University of Stirling

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Stirling este o universitate internațională angajată să ajute studenții să facă diferența în lume. Suntem pasionați de crearea impactului în tot ceea ce facem - abordarea problemelor reale ale societății, oferirea de soluții și contribuirea la formarea comunităților.

Cu sediul în inima Scoției, Stirling este un loc în care abilitatea - nu de fundal - este apreciată, iar predarea, angajabilitatea și facilitățile sunt clasificate cu cinci stele (QS World University Rankings 2020). Cu mai mult de 90 de cursuri postuniversitare, ne dotăm absolvenții cu cunoștințele, expertiza și abilitățile de angajare necesare pentru a avea succes la locul de muncă.

Angajamentul față de angajabilitate

Clasat pe locul 1 st în Scoția și de top 15 în lume pentru serviciile de cariere (Marea Britanie ISB Benchmark și Global ISB Benchmark 2018), cursurile postuniversitare oferă hands-on experiență, sprijin în carieră și oportunități de a lucra cu industriile din întreaga lume.

Cercetare cu impact

Profesorii noștri de vârf din lume sunt experți în domeniile lor, iar predarea noastră explorează această cercetare de ultimă oră pentru a avea un impact asupra societății. De aceea, trei sferturi din cercetările Stirling au fost clasate drept lider mondial sau excelent la nivel internațional în cel mai recent cadru de excelență în cercetare (REF2014).

Scopul nostru este simplu: de la hrănirea lumii la utilizarea psihologiei pentru a prinde criminali, vrem să abordăm problemele globale ale timpului nostru. Cercetătorii noștri multidisciplinari contestă presupunerile, inovează gândirea și găsesc soluții.

Viata de campus

University of Stirling este evaluat 1 st in Marea Britanie si 5 in lume pentru mediul său campus (Marea Britanie ISB Benchmark și Global ISB Benchmark 2018), și nu este greu de înțeles de ce.

La mai puțin de o oră de Glasgow și Edinburgh, frumosul nostru campus de 330 de acri găzduiește cazare recent renovată, magazine de catering, magazine, un centru de arte înfloritor, teren de golf și chiar un castel din secolul al XVIII- lea.

De asemenea, investim 41,7 milioane de lire sterline pentru a îmbunătăți în continuare facilitățile noastre sportive de înaltă calitate și facilitățile sportive de înaltă performanță și vom crea un nou hub pentru campus, prevăzut pentru finalizare în 2020/21.

O perspectivă globală

University of Stirling este cu adevărat globală în toate sensurile cuvântului. Peste 120 de naționalități sunt reprezentate în campusul nostru divers și incluziv, iar aproape jumătate din comunitatea noastră postuniversitară ni se alătură din străinătate. Colaborăm cu instituții din întreaga lume - cu predare în parteneriate de cercetare în mai mult de 60 de țări, pentru a ajuta studenții noștri să devină absolvenți cu gândire de viitor cu abilități căutate de angajatorii de pe tot globul.

Excelență sportivă

University of Stirling este Sports University of the Year (The Times and Sunday Times Good University Guide 2020) și Scoția pentru excelență sportivă din Scoția. De asemenea, suntem acasă la cinci organe naționale de conducere și ne aflăm pe locul 1 în Scoția și pe primele cinci în Marea Britanie pentru facilități sportive (UK International Student Barometer Benchmark și Global ISB Benchmark 2018). Elevii noștri beneficiază de asemenea de peste 50 de cluburi sportive, zeci de clase de exerciții săptămânale și programul nostru non-competitiv Get Active.

Ești pregătit să fii Stirling?

Găsiți-vă cursul, aflați mai multe despre oportunitățile de finanțare postuniversitară, burse și de ce University of Stirling este locul în care vă aflați.

Locații

Stirling

Address
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, Scoţia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MSc