Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Școala de Antropologie și Conservare este o comunitate multinațională de cercetare care se străduiește să obțină un impact real în lume. Lectorii noștri creativi, cercetarea recunoscută la nivel internațional, facilitățile de laborator de ultimă oră și spațiile de primire studențești creează un mediu de învățare inspirat.

  • Aur în Cadrul de Excelență în Predare, cel mai înalt rating posibil
  • Al 15-lea pentru Antropologie în Ghidul universitar complet 2019
  • 88% dintre studenții din domeniul antropologiei care au răspuns la Studiul Național al Studenților 2018 au fost mulțumiți de cursul lor global

Viziunea noastra

Recunoaștem importanța legăturii fundamentale dintre societatea umană, evoluția umană și mediul natural. Aceasta este cheia forței noastre: prin ruperea barierelor dintre științele naturale și cele sociale, putem explora pe deplin relațiile dintre oameni și lumea în care trăim și căutăm soluții la provocările cu care ne confruntăm. Vrem să fim schimbări ale lumii și vrem să ne alături nouă în această aventură.

Educație inspirată

Personalul nostru academic foarte motivat predă o gamă largă de module informate de cele mai recente cercetări. Lectorii vă asigură că vă dezvoltați abilități practice, academice, profesionale și de internaționalizare alături de teoria și cunoștințele fundamentale. Noi acordăm o mare valoare învățării prin experiență și, prin urmare, majoritatea programelor oferă excursii în câmp și, dacă este cazul, predarea în laboratoarele noastre de ultimă oră și în campusurile pe teren.

Vrem să împărtășim pasiunea noastră pentru munca noastră cu voi. Apreciem foarte mult comunitatea școlară incluzivă și internațională care creează un mediu de învățare bogat în cultură, diversitate și provocare intelectuală.

Suport pentru mediul studențesc

Școala oferă un mediu primitor. Lectorii noștri sunt dornici să asculte și să ofere sfaturi, lucrând împreună cu dvs. pentru a vă asigura că vă atingeți întregul potențial. Studenții noștri sunt un grup motivat și ambițios care se bucură de colaborare și susținere reciprocă.

Toți elevii primesc un consilier academic personal. De asemenea, aveți acces la Coordonatorul nostru de asistență pastorală pentru studenți, care oferă asistență, îndrumare și semnalizare pentru servicii suplimentare atât pentru bunăstarea personală, cât și pentru cele academice.

Excelență în domeniul cercetării

Credem în legătura intimă dintre predare și cercetare, care asigură că modulele noastre sunt inspirate, relevante și provocatoare de gândire. Lectorii noștri și studenții noștri de cercetare sunt angajați în proiecte interesante în Marea Britanie și în întreaga lume. Promovăm cercetarea inovatoare și interdisciplinară, facilitată de centrele noastre de cercetare.

Personalul nostru de cercetare este activ la conferințe academice și profesionale, atât la nivel național cât și internațional, și publică în reviste de conducere. Activitatea lor atrage adesea atenția mass-media la nivel mondial, iar un număr de personal și studenți au primit premii prestigioase pentru cercetarea lor și pentru contribuția sa la știința și problemele din lumea reală. Acestea includ Premiile Whitley, Premiile RSPB pentru conservarea științei, Premiile pentru viitorul naturii, Distinsul etnobotanist al anului și Premiul Richard Evans Schultes Research.

Facilități de ultimă oră

Școala oferă studenților și grupurilor de cercetare facilități excelente care sunt echipate cu echipament și resurse de ultimă oră. Avem laboratoare dedicate pentru evoluția postcraniană a animalelor, ecologie, etnobiologie, osteologie umană, genetică, paleoantropologie virtuală și antropologie vizuală.

Spațiile noastre de predare sunt complet echipate cu capabilități audio-vizuale, iar suita noastră de calculatoare este dotată cu 32 de PC-uri cu rezoluție HD și hardware premium.

Perspective incitante

Studiind la Școala de Antropologie și Conservare te echipează pentru o carieră de succes. Pe lângă faptul că oferim o experiență academică de primă clasă, dezvoltăm, de asemenea, abilitățile transferabile, cum ar fi comunicarea, munca în echipă, rezolvarea problemelor și alfabetizarea pe calculator.

Beneficiați de vastele rețele de cercetare și de afaceri cultivate de personalul nostru. Cu seminarii săptămânale, conferințe anuale și târguri de ocupare a forței de muncă, care atrag experți de renume mondial și specialiști în domeniu, aveți multe oportunități de a vă inspira și de a vă dezvolta contactele proprii.

În ultimii 25 de ani, studenții noștri au continuat să dețină roluri cheie în unele dintre cele mai inovatoare și de succes inițiative de sustenabilitate din lume și lucrează într-o gamă largă de organizații, inclusiv Fundația pentru Diversitate Globală, Harvard Economic Botany Museum și Porchlight .

Locație

Școala de Antropologie și Conservare se bazează pe campusul nostru din Canterbury, cu facilități academice și de agrement de primă clasă. Suntem echipați cu cele mai recente resurse și setarea noastră frumoasă oferă o mulțime de spații liniștite pentru a studia și a vă relaxa.

Tot ce vă trebuie în campus este la câțiva pași, inclusiv un magazin general, o librărie, o bancă, un cinematograf, un teatru, un centru medical și o farmacie. Puteți pleca în afara campusului pentru a explora clădirile medievale ale orașului, puburile istorice și o serie de magazine; Londra și Franța sunt la doar o oră distanță de tren.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MA

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Acest program este conceput ca un curs avansat de antropologie socială și este destinat studenților care au studiat deja antropologia fie ca o diplomă sau ca parte a unui ... [+]

Antropologia se mândrește cu accentul său incluziv și interdisciplinar. Este nevoie de o abordare holistică a societății umane, combinând perspective biologice și sociale.

Prezentare generală

Acest program este conceput ca un curs avansat de antropologie socială și este destinat studenților care au studiat deja antropologia fie ca o diplomă sau ca parte a unui curs de gradul la nivel de licență. Oferă o formare generalistă aprofundată în antropologie și este o pregătire excelentă pentru cei care se angajează în grade de cercetare în antropologie sau intenționează să intre în domenii profesionale în care formarea antropologică este avantajoasă.

De ce să studiem cu noi?Un program de masterat de un anAngajat în teoria condusă de practică, învățată de cercetători activi.Instructiuni de pregatire pentru a va pregati pentru cercetare independenta.O gamă largă de module opționale permite o specializare suplimentară în domenii de expertiză.Specializările regionale includ Amazon, Sud-Est și Asia de Sud, Europa, Orientul Mijlociu, America Centrală, Noua Guinee și Polinezia.Oportunitate de a dezvolta abilități în antropologia vizuală prin module în utilizarea antropologică a fotografiei, filmului și video.Specializarea în aplicarea calculatoarelor și tehnologiilor informaționale în cercetarea și practica antropologică.Grupuri mici și facilități excelenteOportunitate de a participa la excursia noastră anuală la Muzeul de Arheologie și Antropologie, Cambridge.Ratingurile naționale... [-]
Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Acest program pune un accent puternic pe gândirea critică și înțelegerea atât a domeniului larg al Antropologiei biologice și a specialităților din cadrul acesteia. Corel ... [+]

Prezentare generală

Masteratul în Antropologie Biologică este o temelie perfectă pentru cercetarea doctorală: oferă cunoștințe teoretice, cunoștințe specifice disciplinei și metode avansate de cercetare cantitativă.

Predat de unul dintre cele mai mari grupuri de antropologi biologici din Marea Britanie, cu un record demonstrat de cercetare de clasă mondială în comportamentul uman și primat, evoluția umană și biologia scheletului, acest Master inovatoare de un an vă permite să vă concentrați studiile pe una din cele două căi:

Traseul comportamentului uman și primar comportă principiile antropologiei evolutive și comportamentul primatelor umane și neumane, cu aspecte ale psihologiei evolutive, sociale, cognitive și legale (fostul MSc în evoluție și comportamentul uman).... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Master în Conservarea Biologie vă oferă o bază de cunoștințe și experiența practică pentru a aborda aspecte legate de conservarea biodiversității și de gestionarea biodiv ... [+]

Datorită nivelurilor ridicate de interes pentru 2018/19, cererile pentru acest program se vor închide duminică, 17 iunie. Cererile primite după această dată vor fi luate în considerare individual, iar solicitanții pot fi plasați pe o listă de așteptare în cazul în care acestea vor deveni disponibile în continuare.

Prezentare generală

Master în Conservarea Biologie vă oferă o bază de cunoștințe și experiența practică pentru a aborda aspecte legate de conservarea biodiversității și de gestionarea biodiversității.

Știința modernă de conservare transcende limitele tradiționale ale biologiei, ecologiei și managementului de mediu. Managerii de astăzi ai biodiversității trebuie să fie familiarizați într-o gamă largă de domenii de specialitate, de la ecologie a populației și dezvoltarea comunității umane până la comerțul internațional cu specii sălbatice și economia conservării, precum și cele mai recente tehnici de recuperare a speciilor pe cale de dispariție.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

MSc în Conservarea și comerțul internațional cu animale sălbatice vă oferă baza de cunoștințe pentru a aborda reglementarea comercială și managementul atât la nivel națio ... [+]

Datorită nivelurilor ridicate de interes în 2018/19, cererile pentru acest program se vor închide duminică, 17 iunie. Cererile primite după această dată vor fi luate în considerare individual, iar solicitanții pot fi plasați pe o listă de așteptare în cazul în care acestea vor deveni disponibile în continuare.

Prezentare generală

MSc în Conservarea și comerțul internațional cu animale sălbatice vă oferă baza de cunoștințe pentru a aborda reglementarea comercială și managementul atât la nivel național cât și internațional.

Comerțul internațional cu specii sălbatice este o afacere mare și variază de la cherestea de mare volum și de produse pescărești la cele mai tradiționale produse sălbatice din speciile pe cale de dispariție folosite în industria horticolă, animalele de companie, piele și medicamente. Comerțul internațional și supra-utilizarea sunt implicate în declinul a aproximativ o treime din speciile amenințate.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

MSc în conservare și dezvoltare rurală explorează problemele care stau la baza dezbaterii privind conservarea și dezvoltarea rurală și oferă instrumente practice și metod ... [+]

Datorită nivelurilor ridicate de interes în 2018/19, cererile pentru acest program se vor închide duminică, 17 iunie. Cererile primite după această dată vor fi luate în considerare individual, iar solicitanții pot fi plasați pe o listă de așteptare în cazul în care acestea vor deveni disponibile în continuare.

Prezentare generală

MSc în conservare și dezvoltare rurală explorează problemele care stau la baza dezbaterii privind conservarea și dezvoltarea rurală și oferă instrumente practice și metodologice pentru a lucra la interfața dintre conservare și dezvoltarea rurală.

Relația dintre conservare și dezvoltarea rurală poate fi cel mai bine descrisă ca o alianță dificilă: pe de o parte, există un teren comun între ei în ceea ce privește prevenirea degradării mediului, dar, pe de altă parte, acestea sunt adesea în conflict direct. Această Pathway explorează problemele care stau la baza dezbaterii privind conservarea / dezvoltarea rurală și oferă instrumente practice și metodologice pentru a lucra la interfața dintre cele două.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Etnobotanele sunt interdisciplinare chintesente, implicând cunoașterea și utilizarea plantelor și a ecologiei lor în contextul importanței lor culturale, sociale și econo ... [+]

Etnobotanele sunt interdisciplinare chintesente, implicând cunoașterea și utilizarea plantelor și a ecologiei lor în contextul importanței lor culturale, sociale și economice.

Prezentare generală

Etnobotania este studiul interrelației dintre oameni și plante, istoric și intercultural, în special rolul plantelor în cultura și practicile umane, modul în care oamenii au folosit și modificat plantele și modul în care le reprezintă în sistemele lor de cunoaștere.

Acest program combină studiile antropologice ale interacțiunii dintre om și mediul înconjurător și cunoașterea socioculturală a plantelor din diferite părți ale lumii, cu ecologie, științe de conservare, managementul biodiversității și știința schimbărilor climatice. Se referă, de asemenea, la utilizarea plantelor medicinale și la ethofarmacologie, la conservarea plantelor și la practicile de gestionare durabilă, la taxonomie și la botanica economică. Elevii vor primi formare practică în metode mixte și vor învăța să efectueze cercetări interdisciplinare în Ethnobotany, în pregătirea pentru cercetare doctorală sau o carieră în domenii conexe.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Aflați abilitățile practice necesare pentru a recupera rămășițele umane în domeniu. Obțineți cunoștințele teoretice necesare pentru a reconstrui profilele biologice din ț ... [+]

Acest nou program MSc te echipează cu abilitatea de a excava și de a analiza rămășițele umane.

Prezentare generală

Aflați abilitățile practice necesare pentru a recupera rămășițele umane în domeniu. Obțineți cunoștințele teoretice necesare pentru a reconstrui profilele biologice din țesuturile dure, susținute de instruirea bazată pe laborator.

Învățați dintr-o echipă de medici universitari cu experiență profesională extinsă. Aveți ocazia de a accesa una dintre cele mai mari colecții scheletice umane din Marea Britanie, cu o patologie extinsă de schelet și radiografii însoțitoare. Colectia este organizata de catre Centrul de Cercetare a Biologiei Skeletal, in Laboratorul de Cercetare a Osteologiei Umane al Scolii.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc Conservation field trip to Scotland

What is Anthropology?

Should oil palm be banned?

Marlowe Building
Address
School of Anthropology and Conservation, Marlowe Building, The University of Kent
CT2 7NR Canterbury, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 1227 824689