Citește Descrierea Oficială

Școala de Inginerie și Arte Digitale are o reputație excelentă recunoscută atât pentru calitatea predării noastre, cât și pentru impactul cercetării noastre.

O școală specială care combină ingineria, tehnologia și mediile digitale, expertiza noastră combinată este bine adaptată nevoilor secolului XXI. În perspectivă și diversă din punct de vedere cultural, ne angajăm să dezvoltăm absolvenți angajați și etici care vor avea un impact pozitiv asupra societății. propria clădire, suntem destul de mici pentru a cunoaște toți studenții noștri ca indivizi și personal și studenții lucrează într-un mediu foarte prietenos.

Școala a fost înființată cu peste 50 de ani în urmă și a dezvoltat o bază de predare și cercetare de cea mai bună calitate, primind evaluări excelente atât în ​​evaluările de cercetare, cât și în cele de predare. Angajat în cercetarea de înaltă calitate în domeniul comunicațiilor , al interacțiunilor inteligente și al instrumentelor și al controlului , cu impact semnificativ național și internațional, am atras în mod constant finanțări substanțiale pentru cercetare din partea Consiliilor de Cercetare din Regatul Unit, a programelor europene de cercetare, a companiilor industriale și comerciale, și răspândirea noastră de expertiză ne permite să răspundem rapid la noile evoluții În cel mai recent Cadru de excelență în cercetare (REF), 98% din cercetarea noastră a fost considerată a fi de calitate internațională.

Ne pregătim studenții pentru o gamă largă de ocupații care să le permită să urmeze o carieră profesională dinamică în Marea Britanie și în străinătate.

Cele 33 de cadre didactice și peste 130 de studenți postuniversitari și personalul de cercetare formează echipe care oferă un accent ideal pentru a susține în mod eficient un nivel ridicat al activității de cercetare. Există o populație înfloritoare studențească care studiază pentru studii postuniversitare într-un mediu de predare și cercetare deosebit de prietenos și susținător.

Cursuri predate

E GINERIE

· Inginerie avansată în comunicații (tehnologie RF și telecomunicații) (MSc)

· Inginerie avansată în comunicații (sisteme și rețele fără fir) (MSc)

· Ingineria sistemelor electronice avansate (MSc)

· Securitatea informațiilor și biometria (MSc)

D ARTURI IGITALE

· Animație pe calculator (MSc)

· Efecte vizuale digitale (MSc)

CUNOȘTINȚE DE CERCETARE

· Digital Arts MSc, PhD

· Ingineria electronică MSc, PhD

Opțiuni de carieră incitante

Pentru a fi în poziția de a face față cerințelor unei piețe de locuri de muncă competitive, trebuie să dobândiți un nivel ridicat de cunoștințe academice și să dezvoltați abilități transferabile care să poată fi aplicate tuturor aspectelor legate de ocuparea forței de muncă. La Kent oferim un pachet cuprinzător de programe de formare a competențelor , consiliere în carieră și voluntariat și oportunități de lucru plătite pentru a-ți spori perspectivele de carieră într-un loc de muncă la nivel mondial. Fiecare dintre paginile noastre de curs conține informații mai detaliate despre abilitățile și carierele specifice programului respectiv.

Kent are un excelent raport postuniversitar de muncă: 92% dintre studenții noștri postuniversitari care au absolvit în 2017 și care au răspuns la un sondaj național au fost în activitate sau au continuat studiul în termen de șase luni (DLHE).

Comunitatea interdisciplinară

Experiența studenților postuniversitari la Kent depășește cu mult studiile academice. Comunitatea noastră interdisciplinară postuniversitară permite personalului și studenților să interacționeze și să facă schimb de idei cu alții în afara specializării lor.

De asemenea, oferim un cadru puternic de sprijin prin intermediul școlii noastre universitare. Școala se angajează să dezvolte abilitățile de carieră pentru toți elevii, demonstrată de atelierele noastre avansate de instruire, de Competențele Globale și de Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor.

Resurse postuniversitare

Școala de Inginerie și Arte Digitale are o gamă largă de hardware și software pentru achiziționarea și prelucrarea imaginilor, precum și facilități pentru proiectarea sistemelor integrate folosind tehnologia programată și logica, susținută de instrumente CAD și software de dezvoltare de la companii internaționale, printre care CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® și Mentor GraphicsTM. O gamă completă de instrumente Matlab / Simulink® este disponibilă. Laboratorul nostru de instrumentație are instalații de testare a fluxului multifazic și de combustie, care pot genera o serie de procese industriale în timp real, deși reduse.

Există instrumente de proiectare a sistemelor RF, antene și fotonice (cum ar fi ADSTM, CSTTM, HFSSTM și VPITransmissionMakerTM) și testarea ulterioară cu analizoare de rețea și spectre de până la 110 GHz, generator de forme arbitrare la 12 GSa / s, viteză mare eșantionare osciloscop la 100 GSa / s, pe-wafer prober și camere de anechoic de înaltă calitate.

Resursele sale extensive de computere media digitale includ stațiile de lucru PC de ultimă generație, care rulează AliasTM Maya și Foundry Nuke, un studio fotografic și un studio de producție cu ecran verde.

O școală activă

În calitate de student postuniversitar, sunteți parte dintr-o comunitate de cercetare înfloritoare și beneficiați de sprijin prin intermediul unui program amplu de supraveghere individuală, seminarii de cercetare specializate, programe de formare a competențelor generale și colocvii generale de departament, de obicei cu vorbitori externi. Vă încurajăm să participați și să vă prezentați lucrările la conferințe importante, precum și să luați parte la programele noastre de conferințe și seminarii interne. Atmosfera școlii noastre este informală, prietenoasă și are în centru, o comunitate postuniversitară înfloritoare și diversă din întreaga lume lumea. Avem, de asemenea, o comunitate plină de viață de studenți și absolvenți care participă la comunitățile noastre de social media pe Facebook și pe Twitter, de care sunteți încurajați să participați.

De ce să nu vizitați canalul dvs. YouTube pentru a vă uita la videoclipurile promoționale și la studenții noștri, precum și la un tur virtual al școlii noastre.

Sprijin financiar

Universitatea are un fond de burse de peste 11 milioane de lire sterline pentru a sprijini comunitatea noastră postuniversitară. Studiul postuniversitar este o investiție semnificativă în viitorul tău, unul care profită de o viață de beneficii și am inventat o serie de pachete pentru a ne asigura că aveți a sustine. Avem premii complete pentru a susține candidații la doctorat, taxe de școlarizare pentru cei care au învățat reduceri de Master și de loialitate pentru absolvenții noștri. Cu împrumuturi postuniversitare pentru diplomele de masterat, studenții eligibili pot împrumuta până la £ 10,609.

Aplicații

Puteți aplica online prin intermediul site-ului Universității.

Detalii de contact

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Tara Sutton, Coordonator de Recrutare în cadrul Școlii de Inginerie și Arte Digitale:

E-mail: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Tel: 44 1227 827323

Adresa postala:
Școala de Inginerie și Arte Digitale
Clădirea Jennison
Universitatea din Kent
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Regatul Unit

Site web: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Efectele digitale cu efecte digitale MSc te echipează cu abilități avansate, cunoștințe și înțelegere a efectelor digitale de înaltă definiție care te ajută să devii un d ... [+]

Acest program este orientat în întregime către nevoile industriale actuale, tehnologie și practică și oferă o cale directă către industria creativă extrem de dorită. Foștii noștri studenți reușesc să lucreze în Londra și pentru companii internaționale, în domenii variind de la grafică de televiziune până la vizualizare arhitecturală.

Acesta acoperă construirea de modele 3D, textură, iluminare, redare, animație procedurală (stofă, păr, blană, dinamică), compoziții avansate și efecte digitale de înaltă definiție. Deși forța programului este spre efecte speciale și animație de înaltă calitate, standardele și tehnicile pe care le învățați vă vor permite să lucrați în numeroase alte domenii ale efectelor digitale.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Advanced Engineering Engineering (MSC) este unul dintre cele mai noi programe Kent. Acesta vizează nevoile cercetătorilor și industriei într-un sector de comunicații cu r ... [+]

Programul reflectă ultimele evoluții ale comunicațiilor fără fir, punându-se accentul în special pe procesarea semnalelor digitale utilizând sisteme încorporate. Acesta a fost conceput pentru a produce ingineri de înaltă caliber care se pot specializa și înțelege modelele complexe de sistem utilizate în domeniul comunicațiilor fără fir.

Școala de Inginerie și Arte Digitale din Kent oferă o predare corectă în domeniul cercetării, cu acces la expertiză și facilități superioare pentru proiecte. De asemenea, puteți beneficia de consultanță cu privire la destinațiile de plasare a proiectelor utilizând contactele noastre din industrie și de cercetare.

Structura cursului... [-]
Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Ingineria avansată a sistemelor electronice avansate este un program amplu în domeniul electronicii avansate, care reflectă ultimele evoluții în domeniul telecomunicațiil ... [+]

În ciuda acestei lățimi considerabile, o gamă largă de opțiuni permite studenților să adapteze cursul astfel încât să corespundă cerințelor lor individuale. Programul permite studenților să dezvolte abilități avansate în diferite aspecte ale hardware-ului modern, software-ului și ingineriei firmware.

Programul reflectă ultimele evoluții în proiectarea sistemelor electronice și ilustrează utilizarea tehnologiilor sistemelor electronice în instrumentare, măsurare și control. Dezvoltați abilitățile de proiectare și construire a sistemelor electronice complexe, într-o gamă largă de aplicații, utilizând tehnologii și tehnici adecvate.

Am dezvoltat programul cu o serie de organizații industriale, ceea ce înseamnă că elevii de succes vor fi într-o poziție puternică pentru a construi o carieră pe termen lung în această disciplină importantă.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Școala efectuează cercetări naționale și internaționale semnificative de înaltă calitate și oferă oportunități excelente pentru studii postuniversitare, combinând cu succ ... [+]

Există o puternică forță în proiectarea și dezvoltarea web-ului, inclusiv e-commerce, e-learning, e-health; și grupul are o experiență substanțială în designul interacțiunii (de exemplu, Utilizabilitatea și accesibilitatea), calculul social (de exemplu, Rețele sociale, comunicarea mediată de calculator), tehnologia mobilă (de exemplu iPhone), lumea virtuală (de exemplu Second Life) . În domeniul mass-media bazate pe timp, grupul are un interes substanțial în captarea și editarea filmelor digitale și manipularea pe tehnicile 3D de modelare 3D, utilizate în jocuri și filme de lung metraj.

Suportul studiuluiResurse postuniversitareElevii de cercetare din Digital Media lucrează într-un studio dedicat, de ultimă oră, dotat cu stații de lucru MAC și stații de lucru de vârf, care rulează software-ul standard industrial. Există, de asemenea, un studio de fotografie și un studio de producție cu ecrane verzi și facilități de captare a mișcării. Școala este echipată, de asemenea, cu un scanner corporal 3D - unul dintre cei doi în Marea Britanie.A sustineÎn calitate de student postuniversitar, sunteți parte dintr-o comunitate de cercetare înfloritoare și beneficiați de sprijin prin intermediul unui program amplu de supraveghere individuală, seminarii de cercetare specializate, programe de formare a competențelor generale și colocvii generale de departament, de obicei cu vorbitori externi. Vă încurajăm să participați și să vă prezentați lucrările la conferințe importante, precum și să luați parte la programele noastre de conferințe și seminarii interne.Cariere... [-]
Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Programul de Masterat Animation Computer la Kent este orientat spre nevoile industriale actuale, tehnologie și practică. Acesta este conceput pentru a fi un traseu direct ... [+]

Dezvoltați-vă cunoștințele și înțelegerea procesului de animație, a instrumentelor software, a tehnicilor și pachetelor, precum și a aspectelor tehnice de lucru într-un mediu profesional de animație. Programul MSc oferă o experiență neprețuită de a lucra la lucrări profesionale și sub supravegherea experților de animatori profesionale pentru a vă pregăti pentru o carieră în industrie.

Concurența este feroce în animație și efecte vizuale, iar succesul depinde de nivelurile dvs. de concentrare, de practica constantă și de capacitatea de a înțelege esența și tehnicile moderne de animație. Foștii studenți reușesc să lucreze acum în roluri de animație și animație pentru companii precum Sony Games și Framestore CFC pe titluri importante în jocuri, televiziune și film.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Acest program MSc vizează nevoile unui sector de inginerie în domeniul comunicațiilor cu evoluție rapidă și oferă o calificare relevantă și interesantă din punct de veder ... [+]

Studiați tehnicile și tehnologiile care permit furnizarea de comunicații avansate prin intermediul rețelelor fixe și wireless / mobile și care modernizează rețelele de bază pentru a oferi rate de biți ultra-înalte și suport pentru mai multe servicii. Tehnologia avansată de comunicații (Tehnologie RF și Telecomunicații) MSc la Kent este bine sprijinit de companii și instituții de cercetare în Marea Britanie și în străinătate.

Programul reflectă cele mai recente aspecte și evoluții în industria telecomunicațiilor care oferă educație și formare de înaltă calitate la nivel de sistem. Obțineți cunoștințe aprofundate privind sistemele de comunicații fără fir de generație următoare, inclusiv tehnologia antenei, componente și sisteme, precum și rețelele de acces cu fibră optică și convergente.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Școala de Inginerie și Arte Digitale oferă cursuri conduse de cercetare într-o gamă largă de discipline de cercetare, inclusiv telecomunicații, rețele mobile, antene și s ... [+]

Masterul nostru de un an de Cercetare în Inginerie Electronică este o diplomă de cercetare postuniversitară recunoscută la nivel internațional, oferind o bază ideală pentru competențele și cunoștințele avansate. Master-urile tradiționale conțin în primul rând module de predare, în timp ce un masterat de cercetare este puternic de cercetare sau bazat pe practică și învățați prin proiecte hands-on.

În timp ce un predat de masterat dezvoltă expertiză în cunoștințe de subiect existente, un MSc de cercetare pune un accent mai mare pe cercetare și expertiză practică și este bazat pe proiect, mai degrabă decât pe bază de module. Un MSc de Cercetare se poate concentra pe abilități individuale de cercetare, oferind o bază solidă pentru a se baza pe studenții care au în vedere un doctorat (PhD). Alternativ, Masterul nostru de Cercetare poate fi realizat printr-o abordare bazată pe practici, care este mai orientată către industrie. Este bine structurat, cu sarcini clar definite, care urmează să fie finalizate, ceea ce va duce în cele din urmă la disertație finală.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

MSc în securitatea informației și biometrie oferă un nivel avansat de învățare și vă oferă o înțelegere detaliată a teoriilor, conceptelor și tehnicilor în proiectarea, d ... [+]

Sistemele de securitate sigure sunt extrem de importante pentru întreprinderile și societățile moderne. De la sistemele bancare și sistemele medicale până la infrastructurile energetice sau un PC simplu de acasă, securitatea este vitală, deoarece acestea sunt, de obicei, toate interconectate direct sau indirect prin intermediul internetului sau al sistemului de telefonie.

Acest program de master combină inginerie și tehnologie moderne cu mass-media digitale și echipează studenții cu setul de competențe pentru a dezvolta sisteme de securitate moderne, cu accent pe gestionarea identității biometrice. Absolvenții acestui program sunt capabili să se adapteze la schimbările din domeniu și să-l conducă în inovare.... [-]

Regatul Unit Canterbury
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jennison Bldg
Address
The University of Kent, Jennison Building
CT2 7NT Canterbury, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0)1227 823246