UCFB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre

UCFB este o primă lume în educația sportivă, oferind studii universitare și educație executivă în industria fotbalului și sportului. UCFB oferă un mediu excepțional în care să trăiești și să înveți, cu facilități de ultimă generație în două campusuri de inspirație din Londra și Manchester, care au în centrul lor stadioanele iconice Wembley și Etihad.

UCFB este dedicată livrării de ultimă oră a programelor de licență și postuniversitare în fațetele strategice, operaționale și de afaceri ale afacerilor de fotbal și ale industriilor mai largi ale sportului și evenimentelor. UCFB a dezvoltat un profil de calificări de pionierat pentru a le permite celor care lucrează în cadrul industriei să-și continue cariera și să ofere o poartă pentru cei care aspiră să își continue ambițiile de a lucra în acest sector de piață global de mai multe miliarde de lire. Aceste programe de licență oferă fiecărui student oportunitatea de a studia un subiect academic tradițional în contextul unei industrii pentru care au o adevărată pasiune și interes.

Diplome postuniversitare

UCFB a dezvoltat un profil de calificări postuniversitare de pionierat pentru a le permite celor care lucrează în cadrul industriei să își îndrepte cariera și să ofere o poartă pentru cei care aspiră să își continue ambițiile de a lucra în acest interesant sector de piață global de mai multe miliarde de lire.

Ca și în cazul tuturor programelor noastre, diplomele noastre postuniversitare sunt predate de personalități de conducere în mediul de afaceri și sport din mediul sportiv. Studenții noștri vor avea ocazia să audă și să lucreze cu lideri din industrie și să dezvolte interese specifice printr-o disertație de cercetare.

Fiecare program a fost conceput în mod corespunzător în cadrul industriei la nivel mondial, pentru a se asigura că fiecare student câștigă cele mai bune abilități de afaceri și de management necesare pentru a fi un succes în toate sectoarele fotbalului, sportului și evenimentelor.

Un aspect unic și popular al programelor noastre de masterat este un parteneriat de bază cu Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, bratul de instruire al celui mai mare club de fotbal din lume, care vede studenții MSc International Sport Management câștigă oportunitatea fără precedent de a trăi, lucrează în capitala spaniolă în timpul programului de un an.

Programe de studii postuniversitare

 • MSc Sport Management
 • MSc Managementul Internațional al Sportului
 • MSc Managementul Internațional de Sport (Online)
 • Master Coaching de fotbal
 • MSc Football Business
 • Master în afaceri de afaceri (online)
 • MSc Football Communications

Facilităţi

UCFB Wembley

UCFB Wembley, Londra, are emblematicul stadion Wembley în inima campusului său. Ce ar putea fi mai motivant pentru o viitoare carieră în industria fotbalului și sportului decât mersul pe cel mai faimos stadion din lume? UCFB nostru UCFB Wembley se bucură de facilități excelente, cu teatre de conferințe, săli de seminar, zone de studiu liniștite, bibliotecă și apartamente media pentru a numi câteva.

La doar o scurtă plimbare de stadion se află facilitățile noastre de învățare din jur, la Wembley Library și Drum Theatre din Brent Civic Center, și Wembley Holiday Inn, Hilton și Novotel Business Centre, fiecare oferind împrejurimi profesionale pentru a-ți continua experiența educațională. UCFB a asigurat ca aceste facilități să mențină un mediu de învățare consecvent și excepțional pentru studenții noștri.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus este campusul nostru de ultimă generație, dedicat afacerilor de fotbal și industriilor conexe din inima Manchester - unul dintre cele mai faimoase orașe de fotbal din lume, cu o populație de studenți înfloritoare.

Cu stadionul Etihad din inima campusului, elevii pot să trăiască, să învețe și să lucreze în centrul uneia dintre cele mai progresive facilități de fotbal din Europa. Cu facilități impresionante la dispoziție pentru a vă ajuta studiile, inclusiv săli de conferințe uimitoare și săli de seminar, zone sociale pentru studenți și cantină, bibliotecă, suite media și zone de studiu liniștite, este greu să nu vă inspirați de împrejurimile dvs.

Facilitățile de clasă mondială disponibile în campusul Etihad includ:

 • Manchester Regional Arena - o arenă de opt benzi și arenă de teren cu o capacitate de 6.500 de spectatori. Spațiul a fost inițial folosit ca zonă de încălzire în timpul Jocurilor Commonwealth din 2002;
 • Centrul Național de Squash - acasă Anglia Squash și Manchester Squash Club;
 • Tenis regional

În plus față de Stadionul Etihad și Campusul Etihad, studenții UCFB vor fi învățați la Satul Sportiv Belle Vue din apropiere - un nou complex complex sportiv de mai multe milioane de lire, care cuprinde următoarele facilități:

 • Belle Vue Centre de petrecere a timpului liber - inclusiv două terenuri de ultimă generație, sala de sănătate și fitness, studio de dans și opt săli sportive de sport cu badminton;
 • Centrul național de performanță pentru baschet - trei curți standard FIBA ​​și găzduiește echipele naționale de baschet din Anglia;
 • Stadionul Național Speedway - acasă la Belle Vue Aces și o serie de spații de predare de ultimă oră.

Servicii de bibliotecă

Ambele campusuri oferă biblioteci cu o gamă largă de manuale disponibile pentru a vă ajuta studiile. Sunt disponibile, de asemenea, sute de computere de ultimă oră cu Mac-uri, permițând studenților accesul la cele mai bune tehnologii și echipamente disponibile zilnic.

Viață de student

Rolul Uniunii Studenților este de a reprezenta studenții UCFB și de a vă face timpul aici cât mai interesant și plină de satisfacții. SU este, de asemenea, responsabil pentru implicarea studenților în jurul fiecărui campus, cum ar fi planificarea evenimentelor sociale de neuitat și a fi vocea studentului și punctul de contact cu conducerea superioară.

Fiecare membru al SU este ales în funcția lor și se mândrește foarte mult cu rolul lor la UCFB . SU-ul este responsabil de organizarea mereu incredibilă a Săptămânii Freshers 'anuale la începutul fiecărui an academic. Petrecerea de o săptămână este o ocazie minunată pentru ca noii studenți să se întâlnească și include muzică live, o excursie la un meci de fotbal și jocuri distractive în jurul Londrei și Manchester - în funcție de campusul tău - pentru a cunoaște zona.

În timpul petrecut la UCFB , veți avea ocazia să participați la o serie de călătorii distractive și unice, care vor trăi mult timp în memorie. Călătoriile anterioare au inclus o zi la Cheltenham Races, petreceri cu barca și evenimente exclusive de discotecă.

Uniunea sportivă UCFB le permite studenților să participe la o serie de sporturi în timpul lor aici, fie competiționale sau de agrement.

Avem echipe în ambele campusuri pentru studenții de sex masculin și de sex feminin, inclusiv fotbal, rugby, squash și baschet, cu mai multe sporturi fiind adăugate tot timpul.

O serie de echipe noastre concurează în ligile și turneele britanice ale universităților și colegiilor sportive (BUCS) - organizatorul principal al activității competitive între universități. Echipele noastre de fotbal din ambele campusuri s-au bucurat de un succes deosebit în ultimii ani. Dacă un sport pe care îl joci nu are o echipă la UCFB , poate exista posibilitatea de a stabili unul. Coordonatorii noștri sportivi sunt întotdeauna fericiți să ajute și să discute idei noi pentru a lărgi activitățile oferite studenților.

Studenții care doresc să participe la activități sportive individuale sunt, de asemenea, încurajați să concureze și vor fi susținuți de UCFB să intre în competiții pe tot parcursul lor aici.

Pentru studenții care preferă să observe mai degrabă decât să participe, există și oportunități de a se alătura echipelor media de zi ale UCFB din părțile respective ale UCFB . Șansa de a filma meciuri, de a intervieva jucătorii și de a scrie rapoarte de meciuri nu numai că ajută studenții să-și promoveze succesul reciproc, dar este și o oportunitate pentru profesioniștii din mediile sportive în devenire să-și îmbunătățească abilitățile.

Locuiesc în Londra

În ultimii ani, studii majore au relevat faptul că Londra este cel mai de dorit loc de muncă pe pământ, orașul preferat al Regatului Unit, „capitala Europei” și cea mai populară destinație turistică din lume. UCFB Wembley se află la doar 20 de minute de mers cu metroul în centrul orașului și o abundență de repere, restaurante, locuri sportive și obiective culturale de renume mondial.

Condiții de viață în Manchester

Manchester este sinonim cu succesul în fotbal și găzduiește doi dintre giganții din Premier League, Manchester City și Manchester United. În afară de fotbal, sunt mari întâlniri pentru liga de rugby, uniunea de rugby, cricket și ciclism. Muzica live este, de asemenea, în inima acestui oraș, cu numeroase locații celebre, cum ar fi Oasis și The Stone Roses, care au câștigat trupe spectaculoase pe timp de noapte. Shopping, muzee, baruri și restaurante fac din acest oraș unul dintre cele mai bune din Marea Britanie.

UCFB studii globale ale UCFB

UCFB studii globale ale UCFB sunt situate în unele dintre cele mai interesante destinații sportive din lume. Red Bull Arena din New York, noul stadion Mercedes-Benz din Atlanta, BMO Field din Toronto FC și Melbourne Cricket Ground, vor juca toți gazdă la Summit-urile globale UCFB săptămână din întreaga lume, permițând studenților și absolvenților să-și îmbunătățească cunoștințele și expertiza de industria sportivă internațională.

Locații

Londra

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS Londra, Anglia, Regatul Unit

Wembley

Address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, Anglia, Regatul Unit