University of Edinburgh Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În centrul unei universități cu un patrimoniu 400 ani, care este evaluat in mod constant una dintre cele mai bune din lume, și situat central într-una dintre capitalele cele mai uimitoare culturale și de afaceri din Europa Universitatea din Edinburgh Business School oferă o experiență pe care puțini pot rivaliza.

O Universitatea din Edinburgh Business School se bucură de o lungă tradiție de predare și de cercetare. Școala oferă universitare, postuniversitare și programe de educație executiv în afaceri și management și oferă o platformă pentru cercetare, discuții și dezbateri pe o gamă largă de probleme de afaceri.

Triplu acreditat

Suntem în top 1% din scoli de afaceri din lume să dețină tripla acreditare. Acestea au fost acordate de către:

Asociația Statelor Unite de a Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Calitatea Sistemului European de îmbunătățire (equis) Asociația de MBA (AMBA)

O școală internațională

Fiind una dintre școlile de afaceri de top din Europa, Școala este format dintr-un corp student internațional care reprezintă mai mult de 88 de țări, noi idei tentante din diferite culturi și medii. Reteaua noastra de absolventi la nivel mondial se extinde peste 120 de țări, permițându-vă accesul la numeroase contacte peste tot în lume.

Cercetare

Ne străduim pentru a produce-teorie a condus, practic, de cercetare relevante, care să abordeze provocările cu care se confruntă întreprinderile, organizațiile publice, organisme de reglementare, și factorii de decizie. Școala își propune să creeze o cultură de cercetare de susținere, colaborare, și vibrant prin creșterea calității producției noastre de cercetare și de asistență facultate pentru a atinge obiectivele noastre.

Prezentare generală a programului

Scoala de Afaceri oferă programe academic riguroasă și extrem de artizanale pentru licență, postuniversitare și doctoranzi. De predare și de cercetare acoperă șase domenii principale, care sunt: ​​contabilitate și finanțe, antreprenoriat și inovație, știința de management și economie de afaceri, de marketing, studii de organizare și de strategie și de afaceri internaționale.

Facilități și resurse

Această clădire de stat-of-the-art caracteristici amfiteatre, mai multe camere de sindicat, o suita de educație executiv, o cafenea și spațiu semnificativ pentru studenți și personal. Elevii au, de asemenea, acces la hub, un centru care oferă facilități de studiu complete și acces la bazele de date de cercetare, reviste online și de conducere serviciilor de informații financiare.

Misiune

Dezvoltarea unor lideri eficienți și responsabili prin crearea de cunoaștere profundă și de a inspira mintea în dialog cu lumea din jurul nostru.

Viziune

Pentru a fi recunoscută ca o comunitate progresivă și conectată pentru conducerea gândirii pe scena internațională de afaceri.

Valorile

Business School a identificat 5 valori cheie care ne va ajuta la atingerea viziunii noastre și, prin urmare, personalul sunt încurajați să adopte aceste ori de câte ori este posibil.

Vizionar inspirational De colaborare impactful durabilă

De ce Edinburgh?

Edinburgh a fost in mod constant numit unul dintre cele mai bune locuri de a trăi și lucra în Marea Britanie. Orașul este notabil pentru arhitectura georgiană și Victorian fin, parcurile sale și izbitoare orizont remarcabil.

Situat pe malul Firth of Forth și a stabilit pe șapte coline, orașului Edinburgh conține un palat regal, un castel pe vârful unei stânci și un vulcan stins. Orasul are un dinamism modern, juxtapus cu străzi istorice pietruite și este acasa, la patru universități, infamul Edinburgh Fringe Festival, galerii de clasă mondială, teatre, săli de concerte și străzi comerciale.

Un oraș de cultură

Edinburgh este un oraș internațional. Oameni din întreaga lume, s-au stabilit aici dând naștere la o varietate largă de restaurante, cafenele și baruri cu o aromă puternică etnică. Orașul este compact și ușor de navigat pe jos dar are toate avantajele unei capitale europene majore.

Un oras pentru afaceri

Edinburgh este, de asemenea, un oraș de afaceri. Acesta este al doilea cel mai mare centru financiar din Marea Britanie, cu o economie diversificată și o înfloritoare foarte educat, forță de muncă motivată. Mai multe instituții importante la nivel mondial financiare - bănci, companii de asigurări, case de investiții și brokeri - au comandamentele lor în Edinburgh.

Un oraș de inovatori

Oraș, și într-adevăr Universitatea, sunt acasa, la unele instrumentale gânditori, inovatori, oameni de știință și oameni de afaceri. Oaia Dolly, mamifer prima clonat din lume sa născut la Universitatea din Edinburgh, care este, de asemenea, acasa, la cel mai puternic calculator din Marea Britanie. Universitatea se mândrește cu multe absolventii notabile printre care Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle și Robert Louis Stevenson. Școala de Afaceri în sine este, de asemenea, Alma Mater a unor antreprenori bine-cunoscute, inclusiv John Boyd Dunlop Dunlop Rubber si Arthur Young Ernst & Young.

Scoția

Dincolo de granițele orașelor, Scoția este un teren de frumusete accidentat, unul dintre ultimele mari ale Europei sălbăticie cu munți, lochs și șapte mii de mile de coastă uimitoare.

In doar cateva mile de la Școala se află rural de rulare a East Lothian, cu plaje, sate și cursuri de golf celebru toate care sunt bine în valoare de o excursie de o zi sau de vizita week-end. orașele vecine Edinburgh dispun de o multime de atractii: terenuri de golf St Andrew, patrimoniul nava Glasgow si arhitectura granit uimitoare Aberdeen sunt ușor accesibile de frecvente de autobuz sau de tren. Scoția este la fel de faimos pentru numeroasele sale insule frumoase punctate în jurul țării, care oferă o primire, relaxantă pauză de la viața orașului plin de viață.

Peisajul acestei țări izbitoare, diversă este ideal pentru viața sportivă în aer liber. Schi, surf, drumeții, ciclism montan și caiac sunt doar câteva dintre activitățile antrenante oferite, majoritatea la doar câteva minute de la ușa dumneavoastră.

Locații

Edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit

Acreditări