University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Inginerie nostru este cel mai mare în Scoția. Suntem, de asemenea, una dintre cele mai mari, cele mai bune facultăți de inginerie dotate din Marea Britanie.

Suntem acasa, la peste 5.000 de elevi din 100 de țări. Puteți alege să studieze în oricare dintre noastre de opt departamente de renume mondial.

Gama noastra impresionanta de cursuri peste 40 universitare, postuniversitare și de dezvoltare profesională va oferi o educație de inginerie potrivit nevoilor dumneavoastra.

Personalul și studenții noștri desfășura activități de cercetare, care face un impact real, furnizarea de solutii la multe dintre provocările globale care se confruntă societatea de astăzi.

Daca esti serios despre o cariera in inginerie, Strathclyde este locul de a fi.

De ce să alegeți Strathclyde pentru inginerie

Puteți deveni un inginer Chartered

Toate programele noastre de inginerie de licență sunt pe deplin acreditat de către instituțiile de inginerie profesionale relevante. Acest lucru permite absolvenților noștri să devină eligibile pentru statutul de Chartered Engineer. Multe dintre grade noastre postuniversitare sunt, de asemenea, acreditate.

Avem o gamă largă de cursuri de inginerie

Oferim peste 40 de cursuri universitare, care acoperă o gamă largă de discipline. Portofoliul nostru curs postuniversitar de asemenea, are peste 40 de cursuri și este unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Puteți studia cursurile noastre predate într-una dintre cele opt departamente:

arhitectură Inginerie biomedicala Chemical & Engineering Process http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil și Ingineria Mediului si level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Proiectarea, fabricarea & Management Engineering Electronice și Inginerie Electrica Mecanica si Inginerie Aerospatiala http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval ocean arhitectură și inginerie marină și level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vă putem ajuta să vă atinge ambițiile dumneavoastră de muncă

Link-urile noastre industriale puternice asigură că aproape 90% din absolvenții noștri sunt în locuri de muncă cu normă întreagă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la absolvire.

Oferim o gama larga de burse

Avem unul dintre cele mai mari portofolii de burse oferta de orice Facultatea de Inginerie din Marea Britanie.

Vei beneficia de excelență nostru de cercetare

Avem unul dintre cele mai mari portofolii de cercetare din Marea Britanie, la 85 milioane de lire sterline - și în creștere.

Trei dintre departamentele noastre clasat pe primul loc in Scotia pe putere cercetare. Șapte din cele opt departamente rang în top 10 în Marea Britanie pe puterea de cercetare (REF 2014).

Aruncati o privire la cercetarea noastră.

Avem legaturi puternice cu industria

Studentii nostri sunt oferite de multe ori ocazia de a lucra cu privire la provocările industriei reale. Acestea iau forma de proiecte atribuite de către companii externe.

Studentii nostri de licență beneficiază de recrutare și de rețele cina noastră unică anual, "Gala". Aproape 50 de companii de recrutare absolvent participa la cina.

Suntem numărul unu universitatea scoțiană pentru performanțele noastre de parteneriat Transfer de cunoștințe. Suntem în top trei în Marea Britanie.

Strathclyde este a șaptea în liga a universităților antreprenoriale din Marea Britanie. Am generat mai mult de 40 de companii spin-out până în prezent. Avem, de asemenea, mai mult de 160 de brevete și acordurile de licență. Acestea au generat mai mult de € 56M venitului drepturi de autor.

Avem facilități de clasă mondială

Am finalizat recent un program de investitii de 40 de milioane de lire sterline în instalațiile de inginerie si a infrastructurii de sprijin. Ca un student va avea acces la state-of-the-art echipamente si lucru spații.

Aflați mai multe despre facilitățile noastre.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Lanțului De Aprovizionare și De Gestionare A Operațiunilor Msc / Logistica / Gestionarea Achizițiilor

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Managementul lanțului de aprovizionare este larg acceptat ca o competență critice. Managementul lanțului de aprovizionare include: [+]

De ce acest curs?

Managementul lanțului de aprovizionare este larg acceptată ca o competență critică de afaceri. Managementul lanțului de aprovizionare include:

Design inițial achiziții de materiale și servicii prelucrare și distribuție a clientului, fie direct, fie prin intermediul unei rețele de distribuitori

În multe companii, 80% sau mai mult din cifra de afaceri este petrecut în afara organizației.

Acest curs vă ajută să devină eficiente în gestionarea acestei. Este conceput pentru cei care lucrează sau intenționează să lucreze în managementul lanțului de aprovizionare. Este de asemenea potrivit pentru cei cu un fundal în funcții de sprijin, cum ar fi:... [-]


Master în Inginerie Civilă (cu Fluxuri De Specialitate Opționale)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs a fost conceput pentru a satisface nevoile de o gamă largă de industrii de inginerie. Ca un student master, veți obține de specialitate și competențele generice necesare pentru a conduce evoluțiile viitoare. Acest Master de un an în inginerie civilă este potrivit pentru absolvenții de studii cu un fundal în orice disciplină de inginerie civila. Candidații cu o diplomă în inginerie de mediu, știința pământului, matematica, fizica si inginerie mecanica poate fi, de asemenea, luate în considerare ... [+]

Master în Inginerie Civilă (cu fluxuri de specialitate opționale)

Absolvenți de inginerie sunt în cerere mare din partea companiilor de recrutare din intreaga lume.

Acest curs a fost conceput pentru a satisface nevoile de o gamă largă de industrii de inginerie. Ca un student master, veți obține de specialitate și competențele generice necesare pentru a conduce evoluțiile viitoare.

Acest Master de un an în inginerie civilă este potrivit pentru absolvenții de studii cu un fundal în orice disciplină de inginerie civila. Candidații cu o diplomă în inginerie de mediu, știința pământului, matematica, fizica si inginerie mecanica poate fi, de asemenea, luate în considerare.... [-]


Master în Inginerie De Mediu

Campus sau Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

O trăsătură distinctivă a acestui curs este natura sa de mare actualitate. Glasgow a fost supus regenerării urbane extinse. Aceasta a inclus clădire pe un teren care a fost contaminat în trecut. Vei avea probleme dificile "lumea reală" pentru a studia aproape de Universitatea. Acest Master oferă cunoștințele și competențele pentru a vă dota pentru o carieră în nici ingineria mediului sau știință ... [+]

Master în Ingineria Mediului

Strâns aliniată cu cerințele industriei, acest curs satisface nevoile:

regenerare urbană protectia mediului portofolii de investiții în infrastructură în Scoția și în întreaga lume

O trăsătură distinctivă a acestui curs este natura sa de mare actualitate. Glasgow a fost supus regenerării urbane extinse. Aceasta a inclus clădire pe un teren care a fost contaminat în trecut. Vei avea probleme dificile "lumea reală" pentru a studia aproape de Universitatea.

Acest Master oferă cunoștințele și competențele pentru a vă dota pentru o carieră în nici ingineria mediului sau știință.

Veți studia

Vei urma un curriculum de cinci clase de bază și o gamă largă de cursuri opționale. Fiecare clasă este predată de două-trei ore pe saptamana timp de opt pana la 12 saptamani.... [-]


Master în Inginerie Energie Electrică Avansată

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Aceasta este Marea Britanie, primul de doi ani full-time Master in Advanced Electrical Power Engineering. Pentru a fi un inginer eficient putere ai nevoie de o bună cunoaștere a tehnologiilor care stau la baza și a cerințelor utilizatorilor și de aplicare. Aveți nevoie, de asemenea, o înțelegere fermă de afaceri și a peisajului de reglementare care companii naționale și multinaționale de putere și de utilități trebuie să lucreze în cadrul. Acest curs reunește expertiza avansate în toate aspectele legate de electrice ... [+]

Master in Advanced Electrical Power Engineering

Aceasta este Marea Britanie, primul de doi ani full-time Master in Advanced Electrical Power Engineering.

Pentru a fi un inginer eficient putere ai nevoie de o bună cunoaștere a tehnologiilor care stau la baza și a cerințelor utilizatorilor și de aplicare. Aveți nevoie, de asemenea, o înțelegere fermă de afaceri și a peisajului de reglementare care companii naționale și multinaționale de putere și de utilități trebuie să lucreze în cadrul.

Acest curs reunește expertiza avansate în toate aspectele legate de sistemele de energie și putere electrică, completate de studii pe piețele de energie electrică și sisteme de putere economie.... [-]


Master în Inginerie Energie Electrică Cu Afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs recunoaște necesitatea pentru absolvenții calificați pentru a aborda problemele majore ale lumii în sisteme energetice și electrice. Acesta oferă un program integrat de concentrându-se pe proiectarea, exploatarea și analiza sistemelor de alimentare, centrale electrice, surse regenerabile de energie și echipamente electrice industriale referitoare la o industrie liberalizat de alimentare și piețe globalizate și drivere de mediu. Cursul oferă nivelul avansat de ... [+]

Master în Inginerie Electrica Energetica cu Business

Acest curs recunoaște necesitatea pentru absolvenții calificați pentru a aborda problemele majore ale lumii în sisteme energetice și electrice. Acesta oferă un program integrat de concentrându-se pe:

proiectarea, exploatarea și analiza sistemelor de alimentare cu energie centrala electrică energiilor regenerabile și echipamente electrice industriale cu privire la o industrie de alimentare liberalizată piețe globalizate și drivere de mediu

Cursul oferă nivel avansat de cunoaștere și înțelegere necesare pentru o carieră provocatoare, bine plătite și interesante din energia electrică creștere dinamică și de înaltă și sectoarele de energie regenerabilă.... [-]


Master în Navă și Tehnologiei Offshore

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow Germania Hamburg + 2 mai mult

Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să dobândească cunoștințe avansate într-o gamă largă de subiecte de nave și tehnologii marine. Acest curs doi ani este oferit împreună cu Hamburg Universitatea de Tehnologie (TUHH) în Germania. Anul 1 este finalizată la Strathclyde și Anul 2 în Hamburg. Premiul este făcută în numele ambelor universități ... [+]

De ce acest curs?

Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să dobândească cunoștințe avansate într-o gamă largă de subiecte de nave și tehnologii marine.

Acest curs de doi ani este oferit împreună cu Hamburg University of Technology (TUHH), în Germania. Anul 1 este finalizată la Strathclyde și Anul 2 în Hamburg. Premiul este făcută în numele ambelor universități.

Facilități

Avem facilități de predare excelente de la Universitatea din Strathclyde, inclusiv:

Catalina - nostru iaht de curse departamental Kelvin Hidrodinamica Lab - cea mai mare navă model rezervor experiment în orice universitate din Marea Britanie Remorcare rezervor / val exclusiv în scopuri didactice Laborator motor marine Laborator de celule de combustibil de hidrogen Facilități informatice de ultimă oră Software standard pentru industrie ... [-]

Msc / Pgdip / Pgcert Mecanica Biofluid

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest nou curs de masterat este primul curs de un an predat dedicat Biofluid Mechanics. Acesta acoperă o gamă largă de formări multidisciplinare privind cinematica și dinamica fluidelor legate de sistemele biologice, știința medicală, dispozitivele cardiovasculare, modelarea numerică și dinamica fluidelor computaționale. [+]

De ce acest curs?

Biofluid Mechanics aplică ingineria, principiile matematice și fizice ale fluidelor pentru a rezolva probleme complexe și multiple, în primul rând în biologie și medicină, dar și în aerospațiu și robotică.

Acest nou curs de masterat este primul curs de un an predat dedicat Biofluid Mechanics. Acesta acoperă o gamă largă de formări multidisciplinare privind cinematica și dinamica fluidelor legate de sistemele biologice, știința medicală, dispozitivele cardiovasculare, modelarea numerică și dinamica fluidelor computaționale.

Programul de un an cu normă întreagă vă oferă o oportunitate unică de a conduce următoarea generație de absolvenți de înaltă calificare care vor forma un nou model la nivel mondial pentru mediul academic - cu cunoștințe de cercetare de nivel mondial, industrie - cu abilități extrem de competitive în ambele biomedical Inginerie și dinamica fluidelor, și pentru societate - cu o pregătire mai bună pentru a lucra cu medicii.... [-]


MSc / PGDip / PGCert în Design Urban

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs este conceput pentru practicieni si studenti pentru a spori înțelegerea lor a orașului ca un sistem complex și dinamic. În timp ce se concentreze dvs. va fi pe planificarea fizică și proiectarea de spații și clădiri urbane, diferiți factori care influențează care afectează formular va fi, de asemenea, luate în considerare ... [+]

MSc / PgDip / PGCert în Design Urban

Date recente și predicții asupra ratei viitoarea de urbanizare face orașe mediul de viață cele mai comune ale viitorului.

Ce fel de viață va fi pentru cele șapte miliarde de oameni care vor trăi în vigoare sau în curs de dezvoltare orașe? Orașe dețin un potențial enorm, dar în același timp, sunt surse de stres, inegalităților și a poluării. Ne străduim să îmbunătățească orașe a sprijini mai bine îndeplinirea și diverse stiluri de viață.

Design urban are un rol important în determinarea atât forma actuală și viitoare a orașelor. Responsabilitatea pentru dezvoltarea și gestionarea orașelor devine tot mai comun.... [-]


MSc / PGDip / PGCert în Fabricație Avansate: Tehnologie & Sisteme

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs se adresează personalului și absolvenți care au experiență în producție, fabricarea, mecanică, design de produs, materiale, management de producție, sau de afaceri relevante și care doresc să continue cunoștințele și abilitățile de fabricație ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Advanced Manufacturing: Technology & Systems

Acest curs se adresează personalului și absolvenți care au experiență în producție, fabricarea, mecanică, design de produs, materiale, management de producție, sau de afaceri relevante și care doresc să continue cunoștințele și abilitățile de fabricație.

Există un număr limitat de locuri finanțate (taxe 3000 + £ burse) disponibile pentru acest program pentru studenții cu statut de origine în scopuri taxe (Scoția și UE). Ca acestea sunt alocate pe baza principiului primul venit, primul servit baza, candidații sunt încurajați să aplice cât mai curând posibil. Manufacturing este încă o industrie de bază într-un context global. În ciuda îngrijorarea că de locuri de muncă pentru absolvenții de studii au redus, un număr semnificativ de angajatori și-au exprimat dificultăți specifice de recrutare din cauza lipsei de calificări și competențe.... [-]


MSc / PGDip / PGCert în Managementul Operațiunilor în Inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Operațiunile de gestionare este critică pentru succesul de a oferi satisfacție a clienților. Acest curs vă oferă teorii, concepte și instrumente pentru a fi în măsură să analizeze și să pună în aplicare soluții la problemele de administrare a operațiunilor într-un mediu de inginerie. Veți dobândi o înțelegere în profunzime în problemele operaționale legate de industrii de inginerie la nivel mondial. Cursul se adresează absolvenților care doresc să-și lărgească expertiza lor la un ... [+]

MSc / PgDip / PGCert în Operations Management în Inginerie

Operațiunile de gestionare este critică pentru succesul de a oferi satisfacție a clienților.

Acest curs vă oferă teorii, concepte și instrumente pentru a fi în măsură să analizeze și să pună în aplicare soluții la problemele de administrare a operațiunilor într-un mediu de inginerie.

Veți dobândi o înțelegere în profunzime în problemele operaționale legate de industrii de inginerie la nivel mondial.

Cursul se adresează absolvenților care doresc să-și lărgească expertiza lor la un grad de licență tehnologic, sau care doresc să lucreze în industria de inginerie.

Veți studia ... [-]

MSc / PGDip / PGCert în Mecatronică și Automatizarea

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs vă oferă o introducere larg la problemele întâlnite și tehnicile necesare în dezvoltarea de produse mecatronice avansate și sisteme de automatizare. Mecatronică și automatizare devine o disciplină ce în ce mai important în societatea digitală de astăzi. Produse noi au fost proiectate aplicarea principiilor mecatronice. Consumatori și societate au beneficiat enorm de la aceste noi produse inteligente care ... [+]

MSc / PgDip / PGCert în Mecatronică & Automation

Acest curs vă oferă o introducere larg la problemele întâlnite și tehnicile necesare în dezvoltarea de produse mecatronice avansate și sisteme de automatizare.

Mecatronică și automatizare devine o disciplină ce în ce mai important în societatea digitală de astăzi. Produse noi au fost proiectate aplicarea principiilor mecatronice. Consumatori și societate au beneficiat enorm de la aceste noi produse inteligente care includ:

cele mai noi telefoane mobile cu caracteristici mecatronice inteligente aspiratoare robotice scaune cu rotile inteligent

Acest curs vă trenuri pentru:

dezvoltarea plumb produs mecatronic și automatizare contribui ca membrii echipei de viitor dezvoltarea de produse mecatronice oferă expertiză după cum mecatronice "specialiști" ... [-]

MSc / PGDip în Marine Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program permite inginerilor absolventi sau cele de la discipline conexe să se specializeze în, sau a converti, ingineriei marine. Marine Engineering implică sistemele și echipamentele de la bord vehicule maritime, inclusiv ... [+]

MSc / PgDip în Marine Engineering

Acest program permite inginerilor absolventi sau cele de la discipline conexe să se specializeze în, sau a converti, ingineriei marine.

Marine Engineering implică sistemele și echipamentele de la bord vehicule marine, inclusiv:

proiect construcție instalare suport

Există un accent deosebit pe sisteme de propulsie și de control.

De înaltă eficiență și de impact asupra mediului redus de motoare marine sunt factori cheie în asigurarea funcționării economice și de protecție a mediului în transportul maritim. Acest lucru are implicatii importante atat pentru succesul economic și impactul asupra mediului.

... [-]

MSc / PGDip în Sisteme Off-shore Plutitoare

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest program este pentru ingineri absolvent în arhitectură navală, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să urmeze o carieră în inginerie offshore. Acesta vă oferă cunoștințe practice de sisteme plutitoare offshore. Vei uita la concepțiile lor, proiectare si instalare. Veți obține, de asemenea, o bază solidă a fundamentelor matematice și inginerie. Cu căutare la nivel mondial pentru ... [+]

MSc / PgDip în offshore plutitoare Sisteme

Acest program este pentru ingineri absolvent în arhitectură navală, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe care doresc să urmeze o carieră în inginerie offshore.

Acesta vă oferă cunoștințe practice de sisteme plutitoare offshore. Vei uita la concepțiile lor, proiectare si instalare. Veți obține, de asemenea, o bază solidă a fundamentelor matematice și inginerie.

Cu căutare la nivel mondial pentru offshore de petrol și gaze se deplasează în zone din ce în ce ostile de ocean și de apă adâncă și ultra-adâncime, sisteme plutitoare devin mai utilizate pe scară largă. Sistemele plutitoare trebuie să fie proiectate și construite pentru a rezista la medii dure cu metode și tehnici inovatoare de a fi adoptate pentru a dezvolta structuri robuste, precum și eficiente și sigure de vedere economic. În îndeplinirea acestor provocări, preocuparea pentru mediu este de o importanță crescândă.... [-]


MSc / PGDip în Structurile De Nave & Marine

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs a fost dezvoltat ca răspuns la cererea de ingineri de proiectare care pot proiecta și evalua noi nave și structuri offshore. Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe. Va fi introdus la putere final, oboseala si concepte de design pentru componentele structurale ale navelor si sisteme plutitoare offshore. Veți obține, de asemenea, ... [+]

Master / PgDip în Ship & Offshore Structuri

Acest curs a fost dezvoltat ca răspuns la cererea de ingineri de proiectare care pot proiecta și evalua noi nave și structuri offshore.

Acest program este conceput pentru ingineri absolventi in arhitectura navala, inginerie larg, inginerie mecanică și alte discipline conexe.

Va fi introdus la putere final, oboseala si concepte de design pentru componentele structurale ale navelor si sisteme plutitoare offshore. Veți obține, de asemenea cunoștințe de comportament materiale, împreună cu factorii care influențează comportamentul dinamic al instalațiilor offshore.

Departamentul de Arhitectură Navală, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), o instituție de lider în Scoția, oferă facilități excelente de predare și de cercetare în arhitectură Naval, Ocean și Inginerie marină, care se extinde oportunitățile de carieră în arhitectură navală, maritime, offshore de petrol și industria gazelor.... [-]


MSc De Inginerie Mecanică Avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

Acest curs este acreditat de Institutul Inginerilor Mecanici (IMechE) și oferă o cale pentru tine de a obtine statutul de Chartered Engineer. [+]

[-]

MSc Design Engineering with Product Development

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 24 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

[+]

Candidații trebuie să dețină o CEng acreditat BEng / BSc (Hons) prima diplomă de licență pentru a se conforma cerințelor complete de înregistrare CEng.

În primul rând sau de clasa a doua Onoruri grad, sau echivalent, într-o inginerie, tehnologie sau știință disciplină relevantă.

[-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Glasgow + 1 mai mult

[+]

Proiecte majore Acreditare Facilități Competiții studențești

Elevii sunt invitați în mod regulat la discuții de către vizitatorii de cercetare din cadrul Unității de Cercetare Energy Systems. Discuțiile asupra opțiunilor de carieră sunt oferite, de asemenea, de către reprezentanții Institutului Energetic.

[-]

MSc în Comunicații, Control și Procesare A Semnalului Digital

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs full-time cuprinde aspectele teoretice și practice ale teoriei de comunicații și a rețelelor, tehnologia de control fundamental și de procesare a semnalului digital (DSP). Toate aceste subiecte sunt critice la vârsta de informații și comunicații. Veți obține o cunoaștere avansată a principiilor domeniilor de comunicare, de control și DSP. Veti dezvolta, de asemenea o înțelegere a evoluțiilor actuale și viitoare și ... [+]

MSc în comunicații, control și Digital Signal Processing

Acest curs full-time cuprinde aspectele teoretice și practice ale teoriei de comunicații și a rețelelor, tehnologia de control fundamental și de procesare a semnalului digital (DSP). Toate aceste subiecte sunt critice la vârsta de informații și comunicații.

Veți obține o cunoaștere avansată a principiilor domeniilor de comunicare, de control și DSP. Veti dezvolta, de asemenea o înțelegere a evoluțiilor și a tehnologiilor actuale și viitoare în aceste trei discipline.

Împreună cu acreditarea deplină din partea instituției de Inginerie si Tehnologie (IET), acest curs vă va permite să profite de oportunități de angajare într-o gamă de sectoare, inclusiv:... [-]


MSc în Management Global Innovation

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Regatul Unit Glasgow Danemarca Aalborg Germania Hamburg + 4 mai mult

Programul este împărțit în patru semestre de peste doi ani. Vei petrece primul an de la Strathclyde. Veți câștiga experiență practică de lucru în echipe distribuite la nivel global și cu un client industrial. În primul semestru al anului 2, vei întreprinde, fie în studiul aprofundat de gestionare a inovării în Germania sau un stagiu industrial în Danemarca. În ultimul semestru veți lua pe un proiect de teză. Aceasta este supravegheată de către instituția gazdă Anul 2 ... [+]

MSc în Managementul Global Inovație

Master în Global Innovation Management este un program unic de doi ani. Este oferit în comun de către:

Universitatea din Strathclyde Universitatea Aalborg (Danemarca) Hamburg Universitatea de Tehnologie (Germania)

Veți avea posibilitatea de a studia la două universități. Cursul se concentrează pe noi provocări în întreprinderi inovatoare la nivel global și vă oferă:

un punct de vedere practic și globală de gestionare a inovării aptitudini aplicabile organizațiilor multinaționale mari și întreprinderi mici

vederi mai largi de management de inovare, inclusiv:

managementul tehnologiei cercetare și dezvoltare produse / servicii de dezvoltare capacitate crescută de cercetare Veți studia ... [-]

Masterat

Marș în Design Arhitectural (internațional)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Glasgow

Acest curs de doi ani este pentru studenții internaționali care sunt în căutarea pentru un program provocator de studiu care îndeplinește Institutul Regal de British Architects (RIBA) Partea 2 criterii de învățământ. Cursul merge în paralel cu Diploma martie / Pg în domeniul proiectării avansat. Împărtășește același curriculum, astfel vă veți alătura elevii de pe acest curs într-un mediu interesant și provocator. [+]

Martie în domeniul proiectării (International)

Acest curs de doi ani este pentru studenții internaționali care sunt în căutarea pentru un program provocator de studiu care îndeplinește Institutul Regal de British Architects (RIBA) Partea 2 criterii de învățământ.

Cursul merge în paralel cu Diploma martie / Pg în domeniul proiectării avansat. Împărtășește același curriculum, astfel vă veți alătura elevii de pe acest curs într-un mediu interesant și provocator.

Veti dezvolta abilitățile în design avansat, analiză și critică arhitecturale proiectarea clădirilor complexe într-o varietate de contexte și care abordează probleme sociale, culturale și de mediu.... [-]


Contactează

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Adresă, linia 1 Engineering Faculty Office, University of Strathclyde, Room 5.25, Royal College Building, 204 George Street
G1 1XW Glasgow, Scoţia, Regatul Unit
website http://www.strath.ac.uk/engineering/
Telefon +44 (0)141 548 2749

Adresă, linia 1 Aalborg, Danemarca
Telefon false

Adresă, linia 1 Hamburg, Germania
Telefon false