Read the Official Description

Institutul UCL de Științe Cardiovasculare a fost înființat în 2011 și își propune să fie un centru de clasă mondială de excelență în pionierat de noi strategii integrative în medicina preventivă și terapeutică cardiovasculară. Bazat la UCL Facultatea de Stiinte ale Sanatatii Populatiei, Institutul UCL de Stiinte Cardiovasculare reuneste oameni de stiinta de baza si clinice de la UCL si clinicieni de experti de la UCL parteneri spitale.

Despre

Institutul UCL de Stiinta Cardiovasculara reuneste de baza si de oameni de stiinta clinice de la UCL si clinicieni de experti de la spitale partener UCL pentru a oferi:

  • Cercetare inovatoare pentru prevenirea și tratarea bolilor cardiace și a circulației
  • Pregatirea si pregatirea de clasa mondiala in domeniul stiintelor cardiovasculare
  • Dezvoltarea politicii în perspectivă pentru o gestionare eficace a bolilor cardiovasculare

Avem aproximativ 140 de membri ai personalului și 40 de studenți de cercetare care se află în diferite centre de cercetare în campusul Bloomsbury și în spitalele partener UCL.

Cercetarea noastra este vasta, cuprinzand descoperiri bazate pe stiinta de laborator, traducere clinica si medicina experimentala, precum si evaluarea asistentei medicale, punerea in aplicare si politica. O mare parte din lucrări sunt interdisciplinare, fiind integrate cu UCL Engineering, Nanotehnologia, Chimia, Știința comportamentală și Institutul UCL de Genetică. Avem o legătură înfloritoare cu principalii oameni de știință cardiovasculare și cu clinicienii de la Universitatea Yale prin colaborarea Yale UCL.

învățământ

Elevii de la Institutul UCL de Științe Cardiovasculare beneficiază de colaborări productive între oamenii de știință și cercetătorii clinici și expunerea la aspectele clinice ale activităților de cercetare, precum și accesul la facilități de clasă mondială.

Centrul activităților noastre este o colaborare strânsă între industrie, medici și medici universitari. Venituri semnificative din granturile științifice și organizațiile caritabile susțin rolul nostru de lider în cercetarea cardiovasculară în Marea Britanie.

Desfășurăm o schemă de mentorat "amic" pentru a susține, inspira și îndruma elevii să-și continue cariera atât în ​​institut cât și în comunitatea științifică în ansamblu.

Cercetare

Cercetarea noastra este vasta, cuprinzand descoperiri bazate pe stiinta de laborator, traducere clinica si medicina experimentala, precum si evaluarea asistentei medicale, punerea in aplicare si politica. O mare parte din lucrări sunt interdisciplinare, fiind integrate cu UCL Engineering, Nanotehnologia, Chimia, Știința comportamentală și Institutul UCL de Genetică.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Address
Gower Street
WC1E 6BT London, England, Regatul Unit