University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Inginerie nostru este cel mai mare în Scoția. Suntem, de asemenea, una dintre cele mai mari, cele mai bune facultăți de inginerie dotate din Marea Britanie.

Suntem acasa, la peste 5.000 de elevi din 100 de țări. Puteți alege să studieze în oricare dintre noastre de opt departamente de renume mondial.

Gama noastra impresionanta de cursuri peste 40 universitare, postuniversitare și de dezvoltare profesională va oferi o educație de inginerie potrivit nevoilor dumneavoastra.

Personalul și studenții noștri desfășura activități de cercetare, care face un impact real, furnizarea de solutii la multe dintre provocările globale care se confruntă societatea de astăzi.

Daca esti serios despre o cariera in inginerie, Strathclyde este locul de a fi.

De ce să alegeți Strathclyde pentru inginerie

Puteți deveni un inginer Chartered

Toate programele noastre de inginerie de licență sunt pe deplin acreditat de către instituțiile de inginerie profesionale relevante. Acest lucru permite absolvenților noștri să devină eligibile pentru statutul de Chartered Engineer. Multe dintre grade noastre postuniversitare sunt, de asemenea, acreditate.

Avem o gamă largă de cursuri de inginerie

Oferim peste 40 de cursuri universitare, care acoperă o gamă largă de discipline. Portofoliul nostru curs postuniversitar de asemenea, are peste 40 de cursuri și este unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Puteți studia cursurile noastre predate într-una dintre cele opt departamente:

arhitectură Inginerie biomedicala Chemical & Engineering Process http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil și Ingineria Mediului si level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Proiectarea, fabricarea & Management Engineering Electronice și Inginerie Electrica Mecanica si Inginerie Aerospatiala http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval ocean arhitectură și inginerie marină și level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vă putem ajuta să vă atinge ambițiile dumneavoastră de muncă

Link-urile noastre industriale puternice asigură că aproape 90% din absolvenții noștri sunt în locuri de muncă cu normă întreagă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la absolvire.

Oferim o gama larga de burse

Avem unul dintre cele mai mari portofolii de burse oferta de orice Facultatea de Inginerie din Marea Britanie.

Vei beneficia de excelență nostru de cercetare

Avem unul dintre cele mai mari portofolii de cercetare din Marea Britanie, la 85 milioane de lire sterline - și în creștere.

Trei dintre departamentele noastre clasat pe primul loc in Scotia pe putere cercetare. Șapte din cele opt departamente rang în top 10 în Marea Britanie pe puterea de cercetare (REF 2014).

Aruncati o privire la cercetarea noastră.

Avem legaturi puternice cu industria

Studentii nostri sunt oferite de multe ori ocazia de a lucra cu privire la provocările industriei reale. Acestea iau forma de proiecte atribuite de către companii externe.

Studentii nostri de licență beneficiază de recrutare și de rețele cina noastră unică anual, "Gala". Aproape 50 de companii de recrutare absolvent participa la cina.

Suntem numărul unu universitatea scoțiană pentru performanțele noastre de parteneriat Transfer de cunoștințe. Suntem în top trei în Marea Britanie.

Strathclyde este a șaptea în liga a universităților antreprenoriale din Marea Britanie. Am generat mai mult de 40 de companii spin-out până în prezent. Avem, de asemenea, mai mult de 160 de brevete și acordurile de licență. Acestea au generat mai mult de € 56M venitului drepturi de autor.

Avem facilități de clasă mondială

Am finalizat recent un program de investitii de 40 de milioane de lire sterline în instalațiile de inginerie si a infrastructurii de sprijin. Ca un student va avea acces la state-of-the-art echipamente si lucru spații.

Aflați mai multe despre facilitățile noastre.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Lanțului De Aprovizionare și De Gestionare A Operațiunilor Msc / Logistica / Gestionarea Achizițiilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Managementul lanțului de aprovizionare este larg acceptat ca o competență critice. Managementul lanțului de aprovizionare include: [+]

De ce acest curs? Managementul lanțului de aprovizionare este larg acceptată ca o competență critică de afaceri. Managementul lanțului de aprovizionare include: Design inițial achiziții de materiale și servicii prelucrare și distribuție a clientului, fie direct, fie prin intermediul unei rețele de distribuitori În multe companii, 80% sau mai mult din cifra de afaceri este petrecut în afara organizației. Acest curs vă ajută să devină eficiente în gestionarea acestei. Este conceput pentru cei care lucrează sau intenționează să lucreze în managementul lanțului de aprovizionare. Este de asemenea potrivit pentru cei cu un fundal în funcții de sprijin, cum ar fi: vânzări întreținere finanţa marketing Veți dobândi o înțelegere a problemelor, concepte, modele, instrumente și tehnici asociate cu managementul lanțului de aprovizionare. Ce veți studia Veți dobândi o înțelegere în profunzime a problemelor strategice, tactice și operaționale cu privire la gestionarea lanțurilor de aprovizionare. Vei fi echipate cu state-of-the-art concepte, metode, tehnici și instrumente de a contribui la competitivitatea organizațiilor industriale și comerciale la nivel mondial. Cursul cuprinde module obligatorii și module de specialitate precum și o disertație de masterat. Specializarea vă permite să alegeți o zonă de interes, Operations Management, Managementul Logistic sau Managementul Achizițiilor. Vei alege zona la inregistrare. Proiecte majore Veți întreprinde o disertație de cercetare legate de aprovizionare managementul lanțului. Aceasta este o oportunitate de a prezenta competențele dobândite în clasele în timpul anului și de a aplica practici de cercetare. Supervizate de un membru al personalului academic, veți efectua o analiza a literaturii și să efectueze... [-]

Master în Inginerie Civilă (cu Fluxuri De Specialitate Opționale)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs a fost conceput pentru a satisface nevoile de o gamă largă de industrii de inginerie. Ca un student master, veți obține de specialitate și competențele generice necesare pentru a conduce evoluțiile viitoare. Acest Master de un an în inginerie civilă este potrivit pentru absolvenții de studii cu un fundal în orice disciplină de inginerie civila. Candidații cu o diplomă în inginerie de mediu, știința pământului, matematica, fizica si inginerie mecanica poate fi, de asemenea, luate în considerare ... [+]

Master în Inginerie Civilă (cu fluxuri de specialitate opționale) Absolvenți de inginerie sunt în cerere mare din partea companiilor de recrutare din intreaga lume. Acest curs a fost conceput pentru a satisface nevoile de o gamă largă de industrii de inginerie. Ca un student master, veți obține de specialitate și competențele generice necesare pentru a conduce evoluțiile viitoare. Acest Master de un an în inginerie civilă este potrivit pentru absolvenții de studii cu un fundal în orice disciplină de inginerie civila. Candidații cu o diplomă în inginerie de mediu, știința pământului, matematica, fizica si inginerie mecanica poate fi, de asemenea, luate în considerare. Puteți absolvent cu un Master în Inginerie Civilă sau alege să urmeze un flux de specialist pe nume: Inginerie civilă cu Inginerie structurala si Management de proiect Inginerie civilă cu geotehnica Inginerie & Management de proiect Inginerie civilă cu Geoenvironmental Inginerie & Management de proiect Veți studia Veți lua modulul obligatoriu Inginerie Proiecte Proiecte civile. Acest modul vă oferă posibilitatea de a lucra pe proiecte reale. Puteți alege între un proiect de energie regenerabilă sau un proiect industrial. Veti dezvolta proiecte complete si inovatoare care implică inginerie structurală, inginerie geotehnice și inginerie apă, management, mediu și planificare financiară. Veți lua, de asemenea, obligatorii protocoalele modul de cercetare pentru Stiinta si Ingineria care sprijină proiectul disertație. De asemenea, aveți o gamă largă de module opționale. Dupa finalizarea cu succes a componentei învățat, veți întreprinde o disertație. Daca esti pe unul din specialistului fluxuri veți întreprinde un proiect de... [-]

Master în Inginerie De Mediu

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

O trăsătură distinctivă a acestui curs este natura sa de mare actualitate. Glasgow a fost supus regenerării urbane extinse. Aceasta a inclus clădire pe un teren care a fost contaminat în trecut. Vei avea probleme dificile "lumea reală" pentru a studia aproape de Universitatea. Acest Master oferă cunoștințele și competențele pentru a vă dota pentru o carieră în nici ingineria mediului sau știință ... [+]

Master în Ingineria Mediului Strâns aliniată cu cerințele industriei, acest curs satisface nevoile: regenerare urbană protectia mediului portofolii de investiții în infrastructură în Scoția și în întreaga lume O trăsătură distinctivă a acestui curs este natura sa de mare actualitate. Glasgow a fost supus regenerării urbane extinse. Aceasta a inclus clădire pe un teren care a fost contaminat în trecut. Vei avea probleme dificile "lumea reală" pentru a studia aproape de Universitatea. Acest Master oferă cunoștințele și competențele pentru a vă dota pentru o carieră în nici ingineria mediului sau știință. Veți studia Vei urma un curriculum de cinci clase de bază și o gamă largă de cursuri opționale. Fiecare clasă este predată de două-trei ore pe saptamana timp de opt pana la 12 saptamani. Dupa finalizarea cu succes a componentei învățat, veți întreprinde o disertație din iunie-august. În plus față de temele tezei propuse de liderii de curs și parteneri industriali, s-ar putea propune subiecte care pot fi relevante pentru angajator. Pentru studiu part-time modulele pot fi luate peste doi ani (care frecventează cursurile de obicei o zi pe săptămână) cu teza finalizată în anul 2 sau 3. Plasament de lucru Ca parte a clasei studiu independent în colaborare cu industria, puteți aplica pentru a lucra cu proiecte industriale. Facilități Facilitatile noastre de laborator sunt bine echipate pentru o gamă largă de măsurători de mediu. Instrumente de înaltă tehnologie și spațiu sunt disponibile pentru a investiga: microbiologie de mediu si biologie moleculara chimie de mediu și analitică Monitorizarea poluării... [-]

Master în Inginerie Energie Electrică Avansată

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Aceasta este Marea Britanie, primul de doi ani full-time Master in Advanced Electrical Power Engineering. Pentru a fi un inginer eficient putere ai nevoie de o bună cunoaștere a tehnologiilor care stau la baza și a cerințelor utilizatorilor și de aplicare. Aveți nevoie, de asemenea, o înțelegere fermă de afaceri și a peisajului de reglementare care companii naționale și multinaționale de putere și de utilități trebuie să lucreze în cadrul. Acest curs reunește expertiza avansate în toate aspectele legate de electrice ... [+]

Master in Advanced Electrical Power Engineering Aceasta este Marea Britanie, primul de doi ani full-time Master in Advanced Electrical Power Engineering. Pentru a fi un inginer eficient putere ai nevoie de o bună cunoaștere a tehnologiilor care stau la baza și a cerințelor utilizatorilor și de aplicare. Aveți nevoie, de asemenea, o înțelegere fermă de afaceri și a peisajului de reglementare care companii naționale și multinaționale de putere și de utilități trebuie să lucreze în cadrul. Acest curs reunește expertiza avansate în toate aspectele legate de sistemele de energie și putere electrică, completate de studii pe piețele de energie electrică și sisteme de putere economie. Cursul este conceput pentru a oferi instruire avansată care aveți nevoie pentru o carieră în sectorul de putere și energie dinamice. Veți studia Anul 1 Veți lua o selecție de cursuri obligatorii și opționale predate. Acest lucru este combinat cu formare în abilități de afaceri și de management de proiect si metodologii de cercetare și tehnici. Potențiale Anul 2 proiecte de cercetare sunt explorate în cursul acestui an prin completarea unui mini-proiect, cu o temă finală convenită pentru începerea Anul 2. Anul 2 Veți întreprinde un proiect de cercetare important in cadrul disciplinelor de putere și energie electrică. Veți selecta, de asemenea, o serie de module avansate predate concepute pentru a extinde înțelegerea dumneavoastră a subiect ales. Facilități Vei avea acces exclusiv la rețeaua noastră de calcul extinsă și scop construit spații de învățământ, inclusiv facilitatea noastră testare în aer liber pentru laborator celule fotovoltaice... [-]

Master în Inginerie Energie Electrică Cu Afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs recunoaște necesitatea pentru absolvenții calificați pentru a aborda problemele majore ale lumii în sisteme energetice și electrice. Acesta oferă un program integrat de concentrându-se pe proiectarea, exploatarea și analiza sistemelor de alimentare, centrale electrice, surse regenerabile de energie și echipamente electrice industriale referitoare la o industrie liberalizat de alimentare și piețe globalizate și drivere de mediu. Cursul oferă nivelul avansat de ... [+]

Master în Inginerie Electrica Energetica cu Business Acest curs recunoaște necesitatea pentru absolvenții calificați pentru a aborda problemele majore ale lumii în sisteme energetice și electrice. Acesta oferă un program integrat de concentrându-se pe: proiectarea, exploatarea și analiza sistemelor de alimentare cu energie centrala electrică energiilor regenerabile și echipamente electrice industriale cu privire la o industrie de alimentare liberalizată piețe globalizate și drivere de mediu Cursul oferă nivel avansat de cunoaștere și înțelegere necesare pentru o carieră provocatoare, bine plătite și interesante din energia electrică creștere dinamică și de înaltă și sectoarele de energie regenerabilă. Veți studia Există două semestre de clase obligatorii și opționale, urmate de un proiect de cercetare de vară de trei luni în zona aleasă. Există posibilitatea de a efectua acest lucru prin competitive stagii industriale departamentului programe. Stagiile sunt oferite în colaborare cu parteneri din industrie departament selectate, inclusiv ScottishPower, SmarterGridSolutions și SSE. Veți aborda provocările de inginerie din lumea reală cu care se confruntă partenerul, cu vizite la fața locului, accesul și furnizarea de date tehnice relevante și / sau facilități oferite, împreună cu un mentor industrie și supraveghetor academic. Continutul cursului Cursuri obligatorii (septembrie-mai) Advanced Power Analiza si protectie Sistem De înaltă tehnologie tensiune & compatibilitatea electromagnetică Power Electronics pentru Energie & unitate de control Atribuire și profesionale Studii Cursuri opționale Alege cel puțin două din această listă Sisteme de informații de afaceri Management de proiect avansată Power System Economie, piețe și Asset Management Energia eoliană și distribuite resurse energetice Vânt de control... [-]

Master în Navă și Tehnologiei Offshore

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow Germania Hamburg + 2 mai mult

Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să dobândească cunoștințe avansate într-o gamă largă de subiecte de nave și tehnologii marine. Acest curs doi ani este oferit împreună cu Hamburg Universitatea de Tehnologie (TUHH) în Germania. Anul 1 este finalizată la Strathclyde și Anul 2 în Hamburg. Premiul este făcută în numele ambelor universități ... [+]

De ce acest curs? Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să dobândească cunoștințe avansate într-o gamă largă de subiecte de nave și tehnologii marine. Acest curs de doi ani este oferit împreună cu Hamburg University of Technology (TUHH), în Germania. Anul 1 este finalizată la Strathclyde și Anul 2 în Hamburg. Premiul este făcută în numele ambelor universități. Facilități Avem facilități de predare excelente de la Universitatea din Strathclyde, inclusiv: Catalina - nostru iaht de curse departamental Kelvin Hidrodinamica Lab - cea mai mare navă model rezervor experiment în orice universitate din Marea Britanie Remorcare rezervor / val exclusiv în scopuri didactice Laborator motor marine Laborator de celule de combustibil de hidrogen Facilități informatice de ultimă oră Software standard pentru industrie TUHH este unul dintre cele mai noi și cele mai de succes universitati din Germania. Profesori Te predate de către personalul dedicat, cu diverse activități de expertiză și de cercetare. Acreditare Toate programele noastre de gradul sunt și să fie (2014) profesional de către Institutul Regal al Arhitecților Navale (RINA) si Institutul de Inginerie marină, Știință și Tehnologie, (IMarEST), în numele Consiliului de Inginerie din Marea Britanie. Competiții studențești Departamentul Naval Arhitectura, Ocean și Inginerie marină sprijină și promovează studenților în diverse concursuri și premii, de la bani pentru studenții care bursele performante de top la cele mai înalte distincții din partea organizațiilor internaționale. In ultimii ani, elevii de la NaOMe au fost triumfătoare în... [-]

Msc / Pgdip / Pgcert Mecanica Biofluid

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest nou curs de masterat este primul curs de un an predat dedicat Biofluid Mechanics. Acesta acoperă o gamă largă de formări multidisciplinare privind cinematica și dinamica fluidelor legate de sistemele biologice, știința medicală, dispozitivele cardiovasculare, modelarea numerică și dinamica fluidelor computaționale. [+]

De ce acest curs? Biofluid Mechanics aplică ingineria, principiile matematice și fizice ale fluidelor pentru a rezolva probleme complexe și multiple, în primul rând în biologie și medicină, dar și în aerospațiu și robotică. Acest nou curs de masterat este primul curs de un an predat dedicat Biofluid Mechanics. Acesta acoperă o gamă largă de formări multidisciplinare privind cinematica și dinamica fluidelor legate de sistemele biologice, știința medicală, dispozitivele cardiovasculare, modelarea numerică și dinamica fluidelor computaționale. Programul de un an cu normă întreagă vă oferă o oportunitate unică de a conduce următoarea generație de absolvenți de înaltă calificare care vor forma un nou model la nivel mondial pentru mediul academic - cu cunoștințe de cercetare de nivel mondial, industrie - cu abilități extrem de competitive în ambele biomedical Inginerie și dinamica fluidelor, și pentru societate - cu o pregătire mai bună pentru a lucra cu medicii. Cursul este predat de către Departamentul de Inginerie biomedicală, cu contribuția de la alte departamente din cadrul Facultății de Inginerie și a Universității mai largi. Veți fi susținut de-a lungul cursului de către o echipă puternică de cadre universitare cu conexiuni globale. Veți beneficia de o pregătire unică și de un mediu inovativ de predare și învățare. Veți studia În semestrele 1 și 2, veți lua cursuri obligatorii și o selecție de clase opționale. Lunile rămase sunt dedicate lucrărilor de proiect, depuse ca disertație (studenți de diplomă) sau ca teză de cercetare (studenți MSc). Clasele obligatorii Mecanica biofluidelor Software industrial Știința medicală pentru Inginerie... [-]

MSc / PGDip / PGCert în Design Urban

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru practicieni si studenti pentru a spori înțelegerea lor a orașului ca un sistem complex și dinamic. În timp ce se concentreze dvs. va fi pe planificarea fizică și proiectarea de spații și clădiri urbane, diferiți factori care influențează care afectează formular va fi, de asemenea, luate în considerare ... [+]

MSc / PgDip / PGCert în Design Urban Date recente și predicții asupra ratei viitoarea de urbanizare face orașe mediul de viață cele mai comune ale viitorului. Ce fel de viață va fi pentru cele șapte miliarde de oameni care vor trăi în vigoare sau în curs de dezvoltare orașe? Orașe dețin un potențial enorm, dar în același timp, sunt surse de stres, inegalităților și a poluării. Ne străduim să îmbunătățească orașe a sprijini mai bine îndeplinirea și diverse stiluri de viață. Design urban are un rol important în determinarea atât forma actuală și viitoare a orașelor. Responsabilitatea pentru dezvoltarea și gestionarea orașelor devine tot mai comun. Acest curs este conceput pentru practicieni si studenti pentru a spori înțelegerea lor a orașului ca un sistem complex și dinamic. În timp ce se concentreze dvs. va fi pe planificarea fizică și proiectarea de spații și clădiri urbane, va fi, de asemenea, luate în considerare diferiți factori care influențează care afectează forma. Subiectul principal este metropola europene sau regiune oraș, în contextul globalizării. Veți învăța să dezvolte strategii adecvate de dezvoltare urbană durabilă. Acest lucru va cuprinde aspecte sociale, politice, economice, de mediu, arhitecturale, estetice și psihologice. Veți studia Cursul este livrat prin muncă de studio, cursuri, seminarii și un proiect de cercetare. Studio presupune lucrul la proiectarea o zonă urbană complex. Aceasta include nivelurile întregul oraș, cartier și spațiul public în parte definit de arhitectura urbana. Cursul este puternic legată de agenda de cercetare Urban Design Studii aparatului. Tot ceea ce... [-]

MSc / PGDip / PGCert în Fabricație Avansate: Tehnologie & Sisteme

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs se adresează personalului și absolvenți care au experiență în producție, fabricarea, mecanică, design de produs, materiale, management de producție, sau de afaceri relevante și care doresc să continue cunoștințele și abilitățile de fabricație ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Advanced Manufacturing: Technology & Systems Acest curs se adresează personalului și absolvenți care au experiență în producție, fabricarea, mecanică, design de produs, materiale, management de producție, sau de afaceri relevante și care doresc să continue cunoștințele și abilitățile de fabricație. Există un număr limitat de locuri finanțate (taxe 3000 + £ burse) disponibile pentru acest program pentru studenții cu statut de origine în scopuri taxe (Scoția și UE). Ca acestea sunt alocate pe baza principiului primul venit, primul servit baza, candidații sunt încurajați să aplice cât mai curând posibil. Manufacturing este încă o industrie de bază într-un context global. În ciuda îngrijorarea că de locuri de muncă pentru absolvenții de studii au redus, un număr semnificativ de angajatori și-au exprimat dificultăți specifice de recrutare din cauza lipsei de calificări și competențe. Acest curs vă va ajuta să crească perspectivele de carieră și vă va oferi abilități de specialitate în domenii cum ar fi: automatizare de fabricație tehnici avansate de producție micro / nano-fabricare La sfârșitul cursului veți avea o mai bună înțelegere a metodelor, instrumente și tehnici legate de tehnologie și sisteme avansate de fabricație. Veți avea posibilitatea de a aplica cunoștințele și abilitățile de a lua parte la proiecte pentru a rezolva unele dintre problemele tehnologice cu care se confruntă în prezent de către industrie. Cursul este condus în comun cu Centrul de formare avansată de cercetare (CRFA). AFRC sprijina industria prin intermediul cercetării aplicate în formarea și forjare. Este sponsorizat de marile... [-]

MSc / PGDip / PGCert în Managementul Operațiunilor în Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Operațiunile de gestionare este critică pentru succesul de a oferi satisfacție a clienților. Acest curs vă oferă teorii, concepte și instrumente pentru a fi în măsură să analizeze și să pună în aplicare soluții la problemele de administrare a operațiunilor într-un mediu de inginerie. Veți dobândi o înțelegere în profunzime în problemele operaționale legate de industrii de inginerie la nivel mondial. Cursul se adresează absolvenților care doresc să-și lărgească expertiza lor la un ... [+]

MSc / PgDip / PGCert în Operations Management în Inginerie Operațiunile de gestionare este critică pentru succesul de a oferi satisfacție a clienților. Acest curs vă oferă teorii, concepte și instrumente pentru a fi în măsură să analizeze și să pună în aplicare soluții la problemele de administrare a operațiunilor într-un mediu de inginerie. Veți dobândi o înțelegere în profunzime în problemele operaționale legate de industrii de inginerie la nivel mondial. Cursul se adresează absolvenților care doresc să-și lărgească expertiza lor la un grad de licență tehnologic, sau care doresc să lucreze în industria de inginerie. Veți studia Cursul se concentrează pe aspectele strategice și globale mai largi cu care se confruntă organizațiile de inginerie. Acesta analizează utilizarea și aplicarea de tehnici care permit eficiența operațiunilor. Accentul final este pe zonele operaționale. Structura cursului și conținutul se bazează pe nevoile operaționale ale organizațiilor de inginerie secolului 21. O mare parte din conținutul se aplică și unele organizații de servicii. Proiecte majore Veți întreprinde o disertație de cercetare legate de gestionare a operațiunilor. Aceasta este o oportunitate de a prezenta competențele dobândite în clasele în timpul anului și de a aplica practici de cercetare. Supravegheat de către un membru al personalului academic, vei efectua o analiza a literaturii și să efectueze un studiu standardele necesare. Veți angajează, de asemenea un proiect de echipă industrial cu o organizație de afaceri. Un reprezentant al companiei este numit să asigure legătura cu echipa. Echipele sunt alocate un mentor academic Departament care oferă sprijin și... [-]

MSc / PGDip / PGCert în Mecatronică și Automatizarea

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs vă oferă o introducere larg la problemele întâlnite și tehnicile necesare în dezvoltarea de produse mecatronice avansate și sisteme de automatizare. Mecatronică și automatizare devine o disciplină ce în ce mai important în societatea digitală de astăzi. Produse noi au fost proiectate aplicarea principiilor mecatronice. Consumatori și societate au beneficiat enorm de la aceste noi produse inteligente care ... [+]

MSc / PgDip / PGCert în Mecatronică & Automation Acest curs vă oferă o introducere larg la problemele întâlnite și tehnicile necesare în dezvoltarea de produse mecatronice avansate și sisteme de automatizare. Mecatronică și automatizare devine o disciplină ce în ce mai important în societatea digitală de astăzi. Produse noi au fost proiectate aplicarea principiilor mecatronice. Consumatori și societate au beneficiat enorm de la aceste noi produse inteligente care includ: cele mai noi telefoane mobile cu caracteristici mecatronice inteligente aspiratoare robotice scaune cu rotile inteligent Acest curs vă trenuri pentru: dezvoltarea plumb produs mecatronic și automatizare contribui ca membrii echipei de viitor dezvoltarea de produse mecatronice oferă expertiză după cum mecatronice "specialiști" Cursul se adreseaza: absolvenți de la cursuri relevante, care doresc să studieze mecatronicii și automatizare ca cariera lor ales cei care lucrează în prezent în mecatronică și automatizarea care doresc să consolideze împământare și practice abilitățile lor teoretice Veți studia Veți lua o serie de module obligatorii și opționale. Proiectul grupului de studii postuniversitare vă oferă formare în domeniul industriei. Continutul cursului Clase obligatorii Manufacturing de automatizare Tehnici de proiectare produs Produs Modelare & Vizualizare Proiect Industrial Group Studii Postuniversitare proiect individual Management de proiect Cursuri opționale Alegeți din această listă Integrarea sistemelor Metode de proiectare Principii de control Tehnici de control al Learning & predare Metode de predare includ: prelegeri tutoriale laboratoare practice Evaluare Evaluarea este de sarcini scrise și examene. Cerințe de intrare Master - Primul sau de clasa a doua gradul Onoruri, sau echivalent, în... [-]

MSc / PGDip în Marine Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program permite inginerilor absolventi sau cele de la discipline conexe să se specializeze în, sau a converti, ingineriei marine. Marine Engineering implică sistemele și echipamentele de la bord vehicule maritime, inclusiv ... [+]

MSc / PgDip în Marine Engineering Acest program permite inginerilor absolventi sau cele de la discipline conexe să se specializeze în, sau a converti, ingineriei marine. Marine Engineering implică sistemele și echipamentele de la bord vehicule marine, inclusiv: proiect construcție instalare suport Există un accent deosebit pe sisteme de propulsie și de control. De înaltă eficiență și de impact asupra mediului redus de motoare marine sunt factori cheie în asigurarea funcționării economice și de protecție a mediului în transportul maritim. Acest lucru are implicatii importante atat pentru succesul economic și impactul asupra mediului. Departamentul de Arhitectură Navală, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), o instituție de lider în Scoția, oferă facilități excelente de predare și de cercetare în arhitectură navală, ocean și ingineriei marine, care se extinde oportunitățile de carieră în arhitectură navală, maritime, offshore de petrol și industria gazelor. Veți studia Programul este format din trei componente: Module de instruire proiect de grup proiect individual (numai MSc) Proiect de grup Vei fi parte dintr-un grup de trei până la cinci persoane în "echipe de consultanță" timp de 10 săptămâni abordarea o problemă practică de inginerie. Veți avea apoi posibilitatea de a prezenta raportul unui grup de experți industriale. Acest proiect va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de lucru și de comunicare rost. Acesta oferă, de asemenea acces la valoroase contacte industriale. Îți va oferi o bună înțelegere a tuturor aspectelor legate de munca de cercetare. În plus, studiul tehnologic trebuie să fie însoțită de un studiu de relevanța și aplicabilitatea rezultatelor la... [-]

MSc / PGDip în Sisteme Off-shore Plutitoare

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program este pentru ingineri absolvent în arhitectură navală, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să urmeze o carieră în inginerie offshore. Acesta vă oferă cunoștințe practice de sisteme plutitoare offshore. Vei uita la concepțiile lor, proiectare si instalare. Veți obține, de asemenea, o bază solidă a fundamentelor matematice și inginerie. Cu căutare la nivel mondial pentru ... [+]

MSc / PgDip în offshore plutitoare Sisteme Acest program este pentru ingineri absolvent în arhitectură navală, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să urmeze o carieră în inginerie offshore. Acesta vă oferă cunoștințe practice de sisteme plutitoare offshore. Vei uita la concepțiile lor, proiectare si instalare. Veți obține, de asemenea, o bază solidă a fundamentelor matematice și inginerie. Cu căutare la nivel mondial pentru offshore de petrol și gaze se deplasează în zone din ce în ce ostile de ocean și de apă adâncă și ultra-adâncime, sisteme plutitoare devin mai utilizate pe scară largă. Sistemele plutitoare trebuie să fie proiectate și construite pentru a rezista la medii dure cu metode și tehnici inovatoare de a fi adoptate pentru a dezvolta structuri robuste, precum și eficiente și sigure de vedere economic. În îndeplinirea acestor provocări, preocuparea pentru mediu este de o importanță crescândă. Departamentul de Arhitectură Navală, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), o instituție de lider în Scoția, oferă facilități excelente de predare și de cercetare în arhitectură Naval, Ocean și Inginerie marină, care se extinde oportunitățile de carieră în arhitectură navală, maritime, offshore de petrol și industria gazelor. Veți studia Programul este format din trei componente: Module de instruire proiect de grup proiect individual (numai MSc) Proiect de grup Vei fi parte dintr-un grup de trei până la cinci persoane în "echipe de consultanță" timp de 10 săptămâni abordarea o problemă practică de inginerie. Veți avea apoi posibilitatea de a prezenta raportul unui grup de experți... [-]

MSc / PGDip în Structurile De Nave & Marine

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs a fost dezvoltat ca răspuns la cererea de ingineri de proiectare care pot proiecta și evalua noi nave și structuri offshore. Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe. Va fi introdus la putere final, oboseala si concepte de design pentru componentele structurale ale navelor si sisteme plutitoare offshore. Veți obține, de asemenea, ... [+]

Master / PgDip în Ship & Offshore Structuri Acest curs a fost dezvoltat ca răspuns la cererea de ingineri de proiectare care pot proiecta și evalua noi nave și structuri offshore. Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe. Va fi introdus la putere final, oboseala si concepte de design pentru componentele structurale ale navelor si sisteme plutitoare offshore. Veți obține, de asemenea cunoștințe de comportament materiale, împreună cu factorii care influențează comportamentul dinamic al instalațiilor offshore. Departamentul de Arhitectură Navală, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), o instituție de lider în Scoția, oferă facilități excelente de predare și de cercetare în arhitectură Naval, Ocean și Inginerie marină, care se extinde oportunitățile de carieră în arhitectură navală, maritime, offshore de petrol și industria gazelor. Veți studia Desigur este format din trei componente: module de instruire proiect de grup proiect individual (numai MSC) proiectul de grup Vei fi parte dintr-un grup de trei până la cinci persoane în "echipe de consultanță" timp de 10 săptămâni abordarea o problemă practică de inginerie. Veți avea apoi posibilitatea de a prezenta raportul unui grup de experți industriale. Acest proiect va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de lucru și de comunicare rost. Acesta oferă, de asemenea acces la valoroase contacte industriale. Acesta vă va oferi o bună înțelegere a tuturor aspectelor legate de munca de cercetare. În plus, studiul tehnologic trebuie să fie însoțită de anchetă a relevanței și aplicabilitatea concluziilor la industriile maritime în general. Veți învăța... [-]

MSc De Inginerie Mecanică Avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs este acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE) și oferă o cale pentru tine de a obtine statutul de Chartered Engineer. [+]

[-]

MSc Design Engineering with Product Development

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

[+]

Candidații trebuie să dețină o CEng acreditat BEng / BSc (Hons) prima diplomă de licență pentru a se conforma cerințelor complete de înregistrare CEng. În primul rând sau de clasa a doua Onoruri grad, sau echivalent, într-o inginerie, tehnologie sau știință disciplină relevantă. [-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

[+]

Proiecte majore Acreditare Facilități Competiții studențești Elevii sunt invitați în mod regulat la discuții de către vizitatorii de cercetare din cadrul Unității de Cercetare Energy Systems. Discuțiile asupra opțiunilor de carieră sunt oferite, de asemenea, de către reprezentanții Institutului Energetic. [-]

MSc în Comunicații, Control și Procesare A Semnalului Digital

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs full-time cuprinde aspectele teoretice și practice ale teoriei de comunicații și a rețelelor, tehnologia de control fundamental și de procesare a semnalului digital (DSP). Toate aceste subiecte sunt critice la vârsta de informații și comunicații. Veți obține o cunoaștere avansată a principiilor domeniilor de comunicare, de control și DSP. Veti dezvolta, de asemenea o înțelegere a evoluțiilor actuale și viitoare și ... [+]

MSc în comunicații, control și Digital Signal Processing Acest curs full-time cuprinde aspectele teoretice și practice ale teoriei de comunicații și a rețelelor, tehnologia de control fundamental și de procesare a semnalului digital (DSP). Toate aceste subiecte sunt critice la vârsta de informații și comunicații. Veți obține o cunoaștere avansată a principiilor domeniilor de comunicare, de control și DSP. Veti dezvolta, de asemenea o înțelegere a evoluțiilor și a tehnologiilor actuale și viitoare în aceste trei discipline. Împreună cu acreditarea deplină din partea instituției de Inginerie si Tehnologie (IET), acest curs vă va permite să profite de oportunități de angajare într-o gamă de sectoare, inclusiv: control telecomunicații procesare a semnalului electronică Companii de utilizator IT EDF Energy, Siemens și Texas Instruments sunt doar câteva dintre companiile multinationale, unde absolvenții noștri au garantate poziții. Veți studia Veți lua două semestre de clase obligatorii și opționale predate. Acestea sunt urmate de un proiect de cercetare de trei luni în zona aleasă. Există oportunități de a face proiectul prin competitive stagii industriale departamentului programe. Stagiile sunt oferite în colaborare cu parteneri selectați din industrie departament, inclusiv Selex ES, ScottishPower, SmarterGridSolutions. Veți aborda provocările de inginerie din lumea reală cu care se confruntă partenerul, cu vizite la fața locului, accesul și furnizarea de date tehnice relevante și / sau facilități oferite, împreună cu un mentor industrie și supraveghetor academic. Continutul cursului Clase obligatorii (Septembrie-mai) Principiile Digital Signal Processing Informatiile Transmission & Securitate Principii de control Atribuire și profesionale Studii Cursuri opționale Alege cel puțin... [-]

MSc în Management Global Innovation

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow Danemarca Aalborg Germania Hamburg + 4 mai mult

Programul este împărțit în patru semestre de peste doi ani. Vei petrece primul an de la Strathclyde. Veți câștiga experiență practică de lucru în echipe distribuite la nivel global și cu un client industrial. În primul semestru al anului 2, vei întreprinde, fie în studiul aprofundat de gestionare a inovării în Germania sau un stagiu industrial în Danemarca. În ultimul semestru veți lua pe un proiect de teză. Aceasta este supravegheată de către instituția gazdă Anul 2 ... [+]

MSc în Managementul Global Inovație Master în Global Innovation Management este un program unic de doi ani. Este oferit în comun de către: Universitatea din Strathclyde Universitatea Aalborg (Danemarca) Hamburg Universitatea de Tehnologie (Germania) Veți avea posibilitatea de a studia la două universități. Cursul se concentrează pe noi provocări în întreprinderi inovatoare la nivel global și vă oferă: un punct de vedere practic și globală de gestionare a inovării aptitudini aplicabile organizațiilor multinaționale mari și întreprinderi mici vederi mai largi de management de inovare, inclusiv: managementul tehnologiei cercetare și dezvoltare produse / servicii de dezvoltare capacitate crescută de cercetare Veți studia Programul este împărțit în patru semestre de peste doi ani. Vei petrece primul an de la Strathclyde. Veți câștiga experiență practică de lucru în echipe distribuite la nivel global și cu un client industrial. În primul semestru al anului 2, vei întreprinde, fie în studiul aprofundat de gestionare a inovării în Germania sau un stagiu industrial în Danemarca. În ultimul semestru veți lua pe un proiect de teză. Aceasta este supravegheată de către instituția gazdă Anul 2. Anul 1 Clase obligatorii Proiect Industrial Group Proiectare Global Oameni, Organizare & Technology Tehnologie Management Strategic Operațiunile Supply Chain Metode de proiectare Management de inovare Design Management Cursuri opționale Alegeți din această listă Tehnici de proiectare produs managementul strategic lanțului de aprovizionare Enterprise Resource Planning Inginerie de cunoștințe și management pentru ingineri Inginerie Managementul Riscului Gestionare a Total Quality & Continuous Improvement Bazele de Lean Six Sigma Durabilă Design & Manufacturing Produs... [-]

Masterat

Marș în Design Arhitectural (internațional)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs de doi ani este pentru studenții internaționali care sunt în căutarea pentru un program provocator de studiu care îndeplinește Institutul Regal de British Architects (RIBA) Partea 2 criterii de învățământ. Cursul merge în paralel cu Diploma martie / Pg în domeniul proiectării avansat. Împărtășește același curriculum, astfel vă veți alătura elevii de pe acest curs într-un mediu interesant și provocator. [+]

Martie în domeniul proiectării (International) Acest curs de doi ani este pentru studenții internaționali care sunt în căutarea pentru un program provocator de studiu care îndeplinește Institutul Regal de British Architects (RIBA) Partea 2 criterii de învățământ. Cursul merge în paralel cu Diploma martie / Pg în domeniul proiectării avansat. Împărtășește același curriculum, astfel vă veți alătura elevii de pe acest curs într-un mediu interesant și provocator. Veti dezvolta abilitățile în design avansat, analiză și critică arhitecturale proiectarea clădirilor complexe într-o varietate de contexte și care abordează probleme sociale, culturale și de mediu. Acest curs necesită un nivel ridicat al capacității de proiectare și de auto-motivare. Veți studia Anul 1 Primul an de studiu este centrat pe consolidarea abilitățile dumneavoastră de proiectare de arhitectura. Vei fi introdus ideea de arhitectura ca o soluție sensibil la problemele sociale fundamentale. Veți lua o clasă subiect într-o zonă de expertiză aliniate la cercetare in cadrul Departamentului și de cercetare și să producă o disertație pe un subiect de interes personal legate de proiectare. Anul 2 Veți întreprinde un proiect arhitectural important pe care esti obligat să ia un punct de vedere cu privire la aspectele arhitecturale contemporane. Acest lucru este realizat printr-o temă care reflectă interesele proprii și ambiții creative și este susținută de clase subiect. Veți participa, de asemenea, un curs de predat în studii profesionale și o serie de prelegeri clienților. Elevii progresează de la Diploma de master întreprinde un semestru suplimentar de studiu pentru a urmări un aspect al proiectului... [-]