University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Școala de Antropologie și Conservare este o comunitate multinațională de cercetare care se străduiește să obțină un impact real în lume. Lectorii noștri creativi, cercetarea recunoscută la nivel internațional, facilitățile de laborator de ultimă oră și spațiile de primire studențești creează un mediu de învățare inspirat.

  • Aur în Cadrul de Excelență în Predare, cel mai înalt rating posibil
  • Al 15-lea pentru Antropologie în Ghidul universitar complet 2019
  • 88% dintre studenții din domeniul antropologiei care au răspuns la Studiul Național al Studenților 2018 au fost mulțumiți de cursul lor global

Viziunea noastra

Recunoaștem importanța legăturii fundamentale dintre societatea umană, evoluția umană și mediul natural. Aceasta este cheia forței noastre: prin ruperea barierelor dintre științele naturale și cele sociale, putem explora pe deplin relațiile dintre oameni și lumea în care trăim și căutăm soluții la provocările cu care ne confruntăm. Vrem să fim schimbări ale lumii și vrem să ne alături nouă în această aventură.

Educație inspirată

Personalul nostru academic foarte motivat predă o gamă largă de module informate de cele mai recente cercetări. Lectorii vă asigură că vă dezvoltați abilități practice, academice, profesionale și de internaționalizare alături de teoria și cunoștințele fundamentale. Noi acordăm o mare valoare învățării prin experiență și, prin urmare, majoritatea programelor oferă excursii în câmp și, dacă este cazul, predarea în laboratoarele noastre de ultimă oră și în campusurile pe teren.

Vrem să împărtășim pasiunea noastră pentru munca noastră cu voi. Apreciem foarte mult comunitatea școlară incluzivă și internațională care creează un mediu de învățare bogat în cultură, diversitate și provocare intelectuală.

Suport pentru mediul studențesc

Școala oferă un mediu primitor. Lectorii noștri sunt dornici să asculte și să ofere sfaturi, lucrând împreună cu dvs. pentru a vă asigura că vă atingeți întregul potențial. Studenții noștri sunt un grup motivat și ambițios care se bucură de colaborare și susținere reciprocă.

Toți elevii primesc un consilier academic personal. De asemenea, aveți acces la Coordonatorul nostru de asistență pastorală pentru studenți, care oferă asistență, îndrumare și semnalizare pentru servicii suplimentare atât pentru bunăstarea personală, cât și pentru cele academice.

Excelență în domeniul cercetării

Credem în legătura intimă dintre predare și cercetare, care asigură că modulele noastre sunt inspirate, relevante și provocatoare de gândire. Lectorii noștri și studenții noștri de cercetare sunt angajați în proiecte interesante în Marea Britanie și în întreaga lume. Promovăm cercetarea inovatoare și interdisciplinară, facilitată de centrele noastre de cercetare.

Personalul nostru de cercetare este activ la conferințe academice și profesionale, atât la nivel național cât și internațional, și publică în reviste de conducere. Activitatea lor atrage adesea atenția mass-media la nivel mondial, iar un număr de personal și studenți au primit premii prestigioase pentru cercetarea lor și pentru contribuția sa la știința și problemele din lumea reală. Acestea includ Premiile Whitley, Premiile RSPB pentru conservarea științei, Premiile pentru viitorul naturii, Distinsul etnobotanist al anului și Premiul Richard Evans Schultes Research.

Facilități de ultimă oră

Școala oferă studenților și grupurilor de cercetare facilități excelente care sunt echipate cu echipament și resurse de ultimă oră. Avem laboratoare dedicate pentru evoluția postcraniană a animalelor, ecologie, etnobiologie, osteologie umană, genetică, paleoantropologie virtuală și antropologie vizuală.

Spațiile noastre de predare sunt complet echipate cu capabilități audio-vizuale, iar suita noastră de calculatoare este dotată cu 32 de PC-uri cu rezoluție HD și hardware premium.

Perspective incitante

Studiind la Școala de Antropologie și Conservare te echipează pentru o carieră de succes. Pe lângă faptul că oferim o experiență academică de primă clasă, dezvoltăm, de asemenea, abilitățile transferabile, cum ar fi comunicarea, munca în echipă, rezolvarea problemelor și alfabetizarea pe calculator.

Beneficiați de vastele rețele de cercetare și de afaceri cultivate de personalul nostru. Cu seminarii săptămânale, conferințe anuale și târguri de ocupare a forței de muncă, care atrag experți de renume mondial și specialiști în domeniu, aveți multe oportunități de a vă inspira și de a vă dezvolta contactele proprii.

În ultimii 25 de ani, studenții noștri au continuat să dețină roluri cheie în unele dintre cele mai inovatoare și de succes inițiative de sustenabilitate din lume și lucrează într-o gamă largă de organizații, inclusiv Fundația pentru Diversitate Globală, Harvard Economic Botany Museum și Porchlight .

Locație

Școala de Antropologie și Conservare se bazează pe campusul nostru din Canterbury, cu facilități academice și de agrement de primă clasă. Suntem echipați cu cele mai recente resurse și setarea noastră frumoasă oferă o mulțime de spații liniștite pentru a studia și a vă relaxa.

Tot ce vă trebuie în campus este la câțiva pași, inclusiv un magazin general, o librărie, o bancă, un cinematograf, un teatru, un centru medical și o farmacie. Puteți pleca în afara campusului pentru a explora clădirile medievale ale orașului, puburile istorice și o serie de magazine; Londra și Franța sunt la doar o oră distanță de tren.

Locații

Canterbury

Marlowe Building

Address
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1227 824689