University of Edinburgh Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

În centrul unei universități cu un patrimoniu 400 ani, care este evaluat in mod constant una dintre cele mai bune din lume, și situat central într-una dintre capitalele cele mai uimitoare culturale și de afaceri din Europa Universitatea din Edinburgh Business School oferă o experiență pe care puțini pot rivaliza.

O Universitatea din Edinburgh Business School se bucură de o lungă tradiție de predare și de cercetare. Școala oferă universitare, postuniversitare și programe de educație executiv în afaceri și management și oferă o platformă pentru cercetare, discuții și dezbateri pe o gamă largă de probleme de afaceri.

Triplu acreditat

Suntem în top 1% din scoli de afaceri din lume să dețină tripla acreditare. Acestea au fost acordate de către:

Asociația Statelor Unite de a Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Calitatea Sistemului European de îmbunătățire (equis) Asociația de MBA (AMBA)

O școală internațională

Fiind una dintre școlile de afaceri de top din Europa, Școala este format dintr-un corp student internațional care reprezintă mai mult de 88 de țări, noi idei tentante din diferite culturi și medii. Reteaua noastra de absolventi la nivel mondial se extinde peste 120 de țări, permițându-vă accesul la numeroase contacte peste tot în lume.

Cercetare

Ne străduim pentru a produce-teorie a condus, practic, de cercetare relevante, care să abordeze provocările cu care se confruntă întreprinderile, organizațiile publice, organisme de reglementare, și factorii de decizie. Școala își propune să creeze o cultură de cercetare de susținere, colaborare, și vibrant prin creșterea calității producției noastre de cercetare și de asistență facultate pentru a atinge obiectivele noastre.

Prezentare generală a programului

Scoala de Afaceri oferă programe academic riguroasă și extrem de artizanale pentru licență, postuniversitare și doctoranzi. De predare și de cercetare acoperă șase domenii principale, care sunt: ​​contabilitate și finanțe, antreprenoriat și inovație, știința de management și economie de afaceri, de marketing, studii de organizare și de strategie și de afaceri internaționale.

Facilități și resurse

Această clădire de stat-of-the-art caracteristici amfiteatre, mai multe camere de sindicat, o suita de educație executiv, o cafenea și spațiu semnificativ pentru studenți și personal. Elevii au, de asemenea, acces la hub, un centru care oferă facilități de studiu complete și acces la bazele de date de cercetare, reviste online și de conducere serviciilor de informații financiare.

Misiune

Dezvoltarea unor lideri eficienți și responsabili prin crearea de cunoaștere profundă și de a inspira mintea în dialog cu lumea din jurul nostru.

Viziune

Pentru a fi recunoscută ca o comunitate progresivă și conectată pentru conducerea gândirii pe scena internațională de afaceri.

Valorile

Business School a identificat 5 valori cheie care ne va ajuta la atingerea viziunii noastre și, prin urmare, personalul sunt încurajați să adopte aceste ori de câte ori este posibil.

Vizionar inspirational De colaborare impactful durabilă

De ce Edinburgh?

Edinburgh a fost in mod constant numit unul dintre cele mai bune locuri de a trăi și lucra în Marea Britanie. Orașul este notabil pentru arhitectura georgiană și Victorian fin, parcurile sale și izbitoare orizont remarcabil.

Situat pe malul Firth of Forth și a stabilit pe șapte coline, orașului Edinburgh conține un palat regal, un castel pe vârful unei stânci și un vulcan stins. Orasul are un dinamism modern, juxtapus cu străzi istorice pietruite și este acasa, la patru universități, infamul Edinburgh Fringe Festival, galerii de clasă mondială, teatre, săli de concerte și străzi comerciale.

Un oraș de cultură

Edinburgh este un oraș internațional. Oameni din întreaga lume, s-au stabilit aici dând naștere la o varietate largă de restaurante, cafenele și baruri cu o aromă puternică etnică. Orașul este compact și ușor de navigat pe jos dar are toate avantajele unei capitale europene majore.

Un oras pentru afaceri

Edinburgh este, de asemenea, un oraș de afaceri. Acesta este al doilea cel mai mare centru financiar din Marea Britanie, cu o economie diversificată și o înfloritoare foarte educat, forță de muncă motivată. Mai multe instituții importante la nivel mondial financiare - bănci, companii de asigurări, case de investiții și brokeri - au comandamentele lor în Edinburgh.

Un oraș de inovatori

Oraș, și într-adevăr Universitatea, sunt acasa, la unele instrumentale gânditori, inovatori, oameni de știință și oameni de afaceri. Oaia Dolly, mamifer prima clonat din lume sa născut la Universitatea din Edinburgh, care este, de asemenea, acasa, la cel mai puternic calculator din Marea Britanie. Universitatea se mândrește cu multe absolventii notabile printre care Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle și Robert Louis Stevenson. Școala de Afaceri în sine este, de asemenea, Alma Mater a unor antreprenori bine-cunoscute, inclusiv John Boyd Dunlop Dunlop Rubber si Arthur Young Ernst & Young.

Scoția

Dincolo de granițele orașelor, Scoția este un teren de frumusete accidentat, unul dintre ultimele mari ale Europei sălbăticie cu munți, lochs și șapte mii de mile de coastă uimitoare.

In doar cateva mile de la Școala se află rural de rulare a East Lothian, cu plaje, sate și cursuri de golf celebru toate care sunt bine în valoare de o excursie de o zi sau de vizita week-end. orașele vecine Edinburgh dispun de o multime de atractii: terenuri de golf St Andrew, patrimoniul nava Glasgow si arhitectura granit uimitoare Aberdeen sunt ușor accesibile de frecvente de autobuz sau de tren. Scoția este la fel de faimos pentru numeroasele sale insule frumoase punctate în jurul țării, care oferă o primire, relaxantă pauză de la viața orașului plin de viață.

Peisajul acestei țări izbitoare, diversă este ideal pentru viața sportivă în aer liber. Schi, surf, drumeții, ciclism montan și caiac sunt doar câteva dintre activitățile antrenante oferite, majoritatea la doar câteva minute de la ușa dumneavoastră.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master în Antreprenoriat și Inovație

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Cu organizațiile care doresc să angajeze persoane cu capacitatea de la fața locului și să profite de noi oportunități, abilități antreprenoriale și de inovare sunt din ce în ce căutate. Master nostru vă pregătește pentru o gamă largă de carieră în afaceri, inclusiv dezvoltarea afacerilor și care rulează un start-up. [+]

Cu organizațiile care doresc să angajeze persoane cu capacitatea de la fața locului și să profite de noi oportunități, abilități antreprenoriale și de inovare sunt din ce în ce căutate. Master nostru vă pregătește pentru o gamă largă de carieră în afaceri, inclusiv dezvoltarea afacerilor și care rulează un start-up.

Prezentare generală a programului

Master nostru este conceput pentru stimularea abilităților antreprenoriale și inovare studenților, pentru a vă permite să aibă o inovație carieră de management în firmele existente și a găsit noi asocieri. Vei invata modul in care organizatiile construi valoare prin aplicarea practicilor antreprenoriale, provocările și oportunitățile cu care se confruntă în mod obișnuit noi și întreprinderi existente, precum și capacitatea de a proiecta și implementa strategii creative. Programul pune un accent puternic pe aplicarea abilităților și cunoștințele în situații și organizațiile din viața reală.... [-]


MSc in Banking and Risk

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

[+]

In al doilea termen (ianuarie-mai), va lua două cursuri de bază rămase și vor avea, de asemenea, posibilitatea de a alege două cursuri de opțiuni, permițându-vă pentru a adapta procesul de învățare spre calea ta cariera aleasă.

[-]

MSc in Carbon Finance

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

[+]

În al doilea termen va avea, de asemenea, posibilitatea de a lua un curs opțiune, pentru a vă permite să se specializeze într-un domeniu relevant pentru viitor calea carierei tale.

[-]

MSc in Human Resource Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

[+]

Elevii care se angajează acest program va:

Obțineți o înțelegere a termenilor cheie, teoriilor / conceptelor și practicilor din domeniul managementului resurselor umane.

[-]

MSc in International Business and Emerging Markets

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

[+]

Aplicații de la studenții actuali Studenții finali de anul final sunt bineveniți să se aplice, atâta timp cât studiile vor fi finalizate înainte de data începerii programului MSc.

[-]

MSc in Management

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

[+]

Școala are legături din industrie pe scara larga si ca un student va beneficia de expertiza unei game de profil înalt vorbitori invitați. Vorbitorii precedenți au inclus directorul general al First ScotRail, președintele Tesco și șeful strategiei la AEGON.

[-]

MSc in Marketing

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

[+]

Master nostru atrage o gamă largă de introducere pe piață practicieni și cadre universitare din întreaga lume, permițându-vă să beneficieze de expertiza lor pe parcursul studiilor. Vorbitorii anteriori au inclus vicepreședintele Ogilvy & Mather UK, directorul de marketing al companiei Mackie și directorul de strategie digital al TescoBank.

[-]

MSc în Business Analytics

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Aceasta este epoca Big Data. Organizațiile care dețin mai multe informații despre mediul lor de afaceri decât oricând înainte. Din ce în ce, aceste organizații recunosc rolul datelor în obținerea de perspective și de concurenții-gândire. Ca urmare, există o cerere tot mai mare pentru angajați și manageri care au abilități analitice și pot lua decizii în cunoștință de cauză, care pot conduce succesul organizațional. [+]

Aceasta este epoca Big Data. Organizațiile care dețin mai multe informații despre mediul lor de afaceri decât oricând înainte. Din ce în ce, aceste organizații recunosc rolul datelor în obținerea de perspective și de concurenții-gândire. Ca urmare, există o cerere tot mai mare pentru angajați și manageri care au abilități analitice și pot lua decizii în cunoștință de cauză, care pot conduce succesul organizațional.

Prezentare generală a programului

Având în vedere volumul tot mai mare de date pe care întreprinderile au acces la ziua de azi, există o cerere pentru angajații care au abilități de calcul și analitice și care pot informa deciziile de afaceri pentru a crește eficiența. Master noastre în Business Analytics a fost dezvoltat cu doar faptul că, în mintea și scopul nostru este de a învăța pe elevi cum să se aplice de analiză descriptive, predictive și prescriptive conceptelor mari de date și tehnici pentru a genera o perspectivă valoroasă, care poate ajuta cu procesul de luare a deciziilor.... [-]


MSc în Contabilitate și Finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Master noastre în contabilitate și finanțe oferă înțelegere teoretică și competențe cheie pentru a continua cariera intr-o serie de profesii din domeniul financiar. Scopul nostru este de a vă dota cu capabilități de contabilitate și finanțe esențiale, inclusiv analiza critică, cercetarea și numerație avansată. [+]

Masterul nostru în contabilitate și finanțe oferă înțelegere teoretică și abilități cheie pentru a vă susține cariera într-o serie de profesii legate de finanțe. Scopul nostru este de a vă dota cu capabilități de contabilitate și finanțe esențiale, inclusiv analiza critică, cercetarea și numerație avansată.

Prezentare generală a programului

Master nostru este conceput pentru a oferi studenților o educație de specialitate în contabilitate și finanțe, potrivite pentru o gamă de cariere în sectorul financiar. Acesta vă va oferi o înțelegere a standardelor internaționale de contabilitate, piețele financiare globale și factorii de succes și eșec în diferite organizații. Programul va ajuta, de asemenea, să dezvolte abilități practice, cum ar fi capacitatea de a evalua situațiile financiare, estimează valorile juste și să compare investițiile diferite.... [-]


MSc în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Prin combinarea teoriei up-to-the-minute cu aplicabilitate practică, de masterat noastre în Finanțe vă va pregăti pentru un număr mare de opțiuni de carieră. Acest program de masterat a fost conceput pentru anul 2017, prin combinarea elementelor cheie din programele noastre curente Finanțe (care se execută în 2016), inclusiv în Finanțe noastre și Investiții Master, care a fost clasat pe locul 38 de Financial Times, pentru a vă oferi posibilitatea de a adapta invataminte dvs. pentru a aspirațiile tale de carieră. [+]

Combinând teoria de până la minute cu aplicații practice, masteranzii noștri în finanțe vă vor pregăti pentru un număr mare de opțiuni de carieră. Acest program de masterat a fost conceput pentru a vă oferi oportunitatea de a vă adapta învățările la aspirațiile dvs. de carieră. vă permite să amestecați diferite domenii de finanțare sau să vă specializați în:

Finanțe corporative Piețele de energie Finanțe și investiții Prezentare generală a programului

Abilități practice, teoretice și numerice învățate prin intermediul programului, precum și perspectiva globală, care va fi obținută prin învățarea la clasă și discuții, vă va lăsa bine calificat pentru o serie de profesii legate de finanțe. Ne așteptăm ca absolvenții să aibă acces la poziții cu companii precum Big 4, cu investiții și băncile comerciale; centre de cercetare de piață și de consum; societățile de administrare a fondurilor; utilități și firme de consultanță energie; precum și cu departamentele din sectorul public responsabile de politica sectorului financiar, energia și schimbările climatice.... [-]


MSc în Managementul Internațional Al Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Regatul Unit Edinburgh

Globalizarea și un peisaj economic, schimbarea sunt introducerea de noi oportunități și practici pentru gestionarea eficientă a resurselor umane. Master noastra in Managementul Resurselor Umane Internaționale va dezvolta înțelegerea dvs. de problemele de resurse umane din lumea reală și de a vă dota cu abilitățile necesare pentru a opera dincolo de frontierele naționale ca resurse umane profesionale. [+]

Globalizarea și un peisaj economic, schimbarea sunt introducerea de noi oportunități și practici pentru gestionarea eficientă a resurselor umane. Masterul nostru în Managementul Resurselor Umane Internaționale vă va dezvolta înțelegerea problemelor din domeniul resurselor umane din lumea reală și vă va pregăti cu abilitățile necesare pentru a opera dincolo de frontierele naționale ca un profesionist în domeniul resurselor umane.

Prezentare generală a programului

Bazat pe succesul nostru Master în Managementul Resurselor Umane, Master introdus recent în Managementul Internațional Resurselor Umane oferă managerilor cheie abilități practice, teoretice și de cercetare specifice la cerințele de lucru pentru organizațiile multinaționale și dincolo de granițele naționale. Pe acest Master, veți dobândi o înțelegere a teoriilor cheie în managementul resurselor umane, o cunoaștere aprofundată a practicilor IHRM specifice, precum și o înțelegere a problemelor internaționale de gestionare a personalului.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Scotland, EH8 9JS GB
Mass-Media Socială