University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Antropologie își reafirmă Top 10 Poziția în Ghidul de Universitatea Guardian

O Scoala de Antropologie și conservarea și-a reafirmat poziția sa ca unul dintre departamentele de top Antropologie din Marea Britanie castiga locul 6 în Ghidul de Universitatea Guardian 2015, menținându-și poziția noastră competitivă.

Ce spun studenții noștri

Studentii nostri sunt un grup inspirat de oameni din tara si strainatate. Suntem încântați că avem o cultură de susținere și colaborare în cadrul Școlii, care îmbunătățește experiența de student și încurajează pe toți să exceleze.

Dezvoltarea abilităților noastre de studenți de angajare este o prioritate. Noi oferim elevilor opportunties de a dezvolta aceste competențe prin cursuri predate, experiența practică și, de asemenea, prin ascultarea de absolvenți SAC.

De ce ar trebui să studieze cu noi?

Unic de studiu pentru mediu

Studenți și personal provin din toată lumea pentru a studia și de a preda la Școala de Antropologie și Conservare, care îmbunătățește foarte mult mediul de învățare pentru toți studenții noștri. Suntem una dintre singurele departamente de Antropologie și Conservare din țară și să recunoască sinergiile unice între cele două discipline. Studenții au posibilitatea de a studia mai multe discipline prin alegeri flexibile de module și pentru a asocia social prin seria seminar multidisciplinar.

Oportunități de câmp Trip

O serie de programe noastre au posibilitatea de a se angaja cu munca de proiect și excursii pe teren de peste mări. Studenții își pot desfășura proiecte de cercetare în Malta, Jersey, Proiectul Eden, Kew Gardens și Slimbridge Wetland Centre.

Perspective globale

Ne-am angajat să dezvolte parteneriate internaționale prin cercetare și de schimb de studenți. cadre universitare noastre urmăresc în mod activ pe teren în locații la nivel global și iconic site-uri de teren care beneficiază în mod direct comunitatea noastră diversă internațională de studii postuniversitare.

Caracteristici de specialitate

Studenții beneficiază de acces la un stat-of-the-art suita de antropologie vizuală, ecologie câmp zonă și studii de laborator, laboratoare de cercetare pentru ethnobotany, antropologie biologica si genetica de conservare, precum și un spațiu de calculator de student. Școala are legături strânse cu o serie de organizații externe, inclusiv Royal Botanical Gardens la Kew, The Durrell Wildlife Conservation Trust, antropologice Institutul Regal si Muzeul Powell-bumbac.

Predarea inovatoare

Personalul nostru academic sunt toate cercetători activi de cercetare care aduc cunoștințele lor de specialitate și pasiune în contextul de predare a asigura învățare este relevant și de stimulare. Elevii primesc predare de calitate, și toate cursurile noastre sunt oferite de către personalul nostru cu experiență academică.

Student Experiența Inspirational

Văzând studenți înflori ca un rezultat al unei experiențe de susținere, provocator și de inspirație este ridicat pe ordinea de zi a Școlii. Școala oferă tuturor studenților consilieri academice pentru a le sprijini cu progresul lor academice, și o echipă de sprijin de student dedicat pentru a ajuta cu problemele pe care le-ar putea avea. Elevii au întâlniri regulate cu convocator lor de program care cultivă dinamica de grup puternice și oferă oportunități pentru probleme care vor fi discutate și rezolvate.

Perspectivele de carieră excelente

Școala de Antropologie și Conservare este în prezent pe locul 5, pentru un perspective absolvent, în conformitate cu Ghidul 2017 Universitatea Guardian. Mulți dintre absolvenții noștri merg pe la locul de muncă într-adevăr interesant, legat de gradul lor: James Wong are propriul serial de televiziune, să crească drogurile proprii; Edwin Matokwani (DICE MSc în biologie de conservare), este un lider în domeniul său, recent a fost numit în funcția de director general al Autorității Zambiei Wildlife; și Sarah roz, care au devenit un inovator academic de renume în domeniul de antropologie vizuală.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea BScs » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Cursuri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA în Antropologie De Etnie, Naționalism și Identitate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest MA examineaza modul in antropologie și discipline asociate contribuie la intelegerea si rezolvarea problemelor care decurg din formarea și negocierea de identități colective. Se analizează subiecte, cum ar fi politica de loc și identitate, logica și practicile de lupte intercomunitare, mișcările naționaliste, impactul globalizării, relațiile de diasporic și comunităților "acasă", problemele legate de patrimoniu și "autenticitatea", formarea de noi "hibrid", "multicultural" sau identități cosmopolite. [+]

Scena mondială actuală este în formă de identitate politică generatoare de lupte între grupuri constituite în jurul revendicărilor etnice, religioase, naționale și alte. Acest MA examineaza modul in antropologie și discipline asociate contribuie la intelegerea si rezolvarea problemelor care decurg din formarea și negocierea de identități colective. Se analizează subiecte, cum ar fi politica de loc și identitate, logica și practicile de lupte intercomunitare, mișcările naționaliste, impactul globalizării, relațiile de diasporic și comunităților "acasă", problemele legate de patrimoniu și "autenticitatea", formarea de noi "hibrid", "multicultural" sau identități cosmopolite. Program unic Kent, care integrează teoria antropologică și metodologia de teren (inclusiv tehnici vizuale) în conținutul programelor specializate, face pentru o abordare puternic și practic la acest subiect contemporan. "Identitatea" pare de la sine înțeles, dar implicațiile modul în care definim si opera variaza de la auto-realizare prin politica multi-culturale la explozii de război etnic și religios. Acest MA explorează implicațiile identitate și diferitele politica pe care o generează, folosind teoria socială și filosofic contemporan, precum și experiență diversă de membri Scoala "de etnie, naționalism și identitate politică în întreaga lume. Caracteristicile distinctive - Gamă largă perspectivă de ansamblu teoretică potrivit cu cazul - și incitante - studii de caz etnografice - predate de către cercetători cu experiență de teren, de la studii de identitate etnică și expresia sa în alimente și rochie de studii de mobilizare etnică în conflicte naționaliste - Încorporează module de-a face cu metodele clasice și contemporane teorie antropologice, precum și de teren, cum ar fi observații participative,... [-]

MA în Antropologie Socială

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Canterbury

Acest program este conceput ca un curs avansat în antropologie socială și culturală pentru studenții care fie au studiat deja antropologie sau sunt în căutarea pentru o "conversie" sofisticat curs. [+]

Scoala noastra este foarte inter-disciplinare și studenții noștri postuniversitare pot beneficia de o gamă largă de expertiză nu numai în domeniile tradiționale ale antropologiei sociale, dar și în domenii cum ar fi antropologia mediului, ethnobotany, biologie de conservare, de administrare a biodiversității, dreptul mediului și, în special, aplicații de calcul de antropologie. Acest program este conceput ca un curs avansat în antropologie socială și culturală pentru studenții care fie au studiat deja antropologie sau sunt în căutarea pentru o "conversie" sofisticat curs. Program unic Kent, oferind în profunzime formare generalist în teorie antropologică și metodologia de teren permițând în același timp accesul la locul de muncă specializată în subiecte, cum ar fi Antropologie Vizuală, Antropologie de etnie, Naționalismul și identitate, Antropologie și conservarea și specialități din zona, este un preparat excelent pentru cei care se îmbarcă pe grade de cercetare în antropologie sau care intenționează să intre domenii profesionale în care formarea antropologic este avantajos. Diploma de Studii Postuniversitare și AM învățat constă din două module de bază pe Probleme actuale în Antropologie și antropologice Metode de cercetare. În plus, studenții fac un modul suplimentar dintr-o gamă oferit în cadrul Școlii pe care le aleg în urma consultării cu superiorul lor. Fiecare student este atribuit un supraveghetor de la începutul anului care se așteaptă ei să se întâlnească în mod regulat. Aceste întâlniri oferă studenților posibilitatea de a discuta sarcinile care le sunt necesare pentru a întreprinde pentru evaluarea progresului lor. Absolvenții de studii universitare sunt obligați să scrie eseuri... [-]

MA în Antropologie Socială și De Calcul

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Canterbury

Scopul MA în antropologie socială cu Computing este de a vă pregăti pentru a aplica metode bazate pe calculator corespunzătoare cercetări antropologice la un nivel relativ avansat și creativ. [+]

Scoala noastra este foarte inter-disciplinare și studenții noștri postuniversitare pot beneficia de o gamă largă de expertiză nu numai în domeniile tradiționale ale antropologiei sociale, dar și în domenii cum ar fi antropologia mediului, ethnobotany, biologie de conservare, de administrare a biodiversității, dreptul mediului și, în special, aplicații de calcul de antropologie. Școala, de asemenea, case Centrul de antropologie socială și de calculare (CSAC) sub directorul său, Dr. Michael Fischer. Datorită Centrului Școala este una dintre instituțiile liderii mondiali în domeniul de aplicare a tehnicilor de calcul pentru antropologie. Scopul MA în Antropologie socială cu Computing este de a vă pregăti să se aplice metode bazate pe calculator corespunzătoare pentru cercetare antropologică la un nivel relativ avansat și creative. Veti dezvolta o perspectivă de cercetare în antropologie socială - proiectare, planificare, implementare și analiză a cercetării antropologice - și să aplice metode de calcul specializate pentru cercetare și analiză antropologică. Programele de masterat următor sunt recunoscute de către ESRC ca având statutul de formare în cercetare, finalizare, astfel cu succes a acestor cursuri este suficientă pregătire pentru cercetare în diferite domenii de antropologie socială. Mulți dintre studenții noștri fac, de fapt, du-te la a face MPhil și doctorat de cercetare. Alții folosesc calificare Învățătorului lor în ocuparea forței de muncă de la cercetare la departamentele guvernamentale pentru a preda la activitatea de consultanță de peste mări. Elevii Diploma de studii postuniversitare pot studia același conținut curs de masterat și programe de studenți cu privire la programele respective, ci programe de... [-]

MA în Antropologie Vizuală

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Canterbury

Cursul este conceput pentru cei care doresc să obțină o pregătire puternic în antropologie vizuală în timp ce câștigă abilitățile practice și în curs de dezvoltare propria lor experiență și interese în domenii noi, productive și de colaborare. [+]

MA în antropologie vizuală oferă o oportunitate unică de a explora mijloacele tradiționale și experimentale de utilizare a mass-media vizuale și audio-vizuale pentru cercetare, reprezenta și produc cunoaștere antropologic. Utilizarea nostru de pionierat de multimedia în antropologie este acum completată de un interes inovatoare în antropologie publică și de colaborare, angajare critică cu politica și utilizarea de mass-media audio-vizuale și bazate pe internet în advocacy și activism. Întemeiată în și angajamentul de a practica conduse de teorie în antropologie socială cursul analizează critic relația vizual a celorlalte simțuri și puterea de mass-media pentru a muta oameni de acțiune. Ea caută, de asemenea, inspirându-se din afara granițelor disciplinare în scopul de a implica un public mai larg. Cursul este conceput pentru cei care doresc să obțină o pregătire puternic în Antropologie Vizuală în timp ce formarea deprinderilor practice și în curs de dezvoltare propria lor experiență și interese în domenii noi, productive și de colaborare. Integrarea cu module legate în antropologie socială asigură faptul că pe parcursul lărgește perspectivele de carieră și oferă pregătire ideală pentru continuarea cercetărilor. Cursuri de bază MA în Antropologie Vizuală se bazează pe cinci cursuri evaluate de eseuri cinci de bază, o propunere de cercetare, productii multimedia și un proiect mixt disertație AV / text de până la 15.000 de cuvinte. AM are o încărcătură totală de 180 de credite. Antropologie Vizuală Teoria, antropologice Metode de cercetare 2, Teoria și Etnografie din Social Antropologie 1 & 2 sunt fiecare în valoare de 20 de credite. Cursul... [-]

MA în Antropologie și Conservare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program provocator și inovator MA oferă o combinație distinctiv de cunoștințe și pregătire în antropologie socială și conservarea mediului. Se califică elevii să urmeze o carieră și studii de doctorat în oricare dintre cele două discipline-antropologie sau de conservare. [+]

Acest program provocator și inovator MA oferă o combinație distinctiv de cunoștințe și pregătire în antropologie socială și conservarea mediului. Se califică elevii să urmeze o carieră și studii de doctorat în oricare dintre cele două discipline-antropologie sau de conservare. Cursul este oferit într-un mediu academic care cuprinde în mod oficial atât antropologie și conservare științelor sociale, Școala de Antropologie și conservare, care este, în constelația ei de specializari, unice in lume. Integrarea perspective teoretice și metodologii de Antropologie și conservarea prezintă un set distinct de competențe care permit practica și proiectarea de conservare antropologic informat, soluționarea conflictelor de mediu, precum și studiul și reevaluarea cunoștințelor indigene / locale de mediu. Cursul încurajează o perspectivă critică asupra practicii și epistemologia de conservare și antropologie, deschizând calea pentru integrarea celor două discipline metodologic și teoretic. Se acordă o atenție deosebită la relațiile dintre populațiile locale / indigene și a grupurilor de mediu, factorii de decizie politică, legislatori, și instituțiile implicate în protecția (de exemplu, zonele naturale protejate, proiectele de dezvoltare verde) pentru mediu. Pe parcursul studiilor studenții explora teme, cum ar fi conflictele om-animal, politica de mediu, dezbateri pe medii fragile, atitudinile fata de conservare în rândul grupurilor indigene (și invers), precum și cunoștințe instituțional și indigene de mediu și practici. Program de Master in Antropologie și Conservarea de la Universitatea din Kent se bazează pe co-existența unic al disciplinelor de Antropologie și conservare în cadrul aceleiași școli. Desen pe competențele de specialitate ale membrilor individuali ai personalului în cele două... [-]

MSc

Antropologie Biologică Ethnobiology Grade De Cercetare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Noi bun venit studenților cu fundal adecvat pentru cercetare. Să luați parte la cursuri, în special module de metode, ca parte a formării dumneavoastră în primul an. [+]

Master noastre de cercetare și de doctorat oferă acces la metode de cercetare de formare si de supraveghere de către cercetători recunoscuți la nivel internațional. Noi bun venit studenților cu fundal adecvat pentru cercetare. Studenții înregistrați pentru un Master unu ani de cercetare sau un doctorat în care ne așteptăm să finalizeze teza de doctorat înainte de sfârșitul celui de-al patrulea an. Puteți lua parte la cursuri, în special modulele metode, ca parte a antrenamentului în primul an. Va putem oferi supraveghere atât în ​​antropologie socio-cultural și biologic. Suntem în prezent puternic în antropologie de mediu, ethnobiology, etnie și naționalism, rudenie, metodologie, și antropologia de utilizare a limbii .. În general, lucrează îndeaproape cu un supraveghetor pe tot parcursul dumneavoastră de cercetare, deși munca ta va fi supravegheata de un comitet de trei membri ai personalului. Dacă vrei să faci cercetare în domeniul Computing Aplicată în antropologie socială aveți două autorități de supraveghere: una în Laboratorul de Informatică, precum și un antropolog. Supraveghere Este esențial ca elevii de cercetare viitorii identifice și să contacteze un potențial supraveghetor (prin e-mail) înainte de a face o cerere formală. Suntem în măsură să rezolve orice cerere fără un astfel de contact în prealabil. Master în Antropologie biologică de Cercetare Avem un grup de cercetare recent dezvoltat și vibrant, ale cărui interese se întind în întreaga gamă de antropologie biologice și evolutive. Putem oferi facilități extinse și moderne de analiză a datelor, precum si un laborator de cercetare, recent renovat, dedicat antropologie biologice și... [-]

Master în Conservarea și Comerțul Cu Specii Sălbatice Internațional

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Master în Conservarea și International Wildlife Comerț oferă studenților cu baza de cunoștințe pentru a aborda reglementarea comerțului și management atât la nivel național și internațional. [+]

Abordarea reglementarea comerțului și management atât la nivel național și internațional. Master în Conservarea și International Wildlife Comerț oferă studenților cu baza de cunoștințe pentru a aborda reglementarea comerțului și management atât la nivel național și internațional. Programul va furniza informații cu privire la modul de funcționare a Convenției privind comerțul internațional cu specii pe cale de dispariție faunei și florei sălbatice (CITES) și modul în care aceasta vine în completarea altor acorduri de mediu multilaterale. Acest program este un grad modular ce cuprinde șase luni de cursuri, urmate de un proiect de cercetare de șase luni. Acesta va oferi studenților cu cunoștințe de: - Minimizarea efectelor negative ale comerțului asupra speciilor. - Creșterea eficienței măsurilor de reglementare și de piață pentru a promova conservarea speciilor în comerțul și utilizare. - Asigurați-vă că comunitățile locale dependente de produsele animale sălbatice sunt respectate și au interesele lor luate în considerare atunci când gestionează speciile de utilizare și conservare. - Integrarea planificarea și gestionarea de comerț internațional și conservarea biodiversității. Programul este relevant pentru activitatea autorităților naționale de management și științifice, ONG-uri naționale și internaționale, firme de consultanță și contractori, agenții internaționale și donatori. [-]

Master în Conservarea și Turism

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program se adresează problemelor implicite în industria turismului, și preocupările de conservare a biodiversității care decurg din ea. Acest lucru necesită o abordare interdisciplinară largă care ne sunt situate ideal pentru a oferi. [+]

Abordarea problemelor implicite în industria turismului, și preocupările de conservare a biodiversității care decurg din ea. Turismul este cea mai mare industrie de turism și natură și faunei sălbatice din lume este cea mai rapidă creștere din sectorul industriei. Prin urmare, este necesar să se asigure că turismul în natură respectă principiile de durabilitate, prin reducerea la minimum impactul asupra mediilor naturale, contribuind la managementul ariilor protejate și, de asemenea, beneficiază populația locală. Acest program se adresează problemelor implicite în industria turismului, și preocupările de conservare a biodiversității care decurg din ea. Acest lucru necesită o abordare interdisciplinară largă care ne sunt situate ideal pentru a oferi. Toți elevii se angajează un proiect de cercetare relevante, peste cinci luni. Elevii vor avea posibilitatea de a dezvolta propriile idei pentru proiectul de cercetare, sau alternativ, să participe la un proiect internațional de conservare a alerga prin DICE sau unul dintre partenerii săi. Proiectul este scris sub forma de o lucrare de cercetare pentru publicare, mai degrabă decât un raport de lungă durată în stil teză. DICE este activ în încurajarea misiunii sale în alegerea temelor de cercetare, astfel încât programul să fie cu adevărat internațional în Outlook și interdisciplinară în centrul atenției. Programul este relevant pentru activitatea de ONG-uri, firme de consultanta si antreprenori, operatorii de turism, manageri de conservare, agenții internaționale și donatori. De asemenea, este important de notat ceea ce acest program nu este. Programul specific nu are ca scop să acopere aspectele legate de ospitalitate turismului și de... [-]

Master în Conservare și Comportament Primat

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

În esența sa, MSc în Primate Conservation și comportamentul vă va oferi cu un forum pentru a înțelege nu doar comportamentul NHPs dar, de asemenea, problemele curente și subiectele fierbinți în conservarea și gestionarea NHPs. [+]

Ratele ridicate de extincție de sălbatice primatele non-umane, apariția lor a crescut în sanctuare din întreaga lume și flexibilitatea lor de comportament caracteristic, care permite unele specii de a prospera alături de rudele lor umane, face astăzi conservarea lor o prioritate de top. Relația dintre oameni și primate non-umane este de multe ori una caracterizată de o concurență intensă a resurselor în spațiu, hrană și apă, obținându-se referă la conflicte serioase și provocări pentru conservarea lor. Cum putem, în esență, ajuta la prevenirea și / sau pentru a atenua tendințele actuale și amenințări la primatele non-umane? În esența sa, MSc în Primate Conservation și comportamentul vă va oferi cu un forum pentru a înțelege nu doar comportamentul NHPs dar, de asemenea, problemele curente și subiectele fierbinți în conservarea și gestionarea NHPs. Veți deveni, de asemenea, familiar, cu o serie de metodologii utilizate în studiul ecologiei comportamentale de NHPs și în studiul și monitorizarea populațiilor Politicii Naționale de Sănătate. O suită suplimentar de module oferite în cadrul DICE, inclusiv subiecte referitoare la științele sociale se apropie de conservare, abilități de GIS, de gestionare a ariilor protejate ", va va dota în continuare cu un set de instrumente de bogat și divers și teorie-bază pentru a urmări de cercetare viitoare și / sau o carieră în conservare primate. Acest program oferă colaborări cu ONG-uri internaționale din întreaga lume de la neotropicală în Africa și Asia de Sud-Est, cu instituțiile zoologice din Europa (de exemplu, Howletts și Port Lympne parcuri de animale, Kent)... [-]

Master în Conservare și Dezvoltare Rurală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest program explorează problemele care stau la baza dezbaterii de dezvoltare rurală conservare și oferă instrumente practice și metodologice pentru lucru la interfața între conservare și dezvoltare rurală. [+]

Oferind instrumente practice și metodologice pentru lucru la interfața între conservare și dezvoltare rurală. Acest program explorează problemele care stau la baza dezbaterii de dezvoltare rurală conservare și oferă instrumente practice și metodologice pentru lucru la interfața între conservare și dezvoltare rurală. Aceasta completează programele de masterat existente DICE în Biologie Conservarea și Conservarea și Turismului, și are un accent deosebit pe dezvoltarea problemele țării. Programul de conservare și dezvoltare rurală va oferi studenților cu informații la: - Construiți pe domenii de interes comun între conservare și dezvoltare rurală - Punerea în aplicare o abordare bazată pe drepturi de conservare, / - Inform pe-the-sol de planificare și management de conservare și dezvoltare rurală prin cercetare aplicată - Folosiți o serie de tehnici de bază de științe sociale , inclusiv sondaje chestionare, interviuri calitative, focus grupuri și ateliere comunitare Programul este relevant pentru activitatea autorităților naționale de management și științifice, ONG-uri naționale și internaționale, firme de consultanță și contractori, agenții internaționale și donatori. [-]

Master în Evoluția și Comportamentul Uman

Campus Cu normă întreagă August 2018 Regatul Unit Canterbury

Predate de către cercetători experți, acest Master unic și inovator combină antropologie evoluționistă, concentrându-se pe comportamentul primatelor umane și non-umane, cu psihologie evoluționistă, sociale, și cognitive. [+]

Abordare interdisciplinară care combină atât antropologie evoluționistă cu psihologia evoluționistă, socială și cognitivă. Predate de către cercetători experți, acest Master unic și inovator combină antropologie evoluționistă, concentrându-se pe comportamentul primatelor umane și non-umane, cu psihologie evoluționistă, sociale, și cognitive. Puteți câștiga o înțelegere interdisciplinară a originilor și funcțiile de comportament uman și pot alege dintr-o gamă de subiecte avansate, cum ar fi Antropologie Evolutionary, primatelor, Comportamentul uman, psihologia cognitivă, și Intergrupului relații. Programul pune un accent puternic pe gândirea critică și înțelegerea atât domeniul larg și specializări din cadrul. Core a programului este dezvoltarea de metode de cercetare, culminând cu o bucată de cercetare originale, scrise sub forma unui articol de jurnal gata de publicare. MSc în Evolution și comportamentul uman este o fundatie perfect pentru cercetare doctorat: acesta oferă pregătire teoretică, cunoștințe specifice disciplinei și metode de cercetare avansate. [-]

MSc în Biologie De Conservare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Programul de Conservare Biologie oferă studenților cu o bază de cunoștințe și experiența practică pentru a aborda problemele legate de conservarea biodiversității și managementul biodiversității. [+]

Îmbunătățiți-vă cunoștințele și experiența practică a problemelor adresa legate de conservarea și managementul biodiversității. Conservarea Biologie Programul oferă studenților cu o bază de cunoștințe și experiența practică a problemelor adresa referitoare la conservarea biodiversității și managementul biodiversității. În special, aceasta va oferi studenților cu informații și cunoștințe la: - Minimizarea efectelor negative ale dezvoltării asupra speciilor, habitatelor și ecosistemelor. - Creșterea gradului de conștientizare a problemelor din jurul conservarea biodiversității la nivel național și la nivel global. - Asigurați-vă că comunitățile locale care trăiesc în jurul zonelor de importanță conservare sunt respectate și au interesele lor luate în considerare la elaborarea planurilor de management pentru ariile protejate. - Integrarea planificarea și gestionarea de conservare a biodiversității cu educația, cercetarea științifică aplicată, și dezvoltarea durabilă. Programul este relevant pentru activitatea de biologi de conservare și manageri, ONG-uri, firme de consultanță și contractori, agenții internaționale și donatori. În special, acesta este conceput pentru profesioniștii de conservare care doresc să obțină pregătire științifică formală și studenți cu calificări academice anterioare care doresc să re-tren pentru o noua cariera în domeniul conservării biodiversității. Majoritatea absolvenților au reluat lucrările de conservare în propriile lor țări, a asigurat locuri de muncă sau desfășoară cercetări suplimentare [-]

MSc în Ethnobotany

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2018 Regatul Unit Canterbury

Ethnobotany este studiul de relația dintre oameni și plante, în special modul în care plantele impact asupra culturii umane și practicile, și plantele modul in care oamenii au folosit și modificat, și modul în care acestea le reprezintă în sistemele lor de cunoștințe. [+]

Fundamental interdisciplinar: conectarea antropologie, botanică, gestionarea resurselor naturale și a mediului istoric. Ethnobotany este studiul de relația dintre oameni și plante, în special modul în care plantele impact asupra culturii umane și practicile, și plantele modul in care oamenii au folosit și modificat, și modul în care acestea le reprezintă în sistemele lor de cunoștințe. Este fundamental interdisciplinar: conectarea antropologie, botanică, gestionarea resurselor naturale și a mediului de istorie, pentru a menționa doar cele mai centrale a subiecților care contribuie. Kent Master este un program intensiv de 12 luni. Elevii să ia 6 module de cursuri în primele 6 luni, iar apoi se angajează un proiect și scrie o disertație în al doilea 6 luni. Cursul va fi completat cu activități practice, vizite la site-uri locale de interes etnobotanice (păduri Blean, colectare național de fructe la Brogdale, Canterbury Cathedral Library, furnizori phytomedical și practicieni), și prin invitați implicați în cercetare în diferite părți ale lumii . Ethnobotany la Kent - Infiintata din 1998, cu peste 100 de absolventi - primul si singurul absolvent curs de acest gen din Marea Britanie - Situat într-o școală combinat de Antropologie și Conservare - Cel mai mare grup de cercetare pentru ethnobotany in Europa - rezultate excelente de carieră - expertiza geografică largă de personal - Integrează metode teren cu perspective teoretice - Împreună predate cu Grădinile Botanice Regale Kew, Cariere Din 1998 ne-am antrenat aproape 100 de studenți prin programul nostru de Master. Cele mai multe dintre acestea s-au mutat în a întreprinde... [-]

MSc în Management De Proiect De Conservare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

Acest nou program de Master se bazează pe vasta experiență de management de proiect de conservare a Durrell Wildlife Conservation Trust, și are drept scop de a dota practicieni cu competențele și instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona în mod eficient proiectele de conservare. [+]

Dotarea practicieni cu abilitățile și instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona în mod eficient proiectele de conservare. Managementul speciilor, habitatelor și ecosistemelor este din ce în ce bazându-se pe principii și practici de la alte discipline, cum ar fi de afaceri, de marketing și resurse umane. Acest nou program de Master se bazează pe vasta experiență de management de proiect de conservare a Durrell Wildlife Conservation Trust, Și are drept scop de a dota practicieni cu competențele și instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona în mod eficient proiectele de conservare. Programul este potrivit pentru managerii de proiecte de conservare care doresc să construiască pe abilitățile lor existente, sau practicieni de conservare care doresc să se mute într-un rol de management de proiect. Module de bază Modulele de bază pentru toate Programele de Master DICE sunt: - Metode de DI884 de cercetare pentru științele naturale - Metode de cercetare DI876 pentru științele sociale - proiect de disertație DI998 - Conservarea Plus pentru Conservarea Management de proiect: - abilitati de leadership DI889 pentru managementul conservării [-]

Masterat

MA/MSc in Environmental Anthropology

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii August 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

[+]

[-]