University of Kent, School of Computing

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Computing are o reputatie excelenta pentru cercetare și pentru echiparea elevilor noștri pentru carierele lor viitoare.

De ce să alegeți noi?

Câteva motive bune pentru a alege să studieze la Școala de Computing.

1 Ocuparea forței de muncă

Computer Science la Kent a fost clasat pe locul 12 pentru perspectivele de absolvent în Ghid complet 2017 Universitatea și Universitatea Good Times Ghidul 2016.

De studenți Informatică de la Kent care au absolvit în 2015, 92% au fost în muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni (Dlhé). Dintre cei care au intrat în ocuparea forței de muncă, 95% au găsit locuri de muncă profesionale.

2 satisfacție Student

Avem un feedback consistent din partea studenților noștri. În cel mai recent National Student Survey 91% dintre studenții BSC Informatică au fost mulțumiți de cursul lor.

3 experiență industrială

În timpul gradul dumneavoastră puteți câștiga experiența în domeniul industrial, cu cele mai mari companii din Marea Britanie și în străinătate, ca parte a unui plasament industrial cu sprijin de la biroul de plasare dedicat al școlii. Această experiență înseamnă că după absolvire mulți dintre studenții noștri merge pe de a lucra pentru companii de talie mondială. Școala de calcul poate oferi, de asemenea, o experiență comercială care lucrează în calitate de consultant de student in cadrul KITC noastre.

4 Lumea de cercetare de top

Programele noastre sunt predate de către cercetători de conducere. Școala de calculare a fost clasat foarte în recentul guvern rula de Cercetare de Excelenta cadru (REF) exercita. 100% din impactul nostru de cercetare a fost clasat ca fiind lider mondial sau excelent pe plan internațional.

Excelență 5 Predarea

Kent a dezvoltat două medii de conducere orientat-obiect de predare pentru limbajul de programare Java - BlueJ și Greenfoot. Personalul nostru au scris, de asemenea, mai multe manuale apreciate pe plan internațional pentru programare de învățare, care sunt folosite in intreaga lume.

Scoala de Computing a fost distins cu statutul de Centrul de Excelență în Object-Oriented Programming și două de personalul nostru au primit Premiul SIGCSE pentru o contribuție remarcabilă la Computer Science Education.

6 cursuri gamă largă

Noi oferim o gamă largă de programe de studii universitare și postuniversitare variind de conversie Master Computer Science pentru absolvenții de orice disciplină, prin intermediul unor programe mai specializate, cum ar fi GCHQ acreditate Master Cyber ​​Security. Programele noastre universitare includ acreditare profesională de către BCS - Chartered Institute pentru IT.

7 campusuri atractive

Suntem cu sediul la ambele campusuri din Canterbury si Medway. Ambele site-uri au facilități excelente și combină un mediu foarte sigur și prietenos cu o locație excelentă, o mulțime de legături culturale și conexiuni de transport superbe la Londra și Europa continentală.

8 suport excelent studiu

Noi oferim suport excelent, inclusiv acces la sistemele informatice bazate pe web, podcast-uri și forumuri web pentru studenții care pot beneficia de ajutor suplimentar. Folosim metode de predare inovative, inclusiv BlueJ și LEGO® Mindstorms pentru predarea de programare Java. Biblioteca are peste un milion de cărți, periodice și reviste, dintre care multe sunt disponibile online și pot fi folosite de la distanță, precum și în campus.

9 gamă largă de cariere

Absolvenții noștri au lansat carierele lor în multe sectoare diferite, inclusiv finanțe și asigurări, tehnologie și IT, comerț, inginerie, guvern, educație, sănătate și. Companii de top, cum ar fi, BAE Systems, Cisco, IBM, Disney, Citigroup și BT, sunt dornici de a angaja absolvenții noștri.

cercetare 10. Specialist

Noi excelează în mai multe domenii de specialitate, inclusiv securitatea cibernetică, educația de calcul și de e-sănătate. Școala găzduiește Universității GCHQ / EPSRC acreditat Centrul Academic de Excelenta in Cyber ​​Security Research, unul dintre doar 13 în țară.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De Securitate A Informațiilor Master și Elementele Biometrice Integrate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program oferă un nivel avansat de învățare prin oferindu-vă cu o înțelegere aprofundată a teoriilor, concepte și tehnici pentru proiectarea, dezvoltarea și utilizarea eficientă a sistemelor informatice securizate. [+]

Sistemele informatice securizate sunt deosebit de importante pentru afacerile de zi moderne și societăți. Fie că este vorba sistemele bancare, sisteme medicale, infrastructuri de putere, sau un simplu calculator acasă, asigurarea securității lor este extrem de important, deoarece acestea sunt, de obicei, toate interconectate direct sau indirect, prin intermediul sistemului Internet sau telefonie. Acest program oferă un nivel avansat de învățare prin oferindu-vă cu o înțelegere aprofundată a teoriilor, concepte și tehnici pentru proiectarea, dezvoltarea și utilizarea eficientă a sistemelor informatice securizate. Absolvenții din acest program sunt apoi capabile să se adapteze la schimbările din domeniu și de a conduce o în inovație. Scoala de Inginerie și Digital Arts îmbină cu succes ingineriei moderne și tehnologie cu domeniu interesant nou de mass-media digitale. Școala a fost înființată în urmă cu peste 40 de ani și a dezvoltat o învățătură de calitate superioară și baza de cercetare, a primit note excelente în ambele evaluări de cercetare și predare. Școala se angajează cercetare de inalta calitate, care a avut un impact național și internațional semnificativ, și răspândirea noastră de expertiză ne permite să răspundă rapid la noile evoluții. 30 personalul nostru academic și peste 130 de studenți postuniversitare și de cercetare echipe formular care asigură o focalizare ideal pentru a sprijini în mod eficient un nivel ridicat de activitate de cercetare. Există o populație de studenți înfloritoare a studia pentru grade postuniversitare într-un mediu de predare și de cercetare, în special prietenos și de susținere. Avem de finantare a cercetarii de la... [-]

Grade De Cercetare (doctorat / MPhil / MSc)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă August 2018 Regatul Unit Canterbury

Oferim o gama larga de proiecte de cercetare propuse de către grupurile noastre de cercetare. Salutăm, de asemenea, sugestii de cercetare de la tine și-ar fi dornici să sprijine aceste dacă suntem în măsură să ofere expertiza necesară și suport tehnic. [+]

Prezentare generală Școala de calculare salută cererile pentru programele noastre de cercetare informatică. dumneavoastră de cercetare ar trebui să producă o contribuție originală în domeniul ales de studiu. Tu lucrezi îndeaproape cu superiorul dumneavoastră, un membru al personalului academic, care este sursa ta principala de sprijin. Dacă alegeți un domeniu de cercetare care are aspecte interdisciplinare, s-ar putea avea mai mult de un supervizor. În plus față de supravegherea regulată, vă va fi sprijinit de o comisie de supraveghere a trei cadre didactice universitare care oferă intrare și orientări suplimentare structurate. Sprijinirea dumneavoastră de cercetare Noi oferim un cadru suport extins pentru toți studenții noștri de cercetare. Noi vă sprijinim în a deveni un cercetător eficient printr-o serie de ateliere de lucru săptămânale luate în primul an. Acestea acoperă subiecte de cercetare-specifice, inclusiv modul de accesare a revistelor și revizuirea publicațiilor de cercetare, cum să scrie și să publice articole academice și modul în care să prezinte activitatea dumneavoastră la seminarii și conferințe. De asemenea, s-ar putea participa la ateliere de lucru privind aptitudinile transferabile cheie, inclusiv comunicarea, managementul timpului și munca în echipă. Vă alăturați unul sau mai multe dintre grupurile noastre bine integrate, active, de cercetare în cazul în care vă va fi capabil de a testa și de a discuta ideile și plasează cercetarea într-un context mai larg. Gazduim o serie de seminar pentru vizitarea vorbitori precum și organizarea de seminarii periodice în cadrul grupurilor noastre de cercetare în cazul în care elevii de cercetare sunt încurajați... [-]

Master Computer Science

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Această conversie de master pregătește absolvenți de la orice disciplina pentru o carieră în, sau care implică, de calcul. Este nevoie de cunoștințe anterioare informaticii. [+]

Acest curs de conversie se pregătește absolvenți de la orice disciplina pentru o carieră în, sau care implică, de calcul. Nu sunt necesare cunostinte prealabile de informatică. O introducere largă sunt furnizate, inclusiv tehnologiile cheie și competențele necesare pentru ocuparea forței de muncă. Puteți explora interesele personale printr-o varietate de module opționale. Intelectuală avansată, lucrul în echipă, comunicare și alte abilități transferabile sunt dezvoltate. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Durata cursului variază în funcție de opțiunile luate. Sute de absolvenți din trecut de la acest curs sunt acum de lucru pe tot globul pentru companii precum IBM, Cisco, Logica / CMG, Pfizer, Reuters, Shell și Zurich Financial. Unii au ales cariere tehnice în firme de software, companii de tehnologie avansată sau sectoare comerciale. Alții lucrează la interfața dintre tehnicieni și clienți, ca analiști sau consultanți sisteme. Mulți dețin acum funcții de conducere de proiect sau manageri. S-ar putea dori să meargă pe urmele lor. Cerințe de intrare (informații suplimentare) Nu este necesară cunoștințe specifice de informatică, dar solicitanții trebuie să aibă un interes în acest subiect și să posede general, la nivel de onoruri IT, abilități intelectuale și de comunicare Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line - - A 1, 2.1 sau bun 2.2 onoruri grad în orice subiect https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/243/computer-science [-]

Master De Calcul și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest curs ofera un mix flexibil de module tehnice, de afaceri și de antreprenoriat livrate de către Școala de calculare și Kent Business School. [+]

Există o cerere tot mai mare de angajatori pentru absolvenții care posedă atât abilitățile tehnice și de afaceri. Astfel de oameni pot juca roluri de conducere vitale și funcționează ca o punte de legătură între management și dezvoltare tehnică și echipe de sprijin. Mai mult decât atât, mulți absolvenți de noi sunt într-o poziție - cu orientare - să înființeze o întreprindere de propria lor. Acest curs oferă o combinație flexibilă de module tehnice, de afaceri și antreprenoriat livrate de Scoala de Computing și Kent Business School cu sprijinul Enterprise Hub. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Durata cursului variază în funcție de opțiunile luate. Cerințe de intrare - Un grad 1, 2.1 sau bun 2.2 onoruri în orice subiect - Un bun grad Bachelors obișnuit în orice subiect - Solicitanții trebuie să aibă un interes deosebit, și suficiente cunoștințe anterioare, tehnologia informației (care nu trebuie să fi fost dobândită prin studii academice formale ) Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/260/computing-entrepreneurship [-]

Master De Dezvoltare De Software Avansat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest curs extrem de practic va apela la absolvenți de calcul care doresc o carieră ca ingineri software profesionale și a le dota cu abilitățile necesare pentru a reuși. [+]

Acest curs extrem de practic va apela la absolvenți de calcul care doresc o carieră ca ingineri software profesionale și a le dota cu abilitățile necesare pentru a reuși. Angajatorii se plâng adesea că absolvenții de calcul nu dispun de abilități din lumea reală practice. Această dezvoltare software adrese de curs pentru platforme noi și emergente, cum ar fi telefoane / tampoane, procesoare multi-core mobile și cloud computing. Moderne de dezvoltare medii, limbi și instrumente sunt, de asemenea, acoperite. Toate programele de masterat predat la Școala de Computing sunt disponibile cu o destinație de plasare industrială opțională. cerinţe de intrare - A 1, 2.1 sau 2.2 bun onoruri diplomă în știința calculatoarelor sau un subiect strâns legat cu o acoperire substanțială de programare și inginerie software. - Un bun grad Bachelors obișnuit în informatică sau un subiect strâns legat cu o acoperire substanțială de programare și inginerie software. Pentru mai multe informații accesați prospect on-line [-]

Master Informatică Avansată

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

În cazul în care sunteți un absolvent de calcul ale cărui interese se întind mai mult de un specializarii sau doriți libertatea de a explora o mare varietate de subiecte avansate, acest lucru este de masterat pentru tine. [+]

Acest curs flexibil oferă o gamă mare parte gratuit de module din gama noastră de programe de masterat avansate. Este probabil să apeleze la absolvenții ale căror interese se întind mai mult de o specializare și / sau cei care doresc libertatea de a explora o mare varietate de subiecte avansate de calcul. În funcție de opțiunile alese, acest curs poate servi ca o rampă de lansare pentru ocuparea forței de muncă sau de cercetare. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Durata cursului variază în funcție de opțiunile luate. cerinţe de intrare - Un grad 1, 2.1 sau 2.2 bun onoruri în calcul sau un subiect înrudit - un grad bun de studii universitare obișnuite în calcul sau un subiect relevant Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate / 246 / avansat computer science [-]

Master Securitate Calculator

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

securitatea calculatoarelor rămâne un subiect fierbinte în mass-media și există o cerere puternică pentru absolvenții cu abilități tehnice în acest domeniu. Programul se adresează de calculator și de informații de securitate, deoarece holistic vulnerabilitate în oricare componentă poate compromite un întreg sistem. [+]

Securitate calculatorului rămâne un subiect fierbinte în mass-media și există o cerere puternică pentru absolvenți cu abilități tehnice din zona. Cursul se adresează calculator și informații de securitate holistic deoarece o vulnerabilitate în orice componentă se poate compromite un sistem întreg. Aceasta include arhitecturi de calculatoare, sisteme de operare, tehnologii de rețea, de stocare a datelor și a proceselor de dezvoltare software. O gamă largă de amenințări și alte probleme de securitate (de exemplu, respingerea atacurilor asupra serviciului, hacking, viruși, viermi, etc) sunt acoperite, împreună cu apărarea și contramăsuri. Cursul se adresează absolvenților care doresc o carieră în calitate de profesioniști de securitate a calculatoarelor sau interesați de cercetare de calcul. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Durata cursului variază în funcție de opțiunile luate. Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/254/computer-security [-]

Master Securitate Cibernetică

Campus Cu normă întreagă September 2018 Regatul Unit Canterbury

Cu privire la acest program acreditat GCHQ veți învăța abilitățile esențiale pentru a sprijini securitatea cibernetică în cadrul organizațiilor comerciale și guvernamentale. Aceasta include partea tehnică a criptare, autentificare, date biometrice, securitatea rețelelor, etc, precum și gestionarea securității informațiilor și a riscurilor de securitate cibernetică. [+]

Cu privire la acest program acreditat GCHQ veți învăța abilitățile esențiale pentru a sprijini securitatea cibernetică în cadrul organizațiilor comerciale și guvernamentale. Aceasta include partea tehnică a criptare, autentificare, date biometrice, securitatea rețelelor, etc, precum și gestionarea securității informațiilor și a riscurilor de securitate cibernetică. Acest Master are ca scop de calcul absolvenți cu abilități de programare puternice care doresc o carieră în calitate de profesioniști de securitate cibernetică sau cariere care au nevoie de o înțelegere sistematică și profundă a subiectului. Ar fi, de asemenea, un punct de plecare excelent pentru cei care doresc să efectueze cercetări suplimentare în domeniul securității cibernetice. Despre Școala de Computing noastre cercetători de lider mondial, în domenii cheie, cum ar fi sisteme de securitate, limbaje de programare, de comunicații, de informații de calcul și de gestionare a memoriei, și în lucru interdisciplinare cu Biosciences și psihologie, a câștigat-ne un rezultat remarcabil în cele mai recente cercetări naționale evaluare. Școala găzduiește Universității GCHQ / EPSRC acreditat Centrul Academic de Excelenta in Cyber ​​Security Research, unul dintre doar 13 în țară. În plus, doi dintre personalul nostru au fost onorat ca Distinși Oamenii de stiinta de ACM și ne-au susținut, de asemenea, Royal Society Burse industriale. Ca un Centru de recunoscut pe plan internațional de excelență pentru educație de programare, Scoala de Computing este un lider în predarea științelor calculator. Doi dintre personalul nostru au primit SIGCSE Premiul ACM pentru contributie remarcabila la Computer Science Education. Suntem, de asemenea, acasa, la două Fellows naționale de... [-]

MSc Consultanță IT

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Cursul se va apela la tine, dacă sunteți în căutarea pentru o carieră în consultanță sau dacă sunteți un consultant care practică care dorește să obțină o recunoaștere academică formală. [+]

Acest curs unic pregătește absolvenți pentru o carieră în domeniul tehnologiei informației (IT) consultanță, în special în ceea ce privește întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) clienti. Acesta prevede: - posibilitatea de a învăța abilități de consultanță în mediul de consultanță IT adevărat, Kent consultanță IT (KITC), care lucrează pentru IMM-urile locale. - Dezvoltarea de cunoștințe și abilități care sunt foarte căutate de către angajatori și care deschide o gamă largă de cariere pentru absolvenți, în calcul și alte domenii profesionale. IBM Marea Britanie a fost un susținător puternic al activității KITC încă de la începuturile sale, tocmai din cauza de calificare stabilit se dă elevilor. - O firma de pregătire în calcul inclusiv acoperirea up-to-data de subiecte-cheie industrial relevante. - Posibilitatea de a combina module legate de calcul, cu o selecție de module predate de către Școala de Afaceri Kent, ca parte a programelor lor de management de Master. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Durata cursului variază în funcție de opțiunile luate. Cursul se va apela la tine, dacă sunteți în căutarea pentru o carieră în consultanță sau dacă sunteți un consultant care practică care dorește să obțină o recunoaștere academică formală. Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/265/it-consultancy [-]

MSc în Informatică Avansat (inteligența Computațională)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program de master combină o gamă largă de subiecte avansate în domeniul informaticii cu module de specialitate referitoare la inteligenta de calcul. Programul se adresează absolvenților luând în considerare o carieră în cercetare și dezvoltare. [+]

Advanced Computer Science (Computational Intelligence) Programul de Master combină o gamă largă de subiecte avansate în domeniul informaticii cu module de specialitate referitoare la inteligenta de calcul, inclusiv, inteligență bazate pe logica conexionista și evolutivă artificială, inspirații din lumea naturala, aplicatii practice si filozofia de mașini raționament. Programul se adresează absolvenților luând în considerare o carieră în cercetare și dezvoltare, și ar oferi, de asemenea, o bază excelentă pentru studii de doctorat. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/249/advanced-computer-science-computational-intelligence [-]

Rețele De Master și Securitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 36 luni September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest Master va apela la absolvenți de calcul care doresc o carieră în industria de securitate de rețea sau de rețea, sau cei care doresc sa isi desfasoare cu acest subiect ca un domeniu de cercetare. [+]

Internetul poartă volume mari de date cu caracter personal, de afaceri și financiare, de care de mult este accesată fără fir prin intermediul dispozitivelor mobile. Măsurile de securitate sunt din ce în ce esențiale pentru a proteja sistemele și datele de atac (de exemplu interceptare) și abuz (de exemplu, junk e-mail). Acest curs oferă o acoperire largă a rețelelor de calculatoare, securitatea calculatoarelor și a tehnologiilor de dispozitive mobile. Se pare în profunzime la unele dintre problemele de securitate pe care rețelele fixe și fără fir sunt supuse și soluțiile actuale folosite pentru a aborda aceste probleme. Acest curs va apela la absolvenți care doresc o carieră în industria de securitate a rețelei sau de rețea, sau cei care doresc să continue cu acest subiect ca un domeniu de cercetare de calcul. Acest program este disponibil cu o destinație de plasare industrială opțională. Durata cursului variază în funcție de opțiunile luate. Pentru mai multe informații vizitați prospectul nostru on-line https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/259/networks-security [-]