University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O UCL Institutul de Științe Cardiovasculare a fost înființată în 2011 și își propune să fie un centru de clasă mondială de excelență în romanul de pionierat, strategii integrative in medicina cardiovasculare preventive si terapeutice. Bazat în UCL Facultatea de Populatie stiinte medicale, Institutul UCL de cardiovasculare Stiinta reuneste oameni de stiinta de baza si clinice de la UCL si medicii de specialitate din UCL spitale partenere.

DESPRE Institutul UCL a cardiovasculare Stiinta reuneste oameni de stiinta de baza si clinice de la UCL si medicii de specialitate din UCL spitale partenere pentru a oferi:

De cercetare inovatoare pentru prevenirea și tratamentul bolilor inimii și a circulației Predare de talie mondială și de formare în Științe Cardiovasculare Transmite-gândire dezvoltarea de politici pentru gestionarea eficientă a bolilor cardiovasculare

Avem aproximativ 140 de membri ai personalului și 40 de studenți de cercetare care se bazează în diferite centre de cercetare din intreaga campusul Bloomsbury și în spitale partenere UCL.

Cercetarea noastră este larg, se întinde știința bazată pe descoperire de laborator, traducere clinica si medicina experimentala, precum și evaluarea medicală, punerea în aplicare și politică. O mare parte din munca este interdisciplinar, integrarea cu UCL Engineering, Nanotehnologie, Chimie, comportamentale Știință și Institutul de Genetica UCL. Avem o legătură înfloritoare cu conducere oameni de stiinta cardiovasculare si medicii de la Universitatea Yale, prin Yale UCL colaborare.

învățătură Studenții de la Institutul UCL de cardiovasculare Stiinta beneficia de colaborările productive intre oamenii de stiinta si cercetatori clinice si expunerea la aspectele clinice ale activităților de cercetare, precum și accesul la facilitati de clasa mondiala.

Central la activitățile noastre este o colaborare strânsă între industrie, clinicieni si academicieni. Venituri semnificative din subvenții științifice și organizații de caritate sprijine rolul nostru de lider in cercetare cardiovasculare din Marea Britanie.

Vom rula o "buddy" sistem de mentorat pentru a sprijini, inspira și îndruma pe elevi să continue cariera lor, atât în ​​cadrul institutului și în comunitatea științifică ca un întreg.

cercetare Cercetarea noastră este larg, se întinde știința bazată pe descoperire de laborator, traducere clinica si medicina experimentala, precum și evaluarea medicală, punerea în aplicare și politică. O mare parte din munca este interdisciplinar, integrarea cu UCL Engineering, Nanotehnologie, Chimie, comportamentale Știință și Institutul de Genetica UCL.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează
Adresa locaţie
Gower Street
London, Anglia, WC1E 6BT GB