul nostru de Master în Managementul Mediului (Energie) se bazează pe succesul cursului de management al mediului respectat și de lungă durată, care are peste 600 de absolvenți. Cursul se bazează pe expertiza noastră existentă și pe punctele forte ale cercetării în evaluarea impactului asupra mediului, comercializarea carbonului, planificarea și impactul energiei eoliene, hidroelectrice și nucleare, precum și expertiza noastră în managementul energiei și economia mediului.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Începeți-vă cariera în industria sportivă cu diploma de masterat în Sport Management. ... [+]

Prezentare generală

Începeți-vă cariera în industria sportivă cu diploma de masterat în Sport Management.

Atragerea de studenți din întreaga lume, acest curs unic este conceput pentru a satisface nevoile sectorului sportiv de manageri bine calificați, care pot combina aptitudinile manageriale și financiare cu cunoștințe de specialitate în domeniu. Veți învăța cum să aplicați opiniile dvs. asupra provocărilor inerente ale managementului sportului - de la efectuarea de cercetări în planificarea evenimentelor până la consilierea organizațiilor cu privire la impactul schimbărilor de politică.

Cursul este predat de experți de top în domeniu, a căror cercetare vă ajută să vă asigurați că sunteți învățat despre cele mai recente tendințe ale industriei. Veți avea, de asemenea, oportunități neprețuite pentru a întreprinde un stagiu cu o organizație sportivă și pentru a organiza un eveniment sportiv local cu partenerii noștri din industrie. Până când veți absolvi, veți fi bine pregătiți pentru a vă transforma pasiunea pentru sport în profesia dvs.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Școala de Marketing a Școlii de Management a Școlii de Management University of Stirling se situează printre primii din țară. Suntem pe locul 2 în Scoția și în top 10 în ... [+]

Prezentare generală

Școala de Marketing a Școlii de Management a Școlii de Management University of Stirling se situează printre primii din țară. Suntem pe locul 2 în Scoția și în top 10 în Regatul Unit (Ghidul universitar complet 2019).

Marketingul vizează crearea, comunicarea și furnizarea de schimburi de valoare între o organizație și clienții săi, care să satisfacă clientul, organizația și societatea în general. Cursul nostru de Master în Marketing vă oferă posibilitatea de a obține o înțelegere teoretică și practică a marketingului și a rolului său în cadrul organizațiilor.

Veți învăța despre practica și teoria marketingului modern, precum și despre tendințele actuale de afaceri în domeniile de creare a identității mărcii, marketingului multi-canal și marketingului sportiv.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru de masterat interdisciplinar este ideal dacă lucrați deja în sectorul patrimoniului sau căutați o carieră în acest domeniu. Oferă un echilibru perfect între ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de masterat interdisciplinar este ideal dacă lucrați deja în sectorul patrimoniului sau căutați o carieră în acest domeniu. Oferă un echilibru perfect între elementele practice și intelectuale ale patrimoniului și ale politicii.

Cursul explorează patrimoniul cultural, natural, tangibil și intangibil, cu un accent special pe istoria mediului. Veți dezvolta abilități practice puternice de-a lungul cursului - atât în ​​teren, cât și în sala de clasă - și veți realiza un proiect de cercetare individual.

Avem legături strânse cu industria, astfel veți beneficia de vorbitorii invitați care sunt experți în domeniul lor - precum și de partenerii externi care oferă oportunități pentru proiecte de lucru.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Noi oferim unica Masters de psihologie sportivă în Scoția, care este acreditată de British Psychological Society. Cursul nostru interdisciplinar este conceput pentru a ră ... [+]

Prezentare generală

Noi oferim unica Masters de psihologie sportivă în Scoția, care este acreditată de British Psychological Society. Cursul nostru interdisciplinar este conceput pentru a răspunde nevoilor actuale ale acestei industrii în creștere și vă pregătește pentru o serie de locuri de muncă pline de satisfacții.

Veți dezvolta o înțelegere critică a teoriei psihologiei sportive contemporane și a cercetării pe care o puteți folosi pentru a facilita performanțele mai bune ale persoanelor și echipelor. Veți absolvi cu o cunoaștere largă a domeniului, precum și o perspectivă clară asupra domeniilor care vă interesează cel mai mult. De asemenea, veți beneficia de prezența sportivilor de la elita și a agențiilor sportive care se află aici chiar în campusul Universității.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs este conceput pentru a vă oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a lucra din două limbi în limba engleză sau o limbă în și din limba engleză la nivel pr ... [+]

Prezentare generală

Acest curs este conceput pentru a vă oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a lucra din două limbi în limba engleză sau o limbă în și din limba engleză la nivel profesional. Trebuie să fiți un vorbitor nativ sau să aveți o competență apropiată în limba chineză, franceză, germană, spaniolă sau engleză sau să dețineți o diplomă în limbile chineză, franceză, germană sau spaniolă.

Suntem membri ai Institutului de Traducere și Interpretare (ITI), un organism profesional recunoscut în întreaga lume. Calitatea de membru al ITI ne permite să vă ajutăm să cunoașteți întreaga gamă de evoluții și oportunități interesante din industria serviciilor lingvistice. De asemenea, suntem membri ai Institutului Chartered of Linguists (CIOL).... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Dacă aveți deja o experiență didactică sau o diplomă de învățământ, dar doriți să aflați mai multe, acest curs de masterat va fi ideal pentru dvs. Acesta combină un eleme ... [+]

Prezentare generală

Dacă aveți deja o experiență didactică sau o diplomă de învățământ, dar doriți să aflați mai multe, acest curs de masterat va fi ideal pentru dvs. Acesta combină un element educațional puternic cu accent pe predarea limbii engleze la vorbitorii altor limbi (TESOL). De asemenea, designul cursului îl face potrivit dacă doriți să predați subiecte diferite de limba engleză.

Veți absolvi cu o bază solidă în principiile învățării și predării limbilor străine, precum și o înțelegere a metodelor de cercetare în TESOL. În timpul studiilor, veți fi învățați de profesioniștii TESOL care au experiență de a lucra în întreaga lume, precum și de a vizita școli locale pentru a afla despre rolul pastoral al cadrelor didactice - în special în ceea ce privește problemele de diferență, diversitate și incluziune.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Fintech preia sectorul bancar și financiar. Modul în care gestionăm banii se schimbă și întreaga industrie ia act - de la băncile internaționale până la start-up-uri din ... [+]

Prezentare generală

Fintech preia sectorul bancar și financiar. Modul în care gestionăm banii se schimbă și întreaga industrie ia act - de la băncile internaționale până la start-up-uri din spatele clădirilor. Pentru a face bine în fintech, trebuie să înțelegeți tehnologia, finanțele și crearea de afaceri.

Noua noastră tehnologie financiară (Fintech) oferă o bază solidă în tehnologia informatică, teoria financiară, constrângerile etice și de reglementare și abilitățile de afaceri. Este un curs inovator conceput pentru cei care doresc să intre în carieră în industria fintech.

Fintech combină tehnologia cu datele și analizele mari, cu calculatoarele mobile și cu serviciile financiare moderne. Unele dintre activitățile din acest sector sunt realizate de instituțiile financiare mari, existente, dar majoritatea provin din companii mici care dezvoltă tehnologii perturbatoare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Echipa Profesională de Educație și Leadership din cadrul Facultății de Științe Sociale a lucrat în parteneriat cu autoritățile locale și alte părți interesate de-a lungul ... [+]

Prezentare generală

Echipa Profesională de Educație și Leadership din cadrul Facultății de Științe Sociale a lucrat în parteneriat cu autoritățile locale și alte părți interesate de-a lungul a mai mulți ani pentru a dezvolta acest curs de educație profesională extrem de apreciat. Acest Master în Educație Profesională și Leadership este proiectat să aibă un impact direct asupra practicilor profesionale și a experiențelor și rezultatelor de învățare ale elevilor.

Acest curs se bazează pe cercetările actuale pentru a vă ajuta să dezvoltați o abordare critică și anchetă pentru a conduce practici profesionale în contextul politic actual.

Bazându-se pe succesul și impactul cursurilor anterioare, modulele pe care le veți lua pe acest curs țin cont de politica actuală și de Cadrul general al cadrelor didactice generale pentru cadrele didactice din Scoția (GTCS) (2012), oferind posibilitatea de a practica conducerea la toate nivelurile.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
Part time
36 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul vă oferă posibilitatea de a dezvolta cunoștințe specifice rolului și setării dvs. Modulele relevante sunt aprobate și acreditate de organizații precum Consiliul de ... [+]

Prezentare generală

Dacă sunteți deja calificat în domeniul asistenței sociale sau al unei profesii conexe, cursul nostru de aplicații profesionale este o modalitate perfectă de a vă extinde experiența.

Cursul vă oferă posibilitatea de a dezvolta cunoștințe specifice rolului și setării dvs. Modulele relevante sunt aprobate și acreditate de organizații precum Consiliul de Servicii Sociale din Scoția (SSSC) . Veți avea ocazia să construiți pentru o calificare de masterat o gamă de Pathways de studiu specializate care se concentrează pe domenii precum:

Protecția copilului și protecția copiluluiManagement și Leadership în serviciile socialeServicii pentru adulți, asistență și protecțieAbilități avansate de practică în domeniul bunăstării și protecției copiluluiEducație pentru practica socială... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
Part time
36 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs MSc / PgDip Housing Studies (cu stagiu) integrează pe deplin toate componentele academice și de practică a calificării profesionale a Chartered Institute of Ho ... [+]

Prezentare generală

Acest curs MSc / PgDip Housing Studies (cu stagiu) integrează pe deplin toate componentele academice și de practică a calificării profesionale a Chartered Institute of Housing. Aceasta include o stagiu de 10 săptămâni, structurat și evaluat, care instituie absolvenți pentru o "dezvoltare rapidă" într-o carieră cu organizațiile de locuințe din sectorul social, voluntar și privat.

Veți fi prezentat ideilor și dezbaterilor cele mai recente în domeniul locuințelor și ați oferit ocazia de a învăța despre ultimul mod de practicare a locuințelor.

Acreditată de Institutul Chartered pentru Locuințe, cursul acoperă toate aspectele legate de serviciile de locuințe, comunitățile durabile, guvernarea și dreptul, organizațiile de locuințe și sănătatea și bunăstarea.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 21 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Destinată celor care lucrează deja în sectorul locuințelor, cursul nostru privind studiile privind locuințele vă va ajuta să vă dezvoltați în continuare cariera. Acredita ... [+]

Prezentare generală

Destinată celor care lucrează deja în sectorul locuințelor, cursul nostru privind studiile privind locuințele vă va ajuta să vă dezvoltați în continuare cariera. Acreditată de Institutul Chartered de Locuințe, programa acoperă toate aspectele legate de serviciile de locuințe, inclusiv:

comunități susținuteguvernare și dreptorganizațiile de locuințesănătate și bunăstare

Cu accentul pe obținerea unei locuințe mai bune pentru toți, veți dobândi cunoștințele și competențele de primă linie necesare pentru a aborda problemele legate de locuințe și de persoanele fără adăpost în Scoția și în Marea Britanie. Veți fi prezentați la cele mai recente idei și dezbateri în domeniul locuințelor.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
Part time
24 - 36 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest masterat în interacțiunea om-animal vă va prezenta abordări interdisciplinare și o gamă largă de metode utilizate pentru a cerceta relațiile noastre cu alte specii. ... [+]

Prezentare generală

Acest masterat în interacțiunea om-animal vă va prezenta abordări interdisciplinare și o gamă largă de metode utilizate pentru a cerceta relațiile noastre cu alte specii. Acesta acoperă o gamă largă de subiecte și analizează interacțiunile om-animal într-o gamă largă de contexte - de la animale de companie la intervenții asistate de animale, grădini zoologice, ferme și conservare.

Veți realiza un proiect de plasare și cercetare pentru a obține o experiență directă adaptată la obiectivele individuale ale carierei. De asemenea, veți învăța de la experții noștri recunoscuți în interacțiunea om-animal, ale căror specialități includ:... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Masterul nostru examinează istoria, contextul și evoluția dezbaterilor feministe cheie, explorând întâmplări și diferențe în modul în care au jucat într-o gamă de culturi ... [+]

Prezentare generală

Masterul nostru examinează istoria, contextul și evoluția dezbaterilor feministe cheie, explorând întâmplări și diferențe în modul în care au jucat într-o gamă de culturi contemporane, istorice și globale. Acest curs interdisciplinar a fost dezvoltat de specialiști care se angajează pasionat de probleme de gen, feminism și chestii.

Prin intermediul unor module de bază cum ar fi Înțelegerea genului, Cercetarea feministă și Gânditorii cheie feministe, veți explora o serie de abordări teoretice și metodologice pentru studierea sexului. De asemenea, veți explora modurile în care dezbaterile academice informează, sunt modelate și uneori sunt distanțate de felul în care genul "funcționează" în contextele lumii reale.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru de Master în Criminologie stabilește legături clare între teoriile conceptuale ale criminalității și justiție și a aplicat exemple ale modului în care acest ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de Master în Criminologie stabilește legături clare între teoriile conceptuale ale criminalității și justiție și a aplicat exemple ale modului în care acestea afectează societățile contemporane. Cursul are un accent internațional care merge dincolo de granițele din Marea Britanie sau Scoția, făcându-l atrăgător pentru o cohorta diversă de studenți.

Conținutul cursului încurajează căutarea unor răspunsuri inovatoare și corecte din punct de vedere social la problema crimelor de la infracțiunile de pe stradă sau de la domiciliu, până la crimele cu privire la crimele transfrontaliere puternice sau la fenomenul mult mai nou al criminalității online. De-a lungul cursului, se pune accentul pe necesitatea unei înțelegeri critice puternice a modului în care cercetarea este încadrată, folosită și dezvoltată, care este furnizată prin module în analiza datelor și proiectarea cercetării, precum și metodele de cercetare criminologică și social-juridică. Veți avea ocazia să explorați conceptele de justiție penală, contextele sociale ale criminalității și o varietate de perspective teoretice criminologice, precum și perspectivele aplicate.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest nou curs de masterat este diferit de cel al altora: pune un accent deosebit pe aplicarea gândirii economice la provocările economice și de afaceri din lumea reală. ... [+]

Prezentare generală

Acest nou curs de masterat este diferit de cel al altora: pune un accent deosebit pe aplicarea gândirii economice la provocările economice și de afaceri din lumea reală. Cursul nostru este potrivit pentru oricine care are o experiență de succes în economie, chiar dacă nu ați avut nici o pregătire anterioară în acest domeniu.

Veți explora interacțiunile dintre instituțiile internaționale, guvernele și gospodăriile populației și veți dezvolta o apreciere a perspectivelor pe care analizele economice le pot aduce asupra afacerilor și politicii. Cursul nostru vă cultivă abilitățile de luare a deciziilor și de analiză, sporind în același timp capacitățile dvs. de gândire critică în evaluarea performanțelor afacerii, a stilurilor de management și a statisticilor, precum și a politicilor publice, sociale și macroeconomice și a efectului acestora asupra întreprinderilor și gospodăriilor.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru de Master în International Journalism introduce studenți dintr-o gamă largă de medii academice și profesionale la teoria și practica jurnalismului într-un c ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de Master în International Journalism introduce studenți dintr-o gamă largă de medii academice și profesionale la teoria și practica jurnalismului într-un context global. Cursul este axat pe plan internațional și se ocupă de practica jurnalismului în diferite medii media, culturale și de reglementare.

Cu o combinație de practică și teorie, MSc Internațional Jurnalism la Stirling vă permite să vă adaptați studiile prin alegerea unui traseu bazat pe practică sau teorie, în funcție de interesele și ambițiile de carieră.

Cursul este asigurat de Divizia noastră de Comunicare, Media și Cultură, care are un profil internațional puternic și se bazează pe punctele forte existente în predare și cercetare. Numai în jurnalism, divizia are personal din Africa de Sud, Venezuela, Pakistan, China și Irlanda, precum și din Marea Britanie.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Domeniul Științei datelor a cunoscut o creștere rapidă în ultimii ani, cantități mari de date fiind acum generate de companii importante și furnizori de servicii. ... [+]

Prezentare generală

Domeniul Științei datelor a cunoscut o creștere rapidă în ultimii ani, cantități mari de date fiind acum generate de companii importante și furnizori de servicii.

În același timp, se recunoaște că există un deficit de analisti calificați, atât în ​​Marea Britanie, cât și la nivel global, pentru a profita la maximum de aceste date. În mod crucial, există acum un deficit de absolvenți de matematică cu abilități de analiză a datelor necesare pentru a răspunde cerințelor industriei.

Masterul nostru de matematică și știința datelor este unul dintre primele cursuri care leagă cele două domenii-cheie ale matematicii și științei datelor, făcându-l unic poziționat pentru a vă ajuta să satisfaceți această cerere.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Master Media și Societatea noastră are un accent puternic pe înțelegerea mediului contemporan al dezvoltării conținutului multi-platformă și a potențialului rețelelor mul ... [+]

Prezentare generală

Lumea se schimbă rapid ca urmare a digitalizării, a globalizării, a conectivității web și a mass-mediei sociale, ceea ce face un moment extraordinar pentru studierea mediilor digitale.

Master Media și Societatea noastră are un accent puternic pe înțelegerea mediului contemporan al dezvoltării conținutului multi-platformă și a potențialului rețelelor multi-canale și a consumului acestora. Cursul vă va dota cu abilitățile și experiența pentru a deveni un expert în domeniul mass-media digitale, oferind un Pathway ideal pentru o carieră digitală de succes într-o serie de sectoare diferite.

MSc face parte din portofoliul nostru de cercetare și predare în domeniul digital. Cu acest curs, veți obține abilități transferabile pentru o carieră digitală, cu flexibilitatea de a alege propria Pathway învățare și obiectivele de învățare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Ca parte a metodei extrem de flexibile de învățare, sunt oferite următoarele rezultate de diplomă, toate oferind un traseu spre o diplomă de masterat, o diplomă postunive ... [+]

Introducere

Ca parte a metodei extrem de flexibile de învățare, sunt oferite următoarele rezultate de diplomă, toate oferind un traseu spre o diplomă de masterat, o diplomă postuniversitară și o diplomă de studii postuniversitare. Toți studenții se vor înregistra în primul rând la gradul de acvacultură durabilă și vor avea posibilitatea de a schimba rezultatul obținut la finalul modulelor Fundației. Toate căile de obținere a calificării sunt posibile pe bază de timp complet sau discontinuu pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale.

Managementul afacerilor în acvaculturăAcvacultură și dezvoltareAcvacultura și mediulManagementul afacerilor în acvacultură... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru AMBA-Acreditat Master în Afaceri și Management (MBM), vă permite să obțineți cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un manager inspira ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru AMBA-Acreditat Master în Afaceri și Management (MBM), vă permite să obțineți cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a fi un manager inspirat, eficient și rezistent. Combinăm teoria managementului cu dezvoltarea abilităților practice de management, iar cursul nostru este predat de experți recunoscuți pe plan internațional.

MBM se concentrează pe operațiuni și management strategic și explorează necesitatea gestionării eficiente a resurselor limitate, cu impact maxim asupra afacerilor. Acesta este cursul ideal dacă doriți să faceți primii pași în management. Acoperim principalele funcții ale organizațiilor - contabilitate, marketing, operațiuni, oameni și managementul talentului. Finanțele și economia sunt integrate prin orientarea noastră strategică.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru de Master în Finanțe și Finanțe este potrivit pentru toată lumea, indiferent dacă aveți deja calificări sau experiență în domeniu sau doriți să schimbați di ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de Master în Finanțe și Finanțe este potrivit pentru toată lumea, indiferent dacă aveți deja calificări sau experiență în domeniu sau doriți să schimbați direcția carierei. Cursul vă ajută să progresați spre calificările profesionale recunoscute care sunt acreditate de Chartered Banker Institute, făcând cursul nostru unul dintre puținele programe din Regatul Unit pentru a oferi acest nivel de recunoaștere.

Veți dezvolta o înțelegere a conceptelor și metodologiilor practicilor bancare, o apreciere a valorii și limitărilor cercetării și o conștientizare critică a problemelor curente și potențiale cu care se confruntă industria. De asemenea, vă veți îmbunătăți capacitatea de a înțelege și de a compila rapoartele economice, conturile companiei și previziunile financiare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs Masters vă oferă abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a realiza o cercetare și evaluare socială robustă. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs Masters vă oferă abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a realiza o cercetare și evaluare socială robustă.

Veți învăța cum să colectați, să analizați și să raportați date calitative și cantitative, luând în considerare etica, fiabilitatea și valabilitatea. De asemenea, veți examina critic fundamentele teoretice care stau la baza cercetării științifice sociale și explorarea problemelor cu cercetarea rețelelor sociale. În cele din urmă, veți dezvolta o înțelegere a relației dintre cercetare și elaborarea de politici.

Masterul nostru este recunoscut de Consiliul Economic și Social pentru Cercetare (ESRC) ca fiind conform cu orientările pentru formarea profesională în cercetare pentru realizarea unui doctorat în Sociologie, Politică Socială, Asistență Socială sau Studii Socio-juridice, precum și pregătirea pentru un doctorat interdisciplinar recunoscut de ESRC în Familii, relații și schimbări demografice și asistență socială.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 30 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Statisticile sociale și cercetarea socială furnizează responsabililor politici, cadrelor universitare și altor persoane informații cu privire la comportamentul oamenilor. ... [+]

Prezentare generală

Statisticile sociale și cercetarea socială furnizează responsabililor politici, cadrelor universitare și altor persoane informații cu privire la comportamentul oamenilor. Acest curs de masterat vă va oferi o înțelegere a cercetării sociale, cu un accent special pe metode cantitative și statistici sociale.

Veți învăța despre metodele de cercetare socială și despre teoriile din spatele lor, în timp ce veți întreprinde o instruire detaliată pe o gamă largă de metode statistice. Veți câștiga, de asemenea, o cunoaștere aprofundată a software-ului statistic și veți învăța o serie de abilități tehnice foarte solicitate, inclusiv accesarea, pregătirea, analizarea și rezumarea seturilor de date cantitative complexe.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Împingeți-vă într-o varietate de culturi în timp ce studiați pe acest curs interdisciplinar, avansate de studii postuniversitare în comunicare strategică și relații publi ... [+]

Prezentare generală

Împingeți-vă într-o varietate de culturi în timp ce studiați pe acest curs interdisciplinar, avansate de studii postuniversitare în comunicare strategică și relații publice livrate în comun de către University of Stirling și Universitatea Pompeu Fabra. Veți beneficia de o perspectivă internațională, având posibilitatea de a studia atât în ​​Stirling, cât și în Barcelona.

Predată în întregime în limba engleză, cursul oferă o abordare directă, în timp ce în același timp vă oferă fundamentele teoretice, trebuie să exersați relațiile publice la nivel managerial.

Veți obține o diplomă comună de la University of Stirling și Universitatea Pompeu Fabra. Petreceți semestrul 1 la University of Stirling și apoi vă deplasați la Universitatea Pompeu Fabra pentru semestrul 2. Puteți decide apoi dacă doriți ca disertația dvs. să fie supravegheată de personalul de la Stirling sau Pompeu Fabra.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Livrată de practicienii noștri cu experiență și de cercetătorii de top, Masterul nostru în Conflict Internațional și Cooperare vă pregătește să abordați o varietate de pr ... [+]

Prezentare generală

Livrată de practicienii noștri cu experiență și de cercetătorii de top, Masterul nostru în Conflict Internațional și Cooperare vă pregătește să abordați o varietate de provocări cu care se confruntă statele și organizațiile internaționale astăzi. Acest curs analizează dinamica conflictului internațional și cooperarea în lumina evenimentelor majore, cum ar fi sfârșitul Războiului Rece, atacurile teroriste din 11 septembrie și primăvara arabă.

Luăm o abordare tematică pentru rezolvarea conflictelor și rolul organizațiilor internaționale pentru a ne concentra asupra prevenirii și gestionării conflictelor în anumite zone geografice. Cursul explorează, de asemenea, dezvoltarea și reglementarea conflictului în raport cu factori precum resursele naturale și migrația.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Gestiunea financiară este în centrul procesului de luare a deciziilor în afaceri. Acest curs specializat de master vă va înzestra cu teoria și tehnicile analitice necesar ... [+]

Prezentare generală

Gestiunea financiară este în centrul procesului de luare a deciziilor în afaceri. Acest curs specializat de master vă va înzestra cu teoria și tehnicile analitice necesare pentru o carieră de succes în calitate de profesionist financiar.

Veți câștiga experiență în procesul de luare a deciziilor financiare și cunoștințe practice privind funcționarea și rolul piețelor financiare în alocarea de capital. Cursul vă oferă, de asemenea, o înțelegere a tehnicilor calitative și cantitative necesare pentru a interpreta reacțiile pieței la evenimentele geopolitice, cum ar fi Brexit, șocurile prețului petrolului și crizele financiare.

Obțineți experiență reală... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest Mastering Science Data for Business este primul din Scoția care va fi lansat în parteneriat cu SAS, lider mondial în soluțiile de analiză în afaceri. Am lucrat impr ... [+]

Prezentare generală

Acest Mastering Science Data for Business este primul din Scoția care va fi lansat în parteneriat cu SAS, lider mondial în soluțiile de analiză în afaceri. Am lucrat impreuna cu organizatiile de servicii financiare de conducere HSBC si The Data Lab pentru a dezvolta cursul astfel incat sa indeplineasca nevoile industriei.

Acest curs MSC vă oferă o înțelegere profundă a relevanței industriale și științifice de analiză avansată și aplicarea lor în luarea de decizii strategice și operaționale. Cursul abordează lipsa recunoscută a liderilor de afaceri și a managerilor cu o cunoaștere detaliată a analizei datelor. În calitate de absolvent, veți avea un amestec extrem de căutat de analiză a datelor, cunoștințe de afaceri și abilități avansate de management.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Studiați lucrările complexe ale limbajului, explorați rolul său central în societate și obțineți cunoștințe de specialitate ale teoriilor lingvistice contemporane. ... [+]

Studiați lucrările complexe ale limbajului, explorați rolul său central în societate și obțineți cunoștințe de specialitate ale teoriilor lingvistice contemporane.

Prezentare generală

Gradul nostru postuniversitar de Limba Engleză și Lingvistică vă oferă o oportunitate excelentă de a studia lucrările complexe ale limbajului și de a explora rolul său central în societate. Cu îndrumarea personalului specializat, veți explora modul în care funcționează limba, modul în care o utilizează, ce îi folosește, de unde a venit și cum se schimbă.

Veți învăța să desfășurați cercetări independente și să colaborați cu alți cercetători scriind, dezbătând și prezentând prezentări orale și scrise.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs a fost creat acum 25 de ani și este acum recunoscut pe scară largă ca lider internațional în formarea managerilor de mediu pentru activitatea în sectorul publi ... [+]

Introducere

Acest curs a fost creat acum peste 30 de ani și este acum recunoscut pe scară largă ca lider internațional în formarea managerilor de mediu pentru activitatea în sectorul public și privat. Managerii de mediu joacă un rol vital în protejarea și utilizarea durabilă a resurselor. Elevii învață să abordeze aspecte precum adaptarea la schimbările climatice, biodiversitatea și gestionarea durabilă a energiei. La nivel local, Managementul Mediului se concentrează asupra conservării și protecției resurselor de sol și apă și a habitatelor naturale.

Absolvenții studenților din Stirling lucrează pentru organizații precum Agențiile de Protecție a Mediului, organismele majore de conservare, autoritățile locale și consultanțele independente de mediu, multe dintre ele în funcții de conducere.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Master Managementul mass-mediei și comunicațiilor este furnizat în limba engleză de academicieni de la University of Stirling , cu predare de la specialiști media locale ... [+]

Prezentare generală

Master Managementul mass-mediei și comunicațiilor este furnizat în limba engleză de academicieni de la University of Stirling , cu predare de la specialiști media locale recunoscute la nivel internațional și de medici vietnamezi de presă. Aceasta implică atât predare față în față, cât și instruire online.

De-a lungul cursului, veți obține o înțelegere aprofundată a blocurilor de administrare a comunicațiilor, inclusiv:

marketingbrandinggestionarea internă și a crizelormedia economieifinanţastrategia de management al afaceriigestionarea comunității media sociale

De asemenea, veți avea ocazia să vă îmbunătățiți abilitățile manageriale, precum și perspectiva analitică asupra comunicațiilor și a industriei media. Veți fi instruiți în metodologii de cercetare adecvate, atât cantitative, cât și calitative.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
16 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru postuniversitar de Management al Resurselor Umane (HRM) se bazează pe teoria și practica fundamentală a managementului resurselor umane pentru a examina fac ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru postuniversitar de Management al Resurselor Umane (HRM) se bazează pe teoria și practica fundamentală a managementului resurselor umane pentru a examina factorii unici și sensibilitățile culturale asociate operațiunilor multinaționale.

Pe parcursul nostru Master, veți explora dezbaterile contemporane privind practicile de gestionare a resurselor umane și să examineze abordările pe care angajatorii le iau pentru gestionarea resurselor umane. Veți obține o înțelegere a ceea ce este necesar pentru a dezvolta sisteme locale și globale de resurse umane care să ia în considerare responsabilitatea socială a întreprinderilor, inovațiile și practicile participative.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Diploma noastră postuniversitară în managementul și predarea limbii engleze este pentru profesorii de limbi străine actuale și potențiale, care se consideră potențiali ad ... [+]

Prezentare generală

Diploma noastră postuniversitară în managementul și predarea limbii engleze este pentru profesorii de limbi străine actuale și potențiale, care se consideră potențiali administratori ai departamentelor de învățământ lingvistic sau ai școlilor. Acest curs de masterat este unul dintre doar câteva astfel de grade în Marea Britanie.

În timpul acestui curs de masterat, veți învăța cunoștințele și abilitățile cheie necesare pentru a fi profesor de limbă engleză ca limbă străină. În plus, veți dezvolta competențele necesare pentru a gestiona un mediu de lucru multicultural, prin intermediul modulelor predate de University of Stirling Internațională University of Stirling Management School.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Autismul este o tulburare de dezvoltare diagnosticată pe baza deficiențelor de comunicare socială, a intereselor fixate și a comportamentelor repetitive. Cercetarea în tu ... [+]

Prezentare generală

Autismul este o tulburare de dezvoltare diagnosticată pe baza deficiențelor de comunicare socială, a intereselor fixate și a comportamentelor repetitive. Cercetarea în tulburările din spectrul autismului este importantă nu doar pentru a înțelege cauzele și simptomele autismului, ci și pentru a ne asigura că persoanele cu autism primesc cel mai bun sprijin posibil.

MSc metodele de cercetare psihologică (specializată în Autism Research) este un curs unic conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere aprofundată atât a metodelor de cercetare psihologice, precum și domeniul actual de cercetare în jurul tulburări spectrul autismului. Veți învăța despre domenii-cheie ale teoriei și cercetării în autism, de la clasificare și diagnoză la teorii socio-cognitive și de dezvoltare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Aceste metode de cercetare psihologică MSc (cercetarea bilingvismului) vă vor oferi un context teoretic detaliat în bilingvism și vă vor aduce la curent cu ultimele cerce ... [+]

Prezentare generală

Aceste metode de cercetare psihologică MSc (cercetarea bilingvismului) vă vor oferi un context teoretic detaliat în bilingvism și vă vor aduce la curent cu ultimele cercetări pe această temă. Veți câștiga încrederea pentru a pune în discuție argumentele pentru și împotriva opiniei experților și a descoperirilor experimentale și veți crea un experiment pentru a aborda o problemă relevantă de cercetare.

Cercetarea dvs. avansată se va desfășura într-o zonă de bilingvism și va oferi consultanță cu privire la aspectele bilingvismului, cum ar fi furnizarea de limbă secundară în școli.

Veți avea un sediu într-un birou dedicat MSc sau într-un grup de cercetare adecvat și veți aloca un mentor peer. Un supraveghetor academic în psihologie va sprijini și va ghida dezvoltarea dumneavoastră, inclusiv proiectul de disertație de cercetare. Suntem aici pentru a vă încuraja să faceți tranziția spre a deveni un om de știință pe deplin independent.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Metodele de cercetare psihologică (Cognition and Neuropsychology) postuniversitare oferă o pregătire amplă în fundamentele științei psihologice - abordarea modernă a stud ... [+]

Prezentare generală

Metodele de cercetare psihologică (Cognition and Neuropsychology) postuniversitare oferă o pregătire amplă în fundamentele științei psihologice - abordarea modernă a studiului minții și comportamentului. Cursul vă va pregăti în teoria psihologică și vă va dezvolta abilitățile practice, pregătindu-vă pentru o carieră viitoare în psihologie. Modulele individuale oferă o introducere aprofundată în cercetarea cantitativă și calitativă, analiza și interpretarea datelor și o abordare critică, sceptică a științei psihologice.

Există o mulțime de oportunități pentru a obține o practică reală de dezvoltare a competențelor, de la evaluarea observațională cu tehnologie low-tech până la cea mai înaltă tehnologie de urmărire a ochilor. Există, de asemenea, cursuri de formare privind prezentarea orală. O abordare auto-reflexivă a dezvoltării personale este încurajată.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest Master este predat de către echipa noastră de experți de psihologi specializați în dezvoltarea copilariei timpurii. Scopul său este de a vă instrui în modul de desf ... [+]

Prezentare generală

Acest Master este predat de către echipa noastră de experți de psihologi specializați în dezvoltarea copilariei timpurii. Scopul său este de a vă instrui în modul de desfășurare a cercetării în domeniul dezvoltării copilului. Acest curs este potrivit pentru absolvenții de psihologie sau alte discipline conexe, precum și profesioniștii care lucrează cu copii ca parte a dezvoltării profesionale continue a acestora.

Acoperim o serie de subiecte, de la dezvoltarea socială și cognitivă la autism și alte probleme de dezvoltare atipice, la psihologia sănătății practicilor de hrănire pentru sugari.

Predarea se bazează în practică pe contribuția psihologilor sociali, a psihologilor sănătății, a neuropsihologilor și a primatologilor. Pe lângă o plasare de o lună, veți beneficia și de învățarea hands-on prin intermediul grupului de jocuri intern, care este integrat în predarea și cercetarea pe MSc.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru de studii psihologice (general) combină formarea în teoria psihologică cu dezvoltarea abilităților practice, pregătindu-vă pentru o carieră viitoare în psih ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru de studii psihologice (general) combină formarea în teoria psihologică cu dezvoltarea abilităților practice, pregătindu-vă pentru o carieră viitoare în psihologie. Veți obține o introducere aprofundată în cercetarea cantitativă și calitativă, analiza și interpretarea datelor și o abordare critică și sceptică a științei psihologice.

Caracteristica unică a acestei Pathway Generale este flexibilitatea - aveți libertatea de a investiga o gamă largă de subiecte în cadrul disciplinei. Acest lucru încurajează o înțelegere a diferitelor metode și perspective în domeniul psihologiei.

Sunt construite oportunități pentru dezvoltarea practică a abilităților practice, variind de la evaluarea observațională cu tehnologie low-tech până la urmărirea rapidă a ochilor. Veți efectua o plasare de lucru, de obicei într-o companie externă, organizație de caritate sau organizație din sectorul terț. Acest lucru vă oferă o ocazie fantastică de a dezvolta abilități relevante de muncă pe bază de muncă și de a dezvolta o rețea de contacte relevante pentru obiectivele viitoare ale carierei. Elevii profită din plin de această experiență, combinând abilitățile și experiența cu dezvoltarea personală și profesională.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest master vă prezintă principalele metode de măsurare a percepției și vă încurajează să vă gândiți la punctele forte și la punctele slabe ale acestora. Veți beneficia ... [+]

Prezentare generală

Luăm în permanență decizii și acțiuni care sunt conduse de organele noastre de simț. Percepția noastră asupra lumii nu este doar informație senzorială - este o interpretare bazată pe ceea ce se așteaptă creierul nostru, precum și ceea ce este spus de organele noastre de simț. Aceste procese perceptuale interacționează în moduri complexe pentru a susține comportamentele noastre și a permite acțiunile noastre.

Acest master vă prezintă principalele metode de măsurare a percepției și vă încurajează să vă gândiți la punctele forte și la punctele slabe ale acestora. Veți beneficia de o formare largă în metodele psihologice, precum și de a dezvolta o înțelegere a experienței perceptuale și a cadrului de bază pentru măsurarea acțiunilor perceptuale ghidate într-un mod fără părtinire. De asemenea, veți obține experiență practică în măsurarea percepției și acțiunii printr-un proiect de cercetare și posibilitatea unei plasări într-un cadru de laborator.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

University of Stirling are o lungă istorie de experiență în diversele aspecte ale cercetării. Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți înțelegerea metodelor de cercetare ... [+]

Prezentare generală

University of Stirling are o lungă istorie de experiență în diversele aspecte ale cercetării. Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți înțelegerea metodelor de cercetare psihologică și să vă permiteți să vă concentrați majoritatea eforturilor în cercetarea facială.

Echipa noastră de experți de renume internațional studiază aproape toate aspectele legate de percepția feței, inclusiv:

procesare vizuală la nivel scăzutadaptarepercepția percepțieipercepția socială, cum ar fi preferința și atractivitatea parteneruluimecanismele de recunoaștereaspectele legale cum ar fi potrivirea facială nefamiliare și recuperarea martorului ocular al amintirilor pentru fețe... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Pe acest MSc, veți beneficia de expertiza cercetătorilor noștri de vârf în psihologia evoluționistă, care au un interes deosebit pentru evoluția și limba culturală, pentr ... [+]

Prezentare generală

Pe acest MSc, veți beneficia de expertiza cercetătorilor noștri de vârf în psihologia evoluționistă, care au un interes deosebit pentru evoluția și limba culturală, pentru învățarea socială și pentru "alegerea partenerului". Personalul nostru este, de asemenea, în fruntea noilor evoluții în aplicarea principiilor evolutive pentru abordarea problemelor din lumea reală.

Studenții interesați de abordări comparative și de comportamentul animalelor vor beneficia de cunoștințele altor membri ai Grupului nostru de Cercetare pentru Comportament și Evoluție. Cercetările lor de lider mondial asupra comportamentului și cunoașterii primatelor, câinilor și elefanților se aplică problemelor din lumea reală, inclusiv conservarea, interacțiunea om-animal și bunăstarea animalelor.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Gradul nostru postuniversitar de patobiologie acvatică vă oferă o oportunitate unică de a studia prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor animalelor acvatice în org ... [+]

Prezentare generală

Gradul nostru postuniversitar de patobiologie acvatică vă oferă o oportunitate unică de a studia prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor animalelor acvatice în organismele cultivate. Veți studia la Institutul de Acvacultură, una dintre cele mai importante instituții din acest domeniu. Institutul este recunoscut la nivel internațional atât pentru cercetare, cât și pentru predare și are peste 70 de angajați și 80 de studenți postuniversitari. Acest masterat în patobiologie acvatică a fost predat la Institutul de aproape 40 de ani și este singurul grad postuniversitar de acest gen din lume.

Cursul combină lucrări de înaltă calitate, practice și vizite în teren, cu cursuri de formare în domeniul diagnosticării bolilor acvatice și provocărilor de gestionare a sănătății, trase din situații reale. De asemenea, veți dezvolta o înțelegere a biologiei, zootehniei și mediului speciilor acvatice de crescătorie.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru TESOL este o pregătire avansată și o calificare profesională pentru persoanele care lucrează sau intenționează să lucreze în orice domeniu de predare a limb ... [+]

Prezentare generală

Cursul nostru TESOL este o pregătire avansată și o calificare profesională pentru persoanele care lucrează sau intenționează să lucreze în orice domeniu de predare a limbii engleze la vorbitori de alte limbi. Veți absolvi cu cunoștințele și aptitudinile practice de clasă pentru a fi un profesor de încredere, cu reflecție critică și întreprinzător.

Oferit de profesioniști cu experiență care au trăit și predat în întreaga lume, cursul oferă un echilibru excelent între teorie și practică, folosind o serie de metode de predare inovatoare și inovatoare. Acesta se bazează, de asemenea, pe cele mai bune practici din întregul sector TESOL, concentrându-se pe dezvoltarea capacităților profesionale avansate și a cunoștințelor în domeniul învățării și predării limbilor străine.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acesta este un curs intensiv de conversie a Psihologiei de masterat. Este destinat studenților care au o diplomă într-un alt subiect și care doresc să "convertească& ... [+]

Prezentare generală

Acesta este un curs intensiv de conversie a Psihologiei de masterat. Este destinat studenților care au o diplomă într-un alt subiect și care doresc să "convertească" la Psihologie. Cursul oferă o pregătire aprofundată și accelerată în domeniul psihologiei.

Veți învăța conceptele cheie și cunoștințele de bază ale psihologiei, inclusiv psihologia socială, cunoașterea, dezvoltarea, diferențele individuale, bazele biologice ale minții și comportamentul. De asemenea, veți dezvolta abilitățile de cercetare cu modulele noastre special concepute în metodele de cercetare.

Cursul include o plasare de o lună pentru a vă lărgi experiența practică în domeniul psihologiei. Veți desfășura un proiect de cercetare empirică independentă de trei luni, sub supravegherea unui specialist academic.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 27 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs vă oferă șansa de a proiecta, implementa și evalua campanii de relații publice - ajutându-vă să dezvoltați abilitățile practice și analitice de care veți avea ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă oferă șansa de a proiecta, implementa și evalua campanii de relații publice - ajutându-vă să dezvoltați abilitățile practice și analitice de care veți avea nevoie pentru o carieră de succes în comunicațiile strategice. Veți dezvolta o apreciere critică a rolului relațiilor publice în societate, precum și a competențelor analitice și profesionale cheie. De asemenea, veți obține o înțelegere solidă a teoriei relațiilor publice și veți avea multe ocazii de a pune această teorie în practică.

Până la sfârșitul studiilor, veți avea abilitățile necesare pentru a lucra la nivel managerial în relațiile publice. Veți putea analiza mediile, problemele, culturile și relațiile organizaționale - precum și obiectivele stabilite, precum și proiectarea și implementarea strategiilor de relații publice.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs vă oferă un curs integrat academic și profesional, care dezvoltă abilitățile intelectuale și practice necesare pentru practica profesională ca lucrător social. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs vă oferă un curs integrat academic și profesional, care dezvoltă abilitățile intelectuale și practice necesare pentru practica profesională ca lucrător social.

Promovăm o înțelegere a muncii sociale, care este informată de justiția socială și drepturile omului, o profesie care recunoaște legăturile dintre "problemele publice" și "problemele private" și urmărește să le abordeze pe amândouă. Apreciem practica socială care are prevenire în centrul ei și recunoaște importanța abordărilor colective, implicarea activă și învățarea de la mișcările utilizatorilor.

Cursul nostru este predat de către lucrătorii sociali calificați, inclusiv liderii mondiali în domeniul lor de cercetare, și cadre universitare care întrețin relații strânse cu practica. Veți avea contribuții de inspirație la predarea de către persoanele care au folosit servicii de asistență socială, precum și de la practicarea asistenților sociali.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Masterul nostru orientat profesional deschide ușa oportunităților de carieră interesante prin oferirea de exerciții extinse în cadrul a două activități de cerere, traduce ... [+]

Prezentare generală

Înscrieți-vă acum la webinar, pe marți, 21 mai 2019, cu directorul cursului, profesorul Raquel de Pedro, pentru a afla mai multe despre curs și pentru a primi răspunsuri la întrebările pe care le puteți avea despre studierea la Stirling.

Acest curs acoperă două domenii profesionale care devin din ce în ce mai importante pentru organismele publice și pentru întreprinderile private; traducere și interpretare de conferințe. În plus față de practicile extinse în ambele activități, folosind facilități și software standarde din industrie, va oferi o bază pentru stadiul tehnicii în disciplină, care va combina dezbaterile actuale și abilitățile profesionale.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest Master în Întreprinderea Socială ajută la satisfacerea provocărilor actuale ale viabilității comerciale, inovării și durabilității. Este un curs nou și interesant d ... [+]

Prezentare generală

Acest Master în Întreprinderea Socială ajută la satisfacerea provocărilor actuale ale viabilității comerciale, inovării și durabilității. Este un curs nou și interesant destinat profesioniștilor care lucrează în cadrul întreprinderilor sociale, consilierilor, funcționarilor, ofițerilor de dezvoltare și reprezentanților sectorului. Cursul este, de asemenea, o alegere bună pentru oricine dorește să-și dezvolte o carieră sau un interes în întreprinderile sociale.

Cu accent pe lucrurile care contează întreprinderilor sociale, veți învăța cum să oferiți servicii excelente și o valoare socială ridicată, să construiți și să mențineți sprijinul părților interesate, să finanțeți siguranța și să măsurați și să comunicați succesul. Acestea sunt stabilite în contextul mai larg în care funcționează întreprinderile sociale, inclusiv contextele politice, de piață și comunitare. Cu flexibilitate încorporată în curs, puteți opta pentru a obține experiență în anumite sectoare sau domenii funcționale de afaceri, în funcție de cerințele dumneavoastră personale sau de nevoile organizației dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Cursul nostru oferă pregătirea științifică necesară și instruirea tehnică pentru a investiga aceste probleme și a identifica soluții. Aceasta conduce direct la o califica ... [+]

Prezentare generală

Știința mediului sa dezvoltat dintr-o preocupare din ce în ce mai mare pentru mediu și necesitatea unei abordări științifice a studiului impactului uman asupra resurselor naturale. Cum ne satisfacem nevoia crescândă de resurse, protejându-le în același timp pentru generațiile viitoare?

Cursul nostru oferă pregătirea științifică necesară și instruirea tehnică pentru a investiga aceste probleme și a identifica soluții. Aceasta conduce direct la o calificare postuniversitară și este concepută special pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în domeniul mediului. Oferă un program de plasament ecologic și un proiect de ultimă generație legat de industrie, echipat cu cunoștințe cheie, abilități și conștientizarea carierei pentru a reuși în științele mediului.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Stirling

Acest curs se bazează pe experiența personalului nostru academic recunoscut la nivel global la Centrul de Științe Comportamentale al University of Stirling - singurul gru ... [+]

Prezentare generală

Privind să devii una dintre generațiile viitoare de lideri de afaceri? Redefiniți-vă viitorul studiind Masterat în Știința comportamentală pentru management.

Acest curs se bazează pe experiența personalului nostru academic recunoscut la nivel global la Centrul de Științe Comportamentale al University of Stirling - singurul grup de comportament economic din Scoția. Este un centru de cercetare care permite integrarea economiei, psihologiei, managementului și elaborării politicilor în curs.

Veți explora teoria și metodele de bază ale științei comportamentale și ale comportamentului economic și modul în care acestea pot fi aplicate problemelor legate de afaceri și de politici și problemelor critice din lumea afacerilor. Absolvenții cu aceste competențe științifice comportamentale relevante sunt foarte apreciați în rolurile de management.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
University of Stirling,
Stirling, Scoţia, FK9 4LA GB