University of Kent, Centre for Medieval & Early Modern Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Centrul de Studii Moderne medievale și la începutul anului (MEMS) la Universitatea din Kent ofera un program de masterat de succes, interdisciplinar, care atrage studenți din întreaga lume. O comunitate înfloritoare de 80 de susținere studiu întreprinzător, tinerilor absolventi de facultati de grade de cercetare și de a beneficia de implicarea Centrului în prestigiosul finanțat de UE Erasmus Mundus de doctorat, "Text și evenimentul în Europa modernă timpurie" (TEEME). Cu sediul în orașul istoric de Canterbury, avem relații strânse cu Catedrala Canterbury și Arheologie Trust Canterbury, care permite studenților noștri acces la o gamă largă de dovezi istorice, literare și material unic.

De ce studiu aici?

Programul nostru MA foarte apreciate oferă cursuri de formare abilități excelente, împreună cu diverse opțiuni de studiu și un mediu de inspirație și de susținere pentru cercetare postuniversitare.

Iată câteva dintre motivele-cheie ce ne atrage mulți studenți, atât pe plan național și internațional:

O abordare interdisciplinară

Abordarea noastră interdisciplinară combina amploare intelectuală și profunzime de specialitate cu scopul de a încuraja excelența academică.

O locație istorică

Orașul istoric de Canterbury este un punct important de studiu literar, religios, arheologic și arhitectural. Toți elevii centrului au acces la resursele de la Catedrala Canterbury, inclusiv arhivele și biblioteca. Rochester Catedrala Bibliotecă și Istorie Kent și Centrul de Biblioteca la Maidstone sunt alte resurse locale valoroase. Cele mai importante colecții din Londra sunt la mai puțin de o oră de mers cu trenul, iar datorită tunelul de sub Canalul Mânecii, Paris și în alte orașe europene, sunt ușor accesibile.

Competențe-cheie de cercetare

Programul nostru de Master pune accentul pe dobândirea de competențe de cercetare-cheie, cum ar fi paleografie, codicology și latină, care sunt de asemenea disponibile pentru cercetare studenților.

O cultură de cercetare vibrant

Seminariile noastre de cercetare interdisciplinara pe săptămână sunt piatra de temelie a unei culturi de cercetare vibrant, cu lucrări de gândit la boxe atât interne, cât și externe, care oferă ocazia de discuții aprinse. Există oportunități pe tot parcursul anului pentru elevii de a prezenta propria lor cercetare a Forumului Student și la conferințe.

Colecții excelente bibliotecă

O Templeman Biblioteca Universității este bine aprovizionat cu ediții relevante academice și studii, precum și secțiunea colecții speciale cuprinde un număr semnificativ de manuscrise fax. Biblioteca sa de John Crow include cărți, mai multe sute de fotocopii ale textelor limitate de limba engleză literară Renașterii, și o colecție mare de material textual centrat pe lucrări de victoriană și începutul secolului al XX-lea de burse devreme imprimate. In apropiere se afla biblioteca Centrului de Studii franciscan, care găzduiește o colecție neobișnuit de mare de lucrări în teologie și istoria bisericii.

Un Centru prietenos

Relațiile din Centrul este prietenos și informale, încurajarea schimbului de idei și care să permită studenților să dezvolte încrederea intelectual.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

MA Medieval & Early Modern Studies

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2018 Regatul Unit Canterbury + 1 mai mult

[+]

[-]