Citește Descrierea Oficială

În centrul unei universități cu un patrimoniu 400 ani, care este evaluat in mod constant una dintre cele mai bune din lume, și situat central într-una dintre capitalele cele mai uimitoare culturale și de afaceri din Europa Universitatea din Edinburgh Business School oferă o experiență pe care puțini pot rivaliza.

O Universitatea din Edinburgh Business School se bucură de o lungă tradiție de predare și de cercetare. Școala oferă universitare, postuniversitare și programe de educație executiv în afaceri și management și oferă o platformă pentru cercetare, discuții și dezbateri pe o gamă largă de probleme de afaceri.

Triplu acreditat

Suntem în top 1% din scoli de afaceri din lume să dețină tripla acreditare. Acestea au fost acordate de către:

Asociația Statelor Unite de a Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Calitatea Sistemului European de îmbunătățire (equis) Asociația de MBA (AMBA)

O școală internațională

Fiind una dintre școlile de afaceri de top din Europa, Școala este format dintr-un corp student internațional care reprezintă mai mult de 88 de țări, noi idei tentante din diferite culturi și medii. Reteaua noastra de absolventi la nivel mondial se extinde peste 120 de țări, permițându-vă accesul la numeroase contacte peste tot în lume.

Cercetare

Ne străduim pentru a produce-teorie a condus, practic, de cercetare relevante, care să abordeze provocările cu care se confruntă întreprinderile, organizațiile publice, organisme de reglementare, și factorii de decizie. Școala își propune să creeze o cultură de cercetare de susținere, colaborare, și vibrant prin creșterea calității producției noastre de cercetare și de asistență facultate pentru a atinge obiectivele noastre.

Prezentare generală a programului

Scoala de Afaceri oferă programe academic riguroasă și extrem de artizanale pentru licență, postuniversitare și doctoranzi. De predare și de cercetare acoperă șase domenii principale, care sunt: ​​contabilitate și finanțe, antreprenoriat și inovație, știința de management și economie de afaceri, de marketing, studii de organizare și de strategie și de afaceri internaționale.

Facilități și resurse

Această clădire de stat-of-the-art caracteristici amfiteatre, mai multe camere de sindicat, o suita de educație executiv, o cafenea și spațiu semnificativ pentru studenți și personal. Elevii au, de asemenea, acces la hub, un centru care oferă facilități de studiu complete și acces la bazele de date de cercetare, reviste online și de conducere serviciilor de informații financiare.

Misiune

Dezvoltarea unor lideri eficienți și responsabili prin crearea de cunoaștere profundă și de a inspira mintea în dialog cu lumea din jurul nostru.

Viziune

Pentru a fi recunoscută ca o comunitate progresivă și conectată pentru conducerea gândirii pe scena internațională de afaceri.

Valorile

Business School a identificat 5 valori cheie care ne va ajuta la atingerea viziunii noastre și, prin urmare, personalul sunt încurajați să adopte aceste ori de câte ori este posibil.

Vizionar inspirational De colaborare impactful durabilă

De ce Edinburgh?

Edinburgh a fost in mod constant numit unul dintre cele mai bune locuri de a trăi și lucra în Marea Britanie. Orașul este notabil pentru arhitectura georgiană și Victorian fin, parcurile sale și izbitoare orizont remarcabil.

Situat pe malul Firth of Forth și a stabilit pe șapte coline, orașului Edinburgh conține un palat regal, un castel pe vârful unei stânci și un vulcan stins. Orasul are un dinamism modern, juxtapus cu străzi istorice pietruite și este acasa, la patru universități, infamul Edinburgh Fringe Festival, galerii de clasă mondială, teatre, săli de concerte și străzi comerciale.

Un oraș de cultură

Edinburgh este un oraș internațional. Oameni din întreaga lume, s-au stabilit aici dând naștere la o varietate largă de restaurante, cafenele și baruri cu o aromă puternică etnică. Orașul este compact și ușor de navigat pe jos dar are toate avantajele unei capitale europene majore.

Un oras pentru afaceri

Edinburgh este, de asemenea, un oraș de afaceri. Acesta este al doilea cel mai mare centru financiar din Marea Britanie, cu o economie diversificată și o înfloritoare foarte educat, forță de muncă motivată. Mai multe instituții importante la nivel mondial financiare - bănci, companii de asigurări, case de investiții și brokeri - au comandamentele lor în Edinburgh.

Un oraș de inovatori

Oraș, și într-adevăr Universitatea, sunt acasa, la unele instrumentale gânditori, inovatori, oameni de știință și oameni de afaceri. Oaia Dolly, mamifer prima clonat din lume sa născut la Universitatea din Edinburgh, care este, de asemenea, acasa, la cel mai puternic calculator din Marea Britanie. Universitatea se mândrește cu multe absolventii notabile printre care Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle și Robert Louis Stevenson. Școala de Afaceri în sine este, de asemenea, Alma Mater a unor antreprenori bine-cunoscute, inclusiv John Boyd Dunlop Dunlop Rubber si Arthur Young Ernst & Young.

Scoția

Dincolo de granițele orașelor, Scoția este un teren de frumusete accidentat, unul dintre ultimele mari ale Europei sălbăticie cu munți, lochs și șapte mii de mile de coastă uimitoare.

In doar cateva mile de la Școala se află rural de rulare a East Lothian, cu plaje, sate și cursuri de golf celebru toate care sunt bine în valoare de o excursie de o zi sau de vizita week-end. orașele vecine Edinburgh dispun de o multime de atractii: terenuri de golf St Andrew, patrimoniul nava Glasgow si arhitectura granit uimitoare Aberdeen sunt ușor accesibile de frecvente de autobuz sau de tren. Scoția este la fel de faimos pentru numeroasele sale insule frumoase punctate în jurul țării, care oferă o primire, relaxantă pauză de la viața orașului plin de viață.

Peisajul acestei țări izbitoare, diversă este ideal pentru viața sportivă în aer liber. Schi, surf, drumeții, ciclism montan și caiac sunt doar câteva dintre activitățile antrenante oferite, majoritatea la doar câteva minute de la ușa dumneavoastră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Edinburgh Business School

Masterul nostru vă va dezvolta înțelegerea piețelor emergente și modul în care întreprinderile pot beneficia de globalizarea economiei mondiale. Scopul nostru este de a v ... [+]

Masterul nostru vă va dezvolta înțelegerea piețelor emergente și modul în care întreprinderile pot beneficia de globalizarea economiei mondiale. Scopul nostru este de a vă echipa cu abilitățile cheie de afaceri pentru a trata eficient oamenii și întreprinderile într-un context multicultural.

Prezentarea programului

Masterul nostru vă va ajuta să apreciați dinamismul națiunilor individuale și economiilor emergente și să înțelegeți aspectele cheie legate de competitivitatea afacerilor internaționale. De asemenea, vă va ajuta să dezvoltați tehnicile și abilitățile practice necesare pentru a lucra cu companii pe proiecte de afaceri internaționale. În ansamblu, programul vizează să vă informeze despre modul în care întreprinderile pot profita de globalizarea economică și pot negocia dezvoltarea rapidă a noilor centrale economice.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Cu organizațiile care caută să angajeze persoane cu abilitatea de a identifica și de a profita de noi oportunități, abilitățile antreprenoriale și de inovare sunt din ce ... [+]

Cu organizațiile care caută să angajeze persoane cu abilitatea de a identifica și de a profita de noi oportunități, abilitățile antreprenoriale și de inovare sunt din ce în ce mai căutate. Masterul nostru vă pregătește pentru o gamă largă de cariere în afaceri, inclusiv dezvoltarea afacerilor și derularea unui start-up.

Prezentarea programului

Masterul nostru este conceput pentru a stimula abilitățile antreprenoriale și de inovare în rândul studenților, pentru a vă permite să aveți o carieră care să gestioneze inovația în firmele existente și să găsească noi oportunități. Veți învăța cum organizațiile câștigă valoare prin aplicarea practicilor antreprenoriale, provocările și oportunitățile cu care se confruntă în mod obișnuit afacerile noi și existente și capacitatea de a elabora și implementa strategii creative. Programul pune un accent puternic pe aplicarea abilităților și cunoștințelor dvs. în situații și organizații din viața reală.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Scopul nostru este de a vă oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile cheie care vă vor permite să fim analiști de risc eficienți și manageri în instituții financiare ... [+]

Scopul nostru este de a vă oferi cunoștințele, înțelegerea și abilitățile cheie care vă vor permite să fim analiști de risc eficienți și manageri în instituții financiare, în special bănci, în orice țară din lume.

Prezentarea programului

Masterul nostru în domeniul bancar și al riscului diferă de majoritatea programelor similare, deoarece îndeplinește cerințele departamentelor de specialitate din cadrul firmelor financiare. În calitate de student, veți învăța despre rolul bancar în economie și despre diferitele riscuri cu care se confruntă băncile și cum să le gestionați. De asemenea, veți obține abilități practice de înțelegere a situațiilor financiare, de prezicere a riscurilor asociate unui potențial debitor și de estimare a modelelor de risc predictiv utilizând software de calculator. În ansamblu, programul tratează sectorul bancar ca o industrie cu mai multe fațete, mai degrabă decât o disciplină academică.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Aceasta este vârsta datelor mari. Organizațiile dețin mai multe informații despre mediile lor de afaceri decât oricând. Din ce în ce mai mult, aceste organizații recunosc ... [+]

Aceasta este vârsta datelor mari. Organizațiile dețin mai multe informații despre mediile lor de afaceri decât oricând. Din ce în ce mai mult, aceste organizații recunosc rolul datelor în obținerea de cunoștințe și concurenți excentrici. Ca urmare, există o cerere tot mai mare de angajați și manageri care au abilități analitice și pot lua decizii informate care pot conduce succesul organizațional.

Prezentarea programului

Având în vedere volumul tot mai mare de date pe care întreprinderile au acces la astăzi, există o cerere pentru angajații care au abilități computaționale și analitice și care pot informa deciziile de afaceri pentru a spori eficiența. Masterul nostru în Business Analytics a fost dezvoltat având în vedere acest lucru și scopul nostru este să-i învățăm pe studenți să aplice analize descriptive, predictive și prescriptive ale conceptelor și tehnicilor de date mari pentru a genera o înțelegere valoroasă care să poată ajuta la luarea deciziilor.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Masterul nostru vă va oferi o înțelegere a problemelor de management contemporan într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și șansa de a vă aplica cunoștințele în pr ... [+]

Masterul nostru vă va oferi o înțelegere a problemelor de management contemporan într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și șansa de a vă aplica cunoștințele în provocările de gestionare a vieții reale. Acest program, clasat în top 10 în Marea Britanie în 2017 de Financial Times, este valabil atât pentru cei care încep în afaceri, cât și pentru cei care doresc să progreseze în cariera lor existentă.

Prezentarea programului

Masterul nostru în Management vă va oferi o înțelegere aprofundată a tehnicilor de management utilizate într-o varietate de situații de afaceri, precum și capacitatea de a aplica aceste cunoștințe în scenarii relevante. Veți învăța să efectuați cercetări metodologice în probleme corporative și de management și să vă elaborați conceptele proprii incisiv și sensibil. Combinând tehnicile clasice de management cu cele mai recente gânduri de management, programul cuprinde aspecte internaționale și diverse caracteristici și setări de afaceri naționale.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Master în Managementul Resurselor Umane (HRM) își propune să ofere studenților cunoștințele, înțelegerea și competențele cheie care sunt necesare profesioniștilor de astă ... [+]

Master în Managementul Resurselor Umane (HRM) își propune să ofere studenților cunoștințele, înțelegerea și competențele cheie care sunt necesare profesioniștilor de astăzi HR și pentru a permite elevilor să contribuie în mod eficient la organizațiile dinamice.

Prezentarea programului

Pe măsură ce portofoliul responsabilităților de gestionare a resurselor umane evoluează, următoarea generație de manageri va adopta politici mai largi legate de domenii precum proiectarea stimulentelor și echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Ținând pasul cu progresele, MSC-ul nostru acreditat CIPD dezvoltă cunoștințe despre conceptele de management al resurselor umane și abilitățile manageriale ale oamenilor, esențiale pentru afacerile moderne. Masterul nostru se află în prim-planul educației bazate pe cercetare, practică și teoretică.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Masterul nostru vă va oferi o cunoaștere aprofundată a marketingului atât din perspectivă academică, cât și din punct de vedere al practicienilor, permițându-vă să aborda ... [+]

Masterul nostru vă va oferi o cunoaștere aprofundată a marketingului atât din perspectivă academică, cât și din punct de vedere al practicienilor, permițându-vă să abordați provocările de marketing în moduri critice și creative. Programul este conceput pentru a ajuta pe cei din disciplinele generale de afaceri sau de management să se dezvolte în profesioniști inovatori de marketing care pot conduce decizii strategice în crearea de produse și servicii de succes.

Prezentarea programului

Masterul nostru în Marketing vă va oferi o înțelegere teoretică a comportamentului consumatorului, a metodelor de cercetare de marketing și a managementului de marketing, precum și a competenței și creativității pentru a aplica aceste cunoștințe în situații de marketing reale. Programul vă va oferi, de asemenea, oportunități ample de a construi abilități manageriale cheie, cum ar fi comunicarea și acțiunea independentă, prin activități de grup și prezentări individuale. Masteratul încorporează tendințele actuale și emergente în teoria și practica de marketing pentru a vă oferi cunoștințele și competențele bazate pe cercetare, cerute de companii și angajatori.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Masterul nostru în marketing și analiză de afaceri vă va oferi fundamentele teoretice de marketing și de analiză a datelor și tehnici de modelare de afaceri, care sunt di ... [+]

Masterul nostru în marketing și analiză de afaceri vă va oferi fundamentele teoretice de marketing și de analiză a datelor și tehnici de modelare de afaceri, care sunt din ce în ce mai utilizate pentru a modela și să informeze deciziile de afaceri. Combinând expertiza atât în ​​domeniul marketingului, cât și al științei managementului, programul pregătește studenții pentru cariere în ambele domenii.

Prezentarea programului

Livrată de Facultatea de Marketing a Școlii, în colaborare cu Grupul de Științe Management, Masterul nostru vă va oferi o înțelegere teoretică a științei de marketing și management atât din perspectiva academică, cât și a practicianului, precum și abilitatea de a aplica tehnici de analiză a afacerilor pentru a aborda marketingul și afacerea Probleme. Programul vă va permite, de asemenea, să înțelegeți modul în care se aplică metodele de cercetare de marketing și să realizați cercetări calitative și cantitative proprii.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Masterul nostru în contabilitate și finanțe oferă înțelegere teoretică și abilități cheie pentru a vă susține cariera într-o serie de profesii legate de finanțe. Scopul n ... [+]

Masterul nostru în contabilitate și finanțe oferă înțelegere teoretică și abilități cheie pentru a vă susține cariera într-o serie de profesii legate de finanțe. Scopul nostru este de a vă echipa cu capacități esențiale de contabilitate și finanțe, inclusiv analize critice, cercetare și numerar avansate.

Prezentarea programului

Masterul nostru este conceput pentru a oferi studenților o educație de specialitate în contabilitate și finanțe, potrivite pentru o serie de cariere în sectorul financiar. Acesta vă va oferi o înțelegere a standardelor internaționale de contabilitate, a piețelor financiare globale și a factorilor din spatele succesului și eșecului în diferite organizații. Programul vă va ajuta, de asemenea, să dezvoltați abilități practice, cum ar fi capacitatea de a evalua situațiile financiare, de a estima valori juste și de a compara diferitele investiții.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Masterul nostru în Carbon Finance este primul program dedicat profesioniștilor din domeniul finanțării și investițiilor cu emisii scăzute de dioxid de carbon din lume. Co ... [+]

Masterul nostru în Carbon Finance este primul program dedicat profesioniștilor din domeniul finanțării și investițiilor cu emisii scăzute de dioxid de carbon din lume. Conceput pentru a vă dezvolta înțelegerea modului în care provocările schimbărilor climatice trilioane de lire sterline de investiții noi într-o gamă largă de sectoare, inclusiv producția de energie, locuințe și infrastructură, programul vă va pregăti, de asemenea, să livrați această investiție cu cunoștințe și abilități avansate .

Prezentarea programului

Programul nostru vă va oferi o înțelegere a științei și politicii privind schimbările climatice, relația lor cu finanțele și investițiile și procedurile și problemele din sectorul energetic și al piețelor de carbon. Este dedicat specialiștilor în domeniul finanțării și investițiilor cu emisii scăzute de dioxid de carbon, concentrându-se pe oportunitățile de afaceri și fluxurile financiare determinate de răspunsul societății la schimbările climatice. Masteratul are un caracter fundamental interdisciplinar și, prin urmare, salută solicitanții dintr-o gamă largă de medii, inclusiv de afaceri, economie și știință.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Combinând teoria actuală cu aplicația practică, Masteratul nostru în Finanțe vă va pregăti pentru un număr mare de opțiuni de carieră. Combinând teoria actuală cu aplicaț ... [+]

Combinând teoria de până la minute cu aplicații practice, masteranzii noștri în finanțe vă vor pregăti pentru un număr mare de opțiuni de carieră. Acest program de masterat a fost conceput pentru a vă oferi oportunitatea de a vă adapta învățările la aspirațiile dvs. de carieră. vă permite să amestecați diferite domenii de finanțare sau să vă specializați în:

Corporate FinancePiețele energieiFinanţaPrezentarea programului

Abilitățile practice, teoretice și numerice învățate prin program, precum și perspectiva globală care va fi câștigată prin învățarea și discuțiile în sala de clasă vă vor lăsa calificați pentru o serie de profesii legate de finanțe. Ne așteptăm ca absolvenții să preia poziții cu companii precum Big 4, cu bănci de investiții și bănci comerciale; piețele de cercetare și de consum; firme de administrare a fondurilor; utilități energetice și consultanță; precum și cu departamentele din sectorul public responsabile pentru sectorul financiar, politica privind energia și schimbările climatice.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Funcționarea piețelor financiare și furnizarea de servicii financiare influențează o varietate de aspecte legate de lumea reală, inclusiv crearea de locuri de muncă și ap ... [+]

Funcționarea piețelor financiare și furnizarea de servicii financiare influențează o varietate de aspecte legate de lumea reală, inclusiv crearea de locuri de muncă și aprobarea creditelor. Noul nostru MSc în finanțe, tehnologie și politică , primul de acest gen din lume, abordează diferența de cunoștințe creată de ritmul transformării tehnologice în serviciile și piețele financiare.

Rezultatele învățării

Această diplomă de masterat se află la intersecția dintre cele trei cele mai importante motoare ale unei economii moderne - serviciile și piețele financiare, tehnologia și politica.

Pe lângă faptul că oferă o înțelegere solidă a principalelor teorii financiare și a conceptelor economice, acest Master încurajează viitoarele lideri potențiali să analizeze și să conteste configurația financiară acceptată.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Edinburgh Business School

Globalizarea și un peisaj economic schimbătoare introduc noi oportunități și practici eficiente în managementul resurselor umane. Masterul nostru în Managementul Resursel ... [+]

Globalizarea și un peisaj economic schimbătoare introduc noi oportunități și practici eficiente în managementul resurselor umane. Masterul nostru în Managementul Resurselor Umane Internaționale vă va dezvolta înțelegerea problemelor din domeniul resurselor umane din lumea reală și vă va pregăti cu abilitățile necesare pentru a opera peste frontierele naționale ca un profesionist în domeniul resurselor umane.

Prezentarea programului

Bazat pe succesul nostru de Master în Managementul Resurselor Umane, MSC recent introdus în Managementul Resurselor Umane Internaționale oferă managerilor cheie abilități practice, teoretice și de cercetare specifice cerințelor de a lucra pentru organizații multinaționale și peste granițele naționale. Pe acest MSc, veți obține o înțelegere a teoriilor cheie în HRM, o cunoaștere aprofundată a practicilor IHRM specifice, precum și o înțelegere a problemelor internaționale de management al personalului.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Business School The University of Edinburgh 29 Buccleuch Place
EH8 9JS Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit