University of Edinburgh Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

În centrul unei universități cu un patrimoniu 400 ani, care este evaluat in mod constant una dintre cele mai bune din lume, și situat central într-una dintre capitalele cele mai uimitoare culturale și de afaceri din Europa Universitatea din Edinburgh Business School oferă o experiență pe care puțini pot rivaliza.

O Universitatea din Edinburgh Business School se bucură de o lungă tradiție de predare și de cercetare. Școala oferă universitare, postuniversitare și programe de educație executiv în afaceri și management și oferă o platformă pentru cercetare, discuții și dezbateri pe o gamă largă de probleme de afaceri.

Triplu acreditat

Suntem în top 1% din scoli de afaceri din lume să dețină tripla acreditare. Acestea au fost acordate de către:

Asociația Statelor Unite de a Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Calitatea Sistemului European de îmbunătățire (equis) Asociația de MBA (AMBA)

O școală internațională

Fiind una dintre școlile de afaceri de top din Europa, Școala este format dintr-un corp student internațional care reprezintă mai mult de 88 de țări, noi idei tentante din diferite culturi și medii. Reteaua noastra de absolventi la nivel mondial se extinde peste 120 de țări, permițându-vă accesul la numeroase contacte peste tot în lume.

Cercetare

Ne străduim pentru a produce-teorie a condus, practic, de cercetare relevante, care să abordeze provocările cu care se confruntă întreprinderile, organizațiile publice, organisme de reglementare, și factorii de decizie. Școala își propune să creeze o cultură de cercetare de susținere, colaborare, și vibrant prin creșterea calității producției noastre de cercetare și de asistență facultate pentru a atinge obiectivele noastre.

Prezentare generală a programului

Scoala de Afaceri oferă programe academic riguroasă și extrem de artizanale pentru licență, postuniversitare și doctoranzi. De predare și de cercetare acoperă șase domenii principale, care sunt: ​​contabilitate și finanțe, antreprenoriat și inovație, știința de management și economie de afaceri, de marketing, studii de organizare și de strategie și de afaceri internaționale.

Facilități și resurse

Această clădire de stat-of-the-art caracteristici amfiteatre, mai multe camere de sindicat, o suita de educație executiv, o cafenea și spațiu semnificativ pentru studenți și personal. Elevii au, de asemenea, acces la hub, un centru care oferă facilități de studiu complete și acces la bazele de date de cercetare, reviste online și de conducere serviciilor de informații financiare.

Misiune

Dezvoltarea unor lideri eficienți și responsabili prin crearea de cunoaștere profundă și de a inspira mintea în dialog cu lumea din jurul nostru.

Viziune

Pentru a fi recunoscută ca o comunitate progresivă și conectată pentru conducerea gândirii pe scena internațională de afaceri.

Valorile

Business School a identificat 5 valori cheie care ne va ajuta la atingerea viziunii noastre și, prin urmare, personalul sunt încurajați să adopte aceste ori de câte ori este posibil.

Vizionar inspirational De colaborare impactful durabilă

De ce Edinburgh?

Edinburgh a fost in mod constant numit unul dintre cele mai bune locuri de a trăi și lucra în Marea Britanie. Orașul este notabil pentru arhitectura georgiană și Victorian fin, parcurile sale și izbitoare orizont remarcabil.

Situat pe malul Firth of Forth și a stabilit pe șapte coline, orașului Edinburgh conține un palat regal, un castel pe vârful unei stânci și un vulcan stins. Orasul are un dinamism modern, juxtapus cu străzi istorice pietruite și este acasa, la patru universități, infamul Edinburgh Fringe Festival, galerii de clasă mondială, teatre, săli de concerte și străzi comerciale.

Un oraș de cultură

Edinburgh este un oraș internațional. Oameni din întreaga lume, s-au stabilit aici dând naștere la o varietate largă de restaurante, cafenele și baruri cu o aromă puternică etnică. Orașul este compact și ușor de navigat pe jos dar are toate avantajele unei capitale europene majore.

Un oras pentru afaceri

Edinburgh este, de asemenea, un oraș de afaceri. Acesta este al doilea cel mai mare centru financiar din Marea Britanie, cu o economie diversificată și o înfloritoare foarte educat, forță de muncă motivată. Mai multe instituții importante la nivel mondial financiare - bănci, companii de asigurări, case de investiții și brokeri - au comandamentele lor în Edinburgh.

Un oraș de inovatori

Oraș, și într-adevăr Universitatea, sunt acasa, la unele instrumentale gânditori, inovatori, oameni de știință și oameni de afaceri. Oaia Dolly, mamifer prima clonat din lume sa născut la Universitatea din Edinburgh, care este, de asemenea, acasa, la cel mai puternic calculator din Marea Britanie. Universitatea se mândrește cu multe absolventii notabile printre care Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle și Robert Louis Stevenson. Școala de Afaceri în sine este, de asemenea, Alma Mater a unor antreprenori bine-cunoscute, inclusiv John Boyd Dunlop Dunlop Rubber si Arthur Young Ernst & Young.

Scoția

Dincolo de granițele orașelor, Scoția este un teren de frumusete accidentat, unul dintre ultimele mari ale Europei sălbăticie cu munți, lochs și șapte mii de mile de coastă uimitoare.

In doar cateva mile de la Școala se află rural de rulare a East Lothian, cu plaje, sate și cursuri de golf celebru toate care sunt bine în valoare de o excursie de o zi sau de vizita week-end. orașele vecine Edinburgh dispun de o multime de atractii: terenuri de golf St Andrew, patrimoniul nava Glasgow si arhitectura granit uimitoare Aberdeen sunt ușor accesibile de frecvente de autobuz sau de tren. Scoția este la fel de faimos pentru numeroasele sale insule frumoase punctate în jurul țării, care oferă o primire, relaxantă pauză de la viața orașului plin de viață.

Peisajul acestei țări izbitoare, diversă este ideal pentru viața sportivă în aer liber. Schi, surf, drumeții, ciclism montan și caiac sunt doar câteva dintre activitățile antrenante oferite, majoritatea la doar câteva minute de la ușa dumneavoastră.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea MSc » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Antreprenoriat și Inovație

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Cu organizațiile care doresc să angajeze persoane cu capacitatea de la fața locului și să profite de noi oportunități, abilități antreprenoriale și de inovare sunt din ce în ce căutate. Master nostru vă pregătește pentru o gamă largă de carieră în afaceri, inclusiv dezvoltarea afacerilor și care rulează un start-up. [+]

Cu organizațiile care doresc să angajeze persoane cu capacitatea de la fața locului și să profite de noi oportunități, abilități antreprenoriale și de inovare sunt din ce în ce căutate. Master nostru vă pregătește pentru o gamă largă de carieră în afaceri, inclusiv dezvoltarea afacerilor și care rulează un start-up. Prezentare generală a programului Master nostru este conceput pentru stimularea abilităților antreprenoriale și inovare studenților, pentru a vă permite să aibă o inovație carieră de management în firmele existente și a găsit noi asocieri. Vei invata modul in care organizatiile construi valoare prin aplicarea practicilor antreprenoriale, provocările și oportunitățile cu care se confruntă în mod obișnuit noi și întreprinderi existente, precum și capacitatea de a proiecta și implementa strategii creative. Programul pune un accent puternic pe aplicarea abilităților și cunoștințele în situații și organizațiile din viața reală. Structura programului Veti lua cinci cursuri de bază în primul termen (Sep-Dec) și două în al doilea termen (ianuarie-mai). Cursuri de bază în al doilea termen va fi cursuri bazate pe proiecte în cadrul organizațiilor existente pe care le necesită să aplice cunoștințele teoretice în situații reale de viață. Veți fi, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni în al doilea termen, pentru a vă permite să se specializeze într-un domeniu relevant pentru viitor calea carierei tale. Lucrarea este scrisă pe durata verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. Oportunități de carieră Programul nostru vă va ajuta să dezvolte abilități de afaceri, care sunt esențiale într-o gamă largă... [-]

Master în Domeniul Bancar și De Risc

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Scopul Master noastre în domeniul bancar și al riscului este de a vă oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile cheie pe care le va permite să fie analiști și manageri de risc eficiente în instituțiile financiare, în special bănci, în orice țară din lume. [+]

Scopul Master noastre în domeniul bancar și al riscului este de a vă oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile cheie pe care le va permite să fie analiști și manageri de risc eficiente în instituțiile financiare, în special bănci, în orice țară din lume. Prezentare generală a programului Nostru Master în domeniul bancar și de risc diferă de majoritatea programelor similare, deoarece indeplineste cerintele departamentelor de specialitate din cadrul firmelor financiare. Ca un student, veți afla mai multe despre rolul bancar în economie și diferitele riscuri pe care băncile se confruntă și cum să le gestioneze. Veți obține, de asemenea, abilități practice în înțelegerea situațiilor financiare, prezice riscurile asociate cu un potențial debitor și estimarea modelelor predictive riscuri cu ajutorul software-ului de calculator. În general, programul tratează bancar ca o industrie cu multiple fațete, mai degrabă decât o disciplină academică. Structura programului În primul termen (Sep-Dec) va lua patru cursuri de bază, inclusiv Introducere în domeniul bancar și statistică pentru finanțe. In al doilea termen (ianuarie-mai), va lua două cursuri de bază rămase și vor avea, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni, permițându-vă pentru a adapta procesul de învățare spre calea ta cariera aleasă. Lucrarea este scrisă pe timpul verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic, cu posibilitatea de a cerceta o problemă cu care se confruntă în direct de o companie de real. Schimbul de cunoștințe Ca un student la Master noastre în domeniul bancar și al riscului va beneficia de cunoștințele și cercetările... [-]

Master în Finanțe De Carbon

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master noastre în Carbon Finance este prim program din lume dedicat profesioniștilor din domeniul financiar reduse de carbon și de investiții. Conceput pentru a dezvolta înțelegerea felului în care provocările schimbărilor climatice sunt mii de miliarde de lire sterline de noi investiții de conducere într-o gamă largă de sectoare, inclusiv producția de energie, locuințe și infrastructură, programul va pregăti, de asemenea, să livreze această investiție cu cunoștințe și abilități avansate . [+]

Master noastre în Carbon Finance este prim program din lume dedicat profesioniștilor din domeniul financiar reduse de carbon și de investiții. Conceput pentru a dezvolta înțelegerea felului în care provocările schimbărilor climatice sunt mii de miliarde de lire sterline de noi investiții de conducere într-o gamă largă de sectoare, inclusiv producția de energie, locuințe și infrastructură, programul va pregăti, de asemenea, să livreze această investiție cu cunoștințe și abilități avansate . Prezentare generală a programului Programul nostru vă va oferi o înțelegere a științei schimbărilor climatice și politica, relația lor la finanțare și investiții, precum și procedurile și problemele din piețele din sectorul energetic și de carbon. Acesta este dedicat profesioniștilor din domeniul financiar reduse de carbon și a investițiilor, cu accent pe oportunitățile de afaceri și a fluxurilor financiare determinate de răspunsul societății la schimbările climatice. Master este fundamental interdisciplinare în natură, și, prin urmare, salută, solicitanții dintr-o gamă largă de medii, inclusiv de afaceri, economie și știință. Structura programului Veti lua patru cursuri de bază în primul termen (Sep-Dec) și trei în al doilea termen (ianuarie-mai), inclusiv un grup de Carbon Consulting Project, care va stimula aptitudinile profesionale și munca în echipă. În al doilea termen va avea, de asemenea, posibilitatea de a lua un curs opțiune, pentru a vă permite să se specializeze într-un domeniu relevant pentru viitor calea carierei tale. Disertație finală este scris pe durata verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. Schimbul de cunoștințe Școala găzduiește Centrul de afaceri și schimbările climatice,... [-]

MSC în Analiza De Marketing și De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master noastre în Analiza de marketing și de afaceri vă va oferi fundamentele teoretice de marketing și de analiză a datelor și a tehnicilor de modelare de afaceri, care sunt tot mai utilizate pentru a forma și a informa deciziile de afaceri. Prin combinarea expertizei in ambele marketing si stiinta de management, programul pregătește studenții pentru o carieră în ambele domenii. [+]

Nostru MSC în Analiza de marketing și de afaceri vă va oferi fundamentele teoretice de marketing și de analiză a datelor și a tehnicilor de modelare de afaceri, care sunt tot mai utilizate pentru a forma și a informa deciziile de afaceri. Prin combinarea expertizei in ambele marketing si stiinta de management, programul pregătește studenții pentru o carieră în ambele domenii. Prezentare generală a programului Livrate de facultatea de Marketing School în colaborare cu știință Grupul de Management, Master nostru vă va oferi o înțelegere teoretică de marketing și de management al științei atât din perspectiva unui practician academic și a lui, precum și capacitatea de a aplica tehnici de analiză de business pentru a aborda de marketing și de afaceri Probleme. Programul va permite, de asemenea, să înțeleagă modul în care sunt aplicate metode de cercetare de marketing și să întreprindă cercetări calitative și cantitative ale dumneavoastră. Structura programului Primul termen (Sep-Dec) a programului va consta din patru cursuri de bază. În al doilea termen (ianuarie-mai), veți avea posibilitatea de a alege patru cursuri de opțiuni, dintre care multe sunt plănuite de Management Science Group al școlii, și care va permite să vă adaptați studiile spre calea ta cariera aleasă. Cursuri opționale includ marketing și societate, Brands Înțelegerea, managementul riscului de credit și Data Mining. Lucrarea este scrisă pe timpul verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. Industrie Link-uri O bază academică puternică, facultate pasionat și organism internațional student va asigura o experiență plină de satisfacții de... [-]

MSc în Business Analytics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Aceasta este epoca Big Data. Organizațiile care dețin mai multe informații despre mediul lor de afaceri decât oricând înainte. Din ce în ce, aceste organizații recunosc rolul datelor în obținerea de perspective și de concurenții-gândire. Ca urmare, există o cerere tot mai mare pentru angajați și manageri care au abilități analitice și pot lua decizii în cunoștință de cauză, care pot conduce succesul organizațional. [+]

Aceasta este epoca Big Data. Organizațiile care dețin mai multe informații despre mediul lor de afaceri decât oricând înainte. Din ce în ce, aceste organizații recunosc rolul datelor în obținerea de perspective și de concurenții-gândire. Ca urmare, există o cerere tot mai mare pentru angajați și manageri care au abilități analitice și pot lua decizii în cunoștință de cauză, care pot conduce succesul organizațional.

Prezentare generală a programului

Având în vedere volumul tot mai mare de date pe care întreprinderile au acces la ziua de azi, există o cerere pentru angajații care au abilități de calcul și analitice și care pot informa deciziile de afaceri pentru a crește eficiența. Master noastre în Business Analytics a fost dezvoltat cu doar faptul că, în mintea și scopul nostru este de a învăța pe elevi cum să se aplice de analiză descriptive, predictive și prescriptive conceptelor mari de date și tehnici pentru a genera o perspectivă valoroasă, care poate ajuta cu procesul de luare a deciziilor.... [-]


MSc în Contabilitate și Finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master noastre în contabilitate și finanțe oferă înțelegere teoretică și competențe cheie pentru a continua cariera intr-o serie de profesii din domeniul financiar. Scopul nostru este de a vă dota cu capabilități de contabilitate și finanțe esențiale, inclusiv analiza critică, cercetarea și numerație avansată. [+]

Nostru MSc în contabilitate și finanțe oferă înțelegere teoretică și competențe cheie pentru a continua cariera intr-o serie de profesii din domeniul financiar. Scopul nostru este de a vă dota cu capabilități de contabilitate și finanțe esențiale, inclusiv analiza critică, cercetarea și numerație avansată. Prezentare generală a programului Master nostru este conceput pentru a oferi studenților o educație de specialitate în contabilitate și finanțe, potrivite pentru o gamă de cariere în sectorul financiar. Acesta vă va oferi o înțelegere a standardelor internaționale de contabilitate, piețele financiare globale și factorii de succes și eșec în diferite organizații. Programul va ajuta, de asemenea, să dezvolte abilități practice, cum ar fi capacitatea de a evalua situațiile financiare, estimează valorile juste și să compare investițiile diferite. Structura programului Veti lua patru cursuri de bază în primul termen (Sep-Dec) și două mai mult în al doilea termen (ianuarie-mai). În al doilea termen va fi, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni specializate. Disertație finală este scris pe durata verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. Cursul este structurat pentru a vă permite să câștige o bază solidă în contabilitate și finanțe, în același timp permițându-vă să se specializeze și adapta studiile dvs. spre calea ta cariera aleasă. Schimbul de cunoștințe Locul de amplasare școlii în al doilea cel mai mare centru financiar din Marea Britanie permite studenților de pe Master să învețe să viziteze vorbitori, cu o vastă experiență în contabilitate și finanțe, cum ar fi șeful de Finanțe la... [-]

MSc în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Prin combinarea teoriei up-to-the-minute cu aplicabilitate practică, de masterat noastre în Finanțe vă va pregăti pentru un număr mare de opțiuni de carieră. Acest program de masterat a fost conceput pentru anul 2017, prin combinarea elementelor cheie din programele noastre curente Finanțe (care se execută în 2016), inclusiv în Finanțe noastre și Investiții Master, care a fost clasat pe locul 38 de Financial Times, pentru a vă oferi posibilitatea de a adapta invataminte dvs. pentru a aspirațiile tale de carieră. [+]

Combinând teoria de până la minute cu aplicații practice, masteranzii noștri în finanțe vă vor pregăti pentru un număr mare de opțiuni de carieră. Acest program de masterat a fost conceput pentru a vă oferi oportunitatea de a vă adapta învățările la aspirațiile dvs. de carieră. vă permite să amestecați diferite domenii de finanțare sau să vă specializați în:

Finanțe corporative Piețele de energie Finanțe și investiții Prezentare generală a programului

Abilități practice, teoretice și numerice învățate prin intermediul programului, precum și perspectiva globală, care va fi obținută prin învățarea la clasă și discuții, vă va lăsa bine calificat pentru o serie de profesii legate de finanțe. Ne așteptăm ca absolvenții să aibă acces la poziții cu companii precum Big 4, cu investiții și băncile comerciale; centre de cercetare de piață și de consum; societățile de administrare a fondurilor; utilități și firme de consultanță energie; precum și cu departamentele din sectorul public responsabile de politica sectorului financiar, energia și schimbările climatice.... [-]


MSc în Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master nostru vă va oferi o înțelegere a problemelor de management contemporane într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, precum și posibilitatea de a aplica cunoștințele la provocările de management viața reală. Acest program, clasat în top 10 în Marea Britanie în 2015 de către Financial Times, este valoros atât celor ce pornesc în afaceri, precum și cei care doresc să progreseze în cariera lor existente. [+]

Master nostru vă va oferi o înțelegere a problemelor de management contemporane într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, precum și posibilitatea de a aplica cunoștințele la provocările de management viața reală. Acest program, clasat în top 10 în Marea Britanie în 2015 de către Financial Times, este valoros atât celor ce pornesc în afaceri, precum și cei care doresc să progreseze în cariera lor existente. Prezentare generală a programului Nostru MSc în Management vă va oferi o înțelegere în profunzime a tehnicilor de management utilizate într-o varietate de situații de afaceri, precum și capacitatea de a aplica aceste cunoștințe în scenarii relevante. Vei invata sa efectueze cercetari metodologice în probleme corporative și de management și să elaboreze propriile concepte și incisively senzitiv. Combinând tehnici de management clasice cu cele mai recente foarte în gândire de management, programul cuprinde probleme internaționale și diverse caracteristici naționale de afaceri și setările. Structura programului Vei lua cinci electives de bază în primul termen (Sep-Dec) si metodele de baza, desigur, de cercetare, în al doilea termen (ianuarie-mai). În al doilea termen va fi, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni care vă va permite să vă adaptați studiile spre calea ta cariera aleasă. Disertație finală este scris pe durata verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. Învățarea se realizează prin prelegeri, lecturi set, studii de caz, ateliere de lucru și exerciții practice de simulare. Industrie Link-uri O bază academică puternică, facultate pasionat și organism internațional student va asigura o... [-]

MSc în Managementul Internațional Al Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Globalizarea și un peisaj economic, schimbarea sunt introducerea de noi oportunități și practici pentru gestionarea eficientă a resurselor umane. Master noastra in Managementul Resurselor Umane Internaționale va dezvolta înțelegerea dvs. de problemele de resurse umane din lumea reală și de a vă dota cu abilitățile necesare pentru a opera dincolo de frontierele naționale ca resurse umane profesionale. [+]

Globalizarea și un peisaj economic, schimbarea sunt introducerea de noi oportunități și practici pentru gestionarea eficientă a resurselor umane. Al nostru MSc în managementul internațional al resurselor umane va dezvolta înțelegerea dvs. de problemele de resurse umane din lumea reală și de a vă dota cu abilitățile necesare pentru a opera dincolo de frontierele naționale ca resurse umane profesionale. Prezentare generală a programului Bazat pe succesul nostru Master în Managementul Resurselor Umane, Master introdus recent în Managementul Internațional Resurselor Umane oferă managerilor cheie abilități practice, teoretice și de cercetare specifice la cerințele de lucru pentru organizațiile multinaționale și dincolo de granițele naționale. Pe acest Master, veți dobândi o înțelegere a teoriilor cheie în managementul resurselor umane, o cunoaștere aprofundată a practicilor IHRM specifice, precum și o înțelegere a problemelor internaționale de gestionare a personalului. Structura programului Veti lua patru cursuri de bază în primul termen (Sep-Dec) și două în al doilea termen (ianuarie-mai). În al doilea termen va avea, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni pe care le va permite sa-si modeleze studiile spre calea ta cariera aleasă. Disertație final va fi scris pe termen de vara (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. În general, programul este conceput pentru a încorpora evoluțiile practice și teoretice rapide în domeniul IHRM. Industrie Link-uri O bază academică puternică, facultate pasionat și organism internațional student va asigura o experiență de învățare plină de satisfacții în campusul nostru din centrul orașului. Școala are legături din industrie pe scară largă... [-]

MSc în Managementul Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master în Managementul Resurselor Umane (MRU) își propune să ofere studenților cunoștințele, înțelegerea și competențele cheie care sunt necesare de către profesioniști de resurse umane de astăzi și pentru a permite studenților să contribuie în mod eficient la organizațiile dinamice. [+]

O Master în Managementul Resurselor Umane (MRU) urmărește să ofere studenților cunoștințele, înțelegerea și competențele cheie care sunt necesare de către profesioniști de resurse umane de astăzi și pentru a permite studenților să contribuie în mod eficient la organizațiile dinamice. Prezentare generală a programului Ca portofoliul de responsabilități Managementul Resurselor Umane evoluează, următoarea generație de manageri va cuprinde politici mai largi legate de domenii, cum ar fi proiectarea de stimulare și echilibrul dintre muncă și viața. Ține pasul cu progresele, nostru deplin CIPD acreditat Master dezvoltă cunoștințe de concepte HRM și abilitățile de management de oameni esențiale pentru afaceri modern. Master noastra este in prim-planul de cercetare conduse de, educație practică și, teoretic informat. Structura programului Master în MRU a fost conceput pentru a oferi o combinație de cursuri, care vor permite dezvoltarea profesională a viitorilor manageri de resurse umane. În primul lor pe termen (septembrie-decembrie), elevii vor lua de inducție și de curs de bază. In al doilea termen (ianuarie-mai), elevii aleg cursurile opționale. Disertație finală este scris pe durata verii (iunie-august). Învățarea se realizează prin prelegeri, lecturi set, exercitii, studii de caz și prezentări. Industrie Link-uri O bază academice puternice, facultate pasionat și cohorta internațional va asigura o experiență plină de satisfacții în elev campusul nostru din centrul orașului. Școala are legături din industrie pe scară largă și elevii vor avea o expunere la o serie de vorbitori invitați. Aceste difuzoare au reprezentat o serie de întreprinderi, inclusiv AEGON, Cairn Energy, International Accounting Standards Board, KPMG, Lloyds TSB,... [-]

MSc în Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master nostru vă va oferi o cunoaștere aprofundată a marketingului atât din punct de vedere academic și practicant, permițându-vă să abordeze provocările de marketing în moduri critice și creative. Programul este conceput pentru a ajuta pe cei din mediul de afaceri general sau legate de discipline de management se dezvolta în profesioniști de marketing inovatoare, care pot conduce decizii strategice în crearea de produse și servicii de succes. [+]

Master nostru vă va oferi o cunoaștere aprofundată a marketingului atât din punct de vedere academic și practicant, permițându-vă să abordeze provocările de marketing în moduri critice și creative. Programul este conceput pentru a ajuta pe cei din mediul de afaceri general sau legate de discipline de management se dezvolta în profesioniști de marketing inovatoare, care pot conduce decizii strategice în crearea de produse și servicii de succes. Prezentare generală a programului Master noastre în Marketing vă va oferi o înțelegere teoretică a comportamentului consumatorului, metode de cercetare de marketing și managementul de marketing, precum și competența și creativitatea pentru a aplica aceste cunoștințe în situații de marketing viața reală. Programul vă va oferi, de asemenea, cu posibilitatea de ample de a construi abilități de management-cheie, cum ar fi de comunicare și acțiune independentă, prin activități de grup și prezentări individuale. Master încorporează în prezent și tendințele emergente în teoria și practica de marketing pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile de cercetare conduse, care sunt solicitate de către companii și angajatori. Structura programului Primul termen (Sep-Dec) a programului va consta într-o săptămână de bun venit global urmat de patru cursuri de bază. În al doilea termen (ianuarie-mai) va avea posibilitatea de a alege patru cursuri de opțiuni pe care le va permite sa-si modeleze studiile spre calea ta cariera aleasă. Disertație finală este scris pe durata verii (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. În ansamblu, programul nostru este structurat cu un accent de carieră, care să permită... [-]

MSc în Piețele Emergente și Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master nostru va dezvolta înțelegerea dvs. a piețelor emergente și modul în care întreprinderile pot beneficia de globalizarea economiei mondiale. Scopul nostru este să vă dota cu abilitățile cheie de afaceri pentru a face față în mod eficient cu oamenii și întreprinderile într-un context multicultural. [+]

Master nostru va dezvolta înțelegerea dvs. a piețelor emergente și modul în care întreprinderile pot beneficia de globalizarea economiei mondiale. Scopul nostru este să vă dota cu abilitățile cheie de afaceri pentru a face față în mod eficient cu oamenii și întreprinderile într-un context multicultural. Prezentare generală a programului Master nostru vă va ajuta să aprecieze dinamismul națiunilor individuale și a economiilor emergente, precum și pentru a înțelege aspectele-cheie legate de competitivitatea afacerilor internaționale. Aceasta va ajuta, de asemenea, să dezvolte tehnici practice și abilitățile necesare pentru a lucra cu firme pe proiecte internaționale de afaceri. În general, programul își propune să vă informeze cu privire la modul în care companiile pot beneficia de globalizare economică și de a negocia dezvoltarea rapidă a noilor puteri economice. Structura programului Veti lua trei cursuri de bază în primul termen (Sep-Dec) și încă două în al doilea termen (ianuarie-mai). În al doilea termen va avea, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni dintr-o listă extinsă, revizuită anual, ceea ce va permite să vă adaptați studiile spre calea ta cariera aleasă. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a realiza un proiect de companie hands-on de lucru cu clientii de afaceri reale. Disertație final va fi scris pe termen de vara (iunie-august) și este supravegheat de un supraveghetor academic. Oportunități de carieră Succesul Master noastre în piețele de afaceri și emergente internaționale este reflectată în destinațiile de carieră ale absolvenților noștri. Elevii provin din întreaga lume, în căutarea pentru obiectiv, perspective în... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Scoţia, EH8 9JS GB
Mass-Media Socială