Citește Descrierea Oficială

Introducere în școală

UCFB are cel mai înalt nivel de educație fizică din lume, oferind diplome de licență și educație avansată de management în industria fotbalului și sportive. UCFB oferă un mediu excelent de trai și de învățare.De două campusuri cu facilități de ultimă oră sunt situate în Londra și Manchester.Simulic Wembley Stadium și Stadionul Etihad sunt situate în campus.

UCFB angajează să furnizeze programe universitare de licență și programe postuniversitare în domeniile strategice, operaționale și comerciale ale afacerilor de fotbal și ale diferitelor industrii de sport și evenimente. La UCFB , am creat un curs de UCFB pionierat postuniversitar pentru practicienii din industrie pentru a-și îmbunătăți cariera și a le oferi celor care doresc să facă ceva în această industrie interesantă în domeniul pieței mondiale de peste miliarde de lire sterline. oportunități. Aceste programe oferă fiecărui elev posibilitatea de a studia subiecte academice tradiționale în domenii pe care le iubesc și care sunt interesate.

Diplomă de licență

La UCFB , am creat un curs de UCFB pionierat postuniversitar pentru practicienii din industrie pentru a-și îmbunătăți cariera și a le oferi celor care doresc să facă ceva în această industrie interesantă în domeniul pieței mondiale de peste miliarde de lire sterline. oportunități.

Masterul științelor în managementul sportului la școala noastră, ca și în toate cursurile noastre, va fi predat de lideri în mediul de afaceri și sport din mediul sportiv. Studenții noștri vor avea posibilitatea de a obține sfaturi din partea liderilor din industrie și de a lucra cu aceștia și pot stabili direcții de cercetare prin intermediul tezei de absolvire.

Fiecare curs este conceput pentru a se aplica industriei globale pentru a se asigura că fiecare student are abilități de afaceri și de management de primă clasă pentru a reuși în industria fotbalului, sportului și sportului.

Programul nostru unic și popular de masterat este în colaborare cu Universitatea Europeană - Școala Universitară Real Madrid - cea mai mare instituție de învățământ din lume, care oferă studenților Masterului Internațional de Științe Sportive, o oportunitate fără precedent de a urma un curs de un an Capitala spaniolă trăiește, învață și funcționează.

Studii postuniversitare

  • Master în managementul sportului
  • Master International de Management Sport
  • Managementul sportivului internațional (formare în rețea) Master
  • Antrenor de fotbal și master de analiză

Facilități de predare

Campusul UCFB Wembley

UCFB inima campusului UCFB din Londra, Wembley este stadionul Wembley. Ce altceva poate să-i motiveze pe oameni să participe activ la industria fotbalului și sportive decât să intre pe cel mai cunoscut stadion din lume? UCFB nostru UCFB Wembley este echipat cu facilități de primă clasă, cum ar fi săli de clasă mari, săli de clasă speciale, zone de studiu liniștite, biblioteci și săli de presă.

La câțiva pași de stadion, veți găsi diverse facilități de învățare în jurul Bibliotecii Wembley și Teatrul Drum din Centrul Civic Brent, precum și de la Wembley Holiday Inn, Hilton și Novotel Business Center. Oferiți o atmosferă profesională și îmbunătățiți experiența dvs. educațională. UCFB asigură întotdeauna că aceste facilități vor menține un mediu de învățare uniform și perfect pentru studenții noștri.

UCFB Etihad Campus

Campusul UCFB Etihad este un campus foarte avansat dedicat deservirii afacerilor de fotbal și a industriilor conexe. Acesta este situat în inima orașului Manchester, cel mai faimos oraș de fotbal din lume, iar numărul studenților este în creștere.

Stadionul Etihad este situat în inima campusului, centrat pe cele mai avansate facilități de fotbal din Europa, unde studenții locuiesc, studiază și lucrează. Există multe facilități impresionante în campus, care pot fi folosite pentru a vă ajuta în studiile dvs., inclusiv săli de clasă mari și săli speciale, spații sociale și cafenele studentești, biblioteci, săli de presă și zone de studiu liniștite. În atmosferă, este greu să nu fiți încurajați.

Facilitățile de clasă mondială disponibile în campusul Adelhat includ:

  • Stadionul Regional Manchester are opt piste și o zonă sportivă care poate găzdui 6.500 de spectatori. A fost folosit pentru prima dată ca loc de warm-up pentru Jocurile Commonwealthului din 2002;
  • Centrul Național de Squash, baza de bază pentru Anglia Squash și Manchester Squash Club;
  • Centrul local de tenis include șase terenuri de interior și trei terenuri în aer liber. Lumina respectă standardul LTA și există trei stadioane de fotbal de a treia generație care pot găzdui câte două echipe de câte cinci jucători.

Pe lângă stadionul Etihad și campusul Etihad, elevii UCFB vor fi de asemenea învățați în Bellevue Sports Village din apropiere, un complex sportiv complet, din clasa GBP, alcătuit din următoarele facilități:

  • Centrul de agrement Bellevue include două terenuri de ultimă generație, facilități de fitness, studiouri de dans și opt săli de sport de badminton;
  • Centrul național de performanță pentru baschet, cu trei curți standard FIBA, este locul de bază al echipei naționale de baschet a Angliei;
  • Stadionul Național de Curse, domeniul echipei Bellevue Aces și numeroase locuri de predare avansate.

Servicii de bibliotecă

Ambele campusuri au o bibliotecă cu o bogată varietate de manuale care pot fi folosite pentru a vă ajuta să învățați. Muzeul este, de asemenea, echipat cu cel mai avansat sistem de calculatoare Mac, permițând studenților să contacteze cele mai bune tehnologii și echipamente în utilizarea zilnică.

Viața studenților

Rolul uniunii studențești este de a servi ca reprezentant al studenților la UCFB . Timpul petrecut aici va fi cât mai bogat și mai interesant posibil. Uniunea studenților este, de asemenea, responsabilă pentru organizarea studenților pentru a participa la diverse activități desfășurate în campus, cum ar fi planificarea evenimentelor sociale memorabile, vorbind în numele studenților și angajarea în conducerea superioară.

Fiecare membru al consiliului de studenți este selectat cu atenție pe baza cerințelor locului de muncă și sunt mândri de rolul lor la UCFB . Consiliul elevilor este responsabil de organizarea săptămânii de întâmpinare la începutul fiecărui an școlar. Conținutul fiecărui an este minunat. Partidul de o săptămână reprezintă o ocazie excelentă pentru cunoașterea reciprocă, inclusiv participarea la concerte live, vizionarea meciurilor de fotbal și jocurile (în funcție de cartierul școlii) din Londra și Manchester pentru a se familiariza cu zona înconjurătoare.

În momentul în care participați la UCFB , veți avea ocazia să participați personal la o varietate de călătorii interesante și unice, lăsând amintiri memorabile ale vieții. Călătoriile anterioare au inclus excursii de o zi la cursele din Londra, petreceri de iahturi și cluburi de noapte private.

UCFB Athletic Alliance permite studenților să participe la un număr mare de sporturi în timpul școlii, dintre care unele sunt evenimente competitive, în timp ce altele sunt în scopuri de divertisment.

Avem echipe de bărbați și femei de diferite sporturi în ambele campusuri, inclusiv fotbal, rugby, squash și baschet. Mai multe proiecte vor continua să fie adăugate în viitor.

Avem mai multe echipe participante la diverse tipuri de ligi și turnee găzduite de BUCS, liderul organizației de atletism universitar din industrie. Echipele noastre de fotbal din ambele campusuri au obținut rezultate foarte bune în ultimii ani. Dacă participarea dvs. zilnică la sport nu a stabilit încă o UCFB la UCFB , aceasta ar putea fi o bună ocazie pentru a vă crea propria echipă. Coordonatorii noștri de sport sunt întotdeauna gata să ajute și să exploreze idei noi și să continue extinderea varietății de activități oferite studenților.

De asemenea, încurajăm studenții care doresc să participe la programe sportive individuale să învețe unul de celălalt și să le ofere sprijin în toate aspectele participării la concurs în timpul școlii.

Comparativ cu participarea la studenții care preferă să vizioneze jocul, ei au, de asemenea, posibilitatea de a se alătura echipei de raportare a jocurilor din cadrul partidelor. Posibilitatea de a trage concursuri, de a interviua jucători și de a scrie rapoarte de concurs nu numai că ajută studenții să comunice performanța excelentă a colegilor lor de clasă, dar oferă și oportunități pentru profesioniștii din domeniul mass-mediei sportive de a-și dezvolta abilitățile.

Locuiesc în Londra

În ultimii ani, o serie de studii pe scară largă au arătat că Londra este locul de muncă cel mai căutat în lume. Orașul britanic "Europa de Est" este, de asemenea, cea mai populară destinație turistică din lume. De la campusul UCFB Wembley, UCFB la centrul orașului și multe repere faimoase, restaurante, locații sportive și atracții culturale, la doar 20 de minute cu metroul.

Condiții de viață în Manchester

Manchester este sinonim cu succes în lumea fotbalului și găzduiește doi giganți din Premier League Manchester City și Manchester United. În plus față de fotbal, există, de asemenea, o mulțime de ligi de fotbal, ligi de rugby, cricket și evenimente de ciclism pentru a viziona. Muzica live este, de asemenea, unul dintre elementele centrale ale orașului. Multe dintre locurile de performanță bine cunoscute vor fi interpretate noaptea cu trupe cunoscute precum Oasis și Rock Rose. Shopping, muzee, baruri și restaurante fac din Londra unul dintre cele mai frumoase orașe din Marea Britanie.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

UCFB

Programul nostru de masterat în domeniul coaching-ului și analizei de fotbal este atent pregătit pentru a vă pregăti pentru cea mai bună pregătire pentru o poziție de lid ... [+]

UCFB

Acest curs oferă un program de învățare incluziv, contemporan și multi-calificat, care reflectă nevoile industriei fotbalului și se aplică studenților cu studii superioare sau cu normă întreagă. Acest curs are scopul de a sprijini dezvoltarea profesională continuă a antrenorilor de fotbal și a celor care lucrează în fotbal sau într-un domeniu strâns legat.

Statisticile și analizele au promovat fotbalul mai mult decât oricând. De la aptitudinile fizice ale unui jucător la atributele lor în joc, diferite date joacă un rol important în jocurile moderne. Acest program de diplomă va explora aceste date și va face jocul valoros, combinând în același timp teoria și practica disciplinei tehnologiei de coaching.... [-]

Regatul Unit Manchester
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCFB

Acest grad este predat în și în jurul renumitului stadion Wembley, care este conceput pentru a oferi absolvenților un rol de lider în domeniul sportului la nivel mondial. ... [+]

UCFB

Locul de desfășurare a cursului: UCFB Wembley Campus

Acest grad este predat în și în jurul renumitului stadion Wembley, care este conceput pentru a oferi absolvenților un rol de lider în domeniul sportului la nivel mondial. În plus, școala spaniolă Real Madrid Graduate oferă, de asemenea, o perioadă suplimentară de studiu, astfel încât studenții să obțină o experiență valoroasă pentru disertație și perspectivele de angajare.

schiță

Masterul nostru unic de științe în managementul sportiv internațional oferă oportunități de educație și experiență de neegalat pentru cei mai buni jucători din industria aerospațială. Acest curs de pionierat este o călătorie de transformare pentru absolvenți de toate disciplinele și profesioniști din diverse industrii, cum ar fi managementul, marketingul sau operațiunile din industria sportivă.... [-]

Regatul Unit Wembley
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCFB

Acest curriculum unic include funcțiile de bază ale managementului corporativ, managementului la nivel înalt și managementului operațiunilor, inclusiv managementul financ ... [+]

UCFB

Locul de desfășurare a cursului: UCFB Wembley Campus

Acest curriculum unic include funcțiile de bază ale managementului corporativ, managementului la nivel înalt și managementului operațiunilor, inclusiv managementul financiar, guvernare, strategie corporativă, marketing strategic și leadership.

schiță

Particularitatea sportului, cuplată cu o acoperire mediatică ridicată și numeroase părți interesate, impune managerilor să aibă abilități de afaceri extrem de calificate și o înțelegere profundă a principiilor managementului sportiv. Prin urmare, școala noastră are o diplomă de master în știința managementului sportiv pentru cei care doresc să urce la o poziție de conducere de nivel înalt sau de linie în departamentele principale funcționale ale industriei de management sportiv. Prin urmare, gradul de Master of Science în Sport Management este conceput pentru persoanele care sunt interesate să dețină funcții de conducere superioare sau de conducere de primă linie în departamentele principale funcționale ale industriei de management sportiv.... [-]

Regatul Unit Wembley
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCFB

Acest program în profunzime este conceput pentru cei care doresc să dezvolte o apreciere a domeniilor cheie care modelează peisajul actual al industriei de fotbal. Progra ... [+]

Fotbalul este o afacere globală, în valoare de mai multe miliarde de lire sterline, care nu arată nici un semn de încetinire. Bombardierele TV și taxele imense de transfer înseamnă mai mulți bani decât oricând trec prin joc, asigurându-vă că este vital ca personalul să fie gata să sară direct și să-și modeleze viitorul.

Prezentare generală

Acest program în profunzime este conceput pentru cei care doresc să dezvolte o apreciere a domeniilor cheie care modelează peisajul actual al industriei de fotbal. Programul oferă oportunități de a se angaja în diferite aspecte ale activității de fotbal, inclusiv domenii precum guvernarea și reglementarea, implicarea consumatorilor, gestionarea operațională și dezvoltarea afacerilor. De la televiziuni la transferuri de jucători, fotbalul este acum o industrie globală, de milioane de lire sterline, care are nevoie de mai mulți indivizi calificați din industrie.... [-]

Regatul Unit London Wembley
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UCFB

MSc Football Communications ... [+]

Modul în care fotbalul și fanii sportului consumă mass-media a însemnat că rolul creatorilor de conținut și al marketing-ului a trebuit să evolueze, să se adapteze și, în unele cazuri, să fuzioneze. Acum este esențial să înțelegem tendințele de vizionare digitală, publicul social media și cum să planificăm o acoperire media eficientă și mediatică eficientă pentru o bază de fani din ce în ce mai solicitantă.

Prezentare generală

MSc Football Communications

Programul folosește temele contemporane din marketing, cum ar fi marketingul digital, relațiile publice, implicarea în fani și jurnalismul multimedia, pentru a permite studenților să evalueze relațiile dintre aceste domenii. Persoanele cu un interes deosebit și o experiență în domeniul marketingului și al comunicațiilor sunt deosebit de potrivite pentru acest program.... [-]

Regatul Unit Wembley
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UCFB

Location address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, England, GB